logo Carlsberg Polska

Carlsberg Polska

Warszawa

Opinie o Carlsberg Polska

RUdi 2016-10-26 22:26:55
Czy w tym roku też nastąpi odszczał dzików? wie ktoś coś. W tamtym trochę odszczelili.
1
bóg słońce tb 2016-10-27 05:57:04
Pewnie tak ,
na oku są te najbardziej harczące do słuchawki.
1
harczący 2016-11-15 05:54:59
Co do tej firmy,obserwuje sobie sytuację cenową CP niedługo będzie rozdawał piwko za darmo bo już coraz więcej puszek jest za 2 zł a jeszcze niedawno mówili że tak niskie zejście jest niedopuszczalne.
Niesłuchaliście ludu na dole i topie się w panie którą naważyliście...ha..ha
... 2016-11-17 22:51:28
Jak czytam te wszystkie wypociny to jest mi słabo...
Po co wy ludzie się męczycie ???? W Biedronce też można zarobić !!! Nikt nikogo nie trzyma czasy klepania i siedzenia w domu się skończyły i albo Człowiek jest w stanie zmienić Swoje podejście do KORPORACJI albo niech otworzy Warzywniak
Płaczecie jak to jest źle i niedobrze a każdy siedzi na dupie bo Auto itd...
Zmiany są i będą
3
... 2016-11-19 00:27:13
Nie mowa tutaj o meczarniach a o tym jak jest obecnie w organizacji. I nie chodzi o klepanie z domy czy o kwestie zmiany w stosunku do korporacji lecz o to ze ktos sie z h**** na rozum zamienil i dokrecaja srube tak ze nawet nikt nie zauwazyl ze w tym roku targety podlogowe w listopadzie sa rowne tym z czerwca-sierpnia... taka normalnosc tak ? Ty oczywiscie sie zmieniles i nagle pojechales na sklepy i zmieniajac podejscie wystawiles kolejne 300-800 css ? Prosze Cie... Jesli pracujesz tutaj to wiesz jak jest... nie osmieszaj sie.
10
PH KP 2016-11-23 19:54:21
W Swietokrzyskim goraco... Terrorysta odchodzi od nas (Kompania) i teraz bedzie rzadzil oesem u Was... Marek nowym kierownikiem w CP.
5
Absolwent na szczescie 2016-11-24 00:02:52
I to jest kwintesencja tego jak firma traktuje swoich pracownikow... Gosc ktory pracuje kilkanascie lat w tej organizacji, osiagajac miano najlepszego pracownika w polsce na tym stanowisku nawet nie zostaje zaproszony na rozmowe, pomijaja go jakby nie istnial... Czlowiek ktory 1/3 zycia poswiecil tej firmie, zostaje olany... PH ktory blisko 10 lat pracuje rowniez w tej organizacji, po obojetnosci firmy na kolege wyzszej rangi postanawia aplikowac... PH ten notuje zawsze jedne z najlepszych wynikow, uczestniczy w programie i zdaje bardzo dobrze testy rozwoju wybitnych handlowcow, pracuje na kluczowych klientach, nosi nieskazitelna opinie wsrod firmy, rozmowa odbywa sie w pozytywnym odbiorze... i co ? I nagle z ust kolegow (poniewaz nikt nie ma poki co ochoty napisac oficjanej informacji) dowiaduja sie ze firma nie ma najmniejszego zamiaru rozwijac swoich "wychowankow"... lecz zatrudnic cytujac "terroryste" z konkurencji... BRAK SŁÓW ZA TAKIE TRAKTOWANIE...
13
hłhł 2016-11-24 18:18:53
Carlsberg Najprawdopodobniej najgorszy pracodawca na świecie....................
13
... 2016-11-24 18:57:08
Czyli nic się nie zmieniło po przyjściu Mieszka... Ciekawe co dalej... Ilu ludzi się jeszcze zwolni...
7
sheryf 2016-11-24 21:08:44
Ha , Ha , Ha .... kiedyś też tak zostałem potraktowany , ale wierzcie mi są inne firmy które doceniają dobrych handlowców , a wytłumaczenie sytuacji pozostawiam bez komentarza .... możesz suchac jaki to jesteś rokujący itd. a jak przychodzi ta możliwość - sorry ale nie tym razem ..........
5
