brak logo

GDAŃSKIE ZAKŁADY NAWOZÓW FOSFOROWYCH FOSFORY SP. Z O.O.

Toruń

Opinie o GDAŃSKIE ZAKŁADY NAWOZÓW FOSFOROWYCH FOSFORY SP. Z O.O.

Ja 2016-09-05 19:56
Praca byle nie w Gdańskich fosforach, praca przez spółki bardzo nisko opłacana , warunki bardzo szkodliwe . W tym zakładzie nawet ciuchów nie ma na zmianę !! Manufaktura wszystko robisz ręcznie i głównie łopatą , sprzęt to stare klamoty a i tak głównie stoją rozwalone .Kadra kierownicza nadaje się do ,,tarcia chrzanu ,,
NIE POLECAM robota w systemie 3 zmianowym 4 brygadowym OKROPNY system ustawiony na wyzysk pracownika !!
5
si si 2016-09-06 23:10
Najważniejsze jest to, że każdy dba o to, żeby zadbać o przyjacielskie stosunki między pracownikami, bo dobra atmosfera przyczynia się odpowiednio do sukcesu firmy, co jest mocną rzadkością w dzisiejszych czasach. A wypłata jest terminowa? Dziękuję za odpowiedź
1
Darek 2016-12-03 06:22
Szkoda własnego zdrowia tyle tylko powiem.
4
Darek 2016-12-03 06:22
Szkoda własnego zdrowia tyle tylko powiem.
3
Jopek 2016-12-04 13:09
Zgadzam się z poprzednimi opiniami . Stary zakład ,ogólnie syf ,zaniedbana instalacja przede wszystkim energetyczna , praca na 3 ZMIANY za 2400-2600 na rękę + premia ( jak jest !!! ) ,ogólnie ludzie na wydziałach w porządku ,ale zdażają się " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; np. u elektryków dyżurnych , jest taki pan Kuciński szeregowy pracownik a "narcystyczny" fałszywy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ek ,który "nadaje" na innych .a sam uwaźa się za ideała ( współczuję jego kumplom ze zmian ), jest w zasadzie nie do ruszenia ,bo zna się dobrze na zakładowej instalacji jak mało kto i wie ,ze kierownik i mistrz "kucają" przy nim .Kiedyś je.ał jakiegoś nowego pracownika za jakiś głupi błąd ,że żal było patrzeć . Skoro tam tak wygląda wdrażanie nowych to omijać dział Utrzymania Ruchu . Wytrzymałem tam tylko rok , niestety . Najlepszą fuchę mają automatycy - zawsze uśmiechnięci ludzie :) .
7
Dddd 2016-12-04 13:12
Wypłata zawsze na czas :)
2
kocham fosfory..... 2017-01-03 17:40
Operator ładowarki a pracuje na łopacie system 3 zmianowy brak szkodliwego SYF totalny stara instalacja 1 człowiek robi za 3 . Nie polecam
3
z 2017-01-05 11:08
Praca przez
pośrednictwo no chyba że maż tam wujka,sąsiada itp lub lubisz wlazic w d....Warunki większość czasu zewnętrzne. Równe traktowannie, niema czegoś takiego.
Maszyny ciężko nawet o dobrą łopate.
2
Fiflak 2017-02-25 15:03
Jak by było tam tak super to by ciągle tyle nie było ogłoszeń do różnych działów ,ze potrzebują pracowników .. z tego co wiem to przyjmą każdego byle zdrowy , a wykształcenie ,to zależy ,podobno niedawno przyjęli kogoś ,kto pracował w "warzywniaku" :)) ... ktoś pisał o tym Kucińskim ...taaa ,, niezły gnój" ,ten ich mistrz tzw' "Ryba" też niezły pal..t ... trzy razy zastanów się zanim się zatrudnisz ---- pieniądze to nie wszystko
2
Zostaw swoją opinię o GDAŃSKIE ZAKŁADY NAWOZÓW FOSFOROWYCH FOSFORY SP. Z O.O. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GDAŃSKIE ZAKŁADY NAWOZÓW FOSFOROWYCH FOSFORY SP. Z O.O.