brak logo

GDAŃSKIE ZAKŁADY NAWOZÓW FOSFOROWYCH FOSFORY SP. Z O.O.

Toruń

Opinie o GDAŃSKIE ZAKŁADY NAWOZÓW FOSFOROWYCH FOSFORY SP. Z O.O.

Ja 2016-09-05 19:56
Praca byle nie w Gdańskich fosforach, praca przez spółki bardzo nisko opłacana , warunki bardzo szkodliwe . W tym zakładzie nawet ciuchów nie ma na zmianę !! Manufaktura wszystko robisz ręcznie i głównie łopatą , sprzęt to stare klamoty a i tak głównie stoją rozwalone .Kadra kierownicza nadaje się do ,,tarcia chrzanu ,,
NIE POLECAM robota w systemie 3 zmianowym 4 brygadowym OKROPNY system ustawiony na wyzysk pracownika !!
12
si si 2016-09-06 23:10
Najważniejsze jest to, że każdy dba o to, żeby zadbać o przyjacielskie stosunki między pracownikami, bo dobra atmosfera przyczynia się odpowiednio do sukcesu firmy, co jest mocną rzadkością w dzisiejszych czasach. A wypłata jest terminowa? Dziękuję za odpowiedź
6
Darek 2016-12-03 06:22
Szkoda własnego zdrowia tyle tylko powiem.
10
Darek 2016-12-03 06:22
Szkoda własnego zdrowia tyle tylko powiem.
6
Jopek 2016-12-04 13:09
Zgadzam się z poprzednimi opiniami . Stary zakład ,ogólnie syf ,zaniedbana instalacja przede wszystkim energetyczna , praca na 3 ZMIANY za 2400-2600 na rękę + premia ( jak jest !!! ) ,ogólnie ludzie na wydziałach w porządku ,ale zdażają się " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; np. u elektryków dyżurnych , jest taki pan Kuciński szeregowy pracownik a "narcystyczny" fałszywy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ek ,który "nadaje" na innych .a sam uwaźa się za ideała ( współczuję jego kumplom ze zmian ), jest w zasadzie nie do ruszenia ,bo zna się dobrze na zakładowej instalacji jak mało kto i wie ,ze kierownik i mistrz "kucają" przy nim .Kiedyś je.ał jakiegoś nowego pracownika za jakiś głupi błąd ,że żal było patrzeć . Skoro tam tak wygląda wdrażanie nowych to omijać dział Utrzymania Ruchu . Wytrzymałem tam tylko rok , niestety . Najlepszą fuchę mają automatycy - zawsze uśmiechnięci ludzie :) .
12
Dddd 2016-12-04 13:12
Wypłata zawsze na czas :)
5
kocham fosfory..... 2017-01-03 17:40
Operator ładowarki a pracuje na łopacie system 3 zmianowy brak szkodliwego SYF totalny stara instalacja 1 człowiek robi za 3 . Nie polecam
6
z 2017-01-05 11:08
Praca przez
pośrednictwo no chyba że maż tam wujka,sąsiada itp lub lubisz wlazic w d....Warunki większość czasu zewnętrzne. Równe traktowannie, niema czegoś takiego.
Maszyny ciężko nawet o dobrą łopate.
5
Fiflak 2017-02-25 15:03
Jak by było tam tak super to by ciągle tyle nie było ogłoszeń do różnych działów ,ze potrzebują pracowników .. z tego co wiem to przyjmą każdego byle zdrowy , a wykształcenie ,to zależy ,podobno niedawno przyjęli kogoś ,kto pracował w "warzywniaku" :)) ... ktoś pisał o tym Kucińskim ...taaa ,, niezły gnój" ,ten ich mistrz tzw' "Ryba" też niezły pal..t ... trzy razy zastanów się zanim się zatrudnisz ---- pieniądze to nie wszystko
7
niedoszły pracownik 2017-03-08 19:47
Miałem przeprowadzoną rozmowę rekrutacyjną. Sposób prowadzenia rozmowy przez panią z kadr jest żenujący rodem z PRL-u. Pani była niekompetentna, zadając dziwne pytania nie będące celem zatrudnienia pracownika dało się wyczuć zadufanie w sobie wręcz boską moc która trzyma etat dla znajomka. Rekrutacja wydaje się być farsą. Proponowane stawki są niższe niż w marketach.
4
apa 2017-03-18 15:50
praca w bardzo szkodliwych warunkach, szczególnie na wydziale produkcji nawozów. Baaardzo słabo płatna, praca nocą i w święta. kadra zarządzająca jest niezainteresowana poprawą warunków. przepracowałem tu kilka lat. nikomu nie polecam. system zarządzania produkcją podobny do stosowanych w 19 wieku. coś strasznego.
5
Maja 2017-04-18 09:02
@apa a co uważasz, że warto w firmie byłoby zmienić, tak by lepiej się pracowało?
Długo letni pracownik 2017-05-07 09:47
Logistyka na żerująco niskim poziomie,kierownictwo pracuje do piątku,a w wekndy niech ci z ruchu stają na głowie i zrobią wszystko do poniedzialku,aby wypadało że jest cacy.Wpłata regularna,ale na obraźliwa za to co się robi nie mając wcale życia rodzinngo i żadnych świąt.Nagród uznaniowych zero tylko bat i kary nawet za pierdoły.Reszta jak w innych opisach i jeszcze więcej,nie wspomnę o łamaniu na gminnym przepisów BHP.
4
Stary Wyga 2017-05-10 14:34
Pomyłka !
Odradzam kazdemu, no chyba ze lubisz byc wyzyskiwany do wszystkiego co mozliwe za jedna pensje.
Nie rzadko pracuje sie na kilku stanowiskach naraz za jedna stawke, swiatek piatek czy niedziela.
Bhp - brak
Wyplaty - 2400zl po kilkunastu latach pracy
Praca w ciaglym ruchu, przeladunki, aparuta, produkcja, nabrzeze.
Szkodliwosc - bardzo duza
Kadra - chlopaki wporzadku bo kazdy sie jak jest a pracowac trzeba
Kierownictwo - mlodzi, niedoswiadczeni, teoretycy po studiach nie majacy pojecia o praktycznych zasadam w pracy. Dla nich wszystko musi byc ok i bez problemu, kaza Ci cos robic a jak sie cos wydarzy odwracaja kota ogonem by wybielic samych siebie.

DRAMATYCZNE PENSJE !
ZA TAKĄ PRACE/OBÓZ/WYZYSK I KRYCIE TEGO CO SIE NA ZAKŁADZIE DZIEJE POWINNO SIE ZARABIAĆ MIN. 3000ZŁ. NA REKE
6
Maja 2017-06-01 11:02
Obecnie FOSFORY poszukuje OPERATORA URZĄDZEŃ TRANSPORTUJĄCYCH do pracy w Gdański. Co jako pracownicy firmy możecie powiedzieć o tym jak wygląda praca konkretnie na tym stanowisku?
Stef 2017-06-03 21:10
Straszna lipa , tylko "znajomi królika " mają dobrze , powyższe wpisy podają same fakty , popracowałem tam prawie pół roku i spier ....em ... nie polecam , za mała kasa za ten syf , dla właściciela firmy liczy się tylko ilość wyjeżdżających TIR-ów za szlaban , ładnie tylko wygląda w biurowcu ,miłe Panie ,ale za szlabanem, to tak jak opisano już wcześniej we wcześniejszych postach
3
Stef 2017-06-03 21:16
Wszystkie wpisy dotyczą Fosforów z Gdańska ,jakby co :)
2
Ja 2017-06-14 21:30
Wszystko !!!
1
Stefan 2017-07-15 23:25
Ten zakład truje ludzi Zamknąć te dziadostwo
Całe pomorskie jest zasrane fluorem który szkodzi!!!!
Nowotwory, cukrzyca, problemy z tarczycą, depresje Wszystko to robi FLUOR!!!
Celowo zatruwają NAS!!!
3
Jaro 2017-07-16 22:02
Syf..... zamiast porządnej maski p-pyłowej dostaniesz maseczkę za 1,50 ...praca dla pasjonatów i chodowców nowotworów w głowie
2
Zostaw swoją opinię o GDAŃSKIE ZAKŁADY NAWOZÓW FOSFOROWYCH FOSFORY SP. Z O.O. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GDAŃSKIE ZAKŁADY NAWOZÓW FOSFOROWYCH FOSFORY SP. Z O.O.