logo Motorola

Motorola

Kraków

Opinie o Motorola

an 2017-05-05 19:51
wiadomo już coś więcej na temat potencjalnej akademii Javy ?
garsyja 2017-05-08 21:15
Oni nie nauczą Cię tam programować, jak będzie zapotrzebowanie na pracowników JAVY to wybiorą tych co mają najkrótszą drogę do szkolenia i zamiast oferować im płatny staż przeprowadzą serię 8 spotkań w weekendy nakreślą co musisz dorobić, aby nie musieli pokazywać Ci tego w pracy i Cię z tego potem dokładnie sprawdzą.
Nikt nie nauczy Cię dobrego programowania w 4 weekendy :)
pracowita jak mrówka 2017-05-09 21:14
Może głupie pytanie, ale czy na zatrudnienie w Motoroli mają również szanse osoby nie z branży IT?
Słyszałam o tej firmie wiele dobrego i chciałabym spróbować...
Haerówka 2017-05-14 15:02
Podbijam ostatnie zapytanie- jak wyglądają szanse na pracę w dziale HR lub PR w Waszej firmie? Czego można się spodziewać?
x 2017-05-26 10:45
W dziale HR można spodziewać się legendarnej już szefowej. Gorąco odradzam!
5
blackout 2017-05-27 13:31
Cześć,
możecie mi powiedzieć, jakie są godziny pracy w Motoroli? Czy jest niewliczana przerwa na lunch? Zdecydowanie lubię kondensować pracę w pracy (a przerwę i czas na swoje pasje mieć potem, bez sjest), a wiele korporacji zmusza pracowników do takiej niezbyt produktywnej przerwy :(. Jak jest w Motoroli? Chętnie dowiem się też, czy godzina rozpoczęcia pracy jest elastyczna i czy jest opcja home office. Dzięki!
AgaMillar 2017-06-20 23:47
Widzialam u Was ciekawe ogloszenie na Scrum Mastera. Niestety nie mieszkam w PL. Czy istnieje mozliwosc przeprowadzenia wszystkich etapow rekrutacji zdalnie?
O jakich widelkach placowych moge myslec?
Pozdrawiam
Pietrek 2017-06-21 11:38
Tak, można przeprowadzić zdalną rekrutację. Widełki są takie jak dla inżynierów.
Pietrek 2017-06-21 11:46
8 godzin w tym przerwa na lunch.
Regulamin pracy mówi, że należy przyjść pomiędzy 8 a 10. W szczególnych przypadkach można uzgodnić z managerem inne godziny pracy. Praca zdalna jest możliwa po uzgodnieniu z managerem, jednak to mogą być sporadyczne sytuacje a nie stały sposób pracy.
Zainteresowany 2017-06-21 18:50
Hello Moto. Widzialem widelki finansowe wyzej, stanowisko techniczne, wierze, ze w dalszym ciagu obowiazujace (widelki, chociaz stanowisko tez ;)). Wiem, ze z Moto tez ktos tu zaglada.

Mozecie mi powiedziec prosze czy w zwiazku z podrozami mozna liczyc na cos wiecej i jaki jest Wasz punkt widzenia w tej sprawie? Procent podrozy to 25...

