brak logo

GTX Hanex Plastic sp. z o.o.

Dąbrowa Górnicza

Opinie o GTX Hanex Plastic sp. z o.o.

KUBUŚ 2017-01-05 05:31
Bez szkolenia do nowej pracy na produkcji?To chyba nie jest poważne podejście do rzeczy?Która firma tak robi?Bo to chyba jakaś firma drucik?
ula 2017-01-15 19:40
Czy pracował u was niejaki Tomasz Każmi.... ? jako kierownik jakiś ? teraz przyszedł do magny ?
s 2017-01-17 19:43
Pracował jako kierownik magazynu .
Byly magaz... 2017-01-18 03:20
... i sie nie nadawal.... Zapraszam na parking. Auta nie maja gdzie parkowac bo stoi material z rozladunków
pracuś 2017-01-18 09:03
nie nadaje się to kadra zarządzająca która została nominowana prze Pana Kaczmarka ,pozbył się wartościowych ludzi bo mu przeszkadzali a obecni nie radzą sobie co efekt widać na zewnątrz myślę że nowi właściciele nie byli do końca poinformowania jakie firma ma problemy ale może w końcu przejrzą na oczy i przegonią w cztery strony elitę Hanexową
6
do rzeczy 2017-01-18 18:53
ciekawe właśnie czy nowy właściciel już się połapał na co wydał kupę forsy. Hanex jest jak wyciśnięta cytryna. Zużyte maszyny, źle opłacani pracownicy, kadra kierowniczo/dyrektorska bez pomysłu jak to wszystko poukładac.Wydajnosc produkcji coraz mniejsza, nic nie działa tak jak powinno a tymczasem jednym z głównych celów jest promocja Kaizena.
Z jednej strony grozi się pracownikom utratą premii za skorzystanie z urlopu na żądanie, a z drugiej strony prosi się ich aby dawali pomysły na usprawnienie firmy. Kto ma dawać te pomysły, przecież pracownicy się z tą firmą nie identyfikują!!! Skoro firma odwraca się plecami do pracownika i utrudnia na każdym kroku to dlaczego pracownik ma sie angażować w życie firmy? Kaizen sprawdził się w Japonii i na zachodzie Europy bo tam pracownika się ceni! Taki pracownik ma świadomość, że angażując się w rozwój firmy, ma szansę na to, że równiez jego zarobki wzrosną, jest jakiś kontakt na linii pracownik - kierownik, a co w Hanexie można dostać za pomysł na usprawnienie firmy? Bilet do kina i satysfakcję ze spełnionego dobrego uczynku? Może mam się cieszyć, bo jak firma wdroży mój pomysł to będzie mi się lżej pracowało? Mnie i chyba każdemu pracownikowi będzie się lżej pracowało gdy na koncie będzie przybywac a nie z ciepłego obiadku w chłodny styczniowy wieczór fundowanego przez firmę
8
Gość 2017-01-28 06:43
Folia nadal rządzi? Tzn. Panowie z Podlasia.
Były klient 2017-02-03 19:10
Hohoho widać że nowi właściciele działają dosyć mocno aleee jeśli Gtx ma być firmą która będzie konkurencyjna to proponuje pozbyć się dwuch pryszczy pseudo dyr. Oper.i handlu totalnie nie mają pojęcia co robią a na rynku wszyscy się śmieją hoioho
7
Ktoś ? 2017-02-03 19:52
A tam panowie z Podlasia a Goryl nie :-) i Świnka :-)
1
szukam pracy 2017-02-06 21:28
Podobno szukają kierownika magazynu. Co sie stało z poprzednim. Nie nadawał się ???
prod 2017-02-08 21:41
a to jest magazyn?nie mamy gdzie produkcji wystawiać
2
Magazyn 2017-02-10 20:03
Żul z pod sklepu lepiej by się nadawał niż ten pseudo kierownik ale jak się ma plecy u pseudo dyrektorzyny to można i to są ludzie dobrej zminy hehe
1
magazynier 2 2017-02-11 11:13
kierowniku jak długo będziesz dostawał opr za leserów
bądź jak Hans i zrób z nimi porządek, zmianę GP najlepiej rozpi...l same nieroby a podpierdalają innych
4
prod 2017-02-11 13:08
na jadalni obrabiają ci dupę, a mistrzostwo że też jeden na drugiego ze zmiany. Sprawdź ich pracę na kamerach w jadalni.
