logo Masterprint Xl Sp.z o.o.

Masterprint Xl Sp.z o.o.

SWARZĘDZ-JASIN

Opinie o Masterprint Xl Sp.z o.o.

hihi 2015-06-18 16:54:22
narzekaczy pełno :) mi tu dobrze i nie narzekam
hohoho 2015-06-18 23:33:38
mi też jest bardzo dobrze i nie ma co narzekać jak się pamięta stare lata :)
adas 2015-06-24 17:47:46
Uważaj tylko żeby pewien grubasek z produkcji Cię nie podkablował....
Malinkiewicz 2015-07-23 10:42:15
Probuj probuj, moze szybko nie uciekniesz
Wiśniok 2015-07-24 07:01:52
Jak wszędzie i tu z doświadczeni z dodatkami jest 3 z przodu co miesiąc. Ale mówię o takich co znają się na pracy i chcą pracować. Nie o takich co mówią że umieją i udają że pracują.

ktosiek 2015-08-04 17:06:54
3 z przodu na 3 raty:)
Master to dno !Z zadłużeniem sięgającym 6 w lotto.
Ok 10 mln zl.
Praca dla ochotników ,samobujców .
Polecam
Hahah.
Pracujacy 2015-08-17 18:44:14
A pracujesz tutaj czy tylko tak kombinujesz? Bo ja pracuje i mam kasę na czas.
co 2015-08-27 22:25:18
Jest tak źle , że potrzebnych jest kilka osób na produkcję , drukarz , pomocnicy drukarzy , krojczy itp.....oczywiście praca po 15h , a wypłata w zależności od kaprysu szefa..to oczywiście żart :)
Kilka ogarniętych osób potrzebnych od zaraz jak co .
stary 2015-08-28 15:39:08
fakt pracy jest sporo, atmosfera fajna a wynagrodzenia na czas. Nie jest to już ta firma co 3 lata temu.
To ja 2015-08-29 00:43:33
Czy jest tam ktoś na kogo trzeba uważać? Jakiś szef który ma pretensje do wszystkich ze on robi wszystko najlepiej? Gdzie jest łatwa i przyjemna praca ? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
co 2015-08-29 13:54:18
łatwo i przyjemnie to było w szkole. Uważać musisz tylko na to aby się nie opierdzielać. Wystarczy przyjść pracować a nie do pracy . 25
GGbs 2015-08-30 11:03:56
odnośnie Szefa i kadry zarządzającej można powiedzieć że się udzielają. Ostatnio było strasznie dużo pracy i sami pakowali, wycinali, oczkowali, pełne zaangażowanie w pracę. Podobało się mi to że się nie wywyższają i nas szanują za pracę którą wykonujemy
Inny 2015-09-02 21:46:37
Mam pytanie czy warto tutaj pracować? Czy nie ? Bo się zastanawiam czy złożyć cv czy nie proszę o szczere odpowiedzi. Pozdrawiam
do inny 2015-09-03 20:16:58
warto jak chcesz pracować
Jarek 2015-09-23 00:09:49
Tak kok, są oferty.
Poszukuję drukarza, pomocnika drukarza i osób na produkcję.
Praca 2 zmianowa oczywiście na umowę o pracę po okresie próbnym.
Handlowiec, grafik, krawcowa, krojczy ale tylko z doświadczeniem w branży, też może się przydać. Jest temat do rozmowy.
Sytuacja firmy stabilna, ciągły zaplanowany rozwój.
Przyjdź, porozmawiamy to sam ocenisz.
Proszę już przestać wypisywać anonimowo te wszystkie pierdoły, chyba że komuś od tego coś rośnie.
Pozdrawiam
Jarek
To ja (do Jarka) 2015-09-24 21:07:45
Jarek mam takie pytanie a jak wyglądają te 2 zmiany w jakich godzinach? Czym miałby się zająć pomocnik drukarza? Bo pracowałem kiedyś w innej drukarni I robiłem wszystko tylko nie pomagalem drukarzowi. Pozdrawiam
1
Jarek 2015-09-27 20:58:52
Jak ktoś ma pytanie to proszę śmiało pisać lub dzwonić .
jarek.wierzejewski@mxl.net.pl
(usunięte przez administratora)
Jarek 2015-10-27 22:28:45
Standardowo 3mc okres próbny, potem umowa o pracę na rok , następna na 5 lat , kolejna na czas nieokreślony. Z 1/3 składu już ma takie umowy, także są osiągalne.
Jarek 2015-12-03 20:02:43
Miło mi czytać takie opinie.
Na chwilę obecną poszukujemy drukarza, pomocnika drukarza, pracownika produkcji , handlowca na rynki niemieckojęzyczne.
To są nowe miejsca pracy a nie podmiana obecnych pracowników :)
Jarek 2015-12-06 23:57:55
