logo No Limit

No Limit

Warszawa

Opinie o No Limit

:) 2012-09-12 20:30:00
no fakt, ale podobno zwalniają się najsłabsze ogniwa.
czujnik 2012-10-03 11:32:21
chyba nie, najsłabsze ogniwa zostają bo nie umieli by sobie poradzić w bardziej wymagającej i ambitniejszej pracy
ja 2012-10-06 11:29:51
zwaliaja?przeciez beda przyjmowac bo maja nowego klienta
TSL 2012-10-08 21:43:03
A co to za klient ? Wiesz cos wiecej ?
anonim1111xxz 2012-10-15 08:47:33
dobra firma
halo halo 2013-01-02 10:01:19
anonim1111xxz - 2012-10-15 08:47:33

dobra firma
Witam mam pytanie Jakich zarobków można sie spodziewać na magazynie jako pracownik magazynowy pytam o konkretne wynagrodzenie np.2500 brutto +premia ile? coś koło tego czy mniej czy więcej Ile jest na okresie próbnym a ile po 3 miesiącach
czy na święta dostajecie bony pieniądze czy nić
Co z pieniędzmi socjalnymi są jakieś imprezy firmowe czy coś jest dofinansowane ?
Proszę o konkretne odpowiedzi
Dziękuje z góry
halo halo 2013-01-02 10:13:13
witam chciał bym pogadać z jakimś magazynierem !!!!!!!!!
o pracy o zarobkach o atmosfera
mam pytanie do magazynierów z Warszawy jak tam u was jak sie pracuje
Czy na święta coś dostaliście ? jakieś bony ? coś innego
Czy w lato macie jakieś imprezy ?
Jak są wykorzystywane pieniądze socjalne ?
Na każdego pracownika przypada około 900zł rocznie jeżeli firma przekracza 20 osób to musi posiadać fundusz socjalny
MAM PYTANIE czy u was te pieniądze są wykorzystywane na pracowników czy nie ?
4
aa 2013-01-10 10:28:08
zwalniaja bezpodstawnie, pseudo "kierownicy" sapia sie o wszystko bo sie sami nieogarniaja pownini zatrudnic ludzi kompetetnych na to stanowisko a nie malolackich cwaniakow. Nie polecem pracy tam nawet w czynie desperacji. Przyjmuje 100% ludzi o po tygodniu 70% zwalnija zenada. Zdecydowanie nie polecam.
3
halo halo 2013-01-12 01:35:49
aa - 2013-01-10 10:28:08

zwalniaja bezpodstawnie, pseudo "kierownicy" sapia sie o wszystko bo sie sami nieogarniaja pownini zatrudnic ludzi kompetetnych na to stanowisko a nie malolackich cwaniakow. Nie polecem pracy tam nawet w czynie desperacji. Przyjmuje 100% ludzi o po tygodniu 70% zwalnija zenada. Zdecydowanie nie polecam.
cześć powiedz pracujesz w no limit Warszawa czy pracowałeś chciał bym z tobą pogadać na różne tematy odezwij sie
halo halo 2013-01-19 22:37:49
halo halo - 2013-01-12 01:35:49

aa - 2013-01-10 10:28:08

zwalniaja bezpodstawnie, pseudo "kierownicy" sapia sie o wszystko bo sie sami nieogarniaja pownini zatrudnic ludzi kompetetnych na to stanowisko a nie malolackich cwaniakow. Nie polecem pracy tam nawet w czynie desperacji. Przyjmuje 100% ludzi o po tygodniu 70% zwalnija zenada. Zdecydowanie nie polecam.
cześć powiedz pracujesz w no limit Warszawa czy pracowałeś chciał bym z tobą pogadać na różne tematy odezwij sie
aa-mam do ciebie pytania możesz mi na nie odpowiedzieć ?
są w poniższej mojej wypowiedzi
pracujesz nadal w no limit ?
Kondi 2013-05-16 21:52:02
Witam,

Co do pracy to cóż zależne jest to od projektu na którym jesteś. Umowa o prace zaczyna sie po ok 5 latach pracy w no limicie < z przysłowia w no limicie całe życie > tak dreptasz w agencji za ok 10 zeta może nawet mniej. Co do zwolnień są podejmowane w przeciągu godziny przychodzisz do roboty i dowiadujesz sie że już tu nie pracujesz. Paczki ..buahaha pakiet socjalny jeszcze wieksze buahahha nie dostajesz nic jedynie śliną w pysk jak na Ciebie morde drą to nie tak to nie tak. Mimo ze zrobisz dobrze ale nie po ich myśli. Nie ważne że musisz poprawić na źle i po rozkmince 2h wracają do twojego założenia. Wynagrodzenie ok 1750 brutto liczysz na wiecej to idz pod kościół co do premii możesz sobie nie liczyć wiec możesz od kwoty odjąć sobie jakies 200 zeta. Pracownicy ok ale są też hieny. Praca dobra dla tych aby złapać coś na szybko a w miedzy czasie szukać czegoś nowego innego jak i również dla tych którzy chcą sie sprawdzić
2
Mikuś 2013-08-29 18:22:31
Ogólnie to jest w tej firmie tak że próbują pokazać profesjonalną firmę a tak naprawdę nie jest to firma tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla ubogich. Gdy nie wyrobisz 168 h to Ci uwalają premie jeśli jeszcze tego nie zrobili. Często nie jest to możliwe na nie których działach bo wysyłają na bezpłatny urlop najczęściej tydzień. Odzież robocza cóż... niby masz przypisane 3 komplety ale nie każdemu jest dane je otrzymać. Mówią ze jest a jak sie idzie to już nie ma...bo zniknęło lub ukradli.
szukam 2013-09-25 14:39:55
podobno za odzież się nie płaci.
z tego co się dowiedziałem sa tam dwa magazyny jeden z wysokim składem mam uprawnienia na wózki czy jest opcja się tam dostać?
jak płacą jak ktoś ma uprawnienia tak samo jak bez?
Stefan 2014-04-15 21:18:04
- Ile chce Pan zarabiać? - pyta poważny pan kierownik z kilkunastotygodniowym stażem prowadzący rekrutację
- (kwota...)
- A jak Pan myśli, ile my chcemy Panu zapłacić?
- A co ja wróżka jestem?

Po przeczytaniu Waszych opinii przynajmniej się nie stresowałem! :)
anonin 2014-07-08 10:04:14
Proszę szanownej dyrekcji wziasc się za magazynierów w pruszkowie ,robia co chcą ,ciągle na papierosku i nie ma czasu na przyjęcie interesanta,kartony przygotowane do wysylki są pogięte i podziurawione a oni nic sobie sobie z tego nie robia tylko sie śmieją i granie w karty.gratulujemy takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w firmie
przew 2014-07-08 13:39:53
Na 1 rzut pokazac gdzie sa drzwi (usunięte przez administratora)bo wszyscy maja dosc rzadow tego pseudo magazyniera
1
TwojStary 2014-07-09 23:07:12
Obecnie pracuje w tej firmie i nie jest tak zle jak pisali powyzej Jest jeszcze gorzej :D
Strasznie malo placa a wyyyyymagania...
Dorobie sobie troche i stad s......
ania 2014-08-01 21:41:02
Znowu szukają? To już wywalili tę nową dziewczynę?
maja789 2014-09-08 10:46:31
Teraz jest znowu ogłoszenie na asystenta spedytora morskiego, biorac pod uwage ze w maju szukali, to wychodzi, że po 3 miesiącach okresu próbnego dziekują.
1
Andrew 2014-11-22 18:32:45
Nie ma co czarować. Typowa śmieciówka, do dyspozycji na zawołanie i na odwołanie także (przymusowe dni wolne). Firma nie szkoli. Załapiesz sam dzięki kolegom - przetrwasz dłużej, odsuną cię od merytoryki magazynowej - jesteś śmieciem do wymiany w każdej chwili. Możesz być chętny i pracowity - to nic nie zmienia. Umiejętne sterowanie opinią o Twojej przydatności w tej pracy przez liderów teamu w magazynie - raz, gdy przejawiasz inicjatywę - źle, innym razem - jej brak z twojej strony w obliczu dokładnego i ścisłego wykonywania poleceń - też źle. Ma być zawsze "źle" - żeby było wiadomo, że jesteś w każdym momencie zdystansowany. Druga rzecz - podczas nieobecności lidera - można popracować w ludzkiej atmosferze - koledzy nie krzyczą na siebie/ Wspomniano we wcześniejszych postach o "wyścigu szczurów". W stabilnym składzie nie ma chyba czegoś takiego, chyba że przyjmą kilku nowych na raz. Płaca tragiczna. robota dla studenta alba wakacjowicza z telefonem pod poduszką. Odradzam zawodowym magazynierom z uprawnieniami na wózki i długim stażem. Jest chwila oddechu - spadaj w regały, żeby nie było cię widać że stoisz. Kierownictwo lubi niejasne sytuacje - sprzyjają możliwości rotacji i przeczą rozwojowi i karierze. Te pracę należy traktować jak sezonowy zbiór poziomek (co do sztuki z krzaczka). Sama praca jest do ugryzienia, żadna "taśma", trochę solidnego wysiłku z dawką przeciętnego myślenia, atmosfera gorsza - psychiczny nacisk "nadzorcy" niewolników. Najzabawniejszy w tym wszystkim kontrast z jakim biura HR zachęcają niewykwalifikowanych nowych do "prostej, fizycznej, bezstresowej" pracy w nowoczesnym magazynie. :)
1
gg 2015-01-31 21:36:42
Bardzo dobrze wspominam pracę w tej firmie (oddział targówek). Ludzie sympatyczni, pomocni. Minusy m.in. najważniejszy jakim jest min. czteroletnie czekanie na umowę o pracę oraz to, że miejsce nie przystosowane dla kobiet. Brak szatni, co wiąże się z przebieraniem w toalecie i trzymaniu rzeczy osobistych bezpośrenio na magazynie.A także to, że zatrudnianym jest się przez agencje która jak wiadomo jak to agencja, zarabia na pracowniku. Praca dobra na krótki okres czasu ale nie na dłuzsza mete, zwlaszcza dla kobiety.
2
pioteksss 2015-02-05 18:25:43
jak dla mnie ta firma to porażka pracowałem przez agencje oczywiście ludzie traktowani jak parobki aby jak najwięcej kartonów przerobić i jeszcze sa tam tacy co patrzą aby cię pogonić a jak się postawisz to cię oczywiście ci podziękują. Następna kwestia zero jakiś spraw jeśli chodzi o BHP obuwie swoje wspinanie się po regalach bez drabinki i oczywiście polowa jeździ wózkiem widłowym bez uprawienien może jeździć każdy nawet jeśli pracujesz przez agencje. Nie polecam.
6
dzidek 2015-03-19 03:27:23
No limit jest polskim operatorem logistycznym działającym na rynku europejskim od 1990 roku. To co podoba mi się w tej Warszawskiej firmie ( chociaż widziałem oddziały też w Poznaniu , Wrocławiu czy też Sosnowcu) to fakt , że zatrudniają zarówno starsze doświadczone osoby jak i młodych innowatorów .
nick_the_prick 2015-05-12 13:51:00
firma - Nieporozumienie
----- 2015-05-22 12:50:30
Po długim czasie .....
majster 2015-05-30 12:58:55
Witam, mam pytanie jak wyglada praca spedytora w tej firmie ? jaka podstawa i czy sa premie ? jaka umowa na starcie ? jest okres próbny czy odrazu na czas nieokreslony? dzieki
majster 2015-06-18 17:56:32
3000 netto czy brutto? Od czego jest zalezna premia? Umowa na czas nieokreslony czy okres probny? Troche slabo jak na spedycje..
dron 2015-12-07 22:42:38
Jak wygląda obecnie praca w no limit? dalej na śmieciówkach?
ADAM.B 2016-02-14 00:53:16
Prace w No Limit nie polecam szczególnie na magazynie IKEA na HANDLOWE MARKI.
Pan kierownik wpisuje swoim kolegą godziny za prace a nowy pracownik pracuje za nich. Dodam że jest to praca przez agencje minimum 6 miesięcy na umowie zlecenie
stawka 10 złotych brutto +2 złote premii które ucina. Pomyślcie jaką trzeba być świnią żeby uciąć komuś z 9 złoty netto jakiekolwiek pieniądze świnie a nie ludzie.
5
m. 2016-02-26 10:44:19
Powiem tak pracuje tam już kilka lat bywało raz lepiej raz gorzej umowy o pracę doczekałam sie po 2,5 roku z awansem po 2 miesiacach znowu zaproponowano mi wyższe stanowisko. Wiem, że przez lata które pracuje przemieliło się setki ludzi, ale szczerze mówiąc patrząc z perspektywy czasu po co trzymać kogoś kto nie umie ogarnąć podstawowych rzeczy? okiełznać paleciaka lub liczyć do 100 nie każdy nadaję się do tej pracy były momenty, gdzie rzeczywiście przy wiekszym natężeniu pracy agencje zatrudniały dzięsiątki osób, z czego zostali najlepsi. I na tyle by to było....
2
janusz z kanapy 2016-03-18 15:26:20
Kolego cos Ci sie pomylilo pracowalem w tej firmie i sytuacja ktora opisales nie miala nigdy takiego miejsca. Szanujmy sie to nie powod zeby sie mscic na firmie.
1
magazynier 2016-03-23 10:03:30
pracowałem w NL przez jakiś czas. Praca jak na kazdym innym magazynie, a zarobki takie jak wszedzie- nie ma kokosów, ale trudno oczekiwac kokosów za pracę , która sie tam wykonuje- proste zadania magazynowe. Ogólnie praca idealna dla kogoś , kto chce pracowac i studiowac
ciekawy 2016-04-04 16:13:58
Czy ktoś z obecnych pracowników magazynu w Warszawie może mi powiedzieć jakie są warunki? Czy oferują tam umowę o pracę? Jaki jest system zmianowy i czy pracujecie tam w weekendy? Widzę, że wisi ogłoszenie na magazyniera i zastanawiam się czy nie aplikować.
xyz 2016-04-13 09:35:14
ktoś wie jak wygląda płaca na magazynie ? Chodzi mi o Pruszków konkretnie. Ile godzinm, a także czy w weekendy też sie pracuje?
Jola 2 2016-04-14 11:49:44
Czy ktoś z Was wie jaka agencja zatrudnia w NL?
Malabhsbjsbsj 2016-07-14 16:38:25
Nie Polecam tam pracy . Pracowałam na magazynie nr 5 masakryczny klimat (osoby które pracują) na drugim piętrze na migu itp są bardzo nie uprzejme (nie wszystkie ) a brygadzista Katarzyna .... czeka tylko na moment żeby się przyjebac nawet o głupotę . Po czym jak się jej postawi idzie na skargę do kierownika Jacka.... więc jeśli uważacie że chcecie tam pracować radzę uważać na ludzi.
13
Koko 2016-08-16 06:44:46
Ja również nie polecam pracy w No Limit w Pruszkowie. Atmosfera jaka tam panuje to masakra. Na dziale miga jest wiele nieuprzejmych osób ,jeszcze gorzej na dziale zwrotów. Tam rządzi Pani Iza wraz ze swoimi "pupilami".Jeśli się nie podlizesz to będziesz pomiatany. Kierownictwo często rzuca wulgaryzmami. Panuje tam chaos, nielad, brygadzisci robią co chcą. Jeżeli ktoś chce tam pracować to tylko o stalowych nerwach.
15
Bobi 2016-09-05 22:07:09
Ile magazynier dostaje na początek krótko zwięźle poproszę w brutto magazyn sosnowiec ?
Kot 2016-09-12 03:03:12
Chyba pomyliles zaklady bo zeby tam pracowac trzeba miec stalowe nerwy bo maja cie za smiecia zwlaszcza Marta P Piotr P Katarzyna C(Detal) Mariusz K Izabela C Sylwia B (zwroty)Katarzyna W Magda( Ec ekomers)kierownictwo to wielka klika jaka masz problem to nie masz do koga iść sypia sie k... h.... Jedynymi normalnymi to Arek brygadzista detal ktory szanuje ludzi Reszte to maja cie za śmiecia.Wiem bo pracuje tam bo musze ale też coś sobie szukam bo tam dlugo nikt nie wytrzyma
10
Szatan 2016-09-12 13:05:07
@Kot ja Ci serdecznie współczuje:)
Wygląda na to, że masz konflikt z większością osób zarządzających w NL. I piszesz, że pracujesz, bo musisz. Obecny rynek w Pruszkowie i okolicach jest tak bogaty w oferty pracy, że jak ktoś chce to może ją zmieniać kilka razy w miesiącu.
Wydaję mi się, że to nie problem w tych wszystkich ludziach, których tak pięknie wypisujesz powyżej tylko w Tobie.
4
Ciechocinek 2016-09-12 20:59:18
Kolejna postawa, która mocno przeszkadza w tym, żeby się czegoś nauczyć to przekonanie o tym, że się już wszystko umie. ignorowanie poleceń i braki zainteresowania tym, co się dzieje w dziale. A jeśli przełożony pokaże takiemu pracownikowi, że jednak zrobił coś nie tak jak trzeba, to reakcją nie jest „o, faktycznie, to pokaż mi jak to zrobić” tylko myślenie „ależ się czepia", . Kluczem jest jednak nauka na tych błędach i nie popełnianie ich cały czas od nowa. Postawa „ja wiem lepiej” nie pozwala uczyć się na błędach.Najlepiej wybielić siebie i swoją osobę kosztem zniszczenia opinii innych .Dla wielu młodych osób każda praca jest żmudnym i nudnym obowiązkiem,ale przecież nikt Was tu nie trzyma...skoro tak tu źle droga wolna. Głównym problemem w relacjach z tymi ,których tu wymieniłeś (-łaś)jesteś raczej Ty sam (-a)..nie potrafisz prawdopodobnie przyjąć żadnej krytyki i Twoją obroną jest odpowiedź w postaci szykan. Tak się składa,że pracuję od kilku lat i doskonale znam osoby,które stawiasz w świetle tych najgorszych i muszę zdementować Twoją opinię . Najwyraźniej nie wykonujesz swoich obowiązków należycie i traktujesz pracę jako zło konieczne.Sama się wk...kiedy muszę wykonywać pracę za takich jak Ty,bo wydaje Ci ,że Tobie należy się wynagrodzenie za sam fakt tego iż tam jesteś! Nic bardziej mylnego(jesteś to pracuj,a nie spędzasz czas na plotach ) nikt nie będzie wykonywał za Ciebie przydzielonych zadań! Na miejscu tej wymienionej "kliki"jak ją nazywasz,bardziej przyjrzałabym się wynikom i efektywności wszystkich pracowników i zrobiła porządek raz na zawsze.Dziwię się,że wiele osób Twojego pokroju jeszcze tam "pracuje" choć to chyba zbyt wyniosłe słowo w stosunku do takich leserów. I jeszcze jedno.....szukają nadal brygadzisty na detalu...może spróbuj i użeraj się z takimi pseudo-pracownikami ,którym nie chce się robić :) Życzę powodzenia ,a następnym razem kiedy będziesz chciał (-ła)zabłysnąć posyp się brokatem ,bo z myśleniem masz ogromne problemy. BUZIAKI
13
Rene 2016-09-22 22:40:34
12zl
Ftgb 2016-10-03 17:33:51
Magazyn Pruszków
Pracowałam tam jakis czas i nie polecam tej pracy ze wzgledu na chamską brygadziatke Katarzynę Cz. Codziennie wybiera sobie nowa ofiare którą gnębi i upokarza przy innych, sypie wyzwiskami i przekleństwami. Z ta kobieta nie da sie pracować i widac ze szykanowanie pracowników sprawia jej przyjemność. Szczególnie "uwielbia" nowych pracowników. Skanery każe naprawiać sobie sama a na każdy problem reaguje agresja.
Jedyny człowiek godny polecenia to brygadzista Arek który zawsze pomoże z każdym problemem i z nim praca jest tylko przyjemnością.
9
Ftgb 2016-10-03 17:34:29
Magazyn Pruszków
Pracowałam tam jakis czas i nie polecam tej pracy ze wzgledu na chamską brygadziatke Katarzynę Cz. Codziennie wybiera sobie nowa ofiare którą gnębi i upokarza przy innych, sypie wyzwiskami i przekleństwami. Z ta kobieta nie da sie pracować i widac ze szykanowanie pracowników sprawia jej przyjemność. Szczególnie "uwielbia" nowych pracowników. Skanery każe naprawiać sobie sama a na każdy problem reaguje agresja.
Jedyny człowiek godny polecenia to brygadzista Arek który zawsze pomoże z każdym problemem i z nim praca jest tylko przyjemnością.
7
kwhdp. 2016-10-17 10:23:56
Jednym słowem prawda o tym jak tam jest to Cię boli. Ciekawe czy to nie o Ty jesteś tam opisana.
1
eop 2016-10-17 10:30:23
@aj no jakby się przydali to przecież jest aktualnie takie ogłoszenie o pracę w internetach od nich na to stanowisko na sosnowiec - nigdy nie pracowałeś a jednak skąd w takim razie masz takie info o wynagrodzniu i czy juest mono wiarygodne? odpo proszę
Jojo 2016-11-09 18:54:31
Marta niech sie lepiej umyje a nie udaje wielka brygadzistke buhahaha
1
... 2016-11-16 08:22:01
Jaka Marta ?
oscar 2016-11-18 14:02:19
Fajnych macie kierowców !!!!!
Mam nadzieję że tego który zajechał droge autobusowi sami namierzycie i ktoś z nim porozmawia
WWL 29620
Takie zachowanie kreuje zagrożenie
3
Cvc 2016-11-25 23:13:59
Witam moge sie wypowiedziec na temat kierowcy kuriera na busie jezdzisz przeladowany non stop poza tym jezdzisz po 15 albo 20 godz na dodatek te lodowki pepsi wnosi sie samemu po 100kg 150kg. Kartony porozwalane zgniecione pozniej maja pretensje ze cos brakuje i oczywiscie kierowca ukradl. I za spoznienie na zaladunek 150zl kary daja za brak zdjecia ktore trzeba wykonac po dostarczeniu lodowki 50zl kary
Zostaw swoją opinię o No Limit - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie No Limit