brak logo

Nosag Polska. Sp. z o.o.

Tychy

Opinie o Nosag Polska. Sp. z o.o.

Gg 2016-09-29 12:02
Zarobi tyle w zależności od stawki jaką ma, a one się różnicują mniej więcej od 20 zł do dużo wzwyż. Także łatwy przelicznik .
3
Kaśka 2016-09-30 09:42
Nawet jak by mial 30 pln bruto to tyle nie zarobi 30 razy 160 godzin to jest 4800 pln bruto ztego podatek jakies 1500 pl nawet wiecej to na reke wychodzi 3300 pln przy 30 pln bruto a takich stawek u nas nie ma sciemi ten gosc jest taki jeden co to dodaje zawsze ha ha pozatem ma dziewczyne w robocie a za plecami krenci z nina
8
Chętna 2016-10-20 11:09
słyszałam, żę jak chcę pracować w firmie nosag to musze mieć dużą tubkę wazeliny żeby wchodzić starym pracownikom w du...pe bo mydło nie wystarcza czy to prawda?
15
gigi 2017-02-02 13:06
.....a w gimnazjum nie nauczyli się do czego używamy kropki w pisanej wypowiedzi ?
1
TRUMP 2017-02-03 07:59
"ma się tych swoich pupileczków co chodzą i liżą mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kto to jest to niech sam sobie w oczy spojrzy w lustereczko i powie przecie kto jest największym podpie....laczem na świecie" JAKIEŚ KONKRETY ? KTO,CO,JAK? DZIĘKI
2
oNA 2017-02-08 10:59
Co drugi to członek rodziny, więc nie dziwota że wszystko wie
10
ble 2017-03-23 18:19
jak wygląda sprawa rotacji? duzo zwolnień mam. na mysli wyższe stanowiska
pozdrawiam
1
ble 2017-03-23 18:39
mam na myśli brygadzistow kierowników i technicznych
2
stary 2017-05-12 14:52
Jest kiepsko,kierownik do bani niczego nie ogarnia a jak masz do niego pytanie to odpowiada tak jak by mu 5 klepki brakował,zero kontaktu z pracownikami a dyrektor patrzy i nic z tym nie robi
10
nowy 2017-05-12 15:14
O którego kierownika się rozchodzi. Jaki dział?
3
ktoś 2017-05-18 14:09
Kiero od produkcji rzecz jasna. Przynajmniej tak wnioskuję z opisu. Niestety ciężko się niezgodzić...faktycznie facet odpowiada na pytania jakby był z innej planety. Nic się nie zmieni dopóki on nie spoważnieje. Fakt faktem, że na jego stanowisku ma praktycznie całą firmę na głowie, jest tego trochę...ale minął czas na wdrażanie się, a efektów i poprawy jak nie było tak nie ma. Nie wiadomo jak ktoś inny poradziłby sobie na tym stanowisku - bo kierownik czasami nie ma nic do powiedzenia, ale chociaż w kontaktach z pracownikami mógłby być bardziej prostolinijny i nie owijać w bawełnę.
7
Jarek 2017-05-19 02:20
Kocham Cię Daria <3
17
yo tam był 2017-06-07 19:16
i nie zmienia się nic:D
2
Wyłonacył 2017-06-09 21:39
Ludzie przychodzą i odchodzą to się nie zmienia :)
9
Andrzej 2017-06-14 22:03
Był brygadzista i nie ma brygadzisty... Wzieli chłopa z giełdy kwiatowej i myśleli że zrobią z niego brygadziste hahaha
9
Kononowicz 2017-06-17 09:16
Nie ma ludzi do roboty... NIe ma stojaków na wysyłkę... Nie ma niczego...
6
Feluś 2017-06-20 14:55
Ta firma to porażka ,kadra do bani nie radzą sobie z niczym , a ludzie odchodzą bo brak szacunku i perspektyw .Nie ma kto kadry chwycić za łeb jak był Pokorski to trzymał ich w ryzach , a tak to jak psy puszczone ze smyczy.
6
MRÓZ 2017-06-22 18:08
DO WSZYSTKICH NOWYCH - NIE PRZYCHODŹCIE NA ROZMOWY BO NIE MA TU PRZYSZŁOŚCI.
12
jkaś tam 2017-06-25 11:43
Na tych wtryskarach to czysty wyzysk, a ten nowy projekt to badziewie jakieś, klientowi w tyłek wchodzą, a operatorki cierpią, tylko robić i robić....
2
Jórek 2017-07-04 12:33
Jak się nie podoba to zawsze można pójść do pracy na kasę do Biedronki. lub na zgrzewanie . Cały czas są wolne etaty
7
jeszcze pracownik 2017-07-19 15:36
sposob na podwyżkę ? Rzucić papierami z wypowiedzeniem to od razu 5,50 podwyzki, na godzinę !!
6
druciarz 2017-07-19 15:42
Ukraińców więcej na stawkach wyższych niż obecni pracownicy (!) , chwalenie jacy to oni wydajni tylko gdzie tu jakość ? Widać dawno reklamacji nie było....firma ma z tego powodu zyski więc zero szacunku dla starych pracownikow, no bo i po co starzy ?? Doświadczeni ?? A w sumie żenada roku
7
pracownik 2017-07-19 18:45
Kierownik jest JEDEN ????????????????
7
Feluś 2017-07-20 20:25
Kierownik do bani oczywiście produkcji chociaż reszta nie lepsza,a Raczek cóż zszedł na psy kolesiostwo z łysym na całego ludzie się już nie liczą.Ciekawe co mu łysy obiecał że mu tak w tyłek włazi. Wielki kierownik z kajecikiem pod pachą a dyrektor techniczny z miotła po hali zasuwa. Żenada Raczek pobudka
15
nowy 2017-08-06 10:25
Ile firma zarabia na niewypłacaniu wynagrodzeń zgodnych z umowami ? Co miesiąc komuś czegoś nie wypłacają ( bo niby wina systemu ?!) a jak się ktoś nie upomni to tego nie dostaje. To jest normą ?
5
Wyłonacył 2017-08-06 12:37
Da ci podwyżkę a i tak ten super "system" cię czaruje co miesiąc :) proponuję niech firma przeszkoli ludzi z obliczania sobie wynagrodzenia, bo takich osób jak ty może być więcej, a 15 minut ich nie zbawi na przeszkolenie
5
welding 2017-09-17 13:27
Faktycznie ,często się zdarza ze cos jest nie tak z wynagrodzeniem ,ale to wszystko jest do wyjasnienia.
Ale martwić powinno Nas to co się dzieje w firmie .Pracownicy odchodzą ,przychodzą cudzoziemcy ,Ale nie na każdym stanowisku da się pracownika zastąpić .A to co sie dzieje ostatnimi czasy ,to powinno niepokoić .Pracownicy się zwalniaja ,w innych firmach dostaja więcej .Doswiadczonych,wieloletnich się nie docenia .Nowi co nie którzy maja stawkę wieksza na starcie niż długoletni pracownicy z ogromnym dośwaidczeniem.Morale wśród pracowników spadają .Najlepszych techników ,pracujacych solidnie karze się ,zamiast motywować do pracy .Panie Tomku prosze otworzyć oczy ,bo zachwilę pracownicy z Ukrainy zostaną.W każdym dziale jest ktoś z pracowników którzy nie czują że firma ich dostrzega ich pracę i zangażowanie .Myśl do przemyślenia .
9
Nie jestem robotem 2017-09-17 13:52
Dziendobry a czego ty chcesz wiecej za taka robote chcesz to sie zwolni idz gdzie indziej robota dla lasek po zawodowne i to jeszcze jaka leciutka wszedzie tak pisza ze ukraincy ze ida gdzie lepiej to idz mi tam pasuje praca leciutka za taka prace adekfatne wynagrodzenie tylko czasem monotone i zdazaja sie wypadki ale i tak te 3000 na reke dla ustawiacza maszyn to jest spoko ps zdrówka zyczymy zaloga cala
7
Marta 2017-09-18 09:15
Są różne opinie o pracy w Nosag Polska, dlatego zapytam jeszcze raz jak się Wam tam pracuje, żeby ustalić dla osób zainteresowanych jaka jest naprawdę tam atmosfera. Bo skrajne opinie powodują, że nie da się tego ustalić.
6
A 2017-09-19 17:48
Ale nie ładnie piszczcie na kolegę z pracy. Proszę się nie bać i podpisać się pod wypowiedzią .
Gorzej jest z wami niż z babami .
7
12345 2017-09-21 16:39
Jeśli nie zmienicie kierownika Adama to wierzcie w to że on doprowadzi do upadku tej firmy a Tomek Raczyński jako dyrektor nie chce tego zauważyć. Jako dyrektor miał wiele skarg i powiedział że przeprowadzi z każdym pracownikiem rozmowę czego nie dotrzymał.
11
12345 2017-09-21 16:48
Adam, Ciebie powinni zdegradować z tego stanowiska pracy bo się nie nadajesz. I w 100% ludzie się na to godzą.
11
sasdffh 2017-09-21 20:17
Dziewczyny mniejmy swój glos jako operatorki , nazekamy na kierownika ,bo wiemy jaki jest beznadziejny ,zawalczmy o zmianę kierownictwa zluzmy pismo ,i podpiszemy się pod tym ze chcemy zmiany. Nie bujmy się bo nie mamy czego . Chcemy zeby bylo dobrze tak jak kiedys.
9
XDDD 2017-09-21 20:20
xD
1
Kotek 2017-09-22 16:36
No proszę ogólne poruszenie
Dobrze jak się. Nic nie robi ,to się nic nie ma.Moze Wam się uda
3
Zełus 2017-09-23 20:19
Całe kierownictwo do wymiany !!
6
Mojżesz 2017-09-23 20:23
Wysyarczylo by lysego zdegradowac.
9
spawarki 2017-09-24 10:23
To prawda niesprawiedliwość ,karze sie dobrych techników i brygadzistów .Zamiast ich motywować .Nie pamieta się że to pracownicy produkcyjni to potencjał tego zakładu .Nagradza się Tych którzy na to nie zasłużyli .To nie jest tak żw pracownicy z dołu nic nie rozumieja .Prosze wziąść pod uwagę że to są ludzie .Lepsza komunikatywność między pracownikami doprowadzi do sukcesu .A co do Pana A.G. to prawda nie słucha Swoich pracowników ,mie umie rozwiązywac problemów ,nie ma kontaktu z Nimi .
8
arnold 2017-09-26 12:37
awansujcie xerxesa,im szybciej tym lepiej
2
Marta 2017-09-27 11:44
@spawarki może warto zwrócić uwagę pracodawcy, że jest dysproporcja w traktowaniu pracowników? Że Wy się czujecie gorzej? Jak myślisz mogłoby to w czymś pomóc? Może wtedy zmieniłaby się atmosfera w Nosag Polska. Sp. z o.o.
1
deXter 2017-10-02 12:32
To smutne że koleś miał wypadek i tak go obsmarowywują na forum, no cóż taka już natura Polaka
kto ja jestem polak mały, mały zawistny i podły
3
C 2017-10-04 09:14
No tak Fracuz jak Francja tuli ogon, wywiesza białą flagę i sprzedaje prosperującą i przynoszącą zyski firmę.
2
Marta 2017-10-05 13:10
Widzę, że dyskusja trochę zaczęła odbiegać od meritum. Zatem czy mogę prosić o merytoryczne i rzetelne wypowiadanie się o Nosag Polska? Zaglądają tu osoby w poszukiwaniu informacji o firmie i takie wypowiedzi będą im bardzo pomoce.
3
Były pracownik 2017-10-11 07:23
Jak tam ryżowy człowiek co chodzi co dwie godziny na przerwę i nawet nagany z tego nie ma a może kierownik produkcji wie o wszystkim i ryż ma na to przyzwolenie 2x po 15 minut i do tego 30 minut normalnej przerwy a pózniej przy kompie siedzi i telefonik w ręce może mu jakaś dodatkowa robotę znajdziecie na zakładzie bo z tego co pamietam to Jacek ogarniał więcej i sam niektóre rzeczy robil
22
Nowy 2017-10-15 19:03
Już jeden na bendingu jest rudy to wystarczy
6
jeszcze pracownik 2017-10-16 23:06
Marta, opinia dokładnie taką jaką tu mogłaś przeczytać, niestety nie dość że wynagrodzenia zaniżane i potem dopiero jak się pracownik upomni to dostaje gotówkę do reki, to jeszcze brak komunikacji, nieodpowiednie zarządzanie i ogólne zakłamanie kierownictwa. Na pokaz AG przed Anglikami pokazał że wywozi palety a tak na prawdę NIGDY tego nie robi, chamsko traktuje podwładnych i niestety firma póki dyrekcji oczy się nie otworzą, będzie zatrudniać Ukraińców
6
xyz 2017-10-16 23:11
To są rzetelne wypowiedzi
Same fakty
5
don kojote 2017-10-18 05:36
coto za ochroniarz na rano pracuje Kartofel uwaga KABEL donosi na wszystkich . Nawet na kierownictwo firmy - nowy a kabluje
1
123---------456 2017-10-18 05:42
szczera prawda ----------------------------- kartofel
1
Luj 2017-10-18 10:18
Ok
Zostaw swoją opinię o Nosag Polska. Sp. z o.o. - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nosag Polska. Sp. z o.o.