brak logo

Budrem

Kielce

Opinie o Budrem

czajnik 2010-05-30 00:18:14
uuuuuu... fajna firma! To coś takiego może się dziać w dzisiejszych czasach? ( usunięte przez administratora )? Ludzie- zróbcie coś z tym!
Dragon 2010-06-10 23:03:57
Miło, że ktoś skorzysta... :) Piszesz, że wypowiedź pomogła albo pomoże- jak masz tam zamiar robić to nie daj sobie wmawiać ściemy- którą wkładają każdemu. Niech stawia sprawę jasno i najpierw ( usunięte przez administratora )!!! Najpierw skierowanie na badania i później od razu ma być umowa! Choćby na miesiąc, ale umowa! Jak nie posłuchasz- to cię mają!!! Powodzenia !!!
wlad 2010-10-24 00:56:12
firma budrem to spora firma jak na kieleckie warunki chciałbym się tam zatrudnić czy coś się zmieniło czy polepszyły się warunki pracy i totalna niekompetencja o czym piszecie.czy przestrzega się tam zasad i przestrzega bhp prosze o opinie. tylko bez wyzwisk!
Lutek 2010-10-26 19:20:40
W tej firmie niema nic.... ..( usunięte przez administratora )
1
były pracownik 2011-07-21 14:30:04
Z tego co mi wiadomo jak pracowałem i od pracowników z wieloletnim stażem to nie było żadnego księgowego za czasów istnienia tego ( usunięte przez administratora ) tylko księgowe.A co do płac to możecie kiedyś napisać zapytanie na tej stronie i mogę przesłać Wam umowe ( usunięte przez administratora ) jego wynagrodzeniem.Jak nie wieżycie to idzcie sprawdzic to uwieżycie a i nie piszczie już( usunięte przez administratora )więcej głupot na tej stronie bo to nie wasza strona tylko pracowników. Pozdrawiam
1
anonim 2011-08-19 12:46:08
Zgadzam się z tobą kolego z tego co piszesz to i tak dużo dostałeś bo można dostać jeszcze mniej jak( usunięte przez administratora )
1
anonim 2011-09-15 21:31:21
Od kiedy ten ( usunięte przez administratora )podaje się na radiowej giełdzie pracy jak konsorcjum aluminiowe przecież to parodia.Może ktoś zrobi pożądek z ( usunięte przez administratora )sami siebie już się wstydzą szukając pracowników!!!
anonim 2011-12-06 10:47:06
firma budrem to jest najgorsza firma w kielcach a ten prezez tej firmy nadawal by sie do wyrzucania gnoju tak samo jego [usunięte przez moderatora]
nico 2011-12-08 15:30:37
Witam widze że ta gruba świnia zmusiła administratora do usunięcia dużej liczby wypowiedzi ale to i tak mu nic nie pomoże tak jak i zmiana nazwy firmy w ogłoszeniach o prace na konsorcjum aluminiowe.Wszyscy już znają te wasze triki i będą nadal uświadamiac ludzi przed pracą w BUDREMIE. A i jeszcze jedno pytanie do [usunięte przez moderatora] umiesz już uruchamiac AutoCada czy nadal tylko GG.
ole 2012-02-02 18:47:49
Witam do ogloszenia na radiowej gieldzie pracy z 01.02.2012
Widze [usunięte przez moderatora] odszedł albo poszedł po rozum do głowy i już nie robi na twoje paliwo do BMW czy wyjścia do ultra fioletu.Ale po co ty tam chodzisz przecież na łysych nie lecą.A do cięcia szyb to możecie wziąśc kozubka.Ale będą jaja wtedy.Nara pajace z budremu
Yelonek 2012-02-22 18:39:02
"Konsorcjum Aluminium" dalej suzka jeleni ?
batman 2012-04-16 18:08:08
[usunięte przez moderatora] Wstydu nie masz i nawet się nie przedstawiłeś w tym ogłoszeniu to ja Cię przedstawie. Numer tel. jest do [usunięte przez moderatora] majstrów i największy ściemniacz co do płac i warunków pracy w tej firmie.A firma to oczywiście BUDREM. A i jeszcze jedno nie dajcie się nabrać na zrobienie sobie uprawnień w tej firmie bo to wam na dobre nie wyjdzie najlepiej trzymajcie się zdala od tego bajzlu i klanu który tam żądzi.
MARTIN 2012-05-13 11:22:54
Budrem to bandycka firma. Ludzi się traktuje gorzej niż psy. Zmusza się w sezonie do pracy powyżej 15godzin na dobę, jeśli pracownik odmówi to się go zwalnia. Zarobki to 1500 brutto, ale większość na budowach pracuje na czarno. Słyszałem, od starszych pracowników że kierownik [usunięte przez moderatora] miał zabrane uprawnienia za śmierć pracownika na budowie. Za mojej kadencji było kilka wypadków w pracy (krwotoki, rany od pociętych szyb, uraz głowy zakończony kalectwem).Wypadki były wynikiem nie stosowania przepisów BHP i zmuszania robotników do pracy ponad siły!!! Prezes groził, że jeśli ktoś zgłosi do inspekcji pracy to on go zwolni dyscyplinarnie. Wyroby czyli okna są beznadziejnej jakości (krzywo zgrzane i źle okute, porysowane) montowane krzywo. Odbiory końcowe są za łapówki. Ostrzegam wszystkich przed tym złym człowiekiem!!!
Robotnik 2012-05-13 11:32:17
To skandal, że inspekcja pracy nic nie robi, aby przeciwdziałać łamaniu kodeksu pracy i przepisom BHP!!! Tam ludzi się gnoji, okrada z pieniędzy i [usunięte przez moderatora] do niewyobrażalnych rozmiarów. [usunięte przez moderatora]
michael 2012-11-21 22:54:30
[usunięte przez moderatora] , wykorzystuja pracownikow ,a w szczegolnosci stazystow. bylem tam niby kierownikiem i programista,, a oni mnie traktowali jak smiecia z zadluzoneego na 6000000zl ZUK [usunięte przez moderatora]!!! Ostrzegam innych przed BUDREMEM!!!!
wiadomo kto 2012-11-29 19:46:11
widzialem ze [usunięte przez moderatora] wrocil to tylko patrzec jak [usunięte przez moderatora] zmieni samochod
sebuś 2012-12-01 19:35:17
ale widze postępy w tej firmie BALON juz nie chodzi tylko w sandalach,ma i piki.ale nadal dłubie w nosie przy klientach.ale cóż to tylko PAN [usunięte przez moderatora]
były pracownik 2013-06-18 11:19:44
Pracowałem tam blisko rok.Nie ma co się powtarzać o prezesie bo to żaden prezes a raczej nieudacznik który wcześniej czy pózniej i tak upadnie,za swoje draństwa.Naoglądałem się co tam się wyprawia i jak traktowani są ludzie.OMIJAJCIE TEN [usunięte przez moderatora] Z DALEKA!!!
1
Były pracownik 2013-07-15 22:00:16
To, że np. robi się w delegacji po 250 godzin a i tak prawie nikt nie zarabia tam 2000zł i nie ma umowy. do tego wieczne pretensje. ludzi traktuje się jak śmieci. Brak zasad bhp. a najlepsze ze jedzie sie na kontrakt za grube miliony z jedna wiertarka i jednym przedluzaczem. nie ma nawet rusztowania a nigdy nie chca wypozyczyc.ludzi starszych tzn po 40 roku zycia traktuje sie jeszcze gorzej za taka delegacje placa po 1200zł. nawet ubran nie daja, a wyplata zawsze po 10. i nigdy nie placa ostatniej wyplaty. [usunięte przez moderatora]
anonim 2013-07-29 20:43:52
Co to za firma jak się wstydzi podać nazwy tylko wypisują konsorcjum aluminiowe!!! Odradzam tą firme
1
2013-08-16 08:52:54
Dzięki za opinie. Miałem składać tam papiery ale czytając wasze komentarze jednak z tego zrezygnuje.
brodke 2013-10-07 11:45:33
Witam wszystkich mam pytanie chcę podjąć wspulprace z budremem czy ktoś ma opińię czy sa wypłacalni po podpisaniu umowy chodzi o wymiane stolarki okiennej proszę o opinie o firmie
kapitalna 2014-12-04 18:54:52
a studentów na staże albo praktyki zatrudniają moze obecnie? oczywiście mówimy tu o pracy płatnej godnie a nie jakimś non profit. no chyba że mogą mi już teraz na ostatnim roku moich studiów zaproponować atrakcyjne warunki normalnego zatrudnienia to byłoby genialnie. dodam tylko że mam zaledwie dwie godziny zajęć tygodniowo
gość 2015-01-27 18:49:30
Odradzam zdecydowanie współpracę z tą "firmą" !!!! warunki pracy skandaliczne a płace śmieszne. Omijajcie to bagno szerokim łukiem. Praca wyłącznie dla desperatów. A "Pan Prezes" delikatnie mówiąc oszust
były pracownik 2015-02-25 13:50:04
Witam
Byłem Kierownikiem Robót w owej firmie na początku obiecanki jak z bajki do pierwszej wypłaty 1700 zł do ręki za prace w delegacji(Warszawa). Prezes synek i ich ukochany zięciu który jest kierownikiem na budowach żądzą na całego. Synek Sebuś pusty jak stodoła a Szymonek podpisuje wszystko co mu podsuną nawet ścianki pożarowe w których są zwykłe szyby dla mnie żenada jako inż i kierownik budowy z uprawnieniami.Prezes tylko obiecuje najlepiej mu to wychodzi. Mogę opisać każdy szczegół w tej firmie i konkretne ich realizacje ale z tego co widzę to w tym kraju nic się nie zmieni jak oni do tej pory jako firma jeszcze istnieją. Omijajcie szerokim łukiem
Julia 2015-02-28 14:47:50
Drogi Romeo jeżeli uważasz że za kwotę 1700 zł weźmiesz na siebie odpowiedzialność za ludzi podległych, ich bezpieczeństwo bo w razie wypadku ty "bekniesz" oraz ciągłe obelgi i wyrzuty tzw. "prezesa" - o pracy w godzinach nadliczbowych nie wspomnę za które nie zapłacą Ci nawet złotówki to śmiało ubiegaj się o posadę w tym grajdole POWODZENIA
były pracowni 2015-03-01 17:42:23
Witam
Drogi Romeo jak tak piszesz to na pewno jesteś kimś z tego bajzlu a jak kwota dla Ciebie 1700 zł to wielkie pieniądze to życzę Ci żebyś taką zarabiał. Po raz kolejny powtarzam wszystkim zainteresowanym pracą w tej firmie spróbujcie a się przekonacie jak jest.
Henryk 2015-03-24 11:37:44
Pracowałem przez dłuższy czas w Budremie (2 lata temu). Cóż, jak to robota na budowie, ciężka. Ale mi płacili w terminie. Powiedzieli, że płaca to 1900 i tyle było, więc jak dla mnie uczciwie.
szybki 2015-03-31 15:32:49
Tylko żaden z was nie mówił , że zawsze firma wypłacała w terminie. Mniej czy więcej ale z kasą nigdy tu nie ma problemów. Ja jestem tu 4 rok i tyle co ustaliłem z Prezesem mam.
1
lupo 2015-03-31 16:55:04
Wiadomo można i całe życie za te 1900 zł pracować pewnie jeszcze na czarno jak na budowie. Życzę wam powodzenia
Kierownik robot 2015-05-14 21:55:08
Byłeś jakimś nieudacznikiem a nie kierownikiem oczerniasz ludzi nie podając żadnych konkretów weź sie za robotę a jesli nie masz pojęcia o organizacji i kierowaniem ludźmi to po prostu zacznij uczciwie pracować jestem kierownikiem "prawdziwym" kierownikiem robot w tej firmie i przez takich głąbów jak ty mam tylko dodatkowa robotę
1
Kierownik robot 2015-05-14 21:55:44
Byłeś jakimś nieudacznikiem a nie kierownikiem oczerniasz ludzi nie podając żadnych konkretów weź sie za robotę a jesli nie masz pojęcia o organizacji i kierowaniem ludźmi to po prostu zacznij uczciwie pracować jestem kierownikiem "prawdziwym" kierownikiem robot w tej firmie i przez takich głąbów jak ty mam tylko dodatkowa robotę
Miś 2015-05-18 13:01:26
Drogi kierowniku robót przypominasz mi tego "kierownika szatni z Misia" proszę Cię nie kompromituj się takimi wpisami o uczciwej pracy w tej firmie - są jakieś granice absurdu - litości!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Młody 2015-07-11 14:21:30
Jeśli ktoś się wybiera do tej firmy to odradzam, za te 1500 zł 6 dni w tygodniu po 10h i w dodatku na czarno to śmiech.
Tenor 2015-07-11 16:48:02
Ludzie kiedy ktoś się zlituje i zamknie ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak można nazywać to firma
Młody 2015-07-13 18:28:05
"Tenor" jak zamkną firmę to Sebuś nie będzie miał na paliwo do bmki :D
Młody 2015-07-15 15:26:03
@myszka Że firmy nie zamkną to wiem, tylko się nabijam:) A jeśli chodzi o oferty pracy to jest praca ale nie ma kto robić za takie pieniądze w takich warunkach,robiłeś tam ?
Champion 2015-07-16 20:59:30
FIRMA SUPER !!! ZAROBKI SUPER!!!PREZES SUPER !!!
pracownik 2015-07-16 22:48:12
@Champion ha ha ha prezesie czy to ty ? :D napisałeś to na serio czy tylko się zbijasz ? Prezes jest jakimś nieudacznikiem a nie prezesem.
Champion 2015-07-17 21:32:54
Ha ha oczywiście że się zbijam.Ta firma to chory twór.Proponuje założyć fanklub BUDREMU no i oczywiście prezesa.Wszystkie Ryśki to fajne cłopy.Pozdrowienia dla wszystkich entuzjastów.Nara niedługo się odezwe (Champion)
pracownik 2015-07-18 10:35:05
@Champion A robisz tam jeszcze? jak długo tam robiłeś, i przy czym?
Champion 2015-09-09 22:26:28
PROPONUJE aby konsorcjum aluminium zatrudniło emigrantów.Będą pracować za miskę zupy,spać będą w szałasach na budowach i będzie ich można gnębić do woli.Pozdrowienia dla prezesa !!!! ha ha ha
blondi 2015-09-24 13:14:31
Jest oferta na staż do tej firmy na stanowisko ,, pracownik do spraw osobowych,, ktoś może mi wyjaśnić na czym właściwie ma polegać praca?
alukolo 2015-10-21 22:47:47
Fireme budrem zwana tez konsorcjum aluminiowym znaja cale Kielce i wszystkie wioski w promieniu 20 km. Szukaja ludzi caly czas na hali brak nawet wiertla kasa 1300 na budowie 1500-1800 za miesiac w delegacji ok 220 godzin czyli 6-8 zl za godzine tragedia najgorsza firma aluminiowa w regionie. Jak najdalej jesli macie oferrte z firmy na ul. witosa 80 czesto szukaja przez agencje
alukolo 2015-10-25 10:25:16
W branzy zarabia sie 14 15 zeta na godzine na umowe oczywiscie najnizsza reszta w kopercie. Warunek doswiadczenie. Budrem to masakra najgorsza w branzy i nie jest to duza firma. Raczej maly zaklad a takich jest w Kielcach multum 10 wymieniam z nazwy i adresu na pamiec. Takze Michalku szczerze ci odradzam szkoda nerwow i czasu. Co do umowy to robisz a czarno moze po 2 latach dostaniesz umowe nie warto. Pozdrawiam i powodzenia.
rafcio2100 2015-12-16 15:19:59
To są zwykle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mi do tej pory nie wyplacili pieniędzy a kierownik Szymonek jest zwykłym śmieciem jak go dorwe to tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mordę rozjebe to są zwykłe kutasy nie polecam nikomu tej pracy
kosmos 2016-02-15 18:05:14
pracowalem 4 miesiace i na koniec nie dostalem wyplaty ta firma nie powinna istniec, najgorszemu wrogowi nie zyczylbym pracowac w tej firmie, rysiek jest kretynem i idiota w jednym jezdzi sobie na wakacje za zabrane pieniadze pracownikow SZCZERZE ODRADZAM TA FIRME!!!
1
malyabs 2016-02-22 17:08:06
ludzie wiekszego bagna nie ma. pracowalem przez ponad rok (zmusilo mnie zycie i ciezka sytuacja) szefostwo jak mozna ich tak nazwac nie maja szacunku do nikogo. jak chcialem odejsc to prosili zebym zostal i ze dadza mi podwyzke ale jak odeszlem to dzwonili za mna i prosili o powrot a jak sie dowiedzieli ze nie wroce to zaczeli mnie straszyc i oskarzyli o kradziez nawigacji z auta firmowego ( wraku, zlomu) w tych zlomach nic nie ma po za rdza i niesprawnoscia.zarobki w delegacji sa w granicach 1300 do 1600 za okolo 250 do 300 godzin miesiecznie. a ostatnia wyplate to nigdy nikomu nie wyplacili. i jeszcze lubia pobic pracownikow oraz niektorzy kierownicy zostawic ze 200 km od domu bez zlotowki. a teraz plusy:) fajni ludzie ktorzy tam pracuja bo sa zmuszeni przez zycie i jeden kierownik jest po torbie pan jurek! a i wyplaty sa dosc regularnie jak mozna to nazwac wyplata:) i jak wspominalem wczesniej odchodzisz bez ostatniej wyplaty.
3
tragedia 2016-10-11 19:02:27
Ludzie praca w zieleni miejskiej jest marzeniem w porownaniu z ta firma. Nauczcie sie ze Budrem to firma z pierwszej dziesiatki najgorszych kolchozow w swietokrzyskim. 1300 zl za 250 godzin! Nie dostaniesz ani umowy ani ubrania ani diety na delegacji. Jeszcze wymagaja. Nikt powtarzam nikt nie zasluguje na takie warunki. Uciekac nie sluchac bzdur bo obiecywac to sobie moga. Polecam masochista i to bogatym.
mark 2016-10-21 09:07:28
Kolego , który mówi że zarobił 1300 zł. za 250 godzin. Zapomniałeś dodać, że to pieniądze , które dostałeś za nadgodziny , a zapomniałeś dodać o tych 950 zł. , które dostajesz z Urzędu Pracy cwaniaczku. I nie wiem skąd ci wyszło tyle godzin . Widać masz problem z dodawaniem bo 950 + 1300 daje 2250 zł. Wiec pisz prawdę oszuście jak jest .Bo wiesz , że można cię namierzyć ale szkoda czasu na takie ofermy , które nawet godzin nie potrafią dodać
Zostaw swoją opinię o Budrem - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budrem