brak logo

Spomasz Żary

Żary

Opinie o Spomasz Żary

Job Contact 2013-01-10 19:23
Praca dla spawaczy
20 zł na rękę,zakwaterowanie, praca na hali
drut proszkowy 100 % badania spoin
Praca na cały 2013 rok
cv ,aktualne certyfikaty proszę przesłać na adres :
(usunięte przez administratora)
spawacz 2013-06-25 10:37
Brak szacunku dla spawaczy zwalnianie za byle co nie masz prawa chorować biurokracji więcej niż spawania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak będziesz miał wypadek to po przyjściu z chorobowego zostaniesz zwolniony pomiatanie człowiekiem pan prezes dużo obiecuje mało daje jak wejdzie jeszcze elastyczny czas pracy to ludzie nie będą mieć życia rodzinnego jak stracisz zdrowie to cię z uśmiechem wywalą jak nie będziesz pilnował swoich pieniędzy to cię (usunięte przez administratora)kto chce stracić zdrowie to zapraszam
3
bolo 2013-06-25 10:41
nie polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] potrafią ze spawacza śmiecia
2
stały 2013-11-09 17:30
jak ktoś jest do d...y spawaczem, wszędzie był wszystko robił a nie wie do czego uchwyt służy to zawsze narzeka.By zarobić trzeba się narobić i przede wszystkim coś umieć.
1
Wiedzmin 2014-11-14 08:52
Najgorsz i nie uczciwa wirma wobec pracownikow.Wyzysk pracownikow na 1 piejscu.Slabe zarobki
1
pracownik 2014-11-18 09:23
Zastanawiam się, czy mowimy o tej samej firmie, nazwa jest nieco inna.
Ja pracuje w FKSiM Spomasz S.A. i tragedii nie ma. Jeśli ktoś ma wypadek w pierwszym tygodniu pracy i idzie na L4, po czym wraca i ma drugi i znów pół roku ciągnie L4, to sory... przy takich pracownikach firma pada. Mistrzowie są w większości ok, a do roboty gonią, bo taka ich rola. Czemu nikt nie wspomni o 13 pensji, bonach i paczkach na święta, wczasach pod gruszą, szkoleniach i innych możliwościach? No tak, tylko narzekać trzeba jak to wszędzie źle i niedobrze....
3
tako 2015-02-08 13:21
no to jak widzisz nie zawsze ludzie muszą tylko narzekać i narzekać gdy praca jest ciężka. Jeśli jest ciężko ale pracownicy dostają uczciwe wynagrodzenie to nawet przy robocie na konstrukcjach stalowych można być z pracy zadowolonym. Przecież idąc tutaj ludzie wiedzieli na co się piszą i jak ta praca będzie wyglądała
... 2015-11-04 23:49
Polecam każdemu nawet tym bez doświadczenia wykształca zadbają uszanuja, nawet twoja rodzinę . szczeze polecam
Pracownik produkcji na nie wysokim szczeblu a znajomość z firmą od lat.
xoxo 2016-05-11 23:01
W sumie to chętnie bym znalazł u nich zatrudnienie, zwłaszcza, że były podwyżki do zarobków.
3
Bono 2016-12-21 19:02
Widzę, że opinie są dosyć stare, ale zaryzykuję zapytać, może ktoś tu zagląda...

Obecnie zastanawiam się nad podjęciem pracy w firmie Spomasz. Jakieś 3 lata temu jak wyjechałem do Holandii (pracowałem jako spawacz) firma cieszyła się dobrą opinią, ale wiadomo... na zachodzie lepiej.
Obecnie wróciłem i szukam pracy w zawodzie. Spomasz jest najbliżej, ale z tego co mówią znajomi, niedobrze tam się dzieje. Ktoś coś wie ?
Cnc operator 2017-08-22 00:59
Jak to tam wygląda dla operatorów cnc z zarobkami bo zastanawiam sie by podanie złożyć ,na cnc robie juz dwa lata
Zostaw swoją opinię o Spomasz Żary - Żary
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Spomasz Żary