brak logo

S.B.E. Ltd

Ashford

Opinie o S.B.E. Ltd

zadowolona 2010-04-18 19:15:15
pracowałem tam dwa lata i nie popieram tej opini co niektórym Polaczkom w głowach sie poprzewracało...chcieli by siedzieć na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 8 godzin grac w gierki na komórkach bajerowac laski i dostawac za to super kase a przy okazji "robic fuchy czyt kraść tefony "....ostatnimi czasy zaostrzyli rygor pracy i wcale sie nie dziwię komu sie nie podoba to po co sie wogóle tam pcha !!! jeśli pracujesz solidnie jestes uczciwy nie bedziesz miał żadnych problemów. Moim zdaniem praca super ...w poprównaniu z tym jak sie traktuję pracowników w Polsce tam jest bajecznie
1
NO NO 2010-04-30 19:47:01
zgadzam sie z zadowolona praca [usunięte przez moderatora] bo bez przyszlosci ale tam tylko siedzisz i za to ci placa jesli robisz to co do ciebie nalezy nic ci nie zrobia ! pozdor
tez zadowolona 2010-05-06 13:04:10
Ja tez bylam zadowolona z pracy w sbe, w dodatku uwazam, ze nawet tam mozna zostac docenionym. W przciagu roku "awansowalam" 2 razy, praca mi sie podobala, zarobki nie sa super (nie ukrywajmy - najnizsza krajowa) ale adekwatne do wykonywanej pracy, bo jeszcze nie widzialam zeby ktos sie tam przerobil. Nie widzialam tez zeby kogos wyrzucili..... Co do Krisstoffa na workshopie sie nie wypowiadam, ja na logoucie z Big Fabienem mialam dobrze :-D
anonim 2011-02-09 13:00:01
gorszej firmy nie spotkałam! oszukują ludzi na kazdym kroku. ten kto sie podlizuje i wlazi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma w miare swiety spokoj pozostalym dostaje sie z nawiazka od teamliderow ktorym brakuje poczucia wlasnej wartosci, gdyz w Polsce nie skonczyli zadnej szkoly a tu mysla ze sa kims bo maja granatowy fartuszek! paranoja!! nie trzeba wcale krasc zeby wyleciec. po raz kolejny zwolnili kobiete w ciazy! jesli jest sie zdesperowanym na tyle zeby tam przetrwac to mozna sprobowac! jakis psychiatryk. ludzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedni drugich aby tylko utrzymac wlasna pozycje i ratowac swoja dupe. zero poczucia przyzwoitosci!
pszemals 2011-08-12 11:31:11
Nie wiem jak tam jest, ale dla mnie każdy kto wyjechał do pracy w anglii jest nieudacznikiem(poza ludźmi z wykształceniem i znajomością języka pod tytułem: jestem głodny, a nie: chcieć jeść. [usunięte przez moderatora] .
pszemals 2011-08-12 11:39:52
A poza tym w Polsce też dbają o pracownika rzetelnego. Ostatnio pracodawca nie zapłacił mi pensji i musiał oddać kasę po interwencji Pip. Zodsetkami i odszkodowaniem wziąłem 5500zł za normę godzin(goła pensja 3500 tj. 750 funtów. Po co lizać dupę angolom za 1000, jeżeli ktoś w ogóle tyle zarobi w tej firemce. Ostatnio pojechała tam do pracy moja znajoma bez języka, po jakimś zaocznym technikum i chwali się że ma w papierach stanowisko inżynier-mechanik. Dziwni ci anglicy, że bez studiów zatrudniają na stanowisku inżynierskim.
Greg 2012-11-06 10:59:42
Ilko ty jeszcze żyjesz ,kto cię polskiego nauczył ty Bułgarski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jadzie i że ci jeszcze polacy łba nie urwali za ten TERGET . Niech ten co to napisał przetłumaczy moje pozdrowienia temu głąbowi.
Jak chcesz być poganiany przez polsko-bółgarsko-słowackich pachołków i zmuszany do naprawy 14 fonów na zmianie za 200 funtów tygodniowo to zatrudnij sie w SBE przyjmują średnio jeden kontener takich idiotów jak ty na tydzień .
Powodzenia.
sbe piaseczno 2013-02-03 17:47:52
W piaseczyńskim SBE jest target 23 telefonów. Oczywiście 1 telefon to nie 1, tylko 0,9. Jak już uda się przekroczyć magiczny pułap 23 to wszystko ponad mnożysz przez 0,7 i masz premię:)
Odradzam pracę w tej firmie, niemiła atmosfera w relacjach pracownik szeregowy-kadra średnia-dyrekcja. Działania kierownictwa na granicy mobbingu; wyzysk - główna domena firmy. Niekompetentna kadra, pracodawca nie jest w stanie zapewnić pracy. Jeżeli jest mało pracy przez ok. 2 tyg. zaczynają zwalniać ludzi, później zatrudnią na okres próbny nowego, po czym powiedzą że jest trudna sytuacja firmy i nie mogą przedłużyć z nim umowy.
Czytając wpisy widzę że całe SBE jest zepsute czy to w Anglii czy w Polsce.
target 2013-03-11 16:06:04
jesli musisz tam pracowac
to badz przygotowany na:
- chamstwo
- brak zasad
- oszustwa
- brud
- toalety zasyfione i zapisane "polish scum go home"
Patryk 2014-02-27 13:33:16
Naliczanie tych telefonów i premii jak dla mnie w S.B.E. trochę wygląda nieprofesjonalnie, ale jeśli dziennie ma się 23*0,7=16,1 zł premii to całkiem sporo.
tomeko 2015-02-05 12:55:40
no to dobrze, że wyjdzie dobra premia, bo to dla wszystkich jest na plus teraz. A z tego co ja się orientuję to dobrze by było, żeby zaczęli już nową rekrutacje tak naprawdę, więc czekam i czekam cały czas. Mam nadzieje, że teraz już jakieś nowe informacje zaczną się pojawiać w związku z nowym rokiem.
,jhb 2016-05-21 10:52:21
to miałeś farta @siakao że trafiłes na tą ofertę - ja niestety nie miałam tego0 szczęścia. Teraz nie ma żadnych ofert pracy. A wielka szkoda, bo słyszałam całkiem rozsdne opinie o tej firmie. Ktoś potwoerdzi?
Zostaw swoją opinię o S.B.E. Ltd - Ashford
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie S.B.E. Ltd