Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o JAS FBG S.A.

Pracowałeś w firmie JAS FBG S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dj - 2009-12-18 20:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma dobra jeśli chodzi o ludzi, można w niej się wiele nauczyć ale poza tym nie ma co liczyć na duże płace. Zarabiaja tam tylko ci, którzy albo są bardzo wartościowymi pracownikami albo mają układy (ale raczej to drugie). Nieoficialna polityka firmy to zatrudnić za niewielką płacę i czekać aż człowiek sam odejdzie. Podwyżek raczej nie dają a jeśli nawet to na błyskotliwą karierę nie ma co liczyć. Ale jeśli nie masz doświadczenia a uda ci się tam dostać to dużo.. Tam pomęczysz się za 2 brutto, a inna firma z nabytym doświadczeniem i z pocałowaniem ręki da ci po roku 2-3 razy tyle.

Powyższy opis tyczy się ludzi pracujących w biurach. Jeśli jesteś zainteresowany pracą kierowcy w Transbudzie ale z umową dla JAS FBG Sp. z o.o. odradzam, na międzynarodówce zarobisz tyle ile w dobrej firmie na krajówce. Zero wolnego, zero weekendów (1 niecały w miesiącu) i kasa do niczego.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-17 14:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE POLECAM AGENTOM CELNYM PRACY W TEJ FIRMIE.
DOBRĄ PENSJE MOZNA OTRZYMAĆ TYLKO DZIĘKI UKŁADOM,NIE WAŻNA JEST TWOJA WIEDZA UMIEJETNOŚCI I ZAANGAŻOWANIE W PRACY.NIESTETY KOŃCZY SIE TO TAK ŻE TRZEBA ZAROBIĆ NA SIEBIE I NA TYCH CO MAJA STANOWISKO DZIEKI UKŁADOM. BO ODPRAWY CELNE MUSI KTOS ZROBIC PRZECIEŻ. PO PEWNYM CZASIE I TAK BĘDZIESZ SZUKAŁ INNEJ PRACY ZA LEPSZE PIENIĄDZE I ZE WZGLEDU NA LEPSZĄ ATMOSFERE W PRACY.
zdjecie uzytkownika
anonnim - 2013-04-07 00:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a kto ma stanowisko dzięki układom ?
zdjecie uzytkownika
anonnim - 2014-08-21 22:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WYZYSK!!! WYZYSK!!!! WYZYSK!!!! PRACA PO 11-13 GODZ. BEZ WYNAGRODZENIA ZA NADGODZINY!!! MOŻE W KOŃCU PIP!!! BY SIĘ TYM ZAINTERESOWAŁ?????????? LUDZIE PRACUJĄCY TAM MAJĄ RODZINY DLA KTÓRYCH - NIE MAJĄ CZASU BO "PRACA" JEST WAŻNIEJSZA, STRACH PRZED ZWOLNIENIEM- ZA GROSZE ALE TO ZAWSZE COŚ!!! NIE WSPOMNĘ O ATMOSFERZE!!!!!! JAKI KRAJ TACY PRACODAWCY!!!! BRAWO!!! JAS JESTEŚCIE WIELCY!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
zapytanie - 2014-12-16 18:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak tam praca w biurze lub na magazynie na jas-fbg w Warszowicach napiszcie proszę
zdjecie uzytkownika
Była23 - 2015-02-11 12:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowalam w yej firmie jakis czas temu w spedycji krajowej oddzial wroclaw i nikomu nie polecam tej firmy to co sie tam dzieje wola o pomste do nieba zarobki 1800zl a ludzi traktuja jak smieci nowo zatrudniona osoba jest podmiotem ktora ma za zadanie dzwonic do kierowcow i ich opie..... Nawet jezeli nie jego wina plus odbieranie telefonow od klientow firmy i zgarnianie opier..... za dzialania starszych pracownikow na ktore nie mamy wplywu atmosfera jest tak zla ze naprawde czlowiekowi odechciewa sie tam pracowac. Jezeli ktos nie wierzy niech sie tam zatrudni gwarantuje ze po miesiacu bedzie szukal innej roboty. Rozmowa kwalfikacyjna to fikcja i ustanenia na niej nie maja pokrycia w rzeczywistosci.
zdjecie uzytkownika
yhhhh - 2015-02-11 19:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dodam ze w oddziale wrocław nie ma co liczyć na pomoc innych pracowników każdy ma klapki na oczach i jest wręcz oburzony jeżeli śmiesz o coś zapytać a jeżęli ci pomoże to tylko na pokaz przed kierownikiem który nie ma bladego pojęcia co się w firmie dzieje i jakimi ludźmi się otacza:) aha i proszę nie wierzyć ze po 3 miesiącach dostanie się awans i podwyżkę
zdjecie uzytkownika
wolf - 2015-03-16 12:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kierowcy w jasie to psychole i alkoholicy !! Sami sie nazywaja niewolnikami i cos tym jest.
Bojki miedzy nimi na parkingach to norma, wsrod kierowcowc sa "kapusie" za dodatkowe 1000 zl zdaja relacje ze wszystkiego co zobacza a czasem sobie wymysla.
system pracy 4/0. Konczysz prace w sobote o 15 po 4 tygodniach w poniedzialek o 8 juz sie pakujesz do auta. Sporo sie mozna dowiedziec po jednym weekendzie w towarzystwie jaskow, troche alkocholu i zaczyna sie jazda i rozmowy kto kapuje albo kto ile prostytutek obrucil. Ja osobiscie omijam, wole z romkiem pokaleczyc ale w spokoju.
zdjecie uzytkownika
Fraya - 2015-03-28 22:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Został usunięty obraźliwy wpis na temat pewnej Pani Agnieszki, opublikowany przez "Wysokiego" 16-go marca o 15:34. Czary-mary czy zwykły strach przed paragrafem. Wg mnie można być wysokim lub niskim, ale nie można być małym.
zdjecie uzytkownika
obecny pracownik - 2015-04-08 21:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie od roku. Nieprawdą jest, że dostają się do tej firmy ludzie po znajomości. Stawki o wiele wyższe niż najniższa krajowa, pierwsza podwyżka po 3 miesiącach 200-300 zł brutto. Magazynier nigdzie nie zarobi tyle co tutaj, praca nie jest ciężka, wymaga uwagi, dobrej organizacji i współpracy w grupie. Kierownictwo zna się na swojej pracy, można liczyć na wsparcie, nikt nie osądza, a rozmowa to podstawa. Mam to szczęście, że pracuję na zmianie, która sobie nawzajem pomaga. Polecam pracę w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-04-17 07:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAS FBG to oszust jeśli chodzi o palety. Od klienta dostaje nowe Epale a zwraca połamane czarne - złom paletowy. Na dodatek zaniża saldo paletowe z klientem. Nasza firma właśnie rozwiązała umowę. Niestety na podstawie palet nie można się sądzić i ukarać złodzieji.
zdjecie uzytkownika
Grzegorz - 2015-05-19 19:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać że firma rekrutuje na magazyn w Szczecinie.
Ktoś pracował tam może ?
zdjecie uzytkownika
Zainreresowany - 2015-05-23 22:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat zarobków, umów i pracy na magazynie w Warszowicach lub Bielsku Białej?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JAS FBG S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy JAS FBG S.A.?
Zadaj pytanie
alert