brak logo

GARDA

Rzeszów

Opinie o GARDA

anonim 2013-06-25 19:04:00
anonim - 2013-06-13 20:40:28

A ja tam jestem zainteresowana pracą w firmie Garda wie ktoś coś o przyjęciach najblizszych? I co firma oferejue pracownikowi? Prosze o info
bo jak jesteś brygadzistką w grupie sprzątającej to bierzesz na rękę 1600zł a zwykła sprzątaczka zarabia średnią krajową 1200zł boi 1200zł byś nie harowała w gardzie!!!!!!!!!!!!!!!
lokator 2013-07-08 15:10:13
sprzątaczki z gardy z trzecią grupą zarabiają 1250zł na os.projektant i na dodatek grzepią w śmietnikach za:puszkami.ciuchami i jedzeniem robią wstyd całej spłódzielni i gardzie
stefka 2013-07-12 22:56:33
garda to piekło -nie polecam nikomu -nawet jakby mi ktos 500zl placil to bym mu niezalatwil tam pracy.człowiek jest tam smieciem-kierownictwo nic nie wie brak obiegu informacji i logistyki miedzy pracownikami,jak cos zepsujesz z wlasnej winy lub nie to placisz ze swojej umowy zlecenia.tempreatura 30 i wiecej w cieniu ludzie mdleja-karetki przyjezdzaja.jak wody ze bazy nikt nie wezmie to nie ma!ludzie sie donosza o wszystko,(usunięte przez administratora) i zyłki od kos.duzo ludzi z okraglymi dowodami ogolnie.kolonia karna -wychodzisz do roobty i nie wiesz kiedy wrócisz!chołota jednym słowem.
anonim 2013-07-31 19:07:10
Nick - 2013-06-04 13:07:24

Tak, najłatwiej jest krytykować i narzekać. Ja pracuję w GARDZIE już 6 lat i wiem że kiedyś było lepiej niż teraz, ale to wina tych, u których się sprząta. To oni chytrzą na groszu, a wymagania mają nieziemskie.Jako pracownik tej firmy zawsze jestem dobrze traktowana i wynagradzana zgodnie z umową, a że czasy takie ciężkie to nie wina GARDY. Idźcie spróbować do innych - ja się przekonałam na własnej skórze. ZOŁZA
za kilka miesięcy przeprowadzam się do innego miasta i tam przyjmuja z druga grupa i i płaca 1400zł netto
anonim 2013-08-02 15:12:47
anonim - 2013-07-31 19:07:10

Nick - 2013-06-04 13:07:24

Tak, najłatwiej jest krytykować i narzekać. Ja pracuję w GARDZIE już 6 lat i wiem że kiedyś było lepiej niż teraz, ale to wina tych, u których się sprząta. To oni chytrzą na groszu, a wymagania mają nieziemskie.Jako pracownik tej firmy zawsze jestem dobrze traktowana i wynagradzana zgodnie z umową, a że czasy takie ciężkie to nie wina GARDY. Idźcie spróbować do innych - ja się przekonałam na własnej skórze. ZOŁZA
za kilka miesięcy przeprowadzam się do innego miasta i tam przyjmuja z druga grupa i i płaca 1400zł netto
stopień niepełnosprawności


Otwarty rynek


ZPCHR

znaczny


umiarkowany


lekki


znaczny


umiarkowany


lekki

ze schorzeniami

specjalnymi




2.970 zł




1.890 zł




1.080 zł




3.300 zł




2.100 zł




1.200 zł

bez schorzeń

specjalnych




1.890 zł




1.050 zł




420 zł




2.700 zł




1.500 zł




600 zł
anonim 2013-09-08 17:42:31
firma rzeszowska Musi płaci swoim pracownikom wynagrodzenie netto 1400zł m-c
desalutant 2013-09-19 12:48:20
ludziska !!!
co prawda nie pracowałem w żadnej gardzie ale pracowałem w wielu firmach i jak zachowanie pracowadców było skandaliczne zgłaszałem to do państwowej inspekcji pracy.
po co więc pisać cytuję "powinni wziąć ją pod lupę" zgłaszajcie gwałcenie praw pracowniczych, skoro i tak stamtąd odchodzicie.
pozdrawiam.
anonim 2013-09-19 19:54:51
Powiem tak sprzątaczki jedzą swoje drugie śniadanie w piwnicy tam gdzie mają środki czystości a firma i spółdzielnia sm projektant powinna wybudować mały osobny budynek do spozywania drugiego sniadania!!!
anonim 2014-02-27 09:25:02
UWAGA LUDZIE Z DRUGĄ GRUPĄ INWALIDZKĄ NIE PRZYMUJCIE SIĘ DO PRACY DO GARDY BO PO PRACUJECIE ROK LUB DWA MIESIĄCE U NICH I WAS ZWOLNIĄ BEZ PODANIA PRZYCZYNY ALBO BĘDĄ WYMYŚLAĆ PRETEKST ŻEBY WAS ZWOLNIĆ A ZA WAS TA FIRMA ZGARNIE ZA WAS 1600ZŁ ZA DARMO CO MIESIĄC!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2014-03-01 18:34:39
Idż zatrudnij się do gardy to zobaczysz że cię zwolnią po dwóch latach dla nich nich doświadczenie się nie liczy zarobią na tobie 55tyś i powiedzą ci żegnamy cię bo taka jest prawda!!!!!!
haiduk 2014-03-02 20:09:29
Zgadzam się z opinia brak poszanowania pracownika ciężka harowka za marne grosze kto chce niech tam pracuje powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
anonim 2014-04-29 18:35:11
GARDA TO NIE JEST ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ!!!!!!!!!!!!
anonim 2014-05-13 15:21:48
MA SZANSE IDŻ SIĘ ZATRUDNIJ POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2014-05-20 18:18:04
Ale garda zwalnia pracowników coś mi się wydaje że ta firma splajtuje!!!!!!!!!!!!!!!!
były pracownik gardy 2014-05-22 15:43:21
Hej dam ci radę pracowałem Gardzie i jest o wiele lepiej niż w Specjale bo firma Garda daje ci całe ubranie robocze oprócz butów a Specjał nie daje ubrania roboczego tylko dostanie zwyłka kamizelkę z napisem ich taką jaką maja drogowcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
były pracownik gardy 2014-05-28 15:15:02
Ubrania są nowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
anonim 2014-06-25 18:42:04
CHCESZ DO SIĘ ZATRUDNIJ DO GARDY JEŚLI JESTEŚ NA RENCIE DO ODŚNIEŻANIA W ZIMIE TO BĘDZIESZ MIAŁ TELEFON NAWET O GODZ 23:00 I BĘDĄ CI KAZAĆ IŚĆ DO PRACY O TEJ GODZINIE SPRAWDZISZ SIĘ NA OKRESIE PRÓBNYM TO CI PRZEDŁUŻA UMOWĘ NA DWA LATA A PO DWÓCH LATACH CIĘ ZWOLNIĄ NIE PODAJĄC PRZYCZYNY ZWOLNIENIA!!!!!!!!!!!!!!!
1
anonim 2014-07-01 14:51:01
alek pracowałem w tej firmie i wiem jak jest u nich a jeszcze jedno idż się zatrudnij do nich to sam się przekonasz powodzenia ci życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mała 2014-08-18 14:49:35
Uważajcie na firme Garda to banda oszustów i tyle , wypłate miałam miec na 10 tego a tu już 18 sty i jak nie bylo to i nie ma , dzwonilam kilka razy do rzeszowa rozmawiałam z panem Mariuszem z kadr przełonczył mnie do pani Ali a ona na to że jak nie mam pieniedzy to że powinnam zatrudnic sie w innej firmie i niech oni mi płaco a ja sie pytam gdzie za ostatni przepracowany miesiac u was gdzie sa moje pieniadze , nie tylko ja nie dostałam jest nas 4 osoby jutro zgłaszamy sie do inspekcji pracy niech oni sie za was wezmo
anonim 2014-09-02 18:38:31
bo garda banda oszustów i złodzieji jak nie wypłacili kasy to zgłoś to na policje!!!!!!!!!!!!!
malutki 2014-10-06 16:29:55
witam byłem na rozmowie o prace w gardzie i obiecali mi 1400+400zł w zimie na stanowisku kierowcy czy tak jest naprawde i czy sa wypłacalni ?
malutki 2014-10-06 16:33:41
siedziac na poczekalni przed rozmowa rozmawiałem z chłopakiem ktury tez szedł na rozmowe i mówił ze czytal opinie i były bardzo dobre a z tego co widze to jest wprost przeciwnie prosze doradzcie mi co mam robic
Paweł Rzeszów 2014-10-08 13:47:02
tak płacą ci 1200 zł na m/c a nie 1400 zł tak obiecują każdemu hahaha
1
korbaa 2014-11-10 11:55:39
wiecie co rzygac mi sie chce waszymi wypowiedziami :) szefostwo i kadrow sa bardzo mile i urzejme co prawda przyjmują tylko pod wzgledem stopnii niepełnosprawnosci ale nic i nigdy nie słyszałam takich docinek od pracownikow jak wyy tu piszecie. jestem dziewczyna co perawda i nikt do mnie z pyskiem nie wyskakiwał, byla na rozmowie z szefem i bardzo mily gosc mozna bylo sie z nim dogadac.
Smurfetka 2014-11-19 13:47:05
JA PRACUJĘ W GARDZIE I NIE ZGODZE SIE Z TYM ,CO NIEKTÓRZY WYPISUJĄ. TO NAPRAWDE PORZĄDNA FIRMA ,A PRACOWAC TEŻ TRZEBA UMIEĆ! A JEŚLI CHODZI O ZAROBKI ,TO NA SAMYM POCZĄTKU MÓWIĄ ILE "NA RĘKE" DOSTANIESZ,WIĘC NIE ROZUMIEM O CO TYLE KRZYKU ,JEŚLI COŚ PODPISUJE TO ZNACZY ,ŻE WIEM CO ! POZDRAWIAM!!!
Paweł Rzeszów 2015-01-16 10:29:05
UWAGA GARDA NIE ZNA SIĘ NA PRZEPISACH KODEKSU PRACY DLA OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH Z DRUGA GRUPĄ!!!!!!!!!!!!!!!! jak nie pracujesz w gardzie to się nie wypowiadaj sie tutaj na temat gardy że to porządna firma hahahah
3
Paweł Rzeszów 2015-02-05 17:34:00
wiem compiszę bo pracowałem w tej firmie
ona 2015-02-13 09:43:23
a nie wiecie czy oni odrazu biora ludzi do pracy odrazu z stopniami ?
Korbaa 2015-02-23 12:00:03
Bo leja wodę. Widac jak piszą i sami nie wiedzą co?! Ja naprawdę nie wiedze nic złego tam w tej firmie mile kierownictwo kadra. Widocznie nie zostali przyjęci do firmy dlatego teraz tak ich obmawiają.
oszukany 2015-05-03 11:20:29
Dlaczego Garda zatrudniła M.M. właściciela dawnego Askara na stanowisku kierowniczym? 400 oszukanych pracowników, sprawy karne i w sadzie pracy- szereg artykułów prasowych. Ludzie nie dostali wypłat a on sobie jeździł w Alpy, zmieniał tylko nazwy firmy i szukał kolejnych naiwnych. 3 mln długów i defraudacje. Gratuluje jego aktualnym podwładnym i decyzji kierownictwa firmy Garda. O czym to świadczy?
1
kola 2015-05-13 21:47:25
faktycznie jedna banda , wykorzystują jak się da nie dają środków czystości ,tylko karzą kupować sprzątaczkom ,a sami jeżdżą tylko ciągle poza granicę za symboliczne grosze . ta ciemnota niech haruje , a elita się śmieje że są tacy frajerzy co dają się robić w ciula .ale cóż robić na tym polega demokracja kto silniejszy ten ma .
1
VFGG 2015-09-18 15:22:10
inspekcja pracy stoi zawsze po stronie pracodawcy takie w POlsce mamy chore prawo . A taki pracodawca jest stanie wszystkie dokument sfalszować bo go na to stać kosztem pracowników
zosia 2015-09-18 15:26:26
mam grupę nie mogę pracować tak cięzko a GArda każe tyle klatek sprzatać że nie wyrabiam zamiast umyć czy pozmiatać muszę zamykać piwnice bo nie starcza czasu na sprzątanie piwnic ani na mycie szyb w drzwiach czy oknach
nikomu 2015-09-18 18:23:49
nie mam co robic filmie garda
jagr38@interia.pl 2015-09-20 10:49:28
Jednym słowem firma DNO
jagr382interia.pl 2015-09-20 11:11:34
Garda banda oszustów i złodziei.Stanowiska kierownicze zajmują osoby niewykwalifikowane,nie znające się na pracy, przepisach bhp itd.Brak socjalu,w zimie nie gwarantują odzieży,butów.W lecie powyżej 30 stopni,ludzie pracują w pocie czoła(jak chcesz wodę ,to sobie kup sam).Sprzątaczki niejednokrotnie środki czystości dokupują z własnej kasy,bo firma na nie skąpi,zaopatruje je raz w miesiącu.A przedstawiciele firmy,bawią się na zagranicznych wycieczkach.Ogólnie nie mam chęci więcej o tej porąbanej niby firmie pisać.Szkoda na nich prądu.Kończąc: DNO,DNO,DNO,omijajcie z daleka.
