brak logo

Astra Telecom

Toruń

Opinie o Astra Telecom

Grzegorz 2011-03-17 14:26:50
Dobry integrator,fajne celowe pomysły ,potężna gama usług .Zarobki należą do słabszych,za to jest dużo innych profitów samochody słuzbowe,komputery,telefony .Organizacyjnie słabo,większośc usług spoczywa na głównym szefie.Kadra kierownicza jest nie samodzielna
Waldemar 2011-03-18 07:57:32
rozważalem przejście do tej firmy w związku z przeprowadzką z Poznania ,prowadzilem badania,rozmawialem z wlaścicielm ,klientami tej firmy .Zarobki bardzo bardzo nie wygórowane .Inwowacyjne systemy dzialania i obslugi klienta konkurencyjne nawet dla dużych spólek IT .Firma mocno doinwestowana .Bez ruszenia w polskę i otrzymania większych zleceń jej bytowanie na rynku nowosądeckim kompletnie ogranicza rozwój.Sądeczyzna mimo kilkunastu uczelni IT jest zaściankiem informatycznym.
Marek 2011-03-20 21:53:03
zauważam że nie jestem sam w swoich spostrzeżeniach Nowy Sącz to producent informatyków,przez ten fakt całkowice zablokowany . Brakuje dużego integratora - producenta IT na tym terenie .100 % informatyków których znam marzy o pracy w ,,budżetówkach,, .Firma Astra-Telecom jest całkiem pozytywynie opiniowanym integratorem i największą firmą IT na naszym terenie .Ale ich oferta i usługi są na rynek Warszawski,Krakowski .W sądeczyznie nie mają żadnych szans rozwoju. Brak rozwoju kontraktów to jak zuważył poprzedni opiniodawca ,zarobki bardzo,bardzo słabe,,
Beata 2011-03-25 16:09:13
Porządna firma,kryzys ich nie omniął .Zarobki średnie .Ale rzetelnie płacone.Bardzo mile wspomaniam .
Tomek 2011-05-23 18:32:23
Twierdzę, że te wszystkie opinie stworzył sam Prezes firmy w celach marketingowych. Wszystkie są tendencyjne i zupełnie nieprawdziwe, chyba że chodzi o zarobki :) Nie sądzę również, że wszystkie osoby robią takie same błędy interpunkcyjne :) a tak naprawdę Firma jest nierzetelna, niesłowna, brak w niej kompetentnych pracowników co mogą potwierdzić niezadowoleni klienci z sektora publicznego i prywatnego. Świadczy o tym wiele zerwanych umów i chyba brak nowych. Firma po prostu oszukuje ludzi tanimi gierkami: "pracuj, -jutro- będziesz wielki, będziesz dużo zarabiał... i na tym się kończy". Niestety słaby rynek pracy w nowosądecczyźnie umożliwia to Właścicielowi. Zdecydowanie nie polecam - chyba że nie macie innego wyjścia...
Tomek 2012-02-28 19:10:30
Panie [usunięte przez moderatora] mimo sporów tą opinie napisała [usunięte przez moderatora] . Kompletny nieudacznik
3
Grzegorz 2013-07-15 15:06:33
Porządna firma i fajny klimat współpracy. Duże doświadczenie .Firma trochę w kryzysie - przegrała ważne strategiczne przetargi .Ma ogromne zaplecze techniczne i możliwości wykonawcze . Zarobki ,,średniutkie ,, .. Wymagania bardzo, bardzo duże.
tajny 2014-07-03 22:12:29
Firma mało rzetelna nie płacą byłem u Nich jako inż , technologiczny przez 7 dni od miesiąca czekam za zapłatą i cały czas jestem zbywany, na budowie chaos jakich mało, szczerze nie polecam tej firmy.
3
Mariusz Brygadzista 2014-08-26 18:35:40
Kolega który to napisał to informatyk ze spółdzielni ogrodniczej w nowym sączu. Przyjechał do pracy na 14 dni .Po 5 dniach uciekł . Na budowie niestety trzeba parcować. Zawsze chaos tworzą pracownicy . Podawanie się za technologicznego jest mało poważne . Co do płatności to nie jest spłódzielnia ogrodnicza która podbno płaci od ręki po 30 zł dziennie . <y zapłaciliśmy 200 zł dziennie .
1
tyka 2015-01-12 23:22:22
Firma została założona 1 marca 1989 roku. Pierwszy profil jej działalności to projektowanie i instalacja linii kablowych teletechnicznych, instalacja central telefonicznych, wykonawstwo linii i instalacji elektrycznych. Firma rozwijała się wraz z postępem technicznym stosowanym w technologiach instalacyjnych. Dzisiaj starają się być Liderem instalacji elektrycznych, teletechnicznych, automatyki budynkowej .
kalinka 2015-03-26 17:40:13
to super że firma działa już tyle z sukcesami, ma mocną ugruntowaną i stabilną pozycję na rynku więc z pewnością jest bardzo wartościowa jako pracodawca, dużo doświadczenie z pewnością jest ich atutem. jednak nurtuje mnie czy przyjmują w takim razie super doświadczonych fachowców czy tez młodziutkim ludzikom tez dają szansę
inzynier - kierownik 2015-04-14 09:16:06
Tajny nigdy nie byłeś inzynierem technologicznym tylko informatykiem z ogrodniczej . Tak jak napisałem tobie w opinii . jesteś ogrodnikiem . udajesz technoloigicznego,infromatyka,montera - a jesteś ogrodnikiem . Firma przekonana że zatrudnia specjalistę a okazuje się że to kombinacja fachowca od technologi po ginekologie .
Władek 2015-04-26 15:30:58
Człowieku piszesz głupoty. Pracowałem w tej firmie bardzo długo. POPIERAM TOMKA W 100 PROCENTACH.Podejściu dobrej kadry, prezes dyrektor generalny bo tak się tytułu je pisze głupoty. Firma nierzetelne, kłamstwo, niezadowolenie klientów sięga zenitu. Lepiej zbierać złom niż tam pracować.
1
Władek 2015-04-26 15:59:32
Firma zalicza coraz większe wpadki. Prezes stracił zamówienia z sektora publicznego. W sektorze prywatnym poznali się na jego mataczenia (Zamość -totalna zaglada - wyrok sądowy i komornik). Właściciel nabrał kredytów i szuka głupich by na niego pracowali. Na stronie internetowej i Facebook pokazuje jak dobrze być w jego firmie. Kalinko życzę powodzenia. Zapytaj Jozka, Mariusza, Sztywnego, Mateusza, Zbyszka, Krzyśka B.,Janusza, Gruche, Jacka, Kondzia i wielu innych którzy pracowali na zabawki prezesa
2
Władek 2015-04-26 16:02:58
Jak bym słyszał prezesa. Spółdzielnia ogrodnicza to jego hobby
1
Janusz 2015-04-28 12:10:15
władek .Jak czytam te bzdurne opinie to mi się smiać chce . Wszyscy wymieni niż to pracownicy . Którzy byli odpowiedzialni za roboty . Ich już w tej firmie nie ma . pewnie dlatego że byli,,wspaniałymi pracownikami ,, . Pracy na rynku jest dużo , każdy może pisać pomówienia .A wystarczy tylko pracować nie wazne dla kogo . dzisiaj jest zły ten prezes jutro inny . Firma nie straciła zamówień z sektora publicznego tylko umowa wygasła .
brygadzista 2015-04-28 12:13:06
faktem jest że Prezes przekazał mi że do pracy ma przyjsć super informatyk z ogrodniczej. a przyszedł ogrodnik .
Brygadzista 2015-04-28 12:20:15
ja jestem nowym pracownikiem od 2 miesięcy . jak czytam nie które złośliwe opinie to mi sie nóz w kieszeni otwiera . Prezesa widział może ze dwa razy . Wykonuje swoje , jezdzę fajnym mercedesem , dostaje diety . pracuje . Pensja jest ok. jestem ubezpieczony . Ja już pracowałem u byłych pracowników astry którzy otworzyli firmy . bez zusu , na krzywy r... z opowiadaniami jak to prezes astry jest demoniczny .Panowie i panie ,, uczciwiości,, ciutkę
jano 2015-04-28 12:23:05
władek to jest opinia sztywnego krzyśka o astrze wpisana wyżej w 2012 ...Ja pracowałem w Astrze sześć i pół roku, była to najlepsza praca w moim życiu. Pieniądze były dobre, a czasami nawet bardzo dobre. Szef firmy był dla mnie wyrozumiały i wiele razy wybaczył mi moje błędy i potknięcia. Niestety pod koniec roku \"przegiąłem pałę\" i musiałem odejść.

