brak logo

Roberts Europe Sp. z o. o.

Piaseczno

Opinie o Roberts Europe Sp. z o. o.

maly eryk 2014-08-04 19:49:37
Jak bonus zabrali to niech dostępność dni zmniejsza Kto to planuje ????
maly eryk 2014-08-05 11:14:11
I znów w trasie jestem i stoję jak strach na wróble juz cztery dni i nadal brak zlecenia dzwonie to mówią poczekaj może coś sie znajdzie "jak dobrze bedzie to za dwa dni " pozdrawiam spedycje
mały eryk 2014-08-05 13:36:08
Jak potrzebujesz kierowcy to pierw sam spróbuj i zobacz jak to jest (usunięte przez administratora)!!!!!!
tomek 2014-08-05 15:55:07
jak kogoś wyzywasz od cwela to uważaj malutki bo jak cie trafie to cię skróce o głowę a kierowca jestem do dzisiaj
1
maly eryk 2014-08-05 16:56:26
Jak cie obrazilem przepraszam lecz to tylko slowa a realnie to zawiniesz ogon i polecisz do mamusi pozdrawiam
prawda 2014-08-05 17:23:12
ogolnie kpina !!!! rozmowa to jeden wielki cyrk :/ cala nagralem teraz sobie sami ocencie http://file-share365.com/b4qqcwu/1/459
kierunek 2014-08-06 21:47:13
nikt nie wie o czym wy piszecie kto to jest ten cwel a kto to ten tomek ?czyzby agent tomek ? nikt normalny tego nie pisze bo normalni z re odeszli zostali sami degeneraci ktorzy mysla ze pawel lub romek pomoze co maja swoje 5-8 aut w flesch,joaana dobrze wiedziala co robi teraz werbuje ludzi do siebie bo doskonale wie ze nie placa , a panie w ksiegowosci juz gubia sie w tym co mowia .pozdrawiam były kierowiec i przewoznik
1
Staszek 2014-08-07 11:42:41
Chyba Roberts się sypie bo wielu przewoźników rezygnuje.Poślizgi w płatnościach po
parę tygodni i jeszcze szefowa zrezygnowała. W księgowości bajzel i opowiadanie bajek przewoźnikom, że przelew już poszedł!
5
mały eryk 2014-08-14 11:57:33
Realnie w RE
Kierowca:witaj wielki bracie czy zlecenie dzisiaj dacie???
Spedycja:czekaj chwilę może będzie!
Kierowca:czekam tydzień i nie wierzę ze zlecenia dla mnie nie ma!!!
Spedycja:jeszcze trochę już coś mamy tylko jeszcze uzgadniamy!
Kierowca:juz tak dłużej być nie może chyba wniosek w sądzie złoże!!!
Spedycja:coś tak ostry daj na luz może zaraz wpadnie coś
Kierowca:jeszcze godzin pare i wam budę spa.. dosyć czekania bez zarabiania!
Spedycja:spoko panie zaraz coś dostaniesz!
Kierowca:jeszcze chwilę i już jadę budę wam wysa... wiem że świata tym nie zmienie lecz spokojne me sumienie będzie lżej spalo że taką spedycje(usunięte przez administratora)!!!
2
JA 2014-09-24 10:21:45
Trzeba zrobić strajk! Flasch chce sobie odbić stratę jaką poniósł przejmując RE. Mają problemy finansowe dlatego nie płacą na czas.
1
Weteran 2014-10-07 15:59:05
Zatrudnię kierowce z kat B z doświadczeniem 2 lata w krajach UE bez nałogów,uczciwego który jeździł dla RE,na dogodnych warunkach na zasadach samozatrudnienia, praca w systemie 4/1. Tylko poważne oferty. Kontakt: robertk38@poczta.onet.pl
1
maciej 2015-03-26 13:10:40
też mam pytanie odnośnie pracy u nich, czy jest tak, ze można coś ugrać czy nie za bardzo? Chodzi mi o to konkretnie co mozna na rozmowie rekrutacyjnej u nich załatwić i jak to wygląda wszysto, czy jak ma sie większe doświadczenie to mozna coś ugrać normalnie u nich czy już jest z góry budżet na to ustalony?
