Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Masterprint Xl Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Masterprint Xl Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Loluś - 2014-06-30 19:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie nic nie było moim zdaniem na plus: ani kasa, ani atmosfera, ani Panowie zarządzający, ale nadejdzie ten czas i będzie trzeba zmierzyć się z rzeczywistością. Lili to jest kradzież, ale dziwi mnie to, że nikt z tym nie walczy?! Skoro jest tak wielu, to dlaczego nikt nic nie robi...
A mój komentarz powyżej był kierowany do osób których powinno ruszyć sumienie tzn. do tych którzy nie doceniają innych(nie tylko finansowo, ale również personalnie). Ktoś kto ma rodzinę powinien mieć trochę empatii i sumienia w odniesieniu do osób które np. pracują fizycznie i nic nie otrzymują za to w zamian... Każdy w tej sytuacji myśli tylko o sobie, a jakby tak ludzie zaczęli myśleć o innych i zadziałali wspólnie, to na pewno odzyskali by to co im się należy...
zdjecie uzytkownika
Loluś - 2014-06-30 19:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lili - 2014-06-27 21:21:58]:
W tej firmie nic nie było na plus: ani kasa, ani atmosfera, ani Panowie zarządzający! Ale dlaczego nikt z tym nie walczy?! To są ciężko zarobione pieniądze i stracony czas ciągle pod presją i z nie zadowolonymi ludźmi wokół. Ja do osób złośliwych też nie należę, ale ile można czekać i nic nie robić...
Gdyby wszyscy oszukani zadziałali razem i tracili szacunku do siebie, tylko do pracodawców na pewno byliby silniejsi...
zdjecie uzytkownika
Wito - 2014-07-01 00:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może dlatego, że zdecydowana większość pracowników położyła już na tą firmę... nie będę mówi co ;) "Ryba psuje się od głowy"
zdjecie uzytkownika
ttt - 2014-07-01 12:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chętnie przyjme pracowników dział handlowy, dtp, drukarz, wykańczalnia. workmas(malpa)wp.pl
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-07-01 14:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Wito - 2014-07-01 00:02:40]:
ale byli też pracownicy, którzy wyprówali sobie flaki i nawet dziękuje nie usłyszeli
zdjecie uzytkownika
???? - 2014-07-01 20:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poprowadzę Produkcję Za FRee.
Bułka z Masłem!!!!
ŁM DZWOŃ!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-07-02 07:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szefostwo w masterprinice nie zna słowa "DZIĘKUJĘ" tylko masz to zrobić, a potem wielki zdziwienie , że ludzie odchodzą,ale przecież nie ma ludzi nie zastąpionych wedle ich powiedzenia i jak będzie trzeba to sami przyjdą pracować na produkcji...i jak zwykle czcze gadanie, jak wszystkie słowa wypowiedziane prze panów M.Przepraszam, osobników, bo na Pana to trzeba zasłużyć...
zdjecie uzytkownika
Wito - 2014-07-08 09:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@lili, czasami tak bywa, że człowiek chce się pokazać za wszelką cenę, udowodnić swoją przydatność a potem ni stąd ni zowąd jest zwalniany.
zdjecie uzytkownika
Kuki - 2014-07-21 21:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja myśle że zwyczajnie jest to jakaś
Wojna pomiędzy firmami a my żuczki jesteśmy
Mięsem podkupili mnie i po 3 miesiącach wylot.

zdjecie uzytkownika
Olaf - 2014-07-24 12:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chciałbym napisać, coś pozytywnego, o tej firmie, ale nie mogę. Nie płacą na czas, zmuszają do bezpłatnych nadgodzin, i wyzyskują. Omijać szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
były Pracownik - 2014-07-24 19:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy to prawda ,że Master ogłosił upadłość???Czekam na wypłatę sprzed kilku miesięcy........i chciałbym ją w końcu dostać!!!
