brak logo

Polplast Polska

Myślenice

Opinie o Polplast Polska

frajer 2010-05-05 16:37:31
podaj nazwiska tych drani - niech się dowiemy kim oni są
1
jeszcze pracownik 2010-05-27 09:28:19
no... niezłe bagno... marze tylko o tym by z tamtąd zawiać...
PRACOWITY 2010-10-18 22:57:31
Dzisiaj w Polplast wielkie poruszenie. Dyrektor główny zwolnił dyrektora operacyjnego który nic nie robił tylko łaził i wszystkich denerwował. BRAWO!!
otwórzcie_oczy 2010-12-21 09:01:58
Witam wszystkich optymistów Polplast! Klepnijcie się w główkę na początek. Co wam obiecała dyrekcja? Otwórzcie oczy bo to tylko gruszki... Myślicie że nowy sposób premiowania pracownika to podwyżka? Każdy kto kuma coś z tych obietnic wie że nic dobrego nie wniosą. Efekty widać gołym okiem! Już od dwóch miesięcy każdy -z wyłączeniem biura bo nie mam kontaktu z nim- zarabia mniej o 100 do 200zł! "Wysoki" chce produkować dużo i tanio, to jego dewiza. Dlatego od ponad dwóch lat nie było podwyżki w POLPLAST!!!
anonim 2011-01-21 21:48:11
Jak wszędzie na forach samo bredzenie i narzekanie - dają Wam premie a Wy biadolicie. nigzie ne dają kasy za darmo - chcecie więcej to musicie przynajmniej udawac ze robicie więcej a operacyjnym nie był milaskiem ale przynajmniej postawił wam fabeykę w ktorej można pracować w jakiś normalnych warunkach ani latac na pole szczać jak w rabie
2
ww5 2011-01-21 22:10:23
no właśnie teraz to jest fabryka nie garaże na Słowackiego czasem tylko zimno bo dyrekcja oszczędza,a z tym operacyjnym to chyba ,sciema zawsze lepiej opowiadac że się kogoś zwolnło ja tam faceta lubię
realista 2011-01-21 22:15:50
lepiej powiedzcie co z podwyzkami cwaniaczki ? nowy zakład jest od 2 lat
mnmn 2011-06-05 20:37:04
co u was z mistrzami ponoć zarabiają około 3000! jak zdobyć to stanowisko?
ZATROSKANA 2013-09-06 08:45:52
A JUŻ TAK BYŁO FAJNIE I TU NAGLE BUM ZWOLNIENIE JEDNEGO KIEROWNIKA ZATRUDNIENIE DRUGIEGO I EFEKTY JUŻ WIDAĆ!!! CZYSTO TO MOŻE I JEST ALE JAKOŚĆ SPADA!!! TAM TEN KIEROWNIK PRODUKCJI PILNOWAŁ WSZĘDZIE GO BYŁO PEŁNO CZASEM NAWET NAZYWALIŚMY GO "STRUŚ PĘDZI WIATR" A TO CO SIĘ TERAZ ZACZYNA DZIAĆ TO JEST PARANOJA!!! MAM TYLKO NADZIEJĘ ŻE DYREKTOR TO W PORĘ ZAUWAŻY I ODWRÓCI JEGO TOK MYŚLENIA ŻE NAJWAŻNIEJSZA JEST JAKOŚĆ!!!!! NIE KTÓRZY TO JUŻ MAJĄ DOSYĆ TEGO KIEROWNIKA I MÓWIĄ (usunięte przez administratora)WRÓĆ !!!!
2
xxxxxxxxxx 2013-09-06 11:51:58
zgadzam się z opinią porządek wiadomo musi być ale bez przesady!!! wszyscy ze szmatkami i polerujmy a na części nie patrzmy bo nie będzie czasu efekty będą reklamacja za reklamacją!!! bo już produkcja się sypie!!! a kto za to po tyłku dostanie pracownik!!! tylko ten pracownik nie wytrzyma w końcu !!!!!!!!!!!!
sasa 2013-10-29 14:27:23
super
6
xxx 2013-11-27 16:06:29
czy wysoki rządzi
1
alina 2014-01-10 18:54:39
wypłata za grudzień 2013 pracownik produkcji 168 godz.w tym 4 dni urlopu i premia 1150 zł oto POLPLAST
3
pracownica 2014-01-11 17:55:36
ale co narzekasz dostalas bony 1350+ bony na swieta 400 siedzialas prawie 20 dni w domu wiec cos za cos:) ja nie narzekam na zarobki 1400 1500 miesiecznie:)))
xserxes 2014-01-26 17:52:12
W polplascie pracownika traktuje się niesprawiedliwie.Półroczna premia 1350 miała być dla pracowników którzy nie chorowali okazuje się że niektórzy chorowali a dostali premię w całości. Dlaczego tak jest??!!
pracownik 2014-01-29 12:29:55
dlaczego zwolnili kierownika???? czy ktos wie... i zkad wyczasli tego nowego mam nadzieje ze go zwolnia (usunięte przez administratora)
lamar 2014-03-19 15:39:15
z tego co widzę po ocenach na goworku to skoro interesujesz się Polplastem to zwróć uwagę na jaki oddział się decydujesz
junior 2014-03-25 18:11:50
faktycznie co oddział to zupełnie inna ocena. To pokazuje tylko, że w każdej firmie wszystko zależy od konkretnych ludzi
zizi12 2014-03-29 17:01:38
dramat ...to co sie dzieje we firmie odkad nowy Robercik przekroczyl progi polplastu......reklamacje i reklamacje mnostwo czerwonych kartek w izolatorze TRAGEDIA gdzie dr,ma oczy????????
1
GAGA 2014-03-30 20:09:53
zizi masz racje coraz gorzej się dzieje a W jakby tego nie widział
zizi12 2014-03-31 15:22:50
