brak logo

mkc architekci

Warszawa

Opinie o mkc architekci

ex-mkc 2010-11-30 14:45:53
Porażka. nie polecam
2
Architek 2013-07-11 15:50:25
Porażka to mało powiedziane, mobbing i jeszcze raz [usunięte przez moderatora] oraz chamstwo na najwyższym poziomie.
5
Klejnot 2014-03-19 10:47:22
Bardzo duża rotacja pracowników, przy czym 90 % z nich wylatuje po kilku miesiącach w bardzo nieprzyjemnych okolicznościach. Każdy nowy pracownik przechodzi przez "chrzest bojowy" czyli stoi nad delikwentem (usunięte przez administratora).(gł projektant) i Cię obserwuje, przyspiesza, pogania i często obraża. "Obserwacja" w tym biurze jest normalna, czyli donoszą regularnie starsi pracownicy, raportują co myślisz jak pracujesz, inwigilacja odbywa się cały czas, jak też praca, niedziela święta 24.00. Jeżeli masz 40 nadgodzin to oddadzą Ci może 1 dzień wolny, z łaską. Atmosfera tego biura jest fatalna. Pracuje się bez przerwy. Nikomu nie życzę rozmowy z gł. projektantem(usunięte przez administratora)
5
kontrachent 2014-04-18 02:27:07
Nie płacą swoich zobowiązań na czas. ŻENADA.
2
byly mkc 2014-07-16 23:27:12
mkc to na prawde wielka zenada. Tak (usunięte przez administratora)atmosfery to nigdzie nie widzialem. Zdecydowanie odradzam. Pan gl. projektant jak caly zarzad to banda chamow bez skrupulow.
1
dangello 2015-01-12 00:28:38
Potwierdzam lepiej omijac to towarzystwo
1
ex 2015-06-07 21:37:02
Pracowałem tam kilka lat temu. Co prawda nadgodziny jeszcze nie były tam w normie , ale atmosfera i sposób komunikowania się z podwładnymi - fatalny. Wytrzymałem 4 miesiące. Odradzam.
1
k 2015-08-30 03:27:24
Ja pracowalem tam kilka lat temu. Milo to wspominam. Siedzialem po godzinach, lubilem ta robote.
Zarabialem niezla kase, rotacja byla ale tylko wsrod nieodpowiedxialnych osob, ktorzy nie dawali sobie rady. Szef budzil respect. Czulo sie presje, mimo to mialem dobry kontakt z zarzadem bedac jednoczesnie w jakby opozycji, odszedlem sam po 2 latach. Wiele mozna im zarzucic ale to bylo dobre szkolenie. Duzo sie tam nauczylem bo chvialem, poznalem sporo fajnych ludzi, niefajnych tez :) mimo wzystko bylo ok. Ludzie ktorym sie nie podobalo mieli zbyt duze oczekiwania, nic wiecej. Znam kilka osob ktorzy chcieli by Tam wrocic... Reasumujac, bylo ciezko ale warto.
3
ex 2015-11-25 13:04:53
Atmosfera wporzadku? Chyba zartujesz! Codziennie przychodzisz i nie wiesz co zastaniesz i caly czas jest dyskredytacja i traktowanie cie jak G.
zainteresowany 2016-04-01 09:58:31
Widzę że zarząd chyba się skapnął że złe opinie na stronie, bo fabrykacja odchodzi :) Wystarczy popatrzeć na ogłoszenia o pracę na stronach, to chyba jedyna pracowania, która regularnie ma oferty bo nikt tam nie może wytrzymać.
k 2016-04-01 13:21:17
Regularne ogłoszenia to sposób na reklamę.
Nawet jeśli nie zamierza się zatrudniać wypuszcza się regularnie ogłoszenia by firma była kojarzona, znana, że firmie się dobrze wiedzie - kiedyś to się opłaci... Ot co....
hello 2016-04-11 19:41:26
Byłem widziałem, 2 pomieszczenia , ludzi jak w ulu, ławek jak w sali szkolnej- tam juz nikt nie wejdzie. Rozmowę prowadził nie wiadomo kto, ale na pewno nie osoba decyzyjna, pytania o cv i zarobki. strata czasu i benzyny ;-) , ogłoszenie o prace chyba ktos z nudów zamieścił bo raczej nie była to rozmowa kwalifikacyjna
2
hiby 2016-05-02 10:05:46
Nie oferują umowy o pracę, rozliczenie tylko na faktury. Należy pamiętać, że pracodawca/projektant zabezpiecza się w ten sposób i zrzuca odpowiedzialność za projekt na wystawiającego fakturę. W razie kłopotów przysługuje mu roszczenie regresowe z polisy OC Architekta wystawiającego fakturę i ewentualne odszkodowanie, co przy dużych inwestycjach idzie w miliony, nie wiem czy warto za te 3000 netto ;-)
lukasz 2016-05-30 09:18:40
no wlasnie ze oni nie chca dawac umowy o dzielo. Najchetniej to zebys zalozyl dzialalnosc i wystawial im faktury. Wtedy nie ma problemy - w kazdej chwili moga Ci podziekowac i zostajesz na lodzie
sławek 2016-05-31 10:54:56
To ile teraz dają.
Za moich czasów 4k to była norma. Umowa o prace tez była, na część...
hjk 2016-06-13 12:32:23
Po wyslaniu zgloszenia na stanowiska administratora w centrali wie ktos jak wyglada rozmowa?
anonim 2016-06-15 21:49:37
Na jakie stanowisko administratora w centrali? Co to znaczy?
ertgyh 2016-06-19 20:55:32
@hjk mysle ze standarodow zapewne spytaja Cie o Twoje wyksztalcenie dosiwadczenie o to co potrafisz zrobic moga Ci zadac kilka szczegolowych pytan.albo o Twoje zainteresoania no duzo tego moze byc przzeciez
Zostaw swoją opinię o mkc architekci - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mkc architekci