brak logo

TopShop

Warszawa

Opinie o TopShop

ano 2009-06-26 14:12:12
Powiem Krótko i na temat. Jest to chyba najgorsza firma w polsce.
Wieczne problemy, narastający stres, praca pod wielką presją z każdej strony a już najgorsza jest [usunięte przez moderatora].
Zajmuje się większoscią marek prowadzoną przez alshaye. Bardzo odradzam.
1
TS 2010-01-23 01:26:36
A mi całkiem dobrze się pracuje:)
2010-02-23 16:59:28
a jak wyglądają zarobki?
2
pracuje 2010-05-04 23:23:43
Kocham pracę w TOPSHOP:)
TS 2010-06-18 01:17:46
też kocham pracę w TOPSHOP :)
1
anonim 2010-08-25 22:30:19
jak tak fajnie to dlaczego tak niskie oceny?
Traveler 2010-08-27 21:05:57
Nie wiem ,kto stwierdził ze tam zle.Patrzec na jasna strone prosze.Jeśli chcesz znalesc sie wśród ludzi kreatywnych którzy nie potrafia usiedziec w miejscu ,celuja najwyzej w osiaganiu wymierzonych sobie zadan oraz z lekkim ADHD,POLECAM GORACO.....PRACUJ W TOPSHOP-zabież ze soba cały entuzjazm,bo magnetyzm to otwartosc na ludzi i usmiech który po pracy moze pozostac ci na stale...mhhh a kazda gorsza chwile przetrwasz ,dla mnie jest to nie miejsce a ludzie oraz trendy ktore rodza sie w tym miejscu......I love TOPSHOP
PaulinaJ. 2012-03-14 10:39:50
Witam,

a mozecie mi powiedziec jakie sa zarobki w topshopie w zlotych tarasach? Czy dostajecie premie od sprzedazy? POprosze o info :)
1
dona19 2014-03-10 15:47:53
a jak teraz praca w topshopie? Zostałam zaproszona na rozmowe, ale co jakiś czas widziałam ogłoszenia do tego sklepu. Zastanawiam się czy taka słaba praca i kasa czy duże wymagania.
nowa 2014-05-22 11:49:15
witam mogłby ktoś napisać o pracy w top shop jakie warunki i jak praca??
Były 2014-09-22 17:24:57
Nie polecam... Praca na akord, zarobki żenująco niskie a wymagania niewspółmierne wysokie do oferowanych warunków.
Pracownikk 2014-12-30 01:34:47
Marka jest rewalacyjna. Niestety atmosfera pracy w sklepie jest ciężka. Nie ma problemu ze współpracownikami, to co wpływa negatywnie to kierownik regionalna Izabela M. ta Pani przez swoje zachowanie wprowadza takie zamieszanie, ze odechciewa się pracować. Jednego dnia ma jedno zdanie drugiego dnia zupełnie inne. Jest niesłowna i bardzo nieprofesjonalna. Byłam świadkiem jak plotkowała (!) na temat pracownikow. To jest nie do pomyślenia :-(
4
Kotek 2015-01-05 12:44:21
Haha, i ty przejmujesz się tą wieśniarą?
Przecież wystarczy na nią spojrzeć i jej posłuchać
1
gosiaczek 2015-01-14 14:42:16
ja zawsze będę dobrze wspominac tę pracę , fakt każdy ma innye priorytety ale jeżeli jesteś entuzjastą mody masz głowę pełną pomysłów i ciągle chcesz coś sobie udowodnic tzn. że możesz lepiej, polecam, a jeżeli ktoś liczy na miliony to chyba trzeba poślubic szejka ale moi drodzy to też ciężka praca nie ma w życiu nic za darmo
Byly pracownik 2015-01-24 12:17:05
Odradzam tam prace wlasnie ze względu na kierownika regionalnego Ize M.
2
Loco 2015-04-23 15:23:22
Premii sie nie wyrabia :-( przynajmniej tak było jeszcze pol toku temu jak tam pracowałem.
Izunia 2015-07-28 12:11:30
Izka M. jesli to czytasz to NIE WRACAJ Z URLOPU. Tak dobrze bez Ciebie, aż chce sie pracowac!

Wyjedź gdzieś daleko i nie wracaj, prosimy!
1
xoxoxo 2015-09-14 00:52:05
rozmowa kwalifikacyjna w Wawie prowadzona przez manager i kierownik to już zapowiedź beznadziejnego początku zero kompetencji, obycia i przedstawienia jakiegokolwiek wizerunku osobistego, wygląd byle jaki, ani to ładne ani ubrane...z czym do ludzi ?
Hahaha 2015-09-15 22:48:36
Niezle, wlasnie to jest fenomen sprzedają modę a management w Polsce wyglada jak orsay. Regionalna to taka wsiura, nawet nie w sensie stroju ale mentalnie
1
asia 2015-10-01 13:21:33
a ile placa jako sprzedawy? bo tez jestem ciekawa praca w TopShop.
2
Re:legend 2015-10-03 14:26:03
Moze na świecie Topshop jest dużym graczem. W Polsce jest prowadzony w ramach franczyzy przez alshaya (polski oddział firmy z Kuwejtu) i tu wszystko sie wyjaśnia, bo niestety polski oddział alshaya nie do konca ma duzo wspólnego ze swoim właścicielem. W Polsce firma ma duze problemy sklepy ktore prowadzą to m.in.mothercare zachęcam do poczytania opini. Co do osob ktore zarządzają topshop w Polsce az cieżko uwierzyć ze tam pracują. Moje wytłumaczenie jest takie ze Topshop robi wyniki bazując na marce a nie na sprawnym zarządzaniu przez head office.
1
xoxoxo 2015-10-13 20:13:25
widać i słychać, że manager i kierowniczka pracują tam po znajomości, wsadziły ryj do koryta i udają mądre - a tak na prawdę to gorsze wieśniary niż w Raszynie
Iza 2015-10-15 10:39:13
Ale Iza M jest z Raszyna :-)))
1
Wiadro 2015-10-17 22:23:42
Pracowałem tam, zastanawiam co sie zmieniło ze same negatywne opinie. Wiadro pomyj poprostu.
1
niepolecam 2015-11-04 16:34:49
wielkolud-

Idź lepiej do Promody, bo w TopShopie dużo Ci nie dadzą, a warunki pracy są opłakane...
Paulina F która jest managerem to porażka jakich mało, nie dość że z mordy niewyjściowa to udaje jeszcze wielce mądrą a wcale taka nie jest.
A Iza 2015-12-09 16:10:00
Ej a czy Izka M. jeszcze pracuje? Znaczy czy jeszcze udaje ze pracuje :-))
Iza M 2015-12-19 14:52:02
Iza nie ma Ciebie i odrazu wszystko lepiej działa.
anika 2016-01-28 12:22:20
pelen etat 1600
3/4 1200
1/2 1000

na umowie o prace
premi sie nie dostaje bo jest ciezko
górnik 2016-05-21 11:41:47
@anika to dla mnie jakaś niepojęta sprawa.. zarabiać tak niewielkie kwoty na umowie o pracę, to dziwne. Zwłaszcza, że nie ma premii, którą można by sobie spokojnie pensję uzupełnić. Ciekaw jestem czy takie zarobki w TopShopie są oferowane od zawsze..
Zostaw swoją opinię o TopShop - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TopShop