mieszko 2016-11-24 22:07:46
Jeśli oczekujesz czarodzieja, to musisz zweryfikować oczekiwania. W 9 dni zmienić wszystko co było złe? Chciałbym tak umieć.
16
Gość 2016-11-26 00:05:09
Najciekawsze jest to że w gazetce cp to&owo było tzw.koło wyników gdzie bylo widac co idzie w gore co w dół co stoi i udzial w rynku. A od jakiegoś czasu jest tak cudownie i wspaniale ze koło zamieniło się na trójkąt z bzdurnymi danymi.
Pasieczki... 2016-11-28 16:59:20
A co to kogo obchodzi... Dokładne to nie jest na temat!!!!! Skoro masz taką wiedzę to chyba jest coś z tobą i twoim życiem nie tak... Nuda, weź się za pracę i skoncz pisać bzdury...
5
Pracownik PH 2016-11-28 23:13:41
Mieszko...
-Działaj bo tylko Ty jesteś w stanie z obecnej obsady uratować CP.
Zrób porządek z ilosciami wizyt klasyfikujac je wg. udziałów OSU, Ulodowkowienia i HL miesięcznych.
-Kapsle to temat który jeszcze trzeba usprawnić. Co prawda nie mam na tą chwilę pomysłu jak ale nie możemy ich liczyć weekend ami w domu. My też mamy rodziny i życie prywatne. Policzenie 15tys kapsli zajmuje ok 6-12h. Mi osobiście 8h bo policzyłem po 500szt i je zważyłem na wadze precyzyjnej i licze je teraz na gramy. Pakowanie po 500szt, oddzielenie kapsli od zawleczek, opisywanie worków i kartonu zbiorczego zajmuje dużo czasu.
- temat FIFO - rozumiem że szukamy oszczędności. Ale przy takich planach expo nie unikniemy OGROMNYCH PRZECEN. Pan Sławek Golonka bardzo nam utrudnił ankietę tworząc w niej cały arkusz kalkulacyjny. Co za ile, ile przecenione , po ile HR puszka i ile puszek HR do oddania. Dodatkowo założył że przeceny nie mogą być głębsze niż 20%. W 80% przypadkach tak się nie da. Twierdzi że nienegocjujemy obniżenia marży sklepu przy przecenie. Czy Ty Mieszko mając załóżmy swój sklep i wiesz ze nie sprzedaje się u Ciebie Kasztelan niepasteryzowany i okonim jasny dobrowolnie zamówilbyś po 5 CSS. Zapewne nie bo wolałbyś ulokować pieniądze w produkcie rotujacym, ale mimo wszystko to robisz bo bardzo lubisz swojego PH CP i wiesz ze nie będzie później problemu z przecena a chłopak ma plany i trzeba mu pomóc. Zawsze PH był dla Ciebie doradca biznesowym na którego zawsze możesz liczyć.
Na tą chwilę S.G. obcina cholernie ilości FIFO lub po prostu nienuzupelniamy tej ankiety zeby sie nienczepial o ilosci bo chyba ma wrażenie że się wszystko na tych sklepach odda z pensji PH. Założył że od przyszłego miesiąca PH podlegający pod niego nie dostanie więcej niż 12-25zgrz na miesiąc. Ja swoja gębą nie bede swiecil na sklepie bo za chwile moge pracowac w innej firmie a pozostana nierozliczone dlugi po CP.
Wierz mi na słowo że 15css potrafię zostawić za przeceny co 2 miesiące w 1 sklepie a jego obrót miesięczny na piwie naszej grupy to 150hl. Czy to duża inwestycja? Wiem że najlepiej byłoby przecenić za 1 zgrzewek ale nie zawsze się tak uda. W tym roku nie było przecen na poziomie Hurtu i cały krótki termin lądował na Expo w TT bez żadnej kontroli. Za to też musimy oddać my a nie Golonka. Przecena w hurcie pozwala kontrolowac gdzie towar pojedzie i jakiej ceny mamy tam wymagac. Monitorujemy to wtedy.
Nie jesteśmy też nieomylni mimo że staramy się tych błędów popełniać jak najmniej i zdarzy się nieraz że polci nam towar i musimy oddać 100% wartości. Tego nie możemy wykledać w ankiecie bo SG dostałby białej gorączki i nas pozwalniał.

Czy nie rozsądnie byłoby zakładać plany expozycyjne konsultacjach to z KOS i PH a choćby spojrzeć na udział % sprzedaży przyrownany do marek wiodących czyli HR but i HMB. Jeśli KN stanowi 8% sprzedaży to warto zakładać podłogę na poziomie 50-60% do HMB i HRB?
Ja chce planow rozwojowych ale nie dam rady na takim poziomie.... jak mam to powiedziec przelozonemu???? Ze nie zrobie bo mimo szczerych checi nie jest to wykonalne.??
Podejmuje rekawice i ide z wykałaczka na kamienna skale. Dajcie nam plany na poziomie przyrostu Y-LY 2-5%ale nie 200%.,
Nie wszystko zalatwie na sklepie tym ze jestem bardzo lubianny, że sie ladnie uśmiechne ze opowiem fajny dowcip bo biznes do nie żart....

Co warto poprawic jeszcze.???
Trwonienie pieniedzy na promo w Dyskontach.
Wszyscy wiemy ze TT stanowi 30% wolumenu ale 70% ebit z C&C jest odwrotnie. PSD w TT bardzo nam neguja akcje cenowe na Dyskontach i podobnie mysla konsumenci bo to oni wchodza do sklepu pani Krysi i widza Carlsberga but po 3.6 a wrocili dopiero z lidla gdzie byl 0.66L za 1.99. Ci konsumenci nie wiedza ze pani Krysia kupila go 2.37 netto i nie moze zrobic takiej ceny jak Lidl.
Szanujmy kanal Tradycyjny bo to on zapycha nam portfele $ .


Nikt nie liczy ze w 9 dni zmienisz Mieszko świat. Ale od nas oczekuje sie ze zmienimy go w 30dni bo tylko tyle mamy na realizecje nałożonych nam celow.
Moze niech beda one 90 dniowe z narastajacymi progami.
Bo zalozny ze mam do wystawienia 5css KNb w 120 sklepch i tyle samo Okocimia but. Stoi to przez 2-3tyg na sklepie a za miesiac zmiana celow na expo. A ze sklepy nie sa z gumy to sciagamy te expo z podlogi zeby zrealizowac nastepne mimo ze poprzednie sie jeszcze nie sprzedalo i jakze Wartosciowy towar dla mnie i dla was czeka do daty w lodowce i na zapleczu. Czadami uda sie go tez postawic poza katygoria na sklepie ale tak zrobimy w gora 5% sklepow.

Potrzebujesz pomocy to pisz do nas maile. Moze nikt nie bedzie mial smialosci Ci odpisac bezposrednio zeby sie nie afiszowac a odpisze Ci tutaj na GoWorku.

Mam żone i malutkie dziecko oni mnie tez potrzebuja jak i ja Ich. Niechcialbym rezygnowac z pracy ktorą bardzo lubie i czuje sie w niej
23
Pasieczny 2016-11-28 23:34:57
Sw. Pasieczny zapomniał ja szalal na wyjazdach w gerardzie już na pierwszym szkoleniu zdradzał biedna żonę Ige, zostawił kilkumiesieczne dziecko bez środków do zycia,żonę wygonil z domu z Krakowa,a ona cwana wyczyscila mu kono hahaha,a biedny pasieczny jak pies wrócił do żony i do rodzinnego miasta chelm....chłopaku poczytaj sobie opinie na tema siebie na innych portalach cała Polska cie zna z hamstwa cwaniactawa,przekręty,kombinowania jaki śliski chłopak jesteś.. Aktor z Chełma...
2
Delta 2016-11-29 17:51:41
Odnośnie wpisu @Pracownik PH: Podobną ocenę ilości piwa do przecen ma pani rms bosman...jak dużo przecen w ankiecie to damy po 10 css wszystkim - niech się cieszą, a jak masz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to czasochłonne klepanie, bezsensownie skonstruowanej ankiety fifo, to wtedy słyszysz dlaczego nie pisałeś w ankiecie....ehh... Jak budować zaufanie wśród klientów, kiedy nie wiesz czym dysponujesz?
7
Aeki 2016-11-29 18:46:49
Hah pani Koscharek....czyli jak zostac rms szybko i po " trupach" , prawdopodobnie największ rotacja PH w kraju u tej pani
3
Pracownik PH 2016-11-29 21:02:26
Dzisiaj jezdzac po sklepach znalazlem sposob na nieliczenie kapsli w domu.
Pomysl zaciagniety z KP.
Potrzebne byly by nam male woreczki strunowe jakos oznaczone ze sa z CP i informacja ze w nim znajdyje sie 24szt kapsli badz zawleczek. W takie woreczki bysmy pakowali kapsle juz na sklepe i w nich wysylali do agencji.
Policzenie w domu byloby banalnie proste i wraz z pakowaniem zajeloby do 30min.
1
Hoplik 2016-11-30 18:19:43
Ktoś powinien się zainteresować, dlaczego do niedawna kos pzn M.G. już nie pracuje... Człowiekowi, który robił plany przez zdecydowana większość swojej pracy w CP nie zostaje przedłużona umowa... Czyżby miał za dobre relacje z ph i przeciwstawił się pani rms bosman, by przeprowadzać częstsze roszady wśród podwładnych?
ania 2016-11-30 18:30:20
widzieliście już to ?
blog z najlepszymi konkursami w sieci i nie tylko fajna zabawa i ciekawe nagrody
polecam

http://xurl.pl/bestkonkursy
2
JADZIA 2016-12-01 20:25:49
Z Fifo to temat długi,jest hasło Panowie sprzedawać krótką datę,z hurtu bez wsparcia,obiecajcie klijenta ze im oddacie,wiec po ustaleniu z klijentem ceny promocyjnej,jedziemy z tematem,przy sprzedaniu kilku palet,zazwyczaj długi robia się, parę tysiecy,gdzie później Kosik,muwi a skąd Ty masz takie długi,nie mamy kasy na wyrównanie,i zaczyna się telefoniada z klijentem,kiedy oddam mu kasę,po paru miesiącach jak mu to jakoś splace,kończy się tekstem pamiętaj następnym razem Ci nie pomogę .I tak odpada mi następny partner biznesowy.
11
żenada 2016-12-02 10:43:03
Widać wykwalifikowaną kadrę CP: Klientem nie "klijentem" i mówi a nie muwi... Brawo Wy
3
Dobra Zmiana 2016-12-05 17:09:48
Wykwalifikowana kadra CP to już dawno w innych firmach za godziwe pieniądze pracuje. Jest doceniana, dostaje realne targety premiowe i śmieje się z tych co zostali i liczą na przyjście "dawnego" Carlsberga.
17
życzliwy 2016-12-06 09:34:53
Zgadzam się z Tobą jelenie zostały i myślą że będzie dobrze, te czasy kiedy pH CP wchodził na sklep z podniesiona głową dawno minęły i nie wrócą teraz trzeba błagać o zamówienie wystawienie słupka czego kol wiek , na nic nie ma kasy wypłaty też marne za taką tyrke. ....bez komentarza zostawiam firmę CP....
7
żenada to zenada 2016-12-06 20:17:50
@żenada,to nie forum ortograficzne,liczy się przekaż,i kazdy co pracuje wie o co chodzi,a dla twojej wiadomosci pozadni przedstawiciele zostali w tej firmie.
why!! 2016-12-07 01:02:23
Dobra zmiana, życzliwy, zmusiliście mnie do refleksji, małych wspomnień.
Serce boli jak się patrzy co się stało z tą firmą. Sukces CP opierał się na jednej prostej rzeczy - ludziach z pasją i wiedzą, którzy traktowali pracę w CP jak pracę we własnej firmie. Byli tak zaangażowani, że często nie zauważali, że już pracują po godzinach. Mieli świadomość, że tworzą coś nowego, sprzedają ciekawe produkty, że są ważną i docenianą przez pracodawcę częścią rozpędzającej się maszyny, która wyrywała kolejne procenty udziałów w rynku, patrzącej na nich jeszcze wtedy pogardliwie konkurencji.
Ludzie ci z wielką ochotą wyruszali rano w rynek, byli bardzo lubiani na sklepach, ich słowo było droższe od pieniędzy. Nie licytowali się z bogatszą konkurencją na opłaty, nie było CP na to stać. Płacili najmniej ale regularnie i na czas. Tym wszystkim zdobywali szacunek, który ciągnął za sobą coraz więcej możliwości na sklepach. Tak kolejne procenty udziałowe przechodziły ze słupków konkurencji do słupka Carlsberga. Ludzie CP z "zawracaczy głowy" zostawali ważnym partnerem biznesowym dla sklepów.
CP doceniał ciężką pracę, chętnie dzielił się sukcesem, wyznaczał ambitne ale możliwe do osiągnięcia cele premiowe, ludzie solidnie zarabiali i byli gotowi do dalszej walki w rynku. Słupek z udziałami osiągał rekordowe wartości i nie zamierzał się zatrzymywać.
Taka "sielanka" trwała do 2015, ktoś wtedy nasypał piasku w tryby pędzącej już wtedy machiny CP. Sporej liczbie bohaterów mojej historii, nagle, delikatnie mówiąc - podziękowano. Spora część nie wytrzymała szeregu absurdów, dwudziestu priorytetów na miesiąc, nielogicznych targetów, rodem z kosmosu a co za tym idzie okradania z premii, czyli pracy za 2 tysiące i skończyła karierę w tej firmie. Zabrali oni wiedzę, układy, doświadczenie i wykorzystują je dla kogoś innego.
33
Nowy 2016-12-07 15:47:47
Pracuje w CP 2 lata i lepiej tego bym nie ujął . Pierwsze pół roku zaje..... A potem tylko coraz gorzej...
9
Bosman 2016-12-18 17:11:08
A tak konkretnie to o czym ty piszesz, bo nie bardzo to rozumiem. Co to za ksywki?
zyczliwy 2016-12-22 19:50:43
zmiany,zmiany,i jeszcze raz zmiany i na co to komu kilka osób aut ,a miało być tak dobrze .......cóż idą święta zobaczymy co nowy rok przyniesie.......
twój najwierniejszy przyjaciel 2016-12-23 12:52:13
Pozdrowienia dla Najprawdopodobniej Najlepszego Managera przez duże M kochanego Przyjaciela , Mentora i Uczciwego Przywódcę Dariusza Wielkiego RMSa z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Życzę Ci by dobro które dajesz innym wróciło po stokroć do Ciebie. Codziennie się modle , byś został Błogosławionym .

14
Browar 2016-12-29 02:43:41
W canpack fpn jest zle pensje marne i huk smierdzi no zle zle zle
1
... 2016-12-31 14:28:14
By całe kolesiostwo które zmienia stołki w góre z poklepania po plecach było mu zawsze wdzięczne... a pracownikom z wiedza i stażem śmieja sie w oczy... Żal że w takiej firmie przy kilkunastu zmianach stanowisk nie ma żadnej rekrutacji.
2
Berger 2017-01-03 08:56:05
Ja dla nich pracuję i jestem zadowolony. Może w Twoim oddziale przy takim nastawieniu macie kiepsko. Pamiętaj człowieku firma to ludzie, żaden szef sam nie pociągnie dużego wózka. A jak jeszcze trzeba popychać pracowników to nic dziwnego że jest kiepsko.
2
Raffiko 2017-01-03 12:39:48
A może mi ktoś powiedzieć jak pracuje się na Kanale Nowoczesnym? :-)
zajafka 2017-01-10 23:08:18
Jak wam się podobają najnowsze zmiany???? Nie pykło jak powinno.???? Menagment na spotkaniach C1 opowiadali prześliczne opowieści że zmniejszą czasy dojazdów do sklepów, że pierwszeństwo ma miejsce zamieszkania itp itd....... bla bla bla... gadałem dzisiaj z chlopakami z OSu i okazało się że każdy ma jakieś muki u siebie bo przejeżdżają kolo sklepów które mogliby odwiedzić, Ze będą jeździć do jednej miejscowości po 3 razy, że Carlsberg obniżył czas jazdy autem w pracy tym że pierwszy i ostatni sklep są daleko od domu i chłopaki dojeżdżają za free po 1h w jedną stronę - z czym sie oczywiście zgadzam.
Ponownie wyruc...li nas z czasem pracy. Sklepy z częstotliwością "1" są wmieszane w inne dni, ale nikt nie pomyślał że jeśli trafi spotkanie, urlop, serwis auta to z danego dnia sklepy z częstotliwością 1 nie będą odwiedzone w cyklu miesięcznym..... i ponownie nas wtedy wyruc...ją bo brak realizacji
KPI = brak premii.
Mało tego a co jest najśmieśniejsze..... jeszcze zapłacili firmie która planuje trasówki za spier.....nie roboty i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie roboty swoim własnym PH.
5
nofrost 2017-01-10 23:15:18
Czemu się przyczynią tak zacne zmiany..... NICZEMU.
Zmieniamy rynki, Tracimy relacje z klientami, Teraz znowu będziemy tracić czas na budowanie relacji min 3 miechy bo ludzie na dzieńdobry nam nie ufaja bo poprzednik zniknoł z dnia na dzień a tematy przecen nie pozałatwiane. Szkoda gadać
2
ex 2017-01-11 07:21:25
no to chcieliscie zmian czy nie? ciagle narzekacie. bylo zle bo kazali pracowac po 8h. jest zle bo znowu kaza pracowac po 8h zmniejszajac liczby wizyt.
gadacie ze swoimi kosami / rmsami? kto akceptowal zmiany? dziecinada...
1
Nnnnn 2017-01-11 10:44:27
Dziecinadą jestes Ty.
To ktos zapakowal caly selsforce w worek zamieszal i wypluj jak kosci z reki zamiebiajac sklepy miedzy PH.

Czemu mam za darmo jezdzic do sklepu 50-70km jak podrodze mijam sklepy od ktorych moj czas pracy by sie juz liczyl.

Chodzi o to że znowu jest cos zrobione bez przemyslenia. Bez pytania tych na dole. A wystarczylo stworzyc ankiete dla wszystkich i kazdy by sie wypowiedzial jak to widzi.
2
On 2017-01-11 10:47:53
Spoko to nie tylko w twoim os takie brednie sie dzieja. Chyba trzeba szukac innej roboty
7
mek 2017-01-11 15:33:51
Hmmm.... Panowie cytując Mieszka " Na początku będą problemy......" , najprawdopodobniej będziemy mięć możliwość zmian RTM, wszystko idzie w tym własnie kierunku żeby to PH na końcu decydowali gdzie i kiedy maja jechać; i jak to mówią nie od razu Rzym zbudowano wyobraźcie sobie ze po Raku trzeba posprzątać i nie da się tego zrobić w 3 dni, rozpieprzyć coś jest łatwo a zbudować trochę trudniej. Zmiany idą ku lepszemu więc cierpliwości.
Swoją drogą jednak pragnę Pozdrowić KOS-a z Opola który to na C1 zwolnił PH który wytykał mu jego błędy i bezmyślność a i ciekawi mnie fakt jak ktoś kto nie ogarnia offica i nie potrafi przygotować prezentacji został kos-em?. "Zachowujmy się tak jak sami chcielibyśmy być traktowani" , długiej kariery w CP nie wróże.
11
kgdej 2017-01-11 16:26:02
Po to właśnie tu wszyscy pisza żeby szczyty usłyszał nasze wołania o pomoc. Z RTM nowym owszem jest tragedia ale jak tylko będzie można zmieniać to kto będzie chciał to sobie ogarnie.
1
Adam 2017-01-11 21:49:34
Czy ktoś wie jak dobie radzi HORECA? Czy warto tam aplikować?
Ph MT 2017-01-13 14:37:40
Bardzo dobrze. Wszędzie są oczekiwania oczywiście ale teraz po zmianach wszystko zaczyna być bardziej realne. Trasówki przyzwoicie oszacowano. Fakt że doszły Carrefour express więc to miękka franczyza, będzie co robić.
presidente de san escobar 2017-01-13 20:29:05
kodeks pracy się kłania

Pracownik, który pracuje w jednym miejscu pracy, ustalonym jako punkt geograficzny, nie ma prawa do wynagrodzenia za czas dojazdu do miejsca pracy. Przyjmuje się bowiem, że pracownik pozostaje do dyspozycji pracodawcy od chwili, gdy stawi się w miejscu, w którym praca ma być świadczona (np. biuro w siedzibie spółki).

Powyższa zasada doznaje odstępstw u pracowników, którzy mają tzw. ruchome miejsce pracy. Są to zwykle przedstawiciele handlowi, których miejsce pracy obejmuje obszar kilku województw lub kilku miejscowości. Dojazd do miejsca wykonania czynności przez takie osoby będzie uznany za czas pracy. Konieczność dojazdu stanowi bowiem integralny element sposobu wykonywania pracy (tak uzasadnienie wyroku SN z 23 czerwca 2005 II PK 265/04, OSNP2006/5-7/76).


wychodzisz z domu o 8, rozpoczynasz dzień pracy, wchodzisz do domu o 16, praca się kończy
robisz ilość wizyt i zadania na psd w ustawowym czasie, jeśli nie jesteś w stanie wykonać wszystkiego, to oznacza, że albo jesteś za wolny (biorąc pod uwagę przepisy kodeksu drogowego, noszenie ciężarów w pracy, zachowanie kultury osobistej czy brak czasu załogi na sklepie to ta opcja odpada ) albo firma założyła, że można dymać jeleni
13
stary ph 2017-01-14 10:13:57
zawsze mozesz jeszcze zmienic pracodawce na takiego co nie "dyma jeleni". znasz takiego?
antoniusz 2017-01-14 11:15:57
Znam, Browar Namysłów i Van Pur a to tylko z branży piwnej...
1
stary ph 2017-01-14 22:26:48
to skoro tam placa wiecej, mniej sie pracuje i wogole robota lzejsza to co tyle osob robi w cp?
antoniusz 2017-01-14 22:37:27
modlą się o wolny wakat w ww firmach na ich terenie zamieszkania ;] zresztą w pewnej części polski cały zespół sprzedażowy łącznie z kierownikiem, Van Pura składa się z byłych pracownikow CP ;]
1
mieszko 2017-01-19 02:02:02
Moi drodzy,

Po pierwsze, jest to mój drugi i ostatni wpis tutaj.

Pracuję w tej firmie 18 lat. Ta firma to moje życie, dlatego też nie zarzucajcie mi, proszę, złych intencji.... W sprawie budowy karier - w ciągu ostatnich kilku tygodni kilkanaście osób z wewnątrz awansowało. Takie są fakty. A to tylko początek.

Nie wszystko rozumiem i "czuję", ale chcę, byśmy mieli normalne standardy i narzędzia do pracy . Chcę, żeby praca PH byla własciwie zaplanowana i odpowiednio wynagradzana.

Jeśli nowy service system ma błędy, to mówcie o tym otwarcie, ze mną na kopii, jeśli trzeba. Trzeba go wówczas poprawić.
Głównym celem zmian bylo i jest (!) zmniejszenie obciążenia was liczbą wizyt i lepszym wykorzystaniem czasu w sklepie.

Tak; dla wielu sklepów zmieni się twarz Carlsberga. Ale jesli ktoś zostawił zobowiązania, to przecież dobrze wiecie, jak go zidentyfikować.... Macie KOSa i RMSa. I mnie.

W ogólnym obrazku ta zmiana nam jest potrzebna i w skali kraju da nam wzrost biznesu. Pomóżcie, by była zmianą właściwą.

Od tej pory ignorować będę anonimy. Nie zamierzam też odnosić się do wpisów na tym portalu.
Załatwiajmy swoje sprawy wewnątrz.

Komu zależy na rzeczywistej poprawie tego jak pracujemy, proszę o kontakt osobisty, mailowy bądź telefoniczny.

Wierzę, że razem możemy mieć satysfakcję z wykonanej pracy i świętować sukcesy. Razem.


15
jakaś 2017-01-21 12:46:27
czy warto aplikować na stanowisko PH? czy te wszystkie opinie są pisane przez osoby ktore zostały zwolnione?
Zostaw swoją opinię o Carlsberg Polska - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carlsberg Polska