brak logo

AXTONE S.A. Kańczuga

Kańczuga

Opinie o AXTONE S.A. Kańczuga

xtb 2010-07-26 13:21
slyszałem o firmie, że solidny pracodawca, czy to prawda?
8
Damian Dart-Pol 2010-09-01 19:14
Witaj mojim zdaniem jedna z bardziej zorganizowana Firma ktora potrafi zachecic pracowników do dalszej współpracy. (usunięte przez administratora)
1
zelek 2010-10-18 14:14
Jasne, kiedy sie ogranizuje piknik dla firmy to tak pewnie to wyglada. W srodku traktuja ludzi jak zwierzaki. Zero szacunku.;
5
mafik84 2010-12-04 19:14
zelek - 2010-10-18 14:14:40

Jasne, kiedy sie ogranizuje piknik dla firmy to tak pewnie to wyglada. W srodku traktuja ludzi jak zwierzaki. Zero szacunku.;

Polecacie tą firmę jako pracodawcę?
GOGA 2013-01-30 12:37
Mam propozycję pracy w Axtome Kańczuaga. Jaka jest atmosfera? Jakie zarobki? Czy dużo nadgodzin?
kandydat 2013-05-24 08:15
Odradzam!! Firma wygląda ładnie w folderach ale kultura organizacyjna na niskim poziomie.
7
rozczarowany 2016-01-14 13:10
Jeśli lubisz pracować za półdarmo to tak. Więcej nie wiem.
1
robot45 2016-02-17 15:19
Totalna klapa,robią z ludzi baranów.Ucinają premię,zarobki marne za taką wyczerpująca pracę ..chyba zwolnienia i to ze nikt nie chce tam pracowac mówi za siebie.Pieniadze na pierdoły sa ale dla pracownikow to nie!!!!!Szerokim łukiem omijac ta firme w stalowej woli
1
bełt 2016-03-18 05:59
nie ma co stękać tylko zwijać manatki i wyjechać z tego grajdołka bo to Polska "C",wyjechać w inny rejon Polski gdzie zarobki są dużo wyższe i człowiek traktowany jest normalnie
xxx 2016-04-18 11:27
Poczytaj artykuły w Internecie. Spółka znajduje się obecnie w sporze zbiorowym więc dobrze nie może się tam dziać.
5
xxx 2016-05-17 15:00
Robot45 opisał powody, z którymi się zgadzam.
kamyk 2016-07-03 16:38
tak widzę atakujecie firmę, wróżycie jej koniec i mówicie, że jej nie ma a tymczasem na stro0nie wciąż pojawiają się informacje o przetargach, mistrzostwach w piłkę itd.
2
Blok 2017-01-10 18:56
Firma w dużym dołku całą otoczką robią dobrą minę do złej gry ( frma z takimi tradycjami zajmuje się zabawkami do placów zabaw HA,HA,HA) . Opinie stażystów to czysta ściema. Ci na stołkach zatrudniaja po kądzieli ( dział kontroli jakości ) . Tych na dole traktują jak śmieci obozowych i każą pracować za marne pieniądze obcinając im premie.
1
Alicja 2017-03-23 13:28
Nowe oferty pracy! Znajdziecie je na głównej domenie firmy http://axtone.eu/oferty-pracy/?lang=pl
Zostaw swoją opinię o AXTONE S.A. Kańczuga - Kańczuga
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXTONE S.A. Kańczuga