logo Motorola

Motorola

Kraków

Opinie o Motorola

curious 2016-03-27 12:45:35
Czesc! Mam pytanie, na jakie zarobki można liczyć w działach typu accounting/finance? Pytam, gdyż natrafiłam na ciekawą ofertę na stanowisko Junior Billing Specialist, a ciekawa jestem jak sytuacja się przedstawia na takich stanowiskach, bo w działach IT domyślam się, że jest baaardzo atrakcyjnie ;-) Dziekuję za odpowiedź i pozdrawiam!
tony 2016-04-14 16:47:00
@Motorolanin
czy w przypadkul nie przejścia I etapu rekrutacji, czyli rozmowy telefonicznej, również o tym informujecie?
Pietrek 2016-04-14 22:05:09
@tony
Tak, informujemy.
tony 2016-04-15 00:47:45
dziękuję za odpowiedź
Pietrek 2016-04-15 12:17:55
Nie przesadzałbym z tym mega dobrym angielskim. Na mój gust A2 w zupełności wystarczy. Trzeba się po prostu umieć dogadać.
Pietrek 2016-04-30 11:38:13
Jeżeli jesteś w stanie przeczytać i zrozumieć to ogłoszenie, jesteś w stanie rozmawiać po angielsku o problemach technicznych i jesteś w stanie opowiedzieć o sobie (studiach, dotychczasowej pracy, zainteresowaniach) jest to umiejętność wystarczająca. Czy to jest "mega dobry angielski"?
h 2016-05-06 09:14:17
Tyle, że problemem jest często angielski "mówiony". Bo co innego jest zrozumieć dokumentację, przeczytać tekst, a już inną sprawą jest zrozumieć to samo, ale w formie "usłyszanej".
Łanda 2016-05-24 14:01:34
rekrutacja na Web Developera caly czas trwa, więc zapraszamy :)
Pietrek 2016-05-24 16:16:38
Jestem rekruterem technicznym na stanowiska związane z webdevelopmentem. Angielski kandydatów oceniam w trakcie rozmowy telefonicznej (na rozmowie u nas w ośrodku robi to zwykle manager). Oceniam w skali 1-10. Nie rozmawiałem jeszcze z nikim kogo mógłbym ocenić poniżej 3. I nikogo jeszcze z powodu języka nie dyskwalifikowałem.
Jeśli będziecie u nas pracować jest możliwość nauki języka na koszt firmy - w tym roku chyba ten program nie wystartował, lub na własny koszt z native speakerem.

Atmosferę w firmie określam na fantastyczną. Można pogadać na luzie nawet z naszym dyrektorem generalnym. Znakomita większość managerów to fantastyczni ludzie. Z drugiej strony nie udało mi się trafić do "złego" zespołu, gdzie atmosfera była niesprzyjająca pracy. Atmosferę w pracy tworzą ludzie, a ci są naprawdę OK. Możecie mi wierzyć - kilka zespołów zwiedziłem.

No i jak @Łanda wspomniała wciąż szukamy webdeveloperów. Ciekawe nowe projekty (bardzo mało lub nawet brak, legacy kodu, nowoczesne technologie i w ogóle sam miód i orzeszki. Ja polecam.
rafał 2016-05-25 09:29:58
A czy w przyszłości będziecie zatrudniać ludzi bez doświadczenia, czy na razie skupiacie się tylko na tych z doświadczeniem ?
Pietrek 2016-05-25 12:42:10
Zdefiniuj doświadczenie;)
Zatrudniamy też ludzi zaraz po studiach. Kwesta tego co masz w głowie.
Kaska 2016-05-25 12:45:11
To prosze o informacje, kto mnie odrzucil, jak przy zmianie jezyka na angielski od razu powiedzialam, ze nie powiem ani slowa, bo nie umiem, co skonczylo cala rozmowe?
Motorolanin 2016-05-25 12:58:08
Caly czas szukamy zarowno doswiadczonych jak i ludzi bez doswiadczenia, prosze obserwowac oferty i nie bac sie aplikowac
rafał 2016-05-25 13:09:51
A co w takim razie należy mieć w głowie, żeby zostać początkującym programistą javy ?

Mógłbyś zrobić listę wymagań, uwzględniającą sam język jak i inne rzeczy algorytmy, bazy danych), może polecić literaturę (wtedy człowiek ma jasność, które zagadnienia należy bezwzględnie znać, żeby do Was startować i nie marnować czasu Wam i sobie).
Pietrek 2016-05-25 16:58:40
@Rafał: nie prowadzę rozmów na Java developera, ale ja chciałbym żeby kandydat znał jakiś obiektowy język programowania, znał struktury danych, wzorce projektowe, umiał rozwiązać problem algorytmiczny (np. FizzBuzz), umiał go zoptymalizować (idealnie gdyby wykazał się nieszablonowym podejściem - bez użycia pętli chociażby). No i zawsze jest jeszcze możliwość stażu - sądzę, że większość stażystów i tak po roku awansuje na wyższe stanowiska. Nie ma się co bać, najwyżej po rozmowie telefonicznej podziękujemy.

@kaska: nigdzie nie napisałem, że przyjmiemy kogoś bez znajomości angielskiego. Nie ze mną wtedy rozmawiałaś, ale ja również nie rekomendowałbym osoby która nie powiedziała ani słowa. Dla mnie byłaby to nota 1, a jak wcześniej pisałem, nie spotkałem się jeszcze z nikim poniżej 3. I mówiąc szczerze osoba bez znajomości angielskiego miałaby bardzo ciężko w pracy. Cała dokumentacja i kod jest w tym języku. Do tego brak możliwości interakcji z ludźmi w innych ośrodkach czy choćby z nie mowiącymi po polsku członkami zespołu. Bez choćby podstawowej znajomości języka po prostu się nie da.
2
rafał 2016-05-30 14:55:52
Bardzo dziękuję za odpowiedź i wskazówki.

Mam jeszcze pytanie odnośnie minimalnej znajomości j.angielskiego w "mowie".
Jakiego typu pytania mogą pojawić się na rozmowie i co oznacza ocena 3 na Twojej skali ocen ?
Pietrek 2016-05-31 22:19:18
Ocena trzy oznacza... źle używa czasów, używa bezokoliczników, źle odmienia być ;) ale jestem w stanie zrozumieć o czym mówi. No i rozumie moje pytania. Na przykład takie:
- Please tell me about your current or previous job. Describe your own role in some project you are proud of.

Albo jakieś techniczne, ale to zwykle z rozmowy wynika... Powiedzmy...
- In CSS. What is the difference between visibility:hidden and display:none?

Rozmowa telefoniczna trwa do 30 minut i składa się z dwóch części HRowej - kilka pytań w stylu tego pierwszego - trzeba opowiedzieć o sobie, swojej pracy, co się umie, czego się chce nauczyć. I druga część techniczna i to już bywa baaaardzo różnie i zależy od widzimisię przeprowadzającego interview. U mnie to są trzy pytania z CSS, dwa albo trzy z HTML5 i trzy z JS, czasem jeszcze jedno z którejś biblioteki JS. Ale nie trzymam się tego jakoś ściśle. Zawsze mam przygotowaną listę pytań w oparciu o CV kandydata i modyfikuję ją w trakcie rozmowy.

Mam nadzieję, że pomogłem ;)
1
rafał 2016-06-01 14:55:31
Bardzo pomogłeś.

Jeszcze raz bardzo dziękuję.
bashar 2016-06-04 20:13:20
Czy ktoś z was orientuje się jak długo należy czekać na odpowiedź odnośnie przyjęcia do pracy? Jestem już tydzień po rozmowie, ale niestety jeszcze nie otrzymałem odpowiedzi...
1
Jimmy 2016-06-05 21:21:55
Jak tam pracowalem bylo standardowo do 2 tygodni. Jesli sie przedluzy - dzwon, pisz pytaj. Tam normalni, sympatyczni ludzie pracuja.

Firma jest generalnie ok. Pewnie ze znajda sie takie gdzie jest lepsza kasa, wiekszy prestiz etc. Ale tutaj jest pare unikalnych rzeczy:
- praca przy systemach mission critical,
- mozliwosc zobaczenia na wlasne oczy pelnego CMMI i praktycznie kompletu tego czego sie uczy do certyfikatu ISTQB
- Sa inwestycje w nowe technologie i paradoksalnie szansa ze bedzie sie pisalo w czyms nowym jest wieksza niz w niejednej malej firmie.
- Ludzie atmosfera etc. - za to najwiekszy plus
- Jesli sie chce (i choc troche wykaze wczesniej) mozna sporo po swiecie pojezdzic.
- Ciekawy lab

Oczywiscie sa tez minusy wynikajace z wielkosci firmy - cyzli narzut procesowy, open space etc. Ale tak jak pisalem firma jest naprawde ok i dobrze wspominam prace tam.
1
bashar 2016-06-06 12:22:44
W takim razie czekam na kontakt, wielkie dzięki za odpowiedź!
kin 2016-06-08 20:32:51
czy wie ktoś może w takim razie, czego można się spodziewać na rozmowie telefonicznej przy stanowiskach związanych z łańcuchem dostaw, customer supportem czy technical writingiem? jak rozumiem, to pierwsza i nieodłączna część procesu rekrutacyjnego, więc na razie zapytam tylko o to. a zagadnienie szerokie, bo nie mam jeszcze pewności, na co aplikowałbym njchętniej. z góry dzięki i uszanowanie.
How much? 2016-08-07 22:24:18
Ktoś się orientuje jakie są tam widełki płacowe w dziale e-learningu?
Moto 2016-08-08 07:54:40
Zależy ile powiesz na rozmowie.
W inżynieringu (jakie fajne słowo :]) na stanowisku senior minimum te 200 000 się dostaje - jak wszędzie w Krakowie :D
1
How much? 2016-08-08 09:17:52
A ile np zarabia content developer w E-learningu? Są tam jakieś możliwości rozwoju/awansu? Nie wiem czy jest sens, gdyż musiałbym codziennie dojeżdżać do krk, a to też swoje kosztuje. W ofecie piszą, że doświadczenie nie jest wymogiem koniecznym. W sumie nie oczekuję jakiś kokosów... Szkoda, że firmy muszą się bawić w podchody, zamiast podać jakieś uśrednione wartości uzależnione od doświadczenia.
Pietrek 2016-08-08 10:16:36
Końcowa wypłata zależy od bardzo wielu zmiennych.

Najważniejsze z nich to posiadane doświadczenie, poziom wykształcenia, wynik rozmowy rekrutacyjnej, oczekiwania kandydata i w końcu budżet zakładany na dane stanowisko. Na podstawie tych zmiennych określony zostanie "stopień zaszeregowania" (to takie piękne słowo rodem z PRL) nazywane w Moto "grade'm". W przypadku inżynierów są to na przykład Intern, Junior, Regular, Senior. I tak każdy z tych grade ma widełki w których nasz dział HR może się poruszać. Dość wiedzieć, że wypłata na poziomie x to czasem nawet y < x < 1.5*y, gdzie y jak wspomniał @Moto oscyluje gdzieś w okolicach 200 000 dla grade Senior. I summa summarum jest średnią wartością dla tego typu firm na rynku Krakowskim.

Oferta finansowa jest przedstawiana kandydatowi po pomyślnym przejściu drugiego etapu rekrutacji i zwykle pokrywa się z oczekiwaniami kandydata.
How much? 2016-08-08 12:52:21
Grade'y są mi dobrze znane i ogólnie powszechne w wielu dziedzinach. Nie wiedziałem, że starsi programiści mogą aż tyle zarabiać, gdyż często widuję prozycje dla seniorów za ok. 6-12tys./mies brutto w Krakowie, ale to nie korporacje. O ile zarobki programistów można łatwo przewidzieć, to takiego Specjalisty ds. Narzędzi Szkoleniowych już nie. Jest to dosyć nowa i niszowa dziedzina i ofert pracy raczej zbyt wielu na rynku polskim nie ma. Stąd też moje pytanie. Na jakie zarobki mogą u was liczyć starsi specjaliści? Zakładam, że 4 tys. netto to takie maksimum. Chcący być starszym specjalistą pewnie trzeba byłoby przerobić u Państwa z 6-8 lat. Także dobrze byłoby wiedzieć co czeka nas na mecie po kilkuletnim maratonie. Dziękuję za wykazanie zainteresowanie oraz szybką i rzeczową odpowiedź.
1
Pietrek 2016-08-09 07:28:58
W Moto system jest taki, że każdy ma jakieś grade. Nazwy tych grade to na przykład Junior Software Engineer. I to jest zarazem stanowisko na którym się pracuje. Można być Learning Content Designer, ale na umowie i tak będzie Software Engineer.

