logo Przedsiębiorstwo Spedycyjno Logistyczne Tirsped Sp. z o.o.

Przedsiębiorstwo Spedycyjno Logistyczne Tirsped Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Przedsiębiorstwo Spedycyjno Logistyczne Tirsped Sp. z o.o.

kartoon 2009-12-29 00:26
Firma wydaje się być obiecująca, lecz od wewnątrz, to totalne dziadowstwo. Traktowanie pracowników poniżej jakichkolwiek norm. Zupełnie nie polecam jako miejsce do pracy.
9
gucio 2010-01-25 11:21
Pracownicy niezbyt zadowoleni i klienci po malutku rezygnują z usług. Naciągają na wszystko co możliwe..... dramat
1
Przyjezdny 2010-03-15 18:46
Bywam w firmie średnio 2-3 razy w tygodniu jeżeli chodzi a załatwienie dokumentów w agencji lub urzędzie celnym rewelacja bez porównania z innymi urzędami-agencjami typu Marki czy Pruszków jeżeli zaś popatrzymy na magazyn tu się psuje cała wizytówka firmy,magazynierzy są ''rzucani'' z miejsca na miejsce przez swoich przełożonych brak ludzi do pracy towar kierowca ładuje sam bywa że w warunkach -20 na dworzu wspólczuje osobom ktore tak pracuja podajrze przez 10 godz dziennie,brak fachowej obsługi klijenta w biurze w innych firmach tego nie ma/nie polecam.Celujący dla agencji mierny dla magazynu.
byly 2010-08-12 10:40
Znam tę firmę od środka. Firma to ludzie którzy w niej pracują. Firma jest silna jeśli pracownicy tworzą zespół. Niestety w TIRSPED nie ma i nie będzie zespołu - dlatego tracą i klientów i pracowników (zwłaszcza tych najlepszych). Gorąco odradzam.
7
Blaskovic 2014-03-19 20:56
Witam, Ja w firmie Tirsped pracuję od kilku miesięcy. Przeszedłem z firmy w której ludzi traktowało się jak śmieci. Nikt sie nie liczył ze zdaniem pracownika i zawsze pracownik był winny nie mówiąc o spóźnieniach w wypłacie wynagrodzeń dochodzących do 2-3 tygodni. W Tirsped jest inaczej, jakoś tak... po ludzku. Jest dwóch właścicieli jeden naprawdę w porządku a drugiego jeszcze nie miałem okazji poznać wiec nie wiem. W porównaniu do mojej poprzedniej firmy to niebo a ziemia. Ludzie pracują po kilka lat, nie ma rotacji jak w innych firmach. Atmosferę oceniam na bardzo dobrą a wynagrodzenie zawsze jest ostatniego dnia miesiąca. Na razie naprawdę nie ma sie do czego przyczepić... no chyba że ktoś szuka firmy, która płaci za nic nie robienie a szef całuje pracownika po pietach ;-)
9
greg 2014-03-24 01:02
możecie napisać jakie płace są na magazynie???
2
ja tu pracuje -pare lat 2014-12-25 00:01
Pracowałem w wielu firmach. Tu się pracuje stabilnie. Wynagrodzenie jest zawsze o czasie. Sprawy socjalne, bytowe, bez najmniejszych zastrzeżeń. Co jeszcze- może większe mogły by byc pensje. Ale ja nie narzekam. Mam na czysto 4000 zł, i to co wiem to nie tylko ja tak mam.
1
Kaśka 2016-06-03 17:30
Organizacja pracy w firmie wygląda tak jak 25 lat temu kiedy zaczynali działalność. Dobra dla początkujących - asystent spedytora. Jeśli chcesz się rozwijać, to nie polecam.
6
Kaśka 2016-06-03 17:31
Organizacja pracy w firmie wygląda tak jak 25 lat temu kiedy zaczynali działalność. Dobra dla początkujących - asystent spedytora. Jeśli chcesz się rozwijać, to nie polecam.
1
worker 2016-10-09 19:53
Ja pracowałam w tej firmie. Niestety komuna. Warunki socjalne są bardzo słabe. Zarobki nie wysokie. Zatrudniają ludzi bez doświadczenia dla oszczędności, a potem narzekają na nich. Nieliczni zostają. brak mozliwosci rozwoju. Lokalizacja również pozostawia wiele do życzenia. Dojazd samochodem. Ogólnie nie dla ambitnych, chcących robić karierę, zarabiać pieniądze i rozwijać się.
1
Wojtek 2017-07-11 11:59
Witam pracuję od 4 lat i jestem bardzo zadowolony, śmieszą mnie niektóre negatywne opinie powyżej :) Tirsped zatrudnia około 200 pracowników a te kilka opinii powyżej to jakiś mały procent ludzi którzy po prostu nie podołali. Faktycznie można by trochę polepszyć kilka rzeczy ale patrząc po całości polecam serdecznie.
W Tirspedzie można się wiele nauczyć, większość pracowników trzyma się razem i są sobie wzajemnie pomocni. Normalna umowa o pracę beż żadnych kombinacji (najniższa krajowa +umowa o dzieło), na plus oczywiście jest również to że wypłaty są bez opóźnień na czas.
Może komuś przeszkadzać że zatrudniają ludzi bez doświadczenia ale jak się ktoś ogarnie to może wiele zyskać a dodam tyle że niektórzy pracownicy którzy już pracują dłużej mają szanse awansu.
Dużo sie przez ostatnie lata pozmieniało na plus :) zapraszamy serdecznie !
1
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Spedycyjno Logistyczne Tirsped Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Spedycyjno Logistyczne Tirsped Sp. z o.o.