logo Motorola

Motorola

Kraków

Opinie o Motorola

Hola 2017-02-23 13:00
Mam pytanie dotyczące rekrutacji do Chain Supply.
Czy odsyłacie informację do każdej osoby, która brała udział w rozmowie face-to-face? Zgodnie ze słowami osób, z którymi miałem przyjemność rozmawiać każdy z uczestników dostaje odpowiedź od 1 do 2 tygodni po odbytej rozmowie. W moim przypadku minęło już ponad 2 tygodnie i żadnej informacji zwrotnej.
Z góry dziękuję za odpowiedź :-)
jbl 2017-02-23 13:59
Jest to jeden z pracodawców z nieciekawymi HRami. Wybaczcie ale jakakolwiek forma kontaktu, nawet głupi email po 2 tygodniach po rozmowie powinna być standardem. Tutaj chodzi o szacunek do potencjalnego pracownika, który nawet jeżeli nie dostał pracy, to nie będzie brał firmy pod uwagę za kilka lat.
Do reszty nie mogę się przyczepić
Moto 2017-02-23 15:27
Kenexa od grudnia zeszłego roku realizuje te rzeczy dla Motoroli.

Jaka jest jakość tej usługi każdy widzi.

Osoby przeprowadzające rozmowy czy to telefonicznie czy osobiście u nas w biurze nie mają żadnego wpływu na to kiedy i kto się z Wami skontaktuje. Niestety :/
Chetny 2017-02-24 18:39
Jak jest w praktyce z elastycznym czasem pracy w działach IT? Rzeczywiście można rozpoczynać pracę między wyznaczonymi godzinami? Dużo jest nadgodzin?
Domo 2017-02-28 14:14
@Motorolanin

Możesz podać informację ile zł. dostaje osoba na stażu Web Developer a ile po tym okresie?
LuckyLuk 2017-03-03 15:59
@Bea Jest to zmiana od 15 -23
Lalcia 2017-03-09 13:21
A czy ktos cos wie o stanowisku stażysty w Motoroli w dziale customer Service 20 h tygodniowo? Dostałam taka ofertę i interesuje mniej więcej na temat rozmowy rekrutacyjnej oraz miejsca pracy w Kralowie- to są czerwone maki?
2
Krystyna 2017-03-14 17:36
W dniu wczorajszym 13.03.2017 zadzwonił do mnie pan z numeru prywatnego z Motorola Solution. Po krótkim przestawieniu się zapytał się czy mogę w tym momencie rozmawiać, akurat byłam w sklepie gdzie ciągle traciłam zasięg + było tam dość głośno.
Zapytałam się, czy nie uda się przełożyć tej rozmowy na jutro (czyli dziś 14.03.2017) na godzinę 15.30? Dostałam pozytywną odpowiedź, po czym dziś nie doczekałam się na żaden telefon.
Każda szanująca siebie firma nie dzwoni i nie prowadzi natychmiastowej rozmowy kwalifikacyjnej (nawet pierwszego etapu),zazwyczaj pierwszy telefon służy dla umówienia się na taką rozmowę, ale to już pomijam. Nigdy nie przyszło by mi do głowy, że taka duża i poważna(przynajmniej tak uważałam) firma jak Motorola pozwala sobie na takie rzeczy.

Pozdrawiam
Krysytna
1
Pietrek 2017-03-14 20:16
Nie ma czegoś takiego jak numer prywatny. Pokazuje się numer naszej centrali: 122979000.
Jeżeli to był pierwszy kontakt z naszej strony, to na 100% chciał się umówić na pierwszą rozmowę.
Prawdopodobnie spadłaś na koniec kolejki osób do umówienia, albo Pan zachorował i nie był w stanie oddzwonić - Ja na przykład, nie dalej jak wczoraj musiałem prosić o zastępstwo na telefonie właśnie z powodu choroby - albo mogło się zdarzyć dwadzieścia innych rzeczy.
Zaręczam ci, szanujemy każdego i szanujemy siebie. Ale najbardziej szanujemy nasz wizerunek.

Jeśli jutro nadal nikt nie zadzwoni, skontaktuj się z numerem który podałem, poproś o połączenie z działem rekrutacji i zapytaj jak sytuacja wygląda.