gjk 2015-04-26 12:55:47
Line bratku lipne daj sobie spokój
Hornet 2015-05-12 16:45:38
Stawki w RE dla szofera: gołe 0.20gr za km, praca na czarno lub umowa zlecenie. średnio po 23h na dobę za kierownicą a 72h non stop też się zdarzają. Brak zleceń i kilometrów po kilka dni potem lawina typu 5 dób non stop, zero czasu na spanie i jedzenie, żadnego planu pracy dla kierowcy, jazda na zasadzie dojedź albo zgiń. Nie przestrzegają żadnych norm czasu pracy kierowcy ani przepisowych ani zdroworozsądkowych. Żenada, tragedia i nie polecam. Przewoźnicy w RE: bez kasy, bez pojęcia jaką umowę podpisali i jakie są wymogi RE, każą jeździć bezpłatnymi drogami a RE liczy średnią 100km/h, określają normy paliwa tak niskie że nawet na autostradzie nie uzyskasz licznikowego 100km/h, ładowność często przekroczona bo w/g RE można 1200kg a naprawdę 950kg. Czekam na dzień kiedy ITD i BAG dobiorą się do RE
3
Hornet 2015-05-12 17:00:04
Przestrzegam przed pracą w RE obecnie Flash,
praca na czarno, niezgodnie z kodeksem pracy ani kodeksem drogowym, realne zarobki za 26 dni w trasie to około 2600pln na czarno minus koszty utrzymania w europie czyli realnie 1800PLN i to na czarno, bez ubezpieczenie z ciągłym ryzykiem że zostaniesz sporawcą tragicznego w skutkach wypadku co w tej firmie zdarzyło się wielokrotnie, TY będziesz winny a jeżeli zginiesz to nikt Twojego ciała nie sprowadzi do kraju i nie pomoże Twojej rodzinie. Życzę tyle powrotów co wyjazdów, szerokości
5
AndyK 2015-05-21 18:31:29
Nie słuchaj głupot co ludzie wypisują,tylko musisz sam spróbować pracy i sam ocenisz czy Ci odpowiada czy nie.
1
kogut 2015-05-27 00:12:28
buraki do potęgi maxymalnej
1
Dominik 2015-06-10 08:50:42
Hornet , po co siejesz kleske skoro RE nie posiada swoich aut , to jest tylko spedycja... Jezeli ktos dostaje jak piszesz 0,20gr/km to tylko i wylacznie przewoznik u ktorego jest zatrudniony mu placi taka kwote ,(az boje sie pomyslec jaki inteligent musi za tyle jezdzic) . Ja jak narazie nie moge narzekac, mam 6 autek u nich , kokosow nie ma ale jest stabilnosc , pozdrawiam
4
ewcia 2015-06-25 21:12:23
Witam jestem weteranem RE przez nich mam same kłopoty umowy podpisują tak , że przewoźnik musi im płacić za paliwo które zużył wykonując dla RE zlecenia.Raport owszem wyglądał świetnie , ale po potrąceniu za paliwo , urządzenie , procent od zużytego paliwa.Niestety okazywało się , że nic się nie zarabia , a Paweł nagania takich którzy wytrzymają ponad rok wtedy dopiero , wypłacają to co powinni wg. faktury bez potrąceń ale zawsze znajdą powód żeby rozwiązać umowę z różnych przyczyn.Uważam , że ktoś w RE nabija sobie kabzę.
