brak logo

NEXTEAM Chiniewicz S.J.

Warszawa

Opinie o NEXTEAM Chiniewicz S.J.

admin 2015-05-30 05:38
Wiesz co aktualnie dzieje się w firmie NEXTEAM Chiniewicz S.J.? W takim razie wiele osób czeka na twój komentarz na forum.
1
obcas 2015-09-18 21:27
co się stało ze wszystkimi opiniami?? były negatywne i dlatego usunięte zostały??
przyjaciel kilera 2015-09-18 21:47
To super firma którą polecam nie znam lepszej w której pracowałem i się zwolniłem bo w tym idealnym aso nie ma czegoś takiego co dzieje się w innych firmach np :
-umowy śmieciowe
-najniża krajowa na umowie na drugiej umowie śmieciowej premia
-kiler od LTeków :) brak wykształcenia, brak wiedzy o zarzadzaniu, brak normalnego ubioru, ciągle dzwony i czubiaste buty
-grubas w okularach tylko się smieje hahaha i udaje wielce madrego
-kierowca śmieciarki mysli jak wydoić kogoś
:)
xxx 2015-12-11 18:21
do przyjaciela kilera , co znaczy -kiler od LTeków , brak normalnego ubioru, ciągle dzwony i czubiaste buty
www 2015-12-11 21:32
lepiej tam nie szukaj pracy
3
xt 2016-01-06 20:18
do kusy a co dowiedziałeś się żę tam nie narzekają
Poruszony 2016-04-20 23:12
Tak dają umowę śmieciową i premię z drugiej firmy, chociaż ostatnio wypadła z gry [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] korporacyjna - upasiona na ludzkiej krzywdzie więc może się coś zmieni
2
ja też jestem pruszony 2016-05-12 21:41
do Poruszonego , co napisałeś że admin pokazał ?,
zaszokowany 2016-05-23 21:31
do amenka "ja jednak wierzę że jako Autoryzowany dealer samochodów Opel i Chevrolet ta firma by tak nie zrobiła" cytują twe słowa Tak to jest możliwe ,psia podstawa , i premia z drugiej firmy i też okradziona ! MECHANICY NIE MAJĄ MOTYWACJI DO PRACY ZA TAKIE WYNAGRODZENIE
3
Poruszony 2016-06-03 09:18
było [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] korporacyjna
1
zyczliwy 2016-06-17 22:57
pracowałem tam dwa lata temu jako doradca i tak było dwie umowy a jak przyjmują cie do pracy to nic nie mówią, potem traktuja jak w obozie koncentracyjnym, ten pseudo pan w brylach co ciagle robi hahaha i ten kiler co w dzwonach chodzi kiero modero i opinie z dwóch lat do tyłu usuneli, straszyli mnie sadem ale miałem nagrane rozmowy i jak im odtworzyłem to główki w dół poszły
2
on 2016-10-07 14:13
Czyli nic się nic się nie zmieniło od lat.
1
Gv 2016-10-07 18:22
@on oj bez przesady przecież zawsze to jednak jest jakas szansa na zmiane oby było tylko tak ze jest na lepsza trzeba dac firmie po prostu szanse i tyle tak na prawde :) wydaje mi się ze to kwestia czasu
Opel Insignia 1.6T 2017-04-05 19:38
Nie polecam nikomu tego serwisu to co tam się wyprawia jest karygodne. Moja historia z tym miejscem zaczęła się dwa miesiące temu. Po naprawach samochodu służbowego, stwierdziłem, że spróbuję rozpocząć naprawy w autoryzowanym serwisie mojego nowo zakupionego Opla Insigni 1.6T z 2012 roku, który był w idealnym stanie technicznym jak i wizualnym. Wstawiłem insignie na głupi przegląd, wymianę filtrów i oleju oraz sprawdzenie komputera, bo wskakiwał komunikat o kontakcie z serwisem z powodu usterki, naprawa zakończyła się uszkodzeniem samochodu, a mianowicie pracownik nexteam'u wyjeżdżając tyłem z hangaru moim samochodem UDERZYŁ w samochód, który stał przed budynkiem, co według mnie w takim serwisie jak ten nie powinno mieć w ogóle miejsca tym bardziej, że mój samochód posiadał WSZĘDZIE DOOKOŁA CZUJKI.!!! Ale