logo SMT Software S.A.

SMT Software S.A.

Warszawa

Opinie o SMT Software S.A.

Natka 2014-07-31 12:07:03
Nikt nic nie wie na temat oddziału w Warszawie? Podobno tak wiele osób tam pracuje, podzielcie się opiniami:) Pozdrawiam
tenmario 2014-11-18 11:49:52
Oddział firmy SMT Software w Warszawie, bardzo szybko się rozwija i ciągle szuka nowych pracowników na najróżniejsze stanowiska. NATKA - Warto o niej pomyśleć jeśli widzisz się w przyszłości np. na stanowisku programisty. Podobno dobrze płacą, mają szeroko rozwinięty socjal, wiele benefitów.. powodzenia
kinga 2014-11-21 13:04:55
Hey hey! pracuję w SMT w Warszawie - stabilne warunki zatrudnienia, świetna atmosfera, zapomnij o korpo szczurowni :) A ludzie z pasją, naprawdę ciekawi ludzie z którymi fajnie układa się współpraca. Najważniejsze to, że masz szerokie perspektywy rozwoju, polecam !
1
dominika 2014-11-26 14:53:12
hey hey! również pracuję w stolicy, i szczerze polecam bo firma oferuje baaardzo dobre warunki, a przede wszystkim masz dookoła siebie bardzo fajnych ludzi
szymek 2014-11-28 17:49:23
bardzo fajna firma, lokalizacja też jest OK. Mnóstwo ścieżek do wyboru jeśli chodzi o rozwój umiejętności, jest w czym wybierać, a do tego genialny klimat, wg mnie firma na 5! pozdro
consultantIT 2014-11-29 22:54:27
Chyba sie umówiliście w jakieś koło wzajemnej adoracji. Projekty słabe, głównie utrzymanie i sektor publiczny. Lokalizacja słaba (korki we wszystkie kierunki o każdej porze). Stawka duuuużo poniżej rynkowej. Ze swojej strony odradzam, ale pewnie desperados nie zabraknie.
byku 2014-12-02 14:09:28
co to za bullshit? SMT to jedna z najlepszych na rynku w branży IT, ja jestem programistą kolejny rok i naprawdę nie ma powodów do narzekania
Olka 2015-01-07 09:44:49
ja pracuje w oddziele w stolicy i nie mam powodów do narzekań - stawka na czas, mnóstwo ścieżek rozwoju, a ludzie to naprawdę zgrany team, a bez tego jak wiadomo ani rusz
przemo 2015-01-07 12:58:34
SMT w WWie zasługuje na znacznie większe uznanie, projekty o zasięgu globalnym oraz wysokie wynagrodzenie - owszem zależne od doświadczenia, ale nawet na wstępie swojej kariery masz dogodne warunki, powodzenia bo wg mnie warto
kris77 2015-01-15 16:10:25
fakt, SMT ma się nieźle, a nawet coraz lepiej, coraz wyżej w rankingu także do przodu, polecam bo firma jest warta zachodu :)
FirstLayer 2015-02-12 08:33:20
A ja dodam garść dziegciu do tych ochów i achów. Firma taka jak wiele jej podobnych HRowych posrednikow, truje du..e kandydatom ,że ma ciekawe oferty, kandydat przechodzi rozmowe za rozmową i nic z tych rozmów nie wynika! Po prostu strata czasu i bezcelowe trucie du..y kandydatów. Nawet jak mówią że się odezwą bo np. rozmowa poszła dobrze to póżniej jest milczenie i ani be ani me. Jak dla mnie nie poważne traktowanie kandydata i jego czasu.
1
set 2015-02-18 15:03:59
A próbowałeś dzwonić, mailować do nich, i pomimo tego brak reakcji?
w firmach tego typu (outsourcingowych, pośredniczących) stawia na ilość, w sensie, że przerób kandydatów jest ogromny
jet 2015-03-31 09:23:07
Aplikowałem do nich na stanowisko kontrolera fin., bo podobno ich pracownica zaciążyła i miała isć na zwolnienie. Co ciekawe jak poszperałem w sieci, okazało się, że od ponad roku szukają kandydata na to stanowisko i nie mogą jakimś dziwnym trafem go znaleźć (sic!). Są dwa rozwiązania - albo szukają einsteina za kilka tys brutto, albo nikogo nie szukają tylko robią wokół siebie szum na jobboardach, by pokazać jacy są prężni i dynamiczni, jak zatrudniają i się rozwijają. I jeszcze robią scenki na rozmowach - dyr fin oburzony, że mają błąd w ogłoszeniu, dzwoni przy mnie do laski z HR, by kazała zmienić treść... pół roku minęło i ten byk dalej tam jest niepoprawiony. Co ciekawe proponują działalność gosp. ale na sugestię, że jeśli którykolwiek z 3 warunków ( 1. miejsce, 2. czas pracy ustala pracodawca, 3. narzędzia pracy zapewnia pracodawca), to taka umowa z automatu uznawana jest za umowę o pracę przez PIP, robią wielkie oczy i zdziw, że "to nie może być prawda bo oni tak mnóstwo osób zatrudniają i jest ok".
jet 2015-03-31 09:25:36
słusznie prawisz, potrafią dawać tą samą ofertę (kontroler finansowy) od ponad roku i nie mogą nikogo znaleźć :), jakieś słabe kadry finansowe są w W-wie, skoro nie ma chętnych i odpowiednich osób na to stanowisko
UczciwyObywatel 2015-04-15 20:01:55
Jet masz racje: całe to zatrudnianie na "działalność" gdy w praktyce jest to praca podporządkowana podpadająca pod kodeks pracy to łamanie prawa. Zgłoś do PiPy wszystkie firmy świadczące usługi bodyleasingowe które zatrudniają "kontraktorów na działalności". A najlepiej sam załóż firme ścigającą to bezprawie :-)
Australopitek 2015-07-24 15:00:01
poczytaj sobie wcześniejsze odpowiedzi to będziesz wiedział
p 2016-05-14 07:50:34
Umowa o pracę atutem w kontraktowni? Czy wyście oszaleli?
piotr 2016-06-15 20:54:02
Może ktoś pracował w Warszawie na stanowisku Senior Fronted Developer? Poszukują aż trzech osób, więc może warto aplikować...
anonim 2016-11-27 15:24:11
Dokładnie chodzi tu o możliwość wyboru umowy o pracę. Tak, dla wielu osób będzie to atutem
Zostaw swoją opinię o SMT Software S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SMT Software S.A.