brak logo

Black Red White SA

Biłgoraj

Opinie o Black Red White SA

2009-02-06 11:27:01
U nas w Bilgoraju bezrobocie ogromne jest to chyba najlepsza firma i najsolidniejsza
anonim 2009-03-23 19:44:48
BYLO OK
anonm 2010-12-12 17:07:10
banda [usunięte przez moderatora] tylko wykozystuja ludzi nakradli pieniedzy zuni a teraz zwalniaja
adrian_keys 2015-08-17 20:16:06
Firma wyjątkowo upierdliwa ,podła i oszczercza. Potrafi się kłamliwie zmówić kilka pociotek Chmiela i wrabiają w niebyłe cuda a firma i prezesi ich kryją czynnie.
Sąd biłgorajki jest na ich usługach .Ujawniona prawda ginie i wrabiają sądy i prokuratorzy na korupcyjne zlecenie Chmiela !!!!!
Ujawniona prawda na sali rozpraw ginie !!! Sąd nie każe za kłamstwa pracowników w zmowie. Mają cioteczkę wżenioną w rodzinę sędzie.Sędzia SSR Marzena Kaczorowska-Paczos i prokurator Zbigniew Reszczyński jest skorumpowany przez Chmiela .Chmiel jest królem co każe to oni robią !!!!
Jesteś wierzycielem udziałowcem albo są ci winni kasę to mogą sądem posłać do lubelskiego psychiatryka i zrobić wariatem wedle zaleceń sądzi .Była ujawniona afera sędzi rejonowych w lubelskim którzy zalecali zrobienie kogoś czubem na zlecenie lokalnych wpływowych.
Sąd wydaje skorumpowane spreparowane wyroki na korzyść tej firmy i na korzyść kłamliwych pociotków fałszywego świadka Jehowy Chmiela !!!
Szanowni moderatorzy -SPRÓBUJCIE MI TO ZNOWU USUNĄĆ !!!!!! JA TO PISZE POD ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ KARNĄ !!!!!! z powołaniem się na art w kwestii wolności słowa .Demaskuje tych oszczerców !!!!
Denna firma ,prezesi patrologia !!!!
Były Prezes Bosak i Prezes Kierepka krył przestępców a obecny Prezes Andrzejewski mnie olewa i blokuje i ignoruje !!!!
adrian_keys 2015-08-17 20:21:38
Do Dyrekcji brwsa wchodzisz na bardzo wielkie ryzyko bo pracownicy są bezkarni i potrafią nawet wydzwaniać na policje i zgłaszać niebyłe incydenty w wyniku których traci się zatrudnienie i jest się ciąganym po skorumpowanych sądach. A przypadkowe kontrole drogowe wykazują,że właśnie oto było się w dwóch miejscach jednocześnie i popełniało się jakieś utajnione przestępstwo .Bo kłamliwe pociotki Chmiela potrafią bezkarnie i wielokrotnie zgłaszać niebyłe incydenty .
adrian_keys 2015-08-17 20:24:48
A jak komuś mało albo chce mnie ciągać jakiś bezczelny szubrawiec wątpiący w m ą prawdomówność po sądach za niby oszczerstwa albo chcesz zyskać opinie to zapraszam na gg 9673525
Bardzo ciekawym jest wystawianie Chmielowi przez pociotki na pożarcie w jego skorumpowanych sądach. To ci dopiero jest ciekawy temat .
Bilokowałem wielokrotnie wedle ich opowieści .
adrian_keys 2015-08-25 22:39:08
