brak logo

Conteyor Poland

Czechowice Dziedzice

Opinie o Conteyor Poland

admin 2015-05-30 11:17
Zachęcamy do dodawania komentarzy na temat firmy Conteyor Poland na naszym forum. Możesz pomóc wielu osobom w wyborze pracy.
9
kama 2015-11-20 09:40
Witam. Dowiedziałam się ostatnio że powstaje kolejny oddział waszej firmy w Międzyrzeczu. Czy to prawda? Pozdrawiam!
Łydak 2016-01-30 10:30
Na innej www. można znaleźć opinie na temat Conteyora jednak są to opinie osób z biura, a nie zwykłych robaczków.
Faktycznie firma przenosi się do międzyrzecza. Firma nigdy nie zalegała z płatnościami dla pracowników, przynajmniej w moim czasie.
Łydak 2016-01-30 10:32
Na innej www. można znaleźć opinie na temat Conteyora jednak są to opinie osób z biura, a nie zwykłych robaczków.
Faktycznie firma przenosi się do międzyrzecza. Firma nigdy nie zalegała z płatnościami dla pracowników, przynajmniej w moim czasie.
iryska 2016-04-25 20:37
Firma jednak nie przenosi się, zostaje w Czechowicach
Pączek 2016-06-11 20:44
Co to oznacza?
qwerty 2016-10-16 16:04
To może posuzkują kogoś na produkcję? Teraz przed siwtami pewnie poszukiwać będą wiekszej ilosci pracowników na produkcję, wiec warto sledzic na bierząco ich oferty tym bardziej, że zatrudniają bezposrednio nie przez agencję.
kp 2016-11-23 22:32
Pracowałem przez ponad 4 lata w tej firmie. Kiepska stawka, mobbing, nadgodziny na lewo w premii nawet zdarzało się po 300 nadgodzin przymusowych w roku, które były bardzo kiepsko płatne, od pewnego czasu Addeco nie chce obsługiwać tej firmy takie mają kiepskie warunki. Socjal nie istnieje na wszystkie święta + jakieś dofinansowania do książek to łącznie tylko 1000zł rocznie.Na produkcji dla kobiet bardzo ciężko, zastrasznie utratą pracy w razie wyrażenia swojego zdania. Bardzo ciężko się wybić lub awansować no chyba, że "po trupach" lub wazeliniarstwo + kablowanie.No i firma się podobno przenosi od 6 lat i mają ciągle problem, uciekłem bo ewidentnie coś śmierdzi.
6
Madzia 2017-01-24 00:40
Ja również nie polecam tej firmy,byłam zatrudniona dłuższy czas przez agencję pracy i zostałam oszukana przez brygadzistki szwalni które proponowały nadgodziny 100% płatne więc zostawałam po godzinach,jak się potem okazało nie wpisały nigdzie tych przepracowanych przeze mnie godzin,więc robiłam za darmo,praca na akord,normy wyśrubowane na maxa,jak nie wyrabiasz normy to straszą ze zwolnią,a stawka jest oczywiście najniższa krajowa,mobbing i donosicielstwo na porządku dziennym przez to m.in.zwolniłam się sama z tej pracy. i nie żałuję.
1
Zostaw swoją opinię o Conteyor Poland - Czechowice Dziedzice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Conteyor Poland