Dzieki i pozdrawiam.
Pietrek 2017-06-22 11:23
W związku z podróżą należą się diety. Ich wysokość zależy od kraju do którego się podróżuje.
Dieta którą płaci Motorola jest znacznie wyższa od "urzędowej".
3
byłyMotek 2017-07-03 00:01
Firma z mocno niejasnymi zasadami zatrudniania, z wszechpanującym kolesiostwem. Krakowski management siedzący od lat na jednych stołkach oderwany od rzeczywistości. Płace poniżej krakowskiego rynku.
Pracowałem w Motce kilka lat i szczęśliwy jestem, że mogę o tym mówić już w czasie przeszłym.
5
??? 2017-07-04 20:24
Będziecie jeszcze robić Akademię Motoroli ?
Jeśli tak to kiedy i jakich języków ?
Daroks 2017-07-05 14:55
Jeżeli liczysz na odpowiedź z HR lub kogokolwiek z Motoroli to się przeliczysz. A jeżeli już będzie akademia to wezmą tylko i wyłącznie osoby potrafiące programować na poziomie juniorskim i w ramach akademii zrobią im miesięczne bezpłatne przygotowanie do pracy, które powinni przeprowadzić odpłatnie w ramach pracy po podpisaniu umowy....
6
Wystraszona 2017-07-12 00:15
Witam! Mam pytanie odnośnie stanowiska Junior Receivables Specialist - w najbliższy czwartek mam mieć rozmowę telefoniczną i jestem zdygana odnośnie niej.. Ma być przeprowadzona po polsku, angielsku i mam dostać pytanie po hebrajsku na znajomość języka - tego się boję najbardziej, bo hebrajskiego uczyłam się już jakiś czas temu, podstawy znam jako tako, do biegłego mówcy mi daleko;p czego się mogę spodziewać, jakich pytań? Liczę, że przynajmniej będą mówić wyraźnie, bo babka, która dzwoniła do mnie, wyrażała się w sposób niezrozumiały, początkowo nawet nie zrozumiałam, z jakiej firmy dzwoni..
Kargul 2017-07-14 16:13
Na rozmowach przez telefon zawsze są podstawy, nikt nie każe referować Pana Tadeusza. Coś o doświadczeniu, dlaczego aplikowałaś na to stanowisko, co Cię motywuje, Twoje mocne słabe cechy itp. Typowe rozmowy HR. A jeżeli mówi jak bambus z kawałkiem kija w ustach to poproś, czy mogła by mówić głośniej i wyraźniej ponieważ nie nie słyszysz i nie rozumiesz.
Hello Moto 2017-07-15 20:59
Czy ktoś orientuje się jakie są widełki płacowe jako content developer/instructional designer. Jest to wciąż dosyć niszowa branża w Polsce tudzież zastanawiam się czy warto podszkolić się i uzupełnić drobne braki. Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
1
J 2017-07-18 11:28
Zadaj najpierw pytanie, czy odpowiedz na temat wynikow rekrutacji dostaniesz po miesiacu, po 6ciu czy wcale. Super predki proces.
Julita 2017-07-19 13:46
Ostatnio pojawiło się sporo ofert pracy od firmy Motorola. Czy ktoś może napisać coś o tym, jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna? Jakich pytań można się spodziewać? @J Czy uzyskałeś odpowiedź na temat wyników rekrutacji w której brałeś udział? Jak oceniasz rozmowę przeprowadzoną w firmie Motorola?
J 2017-07-19 20:18
Julita - pytania sa zapewne adekwatne do stanowiska. Tak bylo w moim przypadku. Rozmowa byla mila i przyjemna. Spotkanie w siedzibie to samo, nie mam nic do zarzucenia. Ale to jak wszedzie, zalezy na kogo sie trafi. Poczytaj sobie prosze opinie o innych korpo, wyciagniesz wspolny mianownik. Wynikow rekrutacji jeszcze nie ma, jestem przyzwyczajony do szybkich odpowiedzi, a tu leca kolejne tygodnie. Natomiast to moje subiektywne zdanie. Pozdrawiam.
Corporate-Employee 2017-07-26 12:19
Junior - 77 517
Regular - 97 600
Senior - 116 283

Potwierdzam stawki (ogolnie to troche marne, poniżek 7knetto dla seniora, smiech) poza tym zawracają głowę ludziom, na których ich nie stać. Zamiast od razu poinformować, ze nie ma takiego budżetu. Polecam pytać na samym początku czy akceptują warunki bo inaczej strata czasu. Pozdrawiam!
4
Michau 2017-07-27 15:54
Stawki - średnia dla seniora w IT w Krakowie to 8-8,5netto. Motorola placi tak jak wyzej podane, czyli jednak sporo mniej, pozdrawiam.
michal 2017-07-29 22:29
Witam ile mozna zarobic i jak z grubsza wyglada praca na stanowisku Junior Financial Accountant?
Moto 2017-08-01 09:42
8.5 netto to chyba w jakimś startupie, gdzie nie znasz dnia ani godziny zamknięcia całego projektu. Do tego pewnie na umowę B2B bez prawa do płatnego urlopu i chorobowego.

Co kto lubi.
2
Sabrowicz 2017-08-09 09:58
W Sabre na seniorze zarabiałem 8.5k netto 5 lat temu, więc to raczej nie startup.
2
Greg1982 2017-08-15 16:22
Dzien dobry,

Czy ktos moze napisac cos o nowym dziale Supply Chain? Sadzac po ilosci i tresci ofert dzial ten dopiero sie tworzy, no ale moze ktos cos wie. Chcialbym wrocic do Krakowa z Dublina po 10 - ciu latach i sonduje rynek pracy. W Supply Chain od roku... Przepraszam za brak polskich znakow - taka wersja Windowsa :)
Motorolanin 2017-08-17 14:58
Po dwoch edycjach akademii C/C++ o jednej dla C# aktualnie nie przewidujemy kolejnych edycji, jasne ze jak cos sie zmieni to na pewno dostaniecie info prze naszego fejsa
Motorolanin 2017-08-17 15:06
Troche pozno ale moe innym kolegom i kolezankom sie przyda, firma oplaca bezposrednio pobyt w hotelu przez miesiac od daty przyjazdu oraz zwraca poniesione bezposrednio koszty relokacji (po wczesniejszym ustaleniu), jesli ktos z Was chce skorzystac z uslug agencji posrednictwa do znalezienia mieszkania to tez firma zwraca koszty posrednictwa
Motorolanin 2017-08-17 15:17
No to ad vocem chcialbym uscislic te informacje bo nie sa prawdziwe, idea akademii byla bardzo jasna od poczatku, firma daje mozliwosc uczestniczenia KAZDEJ osobie NIEZALEZNIE od poziomu wyksztalcenia i kierunku studiow, osoby ktore troche liznely C,C++ na poziomie basic (niestety nie jest prawda to co napisales o skladzie testow na akademie...) i nie maja szans przejsc testu technicznego z danego jezyka wiodacego maja mozliwosc za darmo (bez zadnych lojalek i tym podobnym bajerow) przyjsc i douczyc sie jezyka do poziomu ktory umozliwia im podejscie do testu i dostanie pracy na poziomie junior developer, jesli ktos przepracowal ten etap solidnie i chcial do czegos dojsc, zmienic co w swoim zyciu to mial taka szanse i ja wykorzystal, jesli Ci sie wydawalo ze wszystko bedzie latwe i gladkie i bez zadnego wysilku i powalczenia o swoje to byles grubo w bledzie. zamiast jeczec to powalcz troche bo nie zawsze bedziesz w ciepelku zajadal slodkie buleczki :-) Ci co chcieli to wykorzystali i pracuja juz nami z logo M na koszulce, i nosza to z duma! :-)
1
Motorolanin 2017-08-17 15:26
hehe dobre, bardzo dobre, jak firma bedzie chciala programistow Javy (i chce!) to zaprosi tych ktorzy maja odpowiednie CV a potem ich przepyta na panelu technicznym na odpowiednim poziomie na ktory aplikuja, i latwo nie bedzie :-) weekendy o ktorych piszesz to zupelnie inna bajka, mylisz rekrutacje z panelem technicznym od razu z akademia ktora ma przygotowac kogos do przejscia panelu technicznego na junior developera w wiodacym jezyku, bez tej akademii nie maja szans, jest to dla nich pomoc i mozliwosc do skorzystania za darmo z akademii, masz racje ze w tyle weekendow nie nausza sie dobrze programowac i trzeba wielce czasu i pracy aby to zrobic ale od czegos trzeba zaczac. A juz o stazach to wypisujesz bzdury poniewazz w motce ZAWSZE byly TYLKO i WYLACZNIE praktyki i staze platne i one sa w duzej ilosci caly czas niezaleznie od prowadzonej rekrutacji na pracownikow, widze wokolo zarowno pracownikow pelnoetatowych jak i stazystow.
Bulba 2017-08-17 15:31
Hehe ciekawe ze wytrzymales zagryzajac zeby przez pare lat jak piszesz, i pewnie teraz z duma wpisujesz sobie do CV prace w motce, czyzbym sie mylil? :-)
Motorolanin 2017-08-17 15:32
Nie planujemy teraz nowych edycji, jak tylko przyjdzie nam to do glowy to info bedzie na naszym fejscie
Motorolanin 2017-08-17 15:35
Tak to nowy dzial, ktory wystartowal 2 lata temu i jest w trakcie silnej rozbudowy, startuj i wracaj :-)
Greg1982 2017-08-18 11:07
Dziekuje za odpowiedz. Mam jeszcze umowe do wypelnienia do konca roku z obecnym pracodawca, nastepnie powrot do Krakowa. Na pewno Motorola bedzie jednym z pierwszych miejsc gdzie bede aplikowal. Pozdrawiam.
Gustaw 2017-08-24 23:14
Jak firma będzie chciała? Chcieć to firma może, ale niekoniecznie pokryje się to z oczekiwaniami finansowymi kandydatów o czym wszyscy dobrze wiedzą. Sam przeszedłem przez Waszą śmieszną akademię, a obecnie pracuję w Nokii gdzie zaproponowali mi o 30% wyższe wynagrodzenie na sam start niż Wy innym osobom z akademii. W Krakowie wiadomo że Ericsson jak i Motorola to firmy na start, czyli zaczynasz, pracujesz 3 miesiące i szukasz firmy, gdzie zrobisz dużo wyższe pieniądze.

"Noszenie koszulek z literką M - dumnie " poprawiłeś mi nastrój na cały weekend.
2
Obiektywny. 2017-08-25 16:05
@Michau - 2017-07-27 15:54 8.5 netto to chyba w jakimś startupie, gdzie nie znasz dnia ani godziny zamknięcia całego projektu. Do tego pewnie na umowę B2B bez prawa do płatnego urlopu i chorobowego.

