logo Carlsberg Polska

Carlsberg Polska

Horst (Niemcy)

Opinie o Carlsberg Polska

kos 2017-01-26 23:27
Sam byłem świadkiem jak jak pracownicy pewnej podhurtowni w moim mieście wyczyścili całą paletę Okocimia Jasnego w puszce który był po 7,96 za 4pak i Harnaś puszka chyba też po 7,96.
Promocje w tych sklepach nie są dla klientów typu Kowalski a dla podmiotów gospodarczych i Właścicieli sklepów.
Przykre ale prawdziwe.
Zbawiciel 2017-01-27 00:27
Brawo Mieszko, dobra zmiana. Tak bardzo chcesz wejść między pośladki TB, że do biedy i Mt rozdajesz piwo za darmo? Juz to kiedyś robiłeś z opłakanym skutkiem. Wymyśl coś mądrego wreszcie - tyle nam naobiecywałeś. .. żałosne
7
by żyło się lepiej 2017-01-27 12:57
Skoro firma rozdaje piwo w sieciach "za darmo" to może by tak podłączyć PH możliwość wstukiwania zamówień z Kauflandu czy Lidla w SFA celem podniesienia skuteczności wizyt.
Proceder towarowania się tam jest nagminny, zakupy robią tam nawet sklepy wysokopotencjałowe z dawnej listy sklepów TOP.
Współczuję PH i KDH, którzy muszą mierzyć się codziennie z atakami i zarzutami o to swoich klientów, którym próbują sprzedać towar w cenach cennikowych i przekonać klienta do naliczenia tylko 15-16% marży.
5
Julita 2017-01-27 16:18
Carlsberg to znana marka i myślę, że takie biadolenie na szczęście przysparza klientów a nie odstrasza ! Nawet najlepsze firmy borykają się z hejtem. Pracuję tu i wiem jak jest wewnątrz i nie zgadzam się z ludźmi oczerniającymi. Firma dba o pracowników.
1
Polala 2017-01-28 10:16
Pracuje ponad 10 lat i firma nie dba o pracowników,3lata temu jeszcze dbała,uciekło duże grono dobrych handlowców i chcesz mi powiedziec że firma dba o pracownika!!!
11
Sklepikarz 2017-01-29 19:43
Co to jest za piwo w tym nowym promocyjnym harnasiu za 1,12 netto ?
Xyz 2017-02-01 21:16
Ktora to kolezanka z Hr ? Bo tam tez juz niewiele zostalo... A Mieszko czy uwazasz ze teraz ktos przyjdzie/zadzwoni/napisze maila ze ten czy tamten w komitywie awansuja czy robia to i owo...? Kilkanascie osob awansowalo i... wszyscy z poklepania po plecach. Czyli dalej kolesiostwo i układy...
10
Julita 2017-02-02 11:49
Firma jest duża i znana to sobie poradzi, gorzej będą mieli nieszczęśliwcy jak będą musieli szukać nowej pracy!! Wiem jedno , że jak ktoś pracuje z pełnym zaangażowaniem to i o awans nie jest trudno!!
1
Tereska 2017-02-07 16:56
Julita a jedzie mi tu czołg?
Misia na sztuczny miód...
4
olej-nick 2017-02-10 20:59
pytanie do Łodzi , czy ph który obsługuje bałuty dalej śpi do 12-tej i ma ochronę kosika-glucika , czy wziął się za robotę ?
2
Bergman 2017-02-13 08:53
Pracując w Carlsbergu wiem, że to profesjonalna firma i trzyma pewien poziom. Ludzie, którzy są na bakier z pracą zawsze będą oczerniać i bronić siebie atakując firmę.
mek 2017-02-15 09:25
Kocham wasze wpisy PR ;]
2
mek 2017-02-15 09:26
Kocham wasze wpisy PR ;]
2
Magnum 2017-02-16 09:43
Czy Carlsberg prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje? Mam zamiar składać swoje cv w firmie ale chciałbym dowiedzieć się czegoś tak od kuchni. Jaka jest atmosfera w firmie? Czy zarobki dla przeciętnego pracownika są przyzwoite? Może macie jakieś dodatki socjalne?
zażenowany 2017-02-24 00:33
Jadzia, proszę naucz się pisać
Kazik 2017-02-24 00:35
Niech se Jadzia wsadzi!
Duck 2017-02-25 09:20
Witam
Zastanawiam się po co pracujecie w tej firmie jak jej tak bardzo nienawidzicie...? Jest wolny rynek, nikt nikogo nie trzyma na siłę. Hejt jaki jest tu zaprezentowany jest na żenująco niskim poziomie, nie tędy droga do oczekiwanych zmian, lepszego wynagrodzenia, awansu,uznania. wstyd
2
Berenton 2017-02-25 17:53
Strata pracy w takiej firmie może spowodować poważne zaburzenia. Mogę jedynie współczuć ale ponieważ często ta strata jest wynikiem lenistwa nic nie można poradzić.
hłhł 2017-02-25 18:19
KUR** Panowie i Panie podzielcie się tym towarem z nami to tez będziemy mieć takie wizje jak wy....
3
Hanna 2017-02-27 13:24
Ostatnio pojawiła się oferta pracy na stanowisko Merchandiser. Ktoś już aplikował?
zlotnik35 2017-03-16 18:53
mam wiadomosc do dwoch panow co byli samochodem sluzbowym calsberg pod ikea w poznaniu o godz 10 16 03,mozecie mnie pocalowac w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Żenada 2017-03-23 22:32
Ledwo 2000 zl netto ot zarobki pracownika biurowego w wielkiej korporacji. Jest czym szastac.
Hanna 2017-03-27 08:30
Zastanawiasz się jakich osób poszukuje Carlsberg Polska do swojego zespołu? Na stronie internetowej firmy możecie znaleźć wiele przydatnych informacji http://www.carlsbergpolska.pl/Praca/procesrekrutacji/Pages/default.aspx
fiołek 2017-03-29 18:02
A to co kolego śledzą Cię......?
A mam pytanie TB Bóg Słońce jeszcze w firmie....
A raczek już się cofnął czy nie....
W sieciach piwo carlsberg tańsze od Harnasia i celowo użyłem małej i dużej litery.
Mieszko miał wrócić....wrócił ? i jak wrócił zobaczył te zgliszcza po Tomku i co ........
I kosiki które martwią się tylko o siebie bo charczący strach w oczy zagląda...
1
Hanna 2017-03-30 08:48
Proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat pracy w Carlsberg Polska, nie konkretnych osób.
Pracownik 2017-04-02 22:06
Praca w cp to dno....gorzej juz chyba byc nie może. Nad swoja opinia firma pracuje suminnie od 3lat. Slabe zarobki w porownaniu do konkurencji, wielki stres tworzony przez kadre zarzadzajaca powodowany strachem przed utrata stanowiska.Plany miesieczne malo realne narzucane przez "centrale" zapatrzana w arkusze kalkulacyjne bez podstawowej znajomosci prawdziwego rynku. Podstawowym haslem jest target/wykonaj bez wzgledu na jego wartosc...po szumnie zapowiadanych zmianach mialo byc lepiej a wyszlo jak zawsze....zreszta widac po rotacji wewnatrz firmy. Wartosciowi ludzie uciekaja a hr nie ma na to pomyslu...ups przepraszam ...ma podwyzki po 100 brutto....i ten marketing...a raczej jego brak....
8
Hanna 2017-04-03 10:01
@Pracownik dziękuję, że podzieliłeś się swoją opinią. A co pozytywnego możesz powiedzieć o pracy w tym miejscu?
Bbbb 2017-04-04 15:11
A czy piwo na boku nadal sprzedają na Śląsku?
1
czuwający 2017-04-07 18:47
No widzisz nie jest tak żle podobno kolega z Łodzi któremu brakło na na rozliczenie
milionera 6 palet towaru dalej pracuje więc k..... a przełożeni i obecni dowodzący tolerują to
tak więc co marudzić rąbać pod przykrywką dalej.Michał, Sebastian co macie do powiedzenia?
4
luzik 2017-04-07 18:58
Hanno a co nie chcesz dowiedzieć co myślą pracownicy o tym co się dzieje za przyzwoleniem
czego hanka się boisz kartony nie są niebespieczne .................HR?
luzik 2017-04-07 19:09
Napiszę najprawdziwszą prawdę o czasie pracy.
Czas pracy PH zaczyna się od przekręcenia kluczyka i ruszenia do pracy a kończy
na zakończeniu jazdy czyli na dojechaniu do domu.8h.
jak ktoś uważa inaczej to mogę mu przedstawić kilkanaście wyroków Sądu Najwyższego...
bo jazda to też praca menagerowie inaczej nie potrzebne be były PH psychotesty do prowadzenia auta.
6
pracownik 2017-04-07 19:16
Witaj Mieszko ładnie napisałeś tylko szkoda że nie reagowałeś jak zaczeło się dziać zle.
Podaj jeszcze nr telefonu bo nie podałeś to sie odezwę.
2
śmieszek 2017-04-07 19:26
Hanna co ty bierzesz podziel się wezmę też by żyło sie smieszniej
1
Hanna 2017-04-10 09:32
Bądźcie na bieżąco z tym, co dzieje się w Carlsberg Polska! http://www.carlsbergpolska.pl/media/Najnowsze/Pages/Najnowszekomunikatyprasowe.aspx
Luk 2017-05-07 13:11
Kolego czas pracy liczy się od momentu wejscia do samochodu słuźbowego do zaparkowania pod domem ma być 8 h.nie dajcie sobie wmówić inaczej. Co jest ważniejsze ustawa cży regulamin chorego carslberga?
3
Bodzio 2017-05-08 12:47
Czy Carlsberg Polska jest w dalszym ciągu zainteresowany pracownikiem na stanowisko operatora urządzeń energetycznych? Proszę o kilka podpowiedzi w tym temacie?
Hanna 2017-05-15 09:30
@Bodzio, tak, ta oferta jest jeszcze ważna przez 3 dni. Więcej ofert pracy możesz znaleźć na stronie internetowej Carlsberg Polska - http://www.carlsbergpolska.pl/Praca/Aktualne_rekrutacje/Pages/default.aspx oraz na portalach ogłoszeniowych. Będziesz aplikował?
fuckthisshitimout 2017-05-16 20:20
Najgorszy pracodawca jakiego mialem do tej pory. Tak jak koledzy wczesniej pisali o czasie pracy to totalna porazka od strony carlsberga. Wyplata jak na tak ciezka prace porazka. Ciagly stres od strony Warszawy a tym bardziej dyrektorow nie wspominajac juz o kos-ach. A jesli ktos pisze ze jest super w carlsbergu to musi byc hr lub wazeliniarze. I pisanie ze ktorys pracownik jest leniwy to nieprawda. To carlsberg ma zbyt duze wymagania do PH. Coraz wiecej pracownikow sie zwalnia bo ile mozna dac tak soba POMIATAC.
6
Hanna 2017-05-17 08:55
@fuckthisshitimout, według Ciebie Carlsberg Polska ma zbyt duże wymagania od przedstawicieli handlowych. Co masz konkretnie na myśli? O jakich wygórowanych wymaganiach wspominasz?
fuckthisshitimout 2017-05-17 15:42
@Hanna na przykład targety często nierealne do zrobienia. Zasada sprzedawajcie jak najwięcej a potem będziemy się martwić czyli przeterminy. Ja juz na sklepach mam takie długi ze głowa boli i musze świecić oczami bo nic nie mam na wymianę. Tak samo czas pracy miało być 8 h a wychodzi zawsze więcej żeby spełnić wasze oczekiwania. I oczywiście ciągły stres
6
Dzik 2017-05-18 00:34
Pracuje w CP jako handlowiec i jestem naprawdę zadowolony . Wynagrodzenie podstawowe oraz premie naprawdę satysfakcjonujące , realne do osiągnięcia targety świetna atmosfera w zespole
Zaangażowanie oraz rzetelna i uczciwa praca jest zauważana oraz doceniana przez firmę.
Praca w CP sprawia mi radość i satysfakcję dlatego tez swoje obowiązki wykonuje na 150% aby umacniać pozycję CP
Ja to firma firma to ja!!!
2
Hanna 2017-05-18 10:17
Zauważyłam tutaj dwie odmienne opinie. @fuckthisshitimout uważa, że na stanowisku przedstawiciela handlowego targety są bardzo trudne do wykonania, natomiast @Dzik pisze, że targety są realne do osiągnięcia. Jak to w końcu wygląda?
noname 2017-05-19 17:00
bo dzik to osoba z HR itp.... już ja widzę jak pracownik, który jest bardzo zadowolony z pracy traci czas o 00:34 by napisać jak to mu dobrze się pracuje ...Śmiech.... :D

ręce opadają :D
5
noname 2017-05-19 17:02
" Praca w CP sprawia mi radość i satysfakcję dlatego tez swoje obowiązki wykonuje na 150% aby umacniać pozycję CP
Ja to firma firma to ja!!! "


starajcie się być bardziej ludzcy w pisaniu takich głupot to może ktoś to łyknie :D
6
fuckthisshitimout 2017-05-19 19:13
Poniewaz nawet na forum nas nie szanuja a co dopiero w pracy. Wlasnie pokazali w swoich wypowiedziach :-) hahahaha smiech na sali.
Ahhh ten hr taka propagande puszczac w swiat. Zacznijcie nas traktowac jak ludzi a nie jak mudżynów
8
Hanna 2017-05-22 10:29
@fuckthisshitimout piszesz, że firma Carlsberg Polska nie szanuje swoich pracowników. Dlaczego tak uważasz? W jaki sposób ukazuje się ten brak szacunku? Napisz więcej o swoich doświadczeniach.
1
PH 2017-05-25 20:47
Teraz szukają PH na Warszawę, warto wysyłać?
Berger 2017-05-25 23:16
Carlsberg Polska są od lat w Polsce, mocno zapuścili korzenie z czego bardzo się cieszę, gdyż mam pewną pracę. Najbardziej denerwują mnie osoby, które nie lubią się przemęczać w pracy. Mniejsze zarobki i od razu piszą na forum wszystko co najgorsze o firmie.
1
Hanna 2017-05-26 09:27
@Berger to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. Na jakim stanowisku/w jakim dziale konkretnie pracujesz? Co więcej możesz napisać o plusach pracy w tym miejscu? Co przede wszystkim cenisz sobie w pracy? Z czego jesteś zadowolony?
Niko 2017-05-28 09:27
Kolego fajnie ze wspominasz o zarobkach napisz jeszcze na jakim stanowisku w biurze w Warszawie siedzisz i ile zarabiasz bo jeśli dla Ciebie mniejsze zarobki np. o 500 zl to niewiele to teraz odejmij sobie te 500 zl od wypłaty szarego pracownika cp który przykładowo dostaje 3000 na rękę i postaraj sie z tego utrzymać rodzinę.
1
Zostaw swoją opinię o Carlsberg Polska - Horst (Niemcy)
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carlsberg Polska