jzt 2015-10-12 14:20:34
ta firma to jedna wielka ściema szefowie są nie mili byłem chory przyniosłem zwolnienie a szef na moich oczach porwał je i powiedział że udaję chorobę radze wam tam nie pracować bo ten szef to prostak idiota i debil
GG 2015-10-15 14:21:02
Witam
Proszę o podanie imienia tego "szefa" (kierownika) który podarł to zwolnienie i kiedy ? Pan/i sprzątała i gdzie ?
GG 2015-10-15 14:24:41
Myślę że ściemniasz bo skoro twierdzisz że ktoś zniszczył zwolnienie to jak firma może tak funkcjonować ( przecież jest inspekcja pracy ) już dawno by ją zamknęli obstawiam że jesteś z konkurencji i robisz czarną robotę
1
generał 2015-12-17 22:42:38
garda to pieklo -----czlowiek jest tam przedmiotem---przychodzisz do pracy i juz nie wiesz kiedy wrocisz do domu---wywioza cie jak psa na miasto i sie bujasz---kadra ukladow milicyjnych i mysla ze wszystko moga otoz nie!!!nie polecam!!
Filips 2016-03-09 12:31:16
Witam.Złożyłem podanie do Garda Rzeszów jako pracownik sprzątając, pytanie czy ta firma jest uczciwa ?
Halina 2016-04-01 20:02:36
To NIE jest zakład pracy chronionej !!!!!!!!!! byłam na drugim stopniu grupy. Kazano mi myć okna na 4 m wysokości!!!! Zwolniono mnie nie wiem z jakiego powodu...... Te opinie które są to jest bzdura
Halina 2016-04-03 15:25:40
PHU GARDA RZESZÓW!!!!!!!!!!!!!!!! Pracująć uczciwie w Gardzie nie opłaca się,
ponieważ któregoś dnia cię zwolnią!Stanowiska kierownicze zajmują niewykfalifikowane osoby nie znające przepiów
BHP itd.Pracowałam w tej firmie to wiem coś na ten temat!!!NIGDZIE nie zostałam tak potraktowana jak w firmie Garda
NIE POLECAM U NICH PRACOWAĆ !!!!!!!!!!!!!
Halina 2016-04-11 19:17:23
W jednym się zgadzam że pieniądze płacą na czas Ale nie znają przepisów BHP np mycie okien na wysokości. Opinia jest logiczna chyba że masz jakieś znajomości nie będę pisać jaka kierowniczka tak mnie potraktowała.
Mariolka 2016-04-12 16:54:00
Pani Halina napisała całą prawdę o tej firmie bardzo logicznie i mądrze a ktoś bzdury pisze hahaha popieram Panią Halinę !!!!!!!!!!!!
Maly 2016-05-27 21:58:15
Uważajcie na kierowniczke grupy panią Annę to fałszywa kobieta do pracowników mówi jakie to niedorozwój siedzą w dziale rozwoju a potem odwraca kota do góry ogonem .
2
Mario 2016-05-29 17:24:03
Mały dobrze pisze a w dodatku nie zna się na niczym Wielka pani kierownik a nie wie co i jak robić daje tej firmie jeszcze rok i ja rozwali
1
Zosia 2016-06-14 20:58:57
Brawo Mario. Dobrze piszesz wielkie panie kierowniczki. Garda Rzeszów to dno .
ANNA 2016-06-26 01:28:43
Szkoda p. Marcinie że zawalił Pan kilka zleceń i nie miał ochoty na uczciwą prace i nawet nie potrafi pan jawnie napisać na forum swojej opinii tylko podszywa się Pan pod anonimowy NICK co nie zmienia faktu że został Pan słusznie zwolniony i uprawia pan karalny stalking dzwoniąc po nocach do byłej kierowniczki co zostało już zgłoszone odpowiednim organom i będzie się przeciwko Panu toczyło postępowanie karne dlatego bardzo proszę o nie wyrażanie niesłusznych opinii na forum Gardy w każdym razie do zobaczenia w Sądzie i bardzo proszę o nie dzwonienie do mnie po nocach pod wpływem alkoholu i nie wyrażanie fałszywych opinii na forum.
asdfgh 2016-07-07 17:01:09
nie wiadomo wlasciie..mnie zainteresowala oferta pracy od nich dla pracownika ochrony fizycznej w Gliwicach czytalem to ogloszenie wiem ze wyangrodzenie tutaj jest do 1 850 PLN brutto, napisali tez ze praca jest na dwie zmiany i jest umowa zlecenie..
Zostaw swoją opinię o GARDA - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GARDA