pech chciał to tylko człowiek, może się zdarzyć. Nie zostałem w ogóle poinformowany o całej sytuacji przez nikogo tam pracującego. Stwierdziłem, że skoro od wstawienia samochodu minęły 3 dni i zero odzewu i zainteresowania ze strony serwisu, to zadzwonię i poproszę o kontakt i informacje w sprawie mojego samochodu, była to godzina 16, pracownik zobowiązał się do sprawdzenia sprawy i zaraz oddzwonienia do mnie, dochodziła godzina 19 (zamknięcia) więc zrobiłem niespodziankę i pojawiłem się osobiście na modlińskiej :) mina panów siedzących za biurkiem w serwisie na mój widok, była bardzo zszokowana i oczywiście stały załosny tekścik z jeszcze bardziej żenującym uśmiechem WŁAŚNIE MIAŁEM DO PANA DZWONIĆ, pracownik poinformował mnie, że samochód jest cały czas dializowany. Zszokowany, że tyle dni można się zajmować dializą poinformowałem, że w Tm momencie zabieram samochód. I wtedy reakcja pracowników była bardzo ciekawa, ponieważ przerażenie było widać od razu, pracownik spojrzał na kolegę siedzącego przy biurku obok i wyszedł na zaplecze, po 5 minutach wrócił z Panem kierownikiem i poinformował mnie o uszkodzeniu przez ich pracownika mojego samochodu. Na moje pytanie odnośnie dlaczego nikt nie poinformował mnie o uszkodzeniu, kierownik powiedział, że chciał to zrobić na spokojnie jutro rano, ponieważ sam wrócił dopiero z delegacji. Moje pytanie, jak i hyba każdego na moim miejscu: jak można właściciela samochodu informować o takiej rzeczy następnego dnia.?! Po dłuższej rozmowie i prośbie kierownika odnośnie tego by dać możliwość naprawienia szkody, ustaliliśmy że samochód zostanie odmalowany. Co się okazało po jakimś czasie zostało to zrobione na przysłowiowe odwal się.!!! Teraz porą wiosenną widać wszystko, a dokładnie amatorski sposób naprawienia, wszystkie brudy, dołki. Tak moi drodzy wygląda PROFESJONALNE lakierowanie przez serwis Opla. Naprawa usterki, która wyświetlał komputer, a według serwisu rzecz polegała na wymianie "szklanek" została zakończona dramatem. Dziś pojawiłem się w warsztacie u człowieka, który zna się na rzeczy, jeździł tym samochodem i miał z nim styczność przed oddaniem go do nexteam'u i człowiek o dużym doświadczeniu w swoim fachu, poleconego przez jednego z moich znajomych. Jego reakcja jak i dwóch innych mechaników, diagnoza stanu samochodu po jeździe nim była krótka i na temat, żałowali, że nie byli ze mną przy odbiorze samochodu od firmy Nexteam. PODSUMOWUJĄC: wymiana szklanek i ingerencja serwisu i pracowników firmy Nexteam w silnik mojej insigni sprawiła, że cały urok samochodu, a mianowicie jego serce, młody przebieg bo 70 parę tys. i moc została mówiąc krótko, zwięźle i na temat SPIERDOLO**, samochód chodzi jakby przebieg miał 170 tys, do tego słychać i czuć, że się męczy i coś mu dolega. Kierownik serwisu mydląc mi oczy udawał, że wszystko jest załatwione, a tak na prawdę naprawa silnika była po prostu kwestią odrobienia pieniędzy przez serwis, które musieli wydać na lakierowanie mojego samochodu, przy okazji odrabiania sobie kasy zniszczyli serce młodego samochodu. Oklaski na stojąco.!!!!!
NIE POLECAM, A WRĘCZ ODRADZAM KAŻDEMU KTO SZANUJE SWÓJ SAMOCHÓD POZOSTAWIANIA SWOICH AUT W TYM MIEJSCU, PONIEWAŻ CI NIE KOMPETĘTNI LUDZIE POWINNI TRZYMAĆ SIE Z DALEKA OD SAMOCHODÓW.
Zostaw swoją opinię o NEXTEAM Chiniewicz S.J. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEXTEAM Chiniewicz S.J.