logo PracaInfo Doradztwo Personlane

PracaInfo Doradztwo Personlane

Warszawa

Opinie o PracaInfo Doradztwo Personlane

Beata23 2015-11-14 08:10
A wie ktoś cos na temat pracy w drukarni na Polczynskiej?
1
Robb 2015-11-14 21:46
W tej drukarni spoko tylko pilnuj by drukarnia naliczyła ci prawidłowo godziny
Beata23 2015-11-15 11:21
Dziekuje
tu,l 2015-11-16 18:46
infopraca to jeden wielki przekręt! oszukują przy przelewach na konto jebane pedały
3
boytu 2015-11-20 12:16
ok, forsa jest jak w umowie
Ben 2015-11-23 13:13
kase dostałem w terminie, coprawda stałem w ponad 30sto osobowej kolejce po czek ale sie doczekałem
Ritys 2016-01-15 13:55
hahahahaaaa też czekałem w tej kolejce po wypłate, ale się doczekałem
Klientka 2016-01-31 20:38
Jestem klientka tej agencji od prawie roku i muszę przyznać ze jestem miłe zaskoczona co do skuteczności na tle konkurencji. Zamówienia składam czasem z dnia na dzien i jeszcze mnie nie zawiedli a współpracowałam z wieloma agencjami pracy i na prawdę bywało rożnie. Wiem tez od pracownikow ze wypłaty maja na czas. Z czystym sumieniem mogę polecić współpracę zarówno jako klient ale i dla kandydatów. W szczególności chwale kontakt z Panią Anna i Panią Sylwia.
Roy91 2016-02-17 21:11
Pracujemy z 3 kolegami z nimi w ekipie rozladunkowej w drukarni w Pruszkowie i jest spoko. Moze ze staweczka szału nie ma ale przynajmniej wypłata na czas. Teraz czekamy na otwarcie dużego magazynu obok bo mi obiecali ze przyjmą jak sie otworzy. No zobaczymy.
Zespoł PracaInfo 2016-03-04 16:39
W związku z faktem iz pracodawca ma obowiazek wysłać PIT za rok ubiegły do 29 lutego, informujemy że wszystkie PITy za rok 2015 zostały wyslane przez nas w nieprzekraczalnym terminie InPostem na adresy podane w kwestionariuszach osobowych.
AnetaB 2016-05-31 22:06
Ja pracuje za ich pośrednictwem w sklepie Euro RTV AGD i bardzo sobie chwale zarówno obsługę przez agencje ale i prace w samej firmie Euronet.
Miky 2016-06-02 11:06
no ja trafiłem na pakowanie torebek skórzanych do palmir, agencja ok, sama rozmowa z panią anita tez w porządku - mogę z czystym sumieniem polecić kolegom prace w tej agencji
OL 2016-06-03 22:08
Cieszę sie ze znalazłem to forum i mogę podziękować tu Pani Agnieszce za dopilnowanie wszystkich moich spraw związane z kara pobytu. OL
085084073 2016-06-09 09:22
Po podpisaniu umowy nie odbierają telefonu, nie mówią wszystkiego co zawiera umowa ! np. że wypłacają po pięciu pierwszych przepracowanych dniach. Trzeba uważnie czytać wszystko. Nie miły kontakt z biurem, nie dokończyłem mówić a pani rzuciła słuchawką (byłem miły, nic złego nie mówiłem) Ogólnie nie polecam(Praca na magazynie), chyba że ktoś lubi pracować za 8zł na godz. zasuwając całe 8 godzin przy streczowaniu palet. Atmosfera jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] najgorsze miejsce w jakim byłem.
Benita79 2016-06-10 20:24
No nie mogę sie z Tobą zgodzić u mnie nie dość ze pani specjalnie przyjechała aby nas przedstawić przed szkoleniem to atmosfera bardzo ok. Nadmiernie tylko ze pracuje przy naklejaniu etykiet na książki. Polecam ta agencje i prace w matras tez. Pozdrawiam w szczególności Pana Slawka.
