Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polplast Polska

Pracowałeś w firmie Polplast Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xerox - 2014-02-25 17:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zachorowali to zachorowali. Tylko się cieszyć, że wszyscy dostali premię w polplaście, a nie kierownictwo wzięło do własnej kieszeni.
zdjecie uzytkownika
F. - 2014-02-28 23:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie fakt, że wszyscy mieli premię w polplast jest bardzo dobrym powodem do radości, chyba, że piszesz z ironią, bo ja dopiero interesuję się firmą.
zdjecie uzytkownika
lamar - 2014-03-19 15:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co widzę po ocenach na goworku to skoro interesujesz się Polplastem to zwróć uwagę na jaki oddział się decydujesz
zdjecie uzytkownika
junior - 2014-03-25 18:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie co oddział to zupełnie inna ocena. To pokazuje tylko, że w każdej firmie wszystko zależy od konkretnych ludzi
zdjecie uzytkownika
zizi12 - 2014-03-29 17:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dramat ...to co sie dzieje we firmie odkad nowy Robercik przekroczyl progi polplastu......reklamacje i reklamacje mnostwo czerwonych kartek w izolatorze TRAGEDIA gdzie dr,ma oczy????????
zdjecie uzytkownika
GAGA - 2014-03-30 20:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zizi masz racje coraz gorzej się dzieje a W jakby tego nie widział
zdjecie uzytkownika
zizi12 - 2014-03-31 15:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A najbardziej boli to ze moze tak byc zeby bylo lepiej ja w to wierze...........ale wazniejsze jest zeby smieci na podlodze nie bylo no to sory.......kazdy sprzata po skonczonej pracy i zamiata podloge wiec o co chodzi??????
zdjecie uzytkownika
turbo - 2014-04-02 18:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zizi masz absolutna racje.....zgadzam sie w 100% z Toba.....niektore z Pan nowych boja sie przyjsc do pracy bo nie wiedza ile np..maszyn ich czeka...albo jaka dzis norma na montazu....masakra
zdjecie uzytkownika
zizi12 - 2014-04-19 15:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wesolych Swiąt dla wszystkich śledzących forum.....
zdjecie uzytkownika
matołek - 2014-04-21 21:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak się składa papiery w polplascie ?
zdjecie uzytkownika
Bum - 2014-04-22 09:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co masz na myśli? Skoro nie potrafisz wysłać CV - bo chyba do tego zmierzasz - to ja Ci kariery nie wróżę :)
zdjecie uzytkownika
zizi12 - 2014-04-23 17:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do matołka...ja pracuje ...duzo duzo lat teraz jest masakra w porownaniu do dawnych czasow...ale sprobowac warto....zloz CV na bramie albo niech ktos wniesie do srodka do kadr...jezeli znasz tu kogos a napewno pozadawiam i zycze powodzenia
zdjecie uzytkownika
zizi12 - 2014-04-26 18:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ten kierownik wyprawia to sie w glowie nie miesci.....dwulicowosc to straszna wada czlowieka a nie stety On ja posiada........jak tak mozna??????? chyba sie zwolniem.......
zdjecie uzytkownika
hul - 2014-05-08 13:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanie potrzebuje osoby kontaktowej ktora zajmuje się logistyka i transportem dziekuje za pomoc
zdjecie uzytkownika
Zmylek - 2014-05-09 00:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaki to ma związek z polplastem :) To forum raczej do czego innego jest przeznaczone, chyba, że wyrazisz się jaśniej...
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-06-04 21:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są moze jakieś przyjęcia do polplastu?
zdjecie uzytkownika
PracownikRoku - 2014-06-16 08:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjęcia są zawsze, po znajomość nawet gdy nie ma przyjęć to przyjmą, płacą nie za wiele na produkcji bodajże 1250 zł + bony wysokość 200 - 500 zł na święta, praca na wózkach widłowych 1500 zł + również bony wysokość 200 - 500 zł na święta.
Praca w porządku, nie narzekam, czasami trzeba się urobić nawet na wózku widłowym ale w Polsce nigdzie nie ma pracy takiej w której się siedzi i zarabia dużo, grupy ludzi są jak wszędzie, jedni są w porządku, inni nie i tak w kółko, zacisnąć niekiedy zęby i robić swoje, po osiem godzin praca bo są trzy zmiany.
zdjecie uzytkownika
Orgon - 2014-06-16 17:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spodziewałem się lepszych pieniędzy po polplaście muszę przyznać, bo za te 1500 zł to nie wiem kto jest w stanie się utrzymać.
zdjecie uzytkownika
Krytel - 2014-09-23 09:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cóż, jak na firmę istniejącą od 1986 roku myślę, że sporo osiągnęli - choćby przedsiębiorstwo fair play. Ciekaw jestem jak te wszystkie nagrody i wyróżnienia rzutują na obecną ocenę sytuacji, która w wielu głosach jest po prostu zła. Myślę, że firma z takim doświadczeniem nie powinna sobie pozwalać na niski poziom działalności.
zdjecie uzytkownika
miko - 2014-12-03 18:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy moglby mi ktos udzielic odpowiedzi na pyatania dotyczaca pracy w Polplast Polska? Jakie moge miecz oczekiwania finansowe co do pracy w tej firmie? Jak motywowani i oceniani są pracownicy? Jaka jest rotacja pracowników? Czy firma jest wypłacalna i czy jej pozycja jest stabilna?
zdjecie uzytkownika
sddg - 2015-01-31 19:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda, ze coraz więcej tu pytań a coraz mniej odpowiedzi, szczerze mówiąc słabo to wygląda że nikt nie chce się dzielić żadnymi wiadomościami, a jakoś ciężko mi uwierzyć w to że nikt z byłych lub obecnych pracowników tu nie zagląda... mi nawet wystarczy jak mi ktoś powie czy są wypłacalni i czy płacą w terminie?
zdjecie uzytkownika
privet - 2015-04-07 03:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krytel - 2014-09-23 09:17:48]:
tak tylko , że fakt iż są fair play niespecjalnie pomoże im w rozwijaniu biznesu. Oczywiście jest to miłe wyróżnienie, ale tylko w momencie gdy występuje wraz z takimi bardziej prestiżowymi w branży. Chociaż z drugiej strony ciężko mówić , że Polplast nie jest dobrą firmą skoro swoje usługi świadczą już od prawie 30 lat
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-04-22 14:50:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@provet ja tez tak sądzę, że jeśli firma ma już naparwde duże doswoadczenie to ciężko tak naprawdę tutaj mówić, że sa niekompetetni, bo jednak mają klientów, prawda?
zdjecie uzytkownika
joo - 2015-05-08 17:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
A jak wyglada praca jesli chodzi o inzynierow??
Rozwoj, szkolenia, zarobki, godziny pracy, atmosfera itp??
zdjecie uzytkownika
funder - 2015-05-22 18:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joo - 2015-05-08 17:50:10]:
jeśli chodzi o pracę na stanowiskach inżynierskich to największy problem w Polplaście to taką pracę w ogóle dostać. Pracownicy przyjmowani są raczej rzadko, a jak już się zdarzy taka sposobność to jednak wiadomo - lepiej wziąć kogoś zaufanego od siebie niż kogoś kto aplikuje w ciemno i do firmy przychodzi z ulicy
zdjecie uzytkownika
robotnica - 2015-05-23 22:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o prace w polplaście to prawda jest taka że bez znajomości w tej firmie nie wiele się osiągnie. Nie liczą się dobrzy pracownicy ale tacy co mają plecy. Na awans nie ma co liczyć. Zarobki za taką pracę są jak jałmużna bo pracownik produkcji zarabia najniższą krajową a trzeba pracować w syseie 4 brygadowym.
zdjecie uzytkownika
sloom - 2015-05-29 16:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja przyjęłam się nie znając nikogo i ciężką pracą zasłużyłam na awans.Najlepiej mało robić i mówić,że wszyscy mają plecy.Jak ktoś chce pracować to będzie pracował.No cóż nie każdemu się dogodzi..