A widełki płacowe są ściśle związane właśnie z grejdem.

Oczywiście mówimy tutaj o ścieżce inżynierskiej, bo równolegle idzie ścieżka managerska (mają swoje grejdy) i od niedawna dostępne są stanowiska związane z agilem.

4 dla seniora to faktycznie niewiele ;) ale 12 to chyba tylko w startupie gdzie darmowe wieczory i weekendy oraz stabilność zatrudnienia bliska zeru ;)
Moto 2016-08-09 10:11:33
Ja pracuję jako webdev w Motoroli. Co cię interesuje?
Moto 2016-08-09 23:08:34
Najpierw muszę posypać głowę popiołem.
Nie 200 000 lecz 100 000... chciałbym zarabiać 200 000 rocznie ;)
@Pietrek, dzięki za zwrócenie uwagi.
Jednocześnie przepraszam wszystkich zainteresowanych.

A teraz odpowiadając na pytanie @mop/]
Wyłącznie umowa o pracę. Słyszałem, że pracują gdzieś u nas kontraktorzy, ale nie wiem z jakiej firmy.
Pierwsza umowa może być na trzy miesięczny okres próbny. W szczególnych przypadkach 7 miesięcy. Potem czas nieokreślony. Wymiar pełnego etatu lub części (najczęściej 4/5) jeśli chcesz na przykład studiować, albo zdrowie nie pozwala.

Angielski sprawdzają w trakcie dwóch rozmów. Pierwsza jest telefoniczna, druga na miejscu w biurze. Nie obawiaj się, nie cała rozmowa jest po angielsku i nie trzeba jakoś wybitnie dobrze się wysławiać. @Pietrek pisał już o tym wcześniej dosyć obszernie.
? 2016-08-12 10:20:25
Na razie to zniknęły ogłoszenie dla javowców.
Student123 2016-08-22 03:14:19
hmmm.... mialbym pytanie, jestem wlasnie na ostatnim roku "software engineering" studiuje i mieszkam w belfascie wiec co za tym idzie angielski mam perfekcyjny.... jednakze gdy patrze na wasze oferty pracy to szukacie ludzi ze skonczonym "computer science" czy software engineering bylby tak samo dobry?
Pietrek 2016-08-22 07:25:57
Będzie równie dobry.
Pietrek 2016-08-22 17:53:12
Co można powiedzieć. To jest support techniczny systemów opartych o sieci Tetra - głównie lokalizacje europejskie.

Pakiet zdrowotny jest w Medicover i pokrywa wszystkie badania i specjalistów. Plus podstawowy pakiet dentystyczny.
seo 2016-09-14 10:16:17
Po rozmowie o pracę w biurze Motoroli całkowity brak kontaktu z rekruterem mimo obiecanego terminu dwóch tygodni na informację o wyniku rozmowy. Mija już drugi miesiąc... a przecież oprócz telefonu można i meilem itp. To chyba bolączka naszych czasów, że nie zadaje się już sobie trudu na powiadomienie kandydata np. o odmowie.
2
Bea 2016-09-14 23:55:32
W ofercie jest mowa o drugiej zmianie.Jakie są to godziny pracy?
Pietrek 2016-09-15 09:29:17
Druga zmiana trwa od 14 do 22 lub opcjonalnie 15-23.

