Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polplast Polska

Pracowałeś w firmie Polplast Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
junior - 2014-03-25 18:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie co oddział to zupełnie inna ocena. To pokazuje tylko, że w każdej firmie wszystko zależy od konkretnych ludzi
zdjecie uzytkownika
zizi12 - 2014-03-29 17:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dramat ...to co sie dzieje we firmie odkad nowy Robercik przekroczyl progi polplastu......reklamacje i reklamacje mnostwo czerwonych kartek w izolatorze TRAGEDIA gdzie dr,ma oczy????????
zdjecie uzytkownika
GAGA - 2014-03-30 20:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zizi masz racje coraz gorzej się dzieje a W jakby tego nie widział
zdjecie uzytkownika
zizi12 - 2014-03-31 15:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A najbardziej boli to ze moze tak byc zeby bylo lepiej ja w to wierze...........ale wazniejsze jest zeby smieci na podlodze nie bylo no to sory.......kazdy sprzata po skonczonej pracy i zamiata podloge wiec o co chodzi??????
zdjecie uzytkownika
turbo - 2014-04-02 18:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zizi masz absolutna racje.....zgadzam sie w 100% z Toba.....niektore z Pan nowych boja sie przyjsc do pracy bo nie wiedza ile np..maszyn ich czeka...albo jaka dzis norma na montazu....masakra
zdjecie uzytkownika
zizi12 - 2014-04-19 15:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wesolych Swiąt dla wszystkich śledzących forum.....
zdjecie uzytkownika
matołek - 2014-04-21 21:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak się składa papiery w polplascie ?
zdjecie uzytkownika
Bum - 2014-04-22 09:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co masz na myśli? Skoro nie potrafisz wysłać CV - bo chyba do tego zmierzasz - to ja Ci kariery nie wróżę :)
zdjecie uzytkownika
zizi12 - 2014-04-23 17:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do matołka...ja pracuje ...duzo duzo lat teraz jest masakra w porownaniu do dawnych czasow...ale sprobowac warto....zloz CV na bramie albo niech ktos wniesie do srodka do kadr...jezeli znasz tu kogos a napewno pozadawiam i zycze powodzenia
zdjecie uzytkownika
zizi12 - 2014-04-26 18:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ten kierownik wyprawia to sie w glowie nie miesci.....dwulicowosc to straszna wada czlowieka a nie stety On ja posiada........jak tak mozna??????? chyba sie zwolniem.......
zdjecie uzytkownika
hul - 2014-05-08 13:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanie potrzebuje osoby kontaktowej ktora zajmuje się logistyka i transportem dziekuje za pomoc
zdjecie uzytkownika
Zmylek - 2014-05-09 00:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaki to ma związek z polplastem :) To forum raczej do czego innego jest przeznaczone, chyba, że wyrazisz się jaśniej...
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-06-04 21:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są moze jakieś przyjęcia do polplastu?
zdjecie uzytkownika
PracownikRoku - 2014-06-16 08:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjęcia są zawsze, po znajomość nawet gdy nie ma przyjęć to przyjmą, płacą nie za wiele na produkcji bodajże 1250 zł + bony wysokość 200 - 500 zł na święta, praca na wózkach widłowych 1500 zł + również bony wysokość 200 - 500 zł na święta.
Praca w porządku, nie narzekam, czasami trzeba się urobić nawet na wózku widłowym ale w Polsce nigdzie nie ma pracy takiej w której się siedzi i zarabia dużo, grupy ludzi są jak wszędzie, jedni są w porządku, inni nie i tak w kółko, zacisnąć niekiedy zęby i robić swoje, po osiem godzin praca bo są trzy zmiany.
zdjecie uzytkownika
Orgon - 2014-06-16 17:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spodziewałem się lepszych pieniędzy po polplaście muszę przyznać, bo za te 1500 zł to nie wiem kto jest w stanie się utrzymać.
zdjecie uzytkownika
Krytel - 2014-09-23 09:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cóż, jak na firmę istniejącą od 1986 roku myślę, że sporo osiągnęli - choćby przedsiębiorstwo fair play. Ciekaw jestem jak te wszystkie nagrody i wyróżnienia rzutują na obecną ocenę sytuacji, która w wielu głosach jest po prostu zła. Myślę, że firma z takim doświadczeniem nie powinna sobie pozwalać na niski poziom działalności.
zdjecie uzytkownika
miko - 2014-12-03 18:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy moglby mi ktos udzielic odpowiedzi na pyatania dotyczaca pracy w Polplast Polska? Jakie moge miecz oczekiwania finansowe co do pracy w tej firmie? Jak motywowani i oceniani są pracownicy? Jaka jest rotacja pracowników? Czy firma jest wypłacalna i czy jej pozycja jest stabilna?
zdjecie uzytkownika
sddg - 2015-01-31 19:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda, ze coraz więcej tu pytań a coraz mniej odpowiedzi, szczerze mówiąc słabo to wygląda że nikt nie chce się dzielić żadnymi wiadomościami, a jakoś ciężko mi uwierzyć w to że nikt z byłych lub obecnych pracowników tu nie zagląda... mi nawet wystarczy jak mi ktoś powie czy są wypłacalni i czy płacą w terminie?
zdjecie uzytkownika
privet - 2015-04-07 03:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krytel - 2014-09-23 09:17:48]:
tak tylko , że fakt iż są fair play niespecjalnie pomoże im w rozwijaniu biznesu. Oczywiście jest to miłe wyróżnienie, ale tylko w momencie gdy występuje wraz z takimi bardziej prestiżowymi w branży. Chociaż z drugiej strony ciężko mówić , że Polplast nie jest dobrą firmą skoro swoje usługi świadczą już od prawie 30 lat
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-04-22 14:50:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@provet ja tez tak sądzę, że jeśli firma ma już naparwde duże doswoadczenie to ciężko tak naprawdę tutaj mówić, że sa niekompetetni, bo jednak mają klientów, prawda?
zdjecie uzytkownika
joo - 2015-05-08 17:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
A jak wyglada praca jesli chodzi o inzynierow??
Rozwoj, szkolenia, zarobki, godziny pracy, atmosfera itp??
zdjecie uzytkownika
funder - 2015-05-22 18:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joo - 2015-05-08 17:50:10]:
jeśli chodzi o pracę na stanowiskach inżynierskich to największy problem w Polplaście to taką pracę w ogóle dostać. Pracownicy przyjmowani są raczej rzadko, a jak już się zdarzy taka sposobność to jednak wiadomo - lepiej wziąć kogoś zaufanego od siebie niż kogoś kto aplikuje w ciemno i do firmy przychodzi z ulicy
zdjecie uzytkownika
robotnica - 2015-05-23 22:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o prace w polplaście to prawda jest taka że bez znajomości w tej firmie nie wiele się osiągnie. Nie liczą się dobrzy pracownicy ale tacy co mają plecy. Na awans nie ma co liczyć. Zarobki za taką pracę są jak jałmużna bo pracownik produkcji zarabia najniższą krajową a trzeba pracować w syseie 4 brygadowym.
zdjecie uzytkownika
sloom - 2015-05-29 16:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja przyjęłam się nie znając nikogo i ciężką pracą zasłużyłam na awans.Najlepiej mało robić i mówić,że wszyscy mają plecy.Jak ktoś chce pracować to będzie pracował.No cóż nie każdemu się dogodzi..
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-06-21 22:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dokładnie, tak to powinno wyglądać, ktoś przychodzi bez pleców, stara się i zostaje nagrodzony. to dobrze, że polplast tak postępuje, to uczciwe zagrania. W sumie nie dziwne, bo jesli nie docenią starającego się pracownika, takiego z wynikami, a awansują nieroba po znajomości, to ten lepszy odejdzie szybciej niż myslą.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polplast Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Polplast Polska?
Zadaj pytanie
alert