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-06-21 22:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No dokładnie, tak to powinno wyglądać, ktoś przychodzi bez pleców, stara się i zostaje nagrodzony. to dobrze, że polplast tak postępuje, to uczciwe zagrania. W sumie nie dziwne, bo jesli nie docenią starającego się pracownika, takiego z wynikami, a awansują nieroba po znajomości, to ten lepszy odejdzie szybciej niż myslą.
zdjecie uzytkownika
sebo123 - 2015-11-10 12:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również pracowałam w tej firmie przez rok i o rok za dużo. Nie polecam absolutnie. Zarobki marne, ciężka praca, fatalna atmosfera.
zdjecie uzytkownika
kinia - 2015-11-14 21:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sloom, bo najwygodniej i najlepiej jest pouzerac sie nad swoim losem jak to robia inni, mowiac ze trzeba miec plecy, a ty jestes zywym przykladem ze nie, wystarczy wykazywac chec do pracy iodrobina sumiennosci, by zasluzyc na awasn, wiec do reszty nie narzekajcie a wezcie sie do pracy moze i was cos dobrego spotka :)
zdjecie uzytkownika
chomik - 2016-01-03 11:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy macie jakiegos meila zeby wysłac cv do pol plastu MYŚLENICE
zdjecie uzytkownika
gols - 2016-01-03 21:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukaj w internecie, gdzieś powinno być, najlepiej jak wejdziesz na ich stronę internetową do zakładki kontakt, jednak polecałbym osobiście zanieść CV.
zdjecie uzytkownika
żal - 2016-01-16 00:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahah jak czytam tych matołków co broniom tego obozu to aż mnie ściska... ludzie bez perspektyw !! żal mi tych ludzi co tam robią za 1000-1300 :( awansują tylko ci co robią lody z połykiem :D nie polecam tego obozu...
zdjecie uzytkownika
wróg polplastu - 2016-01-16 23:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żal - 2016-01-16 00:12:33]:
To prawda. Ludzie są małej wiary i nie wierzą w siebie, dają się wykorzystywać i firma przędzie dzięki takim ludziom. Poszanowanie człowieka żadne, Panie i Panowie z jakości wyżej głowę mają jak srają.....Nie idźcie tam ludzie pracować bo nic Was dobrego tam nie spotka. Zastanówcie się dlaczego na forum Myślenic nie piszą non stop o Cooper Standard tylko o Polplaście. Zycie nie kończy się na tej żałosnej firmie.....

zdjecie uzytkownika
nikode - 2016-01-18 03:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
->żal, nie przyjmujesz, że ktoś może w firmie się dobrze czuć ? To chyba rzeczywiśice jest źle :) Chociaż na rynku tworzyw są naprawdę wysoko cenieni.
zdjecie uzytkownika
lusio - 2016-01-23 16:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nikode, to racja polplast ma wysoką renomę na rynku. Teraz w ogóle poszukiwany jest tutaj inzynier ds. jakości. Potrzebne jest wykształcenie wyższe i minimum 2 lata pracy w Dziale Jakości.
zdjecie uzytkownika
rtgh - 2016-02-10 17:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest tez inna oferta od nich jezeli byl bys zainteresowany..na key account manager w Myślenicach do zadana nalezy długoterminowa współpraca z kluczowymi klientami firmy.
zdjecie uzytkownika
mija - 2016-02-20 13:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! jaęsli chodzi o tą oferte jako Key Account Manager to na peno można spokojnie się przyzwyczaić do penej presjii czasu, a zaorbki są dobre tak jak pisaliście wczesniej.
zdjecie uzytkownika
ruszak - 2016-02-23 21:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i bardzo dobre stanowisko, to bardzo dobre zarobki @mija :) potrzeba 2letniego doświadczenia na podobnym stanowisku i znajomości j. ang. w stopniu C1
zdjecie uzytkownika
higher - 2016-03-05 21:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O rany, poziom C1 jest rzeczywiście dużym wymogiem do spełnienia @ruszak, ale pewnie można liczyć na jakiś kurs doszkalający, czyż nie? Dobrze, że wypłata jest w terminie.
zdjecie uzytkownika
ja25 - 2016-03-07 14:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam chsialam zapytać ile jest zmian w Polplascie i czy jest 4brygadówka? co z weekendami ??
zdjecie uzytkownika
ja 25 - 2016-03-10 16:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jak w tej firmie z wolnym na święta??
Proszę o odpowiedź, dzieki.
zdjecie uzytkownika
hik - 2016-04-08 22:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ja 25 nie chcę Cię oceniać w żaden sposób, ale trochę dziwi mnie Twoje pytanie. Zwłaszcza, że takie firmy mają ustawowo zamknięte w święta. A co do zmian, sam jestem ciekaw czy mają 4-brygadówkę czy nie.
zdjecie uzytkownika
pytacz - 2016-04-12 21:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam

czy pracują w tej firmie jacyś eksperci ?
zdjecie uzytkownika
Chcepracowacaleniewiemczysienadaje - 2016-05-02 10:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jak wygląda praca na produkcji, czy praca należy do bardzo ciężkich ?, ludzie mający astmę nadadzą się do tej pracy ?, ludzie są normalni czy to takie totalne pajace drący japę na wszystkich wokół ? , jak wygląda wynagrodzenie w netto miesięczne bez premii ??
zdjecie uzytkownika
200 - 2016-05-09 19:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej no wlasnie wiem ze teraz jest od nich oferta dla pracownika produkcji w Myślenicach oferuja długotrwałe zatrudnienie,stawka godzinowa i odpowiednie warunki pracy,pełny etat,dodatek do pracy w weekend
zdjecie uzytkownika
Jednaktogownopraca - 2016-05-10 15:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mój kolega dobry dziś tam był na szkoleniu BHP, przyjechał smutny i przygnębiony, powiedział tylko tyle. Piotr nie wiem czy zdecyduje się na tą pracę, wymagają tak dużo od zwykłego człowieka a tak mało płacą, na produkcji śmierdzi ludzie są przygnębieni, nikt się nie uśmiecha po prostu nikt... , praca może nie jest ekstremalnie ciężka ale do lekkiej nie należy a normy są duże i człowiek tylko depresji może dostać. Zastanowię się i może pójdę ale nie wiem czy dam radę pracować w takim chaosie.

Stwierdziłem po jego słowach że nie warto.
zdjecie uzytkownika
Jednaktogownopraca - 2016-05-10 15:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mój kolega dobry dziś tam był na szkoleniu BHP, przyjechał smutny i przygnębiony, powiedział tylko tyle. Piotr nie wiem czy zdecyduje się na tą pracę, wymagają tak dużo od zwykłego człowieka a tak mało płacą, na produkcji śmierdzi ludzie są przygnębieni, nikt się nie uśmiecha po prostu nikt... , praca może nie jest ekstremalnie ciężka ale do lekkiej nie należy a normy są duże i człowiek tylko depresji może dostać. Zastanowię się i może pójdę ale nie wiem czy dam radę pracować w takim chaosie.

Stwierdziłem po jego słowach że nie warto.
zdjecie uzytkownika
Dave - 2016-05-23 12:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 3 miesiace próbnego Ci dają i według ich Ci się nie naleza dni urlopu zgodne z prawem pracownika ..... trzeba bedzie ich podac do sodu
zdjecie uzytkownika
Śpioch - 2016-05-23 13:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja już pracuję dwa miesiące, zmianowe tylko dwie są fajne resztę bab tragedia, większość pracowników w tym i kobiety... są po prostu tragicznymi małpami, nie rozumiejącymi nic poza zapieprzaniem przy wtrysku. Nie będe tam pracował, za trzy dni się zwalniam daję wypowiedzenie. Mam dość, na wtrysku śmierdzi jak fiks, nie da się wysiedzieć, gorąco, ludzie nie mili, praca w systemie czterobrygadowej za 7.50 zł netto ... ogarniacie ? 7.50... cios poniżej pasa a chodzi się w święta wszystkie, kazdą sobotę i niedzielę bo nie raz leci tak praca że nie wyjdzie wolne w weekend. Po prostu porażka. W Myślenicach nie ma porządnych firm.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Polplast Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polplast Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert