brak logo

Currys

Newark

Opinie o Currys

djddhhf 2008-10-17 12:15:29
Słowa kojarzące się z Currys (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):staesujacr
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .dobre
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... dobra.
Od jakiej stawki można negocjować pensję?nie mozna
Najbardziej podobało mi się w Currys:dobra atmosfera miedzy pracownikami
Najbardziej nie podobało mi się w Currys:stres
violet 2008-11-04 20:26:23
Słowa kojarzące się z tą firmą to (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):rozwojowa,stresujaca
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .3+
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .im wiecej Polakow,tym gorzej
Od jakiej stawki można negocjować pensję?nie mozna
Najbardziej w tej firmie podobało mi się: ... .atmosfera w zespole
Najbardziej w tej firmie nie podobało mi się w: .brak organizacji.. .
new worker 2008-11-20 14:59:15
Słowa kojarzące się z tą firmą to (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): solidna
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .minimalna
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .ok
Od jakiej stawki można negocjować pensję? nie można
Najbardziej w tej firmie podobało mi się: ... .traktowanie pracowników z szacunkiem
Najbardziej w tej firmie nie podobało mi się w: ... .dezorganizacja
anonim 2009-01-21 18:41:41
Słowa kojarzące się z tą firmą to (bagno stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ...lipa chyba ze sie lize [usunięte przez moderatora] menadzerom .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... polacy [usunięte przez moderatora] psycha im siada.
Od jakiej stawki można negocjować pensję?5.73 i to szczyt marzen na poranku
Najbardziej w tej firmie podobało mi się: ... hmm olewcze podejscie.
Najbardziej w tej firmie nie podobało mi się w: ..brak organizacji, kablowanie , maly [usunięte przez moderatora]
anonim 2009-02-04 20:00:54
Bo ci sie robic nie chcialo !!!! zajebista firma polecam
anonim 2009-02-04 20:07:58
to chyba dla ambition musisz racowac a nie dla currysa...;)
anonim 2009-05-10 19:08:51
praca jest jaka jest ale nie narobisz się, najważniejsze mieć kontrakt
zgred 2009-05-13 23:16:40
Kiedyś niezła firma ale od roku się reformuje czyli jest co raz gorzej. wiem bo pracuje dla DSG (kontrakt) od 2 lat
brak mozliwości rozwoju. tną wszystko co mogą (łacznie z darmową kawą) byle było na zatrudnienie nowych taskleaderów
Przypadki dyskryminacji polaków, niestety równiez niesłuszne zwolnienia z pracy nawet na kontrakcie.
A To Polska Wlasnie !!!! 2009-08-20 13:18:14
W sumie na 60% zgadzam sie z ostatnia opinia a wiem co pisze bo pracowalem w tym magazynie 3 lata na kontrakcie takze pamietam jeszcze czasy kiedy naszych pobratymcow mozna bylo policzyc na palcach obydwu rak i byly to czasy najlepsze dla pracujacego polskiego emigranta w tak duzym centrum logistycznym ,niestety potwierdza sie regula ze im wiecej naszych rodakow zaczeto zatrudniac w owej firmie tym wiecej wpadek zaliczali oni i co za tym idzie zaczeli sami sobie robic pod gorke ,gdyz anglicy mimo ze flegmatyczni ospali itd. ale niestety potrafia bardzo szybko uczyc sie na bledach i wpadkach takich osobnikow i bardzo szybko zmieniaja a takze dostosowuja swoj system pracy pod zmieniajaca sie sytuacje niekoniecznie na korzysc pracownikow ale w szczegolnosci stawiaja na to aby firma funkcjonowala sprawnie i bezpiecznie a powyzsze negatywne opinie najprawdopodobniej pochodza od osob ktore dolozyly sie do zmian jakie zaszly w tej firmie poprzez swoja ignorancje ,lenistwo i kombinatorstwo a takze zapewne brak znajomosci jezyka i obyczajow .
