brak logo

NEXTEAM Chiniewicz S.J.

Warszawa

Opinie o NEXTEAM Chiniewicz S.J.

admin 2015-05-30 05:38:01
Wiesz co aktualnie dzieje się w firmie NEXTEAM Chiniewicz S.J.? W takim razie wiele osób czeka na twój komentarz na forum.
1
obcas 2015-09-18 21:27:31
co się stało ze wszystkimi opiniami?? były negatywne i dlatego usunięte zostały??
przyjaciel kilera 2015-09-18 21:47:17
To super firma którą polecam nie znam lepszej w której pracowałem i się zwolniłem bo w tym idealnym aso nie ma czegoś takiego co dzieje się w innych firmach np :
-umowy śmieciowe
-najniża krajowa na umowie na drugiej umowie śmieciowej premia
-kiler od LTeków :) brak wykształcenia, brak wiedzy o zarzadzaniu, brak normalnego ubioru, ciągle dzwony i czubiaste buty
-grubas w okularach tylko się smieje hahaha i udaje wielce madrego
-kierowca śmieciarki mysli jak wydoić kogoś
:)
xxx 2015-12-11 18:21:15
do przyjaciela kilera , co znaczy -kiler od LTeków , brak normalnego ubioru, ciągle dzwony i czubiaste buty
www 2015-12-11 21:32:20
lepiej tam nie szukaj pracy
2
xt 2016-01-06 20:18:48
do kusy a co dowiedziałeś się żę tam nie narzekają
Poruszony 2016-04-20 23:12:55
Tak dają umowę śmieciową i premię z drugiej firmy, chociaż ostatnio wypadła z gry [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] korporacyjna - upasiona na ludzkiej krzywdzie więc może się coś zmieni
2
ja też jestem pruszony 2016-05-12 21:41:28
do Poruszonego , co napisałeś że admin pokazał ?,
zaszokowany 2016-05-23 21:31:47
do amenka "ja jednak wierzę że jako Autoryzowany dealer samochodów Opel i Chevrolet ta firma by tak nie zrobiła" cytują twe słowa Tak to jest możliwe ,psia podstawa , i premia z drugiej firmy i też okradziona ! MECHANICY NIE MAJĄ MOTYWACJI DO PRACY ZA TAKIE WYNAGRODZENIE
3
Poruszony 2016-06-03 09:18:55
było [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] korporacyjna
1
zyczliwy 2016-06-17 22:57:15
pracowałem tam dwa lata temu jako doradca i tak było dwie umowy a jak przyjmują cie do pracy to nic nie mówią, potem traktuja jak w obozie koncentracyjnym, ten pseudo pan w brylach co ciagle robi hahaha i ten kiler co w dzwonach chodzi kiero modero i opinie z dwóch lat do tyłu usuneli, straszyli mnie sadem ale miałem nagrane rozmowy i jak im odtworzyłem to główki w dół poszły
2
on 2016-10-07 14:13:05
Czyli nic się nic się nie zmieniło od lat.
1
Gv 2016-10-07 18:22:54
@on oj bez przesady przecież zawsze to jednak jest jakas szansa na zmiane oby było tylko tak ze jest na lepsza trzeba dac firmie po prostu szanse i tyle tak na prawde :) wydaje mi się ze to kwestia czasu
Zostaw swoją opinię o NEXTEAM Chiniewicz S.J. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEXTEAM Chiniewicz S.J.