brak logo

Nosag Polska. Sp. z o.o.

Tychy

Opinie o Nosag Polska. Sp. z o.o.

kolo 2016-03-16 19:26
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie przestańcie pisać takie bzdury na forum!!! A ty mewo jak jesteś taka odważna na forum ze obrażasz kierownika, jego żonę i pana Mroza to miej tez odwagę cywilną powiedzieć im to prosto w oczy. Nie sztuka pisac na forum. Acha i jezeli ktoś tu czegoś nie ogarnia to ty ortografii. Wy z tych wtryskarek to macie nieźle napieprzone w głowie.
2
kjkkkk 2016-03-17 16:18
Masz racje kierownictwo do DUPY
1
kubuś puchatek 2016-03-19 10:42
OJ czytam i kiwam głową .Prostactwo i jeszcze raz prostactwo.Krytyka pod katem innych osób .Kierownictwo radzi sobie jak może ,proszę nie krytykować .T.R ogarnia ten grandziołek jak może .Chwała Mu za to .Cieszmy się że są nowe projekty i wyzwania.A co do podwyższ-ki ,to się zgadzam nie docenia się starych pracowników pracujących prawie po10 lat ,ludzi którzy stworzyli tą firmę .Do T.R przyjrzyj się płacą i stażowi pracy swoich pracowników .Uczciwość wobec lojalnych i długo pracujących stażem .Docenieni pracownicy zwrócą swóje doświadczenie z nawiązką.Przeciez ten pracownik z dołu jest podporą zakładu ,.Myślę że większość ma podobne zdanie.
2
mewa 2016-03-19 17:26
Zgadzam się z przedmówczynią i do T.R nic nie mam jest w porządku i bardzo go cenie.Zawsze potrafi przyjść i pogadać i nie traktuje nikogo z góry,co do reszty to są tacy np.p.Mróz p.G niestety dają odczuć że pracownik fizyczny to niższa kategoria.Jesteśmy jedną firmą i wszyscy pracujemy na siebie nawzajem powinniśmy się szanować i doceniać,a nie dzielić na kategorie po studiach po zawodówce,bo nie każdy miał możliwości i warunki do kształcenia i jest wartościowym i uczciwym człowiekiem.
pracownik 2016-03-20 15:34
Myślę że mamy rację wszyscy .T.R jest doskonałym dyrektorem .Gdyby tylko spojrzał na płace obiektywnie i sprawiedliwie .Chłopcy z robomaców zarabiają naprawdę dużo ,w porównaniu do innych pracowników .Pracujących z tym samym stażem .PROSZĘ O DOCENIENIE DŁUGOLETNICH PRACOWNIKÓW.Przyjmuje sie nowych ,którzy mają stawkę prawie porównywalną do długoletnich pracowników.Powodzenia jutro na audycie .
taki jeden 2016-03-20 17:00
Ludzie zaczną odchodzić z firmy jak tak będzie dalej. Nowi juz odchodzą. Z robomacow odchodzi jeden koles i podobno wywalili te laske co pracowala z chlopcami z robomacow. Z wtryskarek tez kogoś zwolnili. T.R. Jest dobrym dyrektorem ale G. to kierowniczek który na niczym się nie zna i udaje kompetentnego.
pracofnik 2016-03-20 22:06
Taki jeden i inni po co o wewnętrznych sprawach firmy piszecie na forum? Co kogo obchodzi ze z wtryskarek kogoś zwolnili?
miśuszatek 2016-03-23 10:46
T.R. 5+/6, jeszcze tylko dobre podwyżki dla "starych" i będzie 6/6
zainteresowany pracą 2016-04-03 13:51
Witam wszystkich. Jestem zainteresowany pracą u Was na zgrzewarkach. Od agencji wiem że ona zatrudnia na trzy miesiące a później po tych trzech miesiącach Nosag bierze pracownika do siebie. fajna perspektywa. Czyli jak nie będę brał L4 i nie zepsuje maszyny ( mam doświadczenie na zgrzewarkach) to automatycznie przejdę po tych 3 miesiącach pod firmę? Odpiszcie bo poważnie się zastanawiam nad zatrudnieniem u was a wkrótce mam rozmowę o pracę u was w firmie.
T 2016-04-03 22:59
Uwaga jutro akcja alkomat
hjkjhhjj 2016-04-04 18:08
maszyn nie zepsujesz, one psuja się same
zainteresowany pracą 2016-04-04 18:56
Heh:-) czyli gdy nie będę brał L4 to po tych trzech miesiącach firma automatycznie mnie przejmie? Maszyny same się psują? Aż takie stare są czy złej jakości?
vv 2016-04-06 20:40
Wszystko zależy od dyrektora. Nie wszyscy automatycznie przechodzą. A nie wolałbyś na logistykę lub na robomaki?Akurat na robomacach jest trochę miejsca bo jeden pracownik odszedł a operatorkę zwalniają, na logistyce tez są wakaty. Zgrzewarki nie wiadomo kiedy będą znając nasze kierownictwuo.
trafionyzatopiony 2016-04-08 10:37
powiem tak. Firma nieuczciwa i oszukuje pracownikow agencyjnych już na starcie. Pracować przez trzy miesiące i z powodu jednego L4 wylecieć po 3 miesiącach? To już zachorować niewolno? Innych też wywalacie bez powodu po 3 miesiącach?Nagle po okresie próbnym ktoś wam nie pasuje a jakoś wczesniej pasował i umowy przedłużaliście co miesiąc? żałosne!!!
2
Mikołów 2016-04-20 12:35
Niestety muszę się zgodzić z @trafiony zatopiony. Mnie też nie przedłużono umowy, mimo że pracowałem na różnych dzialach dawałem radę, mam doświadczenie na zgrzewarkach i uprawnienia na wózki widłowe plus inne kwalifikacje!! Firma, zwalnia osoby które chcą pracować a tymczasem co widzę?! Na olx ogłoszenie, że szuka pracowników na różne działy i to nie przez agencję tylko pod firmę!!!! To ja jeździłem z innego miasta do roboty, starałem się, robiłem za kogoś ( starzy pracownicy się opierniczaja a nowych się wykorzystuje) i co, zwolniliscie mnie mimo iż mam doświadczenie!!! Zwolniliscie też innych, na wtryskarkach też były Laski z doświadczeniem na zgrzewarkach i je wykopaliscie, niepełnosprawnych też a wiem od znajomego z waszej chorej firmy że szukacie osób z grupą inwalidzka. Jak można zwalniać pracowników z doświadczeniem na zgrzewaniu i jednocześnie szukać innych ludzi, od których nie wymaga się tego doświadczenia?!Jesteście oszustami i życzę wam aby was trafił szlag skoro traktujecie ludzi jak śmieci.
3
Stara pracownica 2016-04-23 07:47
Ciekawe czy jak dostaniesz 30 gr podwyżki to będziesz tak szczekał cwaniaku na starych pracowników którzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robija ale trzymają ta firmę na nogach... tylko starzy pracownicy tego trupa trzymają jeszcze przy życiu. A taki typ jak ty ma jeszcze czelność się wypowiadać skoro nawet nie wie co się dzieje w firmie www.żal.pl
1
czarna 2016-04-23 08:09
Zgodzę się, że ta firma jest żałosna, zwalniają ludzii którzy mają doświadczenie i uprawnienia. Pracowałam tu bardzo krótko na wtryskarkach, mam doświadczenie w zakładach produkcyjnych, w tym na zgrzewarkach i zostałam zwolniona chyba tylko dlatego bo już młoda nie jestem. A faktycznie widziałam ogłoszenie że szukacie ludzi na zgrzewanie i tego doświadczenia nie wymagacie no to o co tu chodzi?! Chyba jest tak, że jak ktoś nie jest zbyt atrakcyjny albo starszy to się go pozbywacie. wstyd i chamstwo.
2
kłapołuch 2016-04-26 11:45
Do dyrekcji za nie długo zostaniecie wy i super nowe laski bo stara ekipa już szuka pracy tylko czekać jak zaczną rzucać papierami jeden po drugim.To co się dzieje w firmie to chyba nigdy takiej katastrofy nie było.Żal patrzeć.
2
Stara pracownica 2016-04-27 10:06
D.R Rozumie że rozum przychodzi z wiekiem ale co do Ciebie mam wielkie wątpliwości czy kiedykolwiek to nastąpi, po za tym po twoim wpisie przypuszczam że w szkole też za dużo mądrego nie miałeś do powiedzenia, a rodzice nie nauczyli cie szacunku dla innych. Myślisz że masz pierwsza w życiu pracę to już Ci mozna kogokolwiek oceniać i obrażać. Skoro nie kryjesz sie z tym co myślisz to przyjdź i powiedz to prosto w oczy bo podpisać sie D.R każdy może. Zapraszam na tydzień popracować na wtryskarki to zobaczymy czy dalej będziesz uważał że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robimy, bo jeśli nie znasz sie na robocie to sie nie wypowiadaj. I myśl co piszesz bo biura też czytają... i siedzenie na nocy może ci się skończyć.
1
zdziwiony 2016-04-28 18:02
To co czytam i nie dowierzam .Ludzie zachowujecie sie jak dzieci z przedszkola.
Jesteście dorośli czy niedorozwinięci.Szanowni Państwo piszecie bzdury na tym forum ,sami podkładacie sobie kłody pod nogi .Bo osoby z biur też czytają wasze wpisy i śmieją się ,myśląc pewnie co za prostaki pracują na produkcji.Nowi pracownicy jak już pracujecie z Nami ,to szanujcie ludzi pracujących tutaj.Prostackie zachowanie nie świadczy dobrze o Was ,Wasze wpisy i niecenzuralne odpowiedzi tylko potęgują opinie i intelekcie jaki reprezentujecie .Oczywiście nie dotyczy to wszystkich nowych.Spora grupa chce pracować i ceni sobie Nasze towarzystwo.Zastanówcie co piszecie o innych ,przestańcie rzucać obelgami pod kątem innych osób.Jest nie prawdą że na nocckach nic się nie robi (oszczerstwa nie okiełzane) Pamiętajcie osoby z biur czytają WaSZE WPISY ,UWAŻAJCIE CO PISZECIE .a NAJLEPIEJ DAJCIE SPOKÓJ Z TYM FORUM .
4
TECHNICY 2016-05-12 15:52
Jak to jest że firma istnieje ponad 10 lat i nie przynosiła nigdy dochodów a w 2015 przyniosła ???. Grupa Defta już dawno by zklikwidowała ten zakład albo przeniosła go do Rumunii np. , nie róbcie ludzi w konia (szczególnie tych z najdłuższym stażem) że tylko kryzys i same straty. Odpowie ktoś ???
6
momo 2016-06-02 21:25
I o to proszę Państwa nadszedł ten dzień, dzień niezwykły, dzień na który czekali z nadzieją wszyscy, dzień dla niektórych najważniejszy w całym roku, dzień o którym mówiono od marca i pewnie będzie o nim mówione przez kolejne miesiące tylko w "trochę" innym kontekście......dzień podwyżek.... tak, tak proszę Państwa - nie pomyliłem się - podwyżek!!!
I jeszcze te gratulacje...wstyd i żenada to najdelikatniejsze słowa które tutaj przytoczę, bo inne zostałyby wykasowane przez administratora
Pozdrawiam wszystkich dusigroszy...
7
Nina 2016-07-21 15:17
Niestety ja też poszukuje pracy jako operator maszyn mimo że mam wykształcenie wyższe magisterskie. .. a życie weryfikuje potem...także opinia ,,trzeba było się uczyć'' jest nie na miejscu. ..
3
gigi 2016-07-28 16:20
45 zł na godz plus premia w okresie próbnym
6
Sylwia 2016-08-21 04:20
Nina sorry, ale ja mam technikum i nigdy nie podjalbym pracy niżej swoich kwalifikacji. Zaden pracodawca nie potraktuje takiej osoby jak ty poważnie. Albo nic nie umiesz, albo jestes w podeszłym wieku lub jestes inwalidka, bo inaczej szukalabys zajecia zgodnie z wykształceniem. Na dłuższą metę pracujac jako fizol siadzie ci psychika- wiem co mówię
4
jhhjhjjhhh 2016-08-29 11:54
Znowu zwolnili nowych pracowników tak jest jak się przyjmuje pierwszych lepszych niewykwalifikowanych pracowników a potem się ich bezczelnie wyrzuca na "zbity pysk" wstyd dla takiego zakładu.Jeden drugiemu du....pe obsrywa ,plotki mijające się z prawdą, intrygi itd i jeszcze inne sprawy kto pracuje tam to wie o co chodzi
4
Em 2016-08-30 12:12
Witam
Jak wygląda u was praca w utrzymaniu ruchu ?
1
Jack 2016-08-30 18:19
@stary pracownik, na początku każdy musi się wprawić, więc nie wszyscy wyrabiają od razu normę. Należy nowemu pracownikowi wytłumaczyć dokładnie co i jak ma robić. No cóż, ale Tobie nie podoba się chyba żaden nowy pracownik, skoro piszesz, że są "beznadziejni" i "się nie nadają" . Jeżeli rzeczywiście "zgłosisz te osoby do wywalenia", to będziesz zwykłym, pospolitym, ordynarnym KAPUSIEM.
4
zbysiu 2016-08-31 13:18
W utrzymaniu ruchu robota spokojna na luziku, tylko trzeba uważać na humor tokarza, kto zna ten wie o czym mowa.
12
kozi467 2016-09-10 01:41
Tokarz każdego dnia ma dobry humor jak nie widzi produkcji
8
Tomek 2016-09-29 09:04
Witam mam pytanko czy na gientarkach ustawiacze zarobi 4 tysiące mam kolegę który sie chwali ze zarobi 4 klocki na rękę spoko jak by zarobił tylko szczerze w to watpię pozdrawiam Tomek
2
Gg 2016-09-29 12:02
Zarobi tyle w zależności od stawki jaką ma, a one się różnicują mniej więcej od 20 zł do dużo wzwyż. Także łatwy przelicznik .
3
Kaśka 2016-09-30 09:42
Nawet jak by mial 30 pln bruto to tyle nie zarobi 30 razy 160 godzin to jest 4800 pln bruto ztego podatek jakies 1500 pl nawet wiecej to na reke wychodzi 3300 pln przy 30 pln bruto a takich stawek u nas nie ma sciemi ten gosc jest taki jeden co to dodaje zawsze ha ha pozatem ma dziewczyne w robocie a za plecami krenci z nina
8
Chętna 2016-10-20 11:09
słyszałam, żę jak chcę pracować w firmie nosag to musze mieć dużą tubkę wazeliny żeby wchodzić starym pracownikom w du...pe bo mydło nie wystarcza czy to prawda?
13
gigi 2017-02-02 13:06
.....a w gimnazjum nie nauczyli się do czego używamy kropki w pisanej wypowiedzi ?
TRUMP 2017-02-03 07:59
"ma się tych swoich pupileczków co chodzą i liżą mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kto to jest to niech sam sobie w oczy spojrzy w lustereczko i powie przecie kto jest największym podpie....laczem na świecie" JAKIEŚ KONKRETY ? KTO,CO,JAK? DZIĘKI
2
oNA 2017-02-08 10:59
Co drugi to członek rodziny, więc nie dziwota że wszystko wie
6
ble 2017-03-23 18:19
jak wygląda sprawa rotacji? duzo zwolnień mam. na mysli wyższe stanowiska
pozdrawiam
ble 2017-03-23 18:39
mam na myśli brygadzistow kierowników i technicznych
1
stary 2017-05-12 14:52
Jest kiepsko,kierownik do bani niczego nie ogarnia a jak masz do niego pytanie to odpowiada tak jak by mu 5 klepki brakował,zero kontaktu z pracownikami a dyrektor patrzy i nic z tym nie robi
8
nowy 2017-05-12 15:14
O którego kierownika się rozchodzi. Jaki dział?
1
ktoś 2017-05-18 14:09
Kiero od produkcji rzecz jasna. Przynajmniej tak wnioskuję z opisu. Niestety ciężko się niezgodzić...faktycznie facet odpowiada na pytania jakby był z innej planety. Nic się nie zmieni dopóki on nie spoważnieje. Fakt faktem, że na jego stanowisku ma praktycznie całą firmę na głowie, jest tego trochę...ale minął czas na wdrażanie się, a efektów i poprawy jak nie było tak nie ma. Nie wiadomo jak ktoś inny poradziłby sobie na tym stanowisku - bo kierownik czasami nie ma nic do powiedzenia, ale chociaż w kontaktach z pracownikami mógłby być bardziej prostolinijny i nie owijać w bawełnę.
5
Jarek 2017-05-19 02:20
Kocham Cię Daria <3
12
yo tam był 2017-06-07 19:16
i nie zmienia się nic:D
1
Wyłonacył 2017-06-09 21:39
Ludzie przychodzą i odchodzą to się nie zmienia :)
6
Andrzej 2017-06-14 22:03
Był brygadzista i nie ma brygadzisty... Wzieli chłopa z giełdy kwiatowej i myśleli że zrobią z niego brygadziste hahaha
6
Kononowicz 2017-06-17 09:16
Nie ma ludzi do roboty... NIe ma stojaków na wysyłkę... Nie ma niczego...
2
Feluś 2017-06-20 14:55
Ta firma to porażka ,kadra do bani nie radzą sobie z niczym , a ludzie odchodzą bo brak szacunku i perspektyw .Nie ma kto kadry chwycić za łeb jak był Pokorski to trzymał ich w ryzach , a tak to jak psy puszczone ze smyczy.
3
MRÓZ 2017-06-22 18:08
DO WSZYSTKICH NOWYCH - NIE PRZYCHODŹCIE NA ROZMOWY BO NIE MA TU PRZYSZŁOŚCI.
5
jkaś tam 2017-06-25 11:43
Na tych wtryskarach to czysty wyzysk, a ten nowy projekt to badziewie jakieś, klientowi w tyłek wchodzą, a operatorki cierpią, tylko robić i robić....
1
Zostaw swoją opinię o Nosag Polska. Sp. z o.o. - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nosag Polska. Sp. z o.o.