brak logo

FAMUR

Katowice

Opinie o FAMUR

Adam 2017-07-09 14:38
Czy może mi ktoś powiedzieć na czym w praktyce polega praca na stanowisku wydawcy narzędzi? na stronie wisi takie ogłoszenie iż poszukiwany jest pracownik na to stanowisko. Czy jest to ciężka praca i na czym to mniej więcej polega?
Ulejna 2017-07-13 13:12
Zawsze znajdziemy powód do niezadowolenia. Firma słaba to źle, firma prężna i potrafi działać to również nie jest dobrze.
4
Tomasz 2017-07-16 17:07
Czytam twe wypowiedzi i zgadzam się z innymi. Chory człowiek jesteś.
1
... 2017-07-16 19:08
Z całym szacunkiem do wszystkich wygłaszących tu swoje opinie - nie bardzo rozumie dlaczego taką nagonkę robicie na Anonimusa. Napisał prawdę. Jest rynek pracownika - jeżeli komuś coś się nie podoba to droga wolna. Po co macie się męczyć skoro wg. Was tak źle się pracuje na Famurze? ;)
1
Tomasz 2017-07-16 19:14
Przepraszam a czy nie można pisac opinii negatywnych? Aż tak wszystko jest cool we firmie ? Panie/ Pani ... nie bądź śmieszny/śmieszna. Jak chcesz być całe życie klakierem to już Twoja sprawa.
2
... 2017-07-16 19:23
Ależ naturalnie że można. Wolny kraj. Ale śmieszą mnie ludzie którzy w taki sposób wyrażają się o swoim pracodawcy dzięki któremu mają co do garnka włożyć. Powtórzę jeszcze raz, jak Wam się nie podoba droga wolna ;)
Domyślam się że nagonka przeniesie się teraz na mnie - bawcie się dobrze ;)
Współczuję Wam że chodzicie do pracy niezadowoleni i wiecznie narzekacie ;)
3
Anonimus 2017-07-16 20:55
A Tobie biedna dziewczyno zostało dorabianie na te twoje smutne czasy, patyka ssać.
1
anonim 2017-07-17 16:05
o cenzurę włączyli, kasują posty - niech żyje komuna :)
1
Malarz 2017-07-17 23:11
Forum jest ich własnością więc mają przyzwolenie prawne i demokratyczne do usuwania. Korzystasz na ich warunkach, gdzie tu "komuna"?
Tomasz 2017-07-18 05:31
Widać chłopcze że nie znasz pojęcia wolność słowa
Anonim 2017-07-18 09:15
Pan Malarz i te jego wypociny....
1
Malarz 2017-07-18 13:47
A co znaczy wolność słowa? Masz wolność poczynań nazwijmy to w taki sposób, możesz chcieć kupić u pani Oli butelkę wody, ale pani Ola wcale nie musi Ci jej sprzedać, nie rozumiesz tego? Tak samo masz swój dom tak? Jeśli Ci ktoś do domu wejdzie musisz mu pozwolić w nim mówić co chce i nie masz prawa go wyprosić bo jest to atak na Twoją wolność? Radzę wrócić do książek, albo zacząć się więcej zastanawiać nad tym o czym się pisze.
1
Technolog 2017-07-18 14:03
Malarz, chłopski filozof z ciebie....Idź do zarządu może ci dadzą jakieś kosmiczne zadanie
1
Karolina 2017-07-18 14:09
Człowieku masz zryty beret.....
1
edward 2017-07-18 14:13
A co się stało z Anonimusem?
Awansował gdzieś i nie wypada mu pisać?
1
Malarz 2017-07-18 15:32
Wiesz, stanowisko moje jest jakby nie patrzeć nie wymienione tutaj, więc ciężko debatować gdzie powinienem pójść i co zrobić, nawet nie masz pewności czy pracuję w tej firmie :). A co do Karoliny, ja rozumiem, że podstawy prowadzenia biznesu i znajomość prawa może sie wydawać dla Ciebie dziwna, ale warto je znać, bo tylko wtedy można na poważnie myśleć o bmw czy innych lexusach. Ja nie chcę nikogo obrażać tylko zachęcam do rozwoju osobistego a nie zamykania się w ciasno obranej perspektywie i poglądach.
1
Tomasz 2017-07-18 15:41
Malarz, ile bierzesz za malowanie pokoju 30 m kwadratowych?
1
Karolina 2017-07-18 15:44
Palant nie pracuje w Famurze ale lubi pisać. Mam adres dobrych psychiatrów, podać ?
1
Malarz 2017-07-18 16:10
Ile wy macie lat? Taka pustka intelektualna i brak kultury jest po prostu tragiczny. Nie odebraliście starannego wykształcenia i teraz próbujecie podnosić sobie ego pisząc takie głupoty. Pomimo tego co uważacie, myślenie aż tak nie boli, a wręcz przeciwnie,daje rezultaty. A o tym, że nie pracuje to był sarkazm, widać ciężka forma sztuki dla was. A malarz jest to po prostu pseudonim, który sobie obrałem, a stanowisko mam adekwatne do oceniania was.
1
Tomasz 2017-07-18 16:14
Malarz, palancie za chwilę ci żyłka pęknie :)
1
Tomasz 2017-07-18 16:17
Malarz, jakie to masz stanowisko? Czopek prezesa? Wazelina pospolita? Gnida moralna?
Kapuś działowy? Czy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pospolita?
2
Karolina 2017-07-18 16:20
Malarz pokarz jaja imię nazwisko i stanowisko służbowe. Cieć na portierni???????????
2
Technolog 2017-07-18 16:31
oooo znów kasują posty, Malarz posikany ze szczęścia :)
1
Malarz 2017-07-18 18:06
Pokazać to ja Ci mogę słownik języka polskiego. Pracownik portierni jest gorszy od was? Dlaczego? Skąd u was takie poczucie bycia lepszym od innych? Napisanie stanowisko pozwalające oceniać - to był zabieg wyciągając wasz intelekt - każdy nawet bez stanowiska może oceniać, to właśnie ta nadmieniam wolność słowa. Osoba inteligentna może mieć stanowisko bez podlizywania się, jak? A no prosto, jeśli potrafi zapewnić swoją osobą rozwój firmy i zyski dostaje adekwatne stanowisko i zarobki. Jak chcecie rozmawiać zachowajcie odrobinę kultury.
1
Karolina 2017-07-18 19:31
to pochwal się kim tam Waść Pan jest?
1
Malarz 2017-07-18 19:46
Malarz jak malarz - dobra dusza zakładu :).
Karolina 2017-07-18 19:53
Zmień nick na Kabareciarz
1
Malarz 2017-07-18 19:56
Mogę być dyrektorem a mogę być Panią z serwisu sprzątającego. Nie jest ważne to jakie sie posiada stanowisko, ale to kim sie jest i jak sie rozwija. Ja nie próbuje nikogo obrażać tylko staram sie nakłonić do ciągłego rozwoju. Tym bardziej czytając jak ludziom źle tutaj. Każdy ma szansę trzeba tylko ruszyć tylek z fotela i sięgnąć po marzenia - uświadomcie sobie przyjaciele, że one same nie przyjdą. A jak chcecie znać stanowisko wystarczy, że podacie nazwisko - więcej nie trzeba.
1
Edek z fabryki kredek 2017-07-18 20:10
No pochwal się wreszcie. Kim Ty u nas jesteś. No nie daj się prosić.
2
Karolina 2017-07-18 20:15
No już się w tobie zakochałam. No taki men żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska jak czytam twe mądrości
2
Malarz 2017-07-19 07:48
Specjalista :)
1
Kicek 2017-07-19 08:15
Witam.

Czy ktoś powie, kogo Famur zamierza przejąc powiedzmy do końca 2017? Czy są firmy które Famur kupi?
Tomasz 2017-07-20 09:51
Malarz odpowiedz Panu. Podobno jesteś chodząca encyklopedią.
1
Kicek 2017-07-20 10:55
Planowane przejęcia innych firm przez Famur świadczą o kolejnym etapie konsolidacji rynku w zakresie usług i wytwarzania sprzętu wydobywczego. Chciałbym wiedzieć, czy i kiedy planowane są następne agregacje zasobów. Może Pan "Malarz" coś powie skoro uchodzi tutaj za guru?
Malarz 2017-07-20 12:09
Przecież to jest tajemnica zakładowa, są rzeczy, o których się rozmawia, ale są i takie, gdzie nie można po prostu. Zresztą jest to nawet największa tajemnica wewnątrz firmowa, więc tutaj nawet dyrektorzy są zieleni.
1
Tadeusz 2017-07-23 22:39
Słyszałem sporo dobrego o firmie tylko nie wiem czy kogoś potrzebują. To co piszą na stronach może być już nieaktualne.Będę bardzo wdzięczny za pomoc i informacje,
Krzyś 2017-07-28 12:21
Jak się pracuje w dziale exportu?
1
Karolina 2017-07-28 21:53
Malarz, omnibusie odpowiedz Panu
Kicek 2017-08-02 14:44
Z całym szacunkiem, Pan Malarz nie wie nic o planowanych przejęciach przez Famur. Tak samo jak o pracy w eksporcie. A firmy do przejęcia są. A w eksporcie całkiem nieźle.
Rudy 2017-08-04 16:08
Niestety firma spoko ale jeżeli ktoś chce sie rozwijać i zarobić ( jakas przeciętna kase) to niestety źle trafił chyba ze potrafi dobrze lizac przełożonym jak to klakier
4
LASKO 2017-08-05 11:37
Eksport ma się świetnie skoro trzymamy managerów co nigdy nic nie sprzedali. Zarządzanie exportem też na poziomie światowym .
5
Hanna 2017-08-09 12:43
@Rudy w każdej firmie zdarzają się awanse, innym pracownikom może być to nie w smak, ale trzeba się z takim faktem pogodzić i pracować na własny sukces. Czy FAMUR zapewnia w związku z tym jakieś szkolenia? Dla osób, które chcą się rozwijać takie informacją są bardzo przydatne.
Sob 2017-08-10 11:24
Jak wyglądają zarobki na stanowisku Operator-Ustawiacz CNC ?
Edyta 2017-08-11 06:35
Czyli pan Malarz to fikcyjna pisać albo tajemniczy Don Pedro. Kaaramba ;-)
wal 2017-08-13 13:21
Zarobki najmniejsze w tej branzy oferujecie. Panie majstet????
Andrzej 2017-08-13 21:15
Pracuję w firmie już na tyle długo, że mam sporą wiedzę. To jest fajna firma, chce mi się przychodzić do pracy!!
1
kolega 2017-08-14 23:33
a pracuję tam jeszcze ten kierownik Roman z PCTG? Nie fajny gość był z niego ale może go już wylali, kiedyś pracowałem w serwisie i chyba będę znowu tam wysyłać CV, na serwisie dużo roboty ?
Dumny 2017-08-17 10:21
Sądzę, że Famur może być dumny ze swoich pracowników. Może słyszeliście o akcji malowania Centrum Zdrowia Dziecka w Katowicach-Ligocie? Skoro mają takie pokłady dobra w sobie to firma może na nich liczyć!!
Szybki 2017-08-17 18:35
Bu haha o mały włos jeszcze pracownicy musieli by swoja farbę przynieść a ostatecznie to Famur zrobił na swój wizerunek dobrego pracodawcy. Tak sie zarabia na wizerunek cudzymi rękoma nie wydając centa -
Wstyd
A na koniec premia jest obficie wysoka aż 100 pan dostanie - dobrze ze nie pesos
Szybki 2017-08-17 18:35
Bu haha o mały włos jeszcze pracownicy musieli by swoja farbę przynieść a ostatecznie to Famur zrobił na swój wizerunek dobrego pracodawcy. Tak sie zarabia na wizerunek cudzymi rękoma nie wydając centa -
Wstyd
A na koniec premia jest obficie wysoka aż 100 pan dostanie - dobrze ze nie pesos
Zostaw swoją opinię o FAMUR - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FAMUR