D.N.O 2017-02-16 00:48
Nowi prezesi dają popalić, niech kur... wszystkich zrobią kierowników, dostaną trochę władzy i już wgl nikt nie będzie chciał robić bo to co ja robię w czasie wolnym jak się ogarnę i swoją maszynę to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ich to obchodzi.. Niech ktoś z kierownictwa przyjdzie na 7 dni pod rząd na folie np. jak ostatni nasz kierownik magazynu a wcześniej zastępca Sylwii który też uważał co on nie zrobi co on nie udoskonali a jak został jeden dzień na folii i dostał kilka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od Damian to od razu mu się ode chcialo pracy u nas i pomysłow dlatego uciekł na magazyn. 1/3 osób nie ogarnia pracy a kolejna 1/3 to po prostu nie roby dlatego teraz już wszyscy pracownicy przychodzą do pracy żeby tylko odjebac 8h i do domu a to co będzie miała następna zmiana to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Z dnia na dzień jest coraz gorzej i wydaje mi się że dużo osób zmieni pracę.
6
L4 2017-02-16 11:12
tak teraz jest.przychodzisz do pracy robisz minimum tego co trzeba i do domu.ta firma wszystkich tego nauczyla.czy ciezko pracujesz czy sie obijasz zarobisz tyle samo wiec nie ma sie co dziwic ze chlopaki sie nie staraja.
glupi ten kto biega od maszyny do maszyny z mysla ze przeciez jak bedzie mniej odpadu albo bedzie wszystko ogarniete to mu wiecej zaplaca.nie zaplaca.nikt nie bedzie biegal od jednej maszyny do drugiej za taka kase.nie ma obsady to odpad stop maszyna wydajnosc w dol.
ciagle tylko zakazy pretensje nerwy ja juz nie pamietam kiedy ostatnio pani kierownik sylwia normalnie ze mna rozmawiala jak czlowiek z czlowiekiem.ostatnio to w ogole unika pracownikow bo na zbyt wiele trudnych pytan musialaby odpowiedziec.zamiast miec sojusznikow wsrod zalogi to robi sobie tylko wrogow.jezeli kierownictwo nie zacznie w koncu rozmawiac z pracownikami zamiast ignorwac problemy to ten caly [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bedzie sie wylewal coraz bardziej.
4
hałtur 2017-02-17 12:13
A ja mam nadzieję że kierownicy zmian na produkcji wezma się za tych ktorzy olewaja robote i wezma sie do roboty nieroby które wylewaja swoje zale a jak przychodzi co do czego to żaden ani się nie odezwie na zebraniach i siedzi cicho.
Rozmawiac to jedna rzecz ale zacznie rozliczac za to ze ktos ma robote w tylku bo pozniej jak sie przychodzi na zmiane to trzeba robic za kogos z poprzedniej zmiany
3
Były 2017-02-23 00:07
Folia... Nie jest znowu tak ciężko. Trzeba się trochę zorganizować, POMYŚLEĆ , przyłożyć do pracy i czasem nawet Damian pomoże. A jak ktoś jest leniem to i przy zamiataniu się "zmęczy '... Oj pozmieniało się... I to nie na lepsze.
1
Młody 2017-02-24 12:51
Co tu dużo mówić.. jeden wielki młyn.Robilem tam parę miesięcy na folii i nie polecam tam w ogóle zaczynać.Czuc obgadywanie innych za plecaki,obrabianie dupska.Kierownictwo też nawet nie wie samo co robi,ale przecież musi być. Zmienianie grafiku co chwile bez powiadomienia pracownika a później wielkie ale ze na jedną zmianę przychodzi 8osób a na drugą 4.Na poczatku oczywiście biegalem i starałem się, ale gdy zauważyłem że premia nie od tego zależy olalem wszystko tak jak inni i robiłem min. Tylko żeby przerobić te 8 godzin i do domu.W skrócie? MŁYN i wypłata to jeden wielki "?".
8
Weronika 2017-03-30 13:01
@Młody, a co możesz zaliczyć do plusów pracy?
Pracownik 2017-04-03 17:55
Za dużo kierowników za mało pracowników . Takie moje spostrzeżenie .
5
Reni 2017-04-04 08:16
Dokładnie, pracuje w firmie około 10 lat i zawsze był ten sam problem brak ludzi do pracy . Góra tam sobie krzywdy nie da zrobić jest ich nadmiar aż się nudzą. Wszystko to naszym kosztem i zdrowiem , wszystkie zakłady pracy redukuje zatrudnienie pracowników biurowych a Hanex odwrotnie . Komuną jeszcze pachnie w tym zakładzie :)
3
Matrix 2017-04-04 19:37
Zaraz, zaraz, piszecie, że brakuje ludzi do pracy na produkcji, ale dajecie radę? Dajecie! Czyli nie brakuje tak naprawdę ludzi do pracy. Gdyby brakowało, trzeba by wstrzymywać produkcję, a nic takiego się nie dzieje. Niektórzy mają nawet siłę przyjść na nadgodziny co się chwali w takim razie aż tak ciężko chyba nie jest. Większości zwyczajnie robić się nie chce i stąd te narzekania. Do pracy przychodzi się pracować, a nie posiedzieć, a jak stawka/umowa nie odpowiada to są inne firmy.
3
Monia 2017-04-05 12:51
A kierownika produkcji dalej szukają? Ciągle widzę ich ogłoszenie.
Produkcja 2017-04-05 20:00
Widzę że dział kadr się rozrasta.Nowa osoba do .. hmm no właśnie do czego ???
Pani Dyrektor która nic nie robi i nie wiadomo za co w tej firmie odpowiada uciekła z dołu co by mieć swiety spokój z ludźmi i jeszcze pomagiera zatrudnia hehe dobre
9
Janusz 2017-04-06 19:00
Oj tak, ta Pani to chyba najbardziej znudzona osoba w tej firmie, szkoda że mało kto to widzi.
7
Hah 2017-04-09 14:08
Poczekaj do wakacji i wszystko będzie jasne.
Ja 2017-04-09 17:23
Myślę że ktoś w końcu się pozna na jej pracy i do wakacji jej nie będzie tak jak i dyrektor handlowego.
3
p 2017-04-11 17:18
Matrix- Brama -Kolor wstydził byś się pan pisać takie rzeczy !
2
Kierowca bombowca 2017-04-15 22:57
Czy ktoś może wpłynąć na prace Damy z magazynu !!!!!ja pitole ta baba nie nadaje się na takie stanowisko powinna sprzedawać ziemniaki na targu!!!chłopaki są wpożo z małym wyjątkiem Pana śmierdziela ale i tak go wolę niż wiecznie na fochu babę kiedy bym nie przyjechał do tej firmy i trafił na zmianę tej baby to wiecznie stoje po kilka godzin nic się nie dzieje a wózkowi łażą jak święte krowy i nic nie robią masakra !!!!
3
Janusz 2017-04-16 15:32
A coż to a nowa osoba w biurze?? jakaś Pani dyrektor nowa... ciekawe od czego??
4
Rafal 2017-04-23 07:58
Panie Matrix może pora wrócić na produkcję a nie grać Kozaka...za biurkiem mając zielone pojecie
2
Rafal 2017-04-23 07:59
Panie Matrix może pora wrócić na produkcję a nie grać Kozaka...za biurkiem mając zielone pojecie!!!

3
AliBabnI 2017-04-24 09:58
TA kierownik która jest nadaje się do kierowania tramwajem. Gaz, hamulec i to wszystko. Może i szukają, chociaż już jest godny następca: Krzysiu S. Czego się nie dotknie to sp..li. Więc, kwalifikacje ma.
11
on 2017-05-11 17:07
napiszcie cos
ona 2017-05-12 08:42
coś
2
on 2017-05-16 15:56
dobrze opinie o naszej firmie i naszych wlodarz a szczegulnie o swince
Gość 2017-05-19 07:47
O co chodzi z tą świnką.???
on 2017-05-21 22:30
no swinka jak ktos wie o co chodzi sie zkapnie
Butelka 2017-05-23 14:01
To co się teraz dzieje to porażka. Na butelce ludzi co raz mniej, a roboty co raz więcej. Jednego dnia wysyłają 10 osób na zaległe urlopy a następnego dnia już ściągają do pracy bo nie ma kto robić. Ci co pracują są wykończeni, stąd zaslabniecia na hali i kolejne l4. Po 2 maszyny do ogarnięcia, brak czasu, żeby po ludzku usiąść i chociaż zjeść śniadanie, a wypłaty co raz gorsze. Ściąganie ludzi z młyna, preform czy folii po to, żeby "pseudoliderki" zchodzily z maszyn i miały czas na wypicie 10 kaw, bajerkę i papieroski.
A nowa pani dyrektor zamiast dbać o usprawnienie pracy i zrobić porządek gdzie trzeba woli pilnować czy pracownicy mają odpowiednie koszulki... Idzie lato kochani, przy dwóch koszulkach na głowę w tydzień skisniemy we własnym smrodzie, bo to "nie rewia mody".
Może czas zabrać się za to co na prawdę istotnie i co usprawni pracę? Narzędzi niezbędnych do pracy wiecznie brak - nie ma koszy, wózków, ciągle okazuje się, że kartonów brakuje na magazynie, zakazali stosowania własnych noży, a na hali jak zwykle brak, ale najważniejsze koszulki...
5
money 2017-05-23 18:54
Nie rozumiem jednego, co to znaczy "brak czasu, żeby po ludzku usiąść i zjeść śniadanie"?
Chce mi się jeść, mówię, że wychodzę na jadalnię i wychodzę. Sprawa prosta, a na hali niech się dzieje co chce, mogą nawet na podłogę lecieć te butelki i co zwolnią mnie? Skoro pieniądze takie słabe to kto przyjdzie pracować za taką podstawę jaką Hanex oferuje? Jest przerwa i koniec, jem śniadanie jak człowiek, a nie łykam szybko kęs za kęsem, bo tam już wracać na halę trzeba.
Na produkcji to jest tak, zobaczą, że się wyrabiasz, to dostaniesz kolejne obowiązki. Dopiero jak przestaniesz się wyrabiać to ktoś zacznie myśleć, że jednak tej pracy jest chyba trochę za dużo na jednego człowieka. Chcą wydajności pracy jak w Chinach, niech zatrudnią Chinki, będą mieć także chińską jakość.
Jeżeli chodzi o koszulki robocze to wstyd dla firmy, że trzeba chodzić i prosić się o ubranie robocze. Niby są tam jakieś przydziały, że tyle i tyle koszulek/spodni się należy, a w rzeczywistości sporo osób tego nie ma.
4
koszulkom mówimy NIE 2017-05-23 22:23
Idzie lato kochani, przy dwóch koszulkach na głowę w tydzień skisniemy we własnym smrodzie, bo to "nie rewia mody".
jestem za a nawet przeciw, w lato najlepsze są koszulki z koronki, i drogie Panie po co wam są staniki przecież tylko wam się pocą bimboły, nikt by nie był oporny iść do was z innych działów do pracy wszyscy by się pchali.
2
Butelka 2017-05-24 01:48
Wyczuwam ironię w twojej wypowiedzi więc powiem tak, nie tylko na butelce pracują dziewczyny, na huskim też, więc może niech one wam paraduja bez stanikow i w koronkach.
Od kiedy to, co pracownik ma na sobie swiadczy o jego wydajnosci i jakie to ma znaczenie dla "góry"? Juz nie liczy sie kto jak pracuje tylko czy ma zieloną, przepocona koszulke....
2
Prawda 2017-05-24 05:29
Nie rozumiem jednego, co to znaczy "brak czasu, żeby po ludzku usiąść i zjeść śniadanie"?
Chce mi się jeść, mówię, że wychodzę na jadalnię i wychodzę. Sprawa prosta, a na hali niech się dzieje co chce, mogą nawet na podłogę lecieć te butelki i co zwolnią mnie? Skoro pieniądze takie słabe to kto przyjdzie pracować za taką podstawę jaką Hanex oferuje? Jest przerwa i koniec, jem śniadanie jak człowiek, a nie łykam szybko kęs za kęsem, bo tam już wracać na halę trzeba.

I tym sposobem byłbyś pierwszym do zwolnienia, zaraz po osobach, które noszą własne t-shirty i tych na L4. Tu pracownik ma obowiązki a nie prawa...
1
Były klient 2017-05-24 21:32
Niestety albo stety dla tej firmy w nabliższym czasie powstanie kilka dużych inwestycji w Zagłębiu i ludzie odejdą zresztą już odchodzą i nie pomoże przyjmowanie ludzi którzy pracowali w Gtx na innych stanowiskach ,może na chwile?, ale bez dużych inwestycji finansowych w infrastrukturę i technologie to nie ma sensu, siłą zakładu pracy są jego pracownicy a w Gtx są resztki chętnych i przepracowanych ludzi zakład umiera i to widać w każdym aspekcie jedyne co zostało to marka ale ile wytrzyma ?w najbliższym czasie przekonacie się sami ,powodzenia wytrwałym !!!
9
Mar 2017-05-25 10:10
Trudno się nie zgodzić. To pracownicy stanowią o kondycji zakładu,a tutaj dla zarządu pracownik jest złem koniecznym.Nic nie robi się dla pracownika,a nie przepraszam organizowany jest przecież dzień dziecka w firmie.To nic,że 75% dzieci biorących udział w imprezie to dzieci osób z biur (kierowników,specjalistów,kontrolerów).Zwykłemu pracownikowi produkcji widocznie wstyd jest pokazać własnemu dziecku w jakich warunkach musi na co dzień zasuwać na chleb,a kadra kierownicza chętnie pokaże swoim dzieciom ku przestrodze,by nigdy nie szukali takiej pracy.
Aha,jeszcze coś,powinniśmy się cieszyć,bo mamy przecież gazetkę firmową,ale w niej też tylko zdjęcia dzieci osób zatrudnionych w biurach.Komu w ogóle chciałoby się docierać do dzieci pracowników produkcji,za dużo zachodu.
Na koniec można jeszcze dodać zamianę bonów na paczki i to dopełnia obrazu jak firma dba o dobro swojego pracownika.Potem wielkie zdziwienie,że nikt nie chce się tutaj na produkcji zatrudnić,a "na mieście" słychać same negatywne opinie o GTX Hanex.
11
Pracownik 2017-05-26 16:26
Można się coś dowiedzieć o pracy na wózku widłowym w tej firmie ?? Zarobki jakiś system zmianowym .
PrAcownik 2017-05-26 17:54
Zmiany po 12h 4 dni pracy, 4 wolne. Zarobki bez rewelacji...
1
Były klient 2017-05-26 21:36
Lepiej poszukaj gdzieś indziej chyba że chcesz dostać nerwicy po miesiącu pracy w Sosnowcu otwierają Amazona polecam tam pracę
2
były 2017-05-26 22:29
ja tam pracowałem i większego bu...lu na magazynie w innych firmach nie widziałem. Załadunek ( wykop, załaduj, zakop i idź do następnej lokalizacji i tam tak samo ), współczuję tym kierowcom co czekają na załadunki po parę godzin. Jak podejmiesz tam pracę to idź na zmianę do G.P tam jest spoko, na innych zmianach gonią, przekonasz się jak u nich będziesz na nadgodzinach.
1
Zostaw swoją opinię o GTX Hanex Plastic sp. z o.o. - Dąbrowa Górnicza
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GTX Hanex Plastic sp. z o.o.