Mike 2016-06-16 21:21
A jak mozna sie do nich dostać do działu rekrutacji? Kiedy maja przyjęcia na Rekruterow? Czy da radę tu wyciągnąć 3-4 tys? Michał
MW 2016-06-17 15:03
Jestem przedstawicielem firmy produkcyjnej współpracujacej z tą agencją pracy i muszę przyznać, że mimo początkowych obaw wynikających z negatywnych doświadczeń ze wspołpracy z inna agencją, agencja pracy PracaInfo spełnia moje oczekiwania w 100%. Realizują wszystkie zlecenia na czas a podsyłany personel produkcyjny doinforomowany co do rodzaju pracy, warunków, godzin i norm wydajnościowych. Polecam tę agencję zarówno przyszłym pracodawcom jak i potencjalnym kandydatom do pracy. Mariusz
Eryka 2016-06-19 20:34
A wiecie jak sie pracuje na introligatorni? Agencja stawke daje całkiem niezła tylko czy praca bezpieczna?
MYK 2016-06-24 14:38
dobra hajs sie zgadza agencja wiec jest ok
Riki 2016-07-19 15:58
Pracuje z ich pośrednictwem przy Krakowiaków i w szczególności polecam kontakt z Panią Izą. Konkretna osoba często jest na miejscu i konkretnie odpowiada na pytania. Wypłatę dostałem w terminie. Riki
M. 2016-07-19 22:07
Ja u nich robiłem ostatnio,ale tylko dlatego że potrzebowałem kasy na już. Zatrudnili bez nadmiernych formalności, kase wypłacili, czyli to co najważniejsze to ok. Teraz znalazłem nową robote i odeszłem. Dobrze, że to zlecenie to sobie mogłem zrezygnować, bo małe stawki. ale jeśli chodzi o kontakt z agencją i rekruterami to żenada. nie potrafią chyba odbierać telefonów. Jak coś załatwiać, to najlepiej na miejscu w biurze.
Michał 2016-07-22 16:04
jak dla mnie w porzo, hajs jest
ja 2016-07-22 22:07
zależy kim tam chcesz być boosu? Ogłoszeń mają sporo. Ja osobiście bardzo rozbieżne info na ich temat słyszałem, a i moje doświadczenia z nimi są średnie.
MichT 2016-07-29 10:29
robiłem u nich przy zatowarowaniu i sie rozliczyli po 2-ch dniach chetnie tu wroce
Monika 2016-08-04 10:51
A na temat pracy przy produkcji odzieży coś słyszeliście?
praktykantka 2016-08-12 08:00
A jest ktoś kto może się wypowiedzieć jak wygląda u nich praca wewnątrz? Aktualnie szukam agencji do której mogłabym iść na praktyki
Mar 2016-08-31 16:41
Pracuje ze ich pośrednictwem w fabryce w Michałowicach i sobie chwalę. Otrzymałam już pierwszą wypłatę i zgodna ze stanem faktycznym. Koleżanki też są z tej agencji i to jeszcze przede mną i też mówią że wszystko w porządku. Ja osobiście polecam w szczególności Panią Anitę.
Paweł 2016-09-09 14:20
ja robie na produkcji butelek, kasa jest i wszystko spox
Olek 2016-09-15 17:25
polecam wszystkim prace w magazynie pod pruszkowem, gwarantują bezpłatny dojazd z dworca zachodniego, fajne premie i kompetentne kierownictwo
PulaP 2016-09-22 17:54
Za pośrednictwem tej agencji trafiłam na zakład produkcyjny na Muszkieterów i jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi przez sama agencję jak i atmosfery i porządku panującego w zakładzie produkcyjnym. To duży zakład i o bałagan łatwo, gratulacje dla zarządzających kierowniczek i Pana Roberta.