A najbardziej boli to ze moze tak byc zeby bylo lepiej ja w to wierze...........ale wazniejsze jest zeby smieci na podlodze nie bylo no to sory.......kazdy sprzata po skonczonej pracy i zamiata podloge wiec o co chodzi??????
1
turbo 2014-04-02 18:59:24
zizi masz absolutna racje.....zgadzam sie w 100% z Toba.....niektore z Pan nowych boja sie przyjsc do pracy bo nie wiedza ile np..maszyn ich czeka...albo jaka dzis norma na montazu....masakra
zizi12 2014-04-19 15:41:25
Wesolych Swiąt dla wszystkich śledzących forum.....
matołek 2014-04-21 21:36:05
jak się składa papiery w polplascie ?
1
zizi12 2014-04-23 17:27:48
do matołka...ja pracuje ...duzo duzo lat teraz jest masakra w porownaniu do dawnych czasow...ale sprobowac warto....zloz CV na bramie albo niech ktos wniesie do srodka do kadr...jezeli znasz tu kogos a napewno pozadawiam i zycze powodzenia
zizi12 2014-04-26 18:26:10
co ten kierownik wyprawia to sie w glowie nie miesci.....dwulicowosc to straszna wada czlowieka a nie stety On ja posiada........jak tak mozna??????? chyba sie zwolniem.......
hul 2014-05-08 13:15:38
mam pytanie potrzebuje osoby kontaktowej ktora zajmuje się logistyka i transportem dziekuje za pomoc
1
ona 2014-06-04 21:17:39
Są moze jakieś przyjęcia do polplastu?
PracownikRoku 2014-06-16 08:38:19
Przyjęcia są zawsze, po znajomość nawet gdy nie ma przyjęć to przyjmą, płacą nie za wiele na produkcji bodajże 1250 zł + bony wysokość 200 - 500 zł na święta, praca na wózkach widłowych 1500 zł + również bony wysokość 200 - 500 zł na święta.
Praca w porządku, nie narzekam, czasami trzeba się urobić nawet na wózku widłowym ale w Polsce nigdzie nie ma pracy takiej w której się siedzi i zarabia dużo, grupy ludzi są jak wszędzie, jedni są w porządku, inni nie i tak w kółko, zacisnąć niekiedy zęby i robić swoje, po osiem godzin praca bo są trzy zmiany.
miko 2014-12-03 18:39:42
Czy moglby mi ktos udzielic odpowiedzi na pyatania dotyczaca pracy w Polplast Polska? Jakie moge miecz oczekiwania finansowe co do pracy w tej firmie? Jak motywowani i oceniani są pracownicy? Jaka jest rotacja pracowników? Czy firma jest wypłacalna i czy jej pozycja jest stabilna?
sddg 2015-01-31 19:40:52
szkoda, ze coraz więcej tu pytań a coraz mniej odpowiedzi, szczerze mówiąc słabo to wygląda że nikt nie chce się dzielić żadnymi wiadomościami, a jakoś ciężko mi uwierzyć w to że nikt z byłych lub obecnych pracowników tu nie zagląda... mi nawet wystarczy jak mi ktoś powie czy są wypłacalni i czy płacą w terminie?
joo 2015-05-08 17:50:10
Witam
A jak wyglada praca jesli chodzi o inzynierow??
Rozwoj, szkolenia, zarobki, godziny pracy, atmosfera itp??
robotnica 2015-05-23 22:39:12
Jeśli chodzi o prace w polplaście to prawda jest taka że bez znajomości w tej firmie nie wiele się osiągnie. Nie liczą się dobrzy pracownicy ale tacy co mają plecy. Na awans nie ma co liczyć. Zarobki za taką pracę są jak jałmużna bo pracownik produkcji zarabia najniższą krajową a trzeba pracować w syseie 4 brygadowym.
sloom 2015-05-29 16:05:31
Ja przyjęłam się nie znając nikogo i ciężką pracą zasłużyłam na awans.Najlepiej mało robić i mówić,że wszyscy mają plecy.Jak ktoś chce pracować to będzie pracował.No cóż nie każdemu się dogodzi..
1
sebo123 2015-11-10 12:48:13
Ja również pracowałam w tej firmie przez rok i o rok za dużo. Nie polecam absolutnie. Zarobki marne, ciężka praca, fatalna atmosfera.
1
chomik 2016-01-03 11:58:10
a czy macie jakiegos meila zeby wysłac cv do pol plastu MYŚLENICE
żal 2016-01-16 00:12:33
hahah jak czytam tych matołków co broniom tego obozu to aż mnie ściska... ludzie bez perspektyw !! żal mi tych ludzi co tam robią za 1000-1300 :( awansują tylko ci co robią lody z połykiem :D nie polecam tego obozu...
1
wróg polplastu 2016-01-16 23:51:07
To prawda. Ludzie są małej wiary i nie wierzą w siebie, dają się wykorzystywać i firma przędzie dzięki takim ludziom. Poszanowanie człowieka żadne, Panie i Panowie z jakości wyżej głowę mają jak srają.....Nie idźcie tam ludzie pracować bo nic Was dobrego tam nie spotka. Zastanówcie się dlaczego na forum Myślenic nie piszą non stop o Cooper Standard tylko o Polplaście. Zycie nie kończy się na tej żałosnej firmie.....

ja25 2016-03-07 14:00:06
Witam chsialam zapytać ile jest zmian w Polplascie i czy jest 4brygadówka? co z weekendami ??
1
ja 25 2016-03-10 16:40:11
Witam. Jak w tej firmie z wolnym na święta??
Proszę o odpowiedź, dzieki.
pytacz 2016-04-12 21:08:20
witam

czy pracują w tej firmie jacyś eksperci ?
Chcepracowacaleniewiemczysienadaje 2016-05-02 10:38:29
Jak wygląda praca na produkcji, czy praca należy do bardzo ciężkich ?, ludzie mający astmę nadadzą się do tej pracy ?, ludzie są normalni czy to takie totalne pajace drący japę na wszystkich wokół ? , jak wygląda wynagrodzenie w netto miesięczne bez premii ??
4
Jednaktogownopraca 2016-05-10 15:01:20
Mój kolega dobry dziś tam był na szkoleniu BHP, przyjechał smutny i przygnębiony, powiedział tylko tyle. Piotr nie wiem czy zdecyduje się na tą pracę, wymagają tak dużo od zwykłego człowieka a tak mało płacą, na produkcji śmierdzi ludzie są przygnębieni, nikt się nie uśmiecha po prostu nikt... , praca może nie jest ekstremalnie ciężka ale do lekkiej nie należy a normy są duże i człowiek tylko depresji może dostać. Zastanowię się i może pójdę ale nie wiem czy dam radę pracować w takim chaosie.

Stwierdziłem po jego słowach że nie warto.
1
Jednaktogownopraca 2016-05-10 15:01:59
Mój kolega dobry dziś tam był na szkoleniu BHP, przyjechał smutny i przygnębiony, powiedział tylko tyle. Piotr nie wiem czy zdecyduje się na tą pracę, wymagają tak dużo od zwykłego człowieka a tak mało płacą, na produkcji śmierdzi ludzie są przygnębieni, nikt się nie uśmiecha po prostu nikt... , praca może nie jest ekstremalnie ciężka ale do lekkiej nie należy a normy są duże i człowiek tylko depresji może dostać. Zastanowię się i może pójdę ale nie wiem czy dam radę pracować w takim chaosie.

