Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AXTONE S.A. Kańczuga

Pracowałeś w firmie AXTONE S.A. Kańczuga i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xtb - 2010-07-26 13:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
slyszałem o firmie, że solidny pracodawca, czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
Damian Dart-Pol - 2010-09-01 19:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witaj mojim zdaniem jedna z bardziej zorganizowana Firma ktora potrafi zachecic pracowników do dalszej współpracy. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zelek - 2010-10-18 14:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jasne, kiedy sie ogranizuje piknik dla firmy to tak pewnie to wyglada. W srodku traktuja ludzi jak zwierzaki. Zero szacunku.;
zdjecie uzytkownika
mafik84 - 2010-12-04 19:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zelek - 2010-10-18 14:14:40

Jasne, kiedy sie ogranizuje piknik dla firmy to tak pewnie to wyglada. W srodku traktuja ludzi jak zwierzaki. Zero szacunku.;

Polecacie tą firmę jako pracodawcę?
zdjecie uzytkownika
GOGA - 2013-01-30 12:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam propozycję pracy w Axtome Kańczuaga. Jaka jest atmosfera? Jakie zarobki? Czy dużo nadgodzin?
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2013-05-24 08:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odradzam!! Firma wygląda ładnie w folderach ale kultura organizacyjna na niskim poziomie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-17 20:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zalek @kandydat między zerem szacunku i traktowaniem ludzi jak zwierząt a niską kulturą organizacyjną jest duża różnica. W jakich działach pracowaliście?
zdjecie uzytkownika
rozczarowany - 2016-01-14 13:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xtb - 2010-07-26 13:21:22]:
Jeśli lubisz pracować za półdarmo to tak. Więcej nie wiem.
zdjecie uzytkownika
robot45 - 2016-02-17 15:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalna klapa,robią z ludzi baranów.Ucinają premię,zarobki marne za taką wyczerpująca pracę ..chyba zwolnienia i to ze nikt nie chce tam pracowac mówi za siebie.Pieniadze na pierdoły sa ale dla pracownikow to nie!!!!!Szerokim łukiem omijac ta firme w stalowej woli
zdjecie uzytkownika
bełt - 2016-03-18 05:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma co stękać tylko zwijać manatki i wyjechać z tego grajdołka bo to Polska "C",wyjechać w inny rejon Polski gdzie zarobki są dużo wyższe i człowiek traktowany jest normalnie
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2016-04-15 09:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma poszukuje na stanowisko kierownik sprzedaży do Stalowej Woli i jestem zainteresowany tym stanowiskiem, ale Twoja opinia @robot45 mnie zatrzymała. może napiszesz coś więcej? Jesteś pracownikiem , co się konkretnie Ci nie podoba, a zalety tej pracy jakieś są ??
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-04-18 11:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poczytaj artykuły w Internecie. Spółka znajduje się obecnie w sporze zbiorowym więc dobrze nie może się tam dziać.
zdjecie uzytkownika
vcvk - 2016-05-16 22:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego znajduje się w sporze zbiorowym @xxx? Co to dokładnie oznacza? To by wyjaśniało, dlaczego nie poszukują od jakiegoś czasu ludzi od pracy, skoro jak twierdzisz mają takie problemy.......
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-05-17 15:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robot45 opisał powody, z którymi się zgadzam.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie AXTONE S.A. Kańczuga!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXTONE S.A. Kańczuga

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert