brak logo

HORIZON MEAT SERVICES B.V.

Zamość

Opinie o HORIZON MEAT SERVICES B.V.

git 2013-12-25 15:36:21
pracowalem nie polecam , przyjmuja i wyrzucaja , warunki fatalne kasa mała, turasy wbijaja i leja ludzi
1
Mała 2014-02-05 17:35:21
Jak tam jest? Chcą abyśmy wysłali im 60 euro za tłumaczenie dokumentów. Jaka jest atmosfera? Proszę o jak najszybszą odpowiedź bo za 5 dni jedziemy...
pi 2014-02-08 12:44:21
60euro? mi kazali wyslac 120, cos tu smierdzi
Mała 2014-02-10 15:44:07
''pi'' odezwij się na mojego e-maila ewelincia422@wp.pl zadzwonię i chciałabym zadać parę pytań. Bardzo ważne...
jd 2014-02-25 18:03:20
nie radze tam pracowac,(usunięte przez administratora)wiem bo pracowalam.
Barbara 2014-04-02 11:53:21
Ja pracuję nadal i nie nażekam jak ktoś jest leń i nie potrafi wziąść się do roboty to narzeka proste jest surowy rygor na zakładzie ale jeśli ktoś się nie obija tylko dobrze pracuje to ma lajt
3
Zawiedziony 2014-12-11 19:30:04
UWAGA na DETAS, Detas personeelsdiensten, EURAS itp! Nazwy te są przykrywkami, w rzeczywistości pracę otrzymacie od Horizon Groep / Horizon Meat Services w Zevenaar na ulicy Exa - czyli u starego poczciwego złodzieja Horizontu.

Warunki mieszkaniowe:
Wylądujecie w wiejskiej chacie sąsiądującej z farmą świń. Warunki są gorsze niż w schroniskach dla bezdomnych w Polsce. Brud, syf i grzyb na ścianach. Wybite szyby w oknie załatane filcową wykładziną z podłogi. Podłogi drewniane z dziurami, przez które wyglądają myszy. W nocy spać się nie da bo myszy gryzą i kwiczą pod podłogą. Obora. W pokojach nie ma żadnych mebli, żadnych szaf. Ubrania trzymać trzeba cały czas w walizkach. Są tylko śmierdzące łóżka. Pokój ciasny nawet dla jednej osoby! a co dopiero gnieździć się tam w dwóch chłopów. O internecie i Skypie zapomnijcie. A do najbliższego sklepu będziecie mieć 8,5 kilometra.

Rekrutacja:
Polega to na tym, że Horizon Groep pod przykrywką nazwy Detas itp szuka w Polsce co rusz nowej agencji pośrednictwa (ostatnio PanPol), czyli po prostu naganiacza ludzi do ich firmy w Holandii. Pośredniak taki zwykle nie wie co dzieje sie w Holandii. Gdy już sie dowie, to zrywa współprace z Horizonem, a ten szuka znów nowego polskiego pośredniaka.
To co obiecuje w umowie nieświadomy naganiacz z Polski ( stawke 9,5 eur netto) okazuje sie fikcją. Na miejscu ludzie po każdej wypłacie rzucają prace, gdyż nie ma takich warunków finansowych. Stawka którą proponuje pośredniak z Polski okazuje się kłamstwem, nie ma do tego żadnych obiecanych dodatków. Horizon wystawia nową umowę na zupełnie innych warunkach, ale dopiero po tygodniu Twojej pracy. A do tego ludzie którzy nie zgadzają się z warunkami na miejscu zastraszani są dwoma Turkami, którzy przyjeżdżają i przekonują do tych warunków kijami bejsbolowymi.

Faktyczne warunki finansowe:
Rzeźnicy, którzy pracują na nożu po 210 godzin i więcej, dostają w porywach nie wiecej niz 1300 euro wypłaty!!
Pozostali pracujący dostają średnio do 1000 euro za 200 godzin pracy, z czego oni już muszą płacić za zakwaterowanie w tej oborze. Prace zaczynasz o 6:00 a konczysz o 18:00. W tym jedną sobote pracujesz za darmo, a pieniądze z tej soboty zabierane są na jakąś zaliczkę -nikt nie wie na jaką i na co dokładnie.

Chcecie poznać warunki jakie oferuje Horizon / Detas , popatrzcie sobie na Youtubie

https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=6zB4w6AFK_4


Jeszcze raz przestrzegam przed, Detas personeelsdiensten, Horizon Groep.
Stracicie tylko nerwy i pieniądze na podróż.
Zawiedziony 2014-12-11 19:40:58
a Wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z Horizonu wiedzcie, że sprawa ta NIE skończy się jedynie wpisem tu na forum.
luk 2015-01-06 14:40:04
Witam Planuje ktos wyjazd do pracy pod koniec tygodnia? Sa przyjecia wiec jak ktos jest chetny to mogli bysmy razem sie zgadac.
sylka 2015-01-07 11:20:17
Hej ja też jestem zainteresowana wyjazdem tam. Masz jakiś namiar na ta firmę??
luk 2015-01-07 11:22:05
Sylka to Moj numer gg napisz do mnie 28257909.
luk 2015-01-07 20:30:54
Jak by ktos chcial wyjechac jeszcze w tym tygodniu do pracy w Holandii to piszcie lukas1986-1986@wp.pl.
Michał 2015-01-09 19:44:51
Chcialbym sie dowiedziec jak jest obecnie w firmie HORIZON MEAT SERVICES B.V. i czy Pan Marek Król jest wporzadku w stosunku do pracownikow? Jezeli ktos tam pracuje to prosze o opinie.
olek 2015-04-05 21:29:30
Polecam te firme. Wyplaty sa miesieczne ale jest zaliczka plus 15 euro koszty firmy. Praca jest ok jesli przyjechales zarabiac a nie Coffi Schop.
Pieniadze sa regularnie wyplacane.mieszkania to zalezy na jakich wspolokatorow traficie krotko syfiarzy czy czysciochy.Jak posprzatacie to czysto bedzie
P.Renata jest mila i wszystko wyjasnia ale nie lubi jak ktos do pracy zasypia
i jest punktualna o wtedy Krzyczy jak cholera. Ale jak trzeba pomoc to zawsze jest i za to jest tu lubiana .Nr telefonu p. Renata (usunięte przez administratora) POZDROWIENIA dla niej od;Iza,Basia,Olek,Mirek i Kinga
otto 2016-07-26 19:04:19
Witam mozecie powiedziec jak ta Pani Renata ma na nazwisko ?
Zostaw swoją opinię o HORIZON MEAT SERVICES B.V. - Zamość
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HORIZON MEAT SERVICES B.V.