brak logo

SŁUPSKIE FABRYKI MEBLI

Słupsk

Opinie o SŁUPSKIE FABRYKI MEBLI

... 2012-02-02 11:08
Nie polecam. Koszmarna firma. [usunięte przez moderatora] zastraszanie brak jakiejkolwiek pomocy w trudnych sprawach, każdy człowiek czy to klient czy pracownik to wg SFM słodziej i oszust. Obowiązków multum za marne grosze,żadnych premii dodatków nawet jednego ciepłego słowa pochwały za dobrze wykonane zadanie. [usunięte przez moderatora]
13
xxx 2013-10-13 22:53
Zgadzam się z kolegą
8
prawNICK 2016-04-30 19:11
Odradzam, jako doświadczony były pracownik. Polecam natomiast poszukać w sieciówkach, lepsze warunki i pieniądze. Byli pracownicy również nie mieli najlepszej opinii, to co mówili, później okazało się prawdą. Plusy takie, że pensja jest na czas, minusów jest więcej ale nie warto opisywać, przekonaj się sam ;) . Jeden wielki minus, podpisujesz się pod określonymi warunkami które zaraz zostają zmienione na twoją niekorzyść, oczywiście żadnych gratyfikacji za większą pracę, zapomnij. Sama firma nie byłaby zła gdyby nie sposób zarządzania który nigdy nie wyniesie firmy na tzw. top.
9
Patty 2016-09-22 13:00
Potwierdzam. Od strony socjalnej wszystko na czas i w terminie, żadnych płac pod stołem. Wszystko miałam na papierze i oficjalnie. Minusem są sztywne procedury, jak w wielotysięcznej korporacji, ale też temu się nie dziwię. Kilka lat temu pracownicy okradli firmę na bardzo duże pieniądze i niemal cały personel został wymieniony, dlatego domyślam się skąd te negatywy. Znalazłam inną pracę, bez konieczności dojeżdżania i dlatego odeszłam z tej firmy, ale niech nikt mi nie mówi, że sieciówki są lepsze! Chyba pisała to osoba, która nigdy w sieciówce nie pracowała. Miałam tę przyjemność i mam porównanie.
Siwy 2017-03-07 14:53
Żenada gdyż po zakupie ławy okazało się, że są 4 elementy takie sam, a powinny być 2 lewe i 2 prawe i po zgłoszeniu "tak,tak załatwimy", bo ława jest od innego producenta i co się okazało po upływie 14 dni "cisza, nie odbierają telefonu". Po zadzwonieniu bezpośrednio do producenta ławy i pokazaniu foto, że faktycznie jest źle sam producent z siebie, bez okazania dowodu zakupu mi przysłał brakujące elementy, a firma do dziś milczy. Chcesz kupić meble?? TO NIE TUTAJ!
7
Słowik 2017-05-11 17:28
Lipa,lipa,lipa.Pracowałem 6 mcy.w magazynie i nie polecam.1500zł!!! miesięcznie
6
Robert 2017-06-07 12:11
No to twoja wypowiedź na pewno wiele wniesie. Jeszcze do proboszcza trzeba pójśc albo do Jarosława Wielkiego pogadać. Gdzieś mam twoje wywody o zakupach. To jest portal o pracy i na temat pracy i zarobków a nie Opineo. Tam sobie spamuj
Wojak Szwejk 2017-06-29 15:13
Taaaaak,to prawda.Miałem tam pracować,ale nawet nie ma toalety ,a o kranie z wodą nie wspomnę.
3
BTW 2017-07-10 15:55
Do mederatora,czemu moja opinia nie pojawila sie,pewnie juz macie dosyc tych negatywnych opini od ludzi,napisze ponownie,ze nie polecam w tej firmie zadnych zakupów,a Ty gosci z tego nr tel.607927467 to uwazja,bo odwiedze Cie.Straszyc to Ty se mozesz,ale swoja mame.Mnie i mojej rodziny juz nie zobaczycie na zakupach
2
Meeegi 2017-08-08 22:35
Ten właściciel to jakiś idiota.Ma na wokandzie 40 spraw sądowych rocznie
1
Typowy Janusz 2017-08-16 19:21
A biurko dostałem odrapane i co po telefonie do sklepu każdy mnie olewa,bo odebrałem biurko bez zastrzeżeń.I co mam robić?Nie polecam
Zostaw swoją opinię o SŁUPSKIE FABRYKI MEBLI - Słupsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SŁUPSKIE FABRYKI MEBLI