brak logo

Solid Security - Solid Security

Lublin

Opinie o Solid Security - Solid Security

byly pracownik 2009-12-19 00:06:33
nędzne zarobki, prawa pracowników to fikcja , za niedziele i święta taka sama stawka jak za normalny dzień że Polskie Prawo na to pozwala heh mundur dadzą , buty robocze i czapkę zimową kup sobie jak Ci trzeba , robisz za sprzątaczke , księgowego i chłopca na posyłki :) chcesz coś zarobić musisz siedzieć w pracy cały miesiąc , zero życia prywatnego , ciągle w stresie.... jednym słowem masakra . NIE POLECAM !!!!!! omijajcie szerokim łukiem - można sie tylko nabawić nerwicy a poczucie własnej wartości spada do zera przy pierwszej wypłacie
2
marek 2014-01-26 07:20:57
dlaczego SOLID nie placi za prace w swieta i niedziele????gdzie to można zglosic?????
1
Qmpel 2016-02-27 08:29:44
Praca w tej firmie zwłaszcza na LCL STOCK Polska to horror !!!Brak rotacji stanowisk i godzin pracy, co skutkuje brakiem godzin do minimalnej płacy a to powoduje co m-c potrącenia z wypłaty !!!
1) brama - "kawa, herbatka" i od czasu do czasu odprawa auta
2)Goodman - obchody obiektu
3)magazyn - na nogach 12godz, brak możliwości swobodnego wyjścia z i na magazyn,brak przerwy na posiłek...efekt jedno wyjście na załatwienie potrzeb i kubek wody !!!
Zarówno dowództwo jak i przełożeni nie mogą opanować chaosu....jak stworzenie normalności....
3
lubelak 2016-02-27 09:35:24
Najlepiej mają tam "cudzoziemcy" !!! im nawet za nadgodziny płacą !!!!
2
Tajemnica 2016-02-29 11:28:56
Pracowalam w firmie soliid na obiekcie Carefour. Przez [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 14 godzin stalam prawie na bacznosc. moglam przejsc jedynie 4 m bo tyle bylo zakresu bramek. Oczywiscie za pierwszy dzien pracy gdzie pracowalam 11 godzin nie dostalam wyplaty. powod ? to mialo byc niby szkolenie. Ogolnie nie polecam tej firmy. pracuaja tam sami oszusci, szczegolnie w miescie lublin
ROMAN 2016-03-16 17:26:35
GDZIE JEST INSPEKCJA PRACY W TYM KRAJU!!! CZY SOLIDU PRAWO NIE DOTYCZY!!!
wolas 2016-05-16 20:57:31
jak dla mnie firma śmieszna. Dzwoniono do mnie z ofertą, jak zapytałem za ile płacy to 6,50. przegięcie. Mieszkanie wyżywienie np też rodzina. Kogo będzie stać no i czas pracy, dla wyrównania żeby płaca przeszła to tryb 12 godzin. śmiesznie 1,50 euro za godzine stawka jak dla murzynów w miejscowości Lublin no sorry
2
Pracownicy Solidu z lubelskiego 2016-07-12 00:20:52
Jestem pracownikiem Solidu od wielu lat, pracowałem u różnych przedstawicieli, ale za takich jak teraz obecnie to nie pamiętam. Firma Solid, mogę stwierdzić że jest oszustem, oszukują nas na każdym kroku, i z każdym dniem ponieważ nie płacą za badania lekarskie, miało być płacone po 6 złotych za umowę zlecenie, a płacą 5 złotych za godzinę.
Nie dają wody do picia, a wiem że nam się należy jak psu buda, po prostu traktują nas jak przedmiot. Jak był Inspektor Andrzej Stachura na kontroli w jednym obiekcie to chodził po pokojach i szukał nie wiadomo czego, aż właściciel obiektu powiedział dosadnie że sobie nie życzy kontroli pokoi bo od tego jest inna firma, a nie solid
Nasz Inspektor Andrzej Stachura i Kierownik Tomasz Michalec to nie nadają się na przedstawicieli żadnej firmy.
Nie polecam bym nikomu Solidu obecnego bo Tam pracują tacy kruży nie powinni zajmować się takimi sprawami.
5
Jebać solid 2016-07-25 21:16:49
Walą w pompke jak tylko sie da pracowałem tam troche stawki do dupy i odwalaja hajs jak sie tylko da i nawet jak sie zamani kierownikowi to cały zarobek potrafią zajeb..... i na dodatek pedały niewypłacają pieniędzy za zeszły miesiąc
1
siwy 2016-08-19 20:12:28
Masz racje tak jest sluszna prawda popieramy
1
zjawa.... 2016-09-01 16:01:52
Moja opinia dotyczy pacy w ochronie na LCL Stock Polska Lublin.....Od pewnego czasu NIKT nie panuje nad dyscypliną w pracy jak i pełnienia rzeczywistej ochrony obiektu !!!
1. Brak stałego grafiku na dany m-c.......pracownicy chodzą jak im pasuje ???,powoduje to totalny chaos i pełnienie służby przez "wybrane" osoby przez 24-50h non-stop !!!
2. Koordynator to człowiek, który przychodzi aby "zaliczyć" służbę !!!!
3. Zatrudnianie na tym obiekcie osób z grupą inwalidzką to totalna pomyłka !!!
Czas na przywrócenie rzeczywistości Panie Tomaszu M.....
5
Kisecek 2017-01-06 10:52:03
Jak mozna zatrudniac ludzi z grupa do ochrony?a zatrudniaja nawet z chorobami psychicznymi ,głuchych,kulawych.Czy taki człowiek jes w stanie chronic firme ,ale niewazne byle by PEFRON zwrocił pieniadze posuna sie nawet do tego by zatrudnic niewidomego.Mam tylko nadzieje ze rzad zajmie sie tym tak jak stawkami
zjawa II 2017-01-13 16:40:35
Na tym obiekcie jest jeden "oficer", który cięgnie służby nawet po 48h na zmianę Rabeen - LCL....istny "terminator" !!!
1
Zostaw swoją opinię o Solid Security - Solid Security - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security - Solid Security