Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hewlett-Packard Polska

Pracowałeś w firmie Hewlett-Packard Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2008-12-03 15:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
generalnie porażka - dużo gadania, mało robienia. dużo lansu, mało wyników. Mowię tu o HP GDAS - po prostu porażka.
Im głupszy - tym wyżej do góry.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-02-24 21:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram przedmówcę. Duże różnice pomiędzy poszczególnymi działami, ale jeśli chodzi o GDAS to nie pozostaje nic jak tylko przytaknąć. Umiejętności i chęć solidnej pracy nie są tu doceniane. Na prawdziwy rozwój zupełnie nie ma szans. Nie zgodzę sie tylko z tym lansem, ja tam nie zauważam takowego :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-02 14:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj - widzę, że nie jestem jedyna, która chce się poskarżyć. Popieram! - Nie idźcie do GDAS! - uciekłam po trzech latach katorgi (cęziko było pracę znaleźć z takim "doświadczeniem")
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2010-01-22 22:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może ktoś wie o jakiej rzędu kasie można mówić przy stanowisku Project Manager?
Zastanawiam się tylko czy to nie jest przypadkiem ładnie ubrany w słowa handlowiec:)biorąc pod uwage zakres odpowiedzialności z ogłoszenia HP.
zdjecie uzytkownika
sales_HP - 2010-08-27 12:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WIELKI NEGATYW DLA PODOBNO wielkiej ORGANIZACJI. Rekrutacja to żenada i wysoki poziom niekompetencji. Strata czasu i energii.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-30 11:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brak możliwości rozwoju w HP? nie chce mi się wierzyć, że firma nic nie oferuje swoim pracownikom. Takie potęgi zwykle stają na głowie, żeby zespół był na jak najwyższym poziomie. Przyłączam się do pytania Krzyśka- ile wyciąga w HP Project Manager?
zdjecie uzytkownika
Fox - 2014-07-15 14:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważajcie na tą firmę! Nie szanują ludzi płacą minimalne wynagrodzenia i robią tak żebyś nie wiedział co dzieje się w firmie. Od ciebie wymagają nie wiadomo czego a sami nie chcieli mi dać podwyżki przez 5 lat i zarabiałem 2200zl. - do ręki w Warszawie jako informatyk! FIRMA DNO - ludzie na stanowiskach menagerskich wymieniają się między sobą i normalny człowiek nie ma szans a do tego nikt nigdy ci nie powie - DOBRA ROBOTA! Dla nich człowiek się nie liczy. Mało tego koledze z zespołu który miał 2 lata do okresu ochronnego dali wypowiedzenie bo im przeszkadzał! Nie wiążcie przyszłości z tą firmą (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
korpoludek - 2015-05-11 11:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako doświadczony korpoludek pracowałem już w niejednym dziale w HP i krótko opisałbym to tak: GDAS - (2 lata) dobry dział od razu po studiach, pracuje tu dużo młodych osób wśród których łatwo znaleźć fajnych znajomych. Można się wiele nauczyć i po 2-3 latach dosyć łatwo znaleźć dużo lepiej płatną pracę.
HP Serwis - najstarszy dział w HP (obecnie pracuję ponad 5 lat) wysoka kultura pracy, ludzie bardzo mili i pomocni, dobre warunki pracy, niespotykanie nigdzie indziej benefity.
Ogólnie dałbym taką radę wszystkim przychodzącym do HP - ELASTYCZNE GODZINY PRACY to mega zaleta, co sobie wynegocjujesz na początku z tym zostaniesz (korporacja jest bardzo konserwatywna jeśli chodzi o podwyżki), jak wykonywana praca się znudzi lub nie spodoba to łatwo jest się przenieść do innego działu i znaleźć inne zajęcie w ramach HP.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hewlett-Packard Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Hewlett-Packard Polska ?
Zadaj pytanie
alert