logo KGHM ZANAM S.A.

KGHM ZANAM S.A.

Polkowice

Opinie o KGHM ZANAM S.A.

w 2017-04-13 08:38
po co ładujesz ludzi!
załamany załamem 2017-04-13 14:02
jutro płacą 350zl brutto nie jest to zadna ściema ani prowokacja
2
Halinka 2017-04-14 15:10
243,83 PLN na koncie
1
załamany załamem 2017-04-20 18:32
jakby ktoś mówił że zanamu nie da sie przejść do ZG to ja wam mówie że sie da i przechodzę!!!
2
leer 2017-04-23 16:11
Omijac szeerokim Lukiem i to daleko Pieniadze Lepsze znajdziecie na SSE
pracownik 2017-04-23 23:10
Ktos wyzej napisal o tych weekendach. Rzeczywiscie rece opadaja. Ci z systemu to maja przesrane. Spontanicznie jak chcesz urlop wziasc to bardzo ciezko. Na rankach w tygodniu to tak a jak najbardziej. Co do placy. Najgorzej nie jest.
1
daniel 2017-04-24 17:58
witam czym można sie dostać z głogowa pod zanam w polkowicach są jakieś busy tam
Michu 2017-04-24 21:38
Na 6 jedzie autobus z7 a na 7 chyba bus ale już nie wiem jaki numer .
Pracownik 2017-04-26 07:18
Brawo koledzy z PeBeKa. Kiedy my się ruszymy??
5
Nicki 2017-04-27 19:13
Nigdy. Tutaj ludzie dużo parafia tylko pisać. A w pracy cicho siedzą. Ale trzeba się w końcu zabrać i pójść w ślady pracowników pebeki. Musimy w końcu coś ruszyć koledzy bo nigdy lepiej nie będzie!!!
12
Nesti 2017-04-27 19:20
Zwr Polkowice. Totalny żal. Ktoś w końcu musi dostrzec jak kierownik pieniążki rozdziela. Czopki od Pana W. i rodzinka Mają wszytko a reszta nic. Niech ktoś się za to weźmie
4
Nesti 2017-04-27 19:23
A co do strajku jak kolega pisze to byłbym za. Może w końcu by się coś ruszyło. Do góry ręce kto jest za
20
Bohdan 2017-05-02 20:18
Ja z wami pójdę strajkowac !!!
ORP 2017-05-03 19:53
Pracowałam na ZWR POLKOWICE 4 lata robota dobra ale ciężka. Kasa mizerna. Biali to dupolizy i karierowicze . Można dużo się nauczyć i uciec do normalnej spokojnej pracy.
Pracownik 2017-05-16 10:02
Czy już wiemy kiedy będzie walne? Ile można czekać na wymianę tych nieudaczników co przyszli. Ilość dyrektorów pobija rekordy.
2
x 2017-05-16 16:55
juz sie pakują :)
1
Pracownik 2017-05-16 20:52
To niech robią to szybko. Mogę im pomóc ;))
4
Nick 2017-05-19 17:28
Witam. Kiedy teraz będą płacić za dodatkowe soboty i niedziele ? Pozdrawiam
Joe 2017-05-28 13:43
Wiadomo w jaki sposób będzie wypłacane tzw. wakacyjne? Na zasadach jak w zeszłym roku, czy jakoś inaczej?
Nowy 2017-06-01 13:42
Ile mozna zarobić na start na montażu SMG w Polkowicach ?
1
były pracownik 2017-06-06 21:00
a jak z 1900 zł na ręke dostaniesz to się ciesz
2
nel 2017-06-08 10:54
czy jest płacone w kghm zanam tzw kredkowe czy olówkowe na dzieci w wieku szkolnym?
nikita 2017-06-08 18:10
pozwól, że skomentuje twe pytanie tak: buahahahahahahahahahaha - sorry nie mogłam się powstrzymać
1
kuki 2017-06-09 08:40
Pytanie: na jakie zarobki netto na rękę można liczyć w Zanamie na wydziale robót górniczych?
Ola 2017-06-10 22:58
co widzisz w tym smiesznego ? nie rozumiem ?
Pracownik 2017-06-12 09:22
Dlaczego z okazji dnia dziecka kolejna wycieczka jest TYLKO dla wybrańców? Ponownie zapisy były po cichu, tylko wśród znajomych i wtajemniczonych? A reszta pracowników to co? Ich dzieci są gorsze? TO NIESPRAWIEDLIWE!!!!! Atrakcyjne wyjazdy są tylko DLA WYBRANYCH!!! Nasze dzieci też chcą jechać do ENERGYLANDII!!! Żadnych informacji, zupełnie nic! Co roku jadą te same osoby, mało tego, jadą z żonami i mężami ( jedno dziecko ! ). Pytam się jak to jest??? To jest sprawiedliwe? Może wreszcie czas się tym zająć, wszystkie chętne dzieci powinny jechać. Brak jakiejkolwiek informacji dla wydziałów, a w szczególności dla pracowników, którzy pracują w oddziałach w Głogowie, na terenie Huty!!! To skandal! !!
8
anonym 2017-06-13 19:20
Najważniejsze, że dyrektorów coraz więcej i więcej.
4
Pracownik 2017-06-14 14:24
Pamiętajcie ja Wy traktujecie ludzi tak za dwa lata będziecie traktowani. I nie dziecię się że do 10-go pokolenia będziecie wycinani.
4
Tytus 2017-06-28 06:20
Ile moge tam zarobic jako operator smg na dole?
pracownik86 2017-06-29 07:37
Pracuje w zanamie 3lata ,to co ja teraz zarabiam to jakaś kpina o podniesienie płac mozna tu zapomnieć ,o wszystko sie proś nikt nic niewie nie ma komu podjąć decyzji.Komuna totalna syf ,jak tu pracowac w takich warunkach za tą kase ...
3
Tytus 2017-06-29 13:46
Ale ze 3k da rade zarobic? I czy niema problemow z przejsciem do zg bo slyszalem rozne opinie a wole zapytac kogos to tam robi z gory dzieki za odp
Dołowy 2017-06-30 19:02
W czerwcu miała być druga cześć rocznej podwyżki i cisza...
roko 2017-07-02 14:35
panowie czy prezes robi jakies problemy jak ktos chce sie zwolnic czy nie ???
serwisowy 2017-07-05 21:46
Jaka druga część podwyżki?
Bono 2017-07-06 19:27
Też pierwszy raz słyszę że miała być jakaś druga połowa ,a kiedy była pierwsza
Paul 2017-07-06 21:04
Informacje są zawsze przekazywane do wszystkich planistek i kierowników. Pretensje miejsce niestety do Nich.
Mats 2017-07-07 07:45
Witam,

