brak logo

Medana

Sieradz

Opinie o Medana

Sieradzanin 2014-10-27 17:00:28
Stwierdzam, że praca w tej firmie to pomyłka. Zarobki marne. A co najważniejsze: praca tylko po znajomości. Poza tym znam wielu ludzi z wykształceniem farmaceutycznym, chemicznym, którym nie udało się dostać. W ich miejsce zatrudniono osoby z "polecenia".
3
kUS4 2014-11-06 18:05:48
tylko po znajomości;i to rodziny ,pracowałem 9 lat i wiem.a jak kradna.
1
mała 2015-01-27 21:14:17
czy ktoś wie jak zarabiają pracownicy biurowi w tej firmie? Słychać, że są dość odpowiednie bo przeciętny pracownik ma 6000zł. Ktoś może wie czy to prawda? Na takie małe miasto takie zarobki?
sekretarka 2015-01-27 21:17:21
Ja słyszałam rożnie, ale 6000zł to dyrektor może, a ciekawe ile sekretarka?
1
gabi 2015-08-07 23:44:55
pracownik biurowy z długim stażem to wyciąga ok 4 -5 tysięcy. Na początek jest umowa na 3 miechy na 2 tysiące a z czasem jest lepiej. To, że po znajomości tam zatrudniają to prawda, ale gdzie nie zatrudniają po znajomości? Choć ostatnio się to zmienia i jest duża rotacja, bo potrzebują coraz więcej specjalistów. Zaletą są może nie tyle zarobki same w sobie dla świeżaka, ale bardzo dobry socjal firmy. Pieniądze na kązde święta, wakacje i 13stki oraz dodatkowa opieka medyczna.
1
oleg 2015-11-24 09:52:48
ciekawe kto taka super opinie wysatwia medanie miodów nie ma a płaca szkoda gadać chyba wypowiadali się pracownicy biura tylko. Trzeba zapytać załoge produkcji jacy są zadowoleni.Nie ma jednej pracy tylko jesteś od wszytkiego, a najlepiej żeby o urlopach zapomnieć bo nie ma osoby na zastepstwo.
rysio 2016-04-21 11:31:58
skąd ty masz takie wiadomości, że 6000 zł zarabiają?
pracownik 2016-06-09 11:11:28
Po pierwsze na specjalistycznych stanowiskach gdzie pracują biotechnolodzy i analitycy to zarabia się dużo. Po drugie na produkcji i magazynie też zarabia się dużo o ile jest się pracownikiem medany a PO TRZECIE i najważniejsze najwięcej pracowników niestet nie jest zatrudnionych przez medanę tylko od kilku już lat nową rekrutację prowadzi firma zewnętrzna i ona wypłaca najniższą krajową. Więc stąd rożne opinie bo staży pracownicy mają i pensje i dodatki i 13 i wczasy pod gruszą ale pracownicy z agencji pracy mają najniższą krajową i umowę co miesiąc na nowo przedłużaną. Jest jeszcze dział telemarketingu i tam też dobrze płacą i co jakiś czas tam przyjmują.
1
Zostaw swoją opinię o Medana - Sieradz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Medana