Stwierdziłem po jego słowach że nie warto.
2
Śpioch 2016-05-23 13:52:11
Ja już pracuję dwa miesiące, zmianowe tylko dwie są fajne resztę bab tragedia, większość pracowników w tym i kobiety... są po prostu tragicznymi małpami, nie rozumiejącymi nic poza zapieprzaniem przy wtrysku. Nie będe tam pracował, za trzy dni się zwalniam daję wypowiedzenie. Mam dość, na wtrysku śmierdzi jak fiks, nie da się wysiedzieć, gorąco, ludzie nie mili, praca w systemie czterobrygadowej za 7.50 zł netto ... ogarniacie ? 7.50... cios poniżej pasa a chodzi się w święta wszystkie, kazdą sobotę i niedzielę bo nie raz leci tak praca że nie wyjdzie wolne w weekend. Po prostu porażka. W Myślenicach nie ma porządnych firm.
7
akinom28 2016-07-05 19:34:03
Zależy o jakich ekspertów ci chodzi? Trochę dziwne pytanie i mało konkretne...
kinia 2016-07-08 16:51:08
Powie mi ktoś, czy zatrudniając się w Polplast Polska można liczyć na jakieś dodatkowe benefity? Np. opiekę medyczną?
anonim 2016-11-02 21:42:58
ta
zainteresowany 2016-11-23 20:40:42
Tyle komentarzy a zero informacji ile zarabiacie i ile da się zarobić :-D
Ja słyszałem same pozytywne opinie że można z palcem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobic od 2200 do 2400 netto + dodatki :-) to kto odważny powie jak jest naprawdę ?
1
kwiatek 2016-11-24 09:43:35
Ja odpowiem. Pracuję tam juz trzy lata. Początkowo na wtrysku, wiadomo, surowiec przetapiany na wtryskarkach nie pachnie kwiatuszkami ale da się wytrzymać. Można się też przyzwyczaić do hałasu na hali, bo wiadomo, czterdzieści wtryskarek chodzi na raz i huk musi od nich być, a jeszcze są młynki i inne urządzenia. Do wszystkiego przywykniesz jeśli chcesz pracować. Praca sama w sobie nie jest jakaś strasznie ciężka albo skomplikowana, ale wiadomo że za leżenie nie płacą. Po jakimś czasie trafiłam na montaż, tam ciszej i spokojniej ale znów inny zupełnie system pracy, trzeba pracować szybko, wydajnie i odpowiedzialnie, ale to chyba zasada panująca wszędzie, nie tylko w Polplaście. Ludzie są różni, jedni fajni, przyjaźnie nastawieni, pomocni, inni tylko patrzą żeby ci dać w tyłek. Pracuje setki osób, trudno żeby wszyscy byli przyjaciółmi. Ogółem praca nie jest zła jeśli chcesz dać od siebie jak najwięcej, a jest to doceniane i nagradzane. Płaca nie powala, stawka godzinowa plus premie (uznaniowa i miesięczna ) wychodzą razem jakieś 1600 zł. Jak ci wpadnie jakaś setka to więcej. Jak masz certyfikat( trzeba przejść szkolenie) na pracę na jakimś szczególnym produkcie to dodatkowa stówa. Trzy miesiące okresu próbnego, po czym umowa na 5 lat.Praca w systemie czterobrygadowym. Wolne jak wypadnie. Większe święta są wolne, zakład staje. Na Boże Narodzenie teraz stajemy 20go, wracamy do pracy 2go stycznia. Na BN i Wielkanoc dostajemy premię świąteczną, dzieci paczki Mikołajkowe. Co pól roku premia tzw półroczna, zależna od tego czy nie brałeś chorobowego 1600zł. Mamy karty multisport i karnety na basen. Dodatkowy pakiet medyczny,medicover, jeśli chcesz możesz nim objąć cała rodzinę. Naprawdę narzekają tylko ci, którym się nie chce pracować, albo by chcieli, żeby po dwóch miesiącach pracy zarabiali po 2000 za leżenie.
1
Zostaw swoją opinię o Polplast Polska - Myślenice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polplast Polska