Jak to nie ma ? Przed chwilą sprawdziłem , są i na płatnych portalach i na darmowych oraz w firmach pośredniczących w poszukiwaniu pracowników. Nie bardzo rozumiem o jakie porównanie chodzi ? Ale chętnie się dowiem jeżeli można.
Kris 2016-01-04 13:21:17
pracy dużo, atmosfera dobra jedynie co to na hali przy dzisiejszych temp -15 nie dogrzewa... ale mam nadzieję że to przejściowa sytuacja.
Jarek 2016-01-04 22:16:50
Spokojnie, już zgłoszone . Mówiłem Wam dzisiaj, że jedna pompa się spaliła i działam w temacie. Jutro mam nadzieję, dojedzie odpowiednia osoba i naprawi.
Jest jeszcze jedno wolne miejsce na produkcji, proszę przesłać CV.
Pozdrawiam
Kris 2016-01-07 11:25:12
z tego co wiem to po 3 miesięcznym okresie próbnym każdy ma pełną umowę o pracę
aa 2016-01-08 15:30:10
Witam na ile zmian sie pracuje w waszej firmie ?
Jarek 2016-01-12 22:29:25
Jak to utrzymać , chyba zawojować :) .
AA - w zależności od działu od 1 do 3 zmian na dobę
Pytanie do Jarka 2016-01-14 20:26:35
Jarek a można u was pracować tylko na nocki? Czyli tylko jedna zmiana? Pozdrawiam
Jarek 2016-01-19 23:26:40
Teoretycznie jest taka możliwość ale na dłuższy czas sobie tego nie wyobrażam , stąd rotacja. Nawet jak ktoś lubi to w którymś momencie może go to przerosnąć , a nie lubię mieć sfrustrowanych pracowników. Zależy mi na tym aby załoga przychodziła "pracować" a nie "do pracy" . Ale porozmawiać możemy. Zadzwoń do sekretariatu i umów się na rozmowę.
Grzegorz 2016-01-29 15:19:24
Pytanie do Jarka W kiedy mogę liczyć na resztę moich pieniędzy które nie zostały mi wypłacone po odejściu z firmy? od 2014 roku
1
Jarek 2016-01-30 23:12:18
Grzegorz? Przepraszam ale z tego co pamiętam to z żadnym Grzegorzem umowy nigdy nie podpisałem. W ogóle fajny wpis, przez ponad rok nie dostałeś niby jakiś pieniędzy i nagle w styczniu 2016 sobie przypomniałeś i postanowiłeś na goworku zapytać ? Nieźle , ale prościej będzie przedzwonić , napisać maila lub podjechać i porozmawiać jak się coś Tobie nie zgadza.
mistrz 2016-02-01 13:14:48
Mistrz,trolingu :0
Śmiechu 2016-05-02 18:39:35
Jarek dorzuć się do kanalizy.
:)Zapomniałem.
Z pustego to i...
Haaa.
Jarek 2016-05-04 23:38:11
Ale komu mam się dorzucić ?
Jarek 2016-05-08 23:12:39
Stawiamy raczej na ekxport.
adre 2016-05-18 13:37:20
Hmmm pracowałam tam kiedyś 3 miesiące umowy mi nie dali...w sumie to dali ale dopiero w dniu zwolnienia kazali podpisać z data wcześniejsza, ludzie z biura tez byli dziwni tzw. Karierowicze jestem ciekawa co dzisiaj robią hmmm myślę że ich tzw. Kariera zatrzymała się w tej firemce. Dziś tj. 11 lat później napewno tej sprawy bym tak nie zostawiła. Aha i dziś zarabiam 4 razy więcej. Pozdrawiam
1
olek 2016-05-18 14:15:08
No to faktycznie głos liczący się 11 lat temu... Sporo mogło się zmienić na gorsze, na lepsze.
adre 2016-05-20 11:54:59
To fakt mogło się zmienić pod warunkiem że zmienili się właściciele. Pamiętaj ze człowiek się nie zmienia.P.S. ogólnie to przez te wszystkie lata nie zastanawiałam się czy ta firma nadal prosperuje...aż tu nagle przy okazji urodzin mojej znajomej (w roku 2016 kwiecień- nie wiem czy data nie jest zbyt odlegla) poznałam jednego pana/panią ktory/a tam pracuje i....opinie nie były zbyt pochlebne! Co utwierdzilo mnie w przekonaniu ze ludzie którzy tam pracują porostu nie mają innej perspektywy ani lepszego pomysłu na siebie. To jest moja opinia można się z nią zgadzać albo nie. Pozdrawiam:-)
pracownik 2016-06-27 12:09:39
Pracuje tu od roku i trochę słyszałem o historii tego miejsca. I nie mogę zrozumieć o co chodzi tym hejterom co cały czas piszą jakieś jakby żyli przeszłością. Miejsce fajne, ludzie fajni, pracy dużo, kasa na czas.

