Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FLEX-A-ROUND

Pracowałeś w firmie FLEX-A-ROUND i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gosc - 2010-01-21 10:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dlogo tam juz pracujesz??
zdjecie uzytkownika
ja - 2010-01-27 23:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie zgadzam się z Tobą, ludzie nie pchajcie się w to (usunięte przez administratora)! chyba ,że lubicie siedzieć na domkach i czekać na prace, albo dostawać kary za np. zapalone światło w salonie itp:)
zdjecie uzytkownika
fajna - 2010-04-09 17:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie słuchajcie uważnie!!! Pojechałam tam na 2 miesiace bo tyle wytrzymałam. Pierwszy mies. ok może być ( uszło bo pracowałam 3-4 dni w tygoniu, co mnie cieszyło, pozniewaz wielu ludzi soedziało tyogdniami w domu bo pracy nie było), ale drugi to masakra!!!w ciągu miesiaca przepracowałam 4 dni!!!!!! Nie było pracy, a ludzi nadal przyjmowano. Na dodatek nie wypłacicili mi nawet za te 4 dni. siedzac 2 mies. zarobiłam 250 euro z czego 50 euro musiałam wydac na busa. Śmiech na sali. (usunięte przez administratora)ODRADZAM!!!
zdjecie uzytkownika
Rasta - 2010-05-04 16:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :)
Więc nie owijając w bawełnę opowiem wam naszą historię związaną z firmą FLEX-A-ROUND :)
W zeszłym roku szukałam z chłopakiem pracy... Był to nie najlepszy okres bo Październik :/ I nie wiele było ciekawych ofert...
I na wyjazd do tej badziewnej firmy czekaliśmy 5tyg. Po czym... Dojechaliśmy do Amersfoortu (ładne miasto koło Amsterdamu) i trafiliśmy... na strych :/ Pierwsze rozczarowanie bo obiecali nam zamykane pokoje dla par i ogólnie pełen wypas... Ale trudno, kasa była potrzebna chociażby na powrót do Pl. więc trzeba było wytrzymać... Praca... hmmm... choć właściwie... jej brak... Bo tak to wyglądało częściej. Do biura nie warto było iść bo (usunięte przez administratora) (który na moich oczach potrafił wyzwać pracownicę od Qrw) tylko złote góry obiecywał że zrobią okno przez które wiało jak cholera, że praca będzie, że ta pani która wsadzili nam na "pokój" dla par to tylko na chwilkę itd. itp. i zresztą wszystko co mówił było ściemą. (usunięte przez administratora).. Jego motto powinno brzmieć : Ale o co chosi...?! :/ Bo nie wiedział nic... Jedyne co potrafił zrobić w biurze (do dziś się zastanawiam co on tam robił i kto go tam wpuścił) to wydać robocze buty albo CZASEM dać zaliczkę :/ Rola (u(usunięte przez administratora) Siedzieliśmy tam... 6tyg!!! =O Bo wypłata której zresztą w ogóle nie chcieli nam dać była i jest w tej firmie co miesiąc... Wyszło na to że po 6tyg na obczyźnie i przepracowanych 70h.!!! dostałam... - tu UWAGA!!! - 250 Euro (dobrze że nie zł.) ;) Wypłacili to nam gdy nagle zjawił się u nas (usunięte przez administratora)i przekazał wypowiedzenie :/ I dał 2dni na opuszczenie firmowego domku :/ Nikomu nie polecam... Szkoda że odrazu nie sugerowałam się opinią ludzi którzy już przeszli przez ten syf... Ale po co płakać nad wylanym mlekiem... Ważne że ten koszmar się skończył :) Teraz pracuję w firmie Tempo Team i wszystkim serdecznie polecam!!! Są wypłacalni uczciwi i lojalni!!! Co podobno rzadko się zdarza... Traktują człowieka jak człowieka, nie śmiecia!!! Dużo płacą i nie spóźniają się z przelewami. Tą firmę z czystym sumieniem mogę wam polecić ale zrobicie jak zechcecie :)
Przecież możecie przejechać się jak ja i wszyscy inni a potem dopiero pomyśleć i żałować... :)
Jak to się mówi... WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE!!! :) Samych dobrych wyborów w życiu życzę. :)
Pozdrawiam Rasta
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-06-16 18:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam. Moja daziewcyzna tam pojechała za pośrednictwem biura z ulicy "Moniuszki" . Na miejscu spartanskie warunki, rozlatujacy sie domek, no i narazie to weicej siedzi na domku niz pracuje..jeden wielki syf. niepolecam !! pozdrawaim w razie jakiś pytan ewentualnie moge podac numer telefonu jak ktos chce sie dowiedziec troche wiecej o tym SYFIE !! ale tez nie mówie ze są to informacje z autopsji tylko z tego co przekazuje mi moja dziewczyna. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-22 10:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z chłopakiem szukaliśmy pracy, wysyłaliśmy zgłoszenia i nagle zadzwonił tel czy chcemy jechać. szybka decyzja- ok. Była to nasza pierwsza praca za granicą. Cieszę się, że przeżyłam taką szkołę życia bo teraz przynajmniej wiem czego unikać :) No więc po kolei. Wytrzymałam tam 8 miesięcy (sama nie wiem jak...) nasze pierwsze wypłaty były UWAGA! na minusie. Potem jakoś dawało rade. Ja pracowałam różnie, on na szczęście robote miał codziennie.
Co do pracowników biura ! ha ha ha ! ! ! Na pierwszym miejscu (usunięte przez administratora)Pójdziesz do niego z problemem a wyjdziesz z myślą że jest dobrze, dopiero jak wrócisz do domu zastanawiasz się o co tak naprawdę chodzi i zostajesz z problemem sam.
(usunięte przez administratora) Niby koordynator, który nie wie nic. Raz mu podpadniesz - nie masz pracy na kilka dni jak nie dłużej. Nic z nim nie załatwisz. (usunięte przez administratora). Jak przyjechałam był moim koordynatorem, potem zrezygnował i był kierowcą i kontrolował domki. W sumie jeden jako taki w porządku w tej firmie, chociaż też nie licz że coś załatwi. (teraz z tego co wiem już nie pracuje we flexie)
Jak mówiłam byłam tam 8 miesięcy a z(usunięte przez administratora)(Holendrzy) ani razu nie rozmawiałam. Zadufane w sobie wiatraki, które myślą co by Ci odciąć z wypłaty. A(usunięte przez administratora) (nie mam pojęcia co ona tam robi)... Rozmawiałam z nią może z 5 razy.

Podsumowując:
masz problem - Twój problem
solarisy - zawsze jakiś problem (ZAWSZE ! )
wypłata - nie licz, że dostaniesz ją na czas
praca - ??? ale o co chodzi
domki - w sumie nie jest najgorzej
pracodawcy -(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2011-02-22 10:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PS. nie chciałam anonimu :) nie boję się swojego zdania. Pozdrawiam. Agnieszka
zdjecie uzytkownika
anka - 2011-03-08 17:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosze o jakies namiary np numer tel lub email chce sie dowiedziec konkretnie o jednym z pracodawcow bo czuje ze niezle mnie oszukuje bardzo bylabym wdzieczna pzdr
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-30 08:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sluchajcie pracowalem tam wieki temu jak ta firma zaczela sie rozwijac na poczatku pracowalo tam max 60 osub bylo jeszcze spoko a teraz z tego co wiem to jedne wielkie dno nie polecam tej firmy ((usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-24 18:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)!!!!!! jak ktoś chce pracowac i z tym zamiarem tu przyjezdza zawsze ma prace, sa tacy ktorzy pracuja po 2-3 lata i nie narzekaja, taki margines jak Ty zawsze bedzie narzekał.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-24 19:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My tez pracujemy i nie narzekamy, mamy fajny domek i zgrana ekipe na domku, pracujemy juz 2 rok, nie jest znowu tak źle jak pisza, warunki mieszkaniowe całkiem dobre, z wypłaty cotygodniowe, ale ogólnie współpracę z firmą flex-a-round, oceniamy całkiem dobrze
Natomiast, jak to zwykle bywa, czasy się zmieniają, firmy się zmieniają i ludzie się zmieniają. Panie (usunięte przez administratora) jak i pozostali internauci ortografia porasz (ż)ka :)
jak widać większość z Was nie ma pojęcia o pracy zagranicą
zdjecie uzytkownika
lola - 2011-10-24 20:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Acha!!!Pracy dostaniesz tyle,abyś utrzymał domek!!!O kasie pomarz!!!W jednym zakładzie podobasz się jak pracujesz,każą ci przyjść jutro,ale to miejsce nie będzie ci jutro dane-najpierw musisz wpaść w oko koordynatorowi (usunięte przez administratora)!!Każdy pisze to samo,więc ludzie uwierzcie-TAM NIE MA PRACY I KASY !!!!Acha!!!N(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lola - 2011-11-11 22:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty widocznie nie potrzebujesz kasy tylko ekscesów!!!A jeżeli chodzi o akord to ja umiem (usunięte przez administratora)!!!Jednak nie 2 razy w tygodniu za cenę opłacenia domku!!!
zdjecie uzytkownika
Analfabeta - 2012-03-06 22:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-07-24 19:03:28

My tez pracujemy i nie narzekamy, mamy fajny domek i zgrana ekipe na domku, pracujemy juz 2 rok, nie jest znowu tak źle jak pisza, warunki mieszkaniowe całkiem dobre, z wypłaty cotygodniowe, ale ogólnie współpracę z firmą flex-a-round, oceniamy całkiem dobrze

Natomiast, jak to zwykle bywa, czasy się zmieniają, firmy się zmieniają i ludzie się zmieniają. ( usunięte przez administratora )ak i pozostali internauci ortografia porasz (ż)ka :)

jak widać większość z Was nie ma pojęcia o pracy zagranicą
Oooo i jest odpowiedz od \\\"ALWARA\\\",nawet dobrze nie potrafi obronić( usunięte przez administratora )
Długo na tym myślałeś co napisałeś??
zdjecie uzytkownika
lukas - 2012-03-13 14:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam te opinie i jednak musze sie wtrącic bo rozpacz bierze!!!!
jaki ALWARO????? nie rób wstydu innym Polakom pracujacym zagranica jak nie masz pojecia o pracy, o życiu i mieszkaniu, ja pracowałem wczesniej we flexie ale Ty pewnie nie miałes pojecia co to za agencja, teraz ponownie pracuje w tej samej agencji tylko ze pod nazwa activ, nie narzekam, fakt faktem NIKT nic nie wie, ale praca jest a o to wszystkim chodzi... Prawda jest taka ze takie nieroby jak Ty zawsze beda narzekac, załosne jest to, ze takie elementy przedstawiaja obraz Polaka zagranica,...LUDZIE PRZESTANCIE NARZEKAC, WEZCIE SIE ZA PRACE BO Z TYM ZAMIAREM TU PRZYJECHALISCIE, ZADEN PRACODAWCA ANI JEGO PRZEŁOZENI NIE BEDA SIE Z WAMI PATYCZKOWAC A JAK WAM NIE PASUJE TO WONT, DAJCIE PRACOWAC INNYM
P.S nie wiem kto to Alwaro, ale dla Ciebie moge byc MONSIEUR ALWARO
zdjecie uzytkownika
greg - 2012-04-22 14:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowalem na roberto na chlebie i jakos czesto go tam widziałem, wiec nie wiem skad takie zrodło informacji, planuje ponownie jechac do tej firmy do pracy, kto teraz sie zajmuje przyjmowaniem do pracy slyszałem ze ktos nowy jest, jakis nic nie wiedzacy( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
agnes - 2012-05-06 22:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy ktoś cie tam trzyma na siłe, nie pasuje to wont, a nie pisz jak zle, poza tym widziałas co podpisujesz, a jak sie jest cieleciem i nie pyta co i jak to pretensje do siebie.
zdjecie uzytkownika
lola - 2012-05-09 21:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agnes sama jesteś cielęciem!!!NIKT mnie nie trzymał na siłę,bo po 2 tygodniach w cyrku wróciłam do domu.....bo pojechałam pracować,a nie wegetować......no,ale jak Ty wolisz wegetować to Twoja sprawa.Dla niektórych chlanie,imprezowanie,zaliczka wystarczy....ale nie normalnym ludziom.....
zdjecie uzytkownika
agnes - 2012-05-10 09:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napisałam tak bo sa osoby ktore narzekaja na to jak zle i wogole ale w dalszym ciagu tam siedza i zyja z dnia na dzien, na zaliczkach, na dlugach itp, dobrze zrobiłas ze wrociłas
zdjecie uzytkownika
gosia - 2012-06-11 23:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moje solarisy nie powinny cie interesowac, zyje i pracuje w bunschoten juz kilka lat i nigdy nie byłam na minusie:) ktos kto szanuje prace i z tym zamiarem tu przyjechał zawsze znajdzie prace i ( usunięte przez administratora ), jestes glupia i tyle a na dodatek tepa jak but piszac takie brednie,
zdjecie uzytkownika
lola - 2012-06-13 17:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sama jesteś tępa!!!!A solarisy mnie nie obchodzę,bo kto tam był ,wie ile się tam ma...ha ha Ciebie prawda w oczy kole,bo to ty piszesz brednie....Nie mam zamiaru się z tobą licytować kto kłamie!!!Byłam,widziałam,więc możesz mi nagwizdać i nie wciskaj głupot ludziom........nie znam tego z opowieści,tylko z realiów...
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-06-19 16:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe co takiego robilas ze bylo Tobie tak zle?
z checia odpowiem na pytania
zdjecie uzytkownika
Ja - 2012-06-19 21:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gosia - 2012-06-11 23:12:06

moje solarisy nie powinny cie interesowac, zyje i pracuje w bunschoten juz kilka lat i nigdy nie byłam na minusie:) ktos kto szanuje prace i z tym zamiarem tu przyjechał zawsze znajdzie prace i nikt sie z nikim nie \\\\\\\"puszcza\\\\\\\", jestes glupia i tyle a na dodatek tepa jak but piszac takie brednie,
Brawo,swiete slowa :)
zdjecie uzytkownika
lola - 2012-11-19 14:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie tak mam na imię!!!Pracowałam tam w maju zeszłego roku i żadna ( usunięte przez administratora )!!Może Ty?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-16 23:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto obecnie pracuje w firmie FLEX ROUND i wie jak w tej firmie wyglądają aktualne warunki zatrudnienia?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FLEX-A-ROUND
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x