brak logo

Unipaco SA

Toruń

Opinie o Unipaco SA

nowy 2012-01-23 13:00:16
no no...ciekaw jak pracuje sie w tym zakladzie ludzią? chcialabym poznac opinie innych
Pracwnik 2012-01-23 13:01:26
Firma ( usunięte przez administratora )!.Rotacja pracowników większa niż ktokolwiek jest sobie w stanie wyobrazić.Rekordziści nie pojawiali się już na drugi dzień pracy. Pracownika, większość ( usunięte przez administratora ).Pensja -minimalna w tym nadgodziny.Przerwa śniadaniowa 15 min z odbiciem karty przed wyjściem z hali i z powrotem .Minuta dłużej premia.
Urlop ciężko wyrwać najpierw ludzie z układami potem Ty próbujesz i nie dostajesz, bo pilna produkcja się zrobiła( mimo dużo wcześniejszych uzgodnień i planowaniu urlopu).(usunięte przez administratora)spraw pracowniczych kończyła się w sądzie pracy.
( usunięte przez administratora ) .Ludzie bez własnego zdania, z\" dużymi łopatami \"do kopania dołów pod drugą osobą.
Popytaj na mieście jak \( usunięte przez administratora )).Szukajcie pracy gdzie indziej. Ludzie którzy tam pracowali i odeszli ze względu na różne sytuacje panujące w tym dennym zakładzie pracują teraz na lepszych stanowiskach wyżej płatnych i są cenieni za swą pracę.Pozdrawiam
Mocek 2012-06-11 14:52:59
WIDAĆ KTO BOII SIĘ PRAWDY:)))))
Prawda!!!!!!!!!!!! 2012-06-14 09:06:17
Pewnie ,że wiadomo! Wszyscy pracownicy ci obecni i byli doskonale wiedzą kim są "panowie" z zarządu, ale jak tu , czy gdzie indziej jest napisana prawda o tych ludziach pozbawionych poczucia przyzwoitości , zasad moralnych i sumienia wpisy znikają. Zabawne sa tak głupi , że myślą , że jak zmażą to po problemie , ale są ludzie co szykują im niespodziankę;)))
ali 2013-06-14 13:26:19
Premie są uznaniowe zupełnie dowolne zabierane na każdym kroku stawka brutto na próbnym10.50brutto bez premii i ubrania roboczego "bo nie wiadomo czy sie pan nie zwolni"a ubranie kosztuje ..po próbnym można przy odrobinie szczęścia dostać 50gr brutto podwyżki i premię ale w sumie to średnio wychodzi 1700zł raz 1200 raz 1450 a czasem 1700 1900-to tak jak w moim przypadku 20 lat pracy z urlopem masakra DW jest do dyspozycji dyrektora to on decyduje kiedy wybrać tzn np postój świąteczny itp w zeszłym roku było 14dw w grudniu ludzie mówili za co będziemy żyć dyrektor stwierdził trzeba było odłożyć z innych miesięcy tak tam jest Dyr.robi co chce
2
Penelopa 2014-06-25 11:30:53
Premie uznaniowe według widzi misi Dyrektora za drobne błędy w raportach czy są czy nie masz brak premii,świąteczne dodatki brak jakiego kol wiek socjalnego dodatku ani urlopowego bez możliwości na poprawę zarobków chyba że jesteś synem behapowca w zakładzie lub wyżej szychy postawionej albo przydupasem dyrektora chodzi tam taki jeden wszystkich kapuje technik elektryk potem co usłyszy na zakładzie to wszystko donośi do dyrektora przesiaduje tam godzinami na pogawędce wszędzie wkłada swój nos dyrektor nie lepszy robi co mu się podoba daje rozpiski z błędami potem kara za to pracownika bez brak mozliwości dostania premi że źle zjechał zwoje prze dyrektora błędy jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś dyrektor nie odbiera telefonów albo przychodzi do pracy wczorajszy na kacu albo na letkiej bombce urlopy wydaję kiedy mu się podoba dni wolne za prace w niedziele i święta nie płatne,możliwość dostania podwyżki możliwa jest wtedy kiedy masz ojca wysoko postawionego w administracji możesz chodzić 10 razy i tak nie dostaniesz chodzbyś robił produkcje dziesięć razy większą niż stary pracownik który ma dwa razy większą pensie to i tak nie dostaniesz podwyżki zawsze coś znajdzie na ciebie żeby ci jej nie dać lub firme nie stać teraz na takie wydatki ale pieniądze na nowe maszyny mają tylko aby tobie nie dać podstawowa stawka to 10,50 zł za godzinę brutto,na wszystkim oszczędzają markera dostajesz jednego na trzy miesiącze czy długopis na pół roku jak zgubisz to następnego nie dostaniesz musisz gwizdnąć koledze albo kupić swojego ,ciuchy robocze dostajesz po miesiącu umowy są rozmaite i o dzieło na dwa tygodnie i 3 miesięczne,jest nawet tak że każe ci wypisać urlop i w czasie urlopu cie ściągnąć do pracy za nad godziny płaci ale jak zrobisz nad godziny to zabierze ci premie 400 złoty albo i więcej zależności na jakim stanowisku jesteś tak ze wychodziś na frajer z nad godzinami mimo że straciłeś premie to wychodziś na tym jak byś tych nad godzin nie robił to byś miał premie czyli nad godziny darmowe,dyrektor i tak wmawia pracownika że zarobki mamy bardzo dobre jak na nasz kraj