logo Motorola

Motorola

Kraków

Opinie o Motorola

Pietrek 2017-03-15 15:23
Znasz jego nazwisko?
Krystyna 2017-03-15 17:11
Niestety, mój błąd, nie zapamiętałam nazwiska. Mogę mylić się ale wydaje mi się że miał na imię Michał. Jeżeli to może jakoś pomóc, na firmowy e-mai podeśle moje imię i nazwisko wraz ze stanowiskiem na które aplikowałam.
Ksawery 2017-03-20 09:25
Telefon z HR Motoroli z zastrzeżonego numeru to standard. Akurat na jedno stanowisko aplikowaliśmy razem ze współlokatorem i obydwie rozmowy było przeprowadzane w różnych odstępach czasu i oczywiście z zastrzeżonego numeru. Jest to o tyle niepoważne, że dużo osób nie odbiera numerów zastrzeżonych z wiadomych powodów. Firma ciesząca się taką popularnością powinna dbać o wizerunek, a nie zasłaniać się numerem prywatnym, aby nikt nie mógł oddzwonić.
2
Matq 2017-03-21 09:10
Witam serdecznie,

Chciałbym zapytać o ważną dla mnie kwestię odnośnie rekrutacji.

Dzwoniła do mnie Pani prawdopodobnie z USA sądząc po numerze kierunkowym i niestety nie miałem jak odebrać, bo nie było mnie przy telefonie. Czy istnieje możliwość, że Pani do mnie ponownie zadzwoni i będę mógł porozmawiać? Rozumiem, że jest to kolejny etap rekrutacji przez telefon?

Z góry bardzo dziękuję za informacje.

Pozdrawiam :)
Kamil 2017-03-21 12:55
Witam.
Kiedy można się spodziewać rozesłania wyników z testów wstępnych do II akademii C++?

Kamil
luki 2017-03-21 23:46
Jak wygląda kwestia samego zatrudnienia w Motorola. Czy możliwa jest forma zatrudniania inna niż umowa o pracę (b2b)?
AkademiaC 2017-03-22 11:37
Kiedy będzie jakieś info po testach na Akademię c++?
student 2017-03-22 17:33
Cześć,

jaki jest standardowy czas oczekiwania na zaproszenie na rozmowę w sprawie stażu? Pytam, ponieważ dokładnie tydzień temu zadzwoniła do mnie Pani z działu HR, porozmawialiśmy chwilę na tematy ogólne (m.in o mojej dyspozycyjności, czym chciałbym się zajmować) oraz kilka zdań po angielsku. Od tamtej rozmowy nie otrzymałem żadnej informacji zwrotnej. Ubiegam się o staż jako Java Developer. Uprzejmie proszę o rzeczową odpowiedź.

Pozdrawiam
2
J 2017-03-24 16:31
Witam
Chciałem zapytać czy jest możliwość pracy zdalnej w Motoroli oraz ewentualnie ile dni?
Pozdrawiam
liku 2017-03-25 21:10
Dzień Dobry,

Proszę o odpowiedź: Jak należy aplikować na poszczególne stanowiska skoro system się wysypuje - tzn. wyświetla się pusta strona po kliknięciu ikonki APLIKUJ?
Piotr W. 2017-03-26 18:35
Hej,

Powie ktoś jak wyglądają stawki adminowe np. Payroll Admin albo Administrative Assistant ? 4200 - 4500 brutto to realne drabinki?
Nie chce się wygłupić na rozmowie a poprzednio prawie właśnie tyle zarabiałem więc zastanawiam się czy dla Motoroli to rozsądna kwota?

Dzięki i pozdrawiam,
Piotrek
Pietrek 2017-03-29 09:46
Dotarłem do źródła.
Pan Tomasz będzie kontaktował się za pomocą Maila.
Pietrek 2017-03-29 09:56
@luki
Bezpośrednio w Motoroli tylko etat.
Współpracujemy z kilkoma firmami outsorcingowymi które zatrudniają na warunkach B2B.

@J
Istnieje możliwość częściowej pracy zdalnej. Zależy to od umowy z konkretnym managerem.

@liku
Jeśli mówisz o stronie pracawmotoroli.pl, trwają tam od jakiegoś czasu prace techniczne i faktycznie może być problem z jej dostępnością.
Zawsze możesz wysłać CV na adres aplikuj@motorolasolutions.com
2
Czesław 2017-03-29 23:12
@Pietrek -
Hej, jestem pracownikiem firmy o bardzo podobnym do motki profilu, nawet pracuję niedaleko na ruczaju, staż pracy 2lata+, ostatnio zaczłąem się bliżej zastanawiać nad pracą w motoroli :) '
możesz opisać proces rekrutacji:
-z ilu składa się etapów itd?
- na początek podpisywana jest umowa na okres próbny, potem na czas nieokreślony czy inaczej?
- możesz podać jakieś widełki? :)

Czy macie coś takiego jak autorskie koszty uzyskania przychodu (50%), tzw. tax break? Jeśli tak, to w jakim stopniu % w stosunku do pensji?
Pietrek 2017-03-30 09:12
Nie ma się co zastanawiać. Wpadaj ;)

Rekrutacja ma generalnie dwa etapy.
Telefon i rozmowa techniczna z naszym inżynierem - trwa do 30 minut.
Potem rozmowa u nas w biurze. Bierze udział rekruter techniczny i manager. Najczęściej ten manager który będzie ostatecznie zatrudniał. Techniczny też jest zwykle z tego samego departamentu, a bywa, że z zespołu docelowego. Rozmowa trwa do dwóch godzin i składa się z części HRowej którą prowadzi manager oraz techniczną którą prowadzi inżynier.
W czasie obydwu etapów część musi być przeprowadzona po angielsku.

Umowa generalnie na pełen etat. Nie praktykujemy umów o dzieło i B2B. Domyślnie pełen etat z możliwością wynegocjowania 3/5 lub 4/5 etatu. Jednak to najczęściej dla osób które jeszcze studiują. Okres próbny 3 miesiące. W razie jakichś wątpliwości (słaba znajomość języka, przebieg dotychczasowej kariery - ja tak miałem, nie obawiali się czy umiem pracować w korpo;), etc.) okres próbny 7 miesięcy. Po jednym okresie próbnym od razu umowa na czas nieokreślony.

Dokładne widełki są utajnione. Nie odstają od rynku krakowskiego. Hinty na temat widełek znajdziesz już w tym wątku ;)

Prawa autorskie są i wynoszą 50% czasu pracy. To rocznie daje dodatkową wypłatę w postaci zwrotu podatku.
Antoni Smoleński 2017-04-02 13:33
Hejka,
Jaka jest realna możliwość migracji między projektami w MOT lub elastyczność w realizowanych zadaniach? HR-y na rozmowie mogą mówić jedno, a życie swoje...
Czy pensja jest jakoś waloryzowana w ujęciu rdr (widełki doczytałem jedną stronę temu)? Czy są jakieś dodatki do pensji i ile średnio rdr one wynoszą?
Pietrek 2017-04-02 15:36
Dwa/trzy razy na miesiąc przychodzi mail z wewnętrznymi ofertami pracy. Można z nich korzystać praktycznie bez przeszkód. Ponadto często w ramach departamentu pojawiają się nowe projekty i ludzie do nich migrują.

Waloryzacja wypłaty jest na koniec marca. Jedni dostają więcej inni mniej. Tak samo w marcu ogłaszane są premie związane z wynikiem finansowym firmy. Senior może w ten sposób uzyskać dodatkową wypłatę.

Ponadto w razie potrzeby manager może zrobić pracownikowi podwyżkę, ale to rzadkie przypadki.

No i są nagrody. Jest tego sporo i w bardzo różnych wysokościach. Bardzo obszerny temat.

Są jeszcze dodatki z funduszu socjalnego. 100zl na kwartał do wymiany na bony do Decathlonu, Empiku, Leroy Merlin czy podobne. Prezenty dla dzieci na Mikołaja i impreza rodzinna dla dzieci w czerwcu.
2
Antoni Smoleński 2017-04-02 19:42
I jeszcze jedno pytanie: czy jest jakiś zwrot za przejazd na rozmowę o pracę z innego miasta? Wycieczka może się okazać dość kosztowna, zwłaszcza, jak się mieszka na niemalże drugom końcu Polski i się w jeden dzień nie wyrobi. Jakieś doświadczenia/wiedza w tym zakresie?
1
Dinuś 2017-04-02 20:53
A jaka jest średnia wieku w Waszej firmie ? Czy zdarzają się u Was ludzie -dinozaury , którzy b. późno zaczynali programować, kończyli studia z IT w okolicy 40 r. ż ? Czy takie zjawisko jak przekwalifikowany programista u Was nie występuje ?
Pietrek 2017-04-03 07:54
Nie wiem czy jest zwrot. Raczej wątpię. Ale zdarzają się rozmowy rekrutacyjne przez Hangouts albo Skype.

