logo TRANS-POZ S.A.

TRANS-POZ S.A.

Motaniec

Opinie o TRANS-POZ S.A.

super 2013-03-16 18:27:20
dziadostwo , obiecują złote góry a później masz załamię. nie polecam [usunięte przez admina] na maxa !
1
travis 2013-04-04 13:26:57
plus za w miare zgraną ekipę i dobra obsluge
xxx 2013-04-24 10:25:59
z ta obsluga, to też bywa roznie, ale co do kasy, to maja dziwny system wynagradzania, jak sie go ogranie, zrozumie, to można coś zakombinować i jakieś pieniądze wyciągnac. niestety[usunięte przez admina] trzeba jak wszedzie, to jest serwis a nie warsztat u szwagra, wiec niczego innego sie nie spodziewalem.
DŻONY Z BARCELONY 2013-04-26 06:42:06
Jeśli jest tak świetnie to dla czego odeszli ludzie którzy mieli wiedzę i pojęcie o tym co robili?Pracują u szwagra za normalne wynagrodzenie?
1
man 2013-06-28 12:46:34
zawsze znajdzie sie jakas firma, gdzie zaplaca wiecej. ja bym powiedzial, ze nie placa najwiecej na rynku, ale znam miejsca, gdzie placa duzo gorzej i pod stolem
GRAL nie święty 2013-07-16 15:20:08
Czy ktoś wie jakie warunki (pensja) narzędzia pracy (samochód, komputer ) Trans-Poz proponuje --- Przedstawiciel hadlowy Fiat Professional - Z góry dziekuję za informację
abbyroad 2013-12-11 11:52:26
nie pamiętam, aby kasa kiedykolwiek przyszla z opoznieniem
global 2013-12-12 22:58:49
Atmosfera ok, obiekt nowoczesny a płace jak wszędzie indziej. w
qwert 2014-03-21 11:36:10
halo panowie, a wiecie co tam się ostatnio pozmieniało? sensowniej jest i warto uderzać na warsztat?
nicciekawego 2014-04-01 10:19:26
Wyzysk ludzi. Gdzie mogą to utną z pensji. Wytyczne... nieosiągalne. Najlepiej by jeden człowiek ogarniał magazyn, serwis oraz sprzedaż aut. Mechanicy wiecznie oszukiwani z wyrobionych godzin. Magazyn ma ograniczone możliwości. Plusy: płaca zawsze do 10 była, atmosfera ekipy i to że papier z ASO. Ale tak ogólnie na stargard to jedź obwodnicą ;p
2
anonim 2014-06-09 13:10:59
a jak tam sie zyje mechanikom? da rade wyciagnac cos ponad troje sprzodu? ile trzeba mieć doświadczenia, zeby wzieli?>
Kaktus 2014-06-17 07:08:11
Jest bardzo żle.Bardzo mało pracy wydajniść na poziomie około 50-60% a jeśli już coś jest to jest ona przydzielana bratu i koleszkom mistrza
1
jorek 2015-02-22 13:26:54
byc moze potrzebuja w danym momencie duza liczbe osób do pracy .. prestizowa firma wie jak ma zatrudniac swoich pracowników posiadajaca duze doswiadczenie i rozwojowa przede wszystkim firma..i wlasnie jak to jest z tymi zleceniami mozna liczyc na zarobek bez podziału na swoich ..z góry dziekuje za odpwiedzi pozdrawiam
bvn 2016-05-13 17:52:36
@maniek zdecydowanie masz racje - jak porównywać to coś co w miare da sie porównać, z podonymi kryteriami
Zostaw swoją opinię o TRANS-POZ S.A. - Motaniec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRANS-POZ S.A.