bynajmniej ja nigdy nie wiedziałem ile zarobie jak robiłem 20 dni jako operator to raz wychodziło w danym miesiącu 2100 zł w drugim gdzie również było 20 dni 1600 zł i w trzecim też 20 dni 1800 złoty tak że nie wiesz co dostaniesz rozbieżność pensji jest makabryczna nić nie można zaplanować a jak masz rodzinę na utrzymaniu to masz przeszranę.Dyrektorowi jak dajesz wypowiedzenie najpierw ciebie przytrzymuje bo w danym momencie nie ma ludzi na twoje stanowisko i jesteś dla nich wartościowy potem obiecuje ci obiecanki cacanki umowę na stale z podwyżką prze kolejne 2 miesiące dostajesz o dziwo te lepsze pieniądze potem w następnym czasie dostajesz coraz mniej i coraz mniej że wychodziś na tym jak byś się dopiero co zatrudnił czyli po 3 latach czy 5 dostajesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i już nie jesteś potrzebny bo na twoje miejsce do tego czasu przygotowali sobie następnego pracownika co będzie robił za grosze bo nie ma na utrzymaniu rodziny a takiemu to loto bo i tak nie ma na co wydawać pieniędzy więc wypadaż gry,a tak naprawdę nie dostajesz umowę na stałe tylko aneks do umowy z podwyżką a o umowie na stałe już nie wspomni i kłamie że nic takiego nie było mówione. Czasem zdarzają się osoby że po tygodniu idą na chorobowe bo psychicznie nie wytrzymują, w lato mocno grzeje i na hali jest duża temperatura nie ma czym oddychać nie można odtworzyć drzwi aby chwile przewietrzyć bo mucha wpadnie w papier nie ma żadnych siatek, pomocnicy bez papierów na de magu muszą robić na polecenie dyrektora jak by wpadnie inspektor to dyrektor umywa ręce i winna spada na operatora że niby mu każe robić na de magu także pracownicy mają przesrane wszędzie kamery nie można się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podrapać bo to nie c higieniczne mimo że umyłeś wcześniej ręce zdarzają się i tacy że jedni na drugich donoszą aby ratować swoj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] elektryk mówi nowym pracownikom aby palili za kontenerem a teraz ich wyłapuje, a jak ich już wyłapie to mówi im że to zostanie będzie między nami potem na drugi dzień donosi do dyrektora a ty zostajesz bez premii.Jak jedziesz za wolno nie ważne że jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] papier i się rwie na potęgę to ci dyrektor załącza mobbing że jak będziesz tak wolno jechał to się pożegnamy grozi ci że cie zwolni także że stres na każdym kroku i jak tu dożyć emerytury o to pytanie,zakłamanie oraz oszustwo i partactwo w zakładzie nie polecam tego zakładu Unipaco w Kostrzynie nad odrą bo skończysz na szarym mydle z zawałem serca i depresją.
Penelopa 2014-06-25 11:46:28
System cz-tero brygadowy praca w święta nie święta zarobki to 1300 złoty podstawowe plus premia uznaniowa po 3 miesiącach od 20 złoty do 100 złoty.Tylko starzy pracownicy i przydupasy mają od 600 złoty premii do 1000 zł za opierdalanie reszta zapiernicza i nic z tego nie ma a ich premie to jak wyżej wspomniałem albo w ogóle nie da .
1
Penelopa 2014-06-30 10:24:39
Tak jak pisałem premie uznaniowe jedni mają 10% drudzy 20% a trzeci 30% na umowie ale to premia uznaniowa według widzi misi Dyrektora.
Penelopa 2014-06-30 10:45:09
Tak wogóle to normalne przecież wiadomo że pomocnik ma mniej od operatora i na premii jak i na stawce według stawki i godzin przepracowanych w miesiącu jest wyliczana premia jak to jest takie dla ciebie trudne to nie czytałeś uważnie a premia uznaniowa zawsze była i będzie premią uznaniową może dać ale nie musi.
kinia 2015-01-13 14:34:27
i jak z ofertami pracy? znajdzie się coś dla dziewczyny? szukam obecnie jakieś pracy dorywczej, bo od nowego semestru będe miała bardzo mało przedmiotów na uczelni i chciałabym się gdzies załapać do pracy dlatego i nie marnowac tego czasu, bo naprawde dużo go będę miała. ktoś coś wie w temacie konkretnego?
rambo 2015-03-16 23:29:51
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe UNIPACO Spółka Akcyjna kontynuuje sięgające lat 90-tych tradycje w produkcji giętkich materiałów opakowaniowych. Jeśli chodzi o pracę na czas studiów to oczywiście można tutaj taką znaleźć , ale po zakończeniu nauki radzę szybko szukać nowych wyzwań ...
,,2 tyś. piechotą..." 2015-06-13 10:36:07
2.0000 zł, L-4 i pamiętaj masz siedzieć w domu
Sandra 2015-07-15 13:59:11
Dostałam propozycję pracy w Unipaco. Czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć na pare pytań, bo nie chce podejmować pochopnej decyzji? Proszę o wiadomość na maila - s.lisert@wp.pl
... 2015-07-23 18:42:20


to prawda
kostrzyn 2015-07-29 16:15:13
To J.Szczeponik i M. Kowalski
pomorzanka 2015-07-29 17:03:18
Krecisz cos kolego, zakreciles sie w swojej wypowiedzi. Zdecyduj sie czy Kowalski rzadko jest w firmie czy jest non stop skoro piszesz, ze wypytuje caly czas o nowych pracownikow.
Zastanawia mnie, co wam daje wypisywanie klamstw i oczernianie innych.
Kazdy chcialby nic nie robic a zarobic. To juz nie te czasy!!!
Zamiast wymyslac bzdury na pracodawcow to wezcie sie do roboty.
Skoro jest tam tak zle to po co zglosiles sie tam do pracy? Chyba nie szukali cie i na sile nie zatrudnili.
Zarobki tam sa dobre. Wykonuj swoja prace rzetelnie, a nie zajmuj sie plotkami.
ona 2015-07-29 18:53:42
Uwaga na ,,kolesia" co za czesto kabluje....szczególnie w pracy.Prawda jest taka że zwolnią Cie z pracy czy nie ...to on i tak dalej bedzie na Ciebie kabolował.
Pracownik 2016-02-17 23:23:09
Widzę tu wiele wpisów trolli zarądu. I pewnie ich samych. Wstyd.
romero 2016-04-16 08:55:29
bzdura,czasem przerwa trwa 25 min,bez przesady
1
romero 2016-04-16 08:59:51
chetnie ci opowiem,pracuje 2 lata
romero 2016-04-16 09:07:00
ciekawe kto tak sie żali na tym forum,bobiniarzcz, ktos z kaszerówki czy hmv?
Romero2 2016-08-09 11:52:11
No tak terminowo ta są wypłaty zawsze 10 jest na koncie. Ale jaka ta wypłata o ile można to nazwać wypłata bardziej jałmużna . Nie mają przyzwoitości oraz brak szacunku dla człowieka. Żeby normalny człowiek pracujący po 8 h dziennie na 4 brygadach zarabiał 1400 kpina i to gdzie w Kostrzynie !!!!!!
Każdy inny zakład w Kostrzynie nad odra płaci stawkę minimum 1900 zł na rękę. Nic dziwnego że na dzień dzisiejszy w tym zakładzie pracuje po 1 osobie na maszynie i nikt nie chce przyjść do pracy. Najgorszy zakład jaki kiedy kolwiek istniał. Jak tak dalej będzie robić całe szefostwo to wszyscy pracownicy uciekna z tego zakładu i nikt nie przyjdzie nawet Ukraińcy którzy na takie pieniądze nawet nie chcą patrzeć !!!!!!!!
Śmiechu warte .
Omijać z daleka ten zakład !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chcecie prezesi stawiać nowa hale najpierw postarajcie ssie o ludzi do pracy bo jak tak będzie dalej to pozbedziecie się wszystkich ludzi i splajtujecie !!!!!
To nie Poznań lecz kostrzyn tutaj pracy jest mnóstwo i to za dużo lepsze pieniądze nie za jakieś grosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
Zostaw swoją opinię o Unipaco SA - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unipaco SA