Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Masterprint Xl Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Masterprint Xl Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Aśka - 2014-09-12 12:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fatalna atmosfera i brak życzliwości. Wyraź swoją opinię, która nie spodoba się szefowi, to od razu się dobiorą do ciebie. Jesteś młody i masz ambicje? Szukaj swojej szansy gdzie indziej bo w LaboPrint jej nie znajdziesz. Ja już szukam gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-09-16 23:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś już doznał pomieszania z poplątaniem....tej aśka to gdzie ty teraz pracujesz ?
zdjecie uzytkownika
dino - 2014-09-21 15:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam......Od kilku miesięcy czekam na zaległą wypłatę.Ostatecznie skończy się na drodze sądowej.....myślę,że Panowie już dostali wezwanie...niestety z nimi inaczej się nie da.Wszystkim jeszcze pracującym w tym tonącym okręcie polecam złożenie cv do "L..."Swietnie prosperuje i już większość byłych klientów Mastera tu jest.No i wypłata na koncie prze 10.
zdjecie uzytkownika
Kubus - 2014-10-03 12:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet telefony pozmieniali, żeby tylko utrudnić kontakt. Banda złodzieji.
zdjecie uzytkownika
mxl - 2014-10-06 10:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tym,którzy zostali i żyją w "cudownym i bajkowym" świecie Masterprintu życzę dużo śniegu na zimę, żeby mieli co odśnieżać na bezrobociu :) Buhahaha :D:D:D
zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2014-10-07 17:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za patologia typowe poloczki, byle dokopać leżącego. Dzięki takim osobą Polska to Polska
nic tylko płakać. Firma ledwo dycha a tu proszę jeszcze dokopać, a jak! Ja też czekam za kasą ale wstyd mi za was buraki cukrowe
zdjecie uzytkownika
bubuś - 2014-10-09 20:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
burak to ty jesteś ile złego ta firma wyrządziła wielu ludziom !!!!!
zdjecie uzytkownika
Quba - 2014-10-11 14:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktosiek - 2014-10-07 17:21:03]:
Pozdrawiam!!!!!Buhahahahhahaah!!
zdjecie uzytkownika
Satos - 2014-10-13 10:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejście niektórych rzeczywiście jest co najmniej nieodpowiednie, ale co zrobić. Polak Polakowi wilkiem, a nawet jeśli masterprint przeżywa gorsze okresy swojej działalności to nie wykluczone, że w przyszłości się to zmieni. Oczywiście powinno wcześniej nastąpić szereg zmian w funkcjonowaniu firmy, ale to nie moje zmartwienie.
zdjecie uzytkownika
agt - 2014-10-24 14:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Biedactwa, dziękują za ciepłe słowa i Polak Polakowi wilkiem, co za klakiery to piszą, przecież ilu przy okazji dostawców wyrolowali, jak się zachowują w stosunku do ludzi, traktują ich jak psy, w głowach się poprzewracało. Nie trzeba czekać do sądu ostatecznego na sprawiedliwość, bo w końcu nadchodzi.
zdjecie uzytkownika
mona - 2014-11-08 20:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [były Pracownik - 2014-07-24 19:19:41]:
spółka ogłosiła upadłość. 06.11.2014 było ogłoszenie w gazecie wyborczej
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-11-14 13:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po poprzednim wpisie widać temat ucichł ostatecznie czyli rozumiem że nie ma sensu już wysylać papierów do nich? w pewnym sensie bardzo szkoda bo wbrew temu co jest na tym forum to bardzo dużo dobrego słyszałem o tej firmie i już się bardzo podekscytowałem perspektywą pracy w Masterprint Xl, pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
didi - 2014-11-18 22:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma działa a upadłość jest układowa co oznacza że to proces naprawczy...
można zadzwonić
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-11-28 18:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to o upadłości to w ogóle jest prawda, bowiem sprawdzałem Masterprint Xl w krajowym rejestrze sadowym i nie maja statusu upadłosci, nawet układowej. Z tego co się orientuje, to jest wymóg zgłaszania takich rzeczy, więc albo jeszcze nie zaktualizowali albo to plotka. Miejmy nadzieję, że jednak drukarnia się odbije.
zdjecie uzytkownika
hindi - 2014-11-28 18:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli że co? że ogólnie jakby wstrzymała dzialalność do momentu naprawienia pewnych szkód i stanięcia na nogi a potem zacznie normalnie dalej funkcjonować. @didi jesteś nadal jakoś związany z firmą i możesz powiedzieć coś więcej na temat tego obecnego sposobu funkcjonowaniamasterprintu? Będę bardzo wdzieczny
zdjecie uzytkownika
iopkas - 2014-12-13 00:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a co takiego złego wyrządziła ta firma ludziom? mozna cos wiecej na ten temat sie doiwedziec ? Jakie będą moje obowiązki i odpowiedzialność? oraz jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma? czy ktos moze podpowiedziec wiecej bardzo dziekuje za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
didi - 2014-12-16 20:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic złego nie wyrządziła, zwyczajnie się rozjechała w skutek złych decyzji inwestycyjnych i personalnych w 2008-09 roku. Takie rzeczy się przytrafiają Jestem postronnym obserwatorem ktory zna tą firmę od 2005 roku. Życzę aby w tej czy innej formie wrócili do gry
zdjecie uzytkownika
Kawik - 2014-12-27 10:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli rzeczywiście planują gdzieś prędzej czy później wrócić na rynek to mam nadzieję, że nie będzie to udziałem osób, które rzeczywiście chciałyby osiągnąć jakiś sukces w firmie, a co za tym idzie twór prawdopodobnie znów pójdzie na dno. Dlatego w tym kraju nic się nie zmieni, bo ludzie wciąż kombinują jak tu się wykręcić.
zdjecie uzytkownika
były - 2014-12-30 13:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WoW dostałem całe zaległe pieniądze 24grudnia co za prezent !!! z tego co wiem to inni z którymi utrzymuję kontakt również. Więc trzeba powiedzieć że złodziejami jednak nie są. Czuję nawet pewien sentyment
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2014-12-31 16:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też dostałem całą kase, kilka tysi , super ! czyli wyszło na koniec że są wporzo , a noga poślizgnąć może się każdemu. Jeżeli tu zaglądacie panowie M to dziekuję.
zdjecie uzytkownika
oczekujący - 2015-01-05 11:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To były pieniądze z faktur, czy za wynagrodzenia z umowy o pracę?
zdjecie uzytkownika
sylwas - 2015-02-05 18:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda że tak wyszło bo lubiłem tą robotę, sylwek
zdjecie uzytkownika
stale na szychcie - 2015-02-19 08:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja jestem i wiesz fajnie się pracuje nie ma za dużo pracy i tego szaleństwa jakoś spokojniej się pracuje. A kasa na czas co najważniejsze
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Właśnie odbyłam rozmowę na w/w stanowisko w tej firmie. Nie było żadnych głupich pytań w stylu: "Jakim zwierzęciem chciałaby Pani być...", same konkrety. Najpierw informacja czym firma się zajmuje, potem opis obowiązków. Czyli tak, jak powinno to wyglądać. Sprawdzenie kompetencji językowych - i tutaj strzał w dziesiątkę, bo już po kilku zdaniach przeczytanych/przetłumaczonych z jęz. obcego można się dowiedzieć, czy ktoś sobie poradzi czy nie. Odczucia mam naprawdę pozytywne, bo nawet jeśli się nie dostanę dalej, to mam świadomość, że normalnie podchodzący do rekrutacji i zatrudnienia pracodawcy istnieją!
Pytania:
zdjecie uzytkownika
.. - 2015-02-22 17:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Master Leży.Jest Ciepło .
Proko Rączkę położy.
Trudno .
Nowa działalność słup Jarek na życie zarobią.
zdjecie uzytkownika
cosiek - 2015-04-12 22:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Master działa czy nie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Masterprint Xl Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Masterprint Xl Sp.z o.o.?
Zadaj pytanie