Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AXTONE S.A. Kańczuga

Pracowałeś w firmie AXTONE S.A. Kańczuga i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xtb - 2010-07-26 13:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
slyszałem o firmie, że solidny pracodawca, czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2010-09-01 19:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Damian Dart-Pol - 2010-09-01 19:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj mojim zdaniem jedna z bardziej zorganizowana Firma ktora potrafi zachecic pracowników do dalszej współpracy. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zelek - 2010-10-18 14:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jasne, kiedy sie ogranizuje piknik dla firmy to tak pewnie to wyglada. W srodku traktuja ludzi jak zwierzaki. Zero szacunku.;
zdjecie uzytkownika
mafik84 - 2010-12-04 19:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zelek - 2010-10-18 14:14:40

Jasne, kiedy sie ogranizuje piknik dla firmy to tak pewnie to wyglada. W srodku traktuja ludzi jak zwierzaki. Zero szacunku.;

Polecacie tą firmę jako pracodawcę?
zdjecie uzytkownika
GOGA - 2013-01-30 12:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam propozycję pracy w Axtome Kańczuaga. Jaka jest atmosfera? Jakie zarobki? Czy dużo nadgodzin?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2013-05-24 08:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2013-05-24 08:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam!! Firma wygląda ładnie w folderach ale kultura organizacyjna na niskim poziomie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-17 20:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zalek @kandydat między zerem szacunku i traktowaniem ludzi jak zwierząt a niską kulturą organizacyjną jest duża różnica. W jakich działach pracowaliście?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXTONE S.A. Kańczuga

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AXTONE S.A. Kańczuga?
Zadaj pytanie
alert