Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Masterprint Xl Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Masterprint Xl Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Loluś - 2014-06-30 19:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lili - 2014-06-27 21:21:58]:
W tej firmie nic nie było na plus: ani kasa, ani atmosfera, ani Panowie zarządzający! Ale dlaczego nikt z tym nie walczy?! To są ciężko zarobione pieniądze i stracony czas ciągle pod presją i z nie zadowolonymi ludźmi wokół. Ja do osób złośliwych też nie należę, ale ile można czekać i nic nie robić...
Gdyby wszyscy oszukani zadziałali razem i tracili szacunku do siebie, tylko do pracodawców na pewno byliby silniejsi...
zdjecie uzytkownika
Wito - 2014-07-01 00:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może dlatego, że zdecydowana większość pracowników położyła już na tą firmę... nie będę mówi co ;) "Ryba psuje się od głowy"
zdjecie uzytkownika
ttt - 2014-07-01 12:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chętnie przyjme pracowników dział handlowy, dtp, drukarz, wykańczalnia. workmas(malpa)wp.pl
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-07-01 14:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Wito - 2014-07-01 00:02:40]:
ale byli też pracownicy, którzy wyprówali sobie flaki i nawet dziękuje nie usłyszeli
zdjecie uzytkownika
???? - 2014-07-01 20:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poprowadzę Produkcję Za FRee.
Bułka z Masłem!!!!
ŁM DZWOŃ!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-07-02 07:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szefostwo w masterprinice nie zna słowa "DZIĘKUJĘ" tylko masz to zrobić, a potem wielki zdziwienie , że ludzie odchodzą,ale przecież nie ma ludzi nie zastąpionych wedle ich powiedzenia i jak będzie trzeba to sami przyjdą pracować na produkcji...i jak zwykle czcze gadanie, jak wszystkie słowa wypowiedziane prze panów M.Przepraszam, osobników, bo na Pana to trzeba zasłużyć...
zdjecie uzytkownika
Wito - 2014-07-08 09:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@lili, czasami tak bywa, że człowiek chce się pokazać za wszelką cenę, udowodnić swoją przydatność a potem ni stąd ni zowąd jest zwalniany.
zdjecie uzytkownika
Kuki - 2014-07-21 21:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja myśle że zwyczajnie jest to jakaś
Wojna pomiędzy firmami a my żuczki jesteśmy
Mięsem podkupili mnie i po 3 miesiącach wylot.

zdjecie uzytkownika
Olaf - 2014-07-24 12:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chciałbym napisać, coś pozytywnego, o tej firmie, ale nie mogę. Nie płacą na czas, zmuszają do bezpłatnych nadgodzin, i wyzyskują. Omijać szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
były Pracownik - 2014-07-24 19:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy to prawda ,że Master ogłosił upadłość???Czekam na wypłatę sprzed kilku miesięcy........i chciałbym ją w końcu dostać!!!
zdjecie uzytkownika
Szkot - 2014-07-25 00:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Olaf Nie mają żadnej mocy zmuszać do nadgodzin - chyba że proponują za to dodatkowe pieniądze. W innym przypadku nie widzę żadnego sensu. Mało pochlebnych informacji na ich temat można wyczytać, a wydawało mi się, że niemalże 20 lat doświadczenia o czymś świadczy. Szkoda, że pracownicy nie czują satysfakcji z pracy, bo to na pewno nie poprawia relacji i atmosfery w pracy... Można mieć tylko nadzieję, że będzie lepiej.
zdjecie uzytkownika
@Szkot - 2014-07-25 15:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie proponują, dodatkowych pieniędzy, nic nie proponują dostajesz za to wolne, którego potem nie możesz wykorzystać bo jest praca, istny wyzysk.
zdjecie uzytkownika
były - 2014-08-01 19:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coś drgneło dostałem zaległe pieniądze.
zdjecie uzytkownika
Ktosiek - 2014-08-09 13:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [??? - 2014-06-20 20:28:45]:
od zawsze !
zdjecie uzytkownika
Szkot - 2014-08-29 00:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze można się nie zgodzić na wolne a zażądać pieniędzy, które zgodnie z prawem pracy się należy. Może coś się zmieni, skoro zaczęli oddawać zaległości - co prawda już dawno powinni to zrobić, ale lepiej późno niż później. Ich głównym zadaniem powinno być odbudowanie swojego dobrego imienia w myśleniu pracowników i klientów.
zdjecie uzytkownika
Aśka - 2014-09-12 12:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fatalna atmosfera i brak życzliwości. Wyraź swoją opinię, która nie spodoba się szefowi, to od razu się dobiorą do ciebie. Jesteś młody i masz ambicje? Szukaj swojej szansy gdzie indziej bo w LaboPrint jej nie znajdziesz. Ja już szukam gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-09-16 23:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś już doznał pomieszania z poplątaniem....tej aśka to gdzie ty teraz pracujesz ?
zdjecie uzytkownika
dino - 2014-09-21 15:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam......Od kilku miesięcy czekam na zaległą wypłatę.Ostatecznie skończy się na drodze sądowej.....myślę,że Panowie już dostali wezwanie...niestety z nimi inaczej się nie da.Wszystkim jeszcze pracującym w tym tonącym okręcie polecam złożenie cv do "L..."Swietnie prosperuje i już większość byłych klientów Mastera tu jest.No i wypłata na koncie prze 10.
zdjecie uzytkownika
Kubus - 2014-10-03 12:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet telefony pozmieniali, żeby tylko utrudnić kontakt. Banda złodzieji.
zdjecie uzytkownika
mxl - 2014-10-06 10:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tym,którzy zostali i żyją w "cudownym i bajkowym" świecie Masterprintu życzę dużo śniegu na zimę, żeby mieli co odśnieżać na bezrobociu :) Buhahaha :D:D:D
zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2014-10-07 17:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za patologia typowe poloczki, byle dokopać leżącego. Dzięki takim osobą Polska to Polska
nic tylko płakać. Firma ledwo dycha a tu proszę jeszcze dokopać, a jak! Ja też czekam za kasą ale wstyd mi za was buraki cukrowe
zdjecie uzytkownika
bubuś - 2014-10-09 20:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
burak to ty jesteś ile złego ta firma wyrządziła wielu ludziom !!!!!
zdjecie uzytkownika
Quba - 2014-10-11 14:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktosiek - 2014-10-07 17:21:03]:
Pozdrawiam!!!!!Buhahahahhahaah!!
zdjecie uzytkownika
Satos - 2014-10-13 10:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejście niektórych rzeczywiście jest co najmniej nieodpowiednie, ale co zrobić. Polak Polakowi wilkiem, a nawet jeśli masterprint przeżywa gorsze okresy swojej działalności to nie wykluczone, że w przyszłości się to zmieni. Oczywiście powinno wcześniej nastąpić szereg zmian w funkcjonowaniu firmy, ale to nie moje zmartwienie.
zdjecie uzytkownika
agt - 2014-10-24 14:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Biedactwa, dziękują za ciepłe słowa i Polak Polakowi wilkiem, co za klakiery to piszą, przecież ilu przy okazji dostawców wyrolowali, jak się zachowują w stosunku do ludzi, traktują ich jak psy, w głowach się poprzewracało. Nie trzeba czekać do sądu ostatecznego na sprawiedliwość, bo w końcu nadchodzi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Masterprint Xl Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x