Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Masterprint Xl Sp.z o.o.

Opinie o Masterprint Xl Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Masterprint Xl Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mona - 2014-11-08 20:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [były Pracownik - 2014-07-24 19:19:41]:
spółka ogłosiła upadłość. 06.11.2014 było ogłoszenie w gazecie wyborczej
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-11-14 13:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po poprzednim wpisie widać temat ucichł ostatecznie czyli rozumiem że nie ma sensu już wysylać papierów do nich? w pewnym sensie bardzo szkoda bo wbrew temu co jest na tym forum to bardzo dużo dobrego słyszałem o tej firmie i już się bardzo podekscytowałem perspektywą pracy w Masterprint Xl, pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
didi - 2014-11-18 22:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma działa a upadłość jest układowa co oznacza że to proces naprawczy...
można zadzwonić
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-11-28 18:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to o upadłości to w ogóle jest prawda, bowiem sprawdzałem Masterprint Xl w krajowym rejestrze sadowym i nie maja statusu upadłosci, nawet układowej. Z tego co się orientuje, to jest wymóg zgłaszania takich rzeczy, więc albo jeszcze nie zaktualizowali albo to plotka. Miejmy nadzieję, że jednak drukarnia się odbije.
zdjecie uzytkownika
hindi - 2014-11-28 18:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli że co? że ogólnie jakby wstrzymała dzialalność do momentu naprawienia pewnych szkód i stanięcia na nogi a potem zacznie normalnie dalej funkcjonować. @didi jesteś nadal jakoś związany z firmą i możesz powiedzieć coś więcej na temat tego obecnego sposobu funkcjonowaniamasterprintu? Będę bardzo wdzieczny
zdjecie uzytkownika
iopkas - 2014-12-13 00:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a co takiego złego wyrządziła ta firma ludziom? mozna cos wiecej na ten temat sie doiwedziec ? Jakie będą moje obowiązki i odpowiedzialność? oraz jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma? czy ktos moze podpowiedziec wiecej bardzo dziekuje za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
didi - 2014-12-16 20:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic złego nie wyrządziła, zwyczajnie się rozjechała w skutek złych decyzji inwestycyjnych i personalnych w 2008-09 roku. Takie rzeczy się przytrafiają Jestem postronnym obserwatorem ktory zna tą firmę od 2005 roku. Życzę aby w tej czy innej formie wrócili do gry
zdjecie uzytkownika
Kawik - 2014-12-27 10:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli rzeczywiście planują gdzieś prędzej czy później wrócić na rynek to mam nadzieję, że nie będzie to udziałem osób, które rzeczywiście chciałyby osiągnąć jakiś sukces w firmie, a co za tym idzie twór prawdopodobnie znów pójdzie na dno. Dlatego w tym kraju nic się nie zmieni, bo ludzie wciąż kombinują jak tu się wykręcić.
zdjecie uzytkownika
były - 2014-12-30 13:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WoW dostałem całe zaległe pieniądze 24grudnia co za prezent !!! z tego co wiem to inni z którymi utrzymuję kontakt również. Więc trzeba powiedzieć że złodziejami jednak nie są. Czuję nawet pewien sentyment
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2014-12-31 16:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też dostałem całą kase, kilka tysi , super ! czyli wyszło na koniec że są wporzo , a noga poślizgnąć może się każdemu. Jeżeli tu zaglądacie panowie M to dziekuję.
zdjecie uzytkownika
oczekujący - 2015-01-05 11:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To były pieniądze z faktur, czy za wynagrodzenia z umowy o pracę?
zdjecie uzytkownika
sylwas - 2015-02-05 18:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda że tak wyszło bo lubiłem tą robotę, sylwek
zdjecie uzytkownika
stale na szychcie - 2015-02-19 08:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja jestem i wiesz fajnie się pracuje nie ma za dużo pracy i tego szaleństwa jakoś spokojniej się pracuje. A kasa na czas co najważniejsze
zdjecie uzytkownika
.. - 2015-02-22 17:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Master Leży.Jest Ciepło .
Proko Rączkę położy.
Trudno .
Nowa działalność słup Jarek na życie zarobią.
zdjecie uzytkownika
cosiek - 2015-04-12 22:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Master działa czy nie?
zdjecie uzytkownika
zarobiony - 2015-05-06 23:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
działa, huczy , buczy aż miło
zdjecie uzytkownika
Krychu - 2015-05-25 15:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy dostał już ktoś zaległe pieniądze z umowy zlecenie?
zdjecie uzytkownika
dada - 2015-06-01 17:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Krychu - 2015-05-25 15:39:36]:
Hehe kolejny naiwniak, który myślał, że znalazł robotę życia, a tu psikus... nie ma kasy za wykonaną pracę :) Skąd ja to znam :) Widać, że nic się nie zmieniło :):):)
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-06-17 22:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to dno M wymagają chcą to nie obchodzi ich jak. masz to zrobić i tyle. Nie wspomnę o pani G totalnie nie kompetentna nie wiadomo jak ona tam się znalazła
zdjecie uzytkownika
hihi - 2015-06-18 16:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narzekaczy pełno :) mi tu dobrze i nie narzekam
zdjecie uzytkownika
hohoho - 2015-06-18 23:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi też jest bardzo dobrze i nie ma co narzekać jak się pamięta stare lata :)
zdjecie uzytkownika
adas - 2015-06-24 17:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hohoho - 2015-06-18 23:33:38]:
Uważaj tylko żeby pewien grubasek z produkcji Cię nie podkablował....
zdjecie uzytkownika
Halix - 2015-07-22 23:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swojego czasu miałem u nich podjąć pracę ale ostatecznie nie zdecydowałem się bo trafiła mi się lepsza oferta. Z tego co widzę co tu wypisujecie to chyba nie ma czego żałować tym bardziej, że teraz w tej samej branży dostaję jakieś 2700 do ręki, a tutaj nawet nie miałbym szans otrzymać 2000 - może teraz coś się zmieniło na lepsze ..
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Właśnie odbyłam rozmowę na w/w stanowisko w tej firmie. Nie było żadnych głupich pytań w stylu: "Jakim zwierzęciem chciałaby Pani być...", same konkrety. Najpierw informacja czym firma się zajmuje, potem opis obowiązków. Czyli tak, jak powinno to wyglądać. Sprawdzenie kompetencji językowych - i tutaj strzał w dziesiątkę, bo już po kilku zdaniach przeczytanych/przetłumaczonych z jęz. obcego można się dowiedzieć, czy ktoś sobie poradzi czy nie. Odczucia mam naprawdę pozytywne, bo nawet jeśli się nie dostanę dalej, to mam świadomość, że normalnie podchodzący do rekrutacji i zatrudnienia pracodawcy istnieją!
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Malinkiewicz - 2015-07-23 10:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Halix - 2015-07-22 23:44:29]:
Probuj probuj, moze szybko nie uciekniesz
zdjecie uzytkownika
Wiśniok - 2015-07-24 07:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Malinkiewicz - 2015-07-23 10:42:15]:
Jak wszędzie i tu z doświadczeni z dodatkami jest 3 z przodu co miesiąc. Ale mówię o takich co znają się na pracy i chcą pracować. Nie o takich co mówią że umieją i udają że pracują.

Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Masterprint Xl Sp.z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Masterprint Xl Sp.z o.o.?
Zadaj pytanie
alert