logo Hobas Dąbrowa Górnicza

Hobas Dąbrowa Górnicza

Dąbrowa Górnicza

Opinie o Hobas Dąbrowa Górnicza

co napiszesz teraz 2017-02-28 15:23
gdzie są te płyty co to tak dwie zmiany robiły bo nigdzie nie mogę ich znaleść napiszcie bo akurat do studni potrzeba GDZIE ONE SĄ ?????????????????????????
Mała podpowiedz dla paska -----jak brakuje towaru to się idzie do ochrony otwiera magazyn i pobiera co trzeba , no chyba że się ma w y j e b a n e jak ci brygadziści u których robiło się płyty to wtedy robi się byle co i narzeka i dlatego brakuje godz na koniec miesiąca.
wszyscy tylko narzekać , narzekać , narzekać , kłamać , narzekać , zganiać na innych skarżyć się do kierownika
idealny brygadzista dla wszystkich to maże taki : chorować jak P.Z
pyskować jak T.I
nie znać się jak A.G
i P O D P I E R D A L A Ć jak P . d


prawda jest taka że ten co najwięcej pyskuje to najmniej robi bo chce od siebie odciągnąć uwage
najstarsza metoda na święty spokój niestety cały czas praktykowana przez baranów którzy myślą że trafili los na loterii i to ich słucha dyrektor
Jan Hryzostom Pasek 2017-03-01 08:45
Zgadzam się z tobą po części! Można iść do ochrony i wziąść wałeczki i rękawiczunie!! Ale ja nie o pierdołach mówię! mówię p zamawianiu materiału czyli rur i tu efekt domina bez tego zaczynają się problemy!!! Zgadzam się również że macie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i robicie byle co! Chytacie się wszystkiego vo już na hali po co składać brać odpowiedzialność i zostawić zmianom następnym! Najlepiej wyrobić co jest już podrobione a przyjdą następni to niech sobie poskładają i najlepiej zostawią!!! Wszyscy szczekacie a karawana idzie dalej!
co napiszesz teraz 2017-03-01 16:16
na początku tego jakże wspaniałego dnia chciałbym PRZEPROSIĆ WSZYSTKICH BRYGADZISTÓW (oprócz jednego ) których uraziłem lub obraziłem .chciałem tą podpuchą wyeliminować osoby z kręgu podejrzanych . że to któryś z brygadzistów był tym jagrze anonimowym " jan hryzostom pasek" to wiadomo było dawno ale który to jest no to dopiero teraz wiem uwaga podpowiedz dla pracowników .KTO UŻYWA ZDROBNIEŃ ( rękawiczunie) jeśli nie wiecie to dalej jeśli ktoś hoduje konie to mówi że ludzie rżą , a jeśli hodujesz psy to uwaga cytuje'WSZYSCY SZCZEKACIE a karawana jedzie dalej .
POZDRAWIAM dajcie jeszcze jakieś tematy to postaram się odgadnąć kto to
Jan Hryzostom Pasek 2017-03-01 16:56
Brawo detektywie!!!! Wydaje ci się że ktoś jest takim idiotą jak ty i napisał by cokolwiek co by zdradziła kim jest? Nie mierz wszystkich swoją miarką! Który z brygadzistów hoduje psy? Ten co ma huskie??? A ty kolego co hodujesz kury świnie pewnie na wsi krowy też macie!
i co teraz 2017-03-01 18:01
Nie mieszkam na wsi choć nym bardzo chciał i pewnie bym sobie coś hodował ale nie złość się
1
spoko loko 2017-03-02 08:26
A moze i jestes IDIATA GOSCIU zreszta wiekszosc ludzi w firmie uwaza Cie za idiote kapusia itp skoda mojego czasu na pisanie co mysla bo wszyscy wiedza jaka szuja jestes.......aaaaa moze tylko jedna osoba mysli o tobie dobrze to ten twoj piesek Azorek co biega za toba
4
Jan Hryzostom Pasek 2017-03-06 00:41
Przyjdź i to powiedz w oczy fajfusie jak jesteś taki kozak! Ale nie tu jesteś kozak w internecie!!!
Jan Hryzostom Pasek 2017-03-07 10:30
Wydaję mi się że ta frustracja i napięcie wynika z braku możliwości rozładowania napięcia seksualnego! Czekam na was przyjdzie! Ale i tak się nie doczekam bo jesteście bojącymi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
nara 2017-03-07 12:34
Poprostu nikt nie jest taki jak ty . Po trupach do celu taka od rodzinna tradycja
1
Jan Hryzostom Pasek 2017-03-08 16:36
Hahaha ale o kim wy mówicie? Do kogo te słowa? Nawet nie wiecie do kogo mówicie a już pękły wam woreczki żółciowe i wylewacie żale!
Wies 2017-03-08 19:18
To jest malo wazne.Najwazniejsze to to ze osoba o ktorej ty piszemy wie o tym
2
Jan Hryzostom Pasek 2017-03-09 15:15
No pewnie wie o tym i napewno koło cycka mu to lata! Hahaha
Wies 2017-03-09 21:35
Niech lata ale opinia wsrod ludzi sasiadow znajomych....tez mu lata???Watpie....I TRZEBA TEZ MIEC TEGO CYCKA BARANIE
Jan Hryzostom Pasek 2017-03-09 22:15
No napewno ty masz takiego cycka jak Baran i rogi pewnie i też jesz z koryta! Wszyscy gadacie że Podpierdalacz ale co Podpierdala na kogo bo błędy widzę na każdym kroku u każdego a konsekwencji żadnych więc skąd wiecie że Podpierdala???? Zresztą sam kierownik zachęcał do tego wiec nie widzę w tym nic złego! Wykonujesz swoją pracę tak jak trzeba to nie ma nikt powodu żeby skarżyć na ciebie!
laminatorowiec 2017-03-10 08:53
a u siebie widzisz błędy też ich masz nie mało a jednak ciebie nikt nie podpie...ala .twoich podknięć nikt nie zanosi do góry tylko mówi ci że coś było nie tak wszystko można załatwić na poziomie pracowników i brygadzistów a jeśli masz jakiś problem to brygadzistów zbierz i wyjaśnicie sobie parę kwestii . poprostu DAJ SIĘ LUBIĆ . i na koniec złota myśl MUSISZ BYĆ WYMAGAJĄCY ALE I TOLERANCYJNY
pamiętaj ; każdy kij ma dwa końce
Jan Hryzostom Pasek 2017-03-10 12:34
Mądre słowa! Ale na każdej zmianie jest ktoś komu wiecznie coś nie pasuje!
3
Opel 2017-03-16 20:33
Może wymień co to za osoby jak mówisz ze na każdej zmianie!? to na twojej zapewne tez ?
1
Jan Hryzostom Pasek 2017-03-17 01:46
Np ty!
1
Sprzedam Opla 2017-03-17 19:44
Który to taki mądry wymyślił liczenie rur na produkcji i tablice korkowe jak w przedszkolu ( ͡° ͜ʖ ͡°) ?
I co teraz 2017-03-17 20:30
Ale na produkcji liczycie dobre czy złe rury bo to różnica jak te pierwsze to luz
1
Zaskoczony 2017-03-27 21:32
Na jedne z brygad ludzie którzy pełnia funkcje zastępcy brygadzisty nie powini jej pełnić ponieważ pomylić się o 30 cm na Wysokoci to nie przelewki później cierpią inne brygady które musza takie kształtki rozcinać szlifować od nowa nie wspomnę o krócach ustawionych z nie odpowiedniej rury odwieczny haos po tej brygadzie . Za każdym razem jest wytłumaczenie a fakty mówią same za siebie nie odpowiednia osoba na nie odpowiednim stanowisku najgorsza brygada pod względem wydajności i solidności . Nie polecam nowym pracownika na nią trafić . Można się nauczyć jedynie porządków i laminowania . Dla nowych pracowników wiadomość o brygadzie pana De
2
Jan Hryzostom Pasek 2017-03-28 23:31
Napisał perfekcyjny pracownik który się nie pomylił nigdy pewnie jesteś z tej brygady co robią najlepiej i najwięcej i najlepiej i najlepiej! niektórzy panowie brygadziści puszczają studnie po wykończeniu i okazuje się że źle zrobione i co? Nic. Najlepiej jest robić to co się chce a nie to co e planie wybierać sobie polaminowac dwa paski i wpisać połowę czasu. Zamiast pracować to jęczycie na forum
Swoj 2017-03-30 19:28
robi co chce gosc wynosi i to za pozwoleniem firmy....czy tak mozna?????
1
///// 2017-03-30 19:49
I tu firma ponosi koszty mamy nadzieje ze ktos z firmy to przeczyta i w koncu sie ogarnie i wezmie sie za to
2
Dżon Łajno 2017-04-19 19:28
A co wynosi? Można gdzieś to kupić? Może mało ma i musi dorobić!
2
Fan 2017-04-20 11:28
Zapytaj go sam.Albo daj mu dobra flaszke i co chcesz to ci da
1
0007 2017-04-20 12:59
brakuje mu tam kontroli i kamer
Lura 2017-04-22 07:43
Nie interesujcie się innymi a róbcie te swoje ksztołtki jak należy a tak to mylicie się o 30 cm i trzo po wos poprawiac hej..
Dżon Łajno 2017-04-22 09:39
No ty poprawisz napewno!
Jan Hryzostom Pasek 2017-04-22 11:59
Czymżesz jest zaiste 30 cm 300 mm w porównaniu do hektarów rur bubli które wychodzą z produkcji!
1
123 2017-04-22 15:11
Pisac sie naucz analfabeto
001 2017-04-22 15:14
Zaiste niech kradna czy kradnie sobie dalej tym to raczej powinien sie zainterssowac Zarzd
Zaniepokojony 2017-05-28 14:43
Przychodzę po urlopie a tu zmiana brygadzistow było chwilę ciszy i spokoju i znowu się zacznie. Co to ma na celu? Wyprostowanie jednego brygadzisty kosztem reszty zmian? Po co
1
mario 2017-06-07 08:35
hej ludziska ile mogę tam zarobić?Nie chce pracować już na wyjazdach poza krajem.da się wyżyć?jest ogłoszenie o prace?ponad 3 zarobie?pozdro dla wszystkich..
Dżon Łajno 2017-06-07 15:13
Czy i puł i premia jeszcze do tego
1
mario 2017-06-07 19:17
dzięki. złożyłem cv.moze się uda
Ktoś 2017-06-09 19:03
Jak wyglada praca na stanowisku logistyki? Bo jest oferta pracy? Ile można zarobić?
były 2017-06-11 14:26
witam , widzę ze dalej w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] syfie sie nic nie zmieniło, a wręcz przeciwnie jest gorzej,. jakoś karteczki w czasem produkcji które wprowadził słaby kierownik z rekami w kieszeni i falszywym zwrokiem nic nie dały - co drabina nie dajesz se rady zasra......u. a co u pana strzały dalej kłamie prezesa i robi wały a jak odlewnia odlewa 10 rur w tym 11 braków. czytając wasze opinie to naprawdę robi sie przykro, zakład z takimi możliwościami z potecjałem z ludzmi którzy są naprawdę fachowcami siedzi w gówn....brak jakich kolwiek zasad nie mówiąc juz o kulturze, brak pomysłu na zarzadzanie i brak pomysłu na wszystko , kompletna porazka.... dla tych których lubilem a jeszcze tam pracuje pozdro a ten PAsek to co to za pała ten fiu.. z cięcia???
2
Romek z kształtek 2017-06-16 18:03
To nie prawda że jest gorzej!!! Jest dużo lepiej kierownik już nie każe patrzeć na czasy, tylko aby pracować sumiennie. Atmosfera na brygadzie jest wspaniała wszyscy są bardzo mili i koleżeńscy oraz bardzo pomocni. Chłopaki sasuwają jak małe lokomotywki aby zrobić jak najwięcej dla dobra zakładu. Nasza firma naprawdę robi dla nas wiele teraz będziemy mieli piknik rodzinny naprawdę super. A teraz kiedy dyrektor obiecał do 200 tys premii naprawdę nogi same niosą nas do pracy. Pozdrawiam moich kolegów z brygady są super sami psychopaci!
2
Romek z kształtek 2017-06-17 13:21
Poniosło mnie z tych emocji oczywiście dyrektor obiecał do 2000 tyś premii czekam będzie super. Polecam każdemu pracę w naszym zakładzie jest super
1
Fred 2017-06-17 23:48
Zobaczycie premie jak świnia niebo róbcie na kierownika który za grosz niema kultury i dla niego to poniżenie przywitać się z pracownikiem on dostanie premie napewno a wy raz na jakoś czas bo zaraz będzie zamalo i dział będzie nie wydajny wiec premie trzeba zabrać za byle co w tym zakładzie brakuje porozumienia między brygadami ludźmi wiele się poprawiło ale to nadal mało
Romek z kształtek 2017-06-18 02:35
To nie prawda!!! Mamy wspaniałą radę pracowniczą która dla nas tak wiele robi zorganizowała nam piknik! Będzie premia dyrektor obiecał ja mu wierzę. Będzie klawo jak cholera.
3
ktoś 2017-07-01 22:44
Gościu, za krótko pracujesz w tym zakładzie żebyś mógł powiedzieć że wierzysz dyrektorowi i radzie pracowniczej.
Romek z kształtek 2017-07-02 14:37
Myślę że dłużej Ktośu nie pracujesz!!! Wiele przeżyłem więcej jeszcze widziałem więc nie pociskaj mi tu głupot!!! A jak sarkazmu nie rozumiesz to nie wypowiadaj się. I tak będzie klawo jak cholera
1
maverick 2017-07-09 00:22
Dawno temu byłem zatrudniony w tym pańszczyźnianym folwarku (trudno to nazwać zakładem pracy) jako robotnik. Był to zdecydowanie najgorszy okres w moim życiu i trwał o wiele za długo. Z drugiej strony nauczyłem się tam czegoś, a mianowicie zrozumiałem, czym jest tamtejszy przeciętny fizyczny a czym "menedżer" ze słomą w butach. Cenne doświadczenia.

Każdemu, kto z konieczności myśli o pracy tam i coś sobą reprezentuje - serdecznie odradzam!

Jeżeli jednak jesteś typowym chłoporobolem, tępym, zapitym burakiem ze skłonnością do donosicielstwa, bez szacunku do samego siebie i innych - oto coś dla ciebie!

Nie pozdrawiam :)
1
Dżon Łajno 2017-07-09 01:39
A powiedz kolego gdzie teraz pracujesz jakiż to wspaniał zakład dzierży cie w swoich szeregach, gdzie jest tak dobrze, gdzie powiedz gdzie to w poniedziałek się zwalniam?!!
maverick 2017-07-09 10:34
Dziękuję za poprawienie mi humoru powyższym wpisem, mam naprawdę niezły ubaw!

Już tłumaczę, skąd ta wesołość. Otóż śmieszną firemkę produkującą rury do odprowadzania kału a miejsce, w którym pracuję obecnie dzielą w moim przypadku lata zdobywania wiedzy, kwalifikacji i doświadczenia. Dzięki temu mogę dziś pracować z zupełnie innymi ludźmi i robić coś, o czym z dumą mogę opowiadać znajomym i rodzinie. O różnicy w zarobkach nie będę wspominał przez litość.

Ale jeśli chodzi o pomysł zwolnienia się jutro, to kibicuję ;)
Dżon Łajno 2017-07-09 15:02
Cieszę się twoim szczesciem kolego dziwię się że nie chcesz mi powiedzieć co to za zakład bo i ja chętnie bym zmienił coś na lepsze.
Ja 2017-07-10 14:46
Człowiek ktòry odszedł z zakładu I cały czas się nim interesuje znaczy tęskni żal takich ludzi I jeszcze te przechwałki przecież nie napisze że mu źle żal żal żal
Dżon Łajno 2017-07-10 17:48
No właśnie tęskni żal mu chciałby wrócić
Zostaw swoją opinię o Hobas Dąbrowa Górnicza - Dąbrowa Górnicza
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hobas Dąbrowa Górnicza