W brw panuje ustrój bardzo totalitarny,króluje nepotyzm i sianie oszczerstw przez pociotków Wielkiego Szubrawca .Ofiary są załatwiane i wrabiane za plecami nie tylko w firmie ale zdziwili byście się gdzie jeszcze . Kłamliwe pociotki wykorzystują patologie robienia się murem przez Zarząd /i Wielkiego Szubrawca/dla ich ofiar i bezczelnie jadą na tym .Nawet Wielki Szubrawiec zamiast wysłuchać stron to zaplecowo załatwia i pierwszy wydaje wyrok a zdeprawowane pociotki mają korupcyjne wsparcie organów i dalej gnębią swe ofiary wymyślaniem cudów z bilokacją/zobaczcie sobie w wikipedii co to bilokacja. Wielokrotnie byłem poddawany temu zjawisku :-) / . W BRWSA pierwsi wydają kłamliwe wyroki i one się stają. Ujawnioną prawdę każe korupcyjnie zniszczyć !!! i ofiary załatwić.Nawet sędzie mają w rodzinie i ta się babrze do odstawiania cudów.
Prezesom wystarczy puścić fałszywą wieść, że ktoś jest wariatem i następuje nie tylko blokada ale i zaplecowy atak na ofiarę dla ofiary pomówień i wrobień w cuda z wielkimi tupetami .
Wielki Szubrawiec*- potraficie się domyśleć kto to taki ?? To Wam podpowiem. Jego wyborną zabawą jest bycie niewidzialnym i podczas tych jego zabaw ani drgnie ,żeby się ofiara nie skapowała, że to on.Bez jego wiedzy nie można nawet pierdnąć na korytarzu w firmie,ignorancja to jego drugie imię ... i długo by wyliczać ale na razie daruję Wam opisy.
!!!!!!!!!!!!!!!!
I najważniejsze to firma bardzo haniebnie wielokrotnie łamie UODO !!!!
Zaskarżeni w tej sprawie w sądzie to pozwowi nie został bardzo celowo nadany bieg i inne cuda z tym związane np giną pisma procesowe. Domyślcie się jak na razie.
=======================
Nad Dyrekcją tej firmy to powinno wisieć hasło przewodnie
,, Z każdego zrobimy wariata ,wchodzisz do firmy i już jesteś wariat bez wielu praw bożych i konstytucyjnych .Tu prawo nie obowiązuje ani zdrowy rozsądek "
Co można nakłamać na kogoś,żeby obcy nieznani ludzie przestępcy pracownicy też kłamali nie tylko w firmie ??
-no to macie odpowiedź .A co ? odpowiem wszystko co najgorsze byle Ci na Ciebie kłamali Ci co nic nie widzieli i cię nie znają . Tak się objawia nepotyzm w tej firmie-urągowni.
Wszyscy z Zarządu z Prezesami włącznie są pajacami kłamliwych pociotków z rozkazu Wielkiego Szubrawca z nim samym włącznie ślizgają się na jego korupcyjnych plecach.
Rozmowa Kwalifikacyjna
kierownik budowy
Przebieg rekrutacji: Jak najlepsze. Osoba ze mną rozmawiająca to osoba prawa i prawdomówna .Nie kłamał na mnie w sądzie.
Podczas rozmowy pełna kultura i profesjonalność .
Pytania: Nie było takich ,nie było tzw głupich pytań albo tzw zapędzających w kozi róg.
Było pytanie w kwestii uczciwości i prawdomówności o czym w odpowiedzi zapewniłem swoim dobrym życiem ,prawowiernością .
Byłem w trakcie załatwiania przyjęcia do pracy a w tym czasie przestępczy pracownicy /pociotka/ nakłamała na mnie jakichś cudów które myślę, że nie o wszystkich wiem .Ale firma nagle zacichała i zrobiła się bezczelnym murem i czynnie wspierali przestępców pracowników.
Otrzymałem przyrzeczenie pracy i ,,Szef" jechał do mnie i nie dojechał a potem były cuda .Bo salon to ten w Zabrzu.

adrian _keys - 2015-07-05 09:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podczas wychodzenia z tej strony wyświetliła i zniknęła mi tabelka czy byłem na rozmowie kwalifikacyjnej .
Byłem i wszytko było cacy super !!!
Wielokrotnie słyszałem, że z nieba im spadłem bo takiej osoby potrzebują .
Miałem być kierownikiem budowy dużego Salonu meblowego.
Ale zostałem szpetnie wrabiany i pomawiany przez pociotków niebyłymi incydentami .
Dziś dziękuję Bogu na kolanach, że nie pracowałem bo jak pięć pracowników potrafi się zmówić i perfidnie łgać cudami takimi ,prezesi zachowywać się jak niespełna rozumu. Dziś wiem że w tej formie mogą wrobić we wszystko !!!
i nawet gdy prawda była by ujawniona i tak by znikła i ofiara bez szans .
Wyobrażacie sobie znika towar na budowie na kwotę a niech tam malizna 100 000 pln albo w papierach coś znika na podobną kwotę i pięć pracowników się bezczelnie zmawia w przestępczej zmowie na polecenie Wielkiego Szubrawca ???
Ja sobie nie wyobrażam ja widziałem cudów bezliku z mą wielokrotną bilokacją włącznie i wiele osób kłamliwie zaświadczało .
W książce opisałem bardzo dokładnie .
Pisma skargi giną ,Sekretarki Główne odstawiają pokazy nierozwagi ,łączą do nikąd a w tle słychać głupie śmiechy firma ignoruje pisma ....
Szczyt popisu to bojówki ,nawet na to ich stać .
adrian_keys 2015-09-29 14:32:37
Atmosfera w firmie to zakłamanie ,sianie zaplecowych oszczerstw i blokada prezesów na ofiary bez konfrontacji .Mało tego za plecami ofiary knują i podejmują działania wspierając przestępców pracowników.
Chodzi mi o przestępcze działania pracownicy pociotki Chmiela .Jej dziadek miał siostrę która urodziła Chmiela.
Nie byłem pracownikiem a moje pomysły zapodawane firmie były podejmowane np program komputerowy dla klientów pozwalający ustawiać sobie dane meble w wizualizacji wymiarów swego pokoju.Drugi pomysł to był coroczna okresowa kontrola reklam umieszczanych na samochodach i wysyłanych do firmy w formie zdjęć .Chodziło o to żeby auta transportujące meble z salonów w ramach przewozów własnych miały miły czysty przyzwoity wygląd podnoszący prestiż i renomę firmy .
I oto ze mnie zrobili wroga firmy Nr 1 .Mam zakaz wstępu do firmy tak się zabezpieczyli Prezesiska paniska Patologia.
W sądzie dzięki donosicielom wiedziałem,że szykują mi ustawkę sędziom cioteczką ssr-m.ch. Ale załatwili mnie drugą sędzią oszustką co ujawnioną prawdę na sali rozpraw zniszczyła i spreparowała cuda. A zdeprawowana podsądna Ewelina Kluczny po użytkowniku Andrasik dopiero zaczęła cudować z wrabianiem .
W środowisku wpierw zszargała mi opinie razem w zmowie z rodziną i wystawionego wysadzonego z likalnegośrodowiska zaplecowymi oszczerstwami bez konfrontacji Chmiel wystawił mnie w ustawce sądowej na upadlanie .
Kłamliwa gówniara potrafiła nawet na mnie rozpowiadać,że ja pedofil i ja pedofilowałem jak miła 12 lat -no to dowiedziałem czemu nieznani mi obcy ludzie i fałszywi ś.J. na mnie łgało w firmie a potem przed sądami z samymi sądami i prokuratorami włącznie.Sędzia robił sobie manicure . Mimo,że na sali rozpraw została ujawniona i potwierdzone kłamstwo , powódka się przyznała nie została ukarana ani jej świadkowie w liczbie 4 osób też .W sumie jej rodzice nic znaczącego nie wnosili do sprawy .Szczytem perwersji była bojówka z obcych nieznanych mi ludzi w tym kobiety atakujących mnie w budynku sądu w Biłgoraju. Donos się potwierdził,że się na mnie zasadzali. Inne cuda w książce .
A jak chcecie coś spytać to nie ma sprawy nr gg podałem.Nie będe odpowiadał na głupie twierdzenia.JA tylko pokazuje że skoro dziś ja jutro możesz byc ty i to tak załatwiany przez lata ,że ludzie od których oczekiwał byś pomocy wypną się zaplecowo otumanieni przez młode wilczki w Prawdzie i ich cymbałów otumanionych i Korumpatrora organów Tadeusza Chmiela .
Nie boje się pisać bo za prawdę nie ma kary ,jedyna na co stać te oszczercze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to na kolejne zmowy czyli zbrodnie i skorumpowanie kolejnych sędzi i prokuratorów .
Nowy 2016-01-30 17:42:57
A zatrudnili w końcu nowego Dyrektora Personalnego? Znacie może nazwisko?
Nowy 2016-01-31 13:07:09
A kim jest nowy Dyr. Personalny? I jaki jest? Robi już jakieś ruchy z zatrudnieniem
yamao 2016-05-13 20:52:10
hejo! jak szukacie jeszcze pracy u nich to pojawiła się naparwde ciekawa oferta dla osób z doświdczeniem jako Specjalista ds. Zarządzania Projektami.
Zostaw swoją opinię o Black Red White SA - Biłgoraj
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Black Red White SA