Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Masterprint Xl Sp.z o.o.

Opinie o Masterprint Xl Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Masterprint Xl Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
adas - 2015-06-24 17:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hohoho - 2015-06-18 23:33:38]:
Uważaj tylko żeby pewien grubasek z produkcji Cię nie podkablował....
zdjecie uzytkownika
Halix - 2015-07-22 23:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swojego czasu miałem u nich podjąć pracę ale ostatecznie nie zdecydowałem się bo trafiła mi się lepsza oferta. Z tego co widzę co tu wypisujecie to chyba nie ma czego żałować tym bardziej, że teraz w tej samej branży dostaję jakieś 2700 do ręki, a tutaj nawet nie miałbym szans otrzymać 2000 - może teraz coś się zmieniło na lepsze ..
zdjecie uzytkownika
Malinkiewicz - 2015-07-23 10:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Halix - 2015-07-22 23:44:29]:
Probuj probuj, moze szybko nie uciekniesz
zdjecie uzytkownika
Wiśniok - 2015-07-24 07:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Malinkiewicz - 2015-07-23 10:42:15]:
Jak wszędzie i tu z doświadczeni z dodatkami jest 3 z przodu co miesiąc. Ale mówię o takich co znają się na pracy i chcą pracować. Nie o takich co mówią że umieją i udają że pracują.

zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2015-08-04 17:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 z przodu na 3 raty:)
Master to dno !Z zadłużeniem sięgającym 6 w lotto.
Ok 10 mln zl.
Praca dla ochotników ,samobujców .
Polecam
Hahah.
zdjecie uzytkownika
Pracujacy - 2015-08-17 18:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pracujesz tutaj czy tylko tak kombinujesz? Bo ja pracuje i mam kasę na czas.
zdjecie uzytkownika
pf - 2015-08-22 20:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niezłą stronę internetową ma masterprint, fajne zestawienie kolorów z tym fioloetowo -szarym i strona dość czytelna bo działa tylko na "przewijanie w dół". Ale jednak zabrakło mi między innym zakładki o pracy, czy z ofertami o zatrudnieniu i więcej konkretów o firmie. Może przeczyta to osoba za stronę odpowiedzialna i coś z tym zrobi
zdjecie uzytkownika
co - 2015-08-27 22:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest tak źle , że potrzebnych jest kilka osób na produkcję , drukarz , pomocnicy drukarzy , krojczy itp.....oczywiście praca po 15h , a wypłata w zależności od kaprysu szefa..to oczywiście żart :)
Kilka ogarniętych osób potrzebnych od zaraz jak co .
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-08-28 15:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt pracy jest sporo, atmosfera fajna a wynagrodzenia na czas. Nie jest to już ta firma co 3 lata temu.
zdjecie uzytkownika
To ja - 2015-08-29 00:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest tam ktoś na kogo trzeba uważać? Jakiś szef który ma pretensje do wszystkich ze on robi wszystko najlepiej? Gdzie jest łatwa i przyjemna praca ? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
zdjecie uzytkownika
co - 2015-08-29 13:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łatwo i przyjemnie to było w szkole. Uważać musisz tylko na to aby się nie opierdzielać. Wystarczy przyjść pracować a nie do pracy . 25
zdjecie uzytkownika
GGbs - 2015-08-30 11:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odnośnie Szefa i kadry zarządzającej można powiedzieć że się udzielają. Ostatnio było strasznie dużo pracy i sami pakowali, wycinali, oczkowali, pełne zaangażowanie w pracę. Podobało się mi to że się nie wywyższają i nas szanują za pracę którą wykonujemy
zdjecie uzytkownika
Inny - 2015-09-02 21:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy warto tutaj pracować? Czy nie ? Bo się zastanawiam czy złożyć cv czy nie proszę o szczere odpowiedzi. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
do inny - 2015-09-03 20:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warto jak chcesz pracować
zdjecie uzytkownika
kok - 2015-09-22 01:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuyszałem własnie takie opinie, ze kiepsko to wszystko wygląda jak ktoś jest po prostu leniwy. Co innego jak nie umie a stara sie do tego są różne szkolenia u nich no i też na praktyki przyjmowali podobno przez wakacje wiec to im się akurat chwali bardzo. Zastnawiam się jeszcze czy beda od nich nowe oferty.
zdjecie uzytkownika
entel - 2015-09-22 02:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwny sposób myślenia - to skoro się nie chce pracować to po kij szukać pracy : ) ? Rozumiem, że niektórzy może są nieco roztargnieni w pracy, ale pracodawca chyba też potrafi trochę sytuacje wyczuć kto i jak się wykazuje a kto nie. Jeżeli nie mają takiego zmysłu to chyba efekt tego może być tylko jeden - ciągłe naciąganie jednej czy drugiej strony.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2015-09-23 00:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak kok, są oferty.
Poszukuję drukarza, pomocnika drukarza i osób na produkcję.
Praca 2 zmianowa oczywiście na umowę o pracę po okresie próbnym.
Handlowiec, grafik, krawcowa, krojczy ale tylko z doświadczeniem w branży, też może się przydać. Jest temat do rozmowy.
Sytuacja firmy stabilna, ciągły zaplanowany rozwój.
Przyjdź, porozmawiamy to sam ocenisz.
Proszę już przestać wypisywać anonimowo te wszystkie pierdoły, chyba że komuś od tego coś rośnie.
Pozdrawiam
Jarek
zdjecie uzytkownika
To ja (do Jarka) - 2015-09-24 21:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jarek mam takie pytanie a jak wyglądają te 2 zmiany w jakich godzinach? Czym miałby się zająć pomocnik drukarza? Bo pracowałem kiedyś w innej drukarni I robiłem wszystko tylko nie pomagalem drukarzowi. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2015-09-27 20:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś ma pytanie to proszę śmiało pisać lub dzwonić .
jarek.wierzejewski@mxl.net.pl
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
tur - 2015-10-22 06:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę sporo tych ofert sie nazbierało, wręcz wydaje mi się, że może to wskazywac na brak chętnych do pracy, ale to dziwne, bo jesli to, co piszecie to prawda, to warunki sa bardzo dobre. Ciekawi mnie na jaki okres jest ta umowa o prace po okresie próbnym i czy taka umowa na czas nieokreslony jest tu w ogóle realna.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2015-10-27 22:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Standardowo 3mc okres próbny, potem umowa o pracę na rok , następna na 5 lat , kolejna na czas nieokreślony. Z 1/3 składu już ma takie umowy, także są osiągalne.
zdjecie uzytkownika
kser - 2015-11-25 20:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cenią sobie właśnie lojalność pracowników, a pracownicy w sumie nie mają powodów do tego żeby odchodzić w firmie bo tutaj o nich dbają. Oprócz atrakcyjnych umów które potwierdzają stabilność zatrudnienia, można także liczyć chyba na premię dla pracowników którzy się wyróżniają i robią coś więcej dla firmy.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2015-12-03 20:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miło mi czytać takie opinie.
Na chwilę obecną poszukujemy drukarza, pomocnika drukarza, pracownika produkcji , handlowca na rynki niemieckojęzyczne.
To są nowe miejsca pracy a nie podmiana obecnych pracowników :)
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-12-05 23:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro firma poszukuje, to dlaczego nie zamieszcza nigdzie konkretnych ofert, nie rozumiem. Oferty wyglądają na ciekawe, ale skoro są to nowe stanowiska, to szkoda, że nie ma porównania do innych pracowników.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2015-12-06 23:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to nie ma ? Przed chwilą sprawdziłem , są i na płatnych portalach i na darmowych oraz w firmach pośredniczących w poszukiwaniu pracowników. Nie bardzo rozumiem o jakie porównanie chodzi ? Ale chętnie się dowiem jeżeli można.
zdjecie uzytkownika
WESOŁYCH ŚW :) - 2015-12-16 02:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również chętnie bym zasięgnął takiej wiedzy, mam nadzieję, że mi i użytkownikowi @Jarek ktoś tutaj odpowie na to pytanie :) pozdrawiam wszystkich użytkowników!
zdjecie uzytkownika
Kris - 2016-01-04 13:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracy dużo, atmosfera dobra jedynie co to na hali przy dzisiejszych temp -15 nie dogrzewa... ale mam nadzieję że to przejściowa sytuacja.
zdjecie uzytkownika
ula - 2016-01-04 18:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kris wydaje mi się, ze po nowym roku nie włączyl jeszcze, trzeba to zgłosić po prostu. Mam nadziej ze jeszcze pojawią się oferty na hali, bo podobno dobre umowy są.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2016-01-04 22:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spokojnie, już zgłoszone . Mówiłem Wam dzisiaj, że jedna pompa się spaliła i działam w temacie. Jutro mam nadzieję, dojedzie odpowiednia osoba i naprawi.
Jest jeszcze jedno wolne miejsce na produkcji, proszę przesłać CV.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rtrt - 2016-01-06 21:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ula no ale to masz na mysli ze oferuja umowe o prace, bo ja tez czekam na nowe oferty..pewnie tez zalezy od tego na jakim stanowisku sie u nich pracuje,
zdjecie uzytkownika
Kris - 2016-01-07 11:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rtrt - 2016-01-06 21:30:11]:
z tego co wiem to po 3 miesięcznym okresie próbnym każdy ma pełną umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
aa - 2016-01-08 15:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam na ile zmian sie pracuje w waszej firmie ?
zdjecie uzytkownika
kobermoger - 2016-01-09 02:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że mają właśnie duże szanse na to żeby się utrzymać na rynku, dają umowy o pracę co jest bardzo ważne, nie ma też problemów pieniędzmi na czas.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2016-01-12 22:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to utrzymać , chyba zawojować :) .
AA - w zależności od działu od 1 do 3 zmian na dobę
zdjecie uzytkownika
Pytanie do Jarka - 2016-01-14 20:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jarek a można u was pracować tylko na nocki? Czyli tylko jedna zmiana? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pihu - 2016-01-18 21:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kobermoger skoro zapewniona jest umowa o pracę to wcale się nie dziwię, że tak dobrze jest u nich. Przecież stabilne zatrudnienie to podstawa sukcesu i atmosfery w firmie.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2016-01-19 23:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pytanie do Jarka - 2016-01-14 20:26:35]:
Teoretycznie jest taka możliwość ale na dłuższy czas sobie tego nie wyobrażam , stąd rotacja. Nawet jak ktoś lubi to w którymś momencie może go to przerosnąć , a nie lubię mieć sfrustrowanych pracowników. Zależy mi na tym aby załoga przychodziła "pracować" a nie "do pracy" . Ale porozmawiać możemy. Zadzwoń do sekretariatu i umów się na rozmowę.
zdjecie uzytkownika
Grzegorz - 2016-01-29 15:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie do Jarka W kiedy mogę liczyć na resztę moich pieniędzy które nie zostały mi wypłacone po odejściu z firmy? od 2014 roku
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2016-01-30 23:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grzegorz - 2016-01-29 15:19:24]:
Grzegorz? Przepraszam ale z tego co pamiętam to z żadnym Grzegorzem umowy nigdy nie podpisałem. W ogóle fajny wpis, przez ponad rok nie dostałeś niby jakiś pieniędzy i nagle w styczniu 2016 sobie przypomniałeś i postanowiłeś na goworku zapytać ? Nieźle , ale prościej będzie przedzwonić , napisać maila lub podjechać i porozmawiać jak się coś Tobie nie zgadza.
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2016-02-01 13:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grzegorz - 2016-01-29 15:19:24]:
Mistrz,trolingu :0
zdjecie uzytkownika
nedard - 2016-03-06 10:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie ludzie. od kiedy to prywatne rozliczenia i żale wylewa się na forum. myślę że takimi działaniami nic nie wskóracie, warto pogadać na żywo. a może Grzegorzowi pomyliły się firmy i w złym okienku po prostu napisał ;)
zdjecie uzytkownika
xz - 2016-04-06 13:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nedard, jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Słyszałem, że masterprint potrafi bardzo NAGIĄĆ zasady zatrudniania. Ale szczerze to pracownicy powinni też o swoje umieć zawalczyć. Np. zarobki min. 2 tyś.
zdjecie uzytkownika
Śmiechu - 2016-05-02 18:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jarek dorzuć się do kanalizy.
:)Zapomniałem.
Z pustego to i...
Haaa.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2016-05-04 23:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale komu mam się dorzucić ?
zdjecie uzytkownika
wonsz - 2016-05-07 10:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w branży druku cyfrowego są konkurencyjnie w temacie cen w regionie?
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2016-05-08 23:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawiamy raczej na ekxport.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2016-05-08 23:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawiamy raczej na eksport.
zdjecie uzytkownika
adre - 2016-05-18 13:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmmm pracowałam tam kiedyś 3 miesiące umowy mi nie dali...w sumie to dali ale dopiero w dniu zwolnienia kazali podpisać z data wcześniejsza, ludzie z biura tez byli dziwni tzw. Karierowicze jestem ciekawa co dzisiaj robią hmmm myślę że ich tzw. Kariera zatrzymała się w tej firemce. Dziś tj. 11 lat później napewno tej sprawy bym tak nie zostawiła. Aha i dziś zarabiam 4 razy więcej. Pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Właśnie odbyłam rozmowę na w/w stanowisko w tej firmie. Nie było żadnych głupich pytań w stylu: "Jakim zwierzęciem chciałaby Pani być...", same konkrety. Najpierw informacja czym firma się zajmuje, potem opis obowiązków. Czyli tak, jak powinno to wyglądać. Sprawdzenie kompetencji językowych - i tutaj strzał w dziesiątkę, bo już po kilku zdaniach przeczytanych/przetłumaczonych z jęz. obcego można się dowiedzieć, czy ktoś sobie poradzi czy nie. Odczucia mam naprawdę pozytywne, bo nawet jeśli się nie dostanę dalej, to mam świadomość, że normalnie podchodzący do rekrutacji i zatrudnienia pracodawcy istnieją!
Pytania:
zdjecie uzytkownika
olek - 2016-05-18 14:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adre - 2016-05-18 13:37:20]:
No to faktycznie głos liczący się 11 lat temu... Sporo mogło się zmienić na gorsze, na lepsze.
zdjecie uzytkownika
adre - 2016-05-20 11:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To fakt mogło się zmienić pod warunkiem że zmienili się właściciele. Pamiętaj ze człowiek się nie zmienia.P.S. ogólnie to przez te wszystkie lata nie zastanawiałam się czy ta firma nadal prosperuje...aż tu nagle przy okazji urodzin mojej znajomej (w roku 2016 kwiecień- nie wiem czy data nie jest zbyt odlegla) poznałam jednego pana/panią ktory/a tam pracuje i....opinie nie były zbyt pochlebne! Co utwierdzilo mnie w przekonaniu ze ludzie którzy tam pracują porostu nie mają innej perspektywy ani lepszego pomysłu na siebie. To jest moja opinia można się z nią zgadzać albo nie. Pozdrawiam:-)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Masterprint Xl Sp.z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Masterprint Xl Sp.z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert