Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polplast Polska

Pracowałeś w firmie Polplast Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-11-27 16:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy wysoki rządzi
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2013-12-18 09:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej,a ja mam pytanie dotyczące zarobków w firmie Polplast Polska???mozna dostać jakąś premię co miesiac czy raczej lepiej nie pytać????????
zdjecie uzytkownika
alina - 2014-01-10 18:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wypłata za grudzień 2013 pracownik produkcji 168 godz.w tym 4 dni urlopu i premia 1150 zł oto POLPLAST
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-01-11 17:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale co narzekasz dostalas bony 1350+ bony na swieta 400 siedzialas prawie 20 dni w domu wiec cos za cos:) ja nie narzekam na zarobki 1400 1500 miesiecznie:)))
zdjecie uzytkownika
xserxes - 2014-01-26 17:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W polplascie pracownika traktuje się niesprawiedliwie.Półroczna premia 1350 miała być dla pracowników którzy nie chorowali okazuje się że niektórzy chorowali a dostali premię w całości. Dlaczego tak jest??!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-29 12:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego zwolnili kierownika???? czy ktos wie... i zkad wyczasli tego nowego mam nadzieje ze go zwolnia (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xerox - 2014-02-25 17:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zachorowali to zachorowali. Tylko się cieszyć, że wszyscy dostali premię w polplaście, a nie kierownictwo wzięło do własnej kieszeni.
zdjecie uzytkownika
F. - 2014-02-28 23:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie fakt, że wszyscy mieli premię w polplast jest bardzo dobrym powodem do radości, chyba, że piszesz z ironią, bo ja dopiero interesuję się firmą.
zdjecie uzytkownika
lamar - 2014-03-19 15:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co widzę po ocenach na goworku to skoro interesujesz się Polplastem to zwróć uwagę na jaki oddział się decydujesz
zdjecie uzytkownika
junior - 2014-03-25 18:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie co oddział to zupełnie inna ocena. To pokazuje tylko, że w każdej firmie wszystko zależy od konkretnych ludzi
zdjecie uzytkownika
zizi12 - 2014-03-29 17:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dramat ...to co sie dzieje we firmie odkad nowy Robercik przekroczyl progi polplastu......reklamacje i reklamacje mnostwo czerwonych kartek w izolatorze TRAGEDIA gdzie dr,ma oczy????????
zdjecie uzytkownika
GAGA - 2014-03-30 20:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zizi masz racje coraz gorzej się dzieje a W jakby tego nie widział
zdjecie uzytkownika
zizi12 - 2014-03-31 15:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A najbardziej boli to ze moze tak byc zeby bylo lepiej ja w to wierze...........ale wazniejsze jest zeby smieci na podlodze nie bylo no to sory.......kazdy sprzata po skonczonej pracy i zamiata podloge wiec o co chodzi??????
zdjecie uzytkownika
turbo - 2014-04-02 18:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zizi masz absolutna racje.....zgadzam sie w 100% z Toba.....niektore z Pan nowych boja sie przyjsc do pracy bo nie wiedza ile np..maszyn ich czeka...albo jaka dzis norma na montazu....masakra
zdjecie uzytkownika
zizi12 - 2014-04-19 15:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wesolych Swiąt dla wszystkich śledzących forum.....
zdjecie uzytkownika
matołek - 2014-04-21 21:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak się składa papiery w polplascie ?
zdjecie uzytkownika
Bum - 2014-04-22 09:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co masz na myśli? Skoro nie potrafisz wysłać CV - bo chyba do tego zmierzasz - to ja Ci kariery nie wróżę :)
zdjecie uzytkownika
zizi12 - 2014-04-23 17:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do matołka...ja pracuje ...duzo duzo lat teraz jest masakra w porownaniu do dawnych czasow...ale sprobowac warto....zloz CV na bramie albo niech ktos wniesie do srodka do kadr...jezeli znasz tu kogos a napewno pozadawiam i zycze powodzenia
zdjecie uzytkownika
zizi12 - 2014-04-26 18:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ten kierownik wyprawia to sie w glowie nie miesci.....dwulicowosc to straszna wada czlowieka a nie stety On ja posiada........jak tak mozna??????? chyba sie zwolniem.......
zdjecie uzytkownika
hul - 2014-05-08 13:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanie potrzebuje osoby kontaktowej ktora zajmuje się logistyka i transportem dziekuje za pomoc
zdjecie uzytkownika
Zmylek - 2014-05-09 00:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaki to ma związek z polplastem :) To forum raczej do czego innego jest przeznaczone, chyba, że wyrazisz się jaśniej...
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-06-04 21:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są moze jakieś przyjęcia do polplastu?
zdjecie uzytkownika
PracownikRoku - 2014-06-16 08:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjęcia są zawsze, po znajomość nawet gdy nie ma przyjęć to przyjmą, płacą nie za wiele na produkcji bodajże 1250 zł + bony wysokość 200 - 500 zł na święta, praca na wózkach widłowych 1500 zł + również bony wysokość 200 - 500 zł na święta.
Praca w porządku, nie narzekam, czasami trzeba się urobić nawet na wózku widłowym ale w Polsce nigdzie nie ma pracy takiej w której się siedzi i zarabia dużo, grupy ludzi są jak wszędzie, jedni są w porządku, inni nie i tak w kółko, zacisnąć niekiedy zęby i robić swoje, po osiem godzin praca bo są trzy zmiany.
zdjecie uzytkownika
Orgon - 2014-06-16 17:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spodziewałem się lepszych pieniędzy po polplaście muszę przyznać, bo za te 1500 zł to nie wiem kto jest w stanie się utrzymać.
zdjecie uzytkownika
Krytel - 2014-09-23 09:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, jak na firmę istniejącą od 1986 roku myślę, że sporo osiągnęli - choćby przedsiębiorstwo fair play. Ciekaw jestem jak te wszystkie nagrody i wyróżnienia rzutują na obecną ocenę sytuacji, która w wielu głosach jest po prostu zła. Myślę, że firma z takim doświadczeniem nie powinna sobie pozwalać na niski poziom działalności.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polplast Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x