Natomiast dla osób z poza Krakowa które podejmą pracę jest pakiet relokacyjny. O szczegóły musisz jednak pytać HRów.
Pietrek 2017-04-03 08:00
Rozrzut wieku jest spory. Zdarzają się starsi programiści. Na przykład ja jestem po 40. Albo kolega Nestor który jest sporo starszy. Do tego oczywiście wyżsi rangą managerowie czy architekci - też się zdarzają dinozaury.

Bycie starszym wiekiem w korporacji, moim zdaniem, ma znacznie więcej plusów niż minusów :D
2
Michał 2017-04-08 16:16
Witam.

Jakie sa widełki finansowe na stanowisku Database Administrator (MYSQL, MSSQL)?
Dziękuje.

1
Antoni Smoleński 2017-04-08 17:36
Średnia z poprzedniej strony (cytuję czyjegoś posta):

Podam średnią, bo widełki są internal only (czytaj tajne/poufne) ;P
Junior - 77 517
Regular - 97 600
Senior - 116 283

Brutto... rocznie...
1
znaffca 2017-04-11 10:35
No to jak widzę takie obecnie sypiące się Sabre płaci znacznie lepiej. Różnica jest mniej więcej jednego grede'a tzn. to, co Motorola płaci Regularowi, to Sabre Juniorowi, a motkowy Senior odpowiada sabrowemu Regularowi.
A gdzie się faktycznie lepiej pracuje? Hmmm... to już każdy musi sam ocenić...
Pietrek 2017-04-11 11:30
Nie jest tak jak mówisz.
Kiedy Sabre chciało mnie rekrutować dawali 20% więcej, a ponad to było już poza budżetem. Dodając do tego niepewność jutra w tamtej firmie...

Dla mnie najważniejsza jest stabilność. I szerokie możliwości rozwoju.

Dlatego jestem tu gdzie jestem i każdemu polecam.
znaffca 2017-04-11 15:53
Kilka postów wyżej "Antoni Smoleński" podaje średnie zarobki na grejdach. Tak się jakoś dziwnie składa, że znam średnie stawki na TYCH SAMYCH grejdach w Sabre, więc wiem co piszę :-))))

Stabilność to inna kwestia, tutaj Sabre wypada znacznie gorzej.

Możliwości rozwoju? To już zależy w jaki projekt wpadniesz. Zarówno w jednej jak i drugiej firmie można trafić super jak i beznadziejnie.
1
ciekawa 2017-04-11 16:40
A czy będziecie robić jeszcze akademie, ale innych języków niż C++ i C# ?
Mloda zdolna 2017-04-11 21:33
Cześć :) mam pytanie.. czy opłaca się składać cv na stanowisko junior w dziale finansowym mając ukonczony licencjat z rachunkowości i półroczne doswiadczenie w biurze rachunkowym?
Pietrek 2017-04-11 22:35
@ciekawa
Chodzą słuchy o akademii Javy i ja zgłosiłem się na ewentualnego prowadzącego akademię JavaScript.

Czy i kiedy to będzie, niestety nie jestem w stanie powiedzieć.

@Młoda zdolna
Jasne, składaj.

@Znaffca
Nie będę polemizował, bo widełek z Sabre nie znam, ale dwie sprawy.
... Na tym samym stanowisku Sabre oferowało mi niewiele więcej
... Widełki w Motoroli są bardziej skomplikowane. Ja podałem średnią z całego grejdu. Ale populacja danego grejdu jest u nas podzielona na trzy równe liczebnie części - tercyle, z których środkowy jest tym branym pod uwagę przy zatrudnianiu. Oczywiście długość tych przedziałów może być - i jest - różna, co oznacza również, że średnia ze środkowego przedziału nie jest średnią że wszystkich trzech. Obrazowo mówiąc właśnie awansowany junior dostaje wypłatę z pierwszego przedziału, a nowo przyjmowany regular ląduje w drugim tercylu.

W temacie rozwoju osobistego.
- Manager ma roczny budżet na każdego "swojego" pracownika i przeznacza go na szkolenia lub/i udział w konferencjach. W okolicach lutego przychodzi mail "powiedzcie jakie chcecie szkolenia konferencje czy co tam" i to się dzieje. W moim departamencie wszyscy dostali w tym roku własne konta premium na lynda.com.
- Można (i należy) brać udział w innowacjach. Jedną z możliwości są patenty. Opisujesz swój pomysł, dział patentowy dyskutuje czy to ma sens, a potem dedykowani prawnicy w firmie pomagają wypełnić wniosek patentowy. Oczywiście oprócz sławy i uwielbienia idą za tym konkretne pieniądze.
- Jeśli patentami się nie chcesz zajmować, możesz brać udział w projekcie alfa. Jest to twój pomysł na nową funkcjonalność naszych produktów, albo nawet nowy produkt. Opisujesz swoją ideę, komitet to dyskutuje. Jeśli pomysł się spodoba bronisz swojego pomysłu w shark tanku, gdzie za rekiny robią goście z naszego działu biznesowego. Jeśli pomysł obronisz dostajesz na niego kasę, zbierasz zespół, znajdujesz chętnego managera i jedziesz z koksem.

A jeśli zespół ci nie odpowiada, co około tydzień dostajesz na maila wewnętrzne oferty pracy - gadasz z tamtym managerem na zasadzie bardzo uproszczonej rekrutacji i jak sobie przypadniecie do gustu twój manager staje się byłym managerem. I do gadania ma tylko tyle, że może cię zatrzymać do trzech miesięcy ze względu na projekt.
2
tomasz 2017-04-12 23:00
Niestety to standard.... Ja czekalem 4 miesiace na wyniki!
1
niedoszły 2017-04-13 14:32
Potwierdzam. Wyciągniecie feedbacku z rekrutacji w Motoroli graniczy z cudem.
4
mck 2017-04-15 17:45
ile wynosi dokładnie pakiet relokacyjny? jest płatny od razu czy w ratach np po pół roku czy roku druga część jak w IBM? czy od razu jak w Capgemini 10k od razu i lojalka?
1
:) 2017-04-16 23:05
Czy orientuje się ktoś ile moze zarabiać Junior Account payable specialist? Chciałabym startować na to stanowisko ale nie chcę zostać odrzucona ze względu że nie zmieściłam się w wiedełki podając przewidywaną pensję -.-
Greg 2017-04-18 12:56
Dzień dobry !

Mam pytanie, czy jest sens aplikować do Motorolla Solutions jeśli nie ukończyłem żadnego kierunku technicznego (jestem na 3 roku ekonomii) jednak od 6 miesięcy intensywnie uczę się Javy ?

Pozdrawiam
Greg 2017-04-18 12:59
@up

Gwoli ścisłości - oczywiści chodzi mi o stanowisko stażowe.
Pietrek 2017-04-18 13:32
Tak, jest sens.

Sam jestem geodetą, znam tutaj jednego archeologa, politolog też się trafi... ;)
szop 2017-04-18 15:32
Czy na stanowiskumłodszego księgowego ma się codzinny kontakt z klientami? Czy stawka 3500 brutto jest normą na początek ? z tego co słyszałam taka pensja to już standard w korpo/.Jak wygląda rozmowa o co pytają ? Czy ciężko przejść proces rekrutacji?
Mikael 2017-04-18 17:50
Idąc za "Greg-iem" aplikując na staż do Motorolli z Javy co powinna umieć taka osoba ?
Czy to tak jak w niektórych że najlepiej w JavaFX i Springu być nieludzko obytym ?
Jaki poziom trzeba w Motorolli prezentować by mieć szanse na staż ?
Kumil 2017-04-21 15:15
Cześć,

z tego co się orientuję była to osoba koordynująca proces rekrutacji, która chciała Cię umówić na kolejny etap - face to face z managerem już w siedzibie firmy.

Pozdrawiam ;)
Anonimowa 2017-04-26 12:07
Trochę o tym mało profesjonalnym środowisku jakim jest Motorola Solutions. Miałam okazję brać udział w ich rekrutacji. Wszystko owiane tajemnicą, nie sposób dogadać się i wyciągnąć informacji jak ma ona przebiegać, firma stroni od informowania również o wyniku takiej rozmowy., a wystarczyłaby zwykła wiadomość.