tylko wiesniaki tam robia 2009-11-24 00:59:27
robic mi sie chcialo a ty to chyba masz [usunięte przez moderatora] w glowie pewnie wykopki cale zycie to taki currys to spelnienie marzen dla ciebie szanuj sie [usunięte przez moderatora]
to zenada nawet wroga bym tam nie wyslala 2009-11-24 01:03:17
wycisk na maksa, jak ktos sobie chce naderwac kregoslup to tam napewno, ludzie to kable a polskosc az razi, dyskryminacja, stawka najnizsza
oswiecim - currys 2009-11-24 01:07:23
jezyk znam,i po przewracowaniu tak okolo 10 miesiecy i nie lizanie tylkow jak reszta polaczkow ktorym to nie wiele dalo , lubia sie ludzic hahaha porazka,
A To Polska Własnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2010-01-27 13:15:04
W [usunięte przez moderatora] byliscie [usunięte przez moderatora] widzieliscie szczeniaki blehehhe naderwac kregoslup dobre sobie ,wykopki tez niezle ,wycisk na maxa haha ,to wlasnie o takich ludkach pisalem nic dodac nic ujac moderator poprosze posprzatac ten chlew !!!!
Bigos 2010-01-31 20:31:56
No to wiesniaki wpadnijcie zaraz obok do laurentsa zobaczycie co to znaczy polskie Kongo i Jakie Przyglupy z polski tu pracuja ,mieszkam z ludzmi ktorzy pracuja w Currys na kontrakcie i zaden nie narzeka
szkielko 2010-02-21 13:48:29
Każdy po części ma tu trochę racji i po części przesadza.
Praca przez agencję (Ambitions Personnel) z Lincoln, Grantham lub Newark, a także Sleaford. Stawka minimalna na 1 zmianie, na 2 więcej a najlepiej na nockach. Ludzie są w porządku ale najlepiej znaleść swój krąg znajomych reszta out. Praca spokojna nikt cię na siłę nie pogania ale jesteś w systemie zalogowany (zależnie od działu) i normy swoje mają, codziennie wywieszają wyniki. Managerowie - większość ma spoko podejście i jest z tych co są tam bo muszą :). Brak organizacji to największa bolączka tego zakładu, no ale do tego idzie się przyzwyczaić bo w większości zakladów w UK tak jest. Język wystarczy w stopniu komunikatywnym, teraz jest więcej ludzi ze wschodu niż polaczków. Dla tych którzy szukają czegoś na początek lub w dobie kryzysu polecam bardzo, karierowiczom niestety nie bo tam kariery się nie zrobi. Zresztą co to za kariera. Atmosfera jest taka jaką sami sobie stworzycie bo są ludzie i ludziska. My mamy swoją zintegrowaną paczkę i jest wesolo nawet za bardzo. Pozdrawiam wszystkich którzy byli są lub będą pracowali w Currys. [usunięte przez moderatora]
kalo87676 2010-10-27 23:09:28
witam chcialem sie spytac czy macie jakis polski kontakt zeby byla w stanie zalatwic tam prace
;;; 2010-11-04 14:00:53
ja tam ide pierwszy raz, ta agencja w curysie taka zryta jest ze masakra, ale boje bo malo co angielski znam
delfin lucjan 2015-01-28 15:11:57
martwi mnie taka sytuacja jak firma nie ma swojej strony internetowej, wówczas nie wiem czy ona już nie istnieje czy po prostu jest niechlujna w ten sposób jeśli chodzi o swoje kwestie marketingowe. czy ktoś z was może napisać jak to wygląda naprawdę w rzeczywistości? to mógłby być dobry pracodawca ale ta kwestia musi się wyjaśnić
antek 2015-03-30 21:50:23
no chyba nie wiecie co piszecie - przeciez ta firma sie zajmuje sprzedaza nie w polsce tylko za granica. chodzi o detal sprzetu rtv i agd. no nie dziwne ze nie maja strony na polske po przeciez w polsce nie maja zadnego sklepu. mam nadzije, ze to jasna sprawa. po co te pytania wczesniej to nie za bardzo wiem.
dwo 2016-05-12 20:39:17
No rzeczywiście @blessin, wystarczy tylko lepiej poszukać, na ich stronie internetowej na dole jest zakładka kariera. Głównym warunkiem podjęcia pracy jest znajomość angielskiego
Zostaw swoją opinię o Currys - Newark
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Currys