brak logo

Solid Security - Solid Security

Lublin

Opinie o Solid Security - Solid Security

byly pracownik 2009-12-19 00:06:33
nędzne zarobki, prawa pracowników to fikcja , za niedziele i święta taka sama stawka jak za normalny dzień że Polskie Prawo na to pozwala heh mundur dadzą , buty robocze i czapkę zimową kup sobie jak Ci trzeba , robisz za sprzątaczke , księgowego i chłopca na posyłki :) chcesz coś zarobić musisz siedzieć w pracy cały miesiąc , zero życia prywatnego , ciągle w stresie.... jednym słowem masakra . NIE POLECAM !!!!!! omijajcie szerokim łukiem - można sie tylko nabawić nerwicy a poczucie własnej wartości spada do zera przy pierwszej wypłacie
2
marek 2014-01-26 07:20:57
dlaczego SOLID nie placi za prace w swieta i niedziele????gdzie to można zglosic?????
1
Qmpel 2016-02-27 08:29:44
Praca w tej firmie zwłaszcza na LCL STOCK Polska to horror !!!Brak rotacji stanowisk i godzin pracy, co skutkuje brakiem godzin do minimalnej płacy a to powoduje co m-c potrącenia z wypłaty !!!
1) brama - "kawa, herbatka" i od czasu do czasu odprawa auta
2)Goodman - obchody obiektu
3)magazyn - na nogach 12godz, brak możliwości swobodnego wyjścia z i na magazyn,brak przerwy na posiłek...efekt jedno wyjście na załatwienie potrzeb i kubek wody !!!
Zarówno dowództwo jak i przełożeni nie mogą opanować chaosu....jak stworzenie normalności....
3
lubelak 2016-02-27 09:35:24
Najlepiej mają tam "cudzoziemcy" !!! im nawet za nadgodziny płacą !!!!
2
Tajemnica 2016-02-29 11:28:56
Pracowalam w firmie soliid na obiekcie Carefour. Przez [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 14 godzin stalam prawie na bacznosc. moglam przejsc jedynie 4 m bo tyle bylo zakresu bramek. Oczywiscie za pierwszy dzien pracy gdzie pracowalam 11 godzin nie dostalam wyplaty. powod ? to mialo byc niby szkolenie. Ogolnie nie polecam tej firmy. pracuaja tam sami oszusci, szczegolnie w miescie lublin
ROMAN 2016-03-16 17:26:35
GDZIE JEST INSPEKCJA PRACY W TYM KRAJU!!! CZY SOLIDU PRAWO NIE DOTYCZY!!!
wolas 2016-05-16 20:57:31
jak dla mnie firma śmieszna. Dzwoniono do mnie z ofertą, jak zapytałem za ile płacy to 6,50. przegięcie. Mieszkanie wyżywienie np też rodzina. Kogo będzie stać no i czas pracy, dla wyrównania żeby płaca przeszła to tryb 12 godzin. śmiesznie 1,50 euro za godzine stawka jak dla murzynów w miejscowości Lublin no sorry
2
Pracownicy Solidu z lubelskiego 2016-07-12 00:20:52
Jestem pracownikiem Solidu od wielu lat, pracowałem u różnych przedstawicieli, ale za takich jak teraz obecnie to nie pamiętam. Firma Solid, mogę stwierdzić że jest oszustem, oszukują nas na każdym kroku, i z każdym dniem ponieważ nie płacą za badania lekarskie, miało być płacone po 6 złotych za umowę zlecenie, a płacą 5 złotych za godzinę.
Nie dają wody do picia, a wiem że nam się należy jak psu buda, po prostu traktują nas jak przedmiot. Jak był Inspektor Andrzej Stachura na kontroli w jednym obiekcie to chodził po pokojach i szukał nie wiadomo czego, aż właściciel obiektu powiedział dosadnie że sobie nie życzy kontroli pokoi bo od tego jest inna firma, a nie solid
Nasz Inspektor Andrzej Stachura i Kierownik Tomasz Michalec to nie nadają się na przedstawicieli żadnej firmy.
Nie polecam bym nikomu Solidu obecnego bo Tam pracują tacy kruży nie powinni zajmować się takimi sprawami.
4
Jebać solid 2016-07-25 21:16:49
Walą w pompke jak tylko sie da pracowałem tam troche stawki do dupy i odwalaja hajs jak sie tylko da i nawet jak sie zamani kierownikowi to cały zarobek potrafią zajeb..... i na dodatek pedały niewypłacają pieniędzy za zeszły miesiąc
1
siwy 2016-08-19 20:12:28
Masz racje tak jest sluszna prawda popieramy
1
zjawa.... 2016-09-01 16:01:52
Moja opinia dotyczy pacy w ochronie na LCL Stock Polska Lublin.....Od pewnego czasu NIKT nie panuje nad dyscypliną w pracy jak i pełnienia rzeczywistej ochrony obiektu !!!
1. Brak stałego grafiku na dany m-c.......pracownicy chodzą jak im pasuje ???,powoduje to totalny chaos i pełnienie służby przez "wybrane" osoby przez 24-50h non-stop !!!
2. Koordynator to człowiek, który przychodzi aby "zaliczyć" służbę !!!!
3. Zatrudnianie na tym obiekcie osób z grupą inwalidzką to totalna pomyłka !!!
Czas na przywrócenie rzeczywistości Panie Tomaszu M.....
4
Zostaw swoją opinię o Solid Security - Solid Security - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security - Solid Security