Ostatnio bylem na rozmowie w kghm zanam i zaproponowali mi prace w oddziale gorniczym, podobno jakis odział kotwiarzy. Czy powie mi ktos na jakie wynagrodzenie moge liczyc? Jak jest z praca na weekendy? Jakie socjale sa wyplacane, bo cos prezes wspominal. Obecnie pracuje w firmie zewnetrzej na kopalni LW Bogdanka i zastanawiam sie nad przeniesiem.
Zenek 2017-07-08 14:02
2300 do 2500 zarobki weekendy slabo platne
2
zenek 2017-07-09 10:48
jakie moze ci robic problemy obowiazuje cie okres wypowiedzenia ale o zg zapomnij
były pracownik 2017-07-10 19:45
głupoty piszesz. jakoś ja i moich 6 kolegów z którymi pracowałem w załamie przeszliśmy do zg, co prawda nikt nie dostał rozwiązania za porozumieniem stron, ale każdy z nas pracuje w ZG Lubin więc nie piszcie że sie nie da bo ja wam mówie że się da
2
Bob 2017-07-15 12:47
Kiedy płatna kolejna pula wczasowego? 20 lipca?
Paweł 2017-07-19 21:01
Kiedy będzie płacone te wakacyjne
Marta 2017-07-21 11:06
@roko a w umowie jaki okres wypowiedzenia? czemu miały by być problemy? Chyba nic nie stoi na przeszkodzie
Hajer ze Śląska 2017-07-25 15:31
Witam!!!
Ile może górnik strzałowy dostać na rękę w KGHM ZANAM !!!
Widzę że jest oferta pracy na stronie Kghm-u

Z góry dzięki za informacje!!!
1
roko 2017-07-27 11:09
miesieczny za porozumieniem stron ale udalo sie
2
Jaro79 2017-08-01 11:43
Szukasz pracy na dole, jesteś pracowity? zadzwoń 510288709 (firma)
3
lkp-903 2017-08-06 21:23
mi też się udało uciec z zanamu do zg we wtorek zaczynam pracę po 3 latach ,pracowałem w serwisie u łysego ,niestety serwis się rozpada ciekawe kto to będzie naprawiał ,wstyd zwłaszcza ,że serwisy na siebie zarabiają
3
górnik strzałowy 2017-08-07 15:59
2800 netto ja mam tyle po 3 latach ,jastem na wypowiedzeniu prawdopodobnie poszukuja na moje miejsce bo to moje stanowisko ,jeszcze 1,5 miesiaca i idę gdzie indziej tak,że dostaniesz jakieś 2-3 stówy mniej oczywiście to z 10% premią ,zjazdami i dodatkami za nocne zmiany
1
pracuś 2017-08-21 02:06
Można by było poznać nazwe firmy ?
esab 2017-08-22 19:20
Kurka wodna miała być podwyżka dla spawaczy
Zostaw swoją opinię o KGHM ZANAM S.A. - Polkowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KGHM ZANAM S.A.