brak logo

lolita accessories

Warszawa

Opinie o lolita accessories

Lola 2010-11-12 15:17:34
A ja podpisuję się pod wszystkimi powyżej negatywnymi komentarzami dotyczącymi stoisk LOLITA. I sądzę, iż właścicielom [usunięte przez moderatora] udało się stworzyć warunki pracy na miarę Chin w końcu tyle się naoglądali to i do polski chcieli coś wnieść z tej "Kultury" MADE IN CHAJN :-). I uważam, że tą pozytywną opinię o zarobkach 1400 zł nie napisała pracownica !!!
Mała886 2011-02-25 22:55:00
Dziwne co tu piszecie. Pracuję w tej firmie od 6 miesięcy we Wrocławiu, na rękę mam 6zł + prowizja. Jak dotąd moje zarobki wyniosły od 1250-1670/mies. Szefostwo jest nie najgorsze. Mili, uśmiechnięci, doceniają dziewczyny, które pracują jak należy,a nie pasą tyłki na stołkach i czekają na cud. Szkolenia nie miałam darmowego, pieniądze do ręki jeszcze tego samego dnia. Pozdrawiam.
ano 2011-03-03 15:13:16
jak wypraujesz to 200 godzin w miesiacu to zarobisz 1250,
Mała 2011-03-08 23:37:09
200godz rzadko się zdarza. Ja mam średnio 150. Nie zapominajmy o prowizji i rekordach :) 1250 przypada na naprawdę słaby miesiąc.
itka 2011-09-23 16:35:11
ja pracuje w lolicie ponad rok czasu. zarobki są tragiczne i wynoszą 900 zł. premie miałam tylko raz. progi bardzo wysokie na mies 26 000 aby mieć 3 % premii co do szefostwa za wiele nie powiem bo przez ten czas widziałam Pana [usunięte przez moderatora] zaledwie 2 razy.Panie z biura troszke nie mile same gubia sie w sprawach księowych a zas wydzwaniaja wyzywaja a jak im sie wytlumaczy to nawet nie przeprosza....
anonim 2011-11-10 15:24:33
no widzę wspólny temat.... zgadzam się z wypowiedziami na temat progów do utargu, które były uzgadniane jedynie po fakcie jak otwarto sklep-ludzie się rzucili-miesięczny utarg duży-potem gorzej, a progi procentowe zostały jak były. a wypłata..... niewypłacana terminowo!!!! porażka!!! ten fakt wogóle niezadowala i świadczy o braku szacunku do pracowników!!!!
dddd 2011-11-10 18:52:32
a propo wypłat...dziś 10ty... dłłługiiii weekend od jutra a wypłaty nie ma, a uzgadniane przy umowie na 10tego każdego miesiąca) ..:( (więc trzeba dobre 4dni czekać, przecież to "brak słów" ) co to za firma, która nieregularnie wypłaca płacę... zero zainteresowania, a pieniadze potrzebne..
ciekawa:* 2012-01-23 10:20:28
firma z biżuterią nawet fajna...ale strona internetowa zaniedbana, od dawna nie aktualizowana i stara kolekcja pokazywana a przecież o to chodzi by nowości pokazywać a na pewno wielu klientów odwiedza ich stronę.
szkoda.
amelia 2012-01-23 17:31:23
ciekawa:* - 2012-01-23 10:20:28

firma z biżuterią nawet fajna...ale strona internetowa zaniedbana, od dawna nie aktualizowana i stara kolekcja pokazywana a przecież o to chodzi by nowości pokazywać a na pewno wielu klientów odwiedza ich stronę.

szkoda.
nikomu nie chce się tym zająć. szefostwo nie ma czasu na takie PIERDOŁY. maja swoje własne, tajne sposoby promocji firmy. szkoda tylko, że ta pseudo-firma właśnie PADA. aby się ratować oszczędzają na... oczywiście, na pracownicach, które przecież nic nie robią. Odradzam pracę, ja tam zmarnowałam czas, nie wróciłabym. No chyba, że miałabym chęć na WOLONTARIAT. bo tak właśnie tam teraz praca wygląda ;)
nieznana 2012-02-14 19:14:50
Podpisujemy się również ale tylko pod negatywnymi spostrzeżeniami!!!! Osoby tam pracujące zajmujące się sprawami personalnymi są niekompetetne, są niemiłe, wszystkie problemy zwalają na pracowników mimo że sami zawinili i nie umieją przyznać się do porażki. Nie potrafią wyjaśnić nieporozumień, twierdzą iż pracownicy nie umieją się dogadać a prawda jest taka,że oni sami nie potrafią ze sobą współpracować i sami nie wiedzą co należy do ich obowiązków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
spalić lolite 2012-02-14 19:21:21
osoby szukające pracy NIE DECYDUJCIE SIE NA PRACE W LOLICIE!!!!!!!!!!!!! tam pracowników traktują jak głupców i [usunięte przez moderatora]!!!! Żal że tyle czasu w tej firmie spędziłam i tyle się poświęciłam jej a takie żałosne podziękowania otrzymałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czyli jednym słowem " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] "
anima 2012-02-24 17:27:32
biżuteria chińska, japońska czy Bóg wie skąd sprowadzana.... totalny szajz i zaniedbanie o towar, który sprowadzają...rozpada sie w rękach.
Odradzam współpracę z tymi ludźmi...[usunięte przez moderatora] i totalny chaos w ich firmie.
dobrze że juz kilka osób się tu wypowiada co tam pracowalo..
podpisuje się pod ich opiniami także i powielam ich zdanie.
magda 2012-03-08 00:09:18
ta pseudo firma i tak pada. ludzie ją prowadzący nie mają pojęcia o biznesie, nie chcą wychodzić klientkom na przeciw, tylko pchają badziew za 50zł. i dziw ze utargi male. a konkurencja się śmieje. trzeba także wspomnieć o zwalnianiu ludzi z klasą,,,
ooo 2012-04-18 14:45:49
Firma upada, nie przyznają się do tego a i tak pracownicy wiedzą. A najgorsze że od osób trzecich a nie od kierownictwa.. no w tym roku to juz nawet premii nie ma i zmniejszyli godziny na maxa :/ wstyd pracować za takie pieniądze
k 2012-06-11 15:38:35
smutne to co piszecie. Ale prawdziwe... może Szanowne Szefostwo tej firmy oszczędzi na swoich portfelach, a nie ucina niczemu winnym pracownicom? Żal mi dziewczyn, które nadal tam pracują... Nie dość, że wypłaty marniutkie, o godziny trzeba było się bić, to i czym handlować nie ma tam... Kiedyś była biżuteria, a teraz wielkie [usunięte przez moderatora] tak jest, gdy idzie się na ilość i jakość.
Już nie wspominam o faworyzowaniu wybranych pracownic kosztem innych.
Pozdrawiam wszystkie, które znalazły lepszą pracę!
Nona 2012-06-14 22:35:55
Witam . Pracuje w tej Firmie prawie 2 lata i to co teraz się tu dzieje to przechodzi ludzkie wyobrażenia. Pracuje w punkcie gdzie prawie zawsze wyrabiamy NORMĘ , więc wydawało by się że mamy [usunięte przez moderatora] premie. Kiedyś może tak ale teraz to aż wstyd się przyznać przed znajomymi ile zarabiam. Bardzo się związałam z tą praca , dziewczynami które tak pracują, ale przecież do pracy przychodzi się zarabiać pieniądze, a nie z nudów. Nie żądam nie wiadomo ile, ale podniesienia stawki na godzinę .Z opisów widać , że pracują lub pracowały tu ludzie którze polubili ta prace i są/ były w stanie poświecić sie tej pracy , bo [usunięte przez moderatora] ma to głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .Lepiej zatrudnić studentkę która te 12 godzin przesiedzi na telefonie, mając w [usunięte przez moderatora]klienta .( Ja sama jako klientka prędzej coś kupie jak sprzedawca się mną zainteresuje , niż jak nawet nie zauważy że weszłam do sklepu ) i później sie dziwi ze nie ma sprzedaży. Jak Pan ceni pracowników tak oni pana .,pana firmę i pana klientów .
kkk 2012-06-19 00:05:55
Jaka płaca, taka praca, za marny grosz żadna z pracujących w Lolicie Dziewczyn nie będzie się poświęcała nie wiadomo jak. Bo jakie podziękowanie za to dostanie? Co najwyżej ironiczny uśmieszek od [usunięte przez moderatora], obcięcie godzin albo opierdziel za nic od Pań z biura.
edii 2013-01-05 15:36:49
brak słów na to co wisi na ściankach w sklepach, stara biżuteria , same sznurki i wogóle jakieś okropne czapki. To już nie ta sama lolita co kiedyś... nie ma żadnego wyboru, wszystko opatrzone i starocie i to zamiast po pare sztuk to tonami to wisi... zero umiaru. jako klientka wolałabym pojedyncze sztuki oryginalne a nie sypiące się w rękach zegarki.
paulina 2013-02-18 13:47:53
Jestem stałą klientką ale przecież w sklepach nic tam nie ma już. ścianki są puste i stare rzeczy wiszą. Sama jako klientka to widzę. Wieszaki opustoszałe . Same zimowe szale a nic z wiosennych. jak ktoś nie umie dopilnować interesu, to niech sie za takie pierdoły nie zabiera. Szkoda.
karola - zawiedziona klientka :( 2013-02-18 23:19:57
brak słów. zero nowej kolekcji. plakaty te samo jak co rok, wszystko obszarpane. ostatni raz odwiedziłam ten "sklep"
martka 2013-02-19 13:18:28
sklepy lolity się zamykają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pati 2013-02-24 11:00:41
może i zamykają ale tylko przez to że niektóre centra handlowe świecą pustką a jak juz nadarzą się klienci to chcieliby za grosze kupować wszystko. taka jest prawda.
ella 2013-03-22 13:39:57
pustkami niestety swieca sklepy lolity
ja 2013-04-05 18:39:28
Zapraszamy do sklepów Lolity bo mimo zimowej aury u nas lato w pełni.
Proszę o komentarz teraz :-)
ktoś 2013-04-05 18:41:02
Się zamykają ale biżuterię można znaleźć np. w Auchan lub Pepco i kto wie gdzie jeszcze będzie
robert robert 2015-01-30 15:21:49
nie wiem czy to jednak słuszny tok dedukcyjny, aby mysleć że skoro nie ma firma swojej strony internetowej to przestała istnieć. może oni po prostu nie dbają o swój marketing w tym kontekście. ja natomiast jestem zainteresowany pracę ta, wie ktoś czy aktualnie są wolne miejsca pracy? pozdrawiam serdecznie
tomaszek 2015-03-31 21:56:39
brak strony iunternetowej w dzisiejszych czasach to strzał w stopę wizerunkowy, no tego się niestety nie da ukryć ani inaczej nazwać. no chyba że ta strona internetowa jednak gdzieś jest a ja po prostu jej nie widzę. widzę natomiast jaka to jest btanża i ciekawi mnie jakbym się odnalazł w niej i był akceptowany jako 200% mężczyzna
Adi 2016-05-11 18:39:59
Wiesz co, ale nie ma też jakoś wielkiego ciśnienia aby taką stronę posiadać, tak mi się przynajmniej wydaje, tak przeczuwam, aczkolwiek no co powiem, dobrze mówisz z tym zgłaszaniem się do firmy samemu to najlepsza droga tak mi się wydaje, najsensowniejsza
Zostaw swoją opinię o lolita accessories - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie lolita accessories