logo Carlsberg Polska

Carlsberg Polska

Warszawa

Opinie o Carlsberg Polska

Julek 2017-06-23 18:13
Większość opinii jakie tu widzę to wypowiedzi PH. A powie ktoś jak wygląda praca w biurze, np. w Działach Technologicznych?

Były 2017-06-23 22:51
Ale o czym my mówimy.. .. przepraszam no sam byłem ph w cp ale po zmianach które firma wprowadziła byłem/jestescie wypełniaczem ankiet. Jak mozna ustalać w który dzień jechać do klienta tylko przez pryzmat km. Exel nie wie kiedy sklep robi zamówienia. Po zmianach jechałem do sklepu x w dniu dostawy bo sklep robi zamówienia we wtorek z dostawą na środę a firma każe jechać w środę albo w czw.
W firmie gdzie teraz pracuje sam ustalam którego dnia ja jade. Nikt nie patrzy ile przejechałem km i ile paliwa samochód wypalil bo ja jadę sprzedać a nie zrobić ankiety. Wypełnienie ankiet zajmuje 60 sek. Nie muszę wysyłać durnych SMS ile sprzedałem, ile ekspozycji, czy ile razy siku zrobiłem. Firma ma dane sprzedażowe i z tego jestem rozliczany. Wspólne prace z centralą są to prace które mają mnie wspierać a nie punktować i obniżać moje oceny. Tak jak wyżej kolega pisał dzwonia tylko klienci a zamówienia wysłałam @ i to w godzinach pracy a nie o 20.....
6
Berger 2017-06-25 10:01
Zasady działania ustalają zwierzchnicy i jest najlepsze dla wszystkich.
1
juhsdfdiofvnslk 2017-06-26 23:16
"... Berger 2017-06-21 23:06
Czy jesteście pewni, że o firmie nie można napisać coś pozytywnego.? Może ktoś podpadł i teraz robi odwet na forum. Jestem byłem pracownikiem i nie było tak źle . ..."



można było coś powiedzieć pozytywnego przed wprowadzeniem rządów Pepsi.
my przed ich władaniem kreowaliśmy firmę i byliśmy inicjatorami promocji lokalnych z tendencyjnym wzrostem rocznym, bo wiedzieliśmy czego potrzebuje nasz rynek lokalny, a nie tak jak w tej chwili ludzie którzy siedzą w biurze i widza rynek w Cyferkach. Nie widza działań i nie reagują tak szybko na kroki konkurencji, ceny, marże jaką daje konkurencja, promocję w C&C i dyskontach.
Teraz to tylko jedź i klep ankiety, wymieniaj kapsle a na resztę i tak Ci czasu zbraknie.

każdy ma coś za kołnierzykiem i nawet ja nie jestem ideałem, ale jak się chce kogoś udupić to szybko wygrzebie się jakieś brakujące SKU (uwaga było 31 na tą chwilę a brakuje w sklepie 1-4 sku, bo nie ma ich na hurcie), czy Expo które się sprzedało i już nie stoi. Podpiszą papierek z personelem sklepu (nie z kierowniczką) że czegoś brakuje żeby była podkładka na PH. a to jeszcze że Fifo za dużo wyklepane, ale za długi z lata nikt Ci nie pomoże żeby oddać bo w lato się Nic nie terminuje! PODOBNO. Podobnie z Fifo które KOS obcina (przez 2 miesiące) PH którzy go rzetelnie wypełnili żeby dać tym którzy tego nie zrobili. O i najważniejsze - zapomniało mu się te piwo oddać, co powoduje że: cytuje ..."musicie sobie radzić sami..." - to sobie próbowaliśmy poradzić.


"... fan 2017-06-22 19:20
@ihgkytdmhjk - 2017-06-21 22:21
co bierzesz? tez chce ???? ..."

Nie muszę nic brać bo wszystko mam nagrane na dyktafonie i nie muszę mieć do tego świadków Carlsbergowy Jełopie. Na tą chwilę nie chce mi się z wami po sądach ciągać, ale tak powinienem zrobić.
I na pewno byłby ten wyrok za mobbing z tymi nagraniami. Prawda?

Nagrania Jak: pewien wspaniały RMS na pierwszym spotkaniu w OS rzuca mięsem i straszy PH mówiąc ...." koniec [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak było za X KOSa , kto nie wyrobi przez 3 miesiące planu z tym się szybko pożegnam...."

Lub jak KOSa który wręczając papier poprawy wyników stwierdza, że to na polecenie RMS bo się na Ciebie uwziął.

Lub kolejne wręczenie przez KOSa z tym, że tym razem Planu Poprawy Wyników mimo, że wszystko było poprawione w rynku i nikt nie pojechał tego sprawdzić - bo po co. . Po czym przyszedł nowy rok i zmiany ogromne w OS i w Polsce. Mi trafiło 90% nowego rynku który nie był za dobrze zrobiony (nie mowie tu o wszystkich PSD). Co ciekawe plan Poprawy Wyników dalej działał mimo że to nie był mój rynek i pozostał z Dużymi długami i lichą dostępnością - to był dobry moment żeby to wykorzystać.

Lub kolejny raz na ocenie Rocznej mimo, że PH miał najlepsze wyniki w OS (oprócz listopada i 1poł grudnia) i wygrał 4 miesięczny konkurs MISTRZOWIE SEZONU z piątym wynikiem w Kraju to ocenia się go na 1 bo cytuję ..." pewne rzeczy nie powinny się wydarzyć "... (jakie wydarzyć? to zachowam dla siebie) - zainteresowany wie o kim i o czym mowa.

Po czym była wizyta Dyrektora krajowego który był zadowolony z mojej pracy i dostępności którą widział - taki był FeedBack po wspólnej pracy- co przekazał dalej to nie wiem (nic nie notował ani nie robił fotek) . Jedyne co, to nie miałem przy sobie aktualnego WPP wydrukowanego. - I tu kolejna mini uwaga. Czemu tego wymagacie skoro pracujemy na prywatnych Laptopach i Drukarkach. Jak mamy to mieć przy sobie to proszę nam to wręczać. Czemu mamy zużywać prywatny sprzęt na służbowe potrzeby.
Jak wymagacie raportowania tabelek w Excelu to sorry ale na telefonie nie da się tego zrobić.

pozdrawiam
Zainteresowani wiedzą kto jest autorem tego wpisu nie muszę się przedstawiać.
A pozostałym PH radzę szukać normalnej spokojnej roboty - Powodzenia.
13
kbhwdbknslk 2017-06-26 23:54
Berger 2017-06-25 10:01
Zasady działania ustalają zwierzchnicy i jest najlepsze dla wszystkich.

Zwierzchnicy Krajowi a nie Lokalni typu KOS.

Bo co mają mazury do HM jedynie pensję te same.

Expo jakieś 20razy większe w HM niż mazury.
Plan sprzedażowy ok 10-14 razy większe. - ktoś to musi poukładać w lodówkach i na expo.
Mazury w tym roku w tabelkach pokazywały na C1 (prawie umarłem wtedy ze śmiechu) prawie 100% dostępności. HA, HA, HA. Jechałem na Cyklowe do Mikołajek po drodze wszedłem do 5 sklepów bo chciałem kupić nasze piwo na wieczór, a tam pajęczyny w naszych lodówkach. Totalne ZERO SKU (nawet Harego w But nie było) - a konkurencja ma po prostu wszystko.

Teraz widać dlaczego każdy region ma inne potrzeby a nie określa się potrzeby krajowe.

Gdyby było mało to:
w HM wymienia PH dziennie ok 100-180zgrz (2400 - 4320szt) piwa za promocję kapslowe i co najfajniejsze muszą jechać na hurt i pobrać to piwo w czasie który nie liczy się do godzin pracy.

Z praktyki np.:
- do hurtu 40 km - ok 1h jazdy (km są różne bo w różnych miejscach w obszarze skończy się piwo w aucie)
- na hurcie pobrać dokument i poczekać na wydanie piwa - ok 10min (jak nie mają za dużo roboty), co sprytniejszy załatwi to telefonicznie w drodze i wszystko już czeka.
- ok 15min sensowne ułożenie piwa w aucie, tak żeby na pierwszym zakręcie lub dołku nie płynęła rzeka piwa w aucie. Pomijam fakt że ładując 90zgrz piwa x 12,5kg każda, to "Krokodyle" na wadze by się ucieszyli wypisując mandat za "nadbagaż". I to dość spory bo 395kg + kierowca i 50 kg makulatury POS więcej niż dopuszczalne w Kangoo ( nie pamiętam ile dokładnie ale chyba ładowność 730kg). + dodatkowo za przewożenie ładunku w przestrzeni pasażerskiej - czyt. tylne siedzenia po sufit wypchane piwem, bo kufer mieści coś kolo 67zgrz.
Pytanie czemu na siedzenia...? żeby nie pracować kolejne 2h dłużej i nie jechać 3 razy na hurt.
- powrót na rynek 40km - ok 1h

i tak często 2x dziennie.

Czyli za darmo pracujemy w HM ok 2godz do nawet 5godz na Dzień. Co sprytniejsi Ściemniają ankiety w czasie wycieczki do hurtu. co jest uzasadnione bo mają płacone za 8h pracy a właściciele i kierownicy PSD chcą Cię obedrzeć ze skóry żywcem przez tel bo przez tydzień uzbierali 20zgrz piwa w kapslach.
7
Zmęczony 2017-06-28 22:10
Co sądzicie o konkursie lodówkowym? Jak mamy go realizować jak nie ma co wstawiać? Jeśli zrobiłem co trzeba a nie dostanę kasy to już nie biorę udziału w żadnym konkursie, ktoś powinien chyba odpowiadać za taki stan rzeczy. Czy to kompetentny człowiek? Ale jak zawsze bedzie to wina ph. Takze nie dziwcie się ze potem ludzie maja taką opinie o firmie.
16
rdd 2017-07-01 11:07
nie przejmuj się , zaraz jak się konkurs skończy to tyle ich zjedzie ze magazyny nie pomieszczą
10
cool 2017-07-02 20:22
ha ha ha , nawet sporo ich będzie nawet nie rozpakowanych .......
3
PH 2017-07-02 22:11
Ten konkurs to jedna wielka ściema
3
olej-nick 2017-07-05 16:02
Siema łodziaki ! Pytanie mam takie : Czy serdel co po bałutach jeździ nadal śpi do 12-tej , czy wziął się za robotę ? A Kosik-glucik nadal próbuje udawać kierownika , czy sobie odpuścił ?
pozdro
3
Kolo 2017-07-07 19:21
Czy ktoś może coś napisać o pracy ph w Małopolsce? Widziałem ogłoszenie i zastanawiam się czy warto wysłać cv. Jakie zarobki i atmosfera w pracy?
Bergerowa 2017-07-13 17:21
Fajnie pracuje mi się w Carlsberg-u ale w Szczecinie.
1
Bosman 2017-07-13 22:32
Ha ha ha chyba kosik ze Szczecina to pisal Hahah
3
hłhł 2017-07-14 15:21
albo Koszmarkowa...
1
rysiek z k. 2017-07-14 22:18
w Łodzi to za "Barana" się działo , teraz to miernoty zostały..........
2
Benek 2017-07-19 08:24
Czy jesteście pewni, że o firmie nie można napisać dobrze?
juhrek killer 2017-07-29 14:11
Można napisać coś dobrego, ale nic co dotyczy pracy PH.

Poza tym z tego co wiem to straszne nie dowózki macie. Cyferki nie wypaliły? ojjj jaka szkoda. Nie wiem czy to plotki ale pykło podobno coś około 60% z 100%
Głośno już o zwolnieniach ludzi biurowych w Wawie. Proponuje zacząć od Dyrektora Krajowego bo widocznie jego pomysły na tą firmę sa nietrafione, a są na pewno nietrafione bo kiedyś miałem NIEprzyjemność z nim rozmawiać. O Bonach na piwo, o kolejnym wprowadzeniu Somersby Jabłkowego "Secco" w tym roku, o natłoku pracy, systemie raportowania i dopasowania zatrudnienia PH pod obroty OSu itd. Nic nie dociera. Jakbym "dwójkę" wycisnął w przepaść.
Bo oni mają analizy konsumenckie zlecone firmą zewnętrznym itd. Hallo pobudka!!! Najlepszych testerów macie na miejscu w firmie, PH się nazywają. To oni słyszą z rynku że ludzie pytają o smak Gruszki Somersby bo byli gdzieś za granicą i próbowali. DK uważa że gruszka zkanibalizowałaby jabłko. Tak ale ok 20%, ale za to zysk z wprowadzenia nowego odmiennego smaku byłby ogromny i z nawiązką by to zwrócił. Jedyne co by się mogło zmienić to nr 1 z jabłka przeszedłby na inny smak.

Tak nawiązując poza tematem to szukam jeszcze kontaktu do ludzi z Regionu Okocim którzy założyli Pozew Zbiorowy przeciwko Carlsberg Polska. Potrzebuję trochę informacji bo sam się szykuję do czegoś takiego. Co było tematem głównym pozwu? Jakich dowodów użyto?
Jeśli ktoś z tych osób tu zagląda to proszę zostaw jakiś kontakt- może być nowo utworzony mail. Spiszemy się i pogadamy przez wideo rozmowę.
11
SERW 2017-07-30 13:56
A co powiecie w temacie ostatnio modnych couchingów ? takiej porażki tu jeszcze niebyło , przyjeżdża kos czy rms i zamiast 20 wizyt w ciągu dnia robie 8 bo przed i po każdej wizycie pałujemy się nad banalnymi żeczami - jak to powiedziałem , czy właściwie to powiedziałem , co by było gdybym powiedział inaczej itd. pracuje tu kilkanaście lat , realizuje swoje cele , znam tych klientów bardzo dobrze i zamiast zajac się sprzedażą , merchem to tracimy czas na dziwne rozmowy . Dawniej kos mi pomagał , wspierał moją pracę , budował relacje z klientami a teraz jest niemy , tylko notuje i to też niepodoba się klientom - często słysze - tych z biura to nie uczą mówić , jak masz przyjechać z tą niemową to niech zostanie w samochodzie ... , mam chodzić tam i spowrotem z posm bo takie jest przygotowanie do wizyty nawet tam gdzie nie mogę ich zainstalowac bo dany sklep ma tylko własne . w tym dniu nie zrobie pozostałych wizyt bo po prostu nie zdąrze ale musze je nadrobić w pozostałych dniach i tak w kolejnych dniach mam 25 wizyt i tu nikogo to nie obchodzi że się nie wyrabiam i wizyty są robione na szybkiego żeby głównie objechać klientów ......paranoja , i jak maja być wyniki ?
13
Krzywy 2017-08-01 20:06
Dobrze przynajmniej ze kapsle się już skończyły to nie trzeba latać na hurt po piwo 2 razy dziennie...
2
PH 2017-08-05 12:08
Wszyscy co narzekają piszą o wyścigu szczurów w tej firmie. A czy w ogóle macie świadomość jak z nas do zarząd i akcjonariusze? Przecież w OGSM jest wyraźnie napisane ile prezes się zobowiązał wywieźć kasy z naszego kraju. 200mln płn. Skoro jest zatrudnionych 1300 pracowników to na jednego rocznie wychodzi ile? 200000000 /1300= 153.846 rocznie pln/ 12 miesięcy=12 820 PLN na miesiąc. To są czyste pieniądze które uciekają z naszego kraju. Każdy człowiek w tej firmie zarabia dla Kopenhagi prawie 13 tyś zł na miesiąc.
A nam się opowiada o jakichś medianach.
Zacznijcie mówić o tym. A nikt nie powie wprost zarządowi że nas wykorzystują bo każdy ma kredyt i się boi stracić nawet to co ma.
Każdy z nas mógłby zarabiać nawet 6 tyś pln na miesiąc ale po co dać to Polakom skoro można pompować kasę na zachód.
Rocznie z Polski wypływa 100 mld PLN i my też się do tego przykładamy.
Pomyślcie o tym przy następnych wyborach.

Powodzenia
2
M.M. 2017-08-07 11:03
Kapsle to jeszcze są. Jest ich po prostu mniej. Teraz często starcza jeden wyjazd na hurt po piwo. Przecież promocja trwa do końca Września.
Krzywy 2017-08-07 18:42
Mniej? człowieku nie wiem jak w twoim obszarze ale u mnie na sklepach w 2 tygodniowym cyklu mam po 2-3 kapsle! wspomnę ze jest to home market co wiążę się z większą rotacją, zresztą sami klienci mówią żę "firma oszukuje" bo wygranych niema, żule spod sklepu zaczęły tatre pić bo tam wygrywają. Znowu ktoś z W-wy dał ( usunięte przez administratora )i nie pomyślał a my zostajemy bez premii sprzedażowej
1
Uzalezniony 2017-08-08 22:46
Jak już takie osoby rzucają papierami i rezygnują z pracy ( Mirek G) to fajnie musi być...
2
Kolo 2017-08-09 19:32
Sam sie raczej nie zwolnił...
TT 2017-08-09 20:25
Pozdrawiam OS Zielona Góra ????????
3
Krzywy 2017-08-10 09:39
A kim był szanowny Pan Mirek G? opisz bardziej jego stanowisko bo cała Polska go niezna.

PS: A w Zielonej Górze znaleźli już tego zaginionego tira z samplingiem?
TK 2017-08-11 11:40
W CP pracuje mi się bardzo dobrze - os poznań :)
pozdrawiam ekipe

Bazyliszek 2017-08-11 21:32
Widzę, że firma nie ma zbyt dużych potrzeb kadrowych!. Może osoby bardzo niezadowolone zrobią miejsce dla nowych chętnych do pracy w Carlsberg Polska?
1
Zuch 2017-08-12 13:25
a Co nagle znaleźliście 300 ukraińców na nasze stanowiska? To śmiało zróbcie grupowe, czy wam Kopenhaga zabrania ?
5
PoPisSld 2017-08-12 14:05
hehehe.... a w przeciągu roku to już który KOS w os Poznań? Aga przestań już pisać te pochlebne opinie o swoim regionie wszyscy wiedzą kto w PL w tym roku nie zrobił ani razu planu i ma problem ze znalezieniem ludzi do roboty
8
Waldi 2017-08-15 13:52
Firma spoko, praca jak każda wymaga zaangażowania więc przestańcie tracić energię na bzdury tylko weźcie się do pracy!
1
M.M. 2017-08-17 22:57
..."Mniej? człowieku nie wiem jak w twoim obszarze ale u mnie na sklepach w 2 tygodniowym cyklu mam po 2-3 kapsle! wspomnę ze jest to home market co wiążę się z większą rotacją, zresztą sami klienci mówią żę "firma oszukuje" bo wygranych niema, żule spod sklepu zaczęły tatre pić bo tam wygrywają. Znowu ktoś z W-wy dał ( usunięte przez administratora )i nie pomyślał a my zostajemy bez premii sprzedażowej "...


Zapraszam do OS Sierpc
Nadal wymieniają co miesiąc ok 18000szt kapsli per PH
Piwko 2017-08-19 14:02
Ja nie bardzo wiem dlaczego tak piszecie? Prac spoko , zarobki normalne więc o co chodzi? Nie chcecie pracować będą szukać innych a chętnych znajdą. Niektórzy niestety tylko narzekać potrafią i pisać !!
1
5 2017-08-19 16:12
Czy ja jako pracownik nie mogę mieć dobrego zdania o cp?? Naprawdę tak płytko myślicie? ?
Bodzio 2017-08-22 19:21
Widziałem, że firma ma kilka ciekawych ofert pracy. Czy możecie napisać kilka informacji o atmosferze w firmie? Słyszałem, że do podstawy są jeszcze dodatki, może coś więcej się dowiem bezpośrednio od pracowników.
Bionik 2017-08-25 21:08
Widziałem, że firma ma kilka ciekawych ofert pracy. Czy możecie napisać kilka informacji o atmosferze w firmie?
1
Bmc 2017-08-31 23:58
Proszę podać ile zarabia rzeczywiście PH w malopolsce. Nie interesuje mnie na obecną chwilę atmosfera, tylko kapucha. Ile, przy założeniu ze realizuje plan?
Dzięki.
kolejny zwolniony 2017-09-01 18:42
zgadzam się z Tobą
1
Klm 2017-09-02 10:49
Przy realizacji wszystkich planow 3000-3500 w zaleznosci od podstawy. Jednak wykonanie wszystkich planow jest nierealne
2
Klm 2017-09-02 10:52
Wiec realnie patrzac mozesz zarobic 2500-2700
1
Nataniel 2017-09-03 21:41
Jeszcze się taki nie urodził, żeby wszystkim dogodził, znacie takie przysłowie? Jeszcze niedawno nie było szans na pracę w firmie a teraz tylko narzekanie . Wszędzie potrzebny jest umiar, tak samo w firmie. Nie ma ideałów więc cieszmy się z tego co mamy!
1
Hanna 2017-09-04 13:49
@Nataniel czy masz jakieś doświadczenia z firmą Carlsberg Polska? Pracowałeś tu może? Co powiesz o dobrych stronach pracodawcy? Co najbardziej podobało Ci się w pracy w firmie? To ważne informacje dla tych co myślą nad aplikowaniem tutaj.
1
Gucio 2017-09-07 05:13
Kiedy wreszcie Kopenhaga zrozumie, że problemem CP jest prezes Bóg Słońce Tomasz. Za Pastuszki wszystko działało, a ludzi traktowano z szacunkiem....i przyszedł fachowiec, od 5 lat  nie robi planów, wywala kolejnych ludzi z centrali, zatrudnia kolesi z KP, trzyma mafię z Brzeska i lansuje się na mieście.  Pytamy ile to jeszcze potrwa? Ludzie mają już dość...miej honor  i już idź
12
Gucio 2017-09-07 05:14
Kiedy wreszcie Kopenhaga zrozumie, że problemem CP jest prezes Bóg Słońce Tomasz. Za Pastuszki wszystko działało, a ludzi traktowano z szacunkiem....i przyszedł fachowiec, od 5 lat  nie robi planów, wywala kolejnych ludzi z centrali, zatrudnia kolesi z KP, trzyma mafię z Brzeska i lansuje się na mieście.  Pytamy ile to jeszcze potrwa? Ludzie mają już dość...miej honor  i już idź
12
Bartosz 2017-09-10 19:30
Czy może ktoś napisać jaka była przyczyna, że został zatrudniony nowy prezes? Wprowadza nowe metody i to zawsze stwarza wielki stres. Każdy obawia się czy poradzi sobie in ogólnie jest wtedy nerwowo. Ale powód jego zatrudnienia jest pewnie kluczem w tej sytuacji!
Krzywy 2017-09-14 21:27
Szacun dla nich, a powiedz mi jeszcze Mieszko kiedy chłopaki z Kasztelana te kapsle liczą? w domku po wizytach w rynku czy może jakieś specjalne spotkania mają? Skoro tyle kapsli wymieniają to chyba muszą mieć te spotkania albo chociaż nadgodziny płatne? Warto przemyśleć temat kapsli w home marketach i ich liczenia w szczególności bo to całkiem spora ilość nadgodzin do zapłacenia może być jak nie daj boże komuś przyjdzie do głowy sie po sondach powłóczyć
7
Gajowy 2017-09-20 07:41
Mieszko nic z tym nie zrobi bo ze strachu przed prezesem ofajda się. Tyle miał zmienić i co? Dalej ten sam syf- tylko panienki w firmie amant ma nowe.
2
Hanna 2017-09-22 00:23
@Gajowy czy pozostawisz opinię na temat pracy w firmie Carlsberg Polska? Z czego jesteś najbardziej niezadowolony pracując tutaj? Proszę o pozostawianie merytorycznych opinii o pracy w firmie a nie na temat pracowników.
Mirosław Gajoszek 2017-09-22 09:14
Mirosław Gajoszek
Witam, dzięki uprzejmości jednego z przyjaciół z Carlsberg-a dowiedziałem sie, że pod moim pseudonimem/ksywką "Gajowy" umieszczane są dziwne wpisy na temat Cralsberga i osób tam pracujących.
Chciałbym w kilku zdaniach odnieść się to tych wpisów:

W Carlsbergu przepracowałem 14 ostatnich lat. Tak jak Carlsberg tak i Ja sie mega rozwinąłem w tym czasie. Dzięki ludziom, których poznałem w Carlsberg oraz tym z którymi współpracowałem ukształtowałem sie jako człowiek oraz jako Manager. Dzięki tej firmie zdobyłem doświadczenie, które będę mógł wykorzystać w przyszłości. Każdy z Szefów, których miałem przekazał Mi ogromną ilość wiedzy, dzielili się ze Mną swoimi doświadczeniami zdobytymi w kraju i zagranicą. Dzięki takim ludziom Carlsberg tyle osiągnął przez ostatnie 14 lat, a Ja wraz z Nim.

Reasumując: Bardzo dziękuję firmie za te 14 lat pracy, a osobę podszywającą się pode Mnie bardzo proszę o nie umieszczanie jakichkolwiek wpisów obrażających osoby pracujące w Carlsebrgu jak i samej firmy.

Z poważaniem.
Mirosław Gajoszek
5
pracownik 2017-09-25 11:18
Jednym słowem : porażka. Praca do późna, ciągłe telefony (nawet w weekendy), wykorzystywanie pracownika, brak konkretnych godzin pracy, wynagrodzenie - jak na takie wymagania pracodawcy - marne, problemy z dostępnością towaru, a co za tym idzie brak możliwości wywiązania się co do sklepów. Pretensje, krytyka, brak człowieczeństwa w podejściu do pracownika. Nie daj Boże jakiś mecz, promocja - pracuj człowieku do późna. Zero docenienia pracownika i kręcenie na każdym kroku. Jak dla mnie brak słów.
Zostaw swoją opinię o Carlsberg Polska - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carlsberg Polska