brak logo

AXTONE S.A. Kańczuga

Kańczuga

Opinie o AXTONE S.A. Kańczuga

xtb 2010-07-26 13:21:22
slyszałem o firmie, że solidny pracodawca, czy to prawda?
4
Damian Dart-Pol 2010-09-01 19:14:27
Witaj mojim zdaniem jedna z bardziej zorganizowana Firma ktora potrafi zachecic pracowników do dalszej współpracy. (usunięte przez administratora)
1
zelek 2010-10-18 14:14:40
Jasne, kiedy sie ogranizuje piknik dla firmy to tak pewnie to wyglada. W srodku traktuja ludzi jak zwierzaki. Zero szacunku.;
2
mafik84 2010-12-04 19:14:06
zelek - 2010-10-18 14:14:40

Jasne, kiedy sie ogranizuje piknik dla firmy to tak pewnie to wyglada. W srodku traktuja ludzi jak zwierzaki. Zero szacunku.;

Polecacie tą firmę jako pracodawcę?
GOGA 2013-01-30 12:37:58
Mam propozycję pracy w Axtome Kańczuaga. Jaka jest atmosfera? Jakie zarobki? Czy dużo nadgodzin?
kandydat 2013-05-24 08:15:27
Odradzam!! Firma wygląda ładnie w folderach ale kultura organizacyjna na niskim poziomie.
2
anonim 2013-06-17 20:42:36
@zalek @kandydat między zerem szacunku i traktowaniem ludzi jak zwierząt a niską kulturą organizacyjną jest duża różnica. W jakich działach pracowaliście?
rozczarowany 2016-01-14 13:10:38
Jeśli lubisz pracować za półdarmo to tak. Więcej nie wiem.
robot45 2016-02-17 15:19:38
Totalna klapa,robią z ludzi baranów.Ucinają premię,zarobki marne za taką wyczerpująca pracę ..chyba zwolnienia i to ze nikt nie chce tam pracowac mówi za siebie.Pieniadze na pierdoły sa ale dla pracownikow to nie!!!!!Szerokim łukiem omijac ta firme w stalowej woli
bełt 2016-03-18 05:59:48
nie ma co stękać tylko zwijać manatki i wyjechać z tego grajdołka bo to Polska "C",wyjechać w inny rejon Polski gdzie zarobki są dużo wyższe i człowiek traktowany jest normalnie
andrzej 2016-04-15 09:17:59
firma poszukuje na stanowisko kierownik sprzedaży do Stalowej Woli i jestem zainteresowany tym stanowiskiem, ale Twoja opinia @robot45 mnie zatrzymała. może napiszesz coś więcej? Jesteś pracownikiem , co się konkretnie Ci nie podoba, a zalety tej pracy jakieś są ??
xxx 2016-04-18 11:27:16
Poczytaj artykuły w Internecie. Spółka znajduje się obecnie w sporze zbiorowym więc dobrze nie może się tam dziać.
1
vcvk 2016-05-16 22:12:59
a dlaczego znajduje się w sporze zbiorowym @xxx? Co to dokładnie oznacza? To by wyjaśniało, dlaczego nie poszukują od jakiegoś czasu ludzi od pracy, skoro jak twierdzisz mają takie problemy.......
xxx 2016-05-17 15:00:56
Robot45 opisał powody, z którymi się zgadzam.
kamyk 2016-07-03 16:38:27
tak widzę atakujecie firmę, wróżycie jej koniec i mówicie, że jej nie ma a tymczasem na stro0nie wciąż pojawiają się informacje o przetargach, mistrzostwach w piłkę itd.
Zostaw swoją opinię o AXTONE S.A. Kańczuga - Kańczuga
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXTONE S.A. Kańczuga