zdjecie uzytkownika
Szkot - 2014-07-25 00:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Olaf Nie mają żadnej mocy zmuszać do nadgodzin - chyba że proponują za to dodatkowe pieniądze. W innym przypadku nie widzę żadnego sensu. Mało pochlebnych informacji na ich temat można wyczytać, a wydawało mi się, że niemalże 20 lat doświadczenia o czymś świadczy. Szkoda, że pracownicy nie czują satysfakcji z pracy, bo to na pewno nie poprawia relacji i atmosfery w pracy... Można mieć tylko nadzieję, że będzie lepiej.
zdjecie uzytkownika
@Szkot - 2014-07-25 15:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie proponują, dodatkowych pieniędzy, nic nie proponują dostajesz za to wolne, którego potem nie możesz wykorzystać bo jest praca, istny wyzysk.
zdjecie uzytkownika
były - 2014-08-01 19:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coś drgneło dostałem zaległe pieniądze.
zdjecie uzytkownika
Ktosiek - 2014-08-09 13:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [??? - 2014-06-20 20:28:45]:
od zawsze !
zdjecie uzytkownika
Szkot - 2014-08-29 00:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze można się nie zgodzić na wolne a zażądać pieniędzy, które zgodnie z prawem pracy się należy. Może coś się zmieni, skoro zaczęli oddawać zaległości - co prawda już dawno powinni to zrobić, ale lepiej późno niż później. Ich głównym zadaniem powinno być odbudowanie swojego dobrego imienia w myśleniu pracowników i klientów.
zdjecie uzytkownika
Aśka - 2014-09-12 12:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fatalna atmosfera i brak życzliwości. Wyraź swoją opinię, która nie spodoba się szefowi, to od razu się dobiorą do ciebie. Jesteś młody i masz ambicje? Szukaj swojej szansy gdzie indziej bo w LaboPrint jej nie znajdziesz. Ja już szukam gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-09-16 23:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś już doznał pomieszania z poplątaniem....tej aśka to gdzie ty teraz pracujesz ?
zdjecie uzytkownika
dino - 2014-09-21 15:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam......Od kilku miesięcy czekam na zaległą wypłatę.Ostatecznie skończy się na drodze sądowej.....myślę,że Panowie już dostali wezwanie...niestety z nimi inaczej się nie da.Wszystkim jeszcze pracującym w tym tonącym okręcie polecam złożenie cv do "L..."Swietnie prosperuje i już większość byłych klientów Mastera tu jest.No i wypłata na koncie prze 10.
zdjecie uzytkownika
Kubus - 2014-10-03 12:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet telefony pozmieniali, żeby tylko utrudnić kontakt. Banda złodzieji.
zdjecie uzytkownika
mxl - 2014-10-06 10:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tym,którzy zostali i żyją w "cudownym i bajkowym" świecie Masterprintu życzę dużo śniegu na zimę, żeby mieli co odśnieżać na bezrobociu :) Buhahaha :D:D:D
zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2014-10-07 17:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za patologia typowe poloczki, byle dokopać leżącego. Dzięki takim osobą Polska to Polska
nic tylko płakać. Firma ledwo dycha a tu proszę jeszcze dokopać, a jak! Ja też czekam za kasą ale wstyd mi za was buraki cukrowe
zdjecie uzytkownika
bubuś - 2014-10-09 20:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
burak to ty jesteś ile złego ta firma wyrządziła wielu ludziom !!!!!
zdjecie uzytkownika
Quba - 2014-10-11 14:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktosiek - 2014-10-07 17:21:03]:
Pozdrawiam!!!!!Buhahahahhahaah!!
zdjecie uzytkownika
Satos - 2014-10-13 10:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejście niektórych rzeczywiście jest co najmniej nieodpowiednie, ale co zrobić. Polak Polakowi wilkiem, a nawet jeśli masterprint przeżywa gorsze okresy swojej działalności to nie wykluczone, że w przyszłości się to zmieni. Oczywiście powinno wcześniej nastąpić szereg zmian w funkcjonowaniu firmy, ale to nie moje zmartwienie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Masterprint Xl Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x