Paulina P.
Tomek 2016-09-23 17:35
Słuchajcie ja pracuje za ich pośrednictwem juz w trzecim miejscu. Jak odchodzę z jakiegos powodu to zaraz do mnie dzwonią z nową ofertą wiec chyba jest tak ze jak juz się do nich zgłosisz i pójdziesz do pracy to potem w pierwszej kolejności dzwonić do "swoich"
ciekawy 2016-10-16 15:47
Ciągle szukają ludzi do pracy na magazynie w Warszawie na Włochach na ul. Modularnej, czy ktoś wie dla jakiej firmy szukają pracowników?
pracainfo 2016-10-18 19:31
jestem rozczarowana współpraca z PracaInfo, problem z wypłaceniem pieniędzy, w rozmowie telefonicznej Pani Iza ciągle mówi, że pieniądze będą za 2-3 dni. Do dzisiaj nie mam pieniędzy na koncie za wykonaną pracę. Nie polecam
EwaB 2016-10-19 10:50
ja tam swoje pieniadze dostałam i do żadnej pani izy nie musialam dzwonić
Fredro 2016-10-19 17:07
PracaInfo to najgorsza agencja o pieniędze trzeba sie prosić , mówią ze im nie wypłacili pieniędzy i dlatego mi tez nie moga wypłacić . Śmiechu warte ludzi traktują jak śmieci , siedzą jakieś tam śmieszne lale w biurze i pierdza w stołki i ludzi oszukują . Odradzam tej agencji i nie polecam
olak 2016-10-22 10:49
Witam, ja raczej nie jestem zadowolona. Odpowiedziałam na ogłoszenie do pracy weekendowej na magazynie Euronet w Sokołowie. Jak potrzebowali pracowników to wydzwaniali.Zachęciła mnie szybkość wypłaty-5 dni.Rano przed pracą przybyła Pani z pustym drukiem umowy i ich podpisem. Jak pytałam czy coś będzie potrzebne to przez telefon twierdzili ze nic. Dobrze że miałam przy sobie wszystkie dane łącznie z nr konta i adresu US. Pojechaliśmy na miejsce zieloni, tam znów nie za bardzo wiedzieli na jakich zasadach jesteśmy. Umowy mieliśmy oddać koordynatorowi pracyinfo, tylko gdzie go szukać- sam się nie zgłosił.. Poprosiliśmy kogoś z magazynu żeby go poszukal. Ok 12 znów zaczepilismy magazyniera, zawołał koordynatora. Ten znów nie wiedział, że to praca na weekend. Miał narodowość ukraińską. Obiecał zabrać umowy do biura, czy nie zapomniał nie wiem. Piątego dnia czyli dnia wypłaty dzwonię do pracainfo wszystkie telefony głuche, komórka wyłączona. Znalazłam telefon do kogoś się kontaktuje z pracodawcami- oczywiscie eureka odebrane. Osoba ta mówi że wypłaty pewnie po weekendzie, a umowy pewnie dotarły- nic na pewno. Znów podaje mi numer do osób które się tym zajmowały-telefon głuchy. A to na szybkiej wypłacie zależało, bo potrzebuję szybko pieniądzy, a tu masz Ci babo placek.....Masakra
1
olak 2016-10-22 10:49
Witam, ja raczej nie jestem zadowolona. Odpowiedziałam na ogłoszenie do pracy weekendowej na magazynie Euronet w Sokołowie. Jak potrzebowali pracowników to wydzwaniali.Zachęciła mnie szybkość wypłaty-5 dni.Rano przed pracą przybyła Pani z pustym drukiem umowy i ich podpisem. Jak pytałam czy coś będzie potrzebne to przez telefon twierdzili ze nic. Dobrze że miałam przy sobie wszystkie dane łącznie z nr konta i adresu US. Pojechaliśmy na miejsce zieloni, tam znów nie za bardzo wiedzieli na jakich zasadach jesteśmy. Umowy mieliśmy oddać koordynatorowi pracyinfo, tylko gdzie go szukać- sam się nie zgłosił.. Poprosiliśmy kogoś z magazynu żeby go poszukal. Ok 12 znów zaczepilismy magazyniera, zawołał koordynatora. Ten znów nie wiedział, że to praca na weekend. Miał narodowość ukraińską. Obiecał zabrać umowy do biura, czy nie zapomniał nie wiem. Piątego dnia czyli dnia wypłaty dzwonię do pracainfo wszystkie telefony głuche, komórka wyłączona. Znalazłam telefon do kogoś się kontaktuje z pracodawcami- oczywiscie eureka odebrane. Osoba ta mówi że wypłaty pewnie po weekendzie, a umowy pewnie dotarły- nic na pewno. Znów podaje mi numer do osób które się tym zajmowały-telefon głuchy. A to na szybkiej wypłacie zależało, bo potrzebuję szybko pieniądzy, a tu masz Ci babo placek.....Masakra
Oleksandr_L 2016-11-25 21:48
Pracuje od roku za pośrednictwem tej agencji i sobie chwale. Praca w magazynie ciężka stawki w miarę oczywiście mogłyby byc lepsze jasne. Co do samej agencji jestem zadowolony. Konkretni ludzie. Myśle ze niektóre negatywne wpisy pochodzą z konkurencji bo ta agencja kosi inne jak sie patrzy. U nas z InfoPracy jest 80 proc załogi a agencje pracy sa 3.
Benykuleczka 2016-11-29 13:51
Firma spoks jak dla mnie. Forsa jest ja trza. Benykuleczka
bfc 2016-12-07 22:46
Jaka firmę tak zdominowali?
Oleg 2017-01-05 13:35
ale extra podwyżek mam od stycznia na 13 zł z 11,20 - miło z ich strony
2
Patryk 2017-01-05 19:55
netto czy brutto? bo od stycznia to minimum 13 zł brutto musi być
1
Baby 2017-02-14 12:00
"nm" - to jak to jest? oszuści? czy głupie baby? Jedno trochę wyklucza drugie :-)
Zdecyduj się chłopie bo swoja wypowiedzią to Ty pokazujesz poziom intelektu. Według nas "głupich bab" mizerny :-)

BABY..... ach! Te Baby!
1
Maciej 2017-02-20 10:22
Nie wiem czy baby czy nie baby. Ja tam miałem styczność z facetem jakiś Lukasz. Bardzo rzeczowy gość. Firma tez ok. Polecam.
1
Beata 2017-02-24 09:11
firma ok agencja tez
Zniesmaczony 2017-02-26 20:09

Witam ozięble...

Na wstępie swego ogromnego rozczarowania chciałbym serdecznie podziękować za wspólnie zmarnowany czas... Nie wiem czy nazwa " Agencja Pracy " jest adekwatna do sytuacji finansowej w jakiej firma stawia pracownika.. Poczułem się troche jak murzyn...Połowa murzyna ...reszta Ukraińca.

Będąc pracownikiem o nietypowej rasie Agencja za przepracowany cały miesiąc pracy zapłaciła mi
1000 zł.. To najlepsi inwestorzy cudzych pieniędzy..
Muszę poruszyć także temat związany z nieodbieraniem telefonów.. Podejrzewam Panie pracujące w biurze że miały wpisane mnie w kontaktach. -/ Biały czarnuch. Nie odbierać../

Po 2 przepracowanych miesiącach nie mogę się pozbierać do tej pory...
Czuję paraliżujący lęk korzystając z bankomatu ..
Ale są również plusy - Przynajmniej nie mam możliwości przekroczenia kwoty wolnej od podatku :-)

Rotacja w firmie do której zostałem wysłany była tak ogromna dzięki Agencji iż sądzę że poziom bezrobocia w danym okresie zmniejszył się drastycznie..

Nie pozdrawiam...Polecam ucałowanie mnie w moją czarną DUPE....

2
Miky 2017-02-27 09:54
Pracuje za pośrednictwem tej agencji już w drugiej firmie i wszystko z nimi w porządku. Duzo zalezy tez na jaka firme traficie. Ja robie teraz w booksie i jest spoko.
Edyta 2017-07-21 09:56
@Beata powiedz coś więcej, z czego jesteś zadowolona jakie warunki pracy? czy jest możliwość awansu? jak z podwyżkami? Czy ktoś jeszcze podzieli się swoimi opiniami na temat firmy PracaInfo Doradztwo Personlane ?
Kate 2017-08-16 14:43
Robie z nimi od ponad roku i wszystko jest dobrze, płacą jak w termin umowy i kontakt też dobry
Edyta 2017-09-12 09:42
@Kate widzę, że jesteś zadowolona z pracy w firmie PracaInfo Doradztwo Personlane. Czy powiesz co najbardziej podoba Ci się pracując w firmie? Jakie stanowisko obejmujesz? Czy można liczyć na jakieś benefity pracownicze?
Zostaw swoją opinię o PracaInfo Doradztwo Personlane - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PracaInfo Doradztwo Personlane