logo Motorola

Motorola

Kraków

Opinie o Motorola

Pietrek 2017-04-02 15:36
Dwa/trzy razy na miesiąc przychodzi mail z wewnętrznymi ofertami pracy. Można z nich korzystać praktycznie bez przeszkód. Ponadto często w ramach departamentu pojawiają się nowe projekty i ludzie do nich migrują.

Waloryzacja wypłaty jest na koniec marca. Jedni dostają więcej inni mniej. Tak samo w marcu ogłaszane są premie związane z wynikiem finansowym firmy. Senior może w ten sposób uzyskać dodatkową wypłatę.

Ponadto w razie potrzeby manager może zrobić pracownikowi podwyżkę, ale to rzadkie przypadki.

No i są nagrody. Jest tego sporo i w bardzo różnych wysokościach. Bardzo obszerny temat.

Są jeszcze dodatki z funduszu socjalnego. 100zl na kwartał do wymiany na bony do Decathlonu, Empiku, Leroy Merlin czy podobne. Prezenty dla dzieci na Mikołaja i impreza rodzinna dla dzieci w czerwcu.
3
Antoni Smoleński 2017-04-02 19:42
I jeszcze jedno pytanie: czy jest jakiś zwrot za przejazd na rozmowę o pracę z innego miasta? Wycieczka może się okazać dość kosztowna, zwłaszcza, jak się mieszka na niemalże drugom końcu Polski i się w jeden dzień nie wyrobi. Jakieś doświadczenia/wiedza w tym zakresie?
1
Dinuś 2017-04-02 20:53
A jaka jest średnia wieku w Waszej firmie ? Czy zdarzają się u Was ludzie -dinozaury , którzy b. późno zaczynali programować, kończyli studia z IT w okolicy 40 r. ż ? Czy takie zjawisko jak przekwalifikowany programista u Was nie występuje ?
Pietrek 2017-04-03 07:54
Nie wiem czy jest zwrot. Raczej wątpię. Ale zdarzają się rozmowy rekrutacyjne przez Hangouts albo Skype.

Natomiast dla osób z poza Krakowa które podejmą pracę jest pakiet relokacyjny. O szczegóły musisz jednak pytać HRów.
Pietrek 2017-04-03 08:00
Rozrzut wieku jest spory. Zdarzają się starsi programiści. Na przykład ja jestem po 40. Albo kolega Nestor który jest sporo starszy. Do tego oczywiście wyżsi rangą managerowie czy architekci - też się zdarzają dinozaury.

Bycie starszym wiekiem w korporacji, moim zdaniem, ma znacznie więcej plusów niż minusów :D
2
Michał 2017-04-08 16:16
Witam.

Jakie sa widełki finansowe na stanowisku Database Administrator (MYSQL, MSSQL)?
Dziękuje.

1
Antoni Smoleński 2017-04-08 17:36
Średnia z poprzedniej strony (cytuję czyjegoś posta):

Podam średnią, bo widełki są internal only (czytaj tajne/poufne) ;P
Junior - 77 517
Regular - 97 600
Senior - 116 283

Brutto... rocznie...
1
znaffca 2017-04-11 10:35
No to jak widzę takie obecnie sypiące się Sabre płaci znacznie lepiej. Różnica jest mniej więcej jednego grede'a tzn. to, co Motorola płaci Regularowi, to Sabre Juniorowi, a motkowy Senior odpowiada sabrowemu Regularowi.
A gdzie się faktycznie lepiej pracuje? Hmmm... to już każdy musi sam ocenić...
Pietrek 2017-04-11 11:30
Nie jest tak jak mówisz.
Kiedy Sabre chciało mnie rekrutować dawali 20% więcej, a ponad to było już poza budżetem. Dodając do tego niepewność jutra w tamtej firmie...

Dla mnie najważniejsza jest stabilność. I szerokie możliwości rozwoju.

Dlatego jestem tu gdzie jestem i każdemu polecam.
znaffca 2017-04-11 15:53
Kilka postów wyżej "Antoni Smoleński" podaje średnie zarobki na grejdach. Tak się jakoś dziwnie składa, że znam średnie stawki na TYCH SAMYCH grejdach w Sabre, więc wiem co piszę :-))))

Stabilność to inna kwestia, tutaj Sabre wypada znacznie gorzej.