władek byłeś dyrektorem który załatwiał tylko dla siebie .Nic dla firmy .
Chcę wam tylko uzmysłowić, że w Astrze da się pracować i nieźle zarabiać, trzeba tylko robić swoje i nie gwiazdorzyć.
Wladek 2015-04-28 20:21:37
Tak jak Tomek na wstępie twierdzę, że wszystkie odpowiedzi na złe opinie pisze właściciel firmy.Żaden Jano nie pracował w tej firmie, poza bratem prezesa który został zwolniony i nigdy nie posługiwał się komputerem, wolał procenty - inwestycja Hotel Czarny Potok dla JW Construction - totalna zagłada i znowu długi dla firmy i prezesa.
Nowy pracowniku jeździsz fajnym nowym mercedesem od dwóch miesięcy...my jeździliśmy też mercedesami, a kieszenie po kilku latach pracy były puste, trzeba było pozwy pisać by dostać zaległości.
UCZCIWOŚCI TO ZYCZYMY TOBIE PREZESIE.
1
Mariusz 2015-05-01 16:36:21
rzeczywiście prezes was wkurzył , skoro piszecie takiego głupoty na jego temat. jakby na to nie patrzył to prezes zawarł umowę i układał instalacje , i to jego wina że został okradziony przez inwestora i swoich pracowników . Co do mercedesów w firmie pojawiły się kolejna dwa nowe . władek przekazałem prezesowi żeby zerknął na te wpisy .pozdro .
Prezes 2015-05-01 16:57:05
serdecznie wszystkim dziękuje za wasze wpisy te pozytywne i te negatywne jak również te które mnie i firmę pomawiają . Rynek inwestycji jest bardzo ciężki. Firma potrzebuje dobrych pracowników . Wpadki zdarzają się z tego powodu ,,przykład ,,że klient z dochodem 4-5 tys miesięcznie dostaje dotacje kilkanaście milionów na budowę hotelu .Kupuje samochody,ciuchy a na inwestycji zostawia 8-10 firm bez wynagrodzenia .Życzę wszystkim powodzenia i lepszych pracodawców . Co do zabawek no..... nowy model VITO jest super.... dla wymagających polecam S coupe - zaręczam z własnego doświadczenia jest ,,świetny,, Dzięki wam popełniam coraz mniej błędów .
Wladek 2015-05-02 21:18:10
Manek i Grzesiek w Austrii, Sztywny we Włoszech, Kondzio w Norwegii, Jaco na Wyspach,a Wy????w Nowym Sączu szukacie roboty...Oddziały w Warszawie, Katowicach, itd. Sprawdziliśmy, nie ma oddziału na Kruczej w Warszawie zły kod pocztowy, 00-950 to inna dzielnica Warszawy, ale kłamstwa, zawsze były na pożądku dziennym w tej firmie/.Szkoda mojego czasu.Wam życzye kupy złomu do obierania, z okazji następnej rocznicy Waszej wielkiej firmy. Pracujecie na kredyty Waszego szefa.
A jeżeli ktoś ma zamiar pracować w tej wspaniałej firmie, życzę wraz z byłymi pracownikami powodzenia, nie ma jak się samemu przekonać.
1
PureSky 2015-06-16 20:00:18
100 % racji.pusto w kieszeni a chciałoby się apartamenty i laski w stolicy. Właściciel to nie żaden prezes, bo to jest działalność gospodarcza. Burak dorobkiewicz w mercedesie,udający w Warszawce wielkiego biznesmana. Nieuczciwy, zakłamany i oszust. Nie wypłaca pracowników, nie płaci za towar.
2
PureSky 2015-06-16 20:01:24
Tak dokładnie jest.
PureSky 2015-06-16 20:20:58
Tak jest. Właściciel ma rozdwojenie jaźnii. Niestety berdzo chciałby być zupełnie kim innym, niż jest. Żyje w urojonym świecie wielkiego biznesu, a zatrudnia 2 osoby. Trwoni kasę na prawo i lewo, ale niestety nie zawsze swoją. Zapytajcie dostawców i innych partnerów, np. hurtownie elektryczne, firmy obsługujące. Zapytajcie pracowników o pensję. Właściciel nie ogarnia zupełnie rzeczywistości. Opowiada rzeczy, które w ogóle nigdy nie istniały i nie istnieją.
