Profil firmy Masterprint Xl Sp.z o.o.

Masterprint Xl Sp.z o.o.

SWARZĘDZ-JASIN

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Masterprint Xl Sp.z o.o.

Malinkiewicz 2015-07-23 10:42:15
Probuj probuj, moze szybko nie uciekniesz
0
Wiśniok 2015-07-24 07:01:52
Jak wszędzie i tu z doświadczeni z dodatkami jest 3 z przodu co miesiąc. Ale mówię o takich co znają się na pracy i chcą pracować. Nie o takich co mówią że umieją i udają że pracują.

0
ktosiek 2015-08-04 17:06:54
3 z przodu na 3 raty:)
Master to dno !Z zadłużeniem sięgającym 6 w lotto.
Ok 10 mln zl.
Praca dla ochotników ,samobujców .
Polecam
Hahah.
0
Pracujacy 2015-08-17 18:44:14
A pracujesz tutaj czy tylko tak kombinujesz? Bo ja pracuje i mam kasę na czas.
0
pf 2015-08-22 20:55:05
Niezłą stronę internetową ma masterprint, fajne zestawienie kolorów z tym fioloetowo -szarym i strona dość czytelna bo działa tylko na "przewijanie w dół". Ale jednak zabrakło mi między innym zakładki o pracy, czy z ofertami o zatrudnieniu i więcej konkretów o firmie. Może przeczyta to osoba za stronę odpowiedzialna i coś z tym zrobi
0
co 2015-08-27 22:25:18
Jest tak źle , że potrzebnych jest kilka osób na produkcję , drukarz , pomocnicy drukarzy , krojczy itp.....oczywiście praca po 15h , a wypłata w zależności od kaprysu szefa..to oczywiście żart :)
Kilka ogarniętych osób potrzebnych od zaraz jak co .
0
stary 2015-08-28 15:39:08
fakt pracy jest sporo, atmosfera fajna a wynagrodzenia na czas. Nie jest to już ta firma co 3 lata temu.
0
To ja 2015-08-29 00:43:33
Czy jest tam ktoś na kogo trzeba uważać? Jakiś szef który ma pretensje do wszystkich ze on robi wszystko najlepiej? Gdzie jest łatwa i przyjemna praca ? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
0
co 2015-08-29 13:54:18
łatwo i przyjemnie to było w szkole. Uważać musisz tylko na to aby się nie opierdzielać. Wystarczy przyjść pracować a nie do pracy . 25
0
GGbs 2015-08-30 11:03:56
odnośnie Szefa i kadry zarządzającej można powiedzieć że się udzielają. Ostatnio było strasznie dużo pracy i sami pakowali, wycinali, oczkowali, pełne zaangażowanie w pracę. Podobało się mi to że się nie wywyższają i nas szanują za pracę którą wykonujemy
0
Inny 2015-09-02 21:46:37
Mam pytanie czy warto tutaj pracować? Czy nie ? Bo się zastanawiam czy złożyć cv czy nie proszę o szczere odpowiedzi. Pozdrawiam
0
do inny 2015-09-03 20:16:58
warto jak chcesz pracować
0
kok 2015-09-22 01:32:52
słuyszałem własnie takie opinie, ze kiepsko to wszystko wygląda jak ktoś jest po prostu leniwy. Co innego jak nie umie a stara sie do tego są różne szkolenia u nich no i też na praktyki przyjmowali podobno przez wakacje wiec to im się akurat chwali bardzo. Zastnawiam się jeszcze czy beda od nich nowe oferty.
0
entel 2015-09-22 02:06:03
Dziwny sposób myślenia - to skoro się nie chce pracować to po kij szukać pracy : ) ? Rozumiem, że niektórzy może są nieco roztargnieni w pracy, ale pracodawca chyba też potrafi trochę sytuacje wyczuć kto i jak się wykazuje a kto nie. Jeżeli nie mają takiego zmysłu to chyba efekt tego może być tylko jeden - ciągłe naciąganie jednej czy drugiej strony.
0
Jarek 2015-09-23 00:09:49
Tak kok, są oferty.
Poszukuję drukarza, pomocnika drukarza i osób na produkcję.
Praca 2 zmianowa oczywiście na umowę o pracę po okresie próbnym.
Handlowiec, grafik, krawcowa, krojczy ale tylko z doświadczeniem w branży, też może się przydać. Jest temat do rozmowy.
Sytuacja firmy stabilna, ciągły zaplanowany rozwój.
Przyjdź, porozmawiamy to sam ocenisz.
Proszę już przestać wypisywać anonimowo te wszystkie pierdoły, chyba że komuś od tego coś rośnie.
Pozdrawiam
Jarek
0
To ja (do Jarka) 2015-09-24 21:07:45
Jarek mam takie pytanie a jak wyglądają te 2 zmiany w jakich godzinach? Czym miałby się zająć pomocnik drukarza? Bo pracowałem kiedyś w innej drukarni I robiłem wszystko tylko nie pomagalem drukarzowi. Pozdrawiam
0
Jarek 2015-09-27 20:58:52
Jak ktoś ma pytanie to proszę śmiało pisać lub dzwonić .
jarek.wierzejewski@mxl.net.pl
(usunięte przez administratora)
0
tur 2015-10-22 06:22:37
Trochę sporo tych ofert sie nazbierało, wręcz wydaje mi się, że może to wskazywac na brak chętnych do pracy, ale to dziwne, bo jesli to, co piszecie to prawda, to warunki sa bardzo dobre. Ciekawi mnie na jaki okres jest ta umowa o prace po okresie próbnym i czy taka umowa na czas nieokreslony jest tu w ogóle realna.
0
Jarek 2015-10-27 22:28:45
Standardowo 3mc okres próbny, potem umowa o pracę na rok , następna na 5 lat , kolejna na czas nieokreślony. Z 1/3 składu już ma takie umowy, także są osiągalne.
0
kser 2015-11-25 20:15:10
Cenią sobie właśnie lojalność pracowników, a pracownicy w sumie nie mają powodów do tego żeby odchodzić w firmie bo tutaj o nich dbają. Oprócz atrakcyjnych umów które potwierdzają stabilność zatrudnienia, można także liczyć chyba na premię dla pracowników którzy się wyróżniają i robią coś więcej dla firmy.
0
Jarek 2015-12-03 20:02:43
Miło mi czytać takie opinie.
Na chwilę obecną poszukujemy drukarza, pomocnika drukarza, pracownika produkcji , handlowca na rynki niemieckojęzyczne.
To są nowe miejsca pracy a nie podmiana obecnych pracowników :)
0
jarek 2015-12-05 23:18:33
Skoro firma poszukuje, to dlaczego nie zamieszcza nigdzie konkretnych ofert, nie rozumiem. Oferty wyglądają na ciekawe, ale skoro są to nowe stanowiska, to szkoda, że nie ma porównania do innych pracowników.
0
Jarek 2015-12-06 23:57:55
Jak to nie ma ? Przed chwilą sprawdziłem , są i na płatnych portalach i na darmowych oraz w firmach pośredniczących w poszukiwaniu pracowników. Nie bardzo rozumiem o jakie porównanie chodzi ? Ale chętnie się dowiem jeżeli można.
0
WESOŁYCH ŚW :) 2015-12-16 02:20:19
ja również chętnie bym zasięgnął takiej wiedzy, mam nadzieję, że mi i użytkownikowi @Jarek ktoś tutaj odpowie na to pytanie :) pozdrawiam wszystkich użytkowników!
0
Kris 2016-01-04 13:21:17
pracy dużo, atmosfera dobra jedynie co to na hali przy dzisiejszych temp -15 nie dogrzewa... ale mam nadzieję że to przejściowa sytuacja.
0
ula 2016-01-04 18:10:37
@Kris wydaje mi się, ze po nowym roku nie włączyl jeszcze, trzeba to zgłosić po prostu. Mam nadziej ze jeszcze pojawią się oferty na hali, bo podobno dobre umowy są.
0
Jarek 2016-01-04 22:16:50
Spokojnie, już zgłoszone . Mówiłem Wam dzisiaj, że jedna pompa się spaliła i działam w temacie. Jutro mam nadzieję, dojedzie odpowiednia osoba i naprawi.
Jest jeszcze jedno wolne miejsce na produkcji, proszę przesłać CV.
Pozdrawiam
0
rtrt 2016-01-06 21:30:11
@ula no ale to masz na mysli ze oferuja umowe o prace, bo ja tez czekam na nowe oferty..pewnie tez zalezy od tego na jakim stanowisku sie u nich pracuje,
0
Kris 2016-01-07 11:25:12
z tego co wiem to po 3 miesięcznym okresie próbnym każdy ma pełną umowę o pracę
0
aa 2016-01-08 15:30:10
Witam na ile zmian sie pracuje w waszej firmie ?
0
kobermoger 2016-01-09 02:38:17
Wydaje mi się, że mają właśnie duże szanse na to żeby się utrzymać na rynku, dają umowy o pracę co jest bardzo ważne, nie ma też problemów pieniędzmi na czas.
0
Jarek 2016-01-12 22:29:25
Jak to utrzymać , chyba zawojować :) .
AA - w zależności od działu od 1 do 3 zmian na dobę
0
Pytanie do Jarka 2016-01-14 20:26:35
Jarek a można u was pracować tylko na nocki? Czyli tylko jedna zmiana? Pozdrawiam
0
pihu 2016-01-18 21:09:35
@kobermoger skoro zapewniona jest umowa o pracę to wcale się nie dziwię, że tak dobrze jest u nich. Przecież stabilne zatrudnienie to podstawa sukcesu i atmosfery w firmie.
0
Jarek 2016-01-19 23:26:40
Teoretycznie jest taka możliwość ale na dłuższy czas sobie tego nie wyobrażam , stąd rotacja. Nawet jak ktoś lubi to w którymś momencie może go to przerosnąć , a nie lubię mieć sfrustrowanych pracowników. Zależy mi na tym aby załoga przychodziła "pracować" a nie "do pracy" . Ale porozmawiać możemy. Zadzwoń do sekretariatu i umów się na rozmowę.
0
Grzegorz 2016-01-29 15:19:24
Pytanie do Jarka W kiedy mogę liczyć na resztę moich pieniędzy które nie zostały mi wypłacone po odejściu z firmy? od 2014 roku
0
Jarek 2016-01-30 23:12:18
Grzegorz? Przepraszam ale z tego co pamiętam to z żadnym Grzegorzem umowy nigdy nie podpisałem. W ogóle fajny wpis, przez ponad rok nie dostałeś niby jakiś pieniędzy i nagle w styczniu 2016 sobie przypomniałeś i postanowiłeś na goworku zapytać ? Nieźle , ale prościej będzie przedzwonić , napisać maila lub podjechać i porozmawiać jak się coś Tobie nie zgadza.
0
mistrz 2016-02-01 13:14:48
Mistrz,trolingu :0
0
nedard 2016-03-06 10:24:28
ludzie ludzie. od kiedy to prywatne rozliczenia i żale wylewa się na forum. myślę że takimi działaniami nic nie wskóracie, warto pogadać na żywo. a może Grzegorzowi pomyliły się firmy i w złym okienku po prostu napisał ;)
0
xz 2016-04-06 13:47:54
nedard, jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Słyszałem, że masterprint potrafi bardzo NAGIĄĆ zasady zatrudniania. Ale szczerze to pracownicy powinni też o swoje umieć zawalczyć. Np. zarobki min. 2 tyś.
0
Śmiechu 2016-05-02 18:39:35
Jarek dorzuć się do kanalizy.
:)Zapomniałem.
Z pustego to i...
Haaa.
0
Jarek 2016-05-04 23:38:11
Ale komu mam się dorzucić ?
0
wonsz 2016-05-07 10:16:13
czy w branży druku cyfrowego są konkurencyjnie w temacie cen w regionie?
0
Jarek 2016-05-08 23:12:39
Stawiamy raczej na ekxport.
0
adre 2016-05-18 13:37:20
Hmmm pracowałam tam kiedyś 3 miesiące umowy mi nie dali...w sumie to dali ale dopiero w dniu zwolnienia kazali podpisać z data wcześniejsza, ludzie z biura tez byli dziwni tzw. Karierowicze jestem ciekawa co dzisiaj robią hmmm myślę że ich tzw. Kariera zatrzymała się w tej firemce. Dziś tj. 11 lat później napewno tej sprawy bym tak nie zostawiła. Aha i dziś zarabiam 4 razy więcej. Pozdrawiam
0
olek 2016-05-18 14:15:08
No to faktycznie głos liczący się 11 lat temu... Sporo mogło się zmienić na gorsze, na lepsze.
0
adre 2016-05-20 11:54:59
To fakt mogło się zmienić pod warunkiem że zmienili się właściciele. Pamiętaj ze człowiek się nie zmienia.P.S. ogólnie to przez te wszystkie lata nie zastanawiałam się czy ta firma nadal prosperuje...aż tu nagle przy okazji urodzin mojej znajomej (w roku 2016 kwiecień- nie wiem czy data nie jest zbyt odlegla) poznałam jednego pana/panią ktory/a tam pracuje i....opinie nie były zbyt pochlebne! Co utwierdzilo mnie w przekonaniu ze ludzie którzy tam pracują porostu nie mają innej perspektywy ani lepszego pomysłu na siebie. To jest moja opinia można się z nią zgadzać albo nie. Pozdrawiam:-)
0
rtrt 2016-06-18 12:03:18
@adre oj bez przesady po co to tak od razu uogólniac poza tym nie zhodze sie z Tobą..akurat ludzie sie zmienjaa i na lepsze i na gorsze rozne czynniki moga wlasnie na to wplyac..to tyczy sie wszystkich
0
pracownik 2016-06-27 12:09:39
Pracuje tu od roku i trochę słyszałem o historii tego miejsca. I nie mogę zrozumieć o co chodzi tym hejterom co cały czas piszą jakieś jakby żyli przeszłością. Miejsce fajne, ludzie fajni, pracy dużo, kasa na czas.

Jedyne czego brakuje to kilku osób do pracy
0
jarek 2016-06-27 15:03:26
pracownik' a na chwilę obecna nikogo nie poszukują? Zazwyczaj na okres wakacyjny przyjmuje się nawet jakiś studentów na zlecenie, tutaj niczego nie planują?
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Masterprint Xl Sp.z o.o.