logo Data Contact

Data Contact

Warszawa

Opinie o Data Contact

sylwia 2014-11-19 19:20:11
nie polecam, pracujesz caly miesiac, brakuje Ci 1% do prowizji i jej nie dostajesz, żenada: projekt wip
kondzior 2014-11-25 12:46:25
Praca spoko, jeżeli umiesz nakłonić klienta do przedłużenia umowy i duży masz wynik to możesz zarobić nawet druga podstawę. Minus- nie pracuje bo mam za daleko dojezdzac z Piaseczna na prage
gosc 2014-12-09 17:22:33
A jak sie pracuje na projekcie nc± ? Ciężko jest zaliczyć na koniec szkolenia test?
1
Ja102 2015-01-03 14:27:59
Moje szkolenie wyglądało tak samo. Strata czasu.
kolo 2015-01-05 11:05:19
to zależy od projektu, a jest ich kilka. na niektórycjh pracuje sie pon-pi w godz porannych, a na innych projektach tylko popołudnia. weekendy? to tez zzalezy od tego gdzie pracujesz
krystianbb 2015-01-20 18:13:47
Nie polecam, pracowalam kilka miesiecy i malo zarobiam jak na call center.
1
pudel 2015-01-22 10:35:49
no nie wiem, to zalezy ile dla kogo jest malo. dla osoby z 20-letnim stazem np w bankowosci 14zl moze okazac sie mala kwota, ale jak dla studenta takiego jak ja to jest w pelni wystarczajace
LOLek 2015-01-26 14:07:49
Dolphi, medtronic, Agfa placa wiecej. I co teraz :P
cristiano 2015-01-27 17:47:54
JEŚLI CHCESZ POSIEDZIEĆ I POPIERDZIEĆ W STOŁEK TO IDŹ DO BIEDRONKI!!
nowa 2015-01-28 03:07:38
A jak wyglada kwestia godzin? Ile maksymalnie mozna pracowac ? Chodzi mi o ta kampanie co rusza od lutego.
1
pytanie? 2015-02-02 12:21:02
a co rusza od lutego?
magdakrys 2015-02-05 19:50:28
pozdrawiam śmiesznych kordynatorów, pytanie czy wy kiedys dzwoniliscie? 15 minut szkolenie i teksty zajmij sie nia' nie sa na poziomie
1
nowy 2015-02-09 14:11:14
z tego co wiem to szkolenie trwa 5 dni...
Mała 2015-02-11 16:57:11
ok,ja mam pracować na infolinii medycznej.Zapisy na bezpłatne badania.Czy ktoś z Was mogłby napisać jak to faktycznie wygląda.?czy grafik faktycznie jest elastyczny? Zarobki?Atmosfera?
fola 2015-02-16 14:54:47
Zarobki na normalnym poziomie. Studentowi, który chce dorobić w zupełności starczy. Zależą też one od tego jak bardzo się starasz, bo jak będziesz miał wszystko gdzieś i chces za godzinówkę pracować to już twoja sprawa.
1
kama 2015-02-18 17:16:11
Opinie raczej ok, nie wiem czy warto isc na rozmowe ale raczej tak...
Ania 2015-03-04 14:52:27
Pracowałam tam kilka miesięcy i szczerze mówiąc ta firma to obraz nędzy i rozpaczy. Obiecali mi 14 zl. za godzinę, w praktyce dostałam 12 zl.Prowizję niewielkie i trzeba się wykłócać bo oszukują na każdym kroku. Przełożeni czepiają się o wszystko, są wredni i nieprzyjemi. To tego wszystkiego niestety utykam na jedną nogę i wielokrotnie bylam wyśmiewana i przedrzezniana w zespole. Ludzie którzy tam pracują są hamscy i prostaccy. Nie polecam!!! Ciągły stres za nędzne grosze.
1
owca 2015-03-04 16:46:46
14-12zł za godzinę to jest mało ? U nas jest 8zł brutto. - NC+, Jednak ogólna atmosfera w biurze jest całkiem fajna :)
pylo 2015-03-04 22:05:22
Pracowałem na NC+ Teraz pracuję na innym projekcie. Naprawdę fajna atmosfera
Pozdrawiam
nataliaszsz 2015-03-11 16:03:57
Witam, co powiecie na temat datacontakt w Stalowej Woli mam możliwość tam pracowac projekt Aviva lub Wiedza i Praktyka. Jaka jest ogolna atmosfera jacy ludzie i wogle dajcie cos znac czy jest tam tak kolorowo jak mowili na rozmowie czy to tylko bajki zeby namowic ludzi do pracy u nich ?
2
Gosc 2015-03-14 21:15:29
Aplikowałam do tej firmy przez przypadek. Dowiedziałam się że do objęcia stanowiska na cool center potrzebne jest sześć dni szkolenia. Tyn ludziom zalezy na szkoleniach, a nie na przyjęciu ludzi do pracy. Dostałam prace w innym coll Center za ta sama stawkę bez durnych szkoleń. Ta firma to kpina.
1
Pawel 2015-03-15 10:29:04
Z tymi szkoleniami to prawda. Wymagania większe niż do objęcia teki ministerialnej
gosc2 2015-03-16 09:30:29
ale za szkolenia również wypłacają wynagrodzenie, więc nie rozumiem goiścia który wczesniej napisał "Dostałam prace w innym coll Center za ta sama stawkę bez durnych szkoleń"

dziwny typ.
1
Grzechu 2015-03-23 21:40:36
Jak komuś odpowiada marny hajs, który oferują, to jego sprawa, ale mi by było szkoda najpiękniejszych lat życia na taką pracę bez perspektyw. Już chyba lepiej na zmywol jechać.
1
Rafał 2015-03-25 09:09:18
Witam faktycznie opinie dość ogólne opinie. Pracowałem na projekcie telewizyjnym to co mogę powiedzieć gdy jest wszystko dobrze czyli dużo baz praca jest miła i przyjemna, przyjacielska atmosfera nawet z osobami ,,wyżej" tak było w ubiegłym roku gdy pracowałem zarobki ponad 2tys dla chcących 3 były czymś normalnym+ konkursy lecz z początkiem roku zaczeły wpadać bazy które kończyły się w ciągu pierwszego tygodnia także można pomyśleć rozmowę z osobą do której dzwonimy 50dziesiąty raz w ciągu miesiąca... to nie żart co za tym idzie cele nie były wyrabiane i frustracja cała spadała na konsulatów. Nagle wszystko zaczęło przeszkadzać narzucanie ciśnienia nie zważając na to że niema na czym pracować. kto nie wyrobił jakiegoś minimum idzie wcześniej do domu czyli o prowizji w ciągu miesiąca zapomnij a dodatkowo godziny obcięte a przeżyć trzeba.... w ofercie pracy zaznaczają iż rozmawiamy jak chcemy to ciekawe bo wprowadzony został system odsłuchiwania i oceny rozmowy czyli jeśli o czymś nie powiemy czyli czyli coś co jest nam powiedziane z góry dostajemy upomnienia za co może grozić zwolnieniem z pracy. Czyli jeśli dla firmy jest dobrze i dla konsulatów jest dobrze luz,bluz a gdy coś sie chrzani z zewnętrznych powodów to wszystko spada na dzwoniących.
1
Borys Szyc 2015-03-27 09:47:59
Rafał, jak wiadomo czasami są lepsze bazy i mozna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobic, czasami sa gorsze i prowizja to tylko kilkadziesiat, kilkaset zlotych. Kto poczeka na lepsze bazy, to znowu dobrze zarobi. Jak to ktos powiedzial "W malzenstwie trzeba miec piekielna wytrwalosc i anielska cierpliwość". W sprzedazy telefonicznej tez hihi :D
lol 2015-03-30 17:39:08
przynajmniej kasa zawsze byla na czas i to byla dla mnie najwazniejsze.
ptgn 2015-04-22 15:56:02
e tam nawet dobra robota moze nie na cale zycie ale na jakis czas jest spoko. daje rade
kiedy 2015-04-29 14:35:45
kiedy są teraz jakieś szkolenia w tej firmie? ktos wie?
Agi 2015-05-06 17:47:26
Najbliższe szkolenia są 11/12 maja na telewizję i wydawnictwa
1
wieslaw 2015-05-25 17:06:29
kurde blaszka dobra fuszka kurde lebele mówię wam rodacy
wiedzmin 2015-06-12 15:41:15
nie wiem jak dla reszty ale mi sie dobrze pracowalo bo moglem dopasowac grafik do siebie, tak jak mi pasowalo. co prawda pracowalem tam tylko 6 miesiecy ale ogolnie dobrze wspominam.
Paweł 2015-06-21 21:42:42
chętnie się zatrudnie. Powiedzcie mi czy da się zarobić ponad 2 tysiące?
ggg 2015-06-22 09:55:01
no tak tylko ze to jest link do ogłoszenia w krakowie a nie do pracy na jagielonskiej w warszawie
2
4funtv 2015-07-30 09:39:53
anonim mówisz teraz o stalowej woli a powiem ci jak jest w warszawie:
-"mila atmosfera to mit szczegolnie miedzy koordynatorami, a telemarketerami"
u nas ostatnio zgłosili się chętni do druzynowego biegu z przeszkodami survival race i biegli zarowno konsultanci jak i koordynatorzy, jako jeden zespół, wszyscy dobrze sie dogadują. Nie raz widziałem jak koordynator grał razem ze swoim konsultantem na xboxie dostępnym w firmie. To znaczy że praca to nie tylko dzwonienie ale takze wspolnie spedzone chwile np na imprezach integracyjnych. Moze przeprowadz sie do wwy i zatrudnij sie w tej lokalizacji, to poczujesz różnice
xxxanaxxx 2015-08-07 13:24:46
Natalio, proszę sprawdź napis po prawej stronie na górze nad gwiazdkami oceniającymi, tam jest napisane DataContact - Warszawa, tu skupia się społeczność ze stolicy, więc jeżeli chcesz pisać o innych firmach/lokalizacjach/pracownikach to pisz to ale na innej stonie/innym forum/innej zakładce albo jak chcesz to załóż bloga na wordpresie. Pzdr PEACE
test 2015-08-12 17:11:30
Witam. Czy może mi ktoś powiedzieć jak wygląda praca na projekcie NC+. Konkretnie chodzi mi o dokładny opis jak i w jaki sposób wybiera się godziny pracy, czy jest teoretycznie mozliwosć np. przyjścia każdego dnia na inną godzinę, czy zawsze jest 8 godzin czy nie itd. Jakie zmiany są do wyboru? Generalnie cała mechanika godzin pracy mnie interesuje. Pozdrawiam
donguralesko 2015-08-19 11:00:31
na ncplus mozesz pracowac jak chcesz, tylko ze min. 30h tygodniowo wraz z sobotami i dwa razy w tygodniu musissz przyjsc dzwonic na druga zmiane czyli np od trzynastej. glownie to grafik ustalasz z liderem i czesto jest tak ze mozna sie dogadac. dobrze sie robilo ale pracuje teraz w firmie u brata i juz nie dzwonie
alfonso 2015-09-02 10:19:58
natalia a czy przed publikacją komentarza przeczytałaś regulamin? Now łaśnie- sama sobie odpowiedziałaś. Ja tam się nie znam ale jeżeli komentarz narusza regulamin stony gowork.pl to nie ma żadnych podstaw do tego żeby taki koment widniał na ogólnodostępnym forum i zeby admin go nie wywalil.
ela 2015-09-23 10:00:24
pracowalam w Dacie przez 8 miesiecy i dla mnie najwazniejsze bylo to, ze grafik byl elastyczny i mozna bylo dogadac sie kiedy i od/do ktorej mozna pracowac i pieniadze byly na czas. W ogole nie planuje przyszlosci w call center, ale na pewno w tej firmie mozna sobie popracowac w wakacje, lub na dluzej, bo tam sa ludzie (zreszta baaardzo fajni) ktorzy pracuja od momentu zalozenia tej firmy
bardotka 2015-10-06 15:15:06
Rzeczywiście przyjazna rekrutacja. Miła rozmowa, szczegółowe informacje na temat projektów i pracy. Można tam się spokojnie zaczepić i popracować. Ogólnie daje plus.
asdfgh 2015-10-28 11:03:09
Brak profesionalnego podejścia do pracowników na rzucanie norm o których nie było mowy przy rekrutacji inne warunki umowy niż pracy nie polecam firmy Data CONTACT w Warszawie!!!!!!
zainteresowany 2015-11-02 09:45:15
witam wszystkich,
zycie tak się złozyło, że zaczynam szukac pracy w call center. proszę o podpowiedż osoby, ktore miały kontakt z firmą- czy jest szansa, aby w ciagu miesiąca dobic np. do 200- 230 godzin pracy? i druga sprawa- jaki rząd wielkości mozna zarobic premii/prowizji- czy są to sprawy rzędu 200-300zł, czy da radę pociagnąc ponad tysiąc? Nie boje się pracy ani rozmow prze telefon, wolałbym miecjednak świadomość, ze przy odpowiednim zaagażowaniu dam radę zarobić ok. 3000 na rekę
irena 2015-11-04 18:49:55
Kiepska
Ira 2015-11-05 13:12:16
Przeczytam ofertę zamieszczoną na Gumree. Bardzo mnie zaciekawiła, postanowiłam zadzwonić, i umówiłam się na rozmowę kwalifikacyjną. Oczywiście rozmowa przebiegła pozytywnnie, zakwalifikowałam się do pracy w DataContnact. Przeszłam szkolenia, które faktycznie sa płatne, ale po warunkiem,że się przepracuje w danym miesiącu 180 godzin, wtedy jest wypłacane w 100%. Co do Firmy DataConntact, w tej firmie jest bardzo miła atmosfera, ale jest jedno ale. Jeżeli masz za małą sprzedaż,albo nie sprzedajesz w danym tygodniu nic, to poprostu ci dziękują za współpracę. Taka jest to procedura.
Praca raczej dla ludzi bezstresowych. A po za tym, grosze się zarabia. Ja Zarobiłam 700 zł za dwa tygodnie pracy.
gośćć 2016-02-16 20:51:50
może mi ktoś napisać jakie są stawki podstawowe i atmosfera na projekcie wydawniczym?
gośćć 2016-02-18 19:33:27
nie mam doświadczenia w sprzedaży dlatego pytam o podstawowe stawki :)
everhart 2016-03-04 11:37:48
Akurat nie Ty jedna przyszłaś do DC z taką czy inną niepełnosprawnością. Jak pracuję tutaj kilka lat, tak nigdy nie spotkałem się z drwinami czy wyszydzaniem kogokolwiek za jego ułomności. Pozdrawiam.
atomówka 2016-05-13 19:53:31
+ bardzo elastyczny grafik
+ terminowe wypłaty
+ świetni ludzie, zarówno pracownicy jak i koordynatorzy, luźna atmosfera
+ dobrze przygotowane szkolenia i nie ma problemu żeby o coś dopytać
+ lokalizacja z dala od wielkich szklanych biurowców, chociaż podobno ma się to zmienić :(

- nudna i odtwórcza praca, jak ktoś szuka kreatywności to raczej nie tutaj
- małe możliwości awansu
- hałas

Fajne miejsce na start dla młodych osób. Można się zaczepić w trakcie studiów, żeby sobie dorobić, kasa wliczając bonusy i premie jest spoko w porównaniu do sieciówek czy marketów.
amak 2016-06-15 23:19:52
Wiecie czy będą mieli oferty pracy na doradców żywieniowych?
Zostaw swoją opinię o Data Contact - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Data Contact