logo Hobas Dąbrowa Górnicza

Hobas Dąbrowa Górnicza

Dąbrowa Górnicza

Opinie o Hobas Dąbrowa Górnicza

ja 2016-11-25 04:47
co wy panowie nigdzie niema lepiej niż w Hobasie
2
Ja 2016-12-28 12:20
W skrócie praca w Hobas niedostateczne wynagrodzenie do warunków pracy i 4 brygadówki, niefajna atmosfera, wyzysk pracowników.
7
Jan Hryzostom Pasek 2017-02-01 09:30
Każdy kto nażeka na pracę w tej jakże wspaniałej Firmie może się zwolnić i wybrać sobie taki zakład gdzie będzie mu jak w niebie. A prawda jest taka jeśli chodzi o kształtki że ci co szczekają najmocniej nic nie robią! Zaczynacie od zobaczenia czasów w karcie! jest co rozpisać to 3 godziny pracy 5 szwendania się! A i tak źle zapraszam do zakładu produkcyjnego na jakąś linię wtedy zobaczycie!
1
Jan Hryzostom Pasek 2017-02-01 18:02
Widzę Bobo że ty też z tych którzy najpierw na czas w karty patrzą mam rację? i jak szybko zrobię i będę mógł się poopierdalać! Jesteś taki mądry to napisz jak się nazywasz!
2
Wal sie Jan Hryzostom Pasek 2017-02-02 08:15
Bardzo dobrze napisales Bobo szacun
1
Jan Hryzostom Pasek 2017-02-03 11:24
Pełno tu was żal dupki ściska jak się mówi prawdę! Przypierdzielacie się do wszystkiego brygadzista zły kierownik nie taki to źle tamto sramto! Zacznijcie od siebie!!! Może na początek od punktualnego przychodzenia do pracy! Bo za to picie kawki o6.05 w ciuszkach domowych to bym wam wszystkim premie pozabierał!!!
1
PIESSSS 2017-02-03 17:37
Ty to chyba od tych Psow KOMFIDENT I NAJWIEKSZA SW.... W FIRMIE LIZUS W DUP... WLAZ.....PATRZ SIE NA SIEBIE .............
Jan Hryzostom Pasek 2017-02-03 17:52
Komfident? Może komfitura? Widzę braki w języku polskim !!! Czytanie ze zrozumieniem też pewnie cieżko idzie ! Nie rozumiem dlaczego tak biadolicie? Nie pasuje to zwolnijcie się! tak panowie przychodzenia o 6:30 i wychodzenie 13:30 tak jest czasy w mało kasy!? Sami siebie nawzajem okłamujecie jeden drugiego w oczy kłamie dostał 400 zł a mówi 150! Żal poprostu!
1
Pożądak 2017-02-04 21:52
Panie brygadzista u pana K na zmianie nie pisz tu o czasach bo wysunięty twoje brudy na światło dzienne od kiedy ty taki pożądny się stałeś ?? Jesteś fałszywy nie obrażając ...... pierw nagadujesz na kierownika a gdy przyjdzie co do czego cała dniówkę potrafisz z nim debatowac o tym i o tamtym i nadawać jak kto co złe robi człowieku gdyby ludzie mieli takie piniadze jak ludzie którym sie to nie należy mówiąc o tobie nie mówię tego z zazdrości poprostu wiemy dlaczego nim zostałeś .... czlowieku bez szkoły bez znajomosci nawet podstaw języka nie mówiąc już o odbieraniu kształtek i rur gotowych których pościles już masę mówiąc pier... to stawki mi nie zmienia a premia nie robi różnicy zrobię jedna setkę i się wyrówna . Pozdrawiamy ksztaltkowicze
2
Masa 2017-02-04 22:06
Dostać 600 zł do umowy po 10 latach orania mając większa wiedzę doswiadcZenie niż 3 brygadzistów to jest nic do ich postawy która jest kosmiczna na produkcji nigdy tej kasy nie ujrzymy ale to dlatego ze się szanujemy a nie jeden drugiego pod....dała do lacy luck czy jąk mu tak chodzącego jak halk dopóki nie zmienia się ludzie ma stanowiskach brygadzistów oprócz jednego tonę tym zakładzie nie będzie dobrze .
3
Jan Hryzostom Pasek 2017-02-05 23:07
Większość z pANÓW którzy tutaj wylewają swoje nerwy żale bóle można określić "Gwiazda w necie Pizzda w świecie" fajnie jest bezkarnie anonimowo jechać bo jeden ma haskie drugi kradnie trzeci pojemniki zabiera. Ja nikogo nie bronię ! Ale jak się piło i nic nie robiło było super! A teraz trzeba winę na kogoś zwalić kierownik zły, a brygadzista zły, a koledzy źli, a wałki się nie tak kręcą, a kurzy się! Zawsze czyjaś wina tylko nie wasza!
6
pracownik ,może kiedyś brygadzista,a potem kierown 2017-02-06 09:37
masz racje ci co tak narzekają że czasy złe podwyżki za małe zapylenie hałas to ludzie którzy przychodzą do pracy tylko po to aby 8 godz przeleciało i do domu (jak sie nic nie robi to trudno czasy rozpisać) weżmie taki na koniec dniówki pędzel i troszke farby mażnie po kształtce dwa razy i bierze połowe czasu z wykańczania,albo polaminuje bo na tym są najleprze czasy(tylko żeby nie ustawiać bo po co brać odpowiedzialność) i już jest wszystko ok. Ale do rzeczy chyba każdy w zakładzie wie która zmiana była taka niezadowolona z podwyżek .Rozwiązanie jest proste -wziąść się za robote nie pisać głupot na tym forum dyskusyjnym i wtedy będzie co do karty wpisać i może kierownik to zauważy i przy kolejnym rozdawaniu kasy kapnie troszkę więcej nara
2
Stara Masa 2017-02-06 14:20
No to ile tam teraz podstawy jest na ksztaltowniku ok.lat bylo 2850...plus premia 400...600 a teraz to chyba 3800 podstawy macie.no nie narzekajcie trochę smrodu trochę szkła do płuc i będzicie jak Jeźe....chodzić niemiec miał 3500 euro i więcej ale od smrodu są polaczki za 1000 eur. ...więc zakład jest w polsze biling...pozdrowienia dla chemików...
3
Jan Hryzostom Pasek 2017-02-06 22:10
Teraz jest podstawy 3300 plus do 800 premii i dodatek motywacyjny 500-600 to zależy kto i jak wspaniale pracuje! Ciekawe gdzie ty pracujesz i jakie masz warunki? Pewnie renta sanatorium albo żyjesz z 500+ pozdrawiam cie najciule
1
Francuz 2017-02-26 15:07
Zakaz robienia nadgodzin dla brygadzistów zero wydajności naciąganie tylko zakładu na straty za te pieniążki co biora z nadgodzin lepiej opłacić 2 ludzi którzy zrobią 3 razy więcej niż jeden brygadzista na setce . Nie jeden pracownik się z tym zgodzi jeśli kierownictwo tego nie zauważa a morał z tego taki ze pod koniec miesiąc brakuje godzin wydajność się nie zgadza i winne zwalają na roboli . Smutne ale prawdziwe
Jan Hryzostom Pasek 2017-02-26 18:18
Hahahaha no Francuz ty pewno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na nadgodzinach już widzę jak ci się pali wałek w rękach!!! Pewnie przychodzisz na hale o 6:30 i patrzysz coby tu zrobić żeby jak najmniej zrobić a czasu zapierdzielić w kartę tyle że następni przyjdą i muszą pisać drugie tyle co na karcie!!! Jesteś taki rozgoryczony bo co zupek nie dostałeś? Mało podwyżki mało dodatku? Czy poprostu jesteś tą osobą której zawsze coś nie pasuje??? Najbardziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają brygadziści bo z każdej strony dostają w pysk z jednej od takich baranów jak ty Francuz z drugiej od kierownictwa bo się nimi wyreczają we wszystkim czym mogą i sami oraz jeden drugiemu bo wiecznie czegoś brakuje to to nie zamówione to tamto to rury nie ma. Bo robią nie to co należy
Do nich a kierownik udaje ze nie widzi sytuacji i godzin brakuje bo dwie zmiany
Robiły płyty bo jednemu Panu nowemu brygadziście nie chciało się zamówić materiału bo jest online na Facebooku non stop a może tam zamawiał i mu się pomyliło! Ogarnijcie się ludzie!
3
co napiszesz teraz 2017-02-28 15:22
gdzie są te płyty co to tak dwie zmiany robiły bo nigdzie nie mogę ich znaleść napiszcie bo akurat do studni potrzeba GDZIE ONE SĄ ?????????????????????????
Mała podpowiedz dla paska -----jak brakuje towaru to się idzie do ochrony otwiera magazyn i pobiera co trzeba , no chyba że się ma w y j e b a n e jak ci brygadziści u których robiło się płyty to wtedy robi się byle co i narzeka i dlatego brakuje godz na koniec miesiąca.
wszyscy tylko narzekać , narzekać , narzekać , kłamać , narzekać , zganiać na innych skarżyć się do kierownika
idealny brygadzista dla wszystkich to maże taki : chorować jak P.Z
pyskować jak T.I
nie znać się jak A.G
i P O D P I E R D A L A Ć jak P . d


prawda jest taka że ten co najwięcej pyskuje to najmniej robi bo chce od siebie odciągnąć uwage
najstarsza metoda na święty spokój niestety cały czas praktykowana przez baranów którzy myślą że trafili los na loterii i to ich słucha dyrektor
co napiszesz teraz 2017-02-28 15:23
gdzie są te płyty co to tak dwie zmiany robiły bo nigdzie nie mogę ich znaleść napiszcie bo akurat do studni potrzeba GDZIE ONE SĄ ?????????????????????????
Mała podpowiedz dla paska -----jak brakuje towaru to się idzie do ochrony otwiera magazyn i pobiera co trzeba , no chyba że się ma w y j e b a n e jak ci brygadziści u których robiło się płyty to wtedy robi się byle co i narzeka i dlatego brakuje godz na koniec miesiąca.
wszyscy tylko narzekać , narzekać , narzekać , kłamać , narzekać , zganiać na innych skarżyć się do kierownika
idealny brygadzista dla wszystkich to maże taki : chorować jak P.Z
pyskować jak T.I
nie znać się jak A.G
i P O D P I E R D A L A Ć jak P . d


prawda jest taka że ten co najwięcej pyskuje to najmniej robi bo chce od siebie odciągnąć uwage
najstarsza metoda na święty spokój niestety cały czas praktykowana przez baranów którzy myślą że trafili los na loterii i to ich słucha dyrektor
co napiszesz teraz 2017-02-28 15:23
gdzie są te płyty co to tak dwie zmiany robiły bo nigdzie nie mogę ich znaleść napiszcie bo akurat do studni potrzeba GDZIE ONE SĄ ?????????????????????????
Mała podpowiedz dla paska -----jak brakuje towaru to się idzie do ochrony otwiera magazyn i pobiera co trzeba , no chyba że się ma w y j e b a n e jak ci brygadziści u których robiło się płyty to wtedy robi się byle co i narzeka i dlatego brakuje godz na koniec miesiąca.
wszyscy tylko narzekać , narzekać , narzekać , kłamać , narzekać , zganiać na innych skarżyć się do kierownika
idealny brygadzista dla wszystkich to maże taki : chorować jak P.Z
pyskować jak T.I
nie znać się jak A.G
i P O D P I E R D A L A Ć jak P . d


prawda jest taka że ten co najwięcej pyskuje to najmniej robi bo chce od siebie odciągnąć uwage
najstarsza metoda na święty spokój niestety cały czas praktykowana przez baranów którzy myślą że trafili los na loterii i to ich słucha dyrektor
Jan Hryzostom Pasek 2017-03-01 08:45
Zgadzam się z tobą po części! Można iść do ochrony i wziąść wałeczki i rękawiczunie!! Ale ja nie o pierdołach mówię! mówię p zamawianiu materiału czyli rur i tu efekt domina bez tego zaczynają się problemy!!! Zgadzam się również że macie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i robicie byle co! Chytacie się wszystkiego vo już na hali po co składać brać odpowiedzialność i zostawić zmianom następnym! Najlepiej wyrobić co jest już podrobione a przyjdą następni to niech sobie poskładają i najlepiej zostawią!!! Wszyscy szczekacie a karawana idzie dalej!
co napiszesz teraz 2017-03-01 16:16
na początku tego jakże wspaniałego dnia chciałbym PRZEPROSIĆ WSZYSTKICH BRYGADZISTÓW (oprócz jednego ) których uraziłem lub obraziłem .chciałem tą podpuchą wyeliminować osoby z kręgu podejrzanych . że to któryś z brygadzistów był tym jagrze anonimowym " jan hryzostom pasek" to wiadomo było dawno ale który to jest no to dopiero teraz wiem uwaga podpowiedz dla pracowników .KTO UŻYWA ZDROBNIEŃ ( rękawiczunie) jeśli nie wiecie to dalej jeśli ktoś hoduje konie to mówi że ludzie rżą , a jeśli hodujesz psy to uwaga cytuje'WSZYSCY SZCZEKACIE a karawana jedzie dalej .
POZDRAWIAM dajcie jeszcze jakieś tematy to postaram się odgadnąć kto to
Jan Hryzostom Pasek 2017-03-01 16:56
Brawo detektywie!!!! Wydaje ci się że ktoś jest takim idiotą jak ty i napisał by cokolwiek co by zdradziła kim jest? Nie mierz wszystkich swoją miarką! Który z brygadzistów hoduje psy? Ten co ma huskie??? A ty kolego co hodujesz kury świnie pewnie na wsi krowy też macie!
i co teraz 2017-03-01 18:01
Nie mieszkam na wsi choć nym bardzo chciał i pewnie bym sobie coś hodował ale nie złość się
1
spoko loko 2017-03-02 08:26
A moze i jestes IDIATA GOSCIU zreszta wiekszosc ludzi w firmie uwaza Cie za idiote kapusia itp skoda mojego czasu na pisanie co mysla bo wszyscy wiedza jaka szuja jestes.......aaaaa moze tylko jedna osoba mysli o tobie dobrze to ten twoj piesek Azorek co biega za toba
4
Jan Hryzostom Pasek 2017-03-06 00:41
Przyjdź i to powiedz w oczy fajfusie jak jesteś taki kozak! Ale nie tu jesteś kozak w internecie!!!
Jan Hryzostom Pasek 2017-03-07 10:30
Wydaję mi się że ta frustracja i napięcie wynika z braku możliwości rozładowania napięcia seksualnego! Czekam na was przyjdzie! Ale i tak się nie doczekam bo jesteście bojącymi dupami
nara 2017-03-07 12:34
Poprostu nikt nie jest taki jak ty . Po trupach do celu taka od rodzinna tradycja
1
Jan Hryzostom Pasek 2017-03-08 16:36
Hahaha ale o kim wy mówicie? Do kogo te słowa? Nawet nie wiecie do kogo mówicie a już pękły wam woreczki żółciowe i wylewacie żale!
Wies 2017-03-08 19:18
To jest malo wazne.Najwazniejsze to to ze osoba o ktorej ty piszemy wie o tym
2
Jan Hryzostom Pasek 2017-03-09 15:15
No pewnie wie o tym i napewno koło cycka mu to lata! Hahaha
Wies 2017-03-09 21:35
Niech lata ale opinia wsrod ludzi sasiadow znajomych....tez mu lata???Watpie....I TRZEBA TEZ MIEC TEGO CYCKA BARANIE
Jan Hryzostom Pasek 2017-03-09 22:15
No napewno ty masz takiego cycka jak Baran i rogi pewnie i też jesz z koryta! Wszyscy gadacie że Podpierdalacz ale co Podpierdala na kogo bo błędy widzę na każdym kroku u każdego a konsekwencji żadnych więc skąd wiecie że Podpierdala???? Zresztą sam kierownik zachęcał do tego wiec nie widzę w tym nic złego! Wykonujesz swoją pracę tak jak trzeba to nie ma nikt powodu żeby skarżyć na ciebie!
laminatorowiec 2017-03-10 08:53
a u siebie widzisz błędy też ich masz nie mało a jednak ciebie nikt nie podpie...ala .twoich podknięć nikt nie zanosi do góry tylko mówi ci że coś było nie tak wszystko można załatwić na poziomie pracowników i brygadzistów a jeśli masz jakiś problem to brygadzistów zbierz i wyjaśnicie sobie parę kwestii . poprostu DAJ SIĘ LUBIĆ . i na koniec złota myśl MUSISZ BYĆ WYMAGAJĄCY ALE I TOLERANCYJNY
pamiętaj ; każdy kij ma dwa końce
Jan Hryzostom Pasek 2017-03-10 12:34
Mądre słowa! Ale na każdej zmianie jest ktoś komu wiecznie coś nie pasuje!
3
Opel 2017-03-16 20:33
Może wymień co to za osoby jak mówisz ze na każdej zmianie!? to na twojej zapewne tez ?
1
Jan Hryzostom Pasek 2017-03-17 01:46
Np ty!
1
Sprzedam Opla 2017-03-17 19:44
Który to taki mądry wymyślił liczenie rur na produkcji i tablice korkowe jak w przedszkolu ( ͡° ͜ʖ ͡°) ?
I co teraz 2017-03-17 20:30
Ale na produkcji liczycie dobre czy złe rury bo to różnica jak te pierwsze to luz
1
Zaskoczony 2017-03-27 21:32
Na jedne z brygad ludzie którzy pełnia funkcje zastępcy brygadzisty nie powini jej pełnić ponieważ pomylić się o 30 cm na Wysokoci to nie przelewki później cierpią inne brygady które musza takie kształtki rozcinać szlifować od nowa nie wspomnę o krócach ustawionych z nie odpowiedniej rury odwieczny haos po tej brygadzie . Za każdym razem jest wytłumaczenie a fakty mówią same za siebie nie odpowiednia osoba na nie odpowiednim stanowisku najgorsza brygada pod względem wydajności i solidności . Nie polecam nowym pracownika na nią trafić . Można się nauczyć jedynie porządków i laminowania . Dla nowych pracowników wiadomość o brygadzie pana De
2
Jan Hryzostom Pasek 2017-03-28 23:31
Napisał perfekcyjny pracownik który się nie pomylił nigdy pewnie jesteś z tej brygady co robią najlepiej i najwięcej i najlepiej i najlepiej! niektórzy panowie brygadziści puszczają studnie po wykończeniu i okazuje się że źle zrobione i co? Nic. Najlepiej jest robić to co się chce a nie to co e planie wybierać sobie polaminowac dwa paski i wpisać połowę czasu. Zamiast pracować to jęczycie na forum
Swoj 2017-03-30 19:28
robi co chce gosc wynosi i to za pozwoleniem firmy....czy tak mozna?????
1
///// 2017-03-30 19:49
I tu firma ponosi koszty mamy nadzieje ze ktos z firmy to przeczyta i w koncu sie ogarnie i wezmie sie za to
2
Dżon Łajno 2017-04-19 19:28
A co wynosi? Można gdzieś to kupić? Może mało ma i musi dorobić!
2
Fan 2017-04-20 11:28
Zapytaj go sam.Albo daj mu dobra flaszke i co chcesz to ci da
1
0007 2017-04-20 12:59
brakuje mu tam kontroli i kamer
Lura 2017-04-22 07:43
Nie interesujcie się innymi a róbcie te swoje ksztołtki jak należy a tak to mylicie się o 30 cm i trzo po wos poprawiac hej..
Dżon Łajno 2017-04-22 09:39
No ty poprawisz napewno!
Jan Hryzostom Pasek 2017-04-22 11:59
Czymżesz jest zaiste 30 cm 300 mm w porównaniu do hektarów rur bubli które wychodzą z produkcji!
1
123 2017-04-22 15:11
Pisac sie naucz analfabeto
001 2017-04-22 15:14
Zaiste niech kradna czy kradnie sobie dalej tym to raczej powinien sie zainterssowac Zarzd
Zostaw swoją opinię o Hobas Dąbrowa Górnicza - Dąbrowa Górnicza
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hobas Dąbrowa Górnicza