brak logo

Gimnazjum nr 17

Kraków

Opinie o Gimnazjum nr 17

loczek 2009-04-29 14:09
Gimnazjum ładne, zadbane, miła dyrektorka oraz nauczyciele ja jestem jeszcze w szóstej klasie i składałm ostatnio papiery i szczerze mówięc jestem mile zaskoczona...osobiście polecam
fvfds 2009-07-19 00:01
mOŻE I Z pozoru, ale tam podobno dręczą uczniów
1
nikaa 2010-06-30 12:46
to gimnazjum jest beznadziejne!!! nie polecam poziom jest strasznie niski i z tym dręczeniem to chyba prawda.
1
anonim 2010-06-30 12:48
Podobno jedno z najgorszych w Krakowie. Przyjemne tylko z pozoru.
1
Roman 2010-10-12 11:01
Kłamiecie nie znając prawdy. Można tam nieźle nauczyć się palić, dziewczyny znają już sex atmosera fajna. Nauczyciele jacyś zamuleni ale można ich rolować. Poziom nie najwyższy ale gdzie za takie pieniądze zdasz. wystarczy flaszka albo kopa jaj i jest OKi.
alex 2010-12-06 19:30
Skończyłem właśnie naukę w tym gimnazjum, dostałem sie bez problemów do tzw. dobrego liceum. więc z tymi opowiesciami o niskim poziomie to jakieś bajki. W gimnazjach uznawanych za dobre też nikt was nie zmusi do nauki jeżeli nie chcecie sie uczyć:). Palacze i dziewczyny łatwe są wszędzie bo to najczęściej te głupki "z rejonu", którzy są w każdym gimnazjum, również w tych co są na czele rankingów. A juz z tym opowiadaniem o dręczeniem uczniów to najwieksze bzdury. Nauczyciele są bardzo życzliwi i fajni. Jak chodziłem go 17tki to kumple z pobliskich gimnazjów /podobno dobrych:)/ różne rzeczy opowiadali o tym co sie tam dzieje wiec ludzie zastanówcie sie czy warto wierzyć plotkom!
2
Dominik ;) 2010-12-27 22:36
Popieram wypowiedź alexa.
Gimnazjum, może nie jest jakieś specjalnie wybitne, ale każde ma jakieś wady, a poziom wcale nie jest taki niski, jak mówią ludzie. Zawsze znajdzie się jakiś dres, lub dziewczyna lekkich obyczajów, nie tylko w Naszym gimnazjum. Każde ma kogoś z rejonu, kto zaniża poziom, ale to nie świadczy o tym, że gimnazjum jest złe. Osobiście uczęszczam do tego gimnazjum i uważam, że jest ono bardzo dobre, nauczyciele są mili, oczywiście jeśli umie się zachować, a nie wyzywa ich na samym starcie, jak to robi sporo ludzi. Poziom również jest wyższy, niż w kilku krakowskich szkołach, do których chodzą moi koledzy, a podobną są takie dobre. Może nie mamy najnowszych technologii, ale atmosfera w tym gimnazjum jest bardzo miła i chętnie przyjmujemy i pomagamy nowym uczniom. Będzie mi brakować tej szkoły, gdy już ją ukończę, tj. po tym roku szkolnym.
1
Kasia 2015-11-17 20:21
Hmmmm siedemnastka. Szczerze? Niczego nie żałuję. Został tu poruszony problem jakiegoś prześladowania. Z całym szacunkiem, ale niech się wypowiadają uczniowie chodzocący w danym roku do szkoły. PODOBNO to można wiele. Uczęszczam obecnie do 17stki i powiem tak, wszędzie są palacze,dresy,puszczalskie , ale uważam ,że tylko od dziecka zależy jakie towarzystwo wybierze.
4
gość 2016-04-14 11:33
Moje dziecko tam uczęszcza. Cóż mogę powiedzieć, ja osobiście jestem rozczarowana. Niski poziom przedmiotów ścisłych na początku roku gdzie jeszcze mało materiału średnia szkoły z ocen uczniów z matematyki i fizyki nie przekraczała 3! Może takie humanistyczne roczniki się trafiły, nie wiem, ale gdybym miała polecać to niezbyt chętnie. Dziecko żałuje że tam poszło ale już za późno żeby na ostatni rok zmieniać.
1
O.K. 2016-05-14 20:36
Jestem bardzo zadowolona z tego gimnazjum szczególnie z pana od informatyki pana Tomka <3333 !!!!!!!!! najlepszy na świecie jest :*****
2
gość 2016-06-20 10:18
Hmmm jedno dziecko nie zaniży raczej poziomu całej szkoły czy średniej ocen całej szkoły - odpowiadając manice. Ale żeby pocieszyć czytających te opinie egzamin końcowy napisały dzieciaki całkiem nieźle wcale nie gorzej niż te ze szkół gdzie tzw. nieźle dociskali - pozbierały się na koniec. Nareszcie. Wobec powyższego sama już nie wiem czy szkołę polecić czy nie. Powiedzmy zwykła, bez cudów ale jak widać do przeżycia i do zdania. Orły i tak uczyć będą się wszędzie.
bosz123 2016-10-04 21:13
Lekka Patolka
1
Jrom 2016-10-17 18:24
Jak jest jest w szkole to chyba każdy wie, bo masa osób chodziła do tej szkoły, nauczyciele pensje mają raczej takie jak zawsze, jak wszędzie, pod tym względem to nadal zarządza kuratorium oświaty, wiadomo.
rfd 2016-11-10 15:43
dobre pomarańczowe
Loczek 2017-01-12 17:02
Więc tak: skończyłem to gimnazjum lata temu. Teraz jestem w liceum, które mieści się w 1 Dzięsiątce w małopolsce.
Poziom-zależy jeśli pokażesz nauczycielowi, że umiesz się uczyć będzie Dobrze, Pani Jolanta Pitala stawia na samodzielność ucznia (fizyka) szkoda, że Pan P. Czuba zmarł Doskonały nauczyciel matematyki z niego był.
To nie chodzi bezpośrednio o to czy Poziom jest dobry z całym szacunkiem do gatunku ludzkiego ale wielu nie przekracza progu 90 IQ. Podręczniki wszędzie są takie same, albo (przepraszam) dziecko jest.... I nawet tłumacząc to samo w kółko nie zrozumie, albo przeciętne ale "zmenelizowany", albo leniwy.
Kilka osób z mojej klasy poszło do 7, Nowodworka i swojego nie wymienie ale niewiele za Nowodworkiem ;) Wszystko zawdzięczam temu, że Bóg obdarował mnie takim a nie innym IQ, które znam i jestem bardzo zadowolony, ale przedewszystkim dzięki wychowaniu.

WYCHOWANIE! i koniec + zdoloność myślenia.
1
Zostaw swoją opinię o Gimnazjum nr 17 - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gimnazjum nr 17