Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hewlett-Packard Polska

Pracowałeś w firmie Hewlett-Packard Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2008-12-03 15:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
generalnie porażka - dużo gadania, mało robienia. dużo lansu, mało wyników. Mowię tu o HP GDAS - po prostu porażka.
Im głupszy - tym wyżej do góry.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-02-24 21:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram przedmówcę. Duże różnice pomiędzy poszczególnymi działami, ale jeśli chodzi o GDAS to nie pozostaje nic jak tylko przytaknąć. Umiejętności i chęć solidnej pracy nie są tu doceniane. Na prawdziwy rozwój zupełnie nie ma szans. Nie zgodzę sie tylko z tym lansem, ja tam nie zauważam takowego :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-02 14:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj - widzę, że nie jestem jedyna, która chce się poskarżyć. Popieram! - Nie idźcie do GDAS! - uciekłam po trzech latach katorgi (cęziko było pracę znaleźć z takim "doświadczeniem")
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2010-01-22 22:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może ktoś wie o jakiej rzędu kasie można mówić przy stanowisku Project Manager?
Zastanawiam się tylko czy to nie jest przypadkiem ładnie ubrany w słowa handlowiec:)biorąc pod uwage zakres odpowiedzialności z ogłoszenia HP.
zdjecie uzytkownika
sales_HP - 2010-08-27 12:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WIELKI NEGATYW DLA PODOBNO wielkiej ORGANIZACJI. Rekrutacja to żenada i wysoki poziom niekompetencji. Strata czasu i energii.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-30 11:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brak możliwości rozwoju w HP? nie chce mi się wierzyć, że firma nic nie oferuje swoim pracownikom. Takie potęgi zwykle stają na głowie, żeby zespół był na jak najwyższym poziomie. Przyłączam się do pytania Krzyśka- ile wyciąga w HP Project Manager?
zdjecie uzytkownika
Fox - 2014-07-15 14:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważajcie na tą firmę! Nie szanują ludzi płacą minimalne wynagrodzenia i robią tak żebyś nie wiedział co dzieje się w firmie. Od ciebie wymagają nie wiadomo czego a sami nie chcieli mi dać podwyżki przez 5 lat i zarabiałem 2200zl. - do ręki w Warszawie jako informatyk! FIRMA DNO - ludzie na stanowiskach menagerskich wymieniają się między sobą i normalny człowiek nie ma szans a do tego nikt nigdy ci nie powie - DOBRA ROBOTA! Dla nich człowiek się nie liczy. Mało tego koledze z zespołu który miał 2 lata do okresu ochronnego dali wypowiedzenie bo im przeszkadzał! Nie wiążcie przyszłości z tą firmą (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
korpoludek - 2015-05-11 11:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako doświadczony korpoludek pracowałem już w niejednym dziale w HP i krótko opisałbym to tak: GDAS - (2 lata) dobry dział od razu po studiach, pracuje tu dużo młodych osób wśród których łatwo znaleźć fajnych znajomych. Można się wiele nauczyć i po 2-3 latach dosyć łatwo znaleźć dużo lepiej płatną pracę.
HP Serwis - najstarszy dział w HP (obecnie pracuję ponad 5 lat) wysoka kultura pracy, ludzie bardzo mili i pomocni, dobre warunki pracy, niespotykanie nigdzie indziej benefity.
Ogólnie dałbym taką radę wszystkim przychodzącym do HP - ELASTYCZNE GODZINY PRACY to mega zaleta, co sobie wynegocjujesz na początku z tym zostaniesz (korporacja jest bardzo konserwatywna jeśli chodzi o podwyżki), jak wykonywana praca się znudzi lub nie spodoba to łatwo jest się przenieść do innego działu i znaleźć inne zajęcie w ramach HP.
zdjecie uzytkownika
lilka - 2015-07-15 13:11:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Fox jeśli to prawda że zarabiałeś netto ponad 2000 zł u nich w takiej korporacji to moim zdaniem nie masz prawa narzekać, to moim zdaniem jak na polskie warunki bardzo dobre. a co do podwyżki, może po prostu twoja praca na danym stanowisku nie była godna podniesienia wynagrodzenie, szukaj też winy po swojej stronie
zdjecie uzytkownika
sir_luc - 2015-07-29 16:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypowiem się, ponieważ miałem okazję ( celowo pomijam słowo "przyjemność" ) pracować w tej firmie w dziale GDAS na Szturmowej.Niestety nie mogę zbyt wiele dobrego napisać o tej firmie. Jedynie co, to chyba to, że można kogoś dość fajnego czasami poznać, natomiast sama kadra menadźerska , kierownicza przynajmniej w moim przypadku i zespole była delikatnie mówiąc niekompetentna, zarówno jeśli chodzi o elementy psychologiczne - intuicyjne , jak i merytoryczne. Faktycznie również doznałem szybko wrażenia , że większość z nich nie wie co tak naprawdę przetwarzają te systemy i jak działają. Oczywiście ode mnie wygali od razu wiedzy kompletnej choć byłem tzw. świeżakiem i nie miałem czasu na zapoznanie się z zagadanieniem, poniweważ problemy pojawiały się online i taka również wymagana była ode mnie odpowiedź. Dokumentacja mierna, stworzona przez developera na odwal i tak aby była na wysokim poziomie, a jeżeli na niskim ( nazwy tabelek - to i tak nie omawiały tematu warunków na procesy , złączeń w tabelach , relacji czy opisów podprocesów ) , de facto nic nie pomagały ; brak możliwości dowiedzenia się o szczegóły IT, które były wymagane do prawidłowego zmierzenia się z problemem.
Oczywiście, również miałem wrażenie że jestem tam pionkiem i nawet przez kierownika byłem nie wiem czy ironicznie i lekceważąco traktowany, mimo że był w moim wieku. Bardzo dużo gadania tzw. "trash talk" - korporacyjnego ględzenia o niczym czy to na spotkaniach zespołu czy tzw coffe talk czy w korespondencjach. Też miałem wrażenie, że jeśli więcej wiesz, tym gorzej będziesz traktowany.
Sztucznie tworzone imprezki i sztuczna przymilność na początku(!) mająca na celu pozyskanie zaufania, miała póżniej na celu wytworzenia we mnie odczuć wyrzutów sumienia ( zbudowania sztucznej pseudo przyjacielskiej więzi), jeśli bym coś tzw. zawalił.
W czasie mojej krótkiej kadencji, poznałem tam wiele osób które dostały tam pracę po znajomości, bo tak się okazało, że znają tą albo ową osobę z kadry menadżerskiej :) Poza tym wszechobecna biurokracja o wszystko, sztuczne wydłużanie procedur, procesów tak typowe dla korporacji tu wydłużone do wielkich rozmiarów - i częste odsyłanie od jednej do drugiej osoby w przypadku jakiegoś pytania/ problemu, czyli tzw. umywanie rąk i brak pomocy.

Poza tym co chciałbym nadmienić, miałem wątpliwą okazję dostać umowę innej osoby z zespołu obok , na której była informacja o zarobkach. Nie wiem skąd taka niefrasobliwość u pań w HR może to chęć zepsucia mi humoru. Myślałem, że taka firma nie robi takich wpadek. POza tym co na świeżo pamiętam, w ostatnim dniu pracy musiałem nawet oddać plecak ( LOL ), który dostałem w czasie przyjścia , a był już troszkę brudny od wylanego wkładu długopisu w środku i naderwany miał zaczep, nie zraziło to jednak menadżera do jego odebrania. Zastanawiam się po co on jeszcze komuś ? Rozumiem , że chodzi o biednych ludzi ...
Nie wspomnę również o innych incydentach typu : mówienie co innego jednego dnia a nazajutrz przeciwnego - równo o 180 stopni . Oczywiście tyczy sie to kadry menadżerskiej i kierowniczej. Ale tak poza tym to całkiem fajna firma, tylko trzeba startować z wysokiego C.
zdjecie uzytkownika
karola - 2015-07-29 16:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Cześć,nazywam się Karolina chciałabym powiedzieć że firma jest bardzo pozytywnie nastawiona na nowych pracowników. Wiemrównież że pracuję się tam bezproblemowo. Myślę że jużw niedalekiej przyszłości również będę tam pracowała. Pozdrawiam wszystkich
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hewlett-Packard Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Hewlett-Packard Polska ?
Zadaj pytanie
alert