brak logo

Focus Telecom Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Focus Telecom Sp. z o.o.

x 2010-01-25 11:31:34
Daja rade. Mila atmosfera pracy tylko dojazd troche slaby. No chyba ze ktos metrem dojezdza.
jorru 2010-01-28 09:29:01
fajna firma, z dnia na dzień przybywa ludzi, super atmosfera pracy, a do tego niezłe zarobki
kaska 2010-01-28 09:59:04
potwierdzam dobra firma mozna polecic
Naiwny 2012-11-17 17:27:52
W 100%cyrk!!!Zapraszają masę ludzi na rekrutacje, jeździsz się szkolić przez 5 dni(za darmo),cały czas mówią ci że jesteś świetny, że akurat trafił się bardzo zgrany zespół, po czym się dowiadujesz że jednak nie mogą Cię przyjąć bo mają tylko 5 miejsc a nie 11 jak przewidywali,ci którzy zostali muszą przejść kolejne dwa etapy próbne...podobno płatne,ale nie mogę tego powiedzieć bo nie dotrwałem. A....szkoda gadać żenada,nie polecam!!!
Asystent sprzedaży 2012-11-17 17:50:55
Czytając poprzednie opinie byłam bardzo pozytywnie nastawiona. Do momentu aż przyjechałam na rozmowę rekrutacyjną. Zupełny brak profesjonalizmu. Kierowniczka co innego mówi na początku, a w trakcie szkolenia (bezpłatnego), dowiadujesz się że jest zupełnie inaczej. Szkolenie które miało trwać 2 dni, trwało 5. Mimo zapewnień że wszyscy zostaną przyjęci, okazuje się że nie mają możliwości technicznych. Strata czasu i pieniędzy.
anonimek 2012-11-19 14:05:21
Atmosfera tu panująca jest jak najbardziej na plus. Procesy szkoleniowe tez ok, tłumaczą ci dopóki tego nie zakumasz. Ludzie wydają się profesjonalistami, polecam – można składać civki.
*** 2012-11-19 14:38:54
Widać, że ostatni wpis jest mało autentyczny,chyba właścicielowi zrobiło się głupio za postępowanie z bezrobotnymi....złote góry czyli wielkie nic.
Atmosfera jak najbardziej ok natomiast reszta to same kłamstwo...można pojechać i samemu się przekonać!!!
2014 2014-03-21 19:02:12
Oczywiście przyznać trzeba że atmosfera jest fajna. Co do umowy - ciężko otrzymać umowę o pracę, płaca też nie jest najlepsza. Cały czas obiecuja i na tym się kończy.
damn 2014-06-03 17:18:45
dużo obietnic i chamstwa. może na IT się znają ale w całości muszą wiele zmienić żeby uznać ich za profesjonalistów bo profesjonalizm to nie tylko wiedza na swoim poletku.
1
Gonzo 2014-07-11 14:15:35
Zgadza sie. Maniery z Pierdziszewa Dolnego.
1
Jowita 2014-07-31 15:52:56
Ale tak źle traktują ludzi w Warszawie czy w Łodzi? Bo chyba call center jest w Łodzi..... Jak wyglada praca, chodzi mi czy rzeczywiście firma ma dobra opinię i jest znana, tak jak się reklamują?
karamba 2014-08-02 10:41:53
Nie wiem, jak na codzien, ale na rekrutacji zachowuja sie jak socjopaci. Zwodza, klamia, cwaniacza. Nie polecam. Mnie osobiscie od takich ludzi odrzuca.
high five 2014-08-26 15:54:51
Powiem tak, sama praca była super - jak dla mnie, podobało mi się. Przełożony mega zabawny a jednocześnie konkretny mi się trafił. Co do współpracowników? Hmm... Zawsze trafią się jakieś męty... Więc albo robisz swoje, albo dajesz się wciągnąć w dziwne "intrygi", "ploty" i "zamęty". Zarobki przyzwoite, umowa... ciężko o umowę o pracę.
1
aldona 2015-01-31 18:15:14
Hejo hej,wiecie może czy da radę pogodzić tą pracę w Focus Telecom ze studiami czy raczej nie bardzo? studiuje dziennie więc najbardziej zależałoby mi na pracy popołudniami / wieczorami i oczywiście w weekendy. No i czy czasem jak wypadnie mi jakieś zaliczenie w weekend lub inna trudna do przewidzenia rzecz to da radę nagiąć grafik?
2
bayer 2015-02-02 12:56:32
Szczerze nie polecam firmy i podpisuje się pod innymi wpisami - zwodzenie, zakłamanie, chamstwo na codzien. Poza paroma na prawde dobrymi osobami firma bardzo mierna. Zarobki niskie, umowy czasowe, kierownictwo nie znające podstawowych zasad zarzadzania czy stosunkow międzyludzkich. Produkty się nie sprzedają, wciąż zwalniani sa ludzie i przyjowani na 3mies! nowi.
2
nova 2015-04-09 10:09:40
a czy to jest infolinia wychodzaca czy przychodzaca, na czym polega? proszę o pomoc bo zasranawiam sie czy wyslać cv.
Przemo 2015-09-02 10:33:51
Potwierdzam, dodatkowo jeśli jest się dla nich freelancerem to wydrzeć kasę za zrobiony projekt jest mega ciężko. Ciągłe wymówki że jeszcze coś trzeba poprawić mimo zaakceptowanego projektu. Czekałem na kase kilka ładnych miesięcy... Nie tego się spodziewałem po tego typu firmie.
Fatalnie 2015-11-06 15:18:45
Niestety mam negatywne zdanie o tej firmie. Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej z Technical Chef coś tam. Umówiliśmy się, że dostanę projekt, za dwa tygodnie się spotkamy i zobaczymy czy rozwiązanie będzie w porządku - jeśli tak to mam pracę. Później zero odzewu, pisałem maile do osoby, która mnie umówiła na rozmowę (recepcjonistka) - zero odpowiedzi. Dzwoniłem - dostałem informację, że tak, skontaktuje się z osobą, która mnie rekrutowała i odpiszą mi co i jak z pracą. Oczywiście nie odpisali. Jeśli jednak nie chceli mnie zatrudnić, projekt upadł, cokolwiek - mogli chociaż odpisać na maila. A tak niestety wychodzi, że firma podchodzi niepoważnie do kandydatów.
valin 2016-05-05 21:10:07
porządna firma, spora kasa to przecież nie dziwota, że mają wysokie wym,agania. ja startuję na zatrudnienie jako Specjalista ds. kontentu - Copywriter i nie płaczą że trudno jest
Zostaw swoją opinię o Focus Telecom Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Focus Telecom Sp. z o.o.