1
Olo 2015-07-13 14:33:59
PureSky nikt nigdy nie napisał tak celnej opinie o jej właścicielu i jego bałaganie. Firma jest "dość popularna" w niespójności tego co opowiada jej właściciel, spotkanie z "Właścicielem"jest niemożliwe bo nie ma odwagi spojrzeć ludziom w oczy. Praktycznie ta działalność gospodarcza nie istnieje na rynku lokalnym, a tym bardziej poza nim. Kreseh (właścicielu) może poinformujemy resztę "zainteresowanych" o ostatnim "osiągnięciu" inwestycyjnym tej "wieloosobowej" "firmy"
2
ewa 2015-08-03 10:11:56
te negatywne oponie pisał mój były chłopak Tomek . który bryluje w skypure. Nciągając ludzi na koszty . Znam właściciela ASTRA-TELECOM i przedstawione opowieści są niepoważne . Mój chłopak pożyczał ode mnie pieniadze aby wciagnąć w sidła właściciela firmy . Tak załatwił juz kilka firm .
po co 2015-08-15 11:45:47
Po co pisać opinie o firmie która już nie istnieje? Trawa na Papieskiej po kolana. Kostka zielona od zarośli. Na plocie ogłoszenia SPRZEDAM. Ostatni pracownicy (było ich dwóch) musieli uciekać za chlebem. Szkoda czasu.

Szef przegrał batalię o "istnienie" głupotami. Zajął się podsłuchiwaniem pracowników, mataczeniem, wymyślaniem bzdur, pisaniem maili podszywając się pod pracowników, tworzeniem historii wręcz ubawiających, ustawianiem sobie budzika na telefonie i rozmawianie z tym budzikiem przy innych, żeby stworzyć "łał" hehe, nawet tam gdzie nie było zasięgu wzbudzając śmiechy innych. No mała, lekka parodia. Dzisiaj żeby coś mieć, nie wystarczy gadać ale wziąć się do roboty. Hehe, więc lecę, bo szkoda mojego czasu...
3
ZOZO 2015-08-17 19:06:47
NO TO JAJA, A BYLO TAK PIEKNIE,JUZ MU ...ZADI NIE ZASPIEWA.....
1
Grzegorz 2015-08-23 10:59:44
Przeczytaj wszystkie posty i wyciąg wnioski....czy "właścicielom coś się odwiedzi"????
Pozdrawiam.
P.S.
Właścicielowi bo zawsze był tylko jeden.
marzena 2015-08-31 11:13:27
wszystkie opinie negatywne napisały , osoby które odeszły z firmy . Na swoje własne życzenie . co do możliwości firmy zawsze można sięgnąć do bilansów , ewidencji itd . Pomówienia to efekty frustracji byłych pracowników czy managerów . Firma ma płynności , wartość i dynamikę czasami kilku firm z branży technicznej razem wzięte do kupy. Napewno już wyeliminowanym błędem firmy jest fakt że płaciła zobowiązania pracownikom i partnerom nie za pracę
tylko za sprzedawanie marzeń i opowiadanie bajek pracodawcy . Pracujecie działajcie jest wam napewno lepiej . ASTRZE dajcie spokój .
Grzegorz 2015-08-31 18:36:19
MARZENKO.Ten sam efekt bedzie z finansami astry co z bilansem fenix construction & coś tam...sp.z o.o.Trawa po jaja i takie same efekty..
Pozdrawiam
ewa 2015-10-05 12:15:09
wszystkie negatywne opinie to twór ,,jak ktoś napisał wcześniej sprzedawców marzeń . Których żadne klient nikt nie chciał . I warto wyciagnąć z tego wnioski . To jest jedna z najdynamiczniejszych firm technologicznych w Polsce.
po co 2015-10-05 18:29:58
Tylko pod warunkiem, że inni śpią!!!!!
