logo TRANS-POZ S.A.

TRANS-POZ S.A.

Motaniec

Opinie o TRANS-POZ S.A.

super 2013-03-16 18:27
dziadostwo , obiecują złote góry a później masz załamię. nie polecam [usunięte przez admina] na maxa !
3
travis 2013-04-04 13:26
plus za w miare zgraną ekipę i dobra obsluge
xxx 2013-04-24 10:25
z ta obsluga, to też bywa roznie, ale co do kasy, to maja dziwny system wynagradzania, jak sie go ogranie, zrozumie, to można coś zakombinować i jakieś pieniądze wyciągnac. niestety[usunięte przez admina] trzeba jak wszedzie, to jest serwis a nie warsztat u szwagra, wiec niczego innego sie nie spodziewalem.
DŻONY Z BARCELONY 2013-04-26 06:42
Jeśli jest tak świetnie to dla czego odeszli ludzie którzy mieli wiedzę i pojęcie o tym co robili?Pracują u szwagra za normalne wynagrodzenie?
3
man 2013-06-28 12:46
zawsze znajdzie sie jakas firma, gdzie zaplaca wiecej. ja bym powiedzial, ze nie placa najwiecej na rynku, ale znam miejsca, gdzie placa duzo gorzej i pod stolem
GRAL nie święty 2013-07-16 15:20
Czy ktoś wie jakie warunki (pensja) narzędzia pracy (samochód, komputer ) Trans-Poz proponuje --- Przedstawiciel hadlowy Fiat Professional - Z góry dziekuję za informację
abbyroad 2013-12-11 11:52
nie pamiętam, aby kasa kiedykolwiek przyszla z opoznieniem
1
global 2013-12-12 22:58
Atmosfera ok, obiekt nowoczesny a płace jak wszędzie indziej. w
qwert 2014-03-21 11:36
halo panowie, a wiecie co tam się ostatnio pozmieniało? sensowniej jest i warto uderzać na warsztat?
nicciekawego 2014-04-01 10:19
Wyzysk ludzi. Gdzie mogą to utną z pensji. Wytyczne... nieosiągalne. Najlepiej by jeden człowiek ogarniał magazyn, serwis oraz sprzedaż aut. Mechanicy wiecznie oszukiwani z wyrobionych godzin. Magazyn ma ograniczone możliwości. Plusy: płaca zawsze do 10 była, atmosfera ekipy i to że papier z ASO. Ale tak ogólnie na stargard to jedź obwodnicą ;p
3
anonim 2014-06-09 13:10
a jak tam sie zyje mechanikom? da rade wyciagnac cos ponad troje sprzodu? ile trzeba mieć doświadczenia, zeby wzieli?>
Kaktus 2014-06-17 07:08
Jest bardzo żle.Bardzo mało pracy wydajniść na poziomie około 50-60% a jeśli już coś jest to jest ona przydzielana bratu i koleszkom mistrza
1
jorek 2015-02-22 13:26
byc moze potrzebuja w danym momencie duza liczbe osób do pracy .. prestizowa firma wie jak ma zatrudniac swoich pracowników posiadajaca duze doswiadczenie i rozwojowa przede wszystkim firma..i wlasnie jak to jest z tymi zleceniami mozna liczyc na zarobek bez podziału na swoich ..z góry dziekuje za odpwiedzi pozdrawiam
bvn 2016-05-13 17:52
@maniek zdecydowanie masz racje - jak porównywać to coś co w miare da sie porównać, z podonymi kryteriami
nick 2017-01-30 21:50
cyrk
1
nick 2017-01-30 21:50
cyrk
2
ByłyPracownik 2017-02-13 13:52
Zatrudniasz się na jednym stanowisku, a za jakiś czas nagle musisz również pracować na innych - oczywiście bez dodatkowych pieniędzy za tą pracę. Dyrektor z Poznania nakazuje, Ty musisz zrobić, jak nie to do widzenia. Nikt o zdanie Cię nie zapyta.
Dyrektor oddziału Pan Paweł stara się dbać o pracowników, ale Poznań razem z Kierownikiem serwisu Piotrem skutecznie mu to uniemożliwia mając pracowników głęboko w d... Do tego kierownik nie zna się zupełnie na niczym i tylko wymyśla głupie rzeczy żeby się przypodobać dyrektorowi z Poznania.
Generalnie zatrudniając się w tej firmie musisz się liczyć z tym, że pracownik jest murzynem, musisz robić wszystko, nawet to co do Ciebie nie należy oraz że na pewno dołożą Ci dodatkowe stanowisko, którego nigdy nie chciałeś, oczywiście najczęściej nic Ci za to nie dopłacą albo dołożą śmieszne grosze (bez zmiany umowy i warunków zatrudnienia).
Z plusów: pieniądze zawsze na czas, chociaż nie zawsze takie jak być powinny (ucinanie godzin, nie doliczanie nadgodzin etc.).
3
Edyta 2017-07-21 15:20
Obecnie firma prowadzi wiele procesów rekrutacji. Między innymi poszukuje kandydatów do pracy jako Przedstawiciel handlowy. Co możecie powiedzieć o pracy na tym stanowisku? Co powinny wiedzieć osoby, które są zainteresowane aplikacją na tą ofertę pracy?
Marcin 2017-07-25 08:04
Zatrudniają wszystkich jak popadnie po czym zostawiają 2-3 na zasadach "wyścigu szczurów". Osobiście nie polecam. Serwis samochodów tragiczny przez co klienci nie są zainteresowani zakupem nowych. Kiepska kadra kierownicza. Możliwość realizacji planów znikoma co wiąże się z brakiem premii.
To samo dotyczy pozostałych oddziałów a w szczególności Niepruszewa.
3
Edyta 2017-08-21 12:49
@Marcin dziękuję za odpowiedź. Rzeczywiście, na tym stanowisku nie każda osoba się sprawdzi. Jak rozumiem, po okresie próbnym zostają tylko najlepsze osoby. Jak długo on trwa? Piszesz też, że nie polecasz pracy w firmie. Dalej w niej pracujesz? Co według Ciebie powinno ulec zmianie, byś mógł polecić innym tego pracodawcę?
Zostaw swoją opinię o TRANS-POZ S.A. - Motaniec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRANS-POZ S.A.