Pozdrawiam i życzę powodzenia w rekrutacji.
Kinia 2017-03-15 12:18
No cóz...ja kiedyś przeszłam w Motorli Assesment Center i niestety nie doczekałam się na Feedback....szkoda, że kandydaci poswięcają swój czas i energię i w zamian nie możemy otrzymac nawet informacji zwrotnej....
3
Krystyna 2017-03-15 13:40
Dzień dobry,
W dniu dzisiejszym o godzinie 10.37 zadzwonił Pan z Numeru Prywatnewgo(czyli zastrzerzonego)z Motorola Solution - nie pokazuje się niestety żadnego numeru centrali.
Po krótkim przedstawieniu się nie wyjaśnił dlaczego nie zadzwonił w dniu wczorajszym, tak, jak to było umówiono, tylko powiedział że już dzwonił ale ja nie mogłam rozmawiać i czy TERAZ mogę rozmawiać. Po mojej odpowiedzi, że niestety to nie jest odpowiedni moment i że pasowała by mi bardziej popołudniowa godzina między 15 a 16 Pan powiedział w takim przypadku dziękuje. I tak się skończyła rozmowa. Nie było żadnego umówienia się na godzinę lub inny dzień, Pan podziękował i rozłączył się.

Uważam nadal że zachowania pracownika z HR nie jest stosowne.

Ale bardzo dziękuje za szybką odpowiedź na tym portalu.
Pietrek 2017-03-15 15:23
Znasz jego nazwisko?
Krystyna 2017-03-15 17:11
Niestety, mój błąd, nie zapamiętałam nazwiska. Mogę mylić się ale wydaje mi się że miał na imię Michał. Jeżeli to może jakoś pomóc, na firmowy e-mai podeśle moje imię i nazwisko wraz ze stanowiskiem na które aplikowałam.
Ksawery 2017-03-20 09:25
Telefon z HR Motoroli z zastrzeżonego numeru to standard. Akurat na jedno stanowisko aplikowaliśmy razem ze współlokatorem i obydwie rozmowy było przeprowadzane w różnych odstępach czasu i oczywiście z zastrzeżonego numeru. Jest to o tyle niepoważne, że dużo osób nie odbiera numerów zastrzeżonych z wiadomych powodów. Firma ciesząca się taką popularnością powinna dbać o wizerunek, a nie zasłaniać się numerem prywatnym, aby nikt nie mógł oddzwonić.
Matq 2017-03-21 09:10
Witam serdecznie,

Chciałbym zapytać o ważną dla mnie kwestię odnośnie rekrutacji.

Dzwoniła do mnie Pani prawdopodobnie z USA sądząc po numerze kierunkowym i niestety nie miałem jak odebrać, bo nie było mnie przy telefonie. Czy istnieje możliwość, że Pani do mnie ponownie zadzwoni i będę mógł porozmawiać? Rozumiem, że jest to kolejny etap rekrutacji przez telefon?

Z góry bardzo dziękuję za informacje.

Pozdrawiam :)
Kamil 2017-03-21 12:55
Witam.
Kiedy można się spodziewać rozesłania wyników z testów wstępnych do II akademii C++?

Kamil
luki 2017-03-21 23:46
Jak wygląda kwestia samego zatrudnienia w Motorola. Czy możliwa jest forma zatrudniania inna niż umowa o pracę (b2b)?
AkademiaC 2017-03-22 11:37
Kiedy będzie jakieś info po testach na Akademię c++?
student 2017-03-22 17:33
Cześć,

jaki jest standardowy czas oczekiwania na zaproszenie na rozmowę w sprawie stażu? Pytam, ponieważ dokładnie tydzień temu zadzwoniła do mnie Pani z działu HR, porozmawialiśmy chwilę na tematy ogólne (m.in o mojej dyspozycyjności, czym chciałbym się zajmować) oraz kilka zdań po angielsku. Od tamtej rozmowy nie otrzymałem żadnej informacji zwrotnej. Ubiegam się o staż jako Java Developer. Uprzejmie proszę o rzeczową odpowiedź.

Pozdrawiam
1
J 2017-03-24 16:31
Witam
Chciałem zapytać czy jest możliwość pracy zdalnej w Motoroli oraz ewentualnie ile dni?
Pozdrawiam
liku 2017-03-25 21:10
Dzień Dobry,

Proszę o odpowiedź: Jak należy aplikować na poszczególne stanowiska skoro system się wysypuje - tzn. wyświetla się pusta strona po kliknięciu ikonki APLIKUJ?
Piotr W. 2017-03-26 18:35
Hej,

Powie ktoś jak wyglądają stawki adminowe np. Payroll Admin albo Administrative Assistant ? 4200 - 4500 brutto to realne drabinki?
Nie chce się wygłupić na rozmowie a poprzednio prawie właśnie tyle zarabiałem więc zastanawiam się czy dla Motoroli to rozsądna kwota?