ADAMOS 2016-01-24 22:29:36
PODAJ WLADEK TELEFON DO SIEBIE
ADAMOS 2016-01-24 22:29:39
PODAJ WLADEK TELEFON DO SIEBIE
jachy 2016-02-01 16:14:42
pracuje w tej firmie od niedawna . Zajmuje się koordynacją usług na rynku niemieckim . Nie ma czasu poskrobać się po ...... . Płaci to i wymaga . Mamy wiele wolnych etatów na Niemcy i Francję . Dostałem czyste biuro z pełnym wyposażeniem i działam . Kasa tez ok .
ewa 2016-02-19 08:51:52
po pracy w hotelach 4,5 gwiazdkowych , w firmach najbogatszych sądeczan , sądeckich placówkach bankowych .Praca w Astrze to przeniesienie się z czasów komuny na manhatan . Firma poszukuje fachowców zgłaszajcie się .

Tomek 2016-02-19 21:55:30
Pytanie? Zastanów się zanim odpowiesz...od jak dawna Masz ten "mętlik w głowie"???? Tyle w temacie Twoim i firmy.
Janek 2016-02-23 07:36:34
Pracuje miesiąc. Zarobki i warunki do przyjęcia . w piątek jedziemy na instalacje do niemiec. firma godna polecenia .
Tomek 2016-02-23 21:52:12
Janek, co Będziecice instalować?. Prezesa w ramki? Niemcy to terytorialnie dużo Państwo.
1
Tomek 2016-02-23 22:02:57
Nicon...? Przeczytaj poprzednie wpisy, jak je zrozumiesz? Podejmij decyzję.Mam nadzieję, że "myślenie nie sprawia Ci bólu"???
Powodzenia.
Brico@ 2016-04-08 11:00:55
Ja pracuje dla tej firmy od siedmiu miesięcy . I każdemu polecam nie czytajcie tych knotów negatywnych . Pracuje już na drugiej budowie w Berlinie . Firma szuka specjalistów z językiem niemieckim i francuskim . Poszukuje też instalatorów instalacji elektrycznych . Wynagrodzenie 8-9 euro na godzinę,socjal w porzo . Jak na razie polecam ....
Wici@ 2016-04-14 20:57:18
Idioto!!!!!!! Turek nie wstaje z łòżka za takie pieniądze!!!! Przepraszam wszystkich Turków. KTO PŁACI TEN SOCJAL????? Social musi być opłacony u Nas w Niemczech. POlACY to jakiś oszust proponuje stawkę 8 € i Social "w porzo"!!??
Wici@ 2016-04-14 21:19:33
Karolku....drut nie zawsze jest tej samej grubości. A ciemnota nie boli! Codziennie widzę takich ludzi oszukanych przez "wielkie" firemki, które znikają.
Np. 35 godzin tygodniowo po 8 € = 280€, Masz Karol 4 tygodnie w miesiącu czyli 4 razy 280€ = 1120€. Przy takiej wypłacie u Nas jesteś Dziadem, a rodzina Twojego pracodawcy jeździ Mercedesemi.
Pozdrawiam z Berlina.
mirek 2016-05-02 12:59:58
Negatywy powstają w wyniku niezadowolenia . Ja pracuje z firmą w Hannover , Dostaje 1300 euro,dostaje diety ,noclegi .Brygady mają nowe MB vitaszki . Polecam pracę w lokalnych firmach sądeckich . Ja pracowałem i to w tych największych .
były pracownik 2016-06-07 15:01:36
Wszystkie pozytywne opinie o tej firmie pisze sam Prezes. To widać w stylu, jest dla niego bardzo charakterystyczny. Nie znam osoby, która byłaby zadowolona z pracy w ASTRZE jak i z usług przez nią świadczonych. Nie dajcie się oszukać wizjom Prezesa z kilkoma postępowaniami komorniczymi.
2
Annnn 2016-09-30 14:09:37
Chyba zniknęła ta firma całkiem z rynku. Strona nie działa telefony też....
ry 2016-10-09 22:06:01
A jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę w dziale księgowości? Skoro jest zawierana umowa o pracę i zapewniają wsparcie techniczne i merytoryczne to bardzo dobrze o nich świadczy, bo taki pakiet medyczny i ubezpieczenie może rzeczywiście umilić pracę.
Zostaw swoją opinię o Astra Telecom - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astra Telecom