Możliwości rozwoju? To już zależy w jaki projekt wpadniesz. Zarówno w jednej jak i drugiej firmie można trafić super jak i beznadziejnie.
1
ciekawa 2017-04-11 16:40
A czy będziecie robić jeszcze akademie, ale innych języków niż C++ i C# ?
Mloda zdolna 2017-04-11 21:33
Cześć :) mam pytanie.. czy opłaca się składać cv na stanowisko junior w dziale finansowym mając ukonczony licencjat z rachunkowości i półroczne doswiadczenie w biurze rachunkowym?
Pietrek 2017-04-11 22:35
@ciekawa
Chodzą słuchy o akademii Javy i ja zgłosiłem się na ewentualnego prowadzącego akademię JavaScript.

Czy i kiedy to będzie, niestety nie jestem w stanie powiedzieć.

@Młoda zdolna
Jasne, składaj.

@Znaffca
Nie będę polemizował, bo widełek z Sabre nie znam, ale dwie sprawy.
... Na tym samym stanowisku Sabre oferowało mi niewiele więcej
... Widełki w Motoroli są bardziej skomplikowane. Ja podałem średnią z całego grejdu. Ale populacja danego grejdu jest u nas podzielona na trzy równe liczebnie części - tercyle, z których środkowy jest tym branym pod uwagę przy zatrudnianiu. Oczywiście długość tych przedziałów może być - i jest - różna, co oznacza również, że średnia ze środkowego przedziału nie jest średnią że wszystkich trzech. Obrazowo mówiąc właśnie awansowany junior dostaje wypłatę z pierwszego przedziału, a nowo przyjmowany regular ląduje w drugim tercylu.

W temacie rozwoju osobistego.
- Manager ma roczny budżet na każdego "swojego" pracownika i przeznacza go na szkolenia lub/i udział w konferencjach. W okolicach lutego przychodzi mail "powiedzcie jakie chcecie szkolenia konferencje czy co tam" i to się dzieje. W moim departamencie wszyscy dostali w tym roku własne konta premium na lynda.com.
- Można (i należy) brać udział w innowacjach. Jedną z możliwości są patenty. Opisujesz swój pomysł, dział patentowy dyskutuje czy to ma sens, a potem dedykowani prawnicy w firmie pomagają wypełnić wniosek patentowy. Oczywiście oprócz sławy i uwielbienia idą za tym konkretne pieniądze.
- Jeśli patentami się nie chcesz zajmować, możesz brać udział w projekcie alfa. Jest to twój pomysł na nową funkcjonalność naszych produktów, albo nawet nowy produkt. Opisujesz swoją ideę, komitet to dyskutuje. Jeśli pomysł się spodoba bronisz swojego pomysłu w shark tanku, gdzie za rekiny robią goście z naszego działu biznesowego. Jeśli pomysł obronisz dostajesz na niego kasę, zbierasz zespół, znajdujesz chętnego managera i jedziesz z koksem.

A jeśli zespół ci nie odpowiada, co około tydzień dostajesz na maila wewnętrzne oferty pracy - gadasz z tamtym managerem na zasadzie bardzo uproszczonej rekrutacji i jak sobie przypadniecie do gustu twój manager staje się byłym managerem. I do gadania ma tylko tyle, że może cię zatrzymać do trzech miesięcy ze względu na projekt.
2
tomasz 2017-04-12 23:00
Niestety to standard.... Ja czekalem 4 miesiace na wyniki!
1
niedoszły 2017-04-13 14:32
Potwierdzam. Wyciągniecie feedbacku z rekrutacji w Motoroli graniczy z cudem.
6
mck 2017-04-15 17:45
ile wynosi dokładnie pakiet relokacyjny? jest płatny od razu czy w ratach np po pół roku czy roku druga część jak w IBM? czy od razu jak w Capgemini 10k od razu i lojalka?
1
:) 2017-04-16 23:05
Czy orientuje się ktoś ile moze zarabiać Junior Account payable specialist? Chciałabym startować na to stanowisko ale nie chcę zostać odrzucona ze względu że nie zmieściłam się w wiedełki podając przewidywaną pensję -.-
Greg 2017-04-18 12:56
Dzień dobry !

Mam pytanie, czy jest sens aplikować do Motorolla Solutions jeśli nie ukończyłem żadnego kierunku technicznego (jestem na 3 roku ekonomii) jednak od 6 miesięcy intensywnie uczę się Javy ?

Pozdrawiam
Greg 2017-04-18 12:59
@up

Gwoli ścisłości - oczywiści chodzi mi o stanowisko stażowe.
Pietrek 2017-04-18 13:32
Tak, jest sens.

Sam jestem geodetą, znam tutaj jednego archeologa, politolog też się trafi... ;)
szop 2017-04-18 15:32
Czy na stanowiskumłodszego księgowego ma się codzinny kontakt z klientami? Czy stawka 3500 brutto jest normą na początek ? z tego co słyszałam taka pensja to już standard w korpo/.Jak wygląda rozmowa o co pytają ? Czy ciężko przejść proces rekrutacji?
Mikael 2017-04-18 17:50
Idąc za "Greg-iem" aplikując na staż do Motorolli z Javy co powinna umieć taka osoba ?
Czy to tak jak w niektórych że najlepiej w JavaFX i Springu być nieludzko obytym ?
Jaki poziom trzeba w Motorolli prezentować by mieć szanse na staż ?
Kumil 2017-04-21 15:15
Cześć,

z tego co się orientuję była to osoba koordynująca proces rekrutacji, która chciała Cię umówić na kolejny etap - face to face z managerem już w siedzibie firmy.

Pozdrawiam ;)
Anonimowa 2017-04-26 12:07
Trochę o tym mało profesjonalnym środowisku jakim jest Motorola Solutions. Miałam okazję brać udział w ich rekrutacji. Wszystko owiane tajemnicą, nie sposób dogadać się i wyciągnąć informacji jak ma ona przebiegać, firma stroni od informowania również o wyniku takiej rozmowy., a wystarczyłaby zwykła wiadomość.

Po dłuższym czasie aplikowałam również na ich wspaniałą akademię C++. Znowu otoczka tajemnicy, na ogłoszeniu wymagania z zakresu programowania proceduralnego na poziomie liceum, na teście okazuje się jednak, że zakres wykracza znacznie poza omawiany zakres materiału. Lambda, singleton, RTTI, smart pointer, biblioteka STL, polimorfizm, szablony i dużo dużo więcej. Dodatkowo test po angielsku, co może być jednak zrozumiałe, angielski to podstawa w tym fachu. Ale jednak pozostaje duży niesmak, czy tak trudno jest napisać te informacje w ogłoszeniu, albo w e-mailu informującym o zakwalifikowaniu się do owej akademii? Wystarczyła by krótka wzmianka o zakresie i tyle, może nie traciłabym czasu aplikując na akademię C++, dla tych co potrafią już programować.

Za to i Wasze ogólne podejście Motorolo ocena 2/6, jak zmienicie podejście ja również wystawię inną ocenę.
4
Emi 2017-04-26 12:33
@Matq nie wiem na jakin etapie rekrutacji jesteś ale do mnie dzwonili zeby mnie umowić na 2 rozmowe telefoniczna dluzsza i po angielsku , ja tez nie mogłam odebrać i dostałam odrazu emaila od Pani kiedy mi odpowiada .
Adam 2017-04-27 12:46
Mowa oczywiście o USD ? Bo jeśli to PLN to rynek wam uciekł
2
kandydat 2017-05-01 14:35
Cześć. Chciałbym się dowiedzieć czy w Motoroli w najbliższym czasie będą jakieś możliwości zatrudnienia dla młodych i bardzo zdolnych programistów Javy (zarownó JEE, JavaFX oraz solidne podstawy AndroidSDK wchodzą w grę :D ) ? Pozdrawiam
HelloMoto 2017-05-05 09:27
Ciężko się dziwić, że dział rekrutacji i HRy w Motce postępują nieprofesjonalnie, skoro od wielu tak zarządza nimi jedna i ta sama osoba, mająca już bardzo nieciekawą opinię w krakowskim środowisku HR. Zresztą prawie cały krakowski wyższy management to ludzie, którzy siedzą na tych samych stołkach od samego początku i przez to atmosfera w firmie jest trochę stęchła. Trochę jak w ZUSie albo krakowskim magistracie :-P
3
an 2017-05-05 19:51
wiadomo już coś więcej na temat potencjalnej akademii Javy ?
garsyja 2017-05-08 21:15
Oni nie nauczą Cię tam programować, jak będzie zapotrzebowanie na pracowników JAVY to wybiorą tych co mają najkrótszą drogę do szkolenia i zamiast oferować im płatny staż przeprowadzą serię 8 spotkań w weekendy nakreślą co musisz dorobić, aby nie musieli pokazywać Ci tego w pracy i Cię z tego potem dokładnie sprawdzą.
Nikt nie nauczy Cię dobrego programowania w 4 weekendy :)
pracowita jak mrówka 2017-05-09 21:14
Może głupie pytanie, ale czy na zatrudnienie w Motoroli mają również szanse osoby nie z branży IT?
Słyszałam o tej firmie wiele dobrego i chciałabym spróbować...
Haerówka 2017-05-14 15:02
Podbijam ostatnie zapytanie- jak wyglądają szanse na pracę w dziale HR lub PR w Waszej firmie? Czego można się spodziewać?
x 2017-05-26 10:45
W dziale HR można spodziewać się legendarnej już szefowej. Gorąco odradzam!
3
blackout 2017-05-27 13:31
Cześć,
możecie mi powiedzieć, jakie są godziny pracy w Motoroli? Czy jest niewliczana przerwa na lunch? Zdecydowanie lubię kondensować pracę w pracy (a przerwę i czas na swoje pasje mieć potem, bez sjest), a wiele korporacji zmusza pracowników do takiej niezbyt produktywnej przerwy :(. Jak jest w Motoroli? Chętnie dowiem się też, czy godzina rozpoczęcia pracy jest elastyczna i czy jest opcja home office. Dzięki!
AgaMillar 2017-06-20 23:47
Widzialam u Was ciekawe ogloszenie na Scrum Mastera. Niestety nie mieszkam w PL. Czy istnieje mozliwosc przeprowadzenia wszystkich etapow rekrutacji zdalnie?
O jakich widelkach placowych moge myslec?
Pozdrawiam
Pietrek 2017-06-21 11:38
Tak, można przeprowadzić zdalną rekrutację. Widełki są takie jak dla inżynierów.
Pietrek 2017-06-21 11:46
8 godzin w tym przerwa na lunch.
Regulamin pracy mówi, że należy przyjść pomiędzy 8 a 10. W szczególnych przypadkach można uzgodnić z managerem inne godziny pracy. Praca zdalna jest możliwa po uzgodnieniu z managerem, jednak to mogą być sporadyczne sytuacje a nie stały sposób pracy.
Zainteresowany 2017-06-21 18:50
Hello Moto. Widzialem widelki finansowe wyzej, stanowisko techniczne, wierze, ze w dalszym ciagu obowiazujace (widelki, chociaz stanowisko tez ;)). Wiem, ze z Moto tez ktos tu zaglada.

Mozecie mi powiedziec prosze czy w zwiazku z podrozami mozna liczyc na cos wiecej i jaki jest Wasz punkt widzenia w tej sprawie? Procent podrozy to 25...

