brak logo

Bosta-Beton

Warszawa

Opinie o Bosta-Beton

anonim 2009-05-13 09:23
bosta to taka sama [usunięte przez admina] jak cemex
OLEG 2014-03-26 16:30
ODRADZAM STANOWCZO PRACĘ W TEJ FIRMIE...W BIURZE, A TYM BARDZIEJ NA PRODUKCJI. PO WIELU LATACH TAM SPĘDZONYCH WIEM CO MÓWIĘ. LUDZIE OK, ALE KADRA ZARZADZĄJACA, TO ZDECYDOWANE DNO, A JAK WIADOMO RYBA PSUJE SIĘ OD GŁOWY...NIE IDZCIE TAM!
2
gigi36 2015-11-23 15:18
Hej ret a może Ty spróbujesz aplikować, a nie namawiasz innych.
Laki 2015-11-29 19:02
hej w firmie bosta trzeba założyć działalność gospodarczą i żeby zarobić trzeba zasuwać od 10 do 15 godzin dziennie czasami dłużej.
xde 2016-02-11 20:54
Powini zatródnic detektywów od kradziezy paliwa
fdsfcds 2016-02-14 11:41
Na tych Betonomieszarkach śmigają ROLNICY na Bizonie w RZniwa robota 24 h i tak im zostało zero tacha swiadczĄ usługe somisiadom niby pomoc somiecka a tak naprawde biorą chajs nie płacą PODATRKOW
vdffd 2016-02-16 08:04
hj - 2016-02-13 19:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na betoniarniach w Warszawce lepsze numery odchodzą kierowcy co jezdza na tarczkach pozyczaja swoje karty kierowcy tym co jezdza na tachografie cyfrowym 1 kierowca w 2 miejscach
zdjecie uzytkownika
asadis - 2016-02-14 11:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na tych Betonomieszarkach śmigają ROLNICY na Bizonie w RZniwa robota 24 h i tak im zostało zero tacha swiadczĄ usługe somisiadom niby pomoc somiecka a tak naprawde biorą chajs nie płacą PODATRKOW
fgdfd 2016-02-20 09:06

(2016-02-20 08:30:27) na tych betonomieszarkach to dobry wałek kierowca jeden na dobę śpią na kierownicy 1 tarczka z doby do śmieci i na drogę cacy nikt w firemkach nie sprawdza brakujących kilometrów i tarczek
lolo lol 2016-02-20 23:31
Sześć rumaków, kareta, muzyka z „Ojca chrzestnego” i płatki róż. Tak żegnano... szefa mafii. Władze Rzymu oburzone
JAK TO JEST? 2016-03-07 22:25
KONTROLA CZY KASA
ale jaja 2016-03-09 10:27
Warszawka Ukraincy za kierownicą Betonomieszarek 'Gruszek' PO konczyli się małorolni
Kierowiec wywrotki 2016-04-17 12:42
Ile trzeba dolać wody do pełnej gruszki betonu 20 litrów czy 200 litrów ?
bykol 2016-07-07 23:20
350 litrów będzie OKI
iiNNNNNDND 2016-07-25 22:48
Policja Techniczna operuje w Miastach i Wioskach nie ITD
1
Emeryt 2017-01-19 20:35
Panowie z tego co wiem to prac w bosta beton w tej formie jest nie legalna i słyszałem od jednego gościa który tam pracował wygrał sprawę w sodzie i jest ponoć korzystny wyrok Sądu Najwyższego w tej sprawie który opiera na uchwale 7 sędziów Sądu Najwyszego
2
fergfergfer 2017-01-24 22:01
przez ZDM odbywa się w obecności funkcjonariusza policji. Ma on uprawnienia do ukarania kierowcy mandatem za ewentualne wykroczenia. Stanowiska kontrolne znajdują się na ulicach: Łopuszańskiej, Przyczółkowej, K. Wóycickiego, Połczyńskiej i w al. Krakowskiej. W przypadku uzasadnionych podejrzeń naruszenia prawa, policja może jednak zatrzymać kierowcę w dowolnym miejscu Warszawy i nakazać mu przejazd na stanowisko kontrolne.
Syta, Pożarowa, Zawodzie, Plytowa, Mszczonowska, Księżnej Anny kierowcy np na Betonomieszarkach mają 2 WZ na drogę 7 lub 8 metrów betonu 2 WZ schowana, tak samo wywrotki, patelnie Bącćie CZUJNI
3
gbgtbggt 2017-01-30 09:36
Naliczone dotąd kary sięgają 400 tys. zł. Wpływy z kar będą przeznaczane m. in. na remonty dróg zniszczonych przez przeciążone pojazdy.

Jak to działa?
Pracownicy ZDM mogą zatrzymać pojazd, wylegitymować kierowcę, sprawdzić dokumenty pojazdu oraz ładunku, a także ważyć pojazd przy użyciu specjalistycznego sprzętu. W ich kompetencjach jest też prowadzenie postępowania administracyjnego, zmierzającego do nałożenia kary na przewoźnika i – co ważne – uniemożliwienia kontynuacji przewozu pojazdem przekraczającym normy. Każda kontrola przeprowadzana przez ZDM odbywa się w obecności funkcjonariusza policji lub inspektora Inspekcji Transportu Drogowego
2
v dvc d cd 2017-02-14 23:11
Z cięrzki beton W wyniku przeprowadzonego ważenia stwierdzono, że w jednym z kontrolowanych pojazdów przekroczenie dopuszczalnej masy całkowitej wyniosło 5 t, a w drugim przypadku było to ,,zaledwie” 10 t.

W dniu 1 lutego 2017 r., w miejscowości Rudawa na drodze krajowej nr 79, inspektorzy Wojewódzkiego Inspektoratu Transportu Drogowego w Krakowie podczas działań ukierunkowanych na pojazdy nienormatywne, zatrzymali do kontroli dwa samochody ciężarowe, którymi przewożony był beton.

Za nieprawidłowości zostały wszczęte postępowania administracyjne względem przewoźników jak również załadowców zagrożone karą 60 000 zł. Natomiast kierowcy zostali ukarani mandatami karnymi na sumę 1000 zł.

Ponadto, w związku z tak drastycznym przekroczeniem dopuszczalnej ładowności jednego z pojazdu zostanie także wszczęta procedura utraty dobrej reputacji w stosunku do przewoźnika, co może wiązać się z dożywotnim zakazem wykonywania przewozów drogowych.

Źródło: WITD w Krakowie
2
frfrfrf 2017-02-16 23:37
Gdzie się przeniosą z Mszczonowskiej jak zaczną budowac mieszkania plus na Odolanach
1
ilu jeszcze jest SB 2017-04-17 10:34
zanim zaczną w Słoikowie to już PIS będzie chistorją znowu zacznie Rządzic nocna zmiana co przyjechali na czołgach po 45
1
trhrthtrhtrhtrht 2017-05-17 21:07
Obecność US Army w Polsce to nie tylko odstraszanie Putina, ale i zimny prysznic na głowy rozgorączkowanych lewaków z KE i chorych z nienawiści do naszego kraju Hollanda, Macrona i Schulza oraz pomniejszych "sojuszników". Wujek Sam samą swą obecnością u nas ostudzi zapędy tego oszalałego lewactwa do sankcji i ewentualnej "pokojowej" interwencji wojsk UE w Polsce w obronie zagrożonej "demokracji". Gdyby w USA rządziła Holerija Clinton nie byłbym taki pewien ale Trump doskonale wie co to lewactwo i jak dramatycznie niszczy zachodnią cywilizację i kulturę.
Zostaw swoją opinię o Bosta-Beton - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bosta-Beton