brak logo

Formes Sp.zo.o

Częstochowa

Opinie o Formes Sp.zo.o

anonim 2008-10-16 18:07
Słowa kojarzące się z Formes Sp.zo.o (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Formes Sp.zo.o:
Najbardziej nie podobało mi się w Formes Sp.zo.o:
1
niko 2013-07-02 10:10
Ogólnie odradzam!
lan 2013-07-05 19:39
Dlaczego odradzasz? Zaprosili mnie tam na rekrutację i chciałbym co nieco się dowiedzieć jak tam jest?
były przedstawiciel 2013-12-12 23:43
telefon smartfon z programem do robienia zamówień( oczywiście nie zrobisz ich z dużo bo firma nie ma kasy i są bardzo duże braki na magazynie a minimum logistyczne to 500 zł z czego wyjdzie ci towaru za 200 zł.), auto opel corsa,komputer i drukarka swoje bo tego nie dają, (usunięte przez administratora). Powodzenia
HANDLOWIEC 2013-12-15 17:14
Zgadzam sie z przedmowcami
Slaba firma
Od kilku lat ten sam asoryment
Pan pseudo kierownik nie ma pojecia o kierowaniu ludzmii
jedynie dziewczyny w dziale handlowym sa spoko ale robia co im kaza
Odradzam
były przedstawiciel 2014-02-08 18:09
minim 500 to chodzi o to, że jak klient zamówi za 500zł to nie ma żadnych dodatkowych kosztów za dostarczenie. Poza gołą podstawą i maks 200 zł to nie licz na więcej czyli 1600 + tzw premia uznaniowa. Ogólnie to (usunięte przez administratora)i nie mówie tego bo nie pracuje juz u nich tylko mówie jak jest. A i o wypłacie na czas też zapomnij(usunięte przez administratora) bo dostaniesz ją minimum 3 tyg po czasie
1
kosmiczny kokos 2014-12-15 12:16
a w tej firmie to tylko doświadczonych i zaprawionych w boju wojowników przyjmują w swoje szeregi tylko czy ewentualnie młodej kobiecie z pasją też mogą dać szansę? co prawda nie mam jeszcze doświadczenia zawodowego w logistyce ani transporcie ale za to skończyłam dobre studia z tym związane, dacie znać co i jak? proszę
kiki 2015-02-27 04:50
no kurcze koksie szalejesz z tym pytaniem, w koncu to trzebap ostawic na konkrety, ale niestety takie konkretne wiadomosci w tym temacie chyban ie występują. ma ktoś jeszcze problemy z wypłątami, bo wiem że były tego kwestie tutaj poruszane. mozę jakos cos to doa i bedzie wszystko w prozadku . pozdrawiam
maksym 2015-03-18 14:11
@kiki, i co, udało się dowiedzieć co z wypłatami się dzieje? bo nie chciałbym iśc do firy, która nie pozwala zarobić dobrze.. no i ma problemy z wypłacalnością. Chciałem iśc do Formes Sp.zo.o na recepcje, o skończyłem administracje, więc prace biurowe bardzo dobrze ogarniam. Czekam jeszcze na nowe ogłoszenia i odezwe się za jakiś czas.
ktoś 2016-10-12 16:22
z wypłatami dalej zalegają po pół roku , nie polecam
2
Zorientowany 2016-10-12 17:24
Pracownikom zalegają od 1-mca do 1 roku.
Asortymentu brakuje cyklicznie co 2-ce.
Target wykonasz na papierze u "dyrektorka" lub stwierdzi że mało się angażujesz.
Najlepiej "tyrać" za darmo .
Resztki firmy "kładzie" w/w w majestacie Prezesa i Pani Prokurent.
Rewelacja. "POLECAM" !!!!!!!!!!!!!!
2
Zorientowany 2016-10-12 17:28
Masz rację Moś generalnie fajnie się tam żyje na koszt pracowników !!!
A profesjonalizm polega na - jak tu bardziej oszukać pracujących .
1
ktoś 2016-10-14 17:03
A co pozostaje ? dalej pracować i czekać aż zapłacą
1
ktoś 2016-10-19 16:49
Jest jak najbardziej realna i prawdziwa
Je 2016-10-19 17:16
No wiesz, są różne spojrzenia i widzi się sprawę z różnych stron, niektórzy trochę szerzej, niektórzy trochę płycej, moim zdaniem trzeba mieć na uwadze, że wielu byłych pracowników wypowiada się nienajlepiej z żalu
Paulina 2017-04-28 10:59
Chcecie poznać firmę bliżej? Dowiedzieć się więcej o historii Formes Sp.zo.o? Na ich stronie internetowej znajdziecie wiele informacji na ten temat: http://www.formes.pl/firma.html
Jak oceniacie Formes Sp.zo.o jako pracodawcę?
fan 2017-05-25 10:09
bardzo źle
1
IKS 2017-06-18 23:03
Firma "KRZAK" - tak dobrze prosperuje, że na tą chwilę nie posiada żadnego PH ale ma dwie nowe corsy na całą Polskę
3
Paulina 2017-08-04 11:37
@fan co tak konkretnie wpływa na Twoją negatywną opinię? Czy dalej firma ma problemy z terminowym wypłacaniem wynagrodzeń? Wspominali o tym użytkownicy w opiniach z zeszłego roku. Co jeszcze trzeba wiedzieć przed przesłaniem CV do firmy?
IKS 2017-09-05 22:22
Stanowczo odradzam, ciągłe braki towaru i brak płynności finansowych
Zeneon 2017-09-12 11:18
Mila atmosfera, dobry pracodawca - polecam !
Paulina 2017-09-14 12:23
@Zeneon widzę, że masz pozytywną opinię na temat firmy. Jednak samo pojęcie "dobry pracodawca" nie mówi dużo. Dla wielu osób, będzie to oznaczać coś innego. Co konkretnie sprawia, że tak właśnie oceniasz Formes?
Zostaw swoją opinię o Formes Sp.zo.o - Częstochowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Formes Sp.zo.o