brak logo

creative center

Łódź

Opinie o creative center

dorotkka 2011-02-12 19:05:24
Świetna ksiązka, nie mam zastrzeżen, do tego na płycie sa ciekaw informacje, swoja droga uważam ze płyta jest bardziej wartościowa niz ksiązka. polecam niezdecydowany
ab 2011-03-08 19:29:24
Tez tam pracujesz?
nieznajoma 2011-03-14 15:16:01
witam. Dzis dzwonili do mnie z cc w Tychach i zaprosili na rozmowe o prace, czytalam opinie i wydaje sie ze praca jest ok i chyba przejde sie tam, a mam pytanie jak z wynagrodzeniem? jest stawka za godz czy praca "akordowa"
Dusia 2011-03-15 21:37:09
Wynagrodzenie to podstawa (minimalna średnia krajowa) + premia. Średnio to jakieś ( usunięte przez administratora )do ręki, ambitni przekraczają ponad ( usunięte przez administratora ). Praca od poniedziałku do piątku 8-16 fajna atmosfera i możliwość rozwoju.polecam
kłamstwo 2011-04-25 07:18:01
Wielkoa ściema !! ( usunięte przez administratora )Creative to jest firma , która zajmuje się oszukiwaniem klientów!!!
anonim 2011-05-11 12:22:44
Ładna ściema!!!!!!! nikomu nie polecam pracy w CC!!!!!!

Pracodawca traktuje ludzi z buta( poniża, wyśmiewa). Poza tym nie ma z nim żadnego kontaktu a nie mówiąc o tym, że mamy maj a pracownicy są bez wypłaty za marzec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Także powodzenia dla tych którzy chcą tam pracować!!!
Po prostu wyzysk i mobbing!!!!!!!!!!!
iwobe 2011-05-14 18:04:17
to prawda ze firma oszukuje klientów wciskając im książkę bubel. Twierdzą, że jak klientowi nie będzie odpowiadała to może oddać owszem może ale kasy za to nie dostanie mimo że uwzględnili moją reklamację. fakturę korygującą wystawili ale ani złotówki nie dostałam, a książkę pewnie ma już kolejna osoba.........oszuści i tyle!!!!!!!!!!!!!!
irvin 2011-05-15 16:50:57
Pisałem tutaj jakiś czas temu, po miesiącu zwrocili mi kase, wiec nie mam zbytnio o co się wykłucać, troche to trwało, no ale po za Tym nie mam powodów by sie wykłucać, a może podaliście zły nr konta bankowego ? albo coś ? zadzwoncie sobie do reklamacji ja sie dodzwonilem i dostałem info ze przelew wyszedł (szedł tydzień) ale niech już im bedzie.
andrzej drogowskaz 2011-05-20 13:30:49
Jak dla mnie dobre materiały, przydatne, wiem mniej więcej jak wniosek wypełnić, z jakiego programu skorzystać i o jaką kwote moge sie starać.
oszukany 2011-05-23 19:11:02
Książka z rozpisanymi dotacjami na 2010. Nie ma co rewelacja!! Same przydatne informacje warte 2 zl. creative robi ludzi w balona!!
greg 2011-06-19 14:11:09
zgadzam się w pełni z tą wypowiedzią, nic konkretnego z publikacji sie nie dowiesz , same ogólniki, to samo można bez problemu znaleźć w internecie, firma szuka okazji aby zarobić na naiwnych i tyle, nie polecam ani publikacji ani firmy, która nie ma zamiaru zwrócić mi kasy choć fakturę korygującą mi przesłali i na tym się skończyło. Czy to przekręt za pieniądze unijne?????????? ktoś powinien się tym zainteresować
anonim 2011-06-20 11:30:34
Firma CREATIVE CENTER naciąga klientów!!!! Najpierw obiecują, że oprócz publikacji będzie kontaktował się konsultant, który pomoże w doborze dotacji itp. a później nie można się doprosić zwrotu pieniędzy!!!!
OSZUŚCI
anonim 2011-09-30 12:26:47
Zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami. Publikacja-bubel, a zwrot gotówki oczywiście nie jest brany pod uwagę. OSZUŚCI!!!
Zastanawiam się nad złożeniem doniesienia w prokuraturze, zamiast psuć sobie nerwy próbami negocjacji z pracownikami firmy typu [usunięte przez admina]z...
Wesoła 2014-12-01 16:47:51
Zapoznaliście się już z nową ofertą pracy firmy creative center? Akurat szukam pracy i wydaje się strzałem w dziesiątkę. Ktoś skomentuje sprawę? Creative Center (nr agencji 1681) to firma doradztwa personalnego obecna na rynku ogólnopolskim od ponad ośmiu l...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5723528?keywords=&region=
tymonek 2015-02-19 18:31:22
a zastnawiam się jak sprawa z zatrudnieneim u nich wyglada na chwile obecną? bo nie wiem czy warto jest u nich zpstac na stałe już, nie chce co chwila zmieniac pracy, już wolałbym sie zżyć z daną fimą i nabrać w niej większego doswoadczenia, tylko czy u nich jest tkaka możliwośc rozwoju czy nie za bardzo?
Luk 2015-04-27 17:24:40
Nie wiem co tutaj piszą za bzdury ale to chyba nie o Creative Center w Łodzi. Byłem tam na rozmowie na handlowca- no cóż nie udało mi sie przejść do II etapu ale rekrutacje wspominam miło. Najpierw mail, że dziękują uprzejmie za aplokacje i zadzwonia, później faktycznie telefon Pani opowiedziała o firmie, stanowisku i odpowiadała na moje pytania, dalej umówiliśmy się na rozmowę rekrutacyjną Skype albo telefon do wyboru. Wybrałem telefon godzina upłyneła w 10, zero stresu, partnerska atmosfera, rekruterka nie zachowywała się jak guru decydujacy o Twoim być albo nie być, później stały kontakt, rozmowa face to face kawka, herbatka i do domu. Nie dostałem sie ale mi podziękowano za udział w rekrutacji na pocieszenie kilka ciepłych słów, ze aż człowiekowi chce się zakasać rękawy do pracy. I tyle w temacie
Pablo 2015-07-13 21:42:33
Potwierdzam opinię @Luka, bardzo miło wspominam rozmowę z Panią prowadzącą rekrutację w tej firmie, wszystko się zgadza. Zostałem tam zaproszony na rozmowę, zero stresu, nawet bardzo miło, potem za kilka dni znowu odzew i zaproszenie na kolejną rozmowę - już do firmy docelowej (po każdej rozmowie jeszcze mail z potwierdzeniem daty, godziny i miejsca). Przed drugą rozmową kolejny telefon przypominający i po drugiej rozmowie, znowu telefon
i dodatkowe pytania co do przebiegu drugiej rozmowy kwalifikacyjnej i prośba o podzielenie się wrażeniami, opinią. Przyznam, że pierwszy raz spotykam się aż z tak miłą obsługą.
Znak 2016-05-12 14:45:11
No ja powiem Wam tylko tak na szybko, że bywa różnie tutaj, ale generalnie wszyscy ludzie których znałem z tej firmy zawsze sobie pracę u nich cenili, to istotne, ponieważ jest to jak wiadomo duża firma
Zostaw swoją opinię o creative center - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie creative center