brak logo

Hydro-Rem

Szczejkowice

Opinie o Hydro-Rem

janka 2010-01-22 11:44:28
Ja bym nie powiedziała ze dobry zakład, niskie zarobki, nie szanowanie pracowników
anonim 2010-07-08 13:55:46
Uważaj co o mnie piszesz \\\" MISTRZ\\\" z urlopami ja się nie mylę, to wy nie przychodzicie wypisiywać wniosków o urlop do nas do biura, a nawet jest tak że bierzecie urlop bez zgody szefów i tak potem się dzieje, że urlopy nie pasują \\\" TĘPAKU\\". Ja nie siedze i nie pierdze w stołek nie robie tak jak ty , a poza tym ty nas nie bedziesz rozliczał z roboty, kim ty jestes zwykłym pracownikiem Zajmij się robotą a nie pisaniem bo tylko do tego jestes stworzony... A jeszcze jedna sprawa nie wpisujecie się na listy obecości systematycznie, jak przychodzi liczenie wypłaty to połowa załogi nie ma wpisanych godzin i nadgodzin i wtedy licze tylko godziny. Ale od Lipca się to zmieni jak ktoś nie bedzie miał wpisanych godzin na liście będe wpisywała NIEOBECNOŚĆ NIEUSPRAWIEDLIWIONA. taka padła decyzja.
Sabina 2010-07-09 07:09:44
Jeśli piszesz i szkalujesz pewne osoby i firmę podaj swoje imię bo jak narazie widać to wszyscy jesteście tchórzami.
1
??? 2010-07-09 11:02:45
Widzę, że forum zaczyna iść w dziwnym kierunku. Zastanawia mnie, dlaczego ludzie narzekający na swoją pracę po prostu się nie zwolnią? Panowie i Panie - nie ma przymusu pracy! Jak ja się cieszę, że nie muszę pracować z ludźmi, którzy plują na swoich chlebodawców i kolegów z formy. Pozdrawiam
PS: Do maruderów - zawsze znajdzie się jakiś niezadowolony i taki powinien otworzyć swoją firmę i będzie dobrze :-)
:) 2010-07-10 06:08:32
Naucz sie pisać bo robisz takie błędy że głowa boli. Ile ty klas podstawówki skończyłeś?
. 2010-07-10 14:04:00
:) - 2010-07-10 06:08:32

Naucz sie pisać bo robisz takie błędy że głowa boli. Ile ty klas podstawówki skończyłeś?

Ohh mistrz się znalazł. Pokażę ci coś kolego

Naucz się pisać, bo robisz takie błędy że głowa boli. Ile ty klas podstawówki skończyłeś?

Widzisz różnicę?
Teraz lepiej?

Następnym razem nie oskarżaj kogoś, że nie skończył podstawówki skoro nie potrafisz postawić odpowiednich znaków interpunkcyjnych.
anonim 2010-07-12 08:48:25
Widze, że forum idzie w innym kierunku. Ciekaw jestm czy MISTRZ W latach młodosci był aniołkiemi czy nie popełnił jakiś błędów? Uważam, że nie piwinno się poruszć przeszłości osób obcych jest to niesmaczne. Świadczy to o niskiej kulturze i braku wykształcenia.
Przepraszam ale jestem z poza grona firmy ale znam ich wszystkich bardzo dobrze.
MISTRZ 2010-07-17 13:14:38
zwolnij mnie cwaniaczko SPRAWE MASZ PEWNĄ i kto wygral ???? twoj niewyparzony jezyk mam na xero wydrukowane w 20 kopiach startuj ciekawe komu sad racje przyzna STRZALKA
SZATAN 2010-07-17 13:24:33
smieje sie z was wstyd przynosicie HR wypije za was piwo POZDROWIONKA
qwer 2012-03-07 17:35:13
jak opinie? znalazłem oferte na internecie opłaca się przyjąć?
. 2012-03-31 08:27:39
zalezy na jakie stanowisko chcesz sie przyjac. tokarzy spawaczy rakowego itd chyba maja juz. ewentualnie jak masz kurs na cnc.
wciskasz tylko guzik czasem cos zmierzysz i tyle. dobra stawka a sie nawet nie spocisz ani nie zbrudzisz i wiedziec tez nie musisz za wiele. a masz czas na kawe, slonecznik, chrupki, gazete itd.
a jak chcesz wiecej zarobic to zapisujesz sie na weekend i kasujesz druga wypłate za same weekendy
ja prdole 2012-08-02 19:00:07
nie opłaca się tu szukać pracy... czysta porażka... jeden prezes choć skąpy to wporządku, drugi niby prezes, a wita w firmie ino w soboty i po godinach, trzeci sieje popłoch, ma swoich magazynierów, którym chroni dupy bo robią mu fuchy na chacie, czwarty dba o swego najłmłodszego brata i wciąz idzie za nim nawet gdy ten nie ma racji, a piąty wogóle nie wie co się dzieje na firmie... jednym słowem roz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] l z jajami... nie warto szukać tu roboty, chyba, że tylko tymczasowo.... firma upada na dno tylko przez jedną osobę(kazdy wie o kogo chodzi)... jedni jeb*ą jak osły, a zarabiają mniej niż ci, którzy nie potrafią nawet wykonać roboty wg. rysunku... ogólnie bida z nędzą, szkoda klawiatury... może lepiej przekaż firmę młodym, żeby ją wyprowadzili na prostą... pozdro ...
bas 2013-05-09 18:12:08
adam - 2013-05-06 19:26:33

ja prdole co masz na myśli pisząc czysta porażka i że się nie opłaca szukać tu pracy? Co możesz więcej powiedzieć na temat firmy Hydro-Rem? Jak teraz się tam pracuje? Ile miesięcznie można zarobić? Jest stała pensja czy jakaś stawka godzinowa? Jaką dają umowę i jak jest z socjalem? Czy jakieś premie, dodatki dla najlepszych pracowników są przewidziane?
Może i jak na obecne warunki w Polsce warto się starać tu o pracę, ale jakie są szanse na przyjęcie jeśli nie załatwia się po znajomości?
Miesięczne zarobki są różne, zależy od stanowiska, doświadczenia.
Ale według mnie nie są uczciwe, jeśli lubisz komuś włazić w tyłek to będziesz miał dobrze, a jeśli masz trochę honoru to będziesz robił swoje, a i tak nikt Cię nie doceni... Chyba każdy potwierdzi, jedni siedzą, partaczą robotę i dobrze zarabiają a za nic nie ponoszą odpowiedzialnośći, a inni tyrają, a nie wiedzą za co... Stawka jest godzinowa, soboty, niedziele do ręki(dobrze płatne).Umowa o pracę, 3 miesiące, potem nie wiem na ile byś dostał, a trzecia już raczej musi być na stałe. Premie masz raczej stałą 10% co miesiąc, raczej jak nie lubisz wazeliny to wyższa nie będzie. Do tego jakieś premie na święta(wielka noc, boże narodzenie), które są różnie przyznawane.
Socjal, raczej słaby... jedna szafka na czyste i usmarowane ubrania, jak chcesz się okąpać to obiad w domu zjesz zimny, brak pralni, brak związków, brak PKZP, brak wczasów pod gruszą itp. Rękawice robocze, pasta BHP itp. wydawane, ale z oporami. Podobnie jak narzędzia itp. Ogólnie jak nie masz pracy to aplikuj, sam się przekonasz jak jest, nie jest źle.
wedel 2013-09-05 12:52:23
czeh, jak to Hydro-Rem upada? Mają jakieś problemy? Nie wypłacają kasy na czas, są zwolnienia? O co chodzi? Dzięki za info.
anonim 2013-09-09 13:06:18
Co powoduje te zwolnienia w Hydro-Rem? Nie sa wypłacalni, jakieś inwestycje porobili? Zalegają może ludziom z wypłatami?
anonim 2013-09-09 21:50:29
Nie ma szans by się podnieśli? Nikt ich nie chce wykupić? Czy coś w tym stylu... Hydro-Rem wypłaca odprawy tym zwolnionym?
wikson 2014-03-03 08:59:31
Ludzie przecież nikt nie wspominał o zwolnieniach w Hydro-Rem, a w dodatku ludzie pisza tu o nowych ofertach pracy od nich
lica 2014-03-06 22:11:22
o tym upadaniu w Hydro-Rem poszła jakaś złosliwa plotka. Także myślę, że nie ma co już drążyć tego tematu
zazz 2014-04-03 22:58:33
Tak, z tego co wiem Hydro-Rem nadal funkcjonuje, ale czy jest szansa na znalezienie tam roboty? Z góry dziękuję za odpowiedź.
andix 2014-12-05 18:09:11
to jak w końcu jest- zatrudniają czy upadają?? Szukac tam pracy czy nie warto? Funkcjonuje nadal ta firma i czy jej pozycja jest stabilna? Jaka jest rotacja pracowników ? Jakie kompetencje u kandydata są dla nich najważniejsze? Co się dzieje pod względem, finansowym, czy są wypłacalni i jakich kwot mogę się spodziewac??
tomek 2015-02-13 14:35:37
jak kolega ma tyle pytań to nich zadzoni do firmy i wypyta.. mnie interesuje tylko kwestia zarobków, bo szukam właśnie pracy w branży i nie wiem czy warto iśc, wole najpierw porówanć spodziewane zarobki, tylko podajcie moz ejakieś widełki, to i na rozmowie o prace będzie łątwiej moim zdaniem coś negocjowac.
raww 2015-02-27 19:06:39
Chyba po to powstało takie forum jak gowork, aby ludzie mogli sobie poczytac i nie musieli dzwonić. Wiem zreszta, że takie telefony zazwyczaj nic nie dają, bo albo osoba na recepcji nic nie wie albo nie jest upoważniona i nie odpowie na żadne z pytań w obawie, jakby dzwoniła konkurencja. Polecacie w ogóle prace w hydro-rem?
Zami 2015-03-16 23:16:22
Czy to tylko moje spostrzeżenie, że więcej osób ostatnio jest zainteresowanych pracą w HydroRemie? Mam wrażenie, że w Szczejkowicach nie oferują nie wiadomo jakich warunków, żeby aż takie zainteresowanie było - ale może się mylę i obecnie jakoś podnieśli stawki. mógłby to ktoś w miarę zwięźle przedstawić?
wicio 2016-05-13 12:28:00
Zami' a słyszałeś o jakiś ofertach pracy? Ja jetsem po AGH wiem że moga przyjmowac kogos nawet na produkjce.
Zostaw swoją opinię o Hydro-Rem - Szczejkowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hydro-Rem