Jedyne czego brakuje to kilku osób do pracy
Jarek 2016-07-09 00:15:24
Jarek , poszukujemy , poszukujemy tylko "taki zapierdziel, że nie ma czasu załadować" , ogłoszenia gdzieś wiszą ale pewnie zginęły w tłoku , a nie były odnawiane.
Cały czas są miejsca na produkcji , na drukarni i w dziale handlowym .
Jak ktoś ma ochotę to proszę przesłać CV bezpośrednio do mnie jarek.wierzejewski@mxl.net.pl
007 2016-07-24 00:11:29
Jarek a jakie trzeba mieć doświadczenie i wymagania żeby pracować na dziale sprzedaży? Pozdrawiam
Jarek 2016-07-25 23:19:19
Dobra , a nawet bardzo dobra znajomość języka niemieckiego lub angielskiego . Doświadczenie w sprzedaży czegokolwiek też się przyda , towar to towar :) . Oczywiście doświadczenie branżowe mile widziane . Pozdrawiam
007 2016-07-27 19:08:12
A jak to wygląda z godzinami pracy od której do której? :-)
Jarek 2016-07-28 22:09:12
Pracujemy w godzinach 9-17 .
Odpowiadając na pozostałe pytania:
- oczywiście , że znajomość angielskiego nie jest zbyt dużym wymogiem ale nie spodziewam się , że znajdzie się osoba z wiedzą na temat tego co robimy , to dość wąska i specyficzna branża . A jak ktoś już czymś "handlował" to ma podstawy wystarczające . Co mam napisać ? Odporność na stres , praca w zespole, sumiennośći inne takie standardy ?
- tak , oczywiście jak w każdej porządnej firmie , są dodatkowe premie do podstawowego wynagrodzenia :).
Jarek 2016-07-29 23:22:10
poszukiwani:
- drukarz x2
- pracownik produkcji x 2-4
- krojczy
- krawcowa
- handlowiec z j. niemieckim
- handlowiec z j.angielskim
- sprzątaczka
Glow 2016-08-22 21:35:07
To była moja pierwsza praca w tej firmie i powiem tak dzięki Bogu na tej się nie skończyło było to wielkie rozczarowanie dla mnie
Glow 2016-08-22 21:35:28
To była moja pierwsza praca w tej firmie i powiem tak dzięki Bogu na tej się nie skończyło było to wielkie rozczarowanie dla mnie
Flick 2016-09-11 23:47:25
wynagrodzenie na czas a pensja jest 3 składnikowa pracowici mają nadgodziny jeśli chcą i premię które zależą od wydajności.
Flick 2016-09-13 13:41:22
może być to zależy czy chcesz zawsze jest 2 składnikowe
podstawa i premia wynikająca z wydajności
a jeśli będziesz chciał to możesz dorabiać na nadgodzinach
które nie są obowiązkowe
Flick 2016-09-15 12:00:18
:) teraz to już żartujesz. Aplikuj a się dowiesz
ula 2016-09-15 12:02:05
Ale czy wypłata u nich jest terminowa? Chyba nie jest tak źle, bo relacje opierają się na przyjacielskich stosunkach, bo pracownicy wiedzą jak zadbać o atmosferę w firmie.
Mlody 2016-11-02 16:49:04
Ja ni enarzekam, praca ciekawa kasa sie zgadza
Atmosfera fajna
Zostaw swoją opinię o Masterprint Xl Sp.z o.o. - SWARZĘDZ-JASIN
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Masterprint Xl Sp.z o.o.