Dzięki i pozdrawiam,
Piotrek
Pietrek 2017-03-29 09:46
Dotarłem do źródła.
Pan Tomasz będzie kontaktował się za pomocą Maila.
Pietrek 2017-03-29 09:56
@luki
Bezpośrednio w Motoroli tylko etat.
Współpracujemy z kilkoma firmami outsorcingowymi które zatrudniają na warunkach B2B.

@J
Istnieje możliwość częściowej pracy zdalnej. Zależy to od umowy z konkretnym managerem.

@liku
Jeśli mówisz o stronie pracawmotoroli.pl, trwają tam od jakiegoś czasu prace techniczne i faktycznie może być problem z jej dostępnością.
Zawsze możesz wysłać CV na adres aplikuj@motorolasolutions.com
2
Czesław 2017-03-29 23:12
@Pietrek -
Hej, jestem pracownikiem firmy o bardzo podobnym do motki profilu, nawet pracuję niedaleko na ruczaju, staż pracy 2lata+, ostatnio zaczłąem się bliżej zastanawiać nad pracą w motoroli :) '
możesz opisać proces rekrutacji:
-z ilu składa się etapów itd?
- na początek podpisywana jest umowa na okres próbny, potem na czas nieokreślony czy inaczej?
- możesz podać jakieś widełki? :)

Czy macie coś takiego jak autorskie koszty uzyskania przychodu (50%), tzw. tax break? Jeśli tak, to w jakim stopniu % w stosunku do pensji?
Pietrek 2017-03-30 09:12
Nie ma się co zastanawiać. Wpadaj ;)

Rekrutacja ma generalnie dwa etapy.
Telefon i rozmowa techniczna z naszym inżynierem - trwa do 30 minut.
Potem rozmowa u nas w biurze. Bierze udział rekruter techniczny i manager. Najczęściej ten manager który będzie ostatecznie zatrudniał. Techniczny też jest zwykle z tego samego departamentu, a bywa, że z zespołu docelowego. Rozmowa trwa do dwóch godzin i składa się z części HRowej którą prowadzi manager oraz techniczną którą prowadzi inżynier.
W czasie obydwu etapów część musi być przeprowadzona po angielsku.

Umowa generalnie na pełen etat. Nie praktykujemy umów o dzieło i B2B. Domyślnie pełen etat z możliwością wynegocjowania 3/5 lub 4/5 etatu. Jednak to najczęściej dla osób które jeszcze studiują. Okres próbny 3 miesiące. W razie jakichś wątpliwości (słaba znajomość języka, przebieg dotychczasowej kariery - ja tak miałem, nie obawiali się czy umiem pracować w korpo;), etc.) okres próbny 7 miesięcy. Po jednym okresie próbnym od razu umowa na czas nieokreślony.

Dokładne widełki są utajnione. Nie odstają od rynku krakowskiego. Hinty na temat widełek znajdziesz już w tym wątku ;)

Prawa autorskie są i wynoszą 50% czasu pracy. To rocznie daje dodatkową wypłatę w postaci zwrotu podatku.
Antoni Smoleński 2017-04-02 13:33
Hejka,
Jaka jest realna możliwość migracji między projektami w MOT lub elastyczność w realizowanych zadaniach? HR-y na rozmowie mogą mówić jedno, a życie swoje...
Czy pensja jest jakoś waloryzowana w ujęciu rdr (widełki doczytałem jedną stronę temu)? Czy są jakieś dodatki do pensji i ile średnio rdr one wynoszą?
Pietrek 2017-04-02 15:36
Dwa/trzy razy na miesiąc przychodzi mail z wewnętrznymi ofertami pracy. Można z nich korzystać praktycznie bez przeszkód. Ponadto często w ramach departamentu pojawiają się nowe projekty i ludzie do nich migrują.

Waloryzacja wypłaty jest na koniec marca. Jedni dostają więcej inni mniej. Tak samo w marcu ogłaszane są premie związane z wynikiem finansowym firmy. Senior może w ten sposób uzyskać dodatkową wypłatę.

Ponadto w razie potrzeby manager może zrobić pracownikowi podwyżkę, ale to rzadkie przypadki.

No i są nagrody. Jest tego sporo i w bardzo różnych wysokościach. Bardzo obszerny temat.

Są jeszcze dodatki z funduszu socjalnego. 100zl na kwartał do wymiany na bony do Decathlonu, Empiku, Leroy Merlin czy podobne. Prezenty dla dzieci na Mikołaja i impreza rodzinna dla dzieci w czerwcu.
2
Antoni Smoleński 2017-04-02 19:42
I jeszcze jedno pytanie: czy jest jakiś zwrot za przejazd na rozmowę o pracę z innego miasta? Wycieczka może się okazać dość kosztowna, zwłaszcza, jak się mieszka na niemalże drugom końcu Polski i się w jeden dzień nie wyrobi. Jakieś doświadczenia/wiedza w tym zakresie?
Dinuś 2017-04-02 20:53
A jaka jest średnia wieku w Waszej firmie ? Czy zdarzają się u Was ludzie -dinozaury , którzy b. późno zaczynali programować, kończyli studia z IT w okolicy 40 r. ż ? Czy takie zjawisko jak przekwalifikowany programista u Was nie występuje ?
Pietrek 2017-04-03 07:54
Nie wiem czy jest zwrot. Raczej wątpię. Ale zdarzają się rozmowy rekrutacyjne przez Hangouts albo Skype.

Natomiast dla osób z poza Krakowa które podejmą pracę jest pakiet relokacyjny. O szczegóły musisz jednak pytać HRów.
Pietrek 2017-04-03 08:00
Rozrzut wieku jest spory. Zdarzają się starsi programiści. Na przykład ja jestem po 40. Albo kolega Nestor który jest sporo starszy. Do tego oczywiście wyżsi rangą managerowie czy architekci - też się zdarzają dinozaury.

Bycie starszym wiekiem w korporacji, moim zdaniem, ma znacznie więcej plusów niż minusów :D
2
Michał 2017-04-08 16:16
Witam.

Jakie sa widełki finansowe na stanowisku Database Administrator (MYSQL, MSSQL)?
Dziękuje.

Antoni Smoleński 2017-04-08 17:36
Średnia z poprzedniej strony (cytuję czyjegoś posta):

Podam średnią, bo widełki są internal only (czytaj tajne/poufne) ;P
Junior - 77 517
Regular - 97 600
Senior - 116 283

Brutto... rocznie...
znaffca 2017-04-11 10:35
No to jak widzę takie obecnie sypiące się Sabre płaci znacznie lepiej. Różnica jest mniej więcej jednego grede'a tzn. to, co Motorola płaci Regularowi, to Sabre Juniorowi, a motkowy Senior odpowiada sabrowemu Regularowi.
A gdzie się faktycznie lepiej pracuje? Hmmm... to już każdy musi sam ocenić...
Pietrek 2017-04-11 11:30
Nie jest tak jak mówisz.
Kiedy Sabre chciało mnie rekrutować dawali 20% więcej, a ponad to było już poza budżetem. Dodając do tego niepewność jutra w tamtej firmie...

Dla mnie najważniejsza jest stabilność. I szerokie możliwości rozwoju.

Dlatego jestem tu gdzie jestem i każdemu polecam.
znaffca 2017-04-11 15:53
Kilka postów wyżej "Antoni Smoleński" podaje średnie zarobki na grejdach. Tak się jakoś dziwnie składa, że znam średnie stawki na TYCH SAMYCH grejdach w Sabre, więc wiem co piszę :-))))

Stabilność to inna kwestia, tutaj Sabre wypada znacznie gorzej.

Możliwości rozwoju? To już zależy w jaki projekt wpadniesz. Zarówno w jednej jak i drugiej firmie można trafić super jak i beznadziejnie.
ciekawa 2017-04-11 16:40
A czy będziecie robić jeszcze akademie, ale innych języków niż C++ i C# ?
Mloda zdolna 2017-04-11 21:33
Cześć :) mam pytanie.. czy opłaca się składać cv na stanowisko junior w dziale finansowym mając ukonczony licencjat z rachunkowości i półroczne doswiadczenie w biurze rachunkowym?
Pietrek 2017-04-11 22:35
@ciekawa
Chodzą słuchy o akademii Javy i ja zgłosiłem się na ewentualnego prowadzącego akademię JavaScript.

Czy i kiedy to będzie, niestety nie jestem w stanie powiedzieć.

@Młoda zdolna
Jasne, składaj.

@Znaffca
Nie będę polemizował, bo widełek z Sabre nie znam, ale dwie sprawy.
... Na tym samym stanowisku Sabre oferowało mi niewiele więcej
... Widełki w Motoroli są bardziej skomplikowane. Ja podałem średnią z całego grejdu. Ale populacja danego grejdu jest u nas podzielona na trzy równe liczebnie części - tercyle, z których środkowy jest tym branym pod uwagę przy zatrudnianiu. Oczywiście długość tych przedziałów może być - i jest - różna, co oznacza również, że średnia ze środkowego przedziału nie jest średnią że wszystkich trzech. Obrazowo mówiąc właśnie awansowany junior dostaje wypłatę z pierwszego przedziału, a nowo przyjmowany regular ląduje w drugim tercylu.

W temacie rozwoju osobistego.
- Manager ma roczny budżet na każdego "swojego" pracownika i przeznacza go na szkolenia lub/i udział w konferencjach. W okolicach lutego przychodzi mail "powiedzcie jakie chcecie szkolenia konferencje czy co tam" i to się dzieje. W moim departamencie wszyscy dostali w tym roku własne konta premium na lynda.com.
- Można (i należy) brać udział w innowacjach. Jedną z możliwości są patenty. Opisujesz swój pomysł, dział patentowy dyskutuje czy to ma sens, a potem dedykowani prawnicy w firmie pomagają wypełnić wniosek patentowy. Oczywiście oprócz sławy i uwielbienia idą za tym konkretne pieniądze.
- Jeśli patentami się nie chcesz zajmować, możesz brać udział w projekcie alfa. Jest to twój pomysł na nową funkcjonalność naszych produktów, albo nawet nowy produkt. Opisujesz swoją ideę, komitet to dyskutuje. Jeśli pomysł się spodoba bronisz swojego pomysłu w shark tanku, gdzie za rekiny robią goście z naszego działu biznesowego. Jeśli pomysł obronisz dostajesz na niego kasę, zbierasz zespół, znajdujesz chętnego managera i jedziesz z koksem.

A jeśli zespół ci nie odpowiada, co około tydzień dostajesz na maila wewnętrzne oferty pracy - gadasz z tamtym managerem na zasadzie bardzo uproszczonej rekrutacji i jak sobie przypadniecie do gustu twój manager staje się byłym managerem. I do gadania ma tylko tyle, że może cię zatrzymać do trzech miesięcy ze względu na projekt.
1
tomasz 2017-04-12 23:00
Niestety to standard.... Ja czekalem 4 miesiace na wyniki!
1
niedoszły 2017-04-13 14:32
Potwierdzam. Wyciągniecie feedbacku z rekrutacji w Motoroli graniczy z cudem.
1
mck 2017-04-15 17:45
ile wynosi dokładnie pakiet relokacyjny? jest płatny od razu czy w ratach np po pół roku czy roku druga część jak w IBM? czy od razu jak w Capgemini 10k od razu i lojalka?
1
:) 2017-04-16 23:05
Czy orientuje się ktoś ile moze zarabiać Junior Account payable specialist? Chciałabym startować na to stanowisko ale nie chcę zostać odrzucona ze względu że nie zmieściłam się w wiedełki podając przewidywaną pensję -.-
Greg 2017-04-18 12:56
Dzień dobry !

Mam pytanie, czy jest sens aplikować do Motorolla Solutions jeśli nie ukończyłem żadnego kierunku technicznego (jestem na 3 roku ekonomii) jednak od 6 miesięcy intensywnie uczę się Javy ?

Pozdrawiam
Greg 2017-04-18 12:59
@up

Gwoli ścisłości - oczywiści chodzi mi o stanowisko stażowe.
Pietrek 2017-04-18 13:32
Tak, jest sens.

Sam jestem geodetą, znam tutaj jednego archeologa, politolog też się trafi... ;)
szop 2017-04-18 15:32
Czy na stanowiskumłodszego księgowego ma się codzinny kontakt z klientami? Czy stawka 3500 brutto jest normą na początek ? z tego co słyszałam taka pensja to już standard w korpo/.Jak wygląda rozmowa o co pytają ? Czy ciężko przejść proces rekrutacji?
Mikael 2017-04-18 17:50
Idąc za "Greg-iem" aplikując na staż do Motorolli z Javy co powinna umieć taka osoba ?
Czy to tak jak w niektórych że najlepiej w JavaFX i Springu być nieludzko obytym ?
Jaki poziom trzeba w Motorolli prezentować by mieć szanse na staż ?
Kumil 2017-04-21 15:15
Cześć,

z tego co się orientuję była to osoba koordynująca proces rekrutacji, która chciała Cię umówić na kolejny etap - face to face z managerem już w siedzibie firmy.

Pozdrawiam ;)
Zostaw swoją opinię o Motorola - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Motorola