brak logo

Bosta-Beton

Warszawa

Opinie o Bosta-Beton

anonim 2009-05-13 09:23:38
bosta to taka sama [usunięte przez admina] jak cemex
OLEG 2014-03-26 16:30:55
ODRADZAM STANOWCZO PRACĘ W TEJ FIRMIE...W BIURZE, A TYM BARDZIEJ NA PRODUKCJI. PO WIELU LATACH TAM SPĘDZONYCH WIEM CO MÓWIĘ. LUDZIE OK, ALE KADRA ZARZADZĄJACA, TO ZDECYDOWANE DNO, A JAK WIADOMO RYBA PSUJE SIĘ OD GŁOWY...NIE IDZCIE TAM!
1
gigi36 2015-11-23 15:18:31
Hej ret a może Ty spróbujesz aplikować, a nie namawiasz innych.
Laki 2015-11-29 19:02:05
hej w firmie bosta trzeba założyć działalność gospodarczą i żeby zarobić trzeba zasuwać od 10 do 15 godzin dziennie czasami dłużej.
xde 2016-02-11 20:54:26
Powini zatródnic detektywów od kradziezy paliwa
fdsfcds 2016-02-14 11:41:56
Na tych Betonomieszarkach śmigają ROLNICY na Bizonie w RZniwa robota 24 h i tak im zostało zero tacha swiadczĄ usługe somisiadom niby pomoc somiecka a tak naprawde biorą chajs nie płacą PODATRKOW
vdffd 2016-02-16 08:04:17
hj - 2016-02-13 19:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na betoniarniach w Warszawce lepsze numery odchodzą kierowcy co jezdza na tarczkach pozyczaja swoje karty kierowcy tym co jezdza na tachografie cyfrowym 1 kierowca w 2 miejscach
zdjecie uzytkownika
asadis - 2016-02-14 11:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na tych Betonomieszarkach śmigają ROLNICY na Bizonie w RZniwa robota 24 h i tak im zostało zero tacha swiadczĄ usługe somisiadom niby pomoc somiecka a tak naprawde biorą chajs nie płacą PODATRKOW
fgdfd 2016-02-20 09:06:23

(2016-02-20 08:30:27) na tych betonomieszarkach to dobry wałek kierowca jeden na dobę śpią na kierownicy 1 tarczka z doby do śmieci i na drogę cacy nikt w firemkach nie sprawdza brakujących kilometrów i tarczek
lolo lol 2016-02-20 23:31:42
Sześć rumaków, kareta, muzyka z „Ojca chrzestnego” i płatki róż. Tak żegnano... szefa mafii. Władze Rzymu oburzone
JAK TO JEST? 2016-03-07 22:25:13
KONTROLA CZY KASA
ale jaja 2016-03-09 10:27:11
Warszawka Ukraincy za kierownicą Betonomieszarek 'Gruszek' PO konczyli się małorolni
Kierowiec wywrotki 2016-04-17 12:42:35
Ile trzeba dolać wody do pełnej gruszki betonu 20 litrów czy 200 litrów ?
bykol 2016-07-07 23:20:50
350 litrów będzie OKI
iiNNNNNDND 2016-07-25 22:48:47
Policja Techniczna operuje w Miastach i Wioskach nie ITD
Zostaw swoją opinię o Bosta-Beton - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bosta-Beton