Deus 2015-08-12 18:54:38
Odradzam całkowity brak szacunku do ludzi w biurze siedzą tylko dzieciaczki które nie robiły nic oprócz wytyczania tras na google maps zero pojecia
6
Byly Frajer 2015-08-12 22:25:02
Czyli masz 6 aut i wychodzisz na tym ? lewe faktury aby nie zapłacić vatu to jest twój zarobek jetes smieszny
2
Dominik 2015-08-25 22:32:24
Jak wyglada obecnie sytuacja w RE ? Chodza sluchy ze jest niewesolo..
stiv0 2015-08-28 06:13:45
Chlopie w RE zawsze jest wesolo,albo narzekamy,albo marudzimy,a sumssumrum i tak sy
tartujemy na nastepne kolka
marianek 2015-09-05 19:27:22
Jezdze dla nich od stycznia. Nie wiem czemu sie czepiacie jak sa zlecenia to sie jezdi jak nie ma to wiadomo .Najwazniejsze to wywalczyc dobre stawki u pracodawcy .Ja akurat mam ok czy jade czy stoje moge najezdzic 10000 km i mam stala wyplate.Takze jak ktos lubi jezdzic i sie nie boi europy polecam przynajmniej zlapiecie doswiadczenie .Pozdrawiam
3
ewcia 2015-10-11 21:17:28
Witam Cię nina ja powiem Ci otwarcie jeśli już tak bardzo chcesz i masz dużo kasy do oddania dla RE możesz zacząć pracę przez koordynatorów.Jest tam Paweł Zembrzycki , Robert Rosiak pytaj o nich bo to oni agitują. Tylko czytaj uważnie bardzo uważnie UMOWĘ jeśli już dojdzie do jej podpisywania.Ogólnie to będą twierdzić , że nie ma miejsc bo te są obsadzone ich ludźmi.
2
transportowo 2016-01-12 13:32:27
mam pytanie w jaki sposób mogę nawiązać wspułprace z tą spedycją ? mam nowo założoną firmę i auto reno master 8 pal , z zabudową spojtrak .
wrazie coś proszę o kontakt (usunięte przez administratora)
Bllack 2016-01-24 21:50:20
Bzdury za niskie stawki dla przewoźników to się rozwija moim zdaniem re to samo dno i typowy wyzysk pomyślcie sami stawki na plandeke pusty 0.24 1250 km pół darmo 0.31 pełny to ja się pytam kto niszczy rynek oni i przewoxnicy. Pytanie do kolegói kupiłeś auto i nie masz na niego pomysłu gratuluję inteligentnego podejścia do branży transportowej
2
Flash to patologia jeżdżę tu ostatni raz 2016-02-09 19:00:30
Żal
2
Zawiedziony 2016-02-29 20:03:29
Jak piszecie tak jest.Stawki dno.Wasz zarabia na was kase a wam płaci grosze.Ale uważajcie jakie macie ubezpieczenie.Ja się na tym przejechałem.Zostałem napadnięty,pobity i okradziony.I nie dostałem ani grosza bo mój szef wykupił minimalne wymagane ubezpieczenie,które nie obowiązuje podczas stania na parkingu np. w weekend.tylko podczas jazdy.Tak więc nie ma cie nic jak macie pauzę i nie jedziecie.Sprawdzcie wasze ubezpieczenie.
1
Zawiedziony 2016-02-29 20:04:47
Jak piszecie tak jest.Stawki dno.Wasz zarabia na was kase a wam płaci grosze.Ale uważajcie jakie macie ubezpieczenie.Ja się na tym przejechałem.Zostałem napadnięty,pobity i okradziony.I nie dostałem ani grosza bo mój szef wykupił minimalne wymagane ubezpieczenie,które nie obowiązuje podczas stania na parkingu np. w weekend.tylko podczas jazdy.Tak więc nie ma cie nic jak macie pauzę i nie jedziecie.Sprawdzcie wasze ubezpieczenie.
Andy77 2016-04-23 12:50:40
Witam. Tak czytam i czytam te opinie i...ja zrobiłem pod flashem pierwsze kółko i póki co nie mam na co narzekać. Tzn jeżdżę dla szefa który do nich auto wstawił i myślę że dużo zależy właśnie od przewoźnika u którego się pracuje. Od Flasha zależą kilometry i nie było źle jak na pierwszy raz. Co do jazdy 72h non stop to nie zdażyło mi się. Owszem czasem trzeba ponad 1000km na strzała zrobić ale to chyba norma w tej pracy ale potem masz Pauza praktycznie tyle ile sam powiesz. Opinie są mocno przesadzone co nie które, chyba że to dlatego że to mój pierwszy wyjazd, ale spedytorzy normalni,wszystko można dogadać.
5
ciekaw 2016-04-27 12:54:49
just a napisz jaka masz stawke u szefa i czy wyplaca ci milog to wtedy pomysl ze twoj szef jezdzi za gowniane pieniadze u nich ktorzy niszcza rynek takich powinni wyeleminowac firmy bo szkodza innym
Andy77 2016-04-30 16:30:28
Tak,stawki we flash nie są rewelacyjne...ale szeryf mój przerobił już tyle spedycji, które w teorii oferują wyższa stawkę za kilometr,ale albo czekasz za kasą po parę miesięcy albo w trzy tygodnie dają 5-6tys km zrobić i tyle. Flash płaci na czas i kilometry na poziomie 14 - 17 tys w 26 dni. Ja nie mam tragedii bo w 29 dni w trasie 5800 zł zarobiłem, a szef też raczej nie dokłada bo facet od lat 90 w transporcie siedzi to wie co robi. Póki co nie narzekam.
4
wkurzony 2016-07-21 08:33:11
jezdze we Fleshu od 2lat powiem tak z mojego punktu widzenia ze flash kierowcow ma za nic dla nich kierowca to robokop bez wlasnego zycia prywatnego skonczyla mi sie dostepnosc stalem na zaladunku dobe ten karol i jemu podobni powinni byc ukarani nasz karza za kazde spoznienie a ich kto karze ze kierowca po zakonczeniu dostepnosci jest jeszcze w trasie????????? banda zafochowanych dzieciakow z kompleksami szukam przewoznika pod fleshem na umowe o prace moja stawka minimum 4500pln plus 150 za kazdy dodadkowy dzien w trasie zapewne nie znajde takowego ale czekam na info jestem z trojmiasta adamos1173 małpa wp.pl
2
Paweł 2016-07-21 15:16:53
Zatrudnię kierowcę z aktualnym szkoleniem. Oferuje atrakcyjne wynagrodzenie. Samochód Renault Master plandeka. Zainteresowanych proszę o kontakt tel. (usunięte przez administratora)
PAWEL 2016-08-03 11:51:50
Zatrudnię kierowcę. Oferuje atrakcyjne wynagrodzenie. Samochód Renault Master plandeka. Zainteresowanych proszę o kontakt tel. PWJ-PTG-1TA
Uokej 2016-08-03 15:28:10
...Jeżdżę od prawie 3 lat i jest spoko.Stawka zależy od tego jak się z szeryfem umówisz,bo Flash jemu płaci ładnie...
1
Uokej 2016-08-03 15:30:20
...Jeżdżę od prawie 3 lat i jest spoko.Stawka zależy od tego jak się z szeryfem umówisz,bo Flash jemu płaci ładnie...
1
Byly chlop 2016-08-11 19:56:06
Nie rosmieszaj mnie 0.24 km pustt 0,31 ladowny to dobra stawka widze masz pojecie o transporcie. Flash to dno spytaj dlaczego z polski wyjazd jest za darmo vo jak nazwac 1250 km za pol ceny
adrianboss11 2016-08-31 17:57:41
jeździłem 4 miechy (4 kółka) pod flashem, więc dobrze ich nie poznałem
1. kółko 15tys km
2. kółko 15 tys km
3. kółko 16 tys km
4. kółko 4 tys - sierpień i byłem nie całe 2 tygodnie w trasie bo musiałem wracać z powodów osobistych do domu ponosząc koszty paliwa - szef też nie zarobił więc mu się nie dziwie

jeździłem dla szefa on ma 4 busy pod nimi i 2 puszcza na giełdzie czyli razem 6.

Ja myślę, że spedycja jest przeciętna szału nie ma ale też nie ma lipy, jeśli chcielibyście się zatrudnić jako kierowcy to zwracajcie uwagę na firmę nie na spedycję. Ja trafiłem na dziadowską: stare auta ciągłe problemy, jeszcze niedługo pewnie sam musiałbym serwis robić ehh... i szef tylko czeka na czym ci upierdykać kasę. NP nie dał mi służbowego telefonu a przy 1 kułku dostał karę 150 EURO za brak kontaktu z mojej strony hehe oczywiście nie dałbym sobie zabrać tych pieniędzy bo ja bede decydował czy odbieram czy dzwonie itd. Także podsumowując myśle że wiele zależy od samego szefa (właściciela auta).
adrianboss11 2016-09-01 10:58:11
ale chodzi Ci o zarobki jako przewoźnik czy pracownik przewoźnika ? Ja jako pracownik zarabiałem najpierw 0,20 gr/km potem 0,23 gr/km i 0,25 gr/km z trasy na trasę stawka mi się zwiększała.
Paweł 2016-09-28 15:01:55
Zatrudnię kierowce ze szkolenie flash/roberts europe. Kontakt tel. 535&503&502
1
Krnąbrny 2016-10-01 00:38:16
Tez jestem weteranem bo 5 lat i dziwie sie ze tak dlugo wytrzymałem. Co do spedytorow z NL nie mam zastrzeżeń daja zlec na EU ale polscy pseudo spedytorzy to banda dzieciaków ktora we du pie byla i go wno widziala. Traktuja kierowcow jak popychadla. Zawsze jest wina kierowcy. Oni decyduja o zleceniach w PL. Przewoznik byl ok. Stawka 22 gr/km ale za cholere nie idzie zarobic wiecej niz 4000 zl. Jezdza tylko WYBRANI i PUPILE. Reszta (czyli ja) stoi. NIE POLECAM.
1
J.L 2016-10-08 09:15:42
Tak, bo branie doladunkow z gieldy po 0.2€km i ladoeanie po 2 tony to nie jest psucie rynku. I wymog zrobienia 1500km w 15h drogami nieplatnymi to tez nie jest psucie rynku ? Najwiecej szczekaja Ci co nic madrego nie maja do powiedzenia, czyli kierowcy, albo przewoznicy ktorzy wstawili dwa auta i w ciagu 3 chca sie dorobic domku i auta z salonu. Nie podoba sie spedycja stawki itp to nie wstawiasz tam auta. Prawda jest taka ze na chwile obecna Flash jest jedna z niewielu firm, ktora jest stabilna na rynku i ma w miare normalne podejscie do kierowcy. A w tych czasach to nie jest takie oczywiste. I tutaj jak zaladuhe kartonik to jade z kartonikiem nawet 2000km a nie dobieram po drodze kilka doladunkow. A takie kartoniki tj. 40% zlecenien
5
ble ble ble 2016-10-12 16:41:55
chlopie masz racje omijac flesha wielkim lukiem
aksja 2016-10-12 16:44:29
!rfg to w takim rAZIe warto zadać pytanie czy w ogóle firma jeszcze istnieje i działa i jak w internetowych zasobach znaleźć ich witrynę - ktoś coś wie więcej>?
Zły 2016-11-03 08:11:34
Samochód firmy Flash który stoi ciągle pod jednym z bloków na Ul Koralowej w Lublinie zabiera kilka miejsc parkingowych takie auta firmowe powinny stać na parkingach firmy lub strzeżonych WR 1356v
fleszunio 2016-11-07 14:46:26
wolny kraj moge sobie stawac gdzie chce i jak chce chyba ze administrator drogi zabroni co tez nie moze tego dokonac bo inne samochody nie moglby parkowac wiec baju baju kocham cie:) marudko moja
Gregor 2016-11-29 14:26:55
Wiadomość do wszystkich osób zainteresowanych pracą dla firmy Flash naprawdę zastanówcie się dwa razy zanim zaczniecie współpracować.
2
flafi 2016-11-30 19:20:57
dlaczego co jest na rzeczy podaj konkrety!
Zostaw swoją opinię o Roberts Europe Sp. z o. o. - Piaseczno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Roberts Europe Sp. z o. o.