brak logo

ELMO S.A.

Siedlce

Opinie o ELMO S.A.

york 2015-01-26 14:20:34
Widzę że negatywne opinie o elmo są usuwane czyżby oni byli administratorem tej strony to w takim razie po co ją zakładają skoro nie każdy może napisać co myśli o tej firmie ?
gość 2015-01-26 17:02:51
dają nie licz na kokosy ile utargujesz w zasadniczej tyle masz pewne
miks 2015-01-27 17:14:18
słyszałem że w tej firmie mogą wysyłać na uszkodzenia na inne rejony
Romek 2015-02-06 18:43:06
To szczera prawda o ełku że peaqcują lyzusy z grajewa a ci co byli porządnimi ludzmi dali plamę
potworek 2015-02-08 14:18:33
To prawda on zawsze dzwonil do kierownika w suwalkach i smarowal o wszystkich ze tacy jeszcze sa no bo z grajewa zadnego wstydu nie ma tylko dlugi jezor
wujek 2015-02-10 07:10:59
jego nikt nawet teraz nie cierpi pospolity [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gbur a w jezyku to nie wiadomo kto
ulas 2015-02-11 21:16:51
czy mówicie o tym co w klompach chodzi i ma ksywkę klomp
potworek 2015-02-12 16:25:48
Tak to ten sam klomp
rufa 2015-02-12 19:03:14
to mocny zawodnik 3 parowy kabel i już problem jak rozparować
potworek 2015-02-12 21:45:59
ale on na 2parowym myli pary i dzwoni co zrobić masakra
wujek 2015-02-12 22:20:24
oddam za darmo kto go chce pisz suwalki olsztyn chodzi latem w klompach jak doktor na auto drabiny nie chce bo od roboty są inni kategoria A może ktoś weżmie proszę w tedy się zacznie praca jak on zniknie
bajt 2015-02-12 22:30:14
do siedlec go wyprawcie niech tam im pokarze ja się robi a kabel 2 parowy to niech bierze białe albo kolory to mu się nie popierniczy
wujek 2015-02-12 22:39:55
no tak ale przez rozbicie net nie bedzie jak chodził a myślisz tam kląba wezmą
ZAKS 2015-02-12 22:46:45
to co ten klomp bez drabiny jezdzi a jak trzeba wejść na słup to inna ekipa jedzie
wujek 2015-02-13 17:09:53
Daje w kablowe i my jedziemy prostujemy
wisia 2015-02-13 18:13:36
to teraz za elmo to mu to się skończy jak wszyscy są uniwersalni
Pilnujcie Się 2015-02-17 15:00:11
Panowie można wyżalić się na swoją pracę ,ale pisanie o karach i stanie sieci OPL jest nie na miejscu, stan sieci jest tajemnicą OPL i pracownik PT nie powinien o tym nawet wspominać ,a co dopiero wrzucać fotki o sieci na facebook i inne fora , wszystko jest zawarte w umowach między OPL i PT . Wreszcie zaczną dochodzić kto to piszę , bo to jest bardzo łatwo sprawdzić i skończy się to dla piszących dyscyplinarnym zwolnieniem , co za tym każdy chyba wie.
maksio 2015-02-18 15:13:00
Proszę o wypowiedzenie się na temat zarobków gdyż nie którzy mówią że zarobili po 3tyś,a inni że po 1700 to coś mi tu nie gra
888 2015-02-20 13:42:30
nikt ci nie da 3000 , ale pomarzyć możesz to nic nie kosztuje
maksio 2015-02-20 16:20:38
Ale w Olsztynie i okolicy podobno tyle podostawali
potworek 2015-02-20 20:28:25
To kiedy maja wolne caly czas w pracy co na to rodzina chyba noe maja
1
maksio 2015-02-21 06:48:30
Ale jacy są zadowoleni teraz to im nawet po godzinach jak mają zostać to nienarzekają
tgb 2015-02-24 17:09:21
tak to prawda z nadgodzinami nawet 3700 netto
potworek 2015-02-24 19:22:17
to ile godzin trzeba pracować w miesiącu a kiedy czas na piwko nie ma masakra ciekawe ile ich zejdzie na zawał
1
ifka 2015-02-26 21:06:49
Czy ta firma jest wypłacalna dla swoich podwykonawców, czy ktoś jako firma robił dla nich roboty i czy płacą w terminie
1
agou 2015-02-26 21:56:58
a ty żyjesz po to aby pracować czy pracujesz żeby żyć ?
3700 netto a za ile godzin :)
ANT85 2015-03-18 20:13:46
Powiem tak, złote czasy "Tepsy" i początków NetBudu się skończyły już dawno, robić trzeba wszędzie. Jak nie odpowiada Wam Elmo to szukajcie pracy gdzie indziej. Oczekiwania z kosmosu rzędu 3k netto? Błagam. Pracując z głową i mając dobrą organizacje, nigdy się w rejonie nie narobisz, więc kasa adekwatna do pracy :) 2100 - 2300 brutto plus premia to maks, ale czego się spodziewać po naszych mały mieścinach? To nie Warszawka i Teltech
1234567 2015-03-19 10:59:00
bylem kablarzem,szerokopasmowce,instalatorem mialem 2500 a terza proponowali 2400/zapierniczało sie ostro nawet po godzinach(tez platnych) bo polowa to tylko spychala oby od siebie a ty mi mówisz o takich pierdolach.Chodzi o godziny pracy i zachowanie bhp.nikt nie mówi o 3000 netto tylko brutto.nieudacznik który potrafi tylko gadac inprowizuje(pracuje) dalej.niszczycie tylko siec. ja mam swoje 3000 brutto nawet wiecej 5 dni w tygodniu po 8 godz. I z rodzina sie bede widział.Dla mnie osobiscie jestescie zwykłymi partaczami
rex 2015-03-21 18:30:19
masz racje 1234567 pracownicy OPL sie smieja jak dali sie wyrolowac to nic teraz ucza młodych którzy pracuja za 1800-2200 czyli znowu poziom płac spadnie a obowiazków przybedzie
yeti 2015-03-25 12:31:55
To chyba sam prezes napisał
byly elmowiec 2015-03-26 20:28:10
elmo znowu szuka pracowników z siedlec cos tu jest nie tak znowu sie fachowcy pozwalniali ojej
1
roki 2015-03-31 20:05:47
szukają pracowników i słyszałem że dobrą kasę dają 2000 zł brutto
kab 2015-04-04 00:15:10
pir... kat A pobrała se młodych a my kablarze mamy zapi....nie dosc ze wieksza kasa to nie potrafia nawet pary zmienic rukwa ćma
majk 2015-04-11 14:01:56
panowie a forum dziadbudu to juz wyłączone
maksio 2015-04-11 18:52:12
chyba tak bo też zaglądałem i nie ma ,a miało być takie pewne i niezależne
elmo-siedlce 2015-04-14 18:17:44
i jak tam panowie z mazur nadgodzinki sie skończyły czy dalej zarabiacie po 3000 to dopiero poczatek
york 2015-04-15 07:51:52
widać nikt z mazur nie chce odpisać bo i czym się to chwalić
dziadbud-dramat.cf 2015-06-20 08:01:36
Nie jest wyłączone, cały czas działa ale czasami znika bo jest w opozycji do orange.... Jeżeli chcesz obiektywnej wiedzy i ciekawostek na temat elmo w regionie północno-wschodnim to zapraszamy na www.dziadbud-dramat.cf
kierownik 2015-07-10 17:35:56
jestem kierownikiem w Elmo i mam tylko 4000 brutto , to bardzo mało , ale zwykły monter ma maximum 2500 brutto i musi pracować za 3 monterów , to jest dopiero wyzysk co wy na to ?
3
sagyari 2015-09-17 22:08:58
Witam pracowałem przez wakację w firmie Elmo ,nikomu nie polecam za miesiąc jeżdżenia na podwieszanie kabli i kopanie dołów swoim szpadlem dostałem 1400 zł do reki ,starzy pracownicy jak zarobią 2500 do ręki to jest max ,mi wychodzi 30 zł na czysto po 8 godzinach pracy na deszczu ,słońcu i kopaniu dołu lub na słupie.
FFF10 2015-09-17 23:28:12
kopanie rowów jest najmniej płatne , narobisz się jak wół a zarobisz mniej niż w krajach 3 świata , ale skoro się zgodziłeś to nie narzekaj ,...
stary 2015-10-09 06:56:01
Jaka atmosfera, człowieku - cały czas bat nad głową ! Za marne grosze nie masz nawet czasu się wy.rać.
3
qwass 2016-02-28 10:47:11
polecam w 100% podstawa to 1900 na umowie i więcej się nie podnosi, jedynie w premi jeżeli już dadzą. Po rou pracy zarabiasz 2200 a jak coś zjebiesz to ucinają premię i zostaje 1700 powodzenia
ozor 2016-03-05 13:16:21
Te elmo to wielki nie wypał..
ozor 2016-03-05 13:19:19
teraz są zwolnienia
ozor 2016-03-05 13:22:24
właśnie zwolnili mi kolegę
aber 2016-05-10 09:01:53
czy nadal jeszcze szukacie telemonterów na Białystok?
george 2016-11-26 16:19:18
kompletny brak przepływu informacji wszystko załatwiane na gębę żeby nie było śladu w papierach(jakby który chciał iść do sądu).Naginanie kodeksu pracy co do czasu pracy i wymagań co do wykonywanych obowiązków.Czcze obietnice bez pokrycia w życiu zawodowym obiecają wszystko aby podpisać umowę.Dyrektorze (taki mały jarający cienki fajki)nie pamiętam jak cię zwą obiecywałeś złote góry ekstra prace dodatkowe;ZOSTA [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za psi grosz,miałeś jeżdzić po rejonach i słuchać co ludzie mówią.Nikt cię nie widział czyżby strach cię obleciał że dowiesz się co ludzie myślą o tobie i firmie, jak byś wybierał się na wizyty to weż prudla błazen też potrzebny.DOBRA MOŻESZ TO WYKASOWAĆ POZWALAM
george 2016-11-27 11:37:29
słowa usunięte to ZOSTA [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jest słowo niecenzuralne,chyba przeginasz panie admin
XXX z dziadbudu 2016-11-27 21:36:30
krótko i na temat pan jesteś PALANT
Zostaw swoją opinię o ELMO S.A. - Siedlce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELMO S.A.