Po dłuższym czasie aplikowałam również na ich wspaniałą akademię C++. Znowu otoczka tajemnicy, na ogłoszeniu wymagania z zakresu programowania proceduralnego na poziomie liceum, na teście okazuje się jednak, że zakres wykracza znacznie poza omawiany zakres materiału. Lambda, singleton, RTTI, smart pointer, biblioteka STL, polimorfizm, szablony i dużo dużo więcej. Dodatkowo test po angielsku, co może być jednak zrozumiałe, angielski to podstawa w tym fachu. Ale jednak pozostaje duży niesmak, czy tak trudno jest napisać te informacje w ogłoszeniu, albo w e-mailu informującym o zakwalifikowaniu się do owej akademii? Wystarczyła by krótka wzmianka o zakresie i tyle, może nie traciłabym czasu aplikując na akademię C++, dla tych co potrafią już programować.

Za to i Wasze ogólne podejście Motorolo ocena 2/6, jak zmienicie podejście ja również wystawię inną ocenę.
3
Emi 2017-04-26 12:33
@Matq nie wiem na jakin etapie rekrutacji jesteś ale do mnie dzwonili zeby mnie umowić na 2 rozmowe telefoniczna dluzsza i po angielsku , ja tez nie mogłam odebrać i dostałam odrazu emaila od Pani kiedy mi odpowiada .
Adam 2017-04-27 12:46
Mowa oczywiście o USD ? Bo jeśli to PLN to rynek wam uciekł
1
kandydat 2017-05-01 14:35
Cześć. Chciałbym się dowiedzieć czy w Motoroli w najbliższym czasie będą jakieś możliwości zatrudnienia dla młodych i bardzo zdolnych programistów Javy (zarownó JEE, JavaFX oraz solidne podstawy AndroidSDK wchodzą w grę :D ) ? Pozdrawiam
HelloMoto 2017-05-05 09:27
Ciężko się dziwić, że dział rekrutacji i HRy w Motce postępują nieprofesjonalnie, skoro od wielu tak zarządza nimi jedna i ta sama osoba, mająca już bardzo nieciekawą opinię w krakowskim środowisku HR. Zresztą prawie cały krakowski wyższy management to ludzie, którzy siedzą na tych samych stołkach od samego początku i przez to atmosfera w firmie jest trochę stęchła. Trochę jak w ZUSie albo krakowskim magistracie :-P
1
an 2017-05-05 19:51
wiadomo już coś więcej na temat potencjalnej akademii Javy ?
garsyja 2017-05-08 21:15
Oni nie nauczą Cię tam programować, jak będzie zapotrzebowanie na pracowników JAVY to wybiorą tych co mają najkrótszą drogę do szkolenia i zamiast oferować im płatny staż przeprowadzą serię 8 spotkań w weekendy nakreślą co musisz dorobić, aby nie musieli pokazywać Ci tego w pracy i Cię z tego potem dokładnie sprawdzą.
Nikt nie nauczy Cię dobrego programowania w 4 weekendy :)
pracowita jak mrówka 2017-05-09 21:14
Może głupie pytanie, ale czy na zatrudnienie w Motoroli mają również szanse osoby nie z branży IT?
Słyszałam o tej firmie wiele dobrego i chciałabym spróbować...
Haerówka 2017-05-14 15:02
Podbijam ostatnie zapytanie- jak wyglądają szanse na pracę w dziale HR lub PR w Waszej firmie? Czego można się spodziewać?
x 2017-05-26 10:45
W dziale HR można spodziewać się legendarnej już szefowej. Gorąco odradzam!
1
blackout 2017-05-27 13:31
Cześć,
możecie mi powiedzieć, jakie są godziny pracy w Motoroli? Czy jest niewliczana przerwa na lunch? Zdecydowanie lubię kondensować pracę w pracy (a przerwę i czas na swoje pasje mieć potem, bez sjest), a wiele korporacji zmusza pracowników do takiej niezbyt produktywnej przerwy :(. Jak jest w Motoroli? Chętnie dowiem się też, czy godzina rozpoczęcia pracy jest elastyczna i czy jest opcja home office. Dzięki!
Zostaw swoją opinię o Motorola - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Motorola