logo Carlsberg Polska

Carlsberg Polska

Warszawa

Opinie o Carlsberg Polska

pracownik 2017-04-07 19:16
Witaj Mieszko ładnie napisałeś tylko szkoda że nie reagowałeś jak zaczeło się dziać zle.
Podaj jeszcze nr telefonu bo nie podałeś to sie odezwę.
3
śmieszek 2017-04-07 19:26
Hanna co ty bierzesz podziel się wezmę też by żyło sie smieszniej
1
Hanna 2017-04-10 09:32
Bądźcie na bieżąco z tym, co dzieje się w Carlsberg Polska! http://www.carlsbergpolska.pl/media/Najnowsze/Pages/Najnowszekomunikatyprasowe.aspx
Luk 2017-05-07 13:11
Kolego czas pracy liczy się od momentu wejscia do samochodu słuźbowego do zaparkowania pod domem ma być 8 h.nie dajcie sobie wmówić inaczej. Co jest ważniejsze ustawa cży regulamin chorego carslberga?
5
Bodzio 2017-05-08 12:47
Czy Carlsberg Polska jest w dalszym ciągu zainteresowany pracownikiem na stanowisko operatora urządzeń energetycznych? Proszę o kilka podpowiedzi w tym temacie?
Hanna 2017-05-15 09:30
@Bodzio, tak, ta oferta jest jeszcze ważna przez 3 dni. Więcej ofert pracy możesz znaleźć na stronie internetowej Carlsberg Polska - http://www.carlsbergpolska.pl/Praca/Aktualne_rekrutacje/Pages/default.aspx oraz na portalach ogłoszeniowych. Będziesz aplikował?
fuckthisshitimout 2017-05-16 20:20
Najgorszy pracodawca jakiego mialem do tej pory. Tak jak koledzy wczesniej pisali o czasie pracy to totalna porazka od strony carlsberga. Wyplata jak na tak ciezka prace porazka. Ciagly stres od strony Warszawy a tym bardziej dyrektorow nie wspominajac juz o kos-ach. A jesli ktos pisze ze jest super w carlsbergu to musi byc hr lub wazeliniarze. I pisanie ze ktorys pracownik jest leniwy to nieprawda. To carlsberg ma zbyt duze wymagania do PH. Coraz wiecej pracownikow sie zwalnia bo ile mozna dac tak soba POMIATAC.
9
Hanna 2017-05-17 08:55
@fuckthisshitimout, według Ciebie Carlsberg Polska ma zbyt duże wymagania od przedstawicieli handlowych. Co masz konkretnie na myśli? O jakich wygórowanych wymaganiach wspominasz?
fuckthisshitimout 2017-05-17 15:42
@Hanna na przykład targety często nierealne do zrobienia. Zasada sprzedawajcie jak najwięcej a potem będziemy się martwić czyli przeterminy. Ja juz na sklepach mam takie długi ze głowa boli i musze świecić oczami bo nic nie mam na wymianę. Tak samo czas pracy miało być 8 h a wychodzi zawsze więcej żeby spełnić wasze oczekiwania. I oczywiście ciągły stres
9
Dzik 2017-05-18 00:34
Pracuje w CP jako handlowiec i jestem naprawdę zadowolony . Wynagrodzenie podstawowe oraz premie naprawdę satysfakcjonujące , realne do osiągnięcia targety świetna atmosfera w zespole
Zaangażowanie oraz rzetelna i uczciwa praca jest zauważana oraz doceniana przez firmę.
Praca w CP sprawia mi radość i satysfakcję dlatego tez swoje obowiązki wykonuje na 150% aby umacniać pozycję CP
Ja to firma firma to ja!!!
2
Hanna 2017-05-18 10:17
Zauważyłam tutaj dwie odmienne opinie. @fuckthisshitimout uważa, że na stanowisku przedstawiciela handlowego targety są bardzo trudne do wykonania, natomiast @Dzik pisze, że targety są realne do osiągnięcia. Jak to w końcu wygląda?
noname 2017-05-19 17:00
bo dzik to osoba z HR itp.... już ja widzę jak pracownik, który jest bardzo zadowolony z pracy traci czas o 00:34 by napisać jak to mu dobrze się pracuje ...Śmiech.... :D

ręce opadają :D
10
noname 2017-05-19 17:02
" Praca w CP sprawia mi radość i satysfakcję dlatego tez swoje obowiązki wykonuje na 150% aby umacniać pozycję CP
Ja to firma firma to ja!!! "


starajcie się być bardziej ludzcy w pisaniu takich głupot to może ktoś to łyknie :D
9
fuckthisshitimout 2017-05-19 19:13
Poniewaz nawet na forum nas nie szanuja a co dopiero w pracy. Wlasnie pokazali w swoich wypowiedziach :-) hahahaha smiech na sali.
Ahhh ten hr taka propagande puszczac w swiat. Zacznijcie nas traktowac jak ludzi a nie jak mudżynów
12
Hanna 2017-05-22 10:29
@fuckthisshitimout piszesz, że firma Carlsberg Polska nie szanuje swoich pracowników. Dlaczego tak uważasz? W jaki sposób ukazuje się ten brak szacunku? Napisz więcej o swoich doświadczeniach.
1
PH 2017-05-25 20:47
Teraz szukają PH na Warszawę, warto wysyłać?
Berger 2017-05-25 23:16
Carlsberg Polska są od lat w Polsce, mocno zapuścili korzenie z czego bardzo się cieszę, gdyż mam pewną pracę. Najbardziej denerwują mnie osoby, które nie lubią się przemęczać w pracy. Mniejsze zarobki i od razu piszą na forum wszystko co najgorsze o firmie.
1
Hanna 2017-05-26 09:27
@Berger to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. Na jakim stanowisku/w jakim dziale konkretnie pracujesz? Co więcej możesz napisać o plusach pracy w tym miejscu? Co przede wszystkim cenisz sobie w pracy? Z czego jesteś zadowolony?
1
Niko 2017-05-28 09:27
Kolego fajnie ze wspominasz o zarobkach napisz jeszcze na jakim stanowisku w biurze w Warszawie siedzisz i ile zarabiasz bo jeśli dla Ciebie mniejsze zarobki np. o 500 zl to niewiele to teraz odejmij sobie te 500 zl od wypłaty szarego pracownika cp który przykładowo dostaje 3000 na rękę i postaraj sie z tego utrzymać rodzinę.
6
Benek 2017-05-31 20:31
Mam zamiar aplikować do Carlsberg Polska na przedstawiciela handlowego bo słyszałam sporo dobrego. Trochę jestem zaskoczony niektórymi wpisami i nie wiem co sądzić. Może coś dodacie jak się pracuje, jacy ludzie pracują?
qq 2017-06-03 17:44
"słyszałam" a potem "jestem zaskoczony".... podnieście trochę poziom :)
3
Pehowiec 2017-06-11 14:37
Julitko....pracowałem w CP 13 lat odszedłem nie pracuję już.Rak I panB pozamiatali firmę(patrz Nielsen) Znalazłem pracę dokładnie za 200 zł mniej...spokój,atmosfera pracy...wiadomo handel to nie przedszkole jakiś stres jest ale do CP bardzo daleko daleko..nie jesteśmy leniami I nieudacznikami jak próbowano nam wmówić...pozdrawiam jestem wolny,chce mi się iść do pracy w poniedzialek..acha...zacytuję klasyka: "Poniedziałki s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to Twoja robota jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; ????
6
Też Pehowiec 2017-06-12 09:11
Zgodzę się z kolegami i koleżankami którymi udało się odejść i zobaczyć jak się pracuje i jak jesteśmy traktowani w innych firmach. Raczysko Bałwan i Golonko rozwalił system który był długo dobry i się sprawdzał. Nie pracuje już trochę i od samego początku odpoczolem od codziennych SMS choć wszystko się raportowalo w systemie Ale nie trzeba było wszytko w SMS powtarzać. Nie muszę 1 tydzień przed wizytacja malować sklepów jak w CP, ciągle macie wizytacje gdzie 10 PH maluje 15 sklepów????????????
Tak stres jest w każdej corpo i jest przenoszony na PH ale to co tu się działo i dzieje to ludzkie pojęcie przechodzi.
A jeśli chodzi o zarobki to śmiech na sali ok 2.7 na rękę plus premie których ciężko zrobić średnio 3 z premią gdzie w dużych miastach to nie za wiele aby się utrzymać, 24 wizyty, merchowanie w lodoekach/półkach ciekawe jak zrobić wizytę handlową w 18 min i zrobić wyczepiste zamówienie do hurtowni z której liczy się spa.
Mieszko mój koleszko też miał zmienić aby lepiej sie pracowalo Ale jak to u polityków tak samo.....obiecanki cacanki.
Pozdrawiam z wakacji :)
7
Koleś 2017-06-12 10:10
Mam zamiar aplikować na przedstawiciela handlowego. Słyszałem wiele dobrego o firmie ale zawsze dobrze jest dopytać o więcej informacji bezpośrednio od pracowników. Czy firma ma jakieś wymagania od kandydata ? Jakim wyposażeniem dysponuje ph? Może coś więcej?
Były 2017-06-12 10:32
Oj Koles. Pehol dostaję dostawcze auto, telefon, aplikacje do pracy i to wzyztsko. Jak masz duże dosw to będziesz mądrzejszy od szefa swojego. Wiele to Ty musisz dam firmie. Dostaniesz też długi na sklapch po koledze który przed Tobą pracował albo jeszcze wcześniej. Musisz mieć wiele kompetencji aby sobie radzić samemu. Samplingu dostaniesz kilka CSS. A po jakimś czasie dostaniesz Jeszce garba od jeżdżenia nie wygodnym kangurem i układania piwa w lodowkach.
Pozdrawiam trolla z izeckiej, przepraszam z krakowiakow.
3
Były 2017-06-12 10:32
Oj Koles. Pehol dostaję dostawcze auto, telefon, aplikacje do pracy i to wzyztsko. Jak masz duże dosw to będziesz mądrzejszy od szefa swojego. Wiele to Ty musisz dam firmie. Dostaniesz też długi na sklapch po koledze który przed Tobą pracował albo jeszcze wcześniej. Musisz mieć wiele kompetencji aby sobie radzić samemu. Samplingu dostaniesz kilka CSS. A po jakimś czasie dostaniesz Jeszce garba od jeżdżenia nie wygodnym kangurem i układania piwa w lodowkach.
Pozdrawiam trolla z izeckiej, przepraszam z krakowiakow.
3
M 2017-06-14 22:45
Trochę poza tematem.
Potrzebuję sprawozdania finansowe carlsberga za 3 lata wstecz.
Wie ktoś przypadkiem gdzie mogę szukać informacji tego typu
Bartek 2017-06-18 19:11
Słyszałem , że firma potrzebuje przedstawiciela handlowego i bardzo by mi to pasowało. Chciałbym wcześniej dowiedzieć się coś więcej o firmie? Gdyby ktoś mógł napisać jaka jest atmosfera ? Czy firma organizuje spotkania integracyjne? Może cos jeszcze się dowiem?
qwerty 2017-06-19 22:46
Raz na dwa miesiące masz dwudniowe gadanie o niczym. Na ogół jest to piątek wiec prywatny weekend zaczynasz od 22giej jak wrócisz z zadupia bez zasięgu.
4
qwerty 2017-06-19 22:47
Raz na dwa miesiące masz dwudniowe gadanie o niczym. Na ogół jest to piątek wiec prywatny weekend zaczynasz od 22giej jak wrócisz z zadupia bez zasięgu.
2
ihgkytdmhjk 2017-06-21 22:21
Mieszko o którym wspomniałeś to strasznie dwulicowy, niesłowny człowiek, który problemy najniższego szczebla czyści rękami RMS i KOS.

Ja już jestem poza korpo i strasznie się z tego cieszę.
- Nie mam planów sprzedażowych, a już po 1 miesiącu zrobiłem najlepszy wynik w nowej firmie.
- brak wymiany kapsli i poterminów (mimo że terminy istnieją)
- brak raportowania jakiegokolwiek NIC! ! !
- przed urlopem dzwoni do mnie dyrektor krajowy (najwyżej postawiony człowiek w Polsce) i życzy udanego urlopu oraz gratuluje za najlepszy wynik w firmie.

Wierzcie mi że lepszy świat istnieje poza carlsbergiem. Obecnie mam do 5 wizyt dziennie, sam planuję sobie pracę. Nikt nie dzwoni, nikt nie pisze no chyba że klienci mailowo przesyłają zamówienia. Cisza i Spokój.
Kasa - powiem tak Każda mierna i najlepsza KOSina z CP chciałaby tyle zarabiać.

HWD-CP
6
Berger 2017-06-21 23:06
Czy jesteście pewni, że o firmie nie można napisać coś pozytywnego.? Może ktoś podpadł i teraz robi odwet na forum. Jestem byłem pracownikiem i nie było tak źle .
fan 2017-06-22 19:20
co bierzesz? tez chce ????
Zagłoba 2017-06-22 19:33
Jak wiesz Firma CP w obszarze/regionie X jest zupełnie inną firmą w obszarze/regionie Y . Wszystko zależy gdzie kto był i jakiego ma/miał przełożonego 1 i kolejnego szczebla .
1
Julek 2017-06-23 18:13
Większość opinii jakie tu widzę to wypowiedzi PH. A powie ktoś jak wygląda praca w biurze, np. w Działach Technologicznych?

Były 2017-06-23 22:51
Ale o czym my mówimy.. .. przepraszam no sam byłem ph w cp ale po zmianach które firma wprowadziła byłem/jestescie wypełniaczem ankiet. Jak mozna ustalać w który dzień jechać do klienta tylko przez pryzmat km. Exel nie wie kiedy sklep robi zamówienia. Po zmianach jechałem do sklepu x w dniu dostawy bo sklep robi zamówienia we wtorek z dostawą na środę a firma każe jechać w środę albo w czw.
W firmie gdzie teraz pracuje sam ustalam którego dnia ja jade. Nikt nie patrzy ile przejechałem km i ile paliwa samochód wypalil bo ja jadę sprzedać a nie zrobić ankiety. Wypełnienie ankiet zajmuje 60 sek. Nie muszę wysyłać durnych SMS ile sprzedałem, ile ekspozycji, czy ile razy siku zrobiłem. Firma ma dane sprzedażowe i z tego jestem rozliczany. Wspólne prace z centralą są to prace które mają mnie wspierać a nie punktować i obniżać moje oceny. Tak jak wyżej kolega pisał dzwonia tylko klienci a zamówienia wysłałam @ i to w godzinach pracy a nie o 20.....
4
Berger 2017-06-25 10:01
Zasady działania ustalają zwierzchnicy i jest najlepsze dla wszystkich.
juhsdfdiofvnslk 2017-06-26 23:16
"... Berger 2017-06-21 23:06
Czy jesteście pewni, że o firmie nie można napisać coś pozytywnego.? Może ktoś podpadł i teraz robi odwet na forum. Jestem byłem pracownikiem i nie było tak źle . ..."



można było coś powiedzieć pozytywnego przed wprowadzeniem rządów Pepsi.
my przed ich władaniem kreowaliśmy firmę i byliśmy inicjatorami promocji lokalnych z tendencyjnym wzrostem rocznym, bo wiedzieliśmy czego potrzebuje nasz rynek lokalny, a nie tak jak w tej chwili ludzie którzy siedzą w biurze i widza rynek w Cyferkach. Nie widza działań i nie reagują tak szybko na kroki konkurencji, ceny, marże jaką daje konkurencja, promocję w C&C i dyskontach.
Teraz to tylko jedź i klep ankiety, wymieniaj kapsle a na resztę i tak Ci czasu zbraknie.

każdy ma coś za kołnierzykiem i nawet ja nie jestem ideałem, ale jak się chce kogoś udupić to szybko wygrzebie się jakieś brakujące SKU (uwaga było 31 na tą chwilę a brakuje w sklepie 1-4 sku, bo nie ma ich na hurcie), czy Expo które się sprzedało i już nie stoi. Podpiszą papierek z personelem sklepu (nie z kierowniczką) że czegoś brakuje żeby była podkładka na PH. a to jeszcze że Fifo za dużo wyklepane, ale za długi z lata nikt Ci nie pomoże żeby oddać bo w lato się Nic nie terminuje! PODOBNO. Podobnie z Fifo które KOS obcina (przez 2 miesiące) PH którzy go rzetelnie wypełnili żeby dać tym którzy tego nie zrobili. O i najważniejsze - zapomniało mu się te piwo oddać, co powoduje że: cytuje ..."musicie sobie radzić sami..." - to sobie próbowaliśmy poradzić.


"... fan 2017-06-22 19:20
@ihgkytdmhjk - 2017-06-21 22:21
co bierzesz? tez chce ???? ..."

Nie muszę nic brać bo wszystko mam nagrane na dyktafonie i nie muszę mieć do tego świadków Carlsbergowy Jełopie. Na tą chwilę nie chce mi się z wami po sądach ciągać, ale tak powinienem zrobić.
I na pewno byłby ten wyrok za mobbing z tymi nagraniami. Prawda?

Nagrania Jak: pewien wspaniały RMS na pierwszym spotkaniu w OS rzuca mięsem i straszy PH mówiąc ...." koniec [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak było za X KOSa , kto nie wyrobi przez 3 miesiące planu z tym się szybko pożegnam...."

Lub jak KOSa który wręczając papier poprawy wyników stwierdza, że to na polecenie RMS bo się na Ciebie uwziął.

Lub kolejne wręczenie przez KOSa z tym, że tym razem Planu Poprawy Wyników mimo, że wszystko było poprawione w rynku i nikt nie pojechał tego sprawdzić - bo po co. . Po czym przyszedł nowy rok i zmiany ogromne w OS i w Polsce. Mi trafiło 90% nowego rynku który nie był za dobrze zrobiony (nie mowie tu o wszystkich PSD). Co ciekawe plan Poprawy Wyników dalej działał mimo że to nie był mój rynek i pozostał z Dużymi długami i lichą dostępnością - to był dobry moment żeby to wykorzystać.

Lub kolejny raz na ocenie Rocznej mimo, że PH miał najlepsze wyniki w OS (oprócz listopada i 1poł grudnia) i wygrał 4 miesięczny konkurs MISTRZOWIE SEZONU z piątym wynikiem w Kraju to ocenia się go na 1 bo cytuję ..." pewne rzeczy nie powinny się wydarzyć "... (jakie wydarzyć? to zachowam dla siebie) - zainteresowany wie o kim i o czym mowa.

Po czym była wizyta Dyrektora krajowego który był zadowolony z mojej pracy i dostępności którą widział - taki był FeedBack po wspólnej pracy- co przekazał dalej to nie wiem (nic nie notował ani nie robił fotek) . Jedyne co, to nie miałem przy sobie aktualnego WPP wydrukowanego. - I tu kolejna mini uwaga. Czemu tego wymagacie skoro pracujemy na prywatnych Laptopach i Drukarkach. Jak mamy to mieć przy sobie to proszę nam to wręczać. Czemu mamy zużywać prywatny sprzęt na służbowe potrzeby.
Jak wymagacie raportowania tabelek w Excelu to sorry ale na telefonie nie da się tego zrobić.

pozdrawiam
Zainteresowani wiedzą kto jest autorem tego wpisu nie muszę się przedstawiać.
A pozostałym PH radzę szukać normalnej spokojnej roboty - Powodzenia.
9
kbhwdbknslk 2017-06-26 23:54
Berger 2017-06-25 10:01
Zasady działania ustalają zwierzchnicy i jest najlepsze dla wszystkich.

Zwierzchnicy Krajowi a nie Lokalni typu KOS.

Bo co mają mazury do HM jedynie pensję te same.

Expo jakieś 20razy większe w HM niż mazury.
Plan sprzedażowy ok 10-14 razy większe. - ktoś to musi poukładać w lodówkach i na expo.
Mazury w tym roku w tabelkach pokazywały na C1 (prawie umarłem wtedy ze śmiechu) prawie 100% dostępności. HA, HA, HA. Jechałem na Cyklowe do Mikołajek po drodze wszedłem do 5 sklepów bo chciałem kupić nasze piwo na wieczór, a tam pajęczyny w naszych lodówkach. Totalne ZERO SKU (nawet Harego w But nie było) - a konkurencja ma po prostu wszystko.

Teraz widać dlaczego każdy region ma inne potrzeby a nie określa się potrzeby krajowe.

Gdyby było mało to:
w HM wymienia PH dziennie ok 100-180zgrz (2400 - 4320szt) piwa za promocję kapslowe i co najfajniejsze muszą jechać na hurt i pobrać to piwo w czasie który nie liczy się do godzin pracy.

Z praktyki np.:
- do hurtu 40 km - ok 1h jazdy (km są różne bo w różnych miejscach w obszarze skończy się piwo w aucie)
- na hurcie pobrać dokument i poczekać na wydanie piwa - ok 10min (jak nie mają za dużo roboty), co sprytniejszy załatwi to telefonicznie w drodze i wszystko już czeka.
- ok 15min sensowne ułożenie piwa w aucie, tak żeby na pierwszym zakręcie lub dołku nie płynęła rzeka piwa w aucie. Pomijam fakt że ładując 90zgrz piwa x 12,5kg każda, to "Krokodyle" na wadze by się ucieszyli wypisując mandat za "nadbagaż". I to dość spory bo 395kg + kierowca i 50 kg makulatury POS więcej niż dopuszczalne w Kangoo ( nie pamiętam ile dokładnie ale chyba ładowność 730kg). + dodatkowo za przewożenie ładunku w przestrzeni pasażerskiej - czyt. tylne siedzenia po sufit wypchane piwem, bo kufer mieści coś kolo 67zgrz.
Pytanie czemu na siedzenia...? żeby nie pracować kolejne 2h dłużej i nie jechać 3 razy na hurt.
- powrót na rynek 40km - ok 1h

i tak często 2x dziennie.

Czyli za darmo pracujemy w HM ok 2godz do nawet 5godz na Dzień. Co sprytniejsi Ściemniają ankiety w czasie wycieczki do hurtu. co jest uzasadnione bo mają płacone za 8h pracy a właściciele i kierownicy PSD chcą Cię obedrzeć ze skóry żywcem przez tel bo przez tydzień uzbierali 20zgrz piwa w kapslach.
7
Zmęczony 2017-06-28 22:10
Co sądzicie o konkursie lodówkowym? Jak mamy go realizować jak nie ma co wstawiać? Jeśli zrobiłem co trzeba a nie dostanę kasy to już nie biorę udziału w żadnym konkursie, ktoś powinien chyba odpowiadać za taki stan rzeczy. Czy to kompetentny człowiek? Ale jak zawsze bedzie to wina ph. Takze nie dziwcie się ze potem ludzie maja taką opinie o firmie.
15
rdd 2017-07-01 11:07
nie przejmuj się , zaraz jak się konkurs skończy to tyle ich zjedzie ze magazyny nie pomieszczą
9
cool 2017-07-02 20:22
ha ha ha , nawet sporo ich będzie nawet nie rozpakowanych .......
2
PH 2017-07-02 22:11
Ten konkurs to jedna wielka ściema
2
olej-nick 2017-07-05 16:02
Siema łodziaki ! Pytanie mam takie : Czy serdel co po bałutach jeździ nadal śpi do 12-tej , czy wziął się za robotę ? A Kosik-glucik nadal próbuje udawać kierownika , czy sobie odpuścił ?
pozdro
2
Kolo 2017-07-07 19:21
Czy ktoś może coś napisać o pracy ph w Małopolsce? Widziałem ogłoszenie i zastanawiam się czy warto wysłać cv. Jakie zarobki i atmosfera w pracy?
Bergerowa 2017-07-13 17:21
Fajnie pracuje mi się w Carlsberg-u ale w Szczecinie.
1
Bosman 2017-07-13 22:32
Ha ha ha chyba kosik ze Szczecina to pisal Hahah
2
hłhł 2017-07-14 15:21
albo Koszmarkowa...
1
rysiek z k. 2017-07-14 22:18
w Łodzi to za "Barana" się działo , teraz to miernoty zostały..........
1
Benek 2017-07-19 08:24
Czy jesteście pewni, że o firmie nie można napisać dobrze?
Zostaw swoją opinię o Carlsberg Polska - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carlsberg Polska