Co kto lubi.

Szanowni z Moto. Takie widełki obowiązują w mojej obecnej korporacji. Senior ma przeciętnie ponad 8netto, nie jest to żaden startup, powtarzacie się już z tym bo nie pierwszy raz to czytam. Jeśli chodzi o umowę B2B to jest to bardzo powszechna praktyka i nie widze w tym nic negatywnego. Widocznie nie do końca wiecie jakie są zalety i wady takiej umowy, skoro próbujecie to demonizować. Jeszcze w środowisku IT...Skoro osoba na pierwszej rozmowie z rekruterem podaje widełki, które podobno docierają do managera. Potem bierze udział w całym procesie, który trwa ponad miesiąc i wypada świetnie, a na koniec okazuje się ze nie macie od początku takiego budżetu to jesteście po prostu śmieszni. Ale człowiek uczy się całe życie...Przestrzegam specjalistów!
3
exMotek 2017-08-28 00:02
Hehe :-)) Wysokość (a raczej niskość) płac w Motce jest już powszechnie znana wśród specjalistów w Kraku, dlatego firma ma takie problemy z zatrudnieniem. Idą tam tylko ludzie z Ericssona, dla których 8000pln to szczyt marzeń.

Pozdrawiam panią szefową HR (K.R.) i jej dobre samopoczucie :-))))
exMotek 2017-08-28 00:07
I jeszcze jedno, panie Motorolanin, ta Wasza "stabilność" to pic na wodę. Firma zapewnia tak oszałamiający rozwój, że po spędzeniu u Was kilku lat człowiekowi ciężko ogarnąć się na rynku pracy, bo okazuje się, że jest 100 lat za Afryką :-D
Sam przez to przeszedłem i prawie wszyscy moi kumple, którzy uciekli z tego korpocuda. Budujecie w firmie cudowne komfort zony żyjące własnym życiem i nie mające nic wspólnego z nowoczesną firmą IT.
Motorolanin 2017-08-28 10:31
Zycze Ci powodzenia w pracy w Twojej nowej firmie, naprawde. Aha, jak zauwazylem dostales sie do Nokii po zapisaniu sie i po odbyciu tej jak to nazwales naszej "smiesznej akademii".
1
Motorolanin 2017-08-28 10:33
Ufff, jak dobrze ze juz Cie u nas nie ma:-). Powodzenia.
1
exMotek 2017-08-28 19:00
Nie masz pojęcia jaki ja jestem szczęśliwy :-))
Ale poza wymianą uprzejmości widzę, że nie było Cię stać na podjęcie dyskusji. No bo co tu mówić, Motka teraz wlecze się w ogonie rankingu krakowskich firm IT.
exMotek 2017-08-28 19:04
@Motorolanin, sam dajesz dowód ile ta Motorola jest warta. Wszystkie Twoje posty są pisane w godzinach 9:00 - 17:00, więc wniosek jest prosty - ciekawsze jest dla Ciebie siedzenie na forum gowork niż zadania w pracy :-D
3
eM 2017-08-31 23:13
Zatrudniają nawet po filologii polskiej jeżeli wykażesz że umiesz programować ;)
1
jfa 2017-09-01 14:09
Jakie są w przybliżeniu widełki płacone na stanowisku Junior Financial Accountant?
WWW 2017-09-05 17:20
Widzę, że taktyka HRów to teraz wyśmiewanie ludzi, którzy odeszli ;) Dobrze wiedzieć, myślałem nad aplikowaniem ale jednak nie warto ;)
Kepasa 2017-09-05 18:54
A czy Nokia ma jakąś siedzibę w Krakowie, czy tylko we Wrocławiu?
Haters gonna hate 2017-09-05 19:15
Myślę, że wielu wypowiadających się tutaj doceniają feedback Motorolanina i Pietrka, a mogliby to przecież olać. Wiem, że dla mnie był on bardzo pożyteczny :).
2
Nokia worker 2017-09-05 21:30
Tak, Nokia w Krakowie jest zaraz obok Motoroli.
1
gumiś 2017-09-05 22:16
Płacowo chyba też są obok siebie...
Julita 2017-09-07 12:29
Motorola poszukuje aktualnie pracowników na stanowiska: Order Validation Specialist (Mixed shift) i Junior Receivables Specialist with French (2nd shift) (http://www.gowork.pl/praca/motorola;pr). Czy ktoś pracuje na tych stanowiskach i chciałby powiedzieć jak wygląda praca? Czy są możliwe premie? Każda informacja dla aplikujących może być cenna.
Zostaw swoją opinię o Motorola - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Motorola