brak logo

Fabryka Plastików Gliwice

Gliwice

Opinie o Fabryka Plastików Gliwice

??? 2009-02-05 19:17:57
Jak w kazdej pracy nie ma czasu na lenistwo trzeba pracowac niektorzy twierdza ze to (usunięte przez administratora) moze i tak ale twierdza to Ci co nie sa nauczeni pracy. ogolnie mowiac praca jak praca było ok gdyby były wiekrze zarobki było by super..ludzie swietni
1
taka 2009-10-09 19:47:58
witam ja nadal tm pracuje i nie narzekam ale jest mała możliwośc rozwoju dla kobiet co do zrobków to racja nadal śa małe >
Paw 2009-10-28 20:35:16
co takiego tam sie robi i jakie sa te srednie male zarobki ???
jack 2010-12-03 02:35:38
w ogole,to chodza sluchy na temat zwolnien...
3
szukająca pracy 2012-03-30 19:26:12
Hejka czy w tym waszym FPG coś sie zmieniło od czasu powstania forum , szukam pracy na strefie w Gliwicach
.... 2013-09-18 15:06:30
A ja tam nie narzekam na ta firme zle nie bylo... wsumie kasa mala i niektore laleczki(usunięte przez administratora). a tak po za tym to mile wspominam ten czas.....
greggliwice 2014-02-11 12:46:24
a podobno jeżdzi jakiś bezpłatny autobus do fabryki plastików ale nigdzie nie mogę znależć jak jeżdzi,
3
PoPeK 2014-04-02 20:31:22
Witam pracowalem w tej "firmie" i nie polecam nikomu, zadnego poszanowanie do pracowników brak kultury,jeden po drugim sie zwalnia, zadnych podwyzek żaba biega i rozkazuje,mial bym jeszcze wiele do pisania ale chyba nie ma sensu...
nowy 2014-04-24 11:30:08
a jak z pracą na magazynie jako wózkowy?? ludzie spoko?? jaka atmosfera i zarobki?? pozdrawiam
3
ssasasA 2014-05-24 15:27:42
zarobki na magazynie 1700-2000 netto. nie ma źle bo nie robisz pod głupiego pośrednika tylko pod firme. ale zapieprz jest spory
mz 2014-10-21 11:05:55
Szukam pracy.Zastanawiałam się czy złozyc w tej w firmie podanie o pracę.Chciałabym wiedziec jak tam się pracuje.
istotny 2015-01-31 19:13:28
dla mnie najistotniejsza jest wlasnie ta rekacja ludzi, jak ktos zadaje pytanie to powinna sie znalezc odpoweidz bo przeciez jakby ktos szukal pracy tak jak robie to ja - to napewno czekalby z niecierpliwoscia na odpoweidz a nie tylko tak czytaja co tutaj pisza i zostaje wszystko bez odpowiedzi. kurcz slabo...
byly pracownik 2015-10-29 12:57:20
Altualnie w firmie jest tragedia pare osob dostalo sie na lepsze stolki i swiruja opierdalaja sie i nic nie robia a reszta musi tyrac za dwoch. Nawet nie rusza dupska z fajeczki i nie pomoga na produkcji. Co do kasy to niska jak w 60% firmach. Nie mowiac juz o przepisach bhp lamane sa nagminnie. Zdazy sie wypadek w pracy to firma blaga ludzi zeby tego nie zglaszac. Odstepy miedzy maszynami nie sa zachowane tak jak powinny najeb... na tej hali jest ze szok. Spoko nie dlugo to sie skonczy bo ludzie wola sie zwolnic niz tam dalej pracowac musza tyrac swiatek piatek czy niedziela naduzywaja prawo pracy, czasem nawet nie sa zachowane odstepy czasu pracy konczysz nocke a na rano nastepnego dnia do pracy trzeba absurd....
1
aaaaaaaaaaaaaa 2015-10-30 14:33:04
Pozdrowienia dla Tomaszka z 2 brygady . weż chłopie czasami wyluzuj .
pracownik 2015-11-11 14:00:13
Francuzik niech zacznie szanować Polskie najważniejsze święta a nie założył firmę w Polsce i cwaniakuje myśli że sobie białych murzynów znalazł. W swoim kraju nie założył firmy bo wie że nikt nie będzie (usunięte przez administratora) za takie marne grosze. Ciekawe czy będzie tak cwaniakować jak się ludzie zaczną zwalniać, może to już nie długo nastąpi... :D plajta tuż tuż zbieraj hajs puki jest okazja :D
2
pracownik 2015-11-11 14:05:24
Awanse tam dostajesz tylko po znajomości jak dobrze w du... wchodzisz więc 5 razy się zastanów zanim tam pójdziesz mówię ci żeby potem nie było rozczarowania
3
kolega 2015-11-18 09:37:49
Cześć. Jakim autobusem mogę dojechać z pl. Piastów ? Słyszałem tez ze jest darmowy transport tylko skąd?
2
pracownik 2015-11-23 13:20:11
259 jedzie pod firme a bus darmowy odjezdza z wysepki na piastow o 5,20 13,20 i 21,20
Nayrobby53 2015-12-08 10:17:18
Witam wszystkich którzy czują się pokrzywdzeni przez pracodawcę FPG w Gliwicach i proszę o kontakt na adres mailowy nayrobby53@gmail.com
Przygotowuję pozew sądowy za naruszenie przez pracodawcę art.94 par. 2 Kodeksu Pracy to jest stosowanie mobbingu oraz dyskryminacji.
operator 2015-12-19 12:19:37
nie polecam wchodzi czterobrygadówka od 01.01.2016 aktualnie szukamy innej pracy zero poszanowania dla człowieka
1
jeszcze się spotkamy 2015-12-19 18:14:55
witaj .
bardzo chętnie się z Tobą skontaktuję, mam tam kilka spraw zaległych do wyjaśnienia .... będę wnioskował o odszkodowanie za poniesione straty moralne jak i trwały uszczerbek na zdrowiu, trochę mi kartoteka medyczna urosła. Firma bogata , więc niech płaci .....
rzadki klocek 2015-12-20 16:12:25
masz znajomych ?
to już miałeś znajomych .... reszty się domyśl .
1
maja 2016-01-25 15:11:41
witam was mam zamiar zaczaąc prace w plastikach moze ktos napisze jaki tam jest system pracy ??wiem ze czterobrygadówka jak to działa??prace tam polecacie??
Praciwnica 2016-01-27 23:47:36
Pracujesz 7 dni w tygodniu na rozne zmiany. NP poniedzialek i wtorek zmiana pierwsza, sroda czwartek druga a piatek sobota niedziela nocki. Potem dwa dni wolne i znow 2 dni pierwsza potem druga i nocki ;) raz w miesiacu bodajze wypada wolny weekend. Zalezy tez na jakie stanowisko sie wybierasz? Bo to sie Tyczy glownie operatorow ;)
Natalaa 2016-02-17 14:37:51
Witam czy na produkcji w weekendy pracuje się obowiązkowo ?
1
pracownica 2016-02-21 13:43:15
Gdzie te czasy kiedy byla jedna liderka i bylo super a teraz 4 liderki lider kierownik to jakas paranoja po co ich tyle po co jest lider ?? Panie dyrektorze
Pracownic,a 2016-02-25 20:44:29
Nikt z biura tu sie nie odZywa.. Wiadomo na prrodukcji zawsze gorzej . Ciezko nam okreslic cco dzieje sie w biurze. Na pewno lepiej niz na hali. Integracje, lepsze zarobki itp. Wiadomo tam tez jest kupa roboty,rozmowy z klientami,tlumaczenie dlaczego poszly buble itd. Kazda praca ma swoje wady i zalety.
HELP 2016-03-29 00:04:32
Jakie warunki panują na stanowisku specjalisty do spraw jakości?
Jak wygląda ta praca?
Jakie godziny i zarobki?
Bardzo proszę o odpowiedz.
anna 2016-05-17 11:48:54
Witajcie
może mi ktoś napisać czy praca jako operatorka wtryskarek jest ok? jest ciężko czy da się wyrobić? duże tempo pracy?
proszę o szczere opinie
MAŁA 2016-06-03 14:14:36
WITASKI JA NIE NARZEKAM PRACUJE NA MONTAŻU I JEST SUPER OWSZEM NORMY TRZEBA ZROBIĆ BO PRZECIEŻ ZA SIEDZENIE NIE PŁACĄ PRAWDA? MAM UMOWĘ NA CAŁY ETAT I JEST GIT SKŁADKI ,,,SOCJAL ,,,,ITD,,,,,KAŻDY NARZEKA ŻE ŹLE ŻE NIE DOBRZE A CO BYŚCIE CHCIELI SIEDZIEĆ CAŁA SZYCHTĘ I PIERDZIEĆ W STOŁEK ,,,,MAM SUPER LIDERKĘ ZAWSZE POMOŻE I NIGDY NIE POWIE NIE ,,,,ZAWSZE MOGĘ NA NIĄ LICZYĆ ,,,PS. PANI IWONKO POZDRAWIAM [LIDER],,PRACUJĘ NA TRZY ZMIANY I JEST GIT WEEKENDY WOLNE CHYBA ŻE MAM POWTARZAM MAM OCHOTĘ SIĘ ZAPISAĆ NA SOBOTĘ TO SIĘ ZAPISUJĘ I KASKA DODATKOWA 150 ZŁ PYTAM CZY TO MAŁO ? TAK DLA INNYCH KTO TYLKO NARZEKA TO MAŁO DLA MNIE WYSTARCZY ,,,IDĄC DWIE SOBOTY W MIESIĄCU ALBO NIEDZIELE WYCHODZĘ 2300 TO ŹLE?ALE ZNAJDĄ SIĘ TACY CO BĘDĄ NARZEKAĆ JA NIE MAM ZAMIARU ,,,OWSZEM CZASAMI JESTEM ZMĘCZONA ALE TO NORMALNE TO JEST PRACA A NIE WCZASY LUDZISKA BRAĆ SIĘ ZA ROBOTĘ A NIE WIECZNIE NARZEKAĆ NA WSZYSTKO ,,,,A POZA TYM PRZYJDŹ TAM ZOBACZ JAKA TO PRACA A POTEM PISZ OPINIĘ TAKIE MOJE ZDANIE ,, ,,,,,DLA MNIE JEST SUPER OBY TAK DALEJ A ZOSTANĘ TAM DO SAMEJ EMERYTURY,,,DLA KOGOŚ KTO CHCE ZAROBIĆ I ŻYĆ GODNIE POLECAM ,,,,DOBRA RADA WSTAŃ Z KRZESŁA I RUSZ DUPĘ DO PRACY ,,POZDRAWIAM ZADOWOLONY PRACOWNIK
3
ferdek 2016-06-04 19:54:57
Po komentarzu "MAŁA", mam małego mindfuck'a, bo nie wiem czy to ironia czy rzeczywiście jest to prawdziwa opinia i światopogląd :D
stolcowa 2016-06-04 22:37:25
aż mnie ciekawi ,komu ty tam kręcisz gałe ?
starszy popychacz 2016-06-04 22:47:19
ile masz ? 2300 !? śmiech na sali . tyle to ja mam w 4 dni . głupich nie sieją , sami się rodzą .
robotna 2016-06-10 13:44:31
Niezła bujda ta niby postac internetowa o ksywce mała jest z jakiejs nibylandii takich bzdetów to jeszcze na żadnym forum o pracy w gliwickiej strefie nie czytalam. Kto głupi to uwierzy
Ok 2016-07-11 09:59:24
Troche już pracuje na fabryce, powiem tak jeśli chodzi o wynagrodzenie to jest to trochę śmieszne bo za pracę w takich warunkach 1700 na ręke to minimum.. Jeśli chodzi o ludzi to ja osobiście nie narzekam, praca na hali o wiele cięższa niż na montażu ale da sie przeżyć. System 4 brygadowy, dla jednych okej dla drugich bardzo męczący. Wszystko zależy od podejścia i nastawienia :)
była pracownica 2016-07-11 23:13:27
chetnie sie przylacze jesli jeszcze mozna
hala 2016-08-23 22:33:10
Zarobki sa sporo wyzsze od tych podanych na umowie jako brutto. Do tego nadgodziny i premie.
hala 2016-09-12 00:07:57
Pewnie że lepiej. Ustawiacz na początku z premiami może zarobić na rąsie 2 tys.
zyc 2016-09-22 10:49:24
Skromnie zarabiasz.
nie zadowolony 2016-10-02 19:34:55
Myślicie że system czterobrygadowy jest zgodny z kodeksem pracy w tej firmie bo ja myślę że nie w czterobrygadówce też mam mieć tyle wolnego co nie pracujący w tym systemie i przeciętnie 40 godzin tygodniowo, jest to opisane w internecie, w tej firmie w czterobrygadówce pracuje się 7 dni z rzędu 56 godzin 2 dni wolnego te 16 to już nadgodziny czyli 100 tki które są nie wypłacane, chcecie pogadać o tym? proszę bardzo o tym systemie czterobrygadowym dużo jest napisane na internecie.
nie zadowolony 2016-10-02 19:38:57
Myślicie że system czterobrygadowy jest zgodny z kodeksem pracy w tej firmie bo ja myślę że nie w czterobrygadówce też mam mieć tyle wolnego co nie pracujący w tym systemie i przeciętnie 40 godzin tygodniowo, jest to opisane w internecie, w tej firmie w czterobrygadówce pracuje się 7 dni z rzędu 56 godzin 2 dni wolnego te 16 to już nadgodziny czyli 100 tki które są nie wypłacane, chcecie pogadać o tym? proszę bardzo o tym systemie czterobrygadowym dużo jest napisane na internecie.
1
jogurt 2016-10-05 15:17:34
co jak co ale kasa jest wypłacana nawet za wcześnie. Niby mają czas do 10, ale nie rzadko 5 dnia miesiąca już wypłacają
niezadowolony 2016-10-19 23:50:24
Czterobrygadówka

Od 1 stycznia 2004 r. nie obowiązuje art. 132 § 4 k.p., zgodnie z którym w tzw. ruchu ciągłym mogła być stosowana czterobrygadowa lub podobna organizacja czasu pracy, w której czas pracy nie mógł przekraczać 8 godzin na dobę i przeciętnie 40 godzin na tydzień w przyjętym okresie rozliczeniowym, nie dłuższym niż 4 miesiące.

Nie oznacza to jednak, że nie można zastosować systemu, który będzie spełniał taką samą rolę. Obecnie, jeżeli z uwagi na charakter prowadzonej działalności czy produkcji praca w zakładzie pracy nie może być wstrzymana i musi być organizowana w systemie czterozmianowym, to pracodawca powinien zastosować po prostu podstawowy system czasu pracy, w którym okres rozliczeniowy może wynosić do 4 miesięcy w połączeniu z pracą zmianową.

Tak zwana czterobrygadowa lub podobna organizacja pracy w praktyce polega na tym, iż praca świadczona jest przez cztery lub pięć zespołów, czy grup pracowników o stałym składzie osobowym, przy czym w każdej dobie pracują minimum 3 brygady na trzech zmianach roboczych, pozostałe zaś odpoczywają.

Zmiana brygady odpoczywającej następuje codziennie lub co kilka dni. Praca wykonywana jest, podobnie jak w ruchu ciągłym, przez 24 godziny na dobę i 7 dni w tygodniu.

Jeśli zakład pracy ma pracować non stop przez cały okres rozliczeniowy, to pracownicy powinni być podzieleni na 5 brygad, gdyż praca 4 brygad nie zapewni ciągłej obsługi firmy bez naruszania przepisów o czasie pracy.

W powyższej sytuacji trzeba więc rozważyć dwie możliwości: albo stworzenie 5 brygad, z tym że wtedy będą okresy, kiedy pracownicy z poszczególnych brygad będą w pracy w tym samym czasie, albo zostanie im skrócony wymiar czasu pracy do przepracowania w okresie rozliczeniowym, a co za tym idzie także norma tygodniowa czasu pracy.

Inną możliwością jest natomiast zatrudnienie 5 brygady tylko na część etatu, aby zapewniła ona pracę tylko przez brakujące godziny.
niezadowolony 2016-10-19 23:54:45

Ruch ciągły

Praca w ruchu ciągłym polega na organizacji pracy zmianowej w systemie 3- lub 4-brygadowym w taki sposób, aby zakład pracował po 24 godziny na dobę przez 7 dni w tygodniu. W systemie tym dopuszczalne jest wydłużenie tygodniowego czasu pracy do 43 godzin przeciętnie w tygodniu w okresie rozliczeniowym nieprzekraczającym 4 tygodni.

Generalną zasadą jest więc praca po 8 godzin na jednej zmianie, jednak w niektórych dniach w niektórych tygodniach (maksymalnie w trzech) można ją wydłużyć do 12 godzin, dzięki czemu umożliwimy jednej z brygad skorzystanie z dnia wolnego i potem rozpoczęcie pracy na innej zmianie.
Zgodnie z wyrokiem Sądu Najwyższego z 29 września 1975 r. (sygn. akt I PRN 23/75), przy stwierdzaniu o tym, czy praca ma charakter pracy w ruchu ciągłym, nie decyduje ani zakres wykorzystania mocy produkcyjnej zakładu pracy, ani możliwości produkcyjnych pracownika, lecz okoliczność, czy wykonywanie pracy przez 24 godziny na dobę i przez 7 dni w tygodniu jest konieczne z punktu widzenia zabezpieczenia prawidłowego procesu produkcyjnego oraz prawidłowej działalności urządzeń produkcyjnych.

Ruch ciągły może być bowiem stosowany przy pracach, które ze względu na technologię produkcji nie mogą być wstrzymane.

Pamiętać należy także, że ruch ciągły może być zastosowany w przypadkach, gdy praca nie może zostać wstrzymana ze względu na konieczność ciągłego zaspokajania potrzeb ludności. Zakładem takim nie jest jednak stacja paliw CPN (wyrok Sądu Najwyższego z 5 maja 1999 r., sygn. akt I PKN 671/98).

Wymiar czasu pracy w ruchu ciągłym może wynosić maksymalnie 172 godziny, przy założeniu, że w danym okresie rozliczeniowym nie wystąpią święta oraz że pracownik nie będzie miał usprawiedliwionych nieobecności w pracy. Wymiar w tym systemie oblicza się bowiem inaczej niż w pozostałych systemach czasu pracy.

Po pierwsze, od liczby dni kalendarzowych przypadających w okresie rozliczeniowym (4-tygodniowym), czyli 28 dni, należy odjąć liczbę niedziel, świąt i dni wolnych od pracy wynikających z przeciętnie pięciodniowego tygodnia pracy. Uzyskaną liczbę dni trzeba pomnożyć przez 8 godzin, a do otrzymanego wyniku dodać liczbę godzin, o którą pracodawca zamierza przedłużyć tygodniowy wymiar czasu pracy – czyli 4, 8 lub 12 godzin, w zależności od tego, w ilu tygodniach ma zostać przedłużony czas pracy.

Wynika to z następującego wyliczenia:
• 28 dni w okresie rozliczeniowym – 4 niedziele – 4 dni wolne z 5-dniowego tygodnia pracy = 20 dni,
• 20 dni × 8 godzin = 160 godzin
160 godzin + 12 godzin (maksymalnie o tyle możemy wydłużyć wymiar czasu pracy) = 172 godziny.

Uwaga: zastosowanie 3 brygad przy pracy w ruchu ciągłym nie pozwoli zaplanować pracy przez 24 godziny na dobę w trakcie całego okresu rozliczeniowego. Przy maksymalnym wydłużeniu czasu pracy 3 brygady mogą wypracować 516 godzin (172 godziny × 3 brygady), a liczba godzin do przepracowania w okresie rozliczeniowym wynosi 672 godziny (28 dni × 24 godziny).

Aby więc pracodawca prawidłowo zaplanował pracę non stop swojego zakładu, powinien podzielić załogę na 4 brygady i zastosować przedłużenie czasu pracy co najmniej w dwóch z czterech tygodni każdego z okresów rozliczeniowych (168 godzin × 4 brygady = 672 godziny).

Nie każda nieprzerwana praca zakładu musi być traktowana jako praca w ruchu ciągłym. Ten specyficzny rozkład czasu pracy jest fakultatywny, a więc pracodawca może, ale nie musi go zastosować.
Zostaw swoją opinię o Fabryka Plastików Gliwice - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Plastików Gliwice