I uprzedzając możliwe pytania. Dwie zmiany są tylko w finansach - programiści pracują wyłącznie na pierwszą zmianę.
Pietrek 2016-09-15 09:32:23
Druga zmiana trwa 14-22 lub opcjonalnie 15-23 i dotyczy wyłącznie finansów.
Inżynierzy (czyt. programiści) pracują wyłącznie na pierwszą zmianę. Za to mogą zacząć 7-10 i skończyć osiem godzin później.
Stach 2016-09-24 13:41:38
Widzę, że na stronie Motoroli pojawiła się oferta Order Management Coordinator - z opisu brzmi ciekawie, mam w tym zakresie już pewne doświadczenie. Ktoś ma jakieś opinie do podzielenia się? Czy warto aplikować? Interesuje mnie przede wszystkim:
1. czy fajny zespół - obecnie pracuję w firmie, gdzie płacą kiepsko ale za to zespół jest świetny więc nie wyobrażam sobie pracy w niezgranym zespole
2. czy faktycznie jest możliwość rozwoju zawodowego (ergo zaplanowania ścieżki kariery)
3. czy płacą za nagodziny? - nie mam nic przeciwko nadgodzinom, ale już za darmo się napracowałem i chciałbym teraz dla odmiany znaleźć pracodawcę, który docenia fakt, że poświęcam dodatkowy czas na sprawy związane z firmą
Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam
Stach 2016-09-24 19:19:24
Oczywiście - zdaję sobie sprawę, że każdy tutaj wyraża tylko swoje zdanie, ale właśnie jego jestem ciekawy. O ludziach czy możliwości planowania ścieżki kariery sam przekonać mógłbym się dopiero w momencie już przyjęcia do pracy, a ja dopiero jestem na etapie rozważania złożenia CV i się zastanawiam jak Motorola wygląda z punktu widzenia pracowników właśnie i to tych nie związanych z programowaniem itp - bo takich opinii jest sporo, tylko z pozostałych działów :)
Pietrek 2016-10-14 16:50:37
Jutro od 10 w Motoroli organizowany jest Open Day. Wpadajcie. Będą dostępni managerowie zarówno inżynieringu jak i działów finansowych. Do tego mocna reprezentacja działu HR. Odpowiedzą na każde pytanie od ręki.

Więcej informacji między innymi na fejsuniu i LinkedIn.
ewa 2016-10-14 20:00:53
@paks a możesz przyjacielu napisac co oznacza konkretnie ta fajna podstawa o której niestety tak lakonicznie wspomniałeś?
Aneta 2016-10-25 10:14:37
Witam Poszukujemy w Krakowie SAMODZIELNEGO INŻYNIERA PROGRAMISTĘ
piszcie na adres amalanowska.linguajob@gmail.com Prześlę ofertę pracy
furio 2016-11-18 12:35:12
Hej System Integration and Test Engineer jakie sa widełki finansowe na tym stanowisku ?
Bardzo zalezy mi na odpowiedzi. Pozdrawiam !
Moto 2016-11-18 13:25:21
Takie jak wszystkie stanowiska inżynierskie...
Podam średnią, bo widełki są internal only (czytaj tajne/poufne) ;P
Junior - 77 517
Regular - 97 600
Senior - 116 283

Brutto... rocznie...
2
JohnDoe 2016-11-20 23:41:42
Czy jesli oferta pracy w centrum finansowym dotyczy drugiej zmiany (14-22) to oznacza to prace caly rok w tych porach? Czy sa jakies cykle ze np. Tydzien na 8-16 a drugi tydzien na 14-22?
Furio 2016-11-21 00:17:08
Bardzo Ci dziękuje Moto.
Motorolanin 2016-11-21 12:34:06
Caly rok na druga zmiana, nie ma cykli.
JohnDoe 2016-11-23 10:32:20
Dzieki za odpowiedz :-) troche rozwala to zycie rodzinne, wiec bede musial odpuscic.
Kandydatka 2016-11-27 15:09:54
Witam!
Chciałam się zapytać o rekrutację do działu finansów. Mam ponad roczne doświadczenie w księgowości, studia skończone z wyróżnieniem i bardzo dobry poziom angielskiego (też biznesowego). Czy jeśli będę startować na stanowisko "Junior" bo obecnie nie ma innej oferty,to jest szansa, że zostanie mi zaproponowane stanowisko "regular"?
I jeszcze jedno pytanie - jeśli w opisie stanowiska nie ma nic o pracy na drugą zmianę tzn. że cały rok mam prawo pracować od godzinnych porannych? (w dziale finansów też jest elastyczny czas pracy 7/10 - 15/18)?

Z góry dziękuję za wszelkie informacje!!!
Zostaw swoją opinię o Motorola - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Motorola