brak logo

ISO ECAFRI SP ZOO

Warszawa

Opinie o ISO ECAFRI SP ZOO

!!! 2010-03-21 20:48:13
oo ktos ze strachu skasowal prawie wszystkie wypowiedzi! ciekawe kto sie az tak wstydzil prawdy?
piotrek sochaczew 2010-03-29 11:04:35
witam . swego czasu miałem okazję pracowac w tej firmie i nie nażekałem . praca jak praca trzeba ją wykonywac i już . skończyły się czasy kiedy płacili za leżenie . a co najważniejsze to ludzie z którymi pracowałem byli spoko na czele z majstrem z płocka i żebym miał taką możliwośc to spewnością z miłą chęcią bym pojechał jeszcze raz !!!
Wierny od dawna 2010-03-29 22:14:30
Ludzie!
Dla mnie ci, co tutaj takie bzdury wypisuja, to sami maja cos nie tak z deklem albo zwyczajnie nie maja co robic. Po co piszecie po nazwisku na ludzi? Sensacji szukacie? Zajmijcie sie soba i swoimi rodzinami i odpowiedzcie sobie na pytanie, czy wy sami jestescie nieskazitelni? Dajcie spokoj Kamelowi, on juz w tej firmie nie pracuje; a co kogos obchodzi jego zycie rodzinne? Bedziecie teraz brudy czyjes wywlekac? Swieta ida, dajcie spokoj, i jak wam sie nie podoba firma, to idzcie gdzie indziej i nie nagadujcie! To wszystko! Ludzie, ktorwy obgaduja, to albo maja cos z glowa, albo nie wiem? Bo jesli ktos pracuje w normalnej firmie, to po pracy zajmuje sie soba i rodzina, a nie szpera po internecie, zeby wywolac sensacje. A wiec, wyciagnijcie sami wnioski!
andrzej2 2010-03-29 22:21:17
Terz tak mysle... Dajcie spokuj. Ja tam pracuje juz pare lat dla pani Iwony i nie narzekam. Fakt, bylo pare zmian; ale pensje mam co miesiac; a pani Edyta jest naprawde w porzadku babka, bardzo ludzka i idzie sie z nia dogadac. Nie jest zle, ja tam nie nazekam. I narazie nie mam zamiaru zmieniac. Po co? Nigdzie niema slodko. Pozdrawiam; i ciesze sie, bo juz jestem w kraju na swieta.
? 2010-03-31 21:40:11
no prosze..odezwal sie ten co nie grzebie w necie..hahaha..to po co tu durniu zagladasz?? zajmij sie soba, skoro masz czas pisac to znaczy ze nie sznujesz swojego czasu!
anonim 2010-05-09 14:21:12
witam czy ktos moze mi podac tel lub adres kontaktowy na firme ecafri lub iso ekafri
[usunięte przez administratora]
anonim 2010-05-16 19:54:14
koledz szukam numeru do stacha kaminskiego francuskiego i polskiego
ziomek 2010-05-28 23:08:14
Niestety słyszałem od ludzi którzy tam pracowali więcej złego niż dobrego o tej firmie. Właśnie na temat ubezpieczeń kiklometrówki przekrętach z umowami zmianami nazw firmy itp. Wydaje się że się staczają powoli. A wy ludzie szanujcie się.
P.S. To[usunięte przez administratora] jeszcze żyje? Nie zapił się;)?
zyczliwy 2010-06-14 14:32:52
hej ale znajdzie sie czlowiek ktory dlugo mieszka we francji zna prawo francuskie i co wtedy ????????????????????????
subolg 2010-07-07 22:31:14
Liczy sie tylko praca.COPRECS mi zycie uratował :-)
marabut 2010-08-26 08:51:11
Niby wszystko ok.Ale stawki śmieszne.Komu pasuje pracować za 4.6 euro na rękę ten siedzi cicho....Trzeba pilnować stawek.No i zwalniają z dnia na dzień.Po kilka,kilkanaście osób.A poza tym w porządku...gdyby nie kapusie co wydzwaniają gdzie się tylko da...Kto tam pracuje to wie o kim piszę...Ogólnie pracuje się dobrze.Zostało może 2-3 miesiące pracy,no i słabe perspektywy na zimę...
