logo Carlsberg Polska

Carlsberg Polska

Warszawa

Opinie o Carlsberg Polska

żenada 2016-12-02 10:43
Widać wykwalifikowaną kadrę CP: Klientem nie "klijentem" i mówi a nie muwi... Brawo Wy
4
Dobra Zmiana 2016-12-05 17:09
Wykwalifikowana kadra CP to już dawno w innych firmach za godziwe pieniądze pracuje. Jest doceniana, dostaje realne targety premiowe i śmieje się z tych co zostali i liczą na przyjście "dawnego" Carlsberga.
20
życzliwy 2016-12-06 09:34
Zgadzam się z Tobą jelenie zostały i myślą że będzie dobrze, te czasy kiedy pH CP wchodził na sklep z podniesiona głową dawno minęły i nie wrócą teraz trzeba błagać o zamówienie wystawienie słupka czego kol wiek , na nic nie ma kasy wypłaty też marne za taką tyrke. ....bez komentarza zostawiam firmę CP....
8
żenada to zenada 2016-12-06 20:17
@żenada,to nie forum ortograficzne,liczy się przekaż,i kazdy co pracuje wie o co chodzi,a dla twojej wiadomosci pozadni przedstawiciele zostali w tej firmie.
why!! 2016-12-07 01:02
Dobra zmiana, życzliwy, zmusiliście mnie do refleksji, małych wspomnień.
Serce boli jak się patrzy co się stało z tą firmą. Sukces CP opierał się na jednej prostej rzeczy - ludziach z pasją i wiedzą, którzy traktowali pracę w CP jak pracę we własnej firmie. Byli tak zaangażowani, że często nie zauważali, że już pracują po godzinach. Mieli świadomość, że tworzą coś nowego, sprzedają ciekawe produkty, że są ważną i docenianą przez pracodawcę częścią rozpędzającej się maszyny, która wyrywała kolejne procenty udziałów w rynku, patrzącej na nich jeszcze wtedy pogardliwie konkurencji.
Ludzie ci z wielką ochotą wyruszali rano w rynek, byli bardzo lubiani na sklepach, ich słowo było droższe od pieniędzy. Nie licytowali się z bogatszą konkurencją na opłaty, nie było CP na to stać. Płacili najmniej ale regularnie i na czas. Tym wszystkim zdobywali szacunek, który ciągnął za sobą coraz więcej możliwości na sklepach. Tak kolejne procenty udziałowe przechodziły ze słupków konkurencji do słupka Carlsberga. Ludzie CP z "zawracaczy głowy" zostawali ważnym partnerem biznesowym dla sklepów.
CP doceniał ciężką pracę, chętnie dzielił się sukcesem, wyznaczał ambitne ale możliwe do osiągnięcia cele premiowe, ludzie solidnie zarabiali i byli gotowi do dalszej walki w rynku. Słupek z udziałami osiągał rekordowe wartości i nie zamierzał się zatrzymywać.
Taka "sielanka" trwała do 2015, ktoś wtedy nasypał piasku w tryby pędzącej już wtedy machiny CP. Sporej liczbie bohaterów mojej historii, nagle, delikatnie mówiąc - podziękowano. Spora część nie wytrzymała szeregu absurdów, dwudziestu priorytetów na miesiąc, nielogicznych targetów, rodem z kosmosu a co za tym idzie okradania z premii, czyli pracy za 2 tysiące i skończyła karierę w tej firmie. Zabrali oni wiedzę, układy, doświadczenie i wykorzystują je dla kogoś innego.
38
Nowy 2016-12-07 15:47
Pracuje w CP 2 lata i lepiej tego bym nie ujął . Pierwsze pół roku zaje..... A potem tylko coraz gorzej...
10
Bosman 2016-12-18 17:11
A tak konkretnie to o czym ty piszesz, bo nie bardzo to rozumiem. Co to za ksywki?
zyczliwy 2016-12-22 19:50
zmiany,zmiany,i jeszcze raz zmiany i na co to komu kilka osób aut ,a miało być tak dobrze .......cóż idą święta zobaczymy co nowy rok przyniesie.......
twój najwierniejszy przyjaciel 2016-12-23 12:52
Pozdrowienia dla Najprawdopodobniej Najlepszego Managera przez duże M kochanego Przyjaciela , Mentora i Uczciwego Przywódcę Dariusza Wielkiego RMSa z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Życzę Ci by dobro które dajesz innym wróciło po stokroć do Ciebie. Codziennie się modle , byś został Błogosławionym .

14
Browar 2016-12-29 02:43
W canpack fpn jest zle pensje marne i huk smierdzi no zle zle zle
1
... 2016-12-31 14:28
By całe kolesiostwo które zmienia stołki w góre z poklepania po plecach było mu zawsze wdzięczne... a pracownikom z wiedza i stażem śmieja sie w oczy... Żal że w takiej firmie przy kilkunastu zmianach stanowisk nie ma żadnej rekrutacji.
2
Berger 2017-01-03 08:56
Ja dla nich pracuję i jestem zadowolony. Może w Twoim oddziale przy takim nastawieniu macie kiepsko. Pamiętaj człowieku firma to ludzie, żaden szef sam nie pociągnie dużego wózka. A jak jeszcze trzeba popychać pracowników to nic dziwnego że jest kiepsko.
2
Raffiko 2017-01-03 12:39
A może mi ktoś powiedzieć jak pracuje się na Kanale Nowoczesnym? :-)
zajafka 2017-01-10 23:08
Jak wam się podobają najnowsze zmiany???? Nie pykło jak powinno.???? Menagment na spotkaniach C1 opowiadali prześliczne opowieści że zmniejszą czasy dojazdów do sklepów, że pierwszeństwo ma miejsce zamieszkania itp itd....... bla bla bla... gadałem dzisiaj z chlopakami z OSu i okazało się że każdy ma jakieś muki u siebie bo przejeżdżają kolo sklepów które mogliby odwiedzić, Ze będą jeździć do jednej miejscowości po 3 razy, że Carlsberg obniżył czas jazdy autem w pracy tym że pierwszy i ostatni sklep są daleko od domu i chłopaki dojeżdżają za free po 1h w jedną stronę - z czym sie oczywiście zgadzam.
Ponownie wyruc...li nas z czasem pracy. Sklepy z częstotliwością "1" są wmieszane w inne dni, ale nikt nie pomyślał że jeśli trafi spotkanie, urlop, serwis auta to z danego dnia sklepy z częstotliwością 1 nie będą odwiedzone w cyklu miesięcznym..... i ponownie nas wtedy wyruc...ją bo brak realizacji
KPI = brak premii.
Mało tego a co jest najśmieśniejsze..... jeszcze zapłacili firmie która planuje trasówki za spier.....nie roboty i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie roboty swoim własnym PH.
6
nofrost 2017-01-10 23:15
Czemu się przyczynią tak zacne zmiany..... NICZEMU.
Zmieniamy rynki, Tracimy relacje z klientami, Teraz znowu będziemy tracić czas na budowanie relacji min 3 miechy bo ludzie na dzieńdobry nam nie ufaja bo poprzednik zniknoł z dnia na dzień a tematy przecen nie pozałatwiane. Szkoda gadać
3
ex 2017-01-11 07:21
no to chcieliscie zmian czy nie? ciagle narzekacie. bylo zle bo kazali pracowac po 8h. jest zle bo znowu kaza pracowac po 8h zmniejszajac liczby wizyt.
gadacie ze swoimi kosami / rmsami? kto akceptowal zmiany? dziecinada...
1
Nnnnn 2017-01-11 10:44
Dziecinadą jestes Ty.
To ktos zapakowal caly selsforce w worek zamieszal i wypluj jak kosci z reki zamiebiajac sklepy miedzy PH.

Czemu mam za darmo jezdzic do sklepu 50-70km jak podrodze mijam sklepy od ktorych moj czas pracy by sie juz liczyl.

Chodzi o to że znowu jest cos zrobione bez przemyslenia. Bez pytania tych na dole. A wystarczylo stworzyc ankiete dla wszystkich i kazdy by sie wypowiedzial jak to widzi.
2
On 2017-01-11 10:47
Spoko to nie tylko w twoim os takie brednie sie dzieja. Chyba trzeba szukac innej roboty
7
mek 2017-01-11 15:33
Hmmm.... Panowie cytując Mieszka " Na początku będą problemy......" , najprawdopodobniej będziemy mięć możliwość zmian RTM, wszystko idzie w tym własnie kierunku żeby to PH na końcu decydowali gdzie i kiedy maja jechać; i jak to mówią nie od razu Rzym zbudowano wyobraźcie sobie ze po Raku trzeba posprzątać i nie da się tego zrobić w 3 dni, rozpieprzyć coś jest łatwo a zbudować trochę trudniej. Zmiany idą ku lepszemu więc cierpliwości.
Swoją drogą jednak pragnę Pozdrowić KOS-a z Opola który to na C1 zwolnił PH który wytykał mu jego błędy i bezmyślność a i ciekawi mnie fakt jak ktoś kto nie ogarnia offica i nie potrafi przygotować prezentacji został kos-em?. "Zachowujmy się tak jak sami chcielibyśmy być traktowani" , długiej kariery w CP nie wróże.
12
kgdej 2017-01-11 16:26
Po to właśnie tu wszyscy pisza żeby szczyty usłyszał nasze wołania o pomoc. Z RTM nowym owszem jest tragedia ale jak tylko będzie można zmieniać to kto będzie chciał to sobie ogarnie.
1
Adam 2017-01-11 21:49
Czy ktoś wie jak dobie radzi HORECA? Czy warto tam aplikować?
Ph MT 2017-01-13 14:37
Bardzo dobrze. Wszędzie są oczekiwania oczywiście ale teraz po zmianach wszystko zaczyna być bardziej realne. Trasówki przyzwoicie oszacowano. Fakt że doszły Carrefour express więc to miękka franczyza, będzie co robić.
presidente de san escobar 2017-01-13 20:29
kodeks pracy się kłania

Pracownik, który pracuje w jednym miejscu pracy, ustalonym jako punkt geograficzny, nie ma prawa do wynagrodzenia za czas dojazdu do miejsca pracy. Przyjmuje się bowiem, że pracownik pozostaje do dyspozycji pracodawcy od chwili, gdy stawi się w miejscu, w którym praca ma być świadczona (np. biuro w siedzibie spółki).

Powyższa zasada doznaje odstępstw u pracowników, którzy mają tzw. ruchome miejsce pracy. Są to zwykle przedstawiciele handlowi, których miejsce pracy obejmuje obszar kilku województw lub kilku miejscowości. Dojazd do miejsca wykonania czynności przez takie osoby będzie uznany za czas pracy. Konieczność dojazdu stanowi bowiem integralny element sposobu wykonywania pracy (tak uzasadnienie wyroku SN z 23 czerwca 2005 II PK 265/04, OSNP2006/5-7/76).


wychodzisz z domu o 8, rozpoczynasz dzień pracy, wchodzisz do domu o 16, praca się kończy
robisz ilość wizyt i zadania na psd w ustawowym czasie, jeśli nie jesteś w stanie wykonać wszystkiego, to oznacza, że albo jesteś za wolny (biorąc pod uwagę przepisy kodeksu drogowego, noszenie ciężarów w pracy, zachowanie kultury osobistej czy brak czasu załogi na sklepie to ta opcja odpada ) albo firma założyła, że można dymać jeleni
17
stary ph 2017-01-14 10:13
zawsze mozesz jeszcze zmienic pracodawce na takiego co nie "dyma jeleni". znasz takiego?
antoniusz 2017-01-14 11:15
Znam, Browar Namysłów i Van Pur a to tylko z branży piwnej...
1
stary ph 2017-01-14 22:26
to skoro tam placa wiecej, mniej sie pracuje i wogole robota lzejsza to co tyle osob robi w cp?
1
antoniusz 2017-01-14 22:37
modlą się o wolny wakat w ww firmach na ich terenie zamieszkania ;] zresztą w pewnej części polski cały zespół sprzedażowy łącznie z kierownikiem, Van Pura składa się z byłych pracownikow CP ;]
2
mieszko 2017-01-19 02:02
Moi drodzy,

Po pierwsze, jest to mój drugi i ostatni wpis tutaj.

Pracuję w tej firmie 18 lat. Ta firma to moje życie, dlatego też nie zarzucajcie mi, proszę, złych intencji.... W sprawie budowy karier - w ciągu ostatnich kilku tygodni kilkanaście osób z wewnątrz awansowało. Takie są fakty. A to tylko początek.

Nie wszystko rozumiem i "czuję", ale chcę, byśmy mieli normalne standardy i narzędzia do pracy . Chcę, żeby praca PH byla własciwie zaplanowana i odpowiednio wynagradzana.

Jeśli nowy service system ma błędy, to mówcie o tym otwarcie, ze mną na kopii, jeśli trzeba. Trzeba go wówczas poprawić.
Głównym celem zmian bylo i jest (!) zmniejszenie obciążenia was liczbą wizyt i lepszym wykorzystaniem czasu w sklepie.

Tak; dla wielu sklepów zmieni się twarz Carlsberga. Ale jesli ktoś zostawił zobowiązania, to przecież dobrze wiecie, jak go zidentyfikować.... Macie KOSa i RMSa. I mnie.

W ogólnym obrazku ta zmiana nam jest potrzebna i w skali kraju da nam wzrost biznesu. Pomóżcie, by była zmianą właściwą.

Od tej pory ignorować będę anonimy. Nie zamierzam też odnosić się do wpisów na tym portalu.
Załatwiajmy swoje sprawy wewnątrz.

Komu zależy na rzeczywistej poprawie tego jak pracujemy, proszę o kontakt osobisty, mailowy bądź telefoniczny.

Wierzę, że razem możemy mieć satysfakcję z wykonanej pracy i świętować sukcesy. Razem.


35
jakaś 2017-01-21 12:46
czy warto aplikować na stanowisko PH? czy te wszystkie opinie są pisane przez osoby ktore zostały zwolnione?
Berger 2017-01-23 17:37
Super "mieszko" tak powinno być. Każda firma jest dobra bo daje pracę i możliwość zarabiania pieniędzy. Jak będziemy oczerniać swoje miejsce pracy nic dobrego z tego nie będzie
1
kos 2017-01-26 23:27
Sam byłem świadkiem jak jak pracownicy pewnej podhurtowni w moim mieście wyczyścili całą paletę Okocimia Jasnego w puszce który był po 7,96 za 4pak i Harnaś puszka chyba też po 7,96.
Promocje w tych sklepach nie są dla klientów typu Kowalski a dla podmiotów gospodarczych i Właścicieli sklepów.
Przykre ale prawdziwe.
Zbawiciel 2017-01-27 00:27
Brawo Mieszko, dobra zmiana. Tak bardzo chcesz wejść między pośladki TB, że do biedy i Mt rozdajesz piwo za darmo? Juz to kiedyś robiłeś z opłakanym skutkiem. Wymyśl coś mądrego wreszcie - tyle nam naobiecywałeś. .. żałosne
3
by żyło się lepiej 2017-01-27 12:57
Skoro firma rozdaje piwo w sieciach "za darmo" to może by tak podłączyć PH możliwość wstukiwania zamówień z Kauflandu czy Lidla w SFA celem podniesienia skuteczności wizyt.
Proceder towarowania się tam jest nagminny, zakupy robią tam nawet sklepy wysokopotencjałowe z dawnej listy sklepów TOP.
Współczuję PH i KDH, którzy muszą mierzyć się codziennie z atakami i zarzutami o to swoich klientów, którym próbują sprzedać towar w cenach cennikowych i przekonać klienta do naliczenia tylko 15-16% marży.
4
Julita 2017-01-27 16:18
Carlsberg to znana marka i myślę, że takie biadolenie na szczęście przysparza klientów a nie odstrasza ! Nawet najlepsze firmy borykają się z hejtem. Pracuję tu i wiem jak jest wewnątrz i nie zgadzam się z ludźmi oczerniającymi. Firma dba o pracowników.
1
Polala 2017-01-28 10:16
Pracuje ponad 10 lat i firma nie dba o pracowników,3lata temu jeszcze dbała,uciekło duże grono dobrych handlowców i chcesz mi powiedziec że firma dba o pracownika!!!
8
Sklepikarz 2017-01-29 19:43
Co to jest za piwo w tym nowym promocyjnym harnasiu za 1,12 netto ?
Xyz 2017-02-01 21:16
Ktora to kolezanka z Hr ? Bo tam tez juz niewiele zostalo... A Mieszko czy uwazasz ze teraz ktos przyjdzie/zadzwoni/napisze maila ze ten czy tamten w komitywie awansuja czy robia to i owo...? Kilkanascie osob awansowalo i... wszyscy z poklepania po plecach. Czyli dalej kolesiostwo i układy...
8
Julita 2017-02-02 11:49
Firma jest duża i znana to sobie poradzi, gorzej będą mieli nieszczęśliwcy jak będą musieli szukać nowej pracy!! Wiem jedno , że jak ktoś pracuje z pełnym zaangażowaniem to i o awans nie jest trudno!!
Tereska 2017-02-07 16:56
Julita a jedzie mi tu czołg?
Misia na sztuczny miód...
4
olej-nick 2017-02-10 20:59
pytanie do Łodzi , czy ph który obsługuje bałuty dalej śpi do 12-tej i ma ochronę kosika-glucika , czy wziął się za robotę ?
2
Bergman 2017-02-13 08:53
Pracując w Carlsbergu wiem, że to profesjonalna firma i trzyma pewien poziom. Ludzie, którzy są na bakier z pracą zawsze będą oczerniać i bronić siebie atakując firmę.
mek 2017-02-15 09:25
Kocham wasze wpisy PR ;]
2
mek 2017-02-15 09:26
Kocham wasze wpisy PR ;]
2
Magnum 2017-02-16 09:43
Czy Carlsberg prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje? Mam zamiar składać swoje cv w firmie ale chciałbym dowiedzieć się czegoś tak od kuchni. Jaka jest atmosfera w firmie? Czy zarobki dla przeciętnego pracownika są przyzwoite? Może macie jakieś dodatki socjalne?
zażenowany 2017-02-24 00:33
Jadzia, proszę naucz się pisać
Kazik 2017-02-24 00:35
Niech se Jadzia wsadzi!
Duck 2017-02-25 09:20
Witam
Zastanawiam się po co pracujecie w tej firmie jak jej tak bardzo nienawidzicie...? Jest wolny rynek, nikt nikogo nie trzyma na siłę. Hejt jaki jest tu zaprezentowany jest na żenująco niskim poziomie, nie tędy droga do oczekiwanych zmian, lepszego wynagrodzenia, awansu,uznania. wstyd
Berenton 2017-02-25 17:53
Strata pracy w takiej firmie może spowodować poważne zaburzenia. Mogę jedynie współczuć ale ponieważ często ta strata jest wynikiem lenistwa nic nie można poradzić.
hłhł 2017-02-25 18:18
KUR** Panowie i Panie podzielcie się tym towarem z nami to tez będziemy mieć takie wizje jak wy....
hłhł 2017-02-25 18:19
KUR** Panowie i Panie podzielcie się tym towarem z nami to tez będziemy mieć takie wizje jak wy....
Zostaw swoją opinię o Carlsberg Polska - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carlsberg Polska