Dzieki i pozdrawiam.
Pietrek 2017-06-22 11:23
W związku z podróżą należą się diety. Ich wysokość zależy od kraju do którego się podróżuje.
Dieta którą płaci Motorola jest znacznie wyższa od "urzędowej".
2
byłyMotek 2017-07-03 00:01
Firma z mocno niejasnymi zasadami zatrudniania, z wszechpanującym kolesiostwem. Krakowski management siedzący od lat na jednych stołkach oderwany od rzeczywistości. Płace poniżej krakowskiego rynku.
Pracowałem w Motce kilka lat i szczęśliwy jestem, że mogę o tym mówić już w czasie przeszłym.
3
??? 2017-07-04 20:24
Będziecie jeszcze robić Akademię Motoroli ?
Jeśli tak to kiedy i jakich języków ?
Daroks 2017-07-05 14:55
Jeżeli liczysz na odpowiedź z HR lub kogokolwiek z Motoroli to się przeliczysz. A jeżeli już będzie akademia to wezmą tylko i wyłącznie osoby potrafiące programować na poziomie juniorskim i w ramach akademii zrobią im miesięczne bezpłatne przygotowanie do pracy, które powinni przeprowadzić odpłatnie w ramach pracy po podpisaniu umowy....
4
Wystraszona 2017-07-12 00:15
Witam! Mam pytanie odnośnie stanowiska Junior Receivables Specialist - w najbliższy czwartek mam mieć rozmowę telefoniczną i jestem zdygana odnośnie niej.. Ma być przeprowadzona po polsku, angielsku i mam dostać pytanie po hebrajsku na znajomość języka - tego się boję najbardziej, bo hebrajskiego uczyłam się już jakiś czas temu, podstawy znam jako tako, do biegłego mówcy mi daleko;p czego się mogę spodziewać, jakich pytań? Liczę, że przynajmniej będą mówić wyraźnie, bo babka, która dzwoniła do mnie, wyrażała się w sposób niezrozumiały, początkowo nawet nie zrozumiałam, z jakiej firmy dzwoni..
Kargul 2017-07-14 16:13
Na rozmowach przez telefon zawsze są podstawy, nikt nie każe referować Pana Tadeusza. Coś o doświadczeniu, dlaczego aplikowałaś na to stanowisko, co Cię motywuje, Twoje mocne słabe cechy itp. Typowe rozmowy HR. A jeżeli mówi jak bambus z kawałkiem kija w ustach to poproś, czy mogła by mówić głośniej i wyraźniej ponieważ nie nie słyszysz i nie rozumiesz.
Hello Moto 2017-07-15 20:59
Czy ktoś orientuje się jakie są widełki płacowe jako content developer/instructional designer. Jest to wciąż dosyć niszowa branża w Polsce tudzież zastanawiam się czy warto podszkolić się i uzupełnić drobne braki. Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
1
J 2017-07-18 11:28
Zadaj najpierw pytanie, czy odpowiedz na temat wynikow rekrutacji dostaniesz po miesiacu, po 6ciu czy wcale. Super predki proces.
Julita 2017-07-19 13:46
Ostatnio pojawiło się sporo ofert pracy od firmy Motorola. Czy ktoś może napisać coś o tym, jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna? Jakich pytań można się spodziewać? @J Czy uzyskałeś odpowiedź na temat wyników rekrutacji w której brałeś udział? Jak oceniasz rozmowę przeprowadzoną w firmie Motorola?
J 2017-07-19 20:18
Julita - pytania sa zapewne adekwatne do stanowiska. Tak bylo w moim przypadku. Rozmowa byla mila i przyjemna. Spotkanie w siedzibie to samo, nie mam nic do zarzucenia. Ale to jak wszedzie, zalezy na kogo sie trafi. Poczytaj sobie prosze opinie o innych korpo, wyciagniesz wspolny mianownik. Wynikow rekrutacji jeszcze nie ma, jestem przyzwyczajony do szybkich odpowiedzi, a tu leca kolejne tygodnie. Natomiast to moje subiektywne zdanie. Pozdrawiam.
Corporate-Employee 2017-07-26 12:19
Junior - 77 517
Regular - 97 600
Senior - 116 283

Potwierdzam stawki (ogolnie to troche marne, poniżek 7knetto dla seniora, smiech) poza tym zawracają głowę ludziom, na których ich nie stać. Zamiast od razu poinformować, ze nie ma takiego budżetu. Polecam pytać na samym początku czy akceptują warunki bo inaczej strata czasu. Pozdrawiam!
2
Michau 2017-07-27 15:54
Stawki - średnia dla seniora w IT w Krakowie to 8-8,5netto. Motorola placi tak jak wyzej podane, czyli jednak sporo mniej, pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię o Motorola - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Motorola