kolegen 2010-09-01 13:56:14
ogolnie lipa z calym ecafri.[usunięte przez moderatora]
Lars 2010-09-17 13:11:02
W najbliższym czasie napiszę coś o tej firmie i nie będą to koniecznie miłe rzeczy, zobaczę jeszcze jaka będzie wypłata miała wpłynąć 15 go na razie nie ma żadnego wpływu.Ale bardzo na nią uważajcie.
ziomek 2010-10-03 22:42:49
kilka słów o firmie.jest 03,10 a kasy za sierpień niema.z dietą problemy.ubezpieczenie we Francji to lipa.pracuje od .01.2010 non stop i nawet numeru ubezpieczenia nie mam bo pani [usunięte przez moderatora] zatrudnia nieodpowiednich ludzi na nieodpowiednich stanowiskach-zajmuje się tym pani [usunięte przez moderatora] która nigdy niema czasu.problem kolejny to korespondencje przez lavere do wszystkich pracujących- gdzie niestety większość znika.gdyby nie ten bałagan to firma była by ok. pani [usunięte przez moderatora] niech pani coś z tym zrobi. pozdrawiam wszystkich ciężko pracujących
Abbadon 2011-03-24 21:36:04
Moim zdaniem nie ma tragedii, praca jest właściwie cały czas, a stawki chociaż słabe to nie gorsze niż gdzie indziej. To co mnie osobiście wkurza, to podejście nowej dyrekcji ( Płock ), wcześniej różnie bywało, ale ogólnie można było na biuro liczyć, a dzisiaj, mimo że szefowa i jej współpracownik są sympatyczni, to osiągnięcie czegokolwiek, lub uzyskanie jakiejś informacji, jest właściwie niemożliwe. Ja rozumiem że dwie osoby mogą sobie nie radzić, ale ludzie ogarnijcie się, stajecie się w firmie synonimem nierzetelności i totalnej obłudy, mimo największych chęci poprostu aż strach wam coś powierzyć, a przeciesz można się zdobyć na odrobine szczerości i chociaż trochę chęci.
Podsumowując, praca jest ok, stawki też ujdą, poprawić prace biura, NIECH INFORMACJE BĘDĄ PRZEJŻYSTE, A NIE ZMIENIANE CO TYDZIEŃ, reszta jest spoko.
A wazeliniarze, byli, są i będą, to oczywiste że ktoś kto niepotrafi zasłużyć pracą na dobrą opinie będzie się podlizywał i kablował na innych.
pozdro dla wszystkich: pracoholików, nygusów i całej reszty
anonim 2011-03-31 08:33:00
Hej nygusy! A ja szczerze mówiąc wiencej załatwię w Płocku niż w Warszawie, a zresztą jak kto woli. Jak chcę jakieś zaświadczenie to [usunięte przez moderatora] mi wypisuje, a z Warszawy to muszę długo czekać. Pracuję tu już ponad rok i praca jak praca, ale wiecie jakie są dziś czasy, pracy w Polsce nie ma i w innych firmach gorzej płacą. Idzcie sobie do innych firm to zobaczycie ile zarobicie. Ja już się pytałem w innych firmach to cięszko z robotą i mniej płacą. A po drugie to po co tu wypisujecie te bzdury, weście się za robotę. Macie kwaterę z internetem? To niezle niezle, dobrze że nie śpicie w przyczepie campingowej, tak jak to bywa w innych firmach. Pozdro
anonim 2011-03-31 08:36:59
Lipa i jeszcze raz lipa. Ja teraz szukam pracy, może pojadę z Piecobudu, tylko oni majo mało roboty - szkoda. A w sumie te Iso-Ecafri ma robotę całym rokiem. Sam już nie wiem co myśleć. Pozdrawiam wszystkich na francuskiej ziemi.
anonim 2011-05-03 19:47:43
Firma kombinuje na wypłatach. Nie wypłaca rzeczywistych, należnych pieniędzy. Jest mi i moim kolegom winna \\\"trochę\\\" pieniędzy wynikających ze stawek, lecz nie poczuwa się do odpowiedzialności. Uważam, że firma jest niewiarygodna. Zaprzeczcie a udokumentuje to na forum. Czekam do jutra. Jutro ma się to wyjaśnić w firmie. Zobaczymy.
gall anonim 2011-05-03 20:36:36
A co z tym [usunięte przez moderatora] podatkiem, którego nie można odzyskać, ja już wymiękam, może koledzy podpowiedzą co z tym z robić, bo pseudo pani dyrektor nie ma nic do powiedzenia w tej sprawie?
szczery 2011-09-05 22:14:31
ta firma to jedna lipa,numery security social to kit,czeka sie ruski rok a przez ten czas jak sie ci coś poza budową to bulisz a firma łaskawie ci coś chlapnie żebyś zmknął morde,ale połowe i tak ty bulisz.Pensje przeliczane po wyimaginowanym kursie NBP z poprzedniego miesiąca co i tak sie nie zgadza,typowi naganiacze.Teraz niby warunki francuskie,to mają jeszcze wieksze pole do popisu bo jak ktoś się nie interesuje to praktycznie jest tam nie ubezpieczony.Jakaś masakra.O wszystko trzeba sie prosić,albo kłócić. a te [usunięte przez moderatora] w biurze to już dno... pzdr dla szczerych..
tomek 2011-10-27 13:06:25
[usunięte przez moderatora] nigdy w życiu nikomu nic nie załatwiła ani nie wytłumaczyła bo zielonego pojęcia nie ma ani o tym jak sie liczy wypłaty a o podatkach to już wogóle, jeśli coś Wam mówi to wie to od tych bab z Warszawy a i tak połowe przekręci bo się na tym po prostu nie zna a pracuje tyle czasu bo jest [usunięte przez moderatora] i daje sie rozstawiać po kątach jak [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-12-11 20:24:29
Czy ktoś reflektuje na pozew zbiorowy wobec firmy i dyrekcji z Płocka?Wpisywać się!
daniel 2011-12-29 16:20:14
A ty Ptaku co tak pisałes? że u [usunięte przez moderatora] ci się podoba i zwyzywałes wszystkich od [usunięte przez moderatora] bo u ciebie w tym [usunięte przez moderatora] bedzinie stu pod figurką czeka......a co zrobiłeś?[usunięte przez moderatora] Nie ufajcie kolesiowi tym bardziej że gdzies tam swoich ziomków posprzedawał na francuskiej ziemi.POZDRAWIAM WSZYSTKICH,KTÓRZY NIE ZAWSZELKĄ CENĘ ZROBIĄ WSZYSTKO ŻEBY PRACOWAĆ ZA GRANICAMI KRAJU.
1
anonim 2012-01-24 23:32:36
ja reflektuję na pozew zbiorowy
szczery 2012-02-18 16:17:45
Drodzy forumowicze.Pracowałem w tej firmie od jej "Pierwszych dni".Przez pięć lat było ok.Bywały sporadyczne ex-cesy lecz wszystko udawało się w miarę sprawnie i bezproblemowo z biurem wyjaśnić.Wedle mojej opinii wszystko się po.....o w chwili nawiązania współpracy z [usunięte przez moderatora].Tak od pewnego czasu firma wprowadziła zmiany płatności diet,drastyczne zmiany dotyczące opłat na samochód,może być to zbieg okoliczności,iż nastąpiło prawie w tym samym czasie co rozpoczęcie działalności biura w Płocku lecz nigdy wcześniej nie miałem NIEWYJAŚNIONYCH braków przy wypłacie rzędu kilku set złotych lub więcej.Reasumując [usunięte przez moderatora] spłaca swój prywatny kredyt więc "dodatkowa kasa"to kłopot z głowy szybciej i by tego było mało zaczęły się w biurze w Płocku "STRASZENIA LUDŻMI"czyli bo ja znam tego więc uważaj.
1
RADCA PRAWNY 2012-02-18 20:57:30
A tak na marginesie,czy zwróciliscie uwagę na dochód,który firma wystawiła wam na pit-11 za 2010 rok?Z tego co się domyślam,to wszystkie koszty jakie ponosi firma czyli diety,dojazdy,hotele są doliczone do naszego dochodu!!!Firma ma z nas czysty zysk!!!A my -niestety-musimy uważać,bo jak Urząd Skarbowy zażyczy sobie potwierdzenia rozliczenia podatku z Francji (a nikt z nas go nie ma!),to będziemy musieli od całego dochodu ten podatek odprowadzić!!!A skoro całe te koszty są wrzucoe w nasz dochód to mam pytanie,gdzie są nasze diety i kasa na podróże służbowe,które nam się prawnie należą?Zaznaczę,żę diety i cała reszta według prawa jest zwolniona z podatku!Podsumowując-nasz dochód po potrąceniu podatku to jest dochód,który przychodzi na konto z dopiskiem lista płac!Ale jest na to przepis,że można sie nie zgodzić z pit-11 wystawionym przez pracodawcę,jeżeli ma się potwierdzenie typu wyciągi z kont,i można rozliczyć podatek według prawdy!Wtedy Urząd Skarbowy wzywa do wyjaśnienia rozbieżnosci i my bieżemy swoje wyciągi i przedstawiamy w Urzędzie! A o resztę niech się martwi firma!A my w razie czego odprowadzimy podatek od naszych faktycznych dochodów,a nie od zysków firmy!Niestety we Francji większość nie może się rozliczyć!Także bądzcie czujni na te wszystkie pisma,które firma każe wam podpisywać i akceptować!
Stanisław 2012-03-08 09:00:47
Ty, szczery, a w [usunięte przez moderatora] Ci sie nie poprzewracalo? Ja rozumiem ze ta firma to kompletne dno, ale kto jak kto ale pani Edyta jest z nich wszystkich najberdziej w porzadku. Zawsze kiedy mialem jakis problem z ta firma pomogla mi go rozwiazac podczas gdy inne na mnie lały. To ze ta cala firma sie zepsula to nappewno nie wina pani [usunięte przez moderatora], biuro w Plocku pomoglo wielu z nas znalesc prace, jak dla mnie firma moze i jest juz teraz kompletnym dnem, ale pani Edyta zostaje z nich jedna osoba ktora szanuje, takze "szczery" prosze o troche szacunku dla tej pani.
1
Edyta Kęsicka 2012-03-15 22:54:47
[usunięte przez moderatora]Nigdy nie pomyślałam, ani nie powiedziałam i nie powiem złego słowa o Dyrekcji. I proszę Was, przestańcie oczerniać tą firmę, bo naprawdę trochę żyję na tym świecie, i wiem, że inne firmy nigdy nie dosięgną jej poziomu. Ludzie, którzy wypisują takie oszczerstwa, powinni za to odpowiadać...bo to już są pomówienia.... [usunięte przez moderatora] Dziękuję wszystkim za współpracę, będę oczywiście wspominać te lepsze chwile, i naprawdę, ale to naprawdę wśród WAS byli ludzie naprawdę bardzo wartościowi, i ich na pewno nigdy nie zapomnę. Nie odpisujcie mi, bo już nigdy na to forum nie będę wchodzić. Wszystkiego dobrego :) :) :)
ten co zalozyl to forum 2012-03-21 20:48:50
kiedy zalozylem to forum w 2009 roku siedzialem zly w domu na firme, bo cos bylo nie tak znowu, i od tamtej pory caly czas przegladam co wypisujecie,i jest duzo prawdy w tym, mysle ze P Edyta jednak byla ok, [usunięte przez moderatora] mysle ze do Edyty nie mozemy miec pretensjii, bo pomagala nam jak mogla, a kasa za samochody? nie placa nie jezdze, nie woze ludzi, szkoda auta - amortyzacja kosztuje- proste.
1
wierny 2012-03-22 18:50:49
Proszę proszę....pani Edyta odeszła....szkoda....fajna babka była, taka....ludzka. To prawda, pomagała jak mogła, czasem nawet doradzała, ale wiadomo, nie mogła zrobić wszystkiego. Trochę będzie jej brakować....Sympatyczna, uśmiechnięta babka. Ciekawe, z jakiego powodu odeszła? Zobaczcie, ci, co wypisywaliście na nią, że pożegnała się z nami, podziękowała za współpracę....Rzadko się zdarza....Na pewno było jej przykro, jak przeczytała o sobie takie oszczerstwa.... Szczery, jak ci teraz nie wstyd? Spójrz w lustro! Ciekawe, czy teraz ci się polepszy. Czas pokaże.....Dzięki pani Edyto, zwłaszcza za to, że kiedyś pani mi tak bezinteresownie pomogła....Dziękuję
pracuś 2012-03-22 18:55:36
takie życie, każdy robi, co chce. Ludzie zmieniają pracę. Na pewno znalazła coś lepszego, bo co jak co, ale babka z niej obrotna była. Napewno nie siedzi w domu, to nie ten typ. Szkoda, ale my musimy dalej pracować. Ja niewierzę w to, że to przez nią tak wyszło z tymi kilometrami, Edyta była uczciwa. O wszystkim decydowała Iwona. Tak było i tak jest. No coż, ja nie miałem dużej styczności, ale jak coś chciałem, to pani Edyta była spoko. Pozdrowienia
od zawsze z wami 2012-03-27 23:38:21
Tak sobie czytam, co wypisujecie. Ja tam uważam, że firma nie jest zła, a tym bardziej pani Edyta była ok. Miała dużo cierpliwości, no może pod koniec coś się zepsuło, bo już nie rozmawiała tak z nami jak kiedyś, na pewno coś się stało, że odeszła. Nie ma skutku bez przyczyny, jakiś powód był. Czy teraz będzie nam lepiej? Nie sądzę, będzie tak samo, panią Edytę zastąpi pani Mira, zobaczymy, co czas pokaże. Myślę, że jak ktoś chce pracować, to będzie, ja tam nie zamierzam rezygnować z tej firmy, a panią Edytę będę zawsze miło wspominał. Pozdro dla wszystkich
jacqu 2012-04-01 11:52:20
Witam! Czy możecie mi podać namiar na osobę,która przyjmuje do ecafri,do kogo mam zgłosić się w związku z pracą.Z góry DZIĘKI
czarny-strazak 2012-04-01 20:31:36
jacqu - 2012-04-01 11:52:20

Witam! Czy możecie mi podać namiar na osobę,która przyjmuje do ecafri,do kogo mam zgłosić się w związku z pracą.Z góry DZIĘKI
na posredniak
Pracownik 2012-04-07 02:05:44
Aż mnie ścieło z nóg, jak się dowiedziałem, że pani Edyta odeszła. Mi osobiście bardzo dużo pomogła, i wiem, że wielu innym też. Martwiła się o nas, i starała się załatwić wszystkim pracę. Moim zdaniem drugiej takiej nie ma w firmie. I nie będzie. Szkoda, naprawdę szkoda. Teraz wróciłem do Polski i to wszystko czytam, co piszecie. Brak słów naprawdę. Pani Edyta wieczorem też odebrała telefon, i odpisała na sms-a, i nawet kiedyś w week-end miałem sprawę, to mi pomogła. Pani Edyto, Wesołych Świąt i pozdrawiam ciepło.
ja 2012-04-20 12:25:09
Same brednie. Każdy pośrednik pracy, a takim jest Iso-ecafri zarabia na znalezieniu zatrudnienia dla takich obiboków jak wiekszość z nas, których nie zadowale dwa tysiące złotych w Polsce i logicznym jest, że potrąca pewne sumy z wynagrodzeń. Nie narzekajcie bo większość z Was pracuje bez żadnych kwalifikacji i miałoby nikłe szanse na znalezienie pracy. Nie macie szacunku do nikogo, ani do tych którzy zapewniają Wam pracę ani dla kraju, który Was gości. Nie szanując Francji, która daje Wam pracę, nie szanujecie samych siebie. Obgadywanie za plecami, bo w oczy strach. Stare, podarte buty, ale Nike, jedna para spodni na trzy miesiące, ale Wrangler, przechlane weekendy, przesiedziane w domu, ale Francję znacie, spójrzcie na siebie, jak mali jesteście. Nie wszyscy oczywiście, ale 90% to beznadzieja.
wierny 2012-05-15 01:29:04
Przestańcie się nakręcać i dajcie wreszcie tej kobicie święty spokój. Nie ma jej w tej firmie i żyje swoim życiem, więc po co te gadanie? Chyba [usunięte przez moderatora] nic nikomu złego nie zrobiła, a że odeszła? Miała prawo, jak każdy z nas. Dziś ona, jutro ktoś inny. Takie życie. Pozdrawiam tych co pracują na francuskiej ziemi.
to.pa. 2012-05-22 12:10:37
nikomu nie zrobiła [usunięte przez moderatora] krzywdy???? a to ciekawe bo mi akurat zmarnowała życie i ona doskonale wie o kogo chodzi!!
Krzysiek 2012-05-29 06:34:08
Pani Edyta była i jest ok.Jeżeli ktoś ma inne zdanie to musi być obibokiem i zapewne fuksem załapał się do firmy.Popracował,taki jeden z drugim, miesiąc i nagle z piekarza,taksówkarza,dekarza czy Bóg wie kogo stał się wielkim hydraulikiem co to wszystkie rozumy zjadł...A na słowo krytyki jego pracy-oburzony i bzdury wypisuje...Żal.Pozdrawiam
1
Marcin 2013-01-29 20:31:32
Do wszystkich co chcieli by podjac prace w warszawskiej firmie iso ecafri u [usunięte przez moderatora], odradzam calym sercem, tak jak pisał ktos na poczatku warunki sie zmieniaja po wyjezdzie za granice na niekorzysc pracownika, kasa nigdy nie jest na czas i niegdy wyplata sie nei zgadza NIGDY, podwujny podatek sobie wymyslili hee hee szok, co gorsze ludzie pracujacy we francji ponad 186 dni probuja sie rozliczyc i hui z tego maja, problemy maxymalne a ostatnio w urzedzie skarbowym we francji pracownicy jak uslyszeli iso ecafri to od razu nie chcieli ogladac pierow- czemu ? bo pani [usunięte przez moderatora] połowy skladek nie odprowadza, ostatnio slyszalem od zanjomego ze ludzie pracujacy na Lawerze odeszli z firmy iso i przeszli na francuskei warunki- a firma została wykopana na zbity pysk z rafineri przez pana .... :) i tu dobrze ::) w ramach zemsty za odejcie pracownikow [usunięte przez moderatora] wymislila cos zeby pobcinac tym ludziom grudniowe wyplaty-[usunięte przez moderatora] Jeszcze raz powiem trzymajcie sie jak najdalej od tej firmy bo smierdzi tu krentactwem na mile smrod jest taki ze pozygac sie mozna,, szukajcie innei firmy ktora nie bedzie wasz okradac,pzdr
Okruszek 2013-02-08 14:38:49
Masz rację. Z tym, że to nie jest firma w ogólnym pojęciu tego słowa, a jest to zwykła agencja pracy. Nic nikomu nie poobcinali z pensji, a jeżeli już to nie z zemsty. Pracownicy zamienili klasycznie siekierkę na kijek. Zatrudnili się u francuskiego pośrednika pracy jakim jest Sovitrat, a co za tym idzie muszą teraz ponosic koszty za mieszkanie i za przejazdy do pracy, co było płacone przez Iso, a pewności zatrudnienia nie mają. Dzisiaj pracują na Laverze, a jutro [usunięte przez moderatora] wymyśli, że mają jechać do roboty pod Grenoble i guzik z pętelką, w Iso jak było, tak było, ale było mieszkanie, 60e na paliwo co tydzień. Co do pensji jedyną niezrozumiałą rzeczą były wypłaty do 15ego, a w praktyce kilka dni póżniej, co mogło irytować, ale zawsze dostawałem całą wypłatę. Inną rzeczą jest niesumienność i dziewcząt z biura, które przelewały okrojoną wypłatę, a po protestach dowiadywałeś się, że w poprzednim miesiącu dostałeś za dużo i teraz sobie odbierają. Krew człowieka zalewała. Dobra, ale trzeba przyznac, że jeżeli były nadpłaty to człowiek siedział cicho. Znam przypadki kiedy panowie XXX otrzymali dwie wypłaty, a wynikało to z dwóch list godzinowych. Pracowali na Cracking4 i Ineos, z niedopatrzenia w biurze otrzymali podwójne wynagrodzenie, bowiem panny odpowiedzialne za wypłaty otrzymały dwie listy z dwóch działów i bezmyślnie zdublowały wypłatę. Tylko, że żaden z nich nie pisnął słowa, a jak im brakowało 200pln przy wypłacie za kolejny miesiąc to wydzwaniali z pretensjami i płaczem walcząc o pieniądze. [usunięte przez moderatora]
edi 2013-02-11 11:24:50
widzę, że kolega nie ma pojęcia w jaki sposób rozlicza się wypłatę, nie ma takiej możliwości, żeby ją komuś zdublować.
Pijak 2013-02-13 13:15:08
potwierdzam dublowanie wyplat i dobże im tak paruwom
wysedł jo se 2013-03-25 10:05:39
[usunięte przez moderatora]Firma spoko, kasa na czas, robota żadna. Żaden z obiboków nie przyzna, jak to 10e na godzinę plus 25e diety pożerał za permanentne opieprzanie się. Ciężko jest/było bo jak się chleje dzień w dzień, to musit boleć.
spawacz 2013-05-17 20:37:25
[usunięte przez moderatora] Mnie sie pracuje super i polecam iso ecafri...a reszta nie ma znaczenia.
Pozdrawiam
ja 2013-09-25 20:31:56
Czy któraś z Pań ma ochotę podzielić się ze mną informacjami na temat Pani Edyty?Chętnie porozmawiam!
Puch 2014-03-12 11:20:41
Zawsze to samo. Płacą tylko swoim przydupasom, a każdy "początkujący" przeżywa lekki szok przy pierwszej wyplacie. I wtedy się zaczyna.
Jolka 2014-06-10 16:44:40
Napisz ,pogadamy
marynata 2015-02-24 19:56:23
Firma iso ecafri wydaje sie byc calkiem dobrze zorganizowana. Co prawda nie pracowalem u nich, ale ciagle nosze sie z takim zamiarem. Mam wrazenie, ze ludzie odnosnie bycia zadowolonymi z tej pracy sa mocno podzieleni. Zastanawiam co jest głównym powodem tego Stanu rzeczy. Dajcie proszę mi znać na ten temat.
hjhm 2016-05-19 21:29:02
wielka szkoda, bo słyszałam o ISO ECAFRI SP ZOO naprawde dobre oopinie, że dobra praca, ze super atmosfera, bardzo fajne zarobki. To wszyscy sie kurczowo trzymają dobrej roboty i nikt nie chce zmieniac
Zostaw swoją opinię o ISO ECAFRI SP ZOO - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISO ECAFRI SP ZOO