Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo FSM Polska

Opinie o FSM Polska

Pracowałeś w firmie FSM Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-28 20:50:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FSM Bydgoszcz wykorzystuje mieszkańców.
1.Wysokie opłaty za administrowanie nieruchomościami.
2.Woda różnicowa.
3.Opłaty za konserwację domofonów, które nie psują się.
4.Wysokie opłaty za wywóz śmieci.
5.Wysokie opłaty za fundusz remontowy, który nie oddawany jest w przypadku utworzenia Wspólnoty Mieszkaniowej.
6.Brak placów zabaw lub bardzo zaniedbane mimo obietnic FSM w czasie kupna mieszkań.
7.Bardzo zaniedbane budynki,
8,Brak zieleni po oddaniu budynków do użytkowania mimo zapewnień FSM przy kupnie mieszkań. itd.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2009-06-18 09:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-18 09:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to chodzi o Fordońska Spółdzielnię Mieszkaniową, żeby ktoś czasem nie pomylił z Doradztwem Finansowym FSM Polska :)
zdjecie uzytkownika
dodek - 2009-11-18 20:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo słuszne uwagi .Należałoby je poruszyć na zebraniach grup członkowskich ale zainteresowanie tymi zebraniami jest minimalne i dlatego zarząd roztrwania pieniądze członków i ich ignoruje.
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2012-01-31 14:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FSM - Polska to firma, która nie płaci w terminie ludziom za wykonaną pracę - przynajmniej w Bydgoszczy - zwodzą, obiecują, giną im dane do przelewu, nipy itp.....ciągle problemy. Dla każdego człowieka jest to potężnym demotywatorem dlatego ostrzegam innych, napracujecie się a potem nie widać efektów tej pracy - to straszne OSZUSTWO!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-01 21:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktoś miał podobne doświadczenia z FSM jak zawiedziony? W ogóle jak załapać się do pracy w Fordońskiej Spółdzielni Mieszkaniowej? Nie wiecie, czy nie szukają kogoś obecnie do biura? Znam dwa języki. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-01-09 21:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-09 21:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oburza mnie naliczanie wody różnicowej przy zużyciu szesnastu metrów woda różnicowa wynosi 6 metrów sześciennych doliczana dodatkowo to po co wodomirze tak naliczają jak chcą
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-01-18 17:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może konieczna jest wymiana wodomierza lub jego jakas kalibracji, czy regulacja, zgłos to może, to sprawdzą.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FSM Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy FSM Polska?
Zadaj pytanie
alert