brak logo

Eurokop

Toruń

Opinie o Eurokop

anonim 2011-02-13 11:28:04
WIDZE PANOWIE ŻE NIE GARNIECIE SIĘ DO PISANIA.
NAPISZCIE JAK TO U WAS JEST W EUROCHŁOPIE
anonim 2011-02-13 13:26:04
ROBOTY MAJĄ NIE PŁACĄ KOKOSÓW ALE PŁACĄ TRZEBA UWAŻAĆ BO ( usunięte przez administratora ) ALE TO NIE PROBLEM. PRZYSZŁO TERAZ KILKU NOWYCH I ZANIŻYLI STAWKI.
robol 2011-03-02 21:00:23
Dajcie spokój przecierz wszyscy wiedzą że( usunięte przez administratora ) nie przyjmie nikogo inteligiętniejszego od siebie. Tak więc ( usunięte przez administratora ) n tuż przed pracą w EUROKOPIE był pracownikiem( usunięte przez administratora ) na stanowisku chłopca zamiatającego bramę po wyjeżdzie z budowy. Jeśli nie wierzysz zapytaj co Pan Kierownik robił u ( usunięte przez administratora ) Sprawdż czy potrafi się posługiwać poprawnie niwelatorem. Pan kierownik jest najzwyklejszym( usunięte przez administratora ) Pasuje mu to b( usunięte przez administratora ) pozwala na wałki a w zamian wyręcza go w ( usunięte przez administratora ) ludzi pracujących na niego.
naiwny 2011-03-03 11:58:33
( usunięte przez administratora ) takich żeczy on nie robi ( usunięte przez administratora ) całe dniówki podpisuje a auta na innej budowie śmigają. ( usunięte przez administratora ) się cieszy bo ( usunięte przez administratora ) ........ komuś godzinki. taki to( usunięte przez administratora )
UCZCIWY 2011-03-03 18:29:22
ZAPEWNIAM WSZYSTKICH ŻE W FIRMIE EUROKOP PRACUJĄ SAMI WYSOKIEJ KLASY FACHOWCY. FIRMA BARDZO PRĘŻNIE SIĘ ROZWIJA. WSZYSTKIE TE NIE POCHLEBNE OPINIE WYRAŻANE SĄ PRZEZ OSOBY PRZYŁAPANE NA KRADZIEŻACH LUB INNYCH PRZEWINIENIACH. NIKT Z KADRY NIE JEST KARANY.
anonim 2011-05-04 11:53:47
dużo można by o eurokopie napisać. generalnie praca ok jest jej dużo. kasa na czas. jeżeli było by tka źle to nie pracowali by ludziska już po kilka lat. niestety nieudacznicy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] łatwo nie mają i pewnie w większości tu oni piszom. ogólnie warto sprubować zawsze może na rynku być coś lepszego. ja byłem zadowolony
EliZa 2011-09-01 11:37:08
No ten OMO tez musi jakoś żyć i śmietankę lizać i korzystać z okozji nadając innym . Swoją drogą przez ten kod wiadomości nie dochodza tam gdzie trzeba . Podawane są tylko najważniejsze opinie
anonim 2011-09-02 19:57:02
firma do bani pracuje w niej duzo [usunięte przez administratora] wygryzaczy jednym slowem nedza i rozpacz nie polecam nikomu tam pracowac dalton to stara wiejska sprzedajna kurwa tygrys szblozebny tez [usunięte przez administratora] do szczania jest kilku fizycznych [usunięte przez administratora]
anonim 2011-09-27 19:28:59
Jak w nicku wpisałem były pracownik , czyli masz jakis tam wybór ze 200 osob ktore to mogły napisac.

Jacy najlepsi zostali????Podaj jakis przykład, kto mogl przetrwac w tej firemce?????????????????????????Albo ten kogo juz nikt inny nie przyjmie na takie stanowisko bo ma 50-60 lat ,albo osoba lubiaca ......dopowiedz sobie..szkoda
były pracownik 2012-06-26 12:22:27
praca w tej firmie to czysta "przyjeność" ... np. zwolnienie 50 % załogi 24 grudnia, płaca 2 tys, zwolnienie z dnia na dzień bez konkretnego powodu, samochody służbowe nie są sprzątane wogóle a biuro raz na tydzień, toaleta w oddzielnym baraku (tak bo w tej "super" firmie pracuje się w barakach), a co do specjalistów to dział transportu np. ma co 3 miesiące innego przełożonego, samochody naprawia się w deszczu po kolana w błocie ... super sprawa ... "polecam"
ktos 2012-09-05 19:15:58
masz racje super praca
nie wiem kiedy zagladał tu posprzątać toalete dla pracowników
to zaginiona kraina - dbaj sobie sam
kierownicy prawda zmieniaja sie szybko podobno jeden tylko sie tam, jakis czas zabłakał
ogólnie Panowie polecam wszystkim lubiacym zapier...
Maveric 2012-09-29 20:19:22
kolego widzę że Cie zwolnili bo coś odwaliłeś a teraz psy na firmie wieszasz jest pion pracowników stałych a inni odchodzą i po czasie wracają z podtulonym ogonem że znowu chcą pracować w eurokopie to chyba nie jest tak źle jak mówisz. Pensja zawsze na czas bez poślizgu zarobki porównywalne z innymi firmami albo i wyższe.
pracownik 2012-09-30 10:55:47
nie jest źle to nie znaczy że nie mogło by być lepiej w zeszłym miesiącu zarobiliśmy ciekawe jak będzie w zimę i kogo zwolnią bo już mało nocy idzie.
odpowiedz 2012-10-25 20:03:16
nędza to mało powiedziane atmosfera jest do kitu same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam już pracują bo kto mądry to ucieka syf to jedyne słowo jakie do tej niby firmy pasuje
lpowi 2015-01-27 09:23:34
Witam, ma ktoś informacje na temat tego jak trzeba być przygotowanym do podjęcia pracy w eurokopie i czy w ogóle warto to robić? Mam dylemat gdzie ruszyć do pracy ale oni wydają się odpowiednim miejscem na kontynuowanie swojej kariery. Powiedzcie jak wygląda od środka i jakie pieniądze oferują na start.
nick 2015-01-27 12:02:03
kolego a na jakie stanowisko chcesz się dostać
lola 2015-06-04 19:43:53
Szukają cały czas kogoś do pracy albo mają tyle wywrotek albo co tydzień nowych szukają jak ktoś pojeździ dłużej to zaraz ma potrącenia. Tera na Zambrów szukają do nadzoru jakiś gestapo jest. Pracują tam same pedały połowa jeździła tylko autobusami operator jak nic nie umie i nic nie potrafi to ma na czym trenować może mało płacą za to idzie coś zawsze dorobić ;) paliwa nikt nie pilnuje. Oficjalnie 20 l na tydzień ;)
1
Bolo 2015-08-11 09:24:34
Szukają bo zakupili nowe wozy. Nie przesadzajcie, że jest tam aż tak tragicznie. Pracowałem w tej firmie ok 2 lata i nie było jak u Pana Boga za piecem ale było całkiem spoko. Potrącenia była ale i premie również. Kolego jeżeli znasz się na tym co robisz to dostaniesz w tej firmie pracę, nic nie szkodzi spróbować.
skop 2015-08-12 09:44:37
Ja też uważam że się poprawiło wymieniają całą flotę samochodów ja pamiętam jeszcze czasy kiedy tatrami się jeździło zawód kierowcy wywrotki nie jest dla każdego skargi piszą tylko młodzi którzy nauczyli się że jak jest jakaś awaria dzwoni się po serwis,są też tacy co koło nie potrafią dokręcić jak się coś stanie to potrafią tylko stać i płakać .
operator 2015-08-12 15:49:47
Witam ja pracuję jako operator już 3 rok jak na razie nie narzekam jest trochę dużo pacy i czasem przerwa jest tylko 1 ale za to stawki nie są złe jak się trafi na dobrego kierownika to idzie tam pracować
sduy 2015-08-13 15:58:20
Ja jako kierowca nie narzekam jest mniej roboty na noce bo coraz więcej zakazów na Warszawie ale tak to zapowiada się nieźle
BOLEK4 2015-08-13 17:04:38
Panowie jak jest robota jest dobrze jak jest mniej to robią się problemy jak wszędzie. Umowę dają, stawki do przeżycia,wynagrodzenie co miesiąc jest wypłacane nie ma tragedii. Koledzy jak czujecie się dobrze w tym co robicie to spokojnie tam popracujecie.
kierownik Mario 2015-08-14 13:56:45
Najgorsze opinie piszą tu najstarsi kierowcy którzy już korzenie zapuścili sami nie potrafią jeździć znam takich co już 2 wywrotkę położyli boją się konkurencji i piszą brednie nie jest źle trzeba tylko mieć pojęcie o jeździe terenowej bo jak niektórzy na blokadzie mostów jeżdżą po mieście
kierowca 2015-08-17 12:18:51
Ja też uważam że się dużo zmieniło większość cwaniaczków którzy to robili już dawno nie pracuje firma cały czas idzie do przodu dokupili nowych wywrotek najstarsza jest chyba z 2008 roku więc nic dziwnego że szukają kierowców bo nie posadzą amatora na nowy samochód bo zaraz sprzęgło spali albo wał urwie
koparkowy 2015-08-17 12:57:55
Wywrotki może i mają dobre za to koparki wymagają serwisu bo już są leciwe Stasiek tylko łyżki spawa niedługo będzie tam więcej elektrody niż metalu :)
Paweł 2015-08-17 13:32:39
koparki może i stare za to każdy wieże trzeba mocniej uważać są tacy co obracać się nie potrafią zresztą prawie wszystkie lusterka połamane większość operatorów ma problem z trafieniem w wywrotkę
jcb 2015-08-19 12:53:11
No właśnie sporo ludzi szukają widać że budowlanka ruszyła
1
lobadi 2015-11-21 18:57:13
operatorów , ale chyba miotły. Jak mieszkasz u mamy, albo żona dobrze zarabia ??. TO POLECAM TĄ FIRME
operatorek 2015-11-23 15:49:49
nie rozumiem cały rok pracuję i nie mogę narzekać, jeszcze nigdy nie spóźnili się z wypłatą, kto to pisze.A pracuję już nie jeden rok.
były 2015-12-03 10:58:23
Pracowałem i nie mogę złego słowa powiedzieć , odszedłem bo pod domem znalazłem pracę za trochę niższą stawkę. Ale dojazdy mi odeszły 50 km. A się dziwię na te wpisy to pewnie tych co złapali na paliwie lub pijanych.
uhaa 2016-04-18 17:31:24
Oj relaksu to się nie spodziewaj podpisali jakiś duży kontrakt na wysokościowiec.
Słyszałem że chcą trochę kadry zatrudnić .
ja jestem zadowolony.Pozdrawiam
t3edeo 2016-05-21 23:19:02
rzeczywiście firma Eurokop poszukuje pracowników na kilka różnych stanowisk @uhaa. obecnie poszukuje między innyni operatorów sprzętu do robót ziemnych,Oferują umowę o pracę i atrakcyjne wynagrodzenie.a także pracę na dobrym i nowoczesnym sprzęcie budowlanym
Operator koparki 2016-12-01 10:24:51
Napiszcie co teraz w Euro kop się dzieje. Widzę że potrzebują operatorów. Jakie płace jaka atmosfera w pracy.
pracóś 2016-12-01 16:33:07
Jest ok były podwyżki 10 % zobaczymy jak to będzie wychodziło